(775) Intim gépkocsimosás

Tibor bá” online

 

 Eszembe se jutna erről az amerikai hülyeségről írni, ha nem tudnám, hogy amit ott kitalálnak, az előbb vagy utóbb nálunk is megjelenik. Így volt ez a feminista mozgalommal, csak késett 20 évet. Ez volt a sorsa grouppen-szexnek is. Átvettük a piercinget is. Ha Amerikában kitalálnák, hogy a férfiak vágják le a hímvesszőjüket és tűzzék a kalapjuk mellé, talán még annak is lenne magyar követője. A cigaretta ott már rég nem trendi, nálunk állami támogatással csak most kezd divatba jönni a leszokás. Viszont a rendszerváltás után a Valentin napot percek alatt átvettük és csak néhány év kellett ahhoz, hogy a Hallowee tökök bejöjjenek a divatba. De befutottak a marching girllök is, csak nálunk pon-pon lányoknak nevezik őket, és egyelőre kicsit még ügyetlenek, de a magyar cici, comb, segg már a helyén van a peckes térdemelgetéssel együtt.

Szóval a fentiek fényében előre szólok, hogy hamarosan, talán már a nyárom lesz „pucér gépkocsi mosás, esetleg bikiniben”. Eszik-e vagy isszák? A helyes válasz rá, hogy fizetnek érte. A lényeg, hogy az erősen megcsappant benzin kereslet enyhítése végett fiatal diáklányok (vagy kevésbé fiatalok) a nyár folyamán bikinire vetkőznek. Na most álljunk meg egy pillanatra. A bikini ugye a kétrészes női fürdőruha, ami a kezdetek-kezdetén azt jelentette, hogy az alsó és felső részt nem szabták egybe. Magyarul a viselőjének kilátszott a köldöke. Aztán mind az alsó, mind a felső rész kezdett veszíteni terjedelméből. Napjainkban már inkább csak szimbolikusan vannak jelen. Én most pont erre gondolok. Tenyérnyi textília a leborotvált fanszőrzet felett, amit elől egy derékpánthoz csatlakozó nyúlvány tart a helyén, míg hátrafelé egy seggbevágó pánt ágazik kétfelé, mielőtt rögzítődne a derékpánthoz. A felsőrész dettó. Van is valami a viselőjén, meg nincs is.

Tehát fiatal lányok kellően levetkőznek, majd benzinkutak mellett kiállnak az útszélére, és illegetik-billegetik magukat, ki-ki képességeinek megfelelően, arra hívva fel a figyelmet, hogy itt most benzinvásárlás mellett, kedvezményes gépkocsi mosásra lehet beállni. A zöldfülű vezetőnek az a benyomása támad, hogy egy ilyen tangás csoda fogja leápolni a kocsiját, ő meg közben belülről jókat legelészhet a szemével. Beáll a mosóállásra és megnyúlt képpel veszi tudomásul, hogy egy picit átverték, mert egy 120 kilós, gumiköpenyes matróna lép elő slaggal és kefével a kezében.

A benzinkút bevétele természetesen megugrik, amiből a nudista csajok megkapják a kiérdemelt részt, de nem saját kasszára. Ugyanis ez a pénz jótékonyságra fordítódik. Egyházak, segély szervezetek, iskola, stb. részesülnek a haszonból. A csajok tehát önkéntesek. Végeredményben az egyházak és az iskolák időben megtanítják a fiatal lányokat, hogy adott esetben a testük ha nem is ér aranyat, kézpénzre konvertálható.

____________________________________________________________________
____________________________________________________________________
____________________________________________________________________

 

21 gondolat erről: „(775) Intim gépkocsimosás

 1. Akkor most ugye magadba szállsz és visszaveszel harcos antiklerikalizmusodból, ha egyszer az egyházaknak ilyen társadalmi haszna van??? 🙂

 2. 2. Arma Gedeon

  A test a lélek temploma.
  (Sz)ép testben (sz)ép lélek…

  Persze a kufárokat onnan is ki kell verni ! 🙂

 3. 1:

  Gedeon! Te vagy harcos anticionista, aki kéretlenül is támad. Én csak akkor nyilvánulok meg, amikor valaki téríteni akar, mert azt nagyon rühelem. Aki csendben marad, azzal nekem semmi bajom.
  A pinát pedig mindíg is szerettem. Ezért lehet az, hogy az anyaisten megjutalmazott hosszan tartó fitséggel. 😀

 4. „A benzinkút bevétele természetesen megugrik, amiből a nudista csajok megkapják a kiérdemelt részt, de nem saját kasszára. Ugyanis ez a pénz jótékonyságra fordítódik. Egyházak, segély szervezetek, iskola, stb. részesülnek a haszonból.”

