(225) Hím prostitúció (repríz)

Tibor bá’ online

~k001Ha ifjúkori emlékeim nem csalnak, akkor G.B. Shaw-hoz (már megint) fűződik a következő mondás: egy nő részére a házasság ára a szex, egy férfi részére a szex ára a házasság. Tekintve, hogy Shaw éppen 65 éve halt meg (bár színdarabjai örök életűek), elképzelhető, hogy közben a világ megváltozott. Minden esetre az viszont egészen biztos tény maradt, hogy a két nem fizikális és mentális biológiája meglehetősen különböző. Ebből a tényből például az következik, hogy egy nő szexuális kapacitása gyakorlatilag végtelen, míg egy férfié nagyon is véges. {Hadd szúrjam közbe, hogy minden férfi titkos vágya a két nővel egyszerre, ami egy hipotetikus fantázia, míg a két férfi és egy nő, elméletileg az élő realitás, csak nem egy konkrét női igény.} Ez önmagában még nem lenne áthághatatlan akadály a hím prostitúció megvalósításához, de az már igen, hogy az indiszponált nővel közösülni nem lehetetlen, míg fordítva ez nem jelenthető ki. Ennek ellenére hím prostituált, igenis létezik. Akkor hogyan lehetséges? Nos, 20 éves kor környékén a merevedés egy spontán adottság, amit bármi kiválthat, akár egy megvetett ágy látványa is. Kicsit később pedig, vannak művi beavatkozások, például a pénisz beinjekciózása, ami 2-3 órás merevedést is produkál. Felteszem, ez tényleg minden igényt kielégít.gigoló

Ugyancsak az említett biológiai különbségből adódóan, van némi eltérés a technikalitásban is. Ejakuláció után a férfi vendég (aki előre fizetett) begombolja a sliccét, és minden teketória nélkül távozik. A szolgáltatást igénybevevő nő viszont vágyik némi intimitásra, mind az aktus előtt, mind pedig utána. Olyan tehát nem létezik, hogy az útszélén ácsorgó férfi leint egy női gépjárművezetőt, aki félreáll, és a hátsó ülésen (kutatásai adatok szerint átlagosan 11 perc alatt) lebonyolítják a lebonyolítandót.

Igen, vannak magányos, vagy elhanyagolt, jómódú, középkorú nők, akik ilyen szolgáltatásokat igénybe vesznek, és vannak, akik ezeket az igényeket ki is elégítik. Legismertebbek a szex-turizmusok. Szegényebb országok, például Laosz. Thaiföld, Karib szigetek, Dél Amerika, Kelet Európa (bizony-bizony) kitűnően megfelelnek a célnak. Ilyen esetben a hímringyót (ami kb. a „kurva” megfelelője) néhány napra (tehát nem percekre) kibérli egy nő, akit nem csak kielégít szexuálisan, de egyben ellátja a szórakoztató partner szerepét is. Lakhelyétől távol, a hím prostituált szolgáltatásait igénybe vevőnek nem kell attól tartania, hogy összefut egy ismerőssel. És az miatt se kell szégyenkeznie, hogy 20-30 évvel láthatóan fiatalabb a pasija. Ez az elrendezés néha olyan jól sikerül, hogy odahaza is be lehet vezetni huzamosabb időre. Ezek a kitartott pasik.

Az elmúlt néhány évtizedben történtek kísérletek különböző amerikai és angol nagyvárosokban, olyan bordélyházak létrehozására, ahol a bentlakók férfiak, míg a látogatók nők, de a legalitáson túl (amit röhögve ki lehet játszani), gyakorlati akadályok nem tették a vállalkozást rentábilisé. Még nem igazán érett meg rá a társadalom, vagy talán sose fog. A kurva és a hímringyó között túl nagy a különbség, mindenféle vonatkozásban. Egy kurvát nem kell „nőnek” tekinteni, nem kell tapintatosnak lenni vele. Szóval, élő tárgynak számít, és ez a legnagyobb előnye. Egy gigoló viszont önérzetes férfi, aki elvárja a „megbecsülését”, mert ő „nyújt” valamit, ezzel szemben, a kurva csak „eltűr” valamit. A kettő nem ugyanaz. Ez azt is jelenti, hogy egy kurva a szerepét kirázza a kisujjából, egy hímringyónak teljesíteni kell. Egy kurvának csak a testét kell kikölcsönözni, egy hímringyónak nyújtani kell (megjátszott) érzelmeket is, nem sokat, de valamit. Ez kifejezett női igény. Ebből aztán az is következik, hogy kurvába ritkán lesz „szerelmes” a kuncsaftja, legfeljebb ragaszkodik a személyéhez. A hím prostituált nem ilyen szerencsés, számíthat időnként némi féltékenykedésre is. Ezekkel azonban még koránt se ért végett a szembehelyezés. A fiatal férfiak elég jelentős részét vezeti be a szexuális örömökbe egy prostituált, de legalább is egy tapasztalt, idősebb nő. Ezzel szemben nincs olyan szűzlány, aki fizetne a szüzességének az elvesztéséért. Férfitársaságban, a kurvákhoz járás lehet téma, sőt hencegés tárgya is. Míg a nők körében, ezen szolgáltatás igénybevétele szigorúan tabu. Az olcsón megkapható 50-60 éves kurva nem ritka, míg egy 50-es férfinek – kereslet hiányában – eszébe se jutna, áruba bocsátani magát. Míg egy kurva általában tartozik valakihez, akinek strici a neve, és egyszerre akár több kurvának is lehet a „gondnoka”, addig egy gigoló magányos farkas, és bár lehet saját nője (élettársa), az természetesen nem a  „gondnoka”.

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

15 gondolat erről: „(225) Hím prostitúció (repríz)

 1. A legitimebb , idealizált romantikus szerelmen és hosszabb vagy rövidebb ideig tartó kölcsönös elköteleződésen, kizárólagosságon alapuló heteroszexuális párkapcsolatnak, illetve házasságnak is elkerülhetetlenül van gazdasági vonatkozása.
  A szexista szlogen szerint a feleség havi fizetésért bújuk ágyba a férjével.
  Jogos szemlélet a prostitúciót a benne résztvevő személyek kölcsönös segítségnyújtásának ábrázolni.
  Adott egy férfi aki valamilyen okból nem képes vagy nem akar tartós partnerkapcsolatot kialakítani, pénze és szexuális igénye viszont van.
  Adott egy nő, aki különböző okokból, ezt a pénzkereseti módot tartja legelőnyösebbnek a maga számára.
  Kölcsönösen kielégítik egymás égető szükségleteit.
  Megjegyzem az „árucsere” szabad döntés kérdése és az üzlet áttekinthetően egyszerű, ellentétben például a házassággal, ahol hajlamosak a felek saját túlteljesítésük illúziójában élni.
  Szavazási javaslat:

  1 inkább elfogadhatónak tartja a prostitúciót ?
  2 inkább elfogadhatatlannak tartja a prostitúciót ?

 2. 1: Neked nem sok fogalmad van a prostitúció realitásáról a nő számára. Még szerencse, hogy nem is ez a téma.

 3. Arra, hogy a női prostituáltak 99%-ban bántalmazott nők, akiknek emiatt sérült a férfiakhoz való viszonyuk, és fogalmuk sincs róla, milyen is lenne egy normális párkapcsolat. Emellett a „munkájuk” a bántalmazás fenntartása, folytatása. Akár legális, akár nem, akár beleegyeznek, akár nem.

 4. Nem hiszem hogy igazat beszélsz bár nyilván ilyen is akad,de hogy százalékosan hány azt lehetetlen hitelesen ellenőrizni.

 5. 5: Megértem, hogy nem hiszed, mert akkor szembe kellene nézni azzal, hogy kurvázni aljas dolog.

 6. ON: Ismerősöm mesélt egy ismerőséről, aki abból élt, hogy idős nőket kefélt pénzért. Akkor került gondba, amikor rájött, hogy már csak öreg nőkre áll fel neki. 🙁

 7. Ábel, tévedés.
  ‘Karrierem’ során elég sok szolgáltató lánnyal voltam. beszamolok és rosszlanyok mára a 2 mérvadó oldal.
  Abszolút önkéntes, és kölcsönösen előnyös! Lehet hogy pszichológiai defektjük van, de az kb mindenkinek akad valami.

  Utcai cigánykurvákat nem tudom, de a rendes hirdetők ugyanolyan emberek. Önként végeznek annyi munkát amennyi nekik tetszik.

 8. 6

  Kedves Ábel

  Sohasem voltam kurvával ,de már megbántam mert rengeteg élvezetről maradtam így le, lévén hogy igen gyengén adtam elő a nőzés tudományát.

 9. Ezer út vezet a pokolba és ezer út vezet a mennyországba.
  A prostitúció is lehet áldás, valakinek az életében és a kívülről tisztességesnek látszó házasság is lehet átok.
  Az általánosságok csak általában igazak, konkrét esetekben nem mindig azok, ott néha éppen az ellenkezőjük az.
  Élettapasztalat és képzelőerő kérdése csupán ezt belátni.


 10. 10:
  Egyetértek.

  4:
  Finoman szólva hülyeséget hirdetsz. (99 százalékban 😀 ) Igen sok fiatal nő anyagi megszorultságtól hajtva megy el kurvának hosszabb-rövidebb ideig. Például szegény egyetemista lányok. Tudok olyanról, aki 4 évig csinálta, majd vett magának egy családi házat, meg egy férjet. — Csak azt tudnám, miért nyilatkozol olyan ügyben, amit nem ismersz?

 11. A Németország, Hollandia, Olaszország felé tartó buszjáratok tele vannak magyar kurvákkal, akik önként és dalolva mennek ki és jönnek haza. És ugyanez van a Londonba ingázó lányokkal is. Senki nem kényszerít senkit, egyszerűen ez van. Ezek a lányok ehhez értenek, ezt csinálják, hogy megtartsák az anyagi függetlenségüket. Az, amiről itt egyesek beszélnek a sötét 70-80 évek jelensége, amikor kinn stricheltél a Rákoczin és egy roma fazon volt a vigyázod.

 12. 12.

  Szerintem kevésbé az anyagi függetlenségről, mint inkább a más módon számukra elérhetetlen, magas jövedelemről van szó.

 13. Elolvastátok a címet? Ez az írás nem a női, hanem a hím prostitúcióról szól. Nem lehet rossz dolog, mert számos dúsgazdag nő (filmsztár, énekesnő) él vele. Én nehezen tudom magamat a hölgyeknél jóval fiatalabb kanok helyébe odaképzelni.

 14. 14

  A munka ritkán puszta élvezet.
  A tesztoszteron és a pénz sok mindenre képessé tesz.
  Másnak örömet okozni alapesetben pozitív élmény.
  Nem is rossz az ötlet.
  Még ma, feladom a hirdetést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük