2023-02-02 nap bejegyzései

(4100) Lefejezés

Tibor bá’ fordítása online

A NATO-ország sebesült katonáit lefejezik és kezüket levágják Soledar körül.

Az ukrajnai Soledarban sikeresen előrehaladó orosz csapatok borzalmas jelenetekkel találkoztak. Volt AKTÍV SZOLGÁLATBAN LÉVŐ NATO KATONÁKNAK levágták a FEJÜKET és KEZÜKET, hogy megakadályozzák/késleltessék azonosításukat.

Ukrajna kétségbeesetten szeretné elrejteni az oroszok ellen harcoló aktív NATO-katonákat. Az alábbi rövid videó rémisztő és megrázó képeket tartalmaz NATO aktív szolgálatot teljesítő katonák lefejezett és kéz nélküli holttesteiről.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/active-duty-nato-country-troops-found-beheaded-and-hands-cut-off-in-soledar-ukraine

A videó hátborzongató és rémisztő képeket mutat be a tényleges halálról. A nézés melletti döntés megfontolás erősen ajánlott: Még borzalmasabbá téve a helyzetet, hogy az orosz törvényszéki orvosszakértők felfedik, hogy ezek a katonák ÉLTEK, amikor levágták a fejüket és a kezüket. A sebekből kifolyó vér világossá teszi, hogy ezeknek az embereknek a szíve még mindig dobogott, amikor levágták a fejüket és a kezüket.

Ez arra utal, hogy az ukránok meggyilkolták az aktív NATO-katonákat, így nem tudták őket élve elfogni, ami bizonyította volna aktív szolgálati státuszukat! Függetlenül attól, hogy a férfiak éltek-e, vagy sem, amikor lefejezték őket, , a szörnyű valóság az, hogy Ukrajna ezt azért tette, hogy megakadályozza, hogy ezeket a férfiakat AKTÍV NATO-KATONÁKNAK azonosítsák.  A NATO szócsövei hónapok óta folyamatosan tagadták, hogy aktív résztvevői lennének a háborúnak. Ez a videó meghazudtolja ezeket az állításokat.

FRISSÍTÉS 6:35 EST — A WAGNER PMC orosz katonai magánvállalkozó csapatai hasonló lefejezett katonákat találtak Bahmutban. Mobiltelefonjaikról sikerült azonosítaniuk őket. Bakhmutban az így talált katonák Lengyelországból és Izraelből származtak.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________