(4266) Mi mindenre képes a nő

 

Tibor bá’ online

Mi mindenre képes a nő, hogy felhívja a férfi figyelmét

 

Hogy a nők első számú kötelességnek érzik, hogy a férfiak figyelmét felkeltsék, az nem egy új megállapítás. Nem is lehet, mert már majom korunkban is így volt. Végül is, ameddig a történelemkönyvek vissza tudnak menni, a nők mindig is meg akar termékenyülni és ehhez iparkodtak kiválogatni a megfelelő férfit, elvégre a művelethez férfire feltétlenül szükség van. És persze a sok gyakorlásnak meg is volt a gyümölcse. A nők ezer módon tudják felhívni magukra a figyelmet. Ennek a figyelemfelkeltésnek azonban mindig is megvolt az érvényes divatja, stílusa és rítusa, amit a nőknek illet betartani. Ehhez a le nem jegyzett szabályokhoz minden generációs és az összes kultúra hozzáadott valamit, így aztán mára szinte művészi szintet ér el a nő-férfi kapcsolatteremtése, legfeljebb nem tudatosodik bennünk.

Példának okáért általános nézet, hogy a férfiak imádják a hosszú lábú nőket. Abban a percben, amikor erre a nők rádöbbentek, elkezdtek magas sarkú cipőket viselni a hozzátartozó rövid szoknyával, hadd lássák a lábaikat. A nők egyszerűen nem akarják, hogy népességcsökkenésből kifolyólag kihaljon az emberiség. Most persze kiröhögsz, de tudsz-e róla, hogy a megfigyelések szerint, a peteéréskor a nők átlagosan magasabb sarkú cipőt húznak fel a lábukra és rövidebb szoknyát öltenek magukra, mint egyéb más időben. Bizony-bizony, a nők a menstruációs ciklusuknak megfelelően, tudatalattitól hajtva (vagy talán tudatosan – a vita még folyik) megpróbálnak kihívóak lenni. Nem hiszel nekem, hát jó, figyeld meg a feleségedet, hogy a menzeszét követő 14. És 18. Nap között milyen ruhát vesz fel. Ne szólj neki, csak figyeld meg. Arcodra fog fagyni az a vigyor, amivel most engem kinevetsz. Tudod mit, a biztonság kedvéért figyeld meg a tinédzser lányod öltözködését. Pedig, ha rákérdezel, egészen biztos nem akar teherbe esni az érettségije előtt.

Most egy kicsit analizáljuk ki magunkat. Abban ugye egyetértünk, hogy nincs szebb, mint egy kemény, kerek női segg, amihez képzelj oda egy keskeny derekat. Na ez aztán döfi! Menjünk rajta végig még egyszer. Tehát keskeny derék, lapos has, nagymérető-kerek-és-könnyen-megmarkolható fenék a férfi ideál. Na persze a nők ezt az indokolatlan hím preferenciát már rég kiszúrták és a nyakukat törik, hogy gömbölydedségükre felhívják a figyelmünket. A XIX. Században a nők a szoknyájuk alatt fémabroncsot hordtak, hogy kihangsúlyozzák csípőjüket. Mit gondolsz kényelmes volt? Egy francokat, de mit számít a kényelmetlenség, ha a cél szent. Ja igen, dédanyáink fűzőkbe szorították magukat, hogy csökkentsék derékbőségüket és kihangsúlyozzák a derék és csípő közötti méretkülönbséget. Majd bele döglöttek – szó szerint – mert nem egyszer a bordájuk is elrepedt a fűzőbe erőszakolástól. Sőt, volt nő, aki az alsó bordáit sebészeti úton távolította el. (Hm, a plasztikai sebészed előhírnökei)

Legyünk tárgyilagosak, a női fűző összepréselte a belső szerveket, hátráltatta a légzést, ami alapot adott a gyengébb nem unos-untalan bekövetkező elájulásának. A kor elemzői szerint az elájulás abszolút biztosíték volt arra, hogy a célzott férfi figyelmét felkeltsék vele.

Aztán a nők azt is felfedezték, hogy a férfiak imádják a hosszú nyakat. Lehet, hogy ez nem igaz, én például a nők nyakát nem szoktam nézni, de ha egy muzeális film nézése közben a feleségem felvisít, nézd, milyen gyönyörű hosszú nyaka van Audrey Hepburnnek, akkor én is elkezdek a nyakakra koncentrálni. És a hosszú nyakat mi tudja kiemelni? Arany nyaklánc, pupák! És ki fizet az arany nyakláncért? Na jó, ezt a vonalat ne folytassuk. Minden esetre a japán gésák a nyakukat fehérre festik, pedig ők aztán tényleg tudják, mi kell a férfiaknak. Izé, hogy miért fizetik a legtöbbet.

Nem azért mondom, de egyes kelet afrikai törzseknél a fiatal lányok fizikai úton nyújtják a nyakukat, ilyen fémkarikákkal. A végeredmény a kulcscsont, és persze a nyak, totális deformálása. Ráadásul a kívánt férfi megfogása után a karikákat nem vehetik le, mert a nyakizmok képtelen lennének a fejüket a helyén tartani, és a nyakuk egyszerűen kitörne. Elég nagy ár egy kis figyelemfelkeltésért!

Egyébiránt megérkezhetünk a jelenbe és ide Európába, ahol a nőknek szánt magazinok teli vannak gyönyörű, fiatal, csupa csont és bőr lányokkal, akik aligha tudnának kihordani egy gyereket, de ez már egyáltalán nem szempont. A body piercing, tetoválás, és semmit se takaró ruhadarabok mind azt célozzák, hogy a mai fiatal férfiak figyelmét felkeltsék. Villamoson, buszon azt nézem, milyen kurva kényelmetlen lehet a has rész csupaszon hagyása, mert a nadrágot csak az isten tartja a helyén, tekintve, hogy a csípő legszélesebb részéig van letolva.

Persze nem ez a non plusz ultra. Nem láttam, csak hallottam, az igazán menő nők csiklója is át van bökve egy arany karikával, amihez piszokul passzol egy piercelt fityma. Lehet, hogy ma már nem a fogamzás elkerülésée megy ki a játék?

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

17 gondolat erről: „(4266) Mi mindenre képes a nő

  1. Érdekes meglátások. Mindenesetre stabilan csökken a népesség a fejlett és közepes fejlettségű világban egyaránt. Talán Afrika és az Arab világ növekszik. Illetve India. Lehet nem ér célba a nők reprodukciós törekvése, hiába törik magukat?. Most akkor hogy is van az araboknál? Talpig fekete csadorban járnak-kelnek, férfiak figyelmének felhívása 0. Mégis növekszik a népesség, tudom a vallási okok ott nagyobb hangsúlyt kapnak. Egy idő után amugy a férfiaknak nem annyira tűnnek fel a kivillanó nő idomok, a hosszú lábak meg nyakak, mivel jóformán minden nő így néz ki. Főleg nyáron.

  2. 1 Minato
    Ez összhangban van a muszlim világ vallási és szociális megközelítésével.
    A házas sorba kerülő fiatalok párválasztási joga a szülőké, akik vagyoni, személyes kapcsolati, és egyéb megfontolási szempontok alapján teszik ezt.
    A gyerek meg eszi-nem eszi, nem kap mást.
    Ezt jól kiszolgálja a nő beburkolása, elkerülendő, hogy a személyes vonzerő, és irányíthatatlan érzelmek beleköpjenek a levesbe.
    A kicsomagolás után meg reklamációnak helye nincs! 🙂
    De néztem már riportot a témában hithű muzulmán családdal, ahol mindkét fél elégedetten nyilatkozott házasságukról, habár előtte nem is látták egymást, és azt mondták, a szerelem meg majd később megjön…
    De azért szörnyű lehet, ha valaki egy bányarémet kap egy életre, de legalább nem látja, hogy a szomszédnak milyen szerencséje volt a bombázójával… 🙂

