Tibor bá (szatirikus???) blogja (342-sz) S-300 föld-levegő rakéta

önarcképMielőtt elolvasnád a posztot, vegyél elő egy közel-keleti térképet, mert szükséged lesz rá. Ha nincs közel-keleti térképed, akkor szégyelld magad, mert ez a hanyagság felér egy jó-adag antiszemitizmussal. Ha a térkép megvan, akkor ki is terítetheted magad elé, én pedig folytatom azzal, hogy az S-300 egy piszok jó légelhárító rakéta, nem csak a hatótávolsága, megbízhatósága miatt, de azért is, mert gigantikus teherautókra van szerelve a kilövő állás és ezek a mobil egységek össze-vissza mászkálhatnak, elbújhatnak, előjöhetnek és 5 perc alatt tüzelésre készek. Szóval ilyenek birtokában jöhetnek a vadászbombázók, mert azok garantáltan nem fognak  visszatérni bázisaikra. Ez volt az oka annak, hogy Irán rendelt egy rakás S-300-at, és előre ki is fizette őket. Az oroszok le is gyártották, de politikai sakkjátékba kezdtek. Szállítjuk – nem szállítjuk – szállítjuk egy hónapon belül – nem szállítjuk, mert csak! – mégis szállítjuk, mert ez védelmi fegyver. Ekkor, az orosz származású izraeli külügyminiszter gyorsan Moszkvába repült és ékes moszkvai kiejtéssel meggyőzte Medvegyevet,  hogy Irán az egész emberiséget veszélyezteti nem létező atombombájával, míg a békés Izrael a 200 hidrogén robbanófejével a légynek se árt, legfeljebb segélyhajókat támad meg az éjszaka leple alatt és gyilkol válogatás nélkül nemzetközi vizeken. Medvegyevet ez úgy meghatotta, hogy elfelejtette porcellán csészéjéből kiinni a maradék csáját, helyette kimondta a végső szót: nem szállítunk.

Időközben, már hosszú évek óta, állandóan azt lehet olvasni, hogy Izrael nem tűri, hogy Iránnak atomfegyvere legyen, mert az a zsidó állam végét jelentené, tehát le fogja bombázni az iráni atomlétesítményeket, pontosan úgy, ahogy hajdanán az irakit, mostantájt pedig a szíriait.  Ezt a fenyegetést már olyan régen halljuk, hogy szinte fel vagyunk háborodva, amiért még mindig nem történt meg az esemény, ami persze elindíthatja a III. világháborút is, de ennek már éppen ideje, hiszen 1945 régen volt, az se emlékszik rá, aki részt vett benne. Egyáltalában, az egész II. világháborúból csak a holokausztra emlékezünk, mert a nem emlékezésért lassan már börtönbüntetés jár. Mielőtt folytatnám az eszmefuttatásomat (persze, azt hitted, hogy csak lovakat futtatnak?), leképezem nektek az S-300-at.

S-300

Egész jól néz ki, igaz? Képzeljétek, ezek a huncut oroszok most bejelentették, hogy telepítenek néhány tucat S-300-at Dél Oszétiába és Abháziába. Na, erre az izraeliek egyből kitalálták, hogy ezekben az oroszokban nem lehet megbízni. Ezek még mindig emlékeznek arra, hogy a II. világháborúban 20 millió katonájuk hagyta ott a fogát, és semmi kedvük egy újabb  csetepatéra, főleg mert ezt a második hidegháborút úgy kívánják megnyerni, hogy nem csinálnak semmit, hagyják az amerikaiakat elvérezni. Mit mondjak egész jó esélyük van rá. Közben a MOSAD kiderítette, hogy Oroszország és Irán kötött egy titkos megállapodást, hogy S-300-at ugyan nem szállítanak, de telepítenek közel az iráni határhoz, aztán ha jönnek a zsidó gépek, hogy megsemmisítsék például azt az atomerőművet, ahová az oroszok éppen most szállítják a fűtőelemeket, akkor majd ők elsütik ezeket az S-300-okat, csak úgy bele az iráni légtérbe, és ha történetesen arra szálldogál néhány zsidó vadászbombázó, hát annál jobb. Hol van az előírva, hogy mindig minden úgy legyen, ahogy ők akarják.

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük