(3455) Oltási rendellenesség

Tibor bá’ fordítása online

 

Oltást követően, több tucat embernél jelentkezett ritka rendellenesség a véráramban

2021 a 89. év

A Pfizer és a Moderna vakcinájával beoltott 36 embernél jelentkezett rendellenesség, egy meg is halt. (ez az adat 2020.12.31.-ig érvényes, ezt követő esetek nincsenek benne). A halálos rendellenesség: trombocitopédia, aminek a lényege a beteg immunrendszere megtámadja a vér megalvadásáért felelős vérlemezkéket. Mivel, a vér nem tud megalvadni, a betegben egészen kis ütésre is vérzések keletkezhetnek. Például, agyvérzés, ami közel biztos halált jelent.

Az esetek között van nő, akinek hüvelyvérzése lett közvetlenül az oltás után. Egy másiknak a szájüregében jelentkezett vérzés. A betegeknek masszív vérinfúziót adtak, hogy megmentsék az életüket.

Az mRNS oltások nagyobb védettséget adnak, az elölt vírust tartalmazó oltásoknál (kínai), de ennek ára az időnkét előforduló autoimmun reakció kialakulása. Ennek ellenére még mindig sokkal biztonságosabb, mint a koronavírus okozta fertőzés kimenetele.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Éljetek a lehetőségekkel!

2 gondolat erről: „(3455) Oltási rendellenesség

  1. Az igazság a COVID-19-ről – Dr. Joseph Mercola új könyve
    2021. február 09. articles.mercola.com
    A COVID-19 mRNS felvételek jogilag nem oltások
    Dr. Joseph Mercola elemzése – Tény ellenőrizve

  2. Mondjuk oltás előtt érdemes lenne egy teljes kivizsgálást kérni. Főleg ha valakit esetleg 8-10 éve nem látott orvos… Jobb lenne nem? Többek közt apámnak tuti autóimmun betegsége van, plusz magas vérnyomás…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük