2018-11-27 nap bejegyzései

(2687) Hol van „Magyarország kormánya”?

Tibor bá’ online

 

Állandóan azt hallom, illetve olvasom, hogy „Magyarország kormánya” ezt meg azt mondja, csinálja. Micsoda szemfényvesztés! Magyarországnak nincs kormánya, Magyarországnak Orbán Viktorja van. Persze, nekem mint kisembernek teljesen mindegy, ami nem mindegy az, hogy impotens tetszik lenni. Vannak teljesen egyértelmű dolgok, ahol lépni kellene. Rátérek.

Ami az interneten megy az több mint kriminális. Az oktatást sorvasztani tetszik, egyre több a buta, befolyásolható fiatal ember, olyan, aki nincs megelégedve a hímvesszejével. Nagyobbat, jobban mondva hosszabbat akar. A nők hiába esküsznek, hogy a hossz nem számít, ők ragaszkodnak a hosszabbhoz. És akkor jön az internetes hirdetés és 2 hét alatt 5 centit ígér. Az nem számít, hogy 2 év alatt se lehet 1 centit se növelni, beígérik és kész. Természetesen bevetve az összes kelléket. Hamisított fényképek, hamisított magán vélemények, hogy milyen szenzációs és amióta 15 centiről 20 centi nőtt a szerszám, a nők csoportosan nyivákolnak a lábtörlő alatt, hogy engem, engem. Ez egy oltári nagy csalás, és „Magyarország Orbán Viktorja” ezt hagyja. A Btk. bünteti a csalást, már csak el kellene kapni a tetteseket.

Aki azt hiszi, hogy ez egy specifikus probléma, aki annyira hülye, hogy elhiszi, és nem jut eszébe a testmagasság (ami szintén nem növelhető meg 5 centivel, ha már egyszer leállt a növekedés) azt megérdemli, hogy néhány tízezer forinttal megcsapolják a különben se túl magas fizetését. De sajnos ez nem egy elszigetelt eset. Azt is hirdetik, hogy törvényesen megfelezhető a villanyszámla, csak vegyél egy kütyüt 26.000 forintért. Ez nem más, mint a jól ismert perpetuum mobile modern változata. De van másik is. Egy aprócska hősugárzó, ami egy egész lakást bemelegít. Wattról nincs szó, mert a célszemélyek azt úgyse ismerik. Csak a hanta megy, és a hálás vevők dicsérő levelei.

Aztán ott van az egészségügy! Van néhány (főleg öregkori) gyógyíthatatlan betegség, amit ők meggyógyítanak. Ízületi porckopás, diabétesz, magas vérnyomás, elmeszesedett erek, megnagyobbodott prosztata, meg amit akarsz. Ez mind-mind gyógyítható néhány köcsög pirula segítségével. Szintén az USA-ban kidolgozott séma szerint. Elkezd beszélni a bemutatott szakértő orvos. Már 15 perce beszél, izgalmasnál izgalmasabb ráutalással, de még mindig nem mondta meg, hogy mi az és mennyibe kerül. A végén a célszemély már alig várja, hogy megvehesse.

Magyarország Orbán Viktorja! Ez rendben van? Ti percek alatt tudtok hozni egy törvényt, nem lehetne ezek ellen is? Csak egy egészen pici törvényt, alkotmány módosítás nélkül. Please!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________