  Erre azt tudom mondani, hogy a kurváknak három típusa van:
  – A rohadt kurva, aki mindenkivel kefél (csak veled nem)
  – A szűz kurva, aki egyvalakire tartogatja magát (aki nem te vagy)
  – És a hülye kurva, aki nem elég, hogy mindenkivel kefél, de még ráadásul ingyen is csinálja.

  Ezek a csajok a harmadik kategóriába tartoznak.

 5. … elég baj ha már a benzinkútra is így kell becsalogatni
  a vásárlót.
  Fogyasztói társadalom mi lessz veled? 😀

 6. 6: nah, ezúttal te cseszted el a munkakedvemet 🙂

 7. @ 4. Jancsika
  Létezik egy 4. változat is, aki csak egy teljes fizetésért hajlandó.
  Úgy hívják, – feleség. 😀

 8. 8: Én ezt a verziót csak aranyásónak hívom. Természetesen nem minden feleség aranyásó, sőt.

  Előrebocsátanám, hogy minden kedves női olvasótól is előre elnézést kérek ezekért a sztereotípiákért, és a jelenlévők persze mindig kivételek, de valami eszméletlen, hogy a nők egy ijesztően nagy aránya hogyan viszonyul az anyagiakhoz. Van egy ismerősöm például, akinek a felesége kerek perec kijelentette: ő nem fog dolgozni, a gyereknevelés és a heti 4 szex ugyanis szerinte őt 100%-ig igénybe veszi, ellenben ha a férj nem képes havonta 400.000 forintot letenni elé kosztpénzként, akkor azonnal beadja a válópert. Hogy lehet ilyen valaki?

  De randiztam még az egyetemen olyan lánnyal is, aki megmondta: aranyos vagyok meg minden, de nála havi 800 nettónál kezdődik a férfi. Viszontlátásra. Ahol most élek, van egy német-magyar baráti kör, na, az is tele van aranyásókkal. Most 40-50 év közötti, mára kissé elhízott magyar nők, akik annak idején 20 évesen kijöttek ide német férjet fogni, esetleg még a Balatonon összeszedték akit össze kellett. Egy másik női ismerősöm a most 17 éves lányát az elmúlt 10 évben következetesen aranyásónak nevelte: tánciskola, ő maga varratott neki olyan ruhákat, amiből tényleg MINDEN látszott, smink (már 14 évesen!!!), amit akartok. Mostanra persze a kislánynak sikerült összeszedni egy jó pénzes család legifjabb sarját (a család autóalkatrész-kereskedéssel foglalkozik, ami a Dél-Alföldön nagyon menő szakmának számít), így aztán záporoznak a nercbundák, wellness-hétvégék Pénzesék saját nyaralójában meg ami kell. Hiába na, aranyat ásni kifizetődő.

  Mondtam is a nejemnek: látod, neked az a legnagyobb problémád, hogy nem tanultad meg, hogy kell ezt. Leragadtál egy csóró orvosnál, akinek még ki is kellett vándorolnia, hogy meg tudjunk élni. Ez van.

 9. 8:
  Árpi! Díjjazlak. 😀

  9:
  Ismerek néhány ilyen kiöregedett aranyásót. Ne hidd, hogy meg vannak elégedvde az életükkel. Sőt. minden erőfeszítésük arra irányúl, hogy bizonyítsák ország-világ, de legfőképpen maguk előtt, hogy okosak voltak.

 10. Épp be akartam írni, hogy erotikus autómosást minden autóstalálkozón prezentálnak a szervezők, a youtube-on megnézhetőek a videók, aztán láttam, hogy a te sztorid igazából a csajokkal eladott átverésről szól…

 11. Ez az én évek óta hajtogatott ötletem. Nem ér! Le kellett volna védetnem. 🙂
  Bár az én verziómban a lányok tényleg lemossák az autót.
  A zuram, meg a zapám meg nem volt hajlandó belefektetni a kezdő tőkét, mert szerintük nem jön be… Én nagy pancser aranyásó vagyok!