  3. A szépség, a külső kizárólag addig számít, amíg nem igazán szeretünk valakit.

  4. A modern piacgazdaság, a demokratikus kapitalizmus találmánya, a szabad indivídum.
    A szabadsága jórészt attól függ, mennyi pénze van.
    Az ezt megelőző történelmi korokban az egyént erősebb kötelékek kötötték ahhoz a közösséghez, amiben élt.
    A muszlimok még nem haladták meg ezt a létformát.
    Náluk a mi, még erősebb, mint az én.

  5. Minden nő kurva . Az anyád is a hugod a nővéred vagy a feleséged . ez nem egy morális hanem egy evolúciós dilemma (na nem a nő számára ) ami a források biztosításának a prioritása mint elemi objektíva . A nőnek biztosítania kell a forrásokat az utód megszüléséhez felneveléséhez stb emmiatt a hím csak mint ellátó személyzet van megfontolás alá vetve azaz hogy tudja e biztosítani ezeket a forrásokat . Senki hímnek ne legyenek kétségei . nem a szép szemükért választotta ki őt a nőstény hanem mint gondoskodó igásbarmot . na ennyi

  6. 3 Tibor bá’
    Főleg sötétben, ahol köztudomásúan minden tehén fekete… 🙂 A burkát meg nem is muszáj levenni, elég felhajtani, ha valaki nem bírja az asszony képét… 🙂

  7. 4 József
    Azért nem tagadható, hogy férfi és nő között van kémia, van aki elsőre szimpatikus, és van, akit ki nem állhatunk.
    Na most, ha nekem az utóbbi kategóriából sóznak rám valakit egy életre, az sem megoldás.
    A választásban kell hogy legyen szerepe az egyénnek is…

  8. Ahogyan a szerelmi kezdet nem garancia egy házasság boldogságára ,
    úgy a más alapokon köttetett frigy sincs szükségképpen boldogtalanságra ítélve.

    Nem attól boldog valaki, hogy ő választotta a sorsát, hanem attól, hogy az a sors, amit élni kénytelen, az boldogítja őt.

  9. 10 József
    Van benne lutri, de legalább ne mást okoljunk, ha mi voltunk balfácánok… 🙂

  10. Az emberek ítéletei ritkán megalapozottak, még ritkábban támadhatatlanok.
    A tömegember gondolkodása babonákkal ,előítéletekkel és adat- és összefüggésbeli hiányosságokkal terhelt.
    Vannak széles körben elterjedt tévítéletek.
    Az ítélkezés legtöbbször az ego és énképének védelmét, támogatását és érzelmeinek a levezetését szolgálják nem az igényes objektív igazságokat állapítják meg.
    Sőt a komoly és hiteles nagy tudású szakértők sem mindig értenek egyet.

  11. -Namost az az igazság hogy a fogyasztói társadalom betörésével és a feminizmus elterjedésével a nők is kihasználják a férfiakat.Ma talán ez egyre jobban felerősödöttAz igazi az ha mindkét fél egyenrangú és eggyütt küzdönek meg az értékekért
    nem csak az egyik vagy a másik.Van olyan ismerősöm is hogy jó nő és a férje meg önkormányzatnál dolgozik de iszik és cigizik napi majdnem másfél doboz cigi.Szóval sok oylan férfi is van akinek nincs különösebb vagyona , esze sincs ,
    igen , cigizik iszik és mégis ő kell mert épp a nőnek a pinája az ilyen rosszfiúkra izgul.Sokfajta kapcsolat van.Sok olyan is van hogy a férfi ratyi, béna, cigizik iszik hazsontalan mégis van párja.Más meg rendes , dolgos mégis szingli marad egy életen át.

    -De pl láttam olyan videót hogy koreában a férfi leadja a pénzt.Talán sok helyen a nő háztartásbeli.És ráadásul a férfi aki leadja a pénzt nem is nyúlhat hozzá.Csak az asszony.

    -De pl afrikában vannak olyan törzsek ahol a nők dolgoznak a férfiak nem.

    -Ha a szülők összeadják a gyereket lehet előnye.A magyar házasságok több mint a fele válással végződik állítólag.Nagy szerelemnek nagy szar szokott a vége lenni szokták mondani 😀
    Ha összeadják a szülők akkor nem kell párkereséssel foglalkozni , mert sok fiatalon látom a környezetemben hogy nem talál párt magának és már nem is fog.Köszönhető ez a megváltozott társadalmi rendnek:
    fogyasztói társadalom, feminizmus, csak a legjobb kell stb……Szóval ha a szülők eldöntik ki lesz a párja lehet nem is működik rosszul-Lyuk lyuk csak a keret más szokták mondani.És egy jó nőt mindenki meg
    akar dugni de statisztika alapon kevés jó nő van így a férfiak többségének csak álom.Szóval ha épp nem bányarémet kap párjául egy muszlim az nem is olyan rossz. Esélye kicsi mert azért sok nő jól néz ki
    mégha kicsit cúnya is az arca.Na amitől a hányás elkap és csúnya az az amikor a dereka szélesebb mint a segge , és mintha egy elcseszett férfisegg lenne.Na az ilyenekhez nem lenne unorom, de kb. 100 nőből 1 ilyen
    annál is azért mert idősebb vagy ha fiatal akkor éppen lehet valami genetikai hiba.Érdekes hogy egy jó alakú nőt megdugna az ember egy ilyen eltorzult alakútól meg inkább undorodik de talán 100-200-ből van egy ilyen .

    -Épp elnéztem ezeket a románokat a piacon akik árulnak, mindnek van párjuk legyen fiatal vagy idős.Sok velemfaja magyar fiatal meg 30-40 év környékén is szingli , nem talál párt és már nem is fog.Milyen érdekes ezek a szar románok meg
    lusta nép ,a férfiak cigiznek mégis van mindnek párjuk.Talán a társadalmi berendezkedésüktől is függ.Mert ott a nőket szerintem még nem kapta el a feminizmus hanme viszonylag alá vannak rendleve az uruknak.
    Persz lehet azért alázatosak az urukhoz mert egyedül max egy gyárba tudnának elmenni dolgozni így meg járnak piacolni az urukkal és úgy mint régen magyarországon rá voltak utalva a férfira.

  12. 12 Mosógépszerelő
    Te nem sajnálnád, ha nem te választottad volna asszonyodat, hanem valaki kiutalja neked?

  13. 13 andrew:
    Neked valami nagyon beakadt a dohányzás ellen, hogy egy kommentben ötször hozod fel, hogy valaki cigizik, mégis van párja…
    Szerintem az emberek igen jelentős részének ennél sokkal fontosabb szempontjai vannak a párválasztáskor, a másik dohányzása sokadlagos kérdés…

  14. 16 Avatar
    Van egy kisebbség, akinek pechjére fontos szempont.
    Egy nemdohányzót zavarhatja és taszíthatja a dohányos lehelletének és a ruházatának szaga. Aki érzékenyebb rá, füstös helyen tartózkodás után a saját ruháján, haján, bőrén is érzi a számára kellemetlen szagot.
    Az igénytelenség, ahogy sokan szemetelnek, akárhol a földre, járdára, park füvére eldobálják a csikkeket.
    Vagy az, hogy egy nikotinfüggőnek egy párkapcsolatban is mindig a cigaretta lesz az első. Ha ételre nem futja, cigi akkor is legyen.

    Tisztelet a dohányos és mégis jóillatú, tiszta, rendes, igényes, önzetlen kivételeknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük