2020-10-08 nap bejegyzései

(3332) Meseország mindenkié

Tibor bá’ online

 

Meseország természetesen mindenkié, de a könyv nem ezért született. Népszerűsíteni akarja a szexuális devianciákat a meséken élő gyerekek körében. Már amennyikben a szülök elég hülyék ahhoz, hogy ezt elősegítsék.

Amíg a fehér lovon érkező herceg nem fehér bőrű, hanem fekete, addig csak kicsit szívom a fogamat. Nincs nekem semmi bajom a feketékkel, de nem örülnék annak, ha a lányom egy fekete férjjelölttel térne haza. Nincs ennek semmi különös oka, csak van egy érdekes megfigyelésem. A házunk a Nagykevély alatt helyezkedik el. Északi szomszéd az erdőgazdaság. Télen az erdőből a madarak nálunk ebédelnek a kiakasztott madárgolyókból. Figyeljük őket. Általában csapatostul érkeznek. A csapatokban csupa egyfajta van. Nem nagy a különbség a cinkék között, csak néhány más színű toll. Ez minden. Nos, ha ők maguk között szaporodnak, és ez természetes, akkor miért kell nekem az én bőrszínemtől élesen elváló bőrszínű unokára szert tennem?

Na jó térjünk vissza az eredeti témához. A mesekönyv ismerteti a gyerekekkel a néger hercegen kívül azt is, hogy vannak leszbikusok, buzi férfiak, nemüket változtatók, és ami belefér. Mindenki tudja, hogy mennyire Orbán ellenes vagyok, de most az egyszer igazat adok neki. A buzikat eltűrjük, de a gyerekeket hagyják békén. Én nem hiszek abban, hogy a buziságra rá lehet egy serdülőt beszélni, de minek őket tukmálni ilyen témával.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________