 12. csöccsel mindent el lehet adni,ez van sajna. párkeresésben vagyok kb háromnegyed éve ,egyre rosszabb tapasztalatokkal ,főleg pénzre mennek a nők 18-35ig biztos ,idősebbekkel nem beszéltem.van egy olyan réteg is akinek elég az ha gazdagnak tűnsz ,ez kimarat a felsorolásból. autót inkább mosom én mert szeretek autót mosni..ennyire sok havi 800nettot kereső ember van magyarba vagy csak a csajok nincsenek tisztában a fizetésekkel?

 13. Ez a két hölgy sovány vigasz..Még nézni sincs mit rajtuk..Hál isten a férjem nem szereti az ilyeneket..
  Ő a dudikat kedveli.. 😀
  Ezért is vagyok dudika.. 😉
  9!
  „De randiztam még az egyetemen olyan lánnyal is, aki megmondta: aranyos vagyok meg minden, de nála havi 800 nettónál kezdődik a férfi. Viszontlátásra.”

  Én is ezt mondtam a férjemnek,azóta annyit is keres.. 😀

 14. Hát ezen hangosat röhögtem! 🙂
  Viszont a végén van egy elírás: kézpénz –> kéSzpénz

 15. Basszus, itt senkinek sincsenek anyagi gondjai?

 16. 3.Tibor bá, Igazad van a fittség és a p…. szeretet közötti összefüggésben.2 fős reprezentatív közvéleménykutatásomban a 78 éven felüli ismerőseim közt. 🙂 A szavazásra a válaszom :mindkettő.Amennyiben erre a két csajra vonatkozik és nem elhízott mamókákra.

 17. A SZAVAZÁS KIÉRTÉKELÉSE:

  A jobboldali csaj győzött a baloldalival szemben 15:12 arányban. Magam is jobb nőnek tartom a jobboldalit, de hogy 27 „férfinek” csak az egyik kelljen, az meglepett. Fiúk! Nem tudjátok, hogy „mindenkit” meg kell kefélni?
  Volt viszont 35 tökös srác, aki felvállalta mind a kettőt.
  És végre megtudtam, hogy hány heteroszexuális nőolvasó van, aki hajlandó volt szavazni is, tizennégy. Ezek szerint a férfi:nő olvasók aránya 4:1. Ez jobb, mint korábban gondoltam volna. Kis hamisak, inkább csak olvasnak (és szavaznak) de nem írnak. Ha pedig írnak, akkor elbújnak a sorok között. 😀

 18. 18 . Tibor bá’, még nem volt sem a poszt, sem a képek fenn, mikor beütöttem, hogy a ballal töltenék el egy éjszakát.Nem értetem, de politikai irányultságomból kifolyólag na… Később vettem észre, hogy (holnaptól él) a szavazás.
  Szóval ketten voltunk, akik a képek megjelenése előtt már eltöltöttek volna egy éjszakát valami ismeretlen objectummal 🙂
  KI volt a másik?!!!

 19. 19:
  Fogalmam sincs, de ez inkább játék volt, mint értelmes kutatás. Öszintén megvallva, én is a kettőt ütöttem be, de ez csak vélemény, nem az élő valósság. Valójábana az ilyen kikent-kifent nők sose érdekeltek. Előszőr is engem csak a karcsú, filigrán, természetes nők érdekeltek, a drabajok hidegen hagytak (ezek nem voltak drabajok). De ami ennél fontosabb volt, kellett lenni érzékelhető jelének, hogy „jó vagyok nála”. Ha ez nem volt, azonnal közömbössé vált számomra. Ebből persze következok, hogy a csalódások nagy ívben elkerültek.

 20. Jó sokáig hirdettek ilyesmit az M3 kivezető szakaszán, meg valami bulvárújságban volt „hír” sok évvel ezelőtt, hogy van autómosó, ahol ilyen szolgáltatást is lehet kérni.

  Tehát Tiborbá erről lemaradtál. Kikopott a piacról, mert nem volt rá kereslet.
  Halkan abban reménykedem, hogy ennyire mégsem vagyunk ostobák…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük