(4248) A COVID-19 nem halt ki

Tibor bá fordítása online

A COVID-19 pusztító okinawai hulláma leleplezi a hazugságokat, hogy a járványnak vége

Szerző: Evan Blake
(sz: 1933.02.11.)

A COVID-19-fertőzöttek és a kórházi kezelések pusztító hulláma zúdult a japán Okinawa szigetére.

Ez, a szigeten tapasztalt legrosszabb COVID-19 hullám, a kórházi kezelések aránya jelenleg 48/kórház, ami meghaladja a korábbi, 2023 januárjában elért csúcsot.

Egy kórházi dolgozó a közelmúltban azt mondta az Okinawa Timesnak: „Még hét-nyolc kórházzal való kapcsolatfelvétel után sem találunk olyan helyet, ahol felvehetnének betegeket.

A helyzet nem annyira egészségügyi válság, mint inkább a rendszer összeomlása.”

Erről a riasztó fejleményről, amely felveti annak lehetőségét, hogy egy új és sokkal veszélyesebb variáns terjedhet el Okinawában a Japánon kívül egyetlen médiában sem számoltak be.

Csak Dr. Hiroshi Yasuda, a Hirosimai Egyetem Sugárbiológiai és Orvostudományi Kutatóintézetének professzora hívta fel a világ figyelmét egy széles körben megosztott tweet-sorozatra.

Extrapolálva Okinawa legfrissebb COVID-19 adatjelentését, amely szerint a június 26-tól július 2-ig tartó héten becslések szerint 12 260 fertőzés történt, Dr. Yasuda megjegyezte: „Mivel Okinawa lakossága körülbelül 1,4 millió, a fenti heti szám

körülbelül 1 millió betegnek felel meg Japánban és közel 3 millió betegnek az Egyesült Államokban.”

Ugyanez az adatjelentés azt mutatja, hogy jelenleg 1130 embert ápolnak kórházban a COVID-19 miatt Okinawában.

Az Egyesült Államok lakosságára extrapolálva ez nagyjából 257 000 COVID-19 kórházi kezelésnek felelne meg, ami eltörpül a 2022. január 19-én, az első Omikron hullámban elért durván 155 000-es amerikai csúcs mellett.

Okinawa Japán legszegényebb szigete, ahol nagyrészt munkásosztályhoz tartozók élnek.

Itt található az Egyesült Államok katonai bázisa is, amiért a helyiek széles körben neheztelnek, és amit korábban összefüggésbe hozhattak az okinawai COVID-19 kitörésekkel.

Okinawában szinte egyáltalán nem végeznek COVID-19 genomi szekventálást, ezért nem világos, hogy melyik változat vagy változatok táplálják a folyamatban lévő hullámot.

Az egyetlen elérhető adat a változatokról egy június 24-i tweet, amely egy ellenőrizetlen forrásból származik, feltehetően egy orvostól, aki Okinawa egyik legnagyobb kórházának COVID-19 osztályán dolgozik. Az adatok a következőket mutatták a domináns Omikron-alvariánsokként Okinawán, a június 5-12-i héten: XBB.1.9.1 (31,1 százalék), XBB.1.5 (24,4 százalék), XBB.1.16 (15,6 százalék) és XBB.2.3 (11,1 százalék).

A legfrissebb országos adatok szerint Japán egészében június 5. és 19. között a domináns változatok az Omikron XBB, XBB.1.5 és XBB.1.16 voltak, amelyek együttesen a szekventált esetek 87 százalékát tették ki.

Tekintettel a rendelkezésre álló korlátozott adatokra, nem lehet biztosan tudni, hogy a jelenlegi okinawai hullám egy új variáns terméke, amely fertőzőbb, immun elkerülő, patogén, vagy a három kombinációja, ami azonban teljesen lehetséges, és az elővigyázatosság elve megköveteli, hogy azonnal meg kell kezdeni a globálisan összehangolt választ a válság kezelésére.

Hatalmas erőforrásokat kell elkülöníteni az okinawai egészségügyi helyzet kivizsgálására, a lehető legtöbb eset genetikai sorrendjének meghatározására és az összes érintett beteg biztonságos kezelésére.

Az okinawai objektív fejlemények és tágabb globális kontextusuk felfedi az Egészségügyi Világszervezet (WHO) május 5-i, a COVID-19 miatti közegészségügyi vészhelyzet (PHE) megszüntetéséről szóló bejelentésének korai és tudománytalan jellegét, valamint a szüntelen propagandát. kapitalista politikusok és a vállalati média hamisan állítják, hogy a járványnak vége.

Valójában az okinawai COVID-19 folyamatos emelkedése két hónappal azután következik be, hogy Fumio Kishida miniszterelnök japán kormánya hivatalosan leminősítette a COVID-19-et 5-ös osztályról 2-es osztályú betegségre, ami egyenértékű a szezonális influenzával. Ez a döntés május 8-án született, három nappal azután, hogy a WHO megszüntette a PHE-t (Public Health Emergency). Ez késztette az összes fennmaradó mérséklő intézkedés leállítását Japánban, beleértve a fertőzött betegek ötnapos elkülönítési követelményét, ami kétségtelenül hozzájárult Okinawában a fertőzés jelenlegi növekedéséhez.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

33 gondolat erről: „(4248) A COVID-19 nem halt ki

  1. „Elkészült a Médiavadász Covid-filmje. Azon nyomban be is tiltották! A Youtube „tényellenőrei” még azelőtt törölték a videót, hogy közzétettük volna. Úgy tűnik, három évvel a pandémia kirobbanását követően, a Covid-helyzet hivatalos megszűnte után sem lehet nyíltan beszélni a témáról.”

    https://www.bitchute.com/video/knWXGlWjqc5S/

  2. „Tehát ha majd jön egy jövőbeli járvány, és mondjuk valaki felfedezi, hogy a félelmetes fertőzést évtizedek óta biztonsággal alkalmazott generikus gyógyszerekkel hatékonyan lehet gyógyítani, akkor is ők lesznek a „kórokozó tagadók” és a „gyilkosok”, ha a járvány lecsengése után kiderül, a fertőzés visszaszorítására alkalmazott vakcina sem a fertőzést, sem annak átadását nem akadályozza meg. Viszont jókat lehet majd vitatkozni, hogy az alkalmazott lipid nanorészecske pozitív töltése és a kórokozó fehérjéjét kódoló mRNS le nem bomlása miatt az emberi sejteket testszerte a kórokozó legimmunogénebb fehérjéjének termelésére fogó vakcina beadása után fellépő egészségügyi panaszok összefügghetnek-e az idegen fehérje a testi sejtekkel történő legyártása után fellépő és az adott testi sejtek ellen irányuló gyilkos limfocita támadással vagy a panaszok teljesen független-e a vakcinától (ami, az EMA jelenlegi tájékoztatása szerint szerencsére „megnyugtatóan biztonságos”). De akkor itt lesznek nekünk majd a szakemberek. Akik kicsit salátabiológusok. Kicsit szúnyogvadászok. Nem kicsit álnévvel persze (ti. a Tóth családnevűeket itthon „állítólag” a névváltoztatásba üldözik. Hogyne.). És ők elmondják majd. Nyugalom! Mert hatékony. És minden kétség felett biztonságos. És mi megnyugszunk majd. Egészen a következő járványig. Apropó, ugye majd akkor is a Tesco parkolóban – ott, a lángosos mellett, balra – fognak diagnosztizálni a „szakemberek”? Na azért!”

    Az EU vakcinaszerződéseket köt a Pfizerrel és másokkal a jövőbeli világjárvány esetére

    https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/eu-announce-deal-with-pfizer-others-reserve-vaccines-future-pandemic-source-2023-06-30/

  3. Nem teljesen értem amugy ezt a hype-ot. A vírusszakértők az elején megmondták hogy a COVID mindig velünk marad, sosem fog kihalni, eltűnni és mutálódni is fog, folyamatosan. Vissza-visazatér majd mint a szezonális influenza. Ez is történik. Nincs itt semmi újdonság. Csak esetleg figyelni kellett volna? Elfogadni amit a szakértők mondanak – áhh az a mai világban smafu 🙁

  4. 4 – Minato
    Ez OK lenne, de hivatalosan megszűnt a COVID veszély, ami nem igaz. Itthon is heti 4-5 ember al meg, ami lófasz addig, amíg nem én vagyok az egyik.

  5. „A Covid-19 nem halt ki”

    Az emberiség nem halt ki! – annak ellenére, hogy Te is kongattad a vészharangot rendesen.

    „Itthon is heti 4-5 ember hal meg” – szerintem háztartási balesetben többen halnak meg ennél. És akkor a „klasszikus” halálokokat (szívinfarktus, stb.) még nem is számoltuk.

    Persze minden halál veszteség.
    De jó állandó rettegésben élni?

  6. 6 – Eigen:
    Az én problémám az, hogy a „klasszikus” halált el tudom kerülni, a COVID-ot nem.

  7. Most lenne érdekes látni egy statisztikát, hogy mondjuk hogyan alakult a covid felbukkanása óta a covidban, és influenzában elhunytak száma az idő függvényében.
    Mert ha a kettő közelít egymáshoz, akkor valóban tekinthető, hogy a covid is egy influenzához hasonló veszélyességű kórokozó lesz.
    Az influenzának is folyamatosan keletkeznek újabb változatai, amelyekhez kénytelenek igazítani az alkalmazott vakcinákat, és itt sem kiszámítható, mikor alakul ki egy korábbiaknál veszélyesebb változat…
    És influenzában is halnak meg folyamatosan a kockázati csoportba tartozó, főleg idős emberek, még nyáron is vannak szórványos esetek.
    A saját környezetünkben én azt tapasztalatom, hogy valóban megszűnt az a helyzet, ami a járvány első éveiben fennállt, hogy ismerőseim közül is sokan, igen rövid idő alatt meghaltak, vagy súlyos állapotba kerültek, tehát az sem igaz, hogy az akkori helyzetet csak a hisztérikus média gerjesztette, ahogy sokan most be akarják állítani.
    Persze az ilyen híreken, mint ez a poszt, azért elgondolkodik az ember, de azért nem veszem túl komolyan, amíg nem látszik, hogy terjed a világban, globális jelenséggé nem kezd válni…

  8. 7: Ne aggódj Tibor bá’ magad írtad korábban: „A negyedik oltás után a halál lehetetlen.”
    Arra azért kíváncsi lennék, hogy a „klasszikus” ellen mit tehetsz, de biztosan azt is tudod, csak nem mondod el…
    Amúgy, ha őszintén le mernéd írni érdekelne, hogy a negyedik után milyen panaszaid vannak, ami előtte nem volt, pl. súlyos ízületi panaszok, szív és érrendszeri nyavalyák, bőr problémák, kezelhetet fájdalom testszerte.
    Egyszer-kétszer kaphattál placebót, de négyszer egészen biztos, hogy nem. Ettől kellene félned, egyszer csak megérted…

  9. ‘Olvasom a szakirodalmat. Ma már mindenki megegyezik abban, hogy a COVID okozta halálozás középértéke a kórházi diagnózis felállításától számított kb. 18.-21.-ig napra esik (ld itt /https://tinyurl.com/covidmedian1 és /https://tinyurl.com/covidmedian2). És abban is mindenki megegyezik, tünetek felléptétől kezdődő 5.-7. napon a vírus terhelés elkezd csökkenni. És mindezt felváltja egy sokkal súlyosabb tüneteket okozó, a beteget végül is szeptikus állapotban toló bakteriális tüdőgyulladás. De úgy hogy a tünetek felléptét követő 10-14. napon a COVID betegek vérében már a halálos szepszist előidéző baktériális metabolitok jelennek meg (/https://tinyurl.com/COVIDbakteriemia). Mert ha légutak zárórétege átjárhatóvá válik, azon nemcsak a vírusok, de a baktériumok is át fognak hatolni. „Na jó, de ha nincs a COVID, akkor nincs bakteriális felülfertőződés se!” – mondhatja Kököricsné Csömösz Etelka dunapiripócsi háziorvos. Csak az a baj hogy a COVID, amiről azt hazudtátok, hogy halálosan berobban, de úgy, hogy az ellen mi, akik két hét alatt kiolvasták a vírus burok aminosav szerkezetéből a legdurvább várható tüneteket, sem voltunk állítólag felkészülve (apropó, a heparin-kötő szekvencia milyen gyógyszer hatóanyagát is köti? most csak tippelnék!), sem volt más, mint egy 1% alatti halálozású vírusfertőzésre rakodó, gyógyszeresen nem kezelt bakteriális tüdőgyulladás. Amire ti, fittyet hányva nemcsak a nemzetközi szakirodalom, de az olyan hazai szakemberek, mint az Elek Jenő főorvos intelmeire, azt ordítottátok (és ordítjátok mai is): „VÍRUSFERTŐZÉSRE NEM ÍRUNK FEL ANTIBIOTIKUMOT!”. És akkor most én is hadd kiáltsam: „AKKOR HOGY OKOZHATTA A COVID BETEGEK HALÁLÁT BAKTERIÁLIS TÜDŐGYULLADÁS??? JA ÚGY, HOGY NEM ÍRTATOK FEL ANTIBIOTIKUMOT?! ÉRTEM!””

    „És hogy lehet bebiztosítani azt, hogy a felső légúti vírusfertőzés a bakteriális felülfertőződés miatt halálos tüdőgyulladássá fajuljon, mint ahogy az a halálos COVID betegeknél kialakult (ld. /https://tinyurl.com/bakterium)? Például úgy, hogy visszafogjuk a légúti fertőzöttek antibiotikum kezelését. Aerzteblatt német orvosi szaklap: „A COVID-19 világjárvány 2020. márciusi kitörése a gyógyszerek felírása terén is jelentős változásokhoz vezetett Németországban. Ez különösen jól látható az antibiotikum-felírások számában, amelyek történelmi mélypontra estek 2020 második negyedévében.” Részletek: /https://tinyurl.com/yc7crbn2″

    RÖVIDEN: HÜLYÉNEK LETT NÉZVE MINDENKI!

  10. A közel nyolcvanéves háziorvosom a covidra háromféle pirulát írt fel.
    D vitamin, antibiotikum, köhögéscsillapító. Allergodillal kiegészítettem.
    Egy falumbélivel ugyan attól a személytől, ugyan akkor fertőződtünk meg. Ő aki soha életében nem volt beteg, más protokolt követett. Már nem él.

  11. Már várható volt a felhomályosítás és szakavatott hülyítés újabb hulláma itthon is, nehogy unatkozzunk az uborkaszezonban…

  12. …és a covid-hívők még mindig hisznek a ‘hivatalos’ narratívában…Elképesztő!

  13. 16 – Tibor bá’

    Igen, valószínűleg hazudnak. Vannak emberek akiknek érdekükben áll fenntartani ezt a hisztériát. Többek között te is közéjük tartozol, mert nem veszi be a gyomrod, hogy éveken át megvezetett a mainstream média. Ezáltal itt a blogodon csak olyan cikkeket publikálsz a covid-dal kapcsolatban amik alátámasztják azt a hazugságot amibe kénytelen vagy hinni.

    /https://okinawa.stopcovid19.jp/en/

    Itt pl. miért nem jelennek meg ezek az adatok?
    Last update 2022/11/09 13:14…Vajon miért?

  14. 19. – Bendegúz

    Hát igen…lassan, de fény derül az igazságra…Nem lennék azok helyében akik lehülyéztek és laposföldesnek címkéztek mindenkit, aki nem rohant beoltatni magát.

  15. A National Geographic riportja a covid oltás mellékhatásokról…Érdekes, hogy nyugaton ez majdhogynem központi téma, itthon pedig kuss van róla…

    /https://www.nationalgeographic.com/science/article/why-is-it-so-hard-to-compensate-people-for-serious-vaccine-side-effects

  16. Re:21 scroll
    Mert a kormány propaganda 1000%-ban egy dologra épült: „Csak az oltás a megoldás!”
    Semmi alernatív megoldás, semmi eltérő, csak az oltás.
    Pár hónapja apám Covidos lett, miközben benne volt 3 oltás, elég szarul volt, be is tojt tőle. Szereztem Ivermectint, bevette, másnap már sokkal jobban volt, 3. nap már azon filózott, hogy kimegy szőlőt metszetni, mert sokkal jobban van…
    És még nem is beszéltünk a nem vegyi alapú megoldásokról.

  17. 22 – dajtás

    Itt az ellenzéki propaganda is az, hogy csak az oltás a megoldás (a Mi Hazánk kivételével)…Érdekes módon 13 év alatt ez az egyetlen dolog amiben sikerült egyetérteni nekik mindvégig a kormánnyal.

    Az Usa-ban leginkább Robert Kennedy Jr. révén megy erről diskurzus, hogy tulajdonképpen mit is műveltünk mi 2 éven át!?
    Itthon meg kb. semmi…Mintha minden rendben lenne. Mondjuk sok ember helyében én is nehezen tudnék tükörbe nézni…

  18. Csak azt nem tudom, hogy ha tényleg beüt (vagy bedobnak) újabb gebasz(-t) akkor hogy lehet majd rávenni a sok embert az oltásra? Merthogy már az ismerőseim közül is a többség határozottan elzárkózik mindennemű jövőbeli oltástól, úgy, hogy be vannak oltva legalább kétszer COV19 ellen (ahogy én is, igaz kínaival – szerintem az sem kevésbé veszélyes, még ha azt is állították, mert nekem kicseszettül megbogosodott három ujjam).

    23. scroll
    nem az embereknek kellene elfordulni a tükörtől, hanem a kedves vezetőknek, akik – jó vagy rosszhiszeműen (de mindenképpen az érintettek egy részének akarata ellenére – belehajtották a népeket az oltáskényszerbe. Most pedig lapítanak. Ha nagyon meg lennének szorongatva (nem lesznek!) akkor kimagyaráznák, hogy csak is miattunk tették, a közjó érdekében, és hát honnan is tudhatták volna, hogy nem minden OK. És a nép (ebbe jómagamat is beleszámolom), ahogy semmi kétely nélkül beleugrik bármibe, amibe a tisztelt politikum belevezeti, úgy ezt a magyarázatot is elfogadná.
    Egyébként, én mint oltott nem szégyenlem magam e benézés miatt, de nem is dicsekszem azzal, hogy esetleg hiba volt az oltatásom, mert lám az ujjaim is milyen görbék és bogosak lettek, meg egyébként is elég súlyos állapotban át is esetem rajta, így védett is voltam (mint utólag kiderült).

  19. Bendegúz:
    Kicsit csodálkozom rajtad, hogy bedőltél a k@vid propagandának, pont te, aki az éleslátásoddal és logikáddal kitűnsz a hozzászólok tömegéből!
    Külföldön folyamatosan hallani a “csodálatos” szérum embert károsító hatásairól, zajlanak a perek, fizetik a kártérítéseket.
    Bölcs vezérünk viszont is bölcsen hallgat és jó időre titkosította a terhelő adatokat.
    Eltűnt cili néni, a virágcserépben álló törzs, Lengyel Zsolti a nagy mrns “feltaláló” , szlávik és az összes gerinctelen szereplő. Nem irigylem őket, mivel nekik is felelniük kell a tetteikért. Az élet nem olyan kávéház, ahonnan fizetés nélkül távozni lehet!
    A szálakat mozgató pszichopaták pedig, továbbra is csak röhögnek a függöny mögött.
    Remélem, hogy nem terveznek újabb felvonást, mivel ez is túl jól sikerült!

  20. Az USA kongresszus COVID bizottágának jelentése alapján kiderült, hogy még mielőtt a vírus feltűnő molekuláris mintázatai alapján a tudományos közösség a laboratóriumi eredetet elfogadta volna, Anthony Fauci 2020. február 3-án összehívta a világ vezető virológusait. A megbeszélésen Fauci különböző módon meggyőzte a virológusokat, hogy a koronavírus laboreredetét egybehangzóan utasítsák el. És mindent tegyenek meg, hogy a laboreredetet firtatókat hallgattassák el. Mindazok, akik megbeszélésen rséztvettek, egyik napról a másikra elkezdték tagadni a laboreredetet. Tízmillió dolláros kutatási támogatásokért cserébe persze.

    /https://twitter.com/shellenberger/status/1681346586901872640

  21. „A 20. század orvostudományának a népegészségügyre legnagyobb hatást gyakorló felfedezése az antibiotikumok felfedezése volt. Az antibiotikumot felfedezése és alkalmazása megnyitotta az utat számos korábban halálos fertőzéses betegség, így a tüdőgyulladáa gyógyítása előtt. Az antibiotikumok alkalmazásával pedig együtt járt a népesség robbanásszerű növekedésével.
    Ma már az is közismert, hogy a súlyos COVID betegek haláláért nem a vírus okozta citokinvihar, hanem a vírusfertőzést időfel felváltó, arra rakódó ún. másodlagos bakteriális tüdőgyulladás felelős: /https://tinyurl.com/bakterium, /https://tinyurl.com/COVIDbakteriemia. Ami pedig hagyományos antibiotikus kezeléssel kivédhető.
    Csakhogy az antibiotikumok alkalmazását az utóbbi pár évben, hivatkozva az antibiotikumok túlzott használatáből eredeztethető antibiotikum rezisztens kórokozókra, elkezdték lejáratni. És bár klinikai körülmények között az antibiotikum rezisztens kórokozók fellépte valóban problémát jelenthet, az hogy egy ember évente egyszer, az aktuális felső légúti fertőzéses hullám során antibiotikumot használ a tüdőgyulladás kivédésére , még nem jelenti azt, hogy abban az emberben az előírásszerűen alkalmazott antibiotikum használat antibiotikum-rezisztens kórokozók tömegét fogja kitenyésztetni.
    Az antibiotikum rezisztens kórokozókra hivatkozva WHO pedig most olyan programot hirdet, ami az az antibiotikum használattal szemben a vakcinákat kívánja előnyben részesíteni (ld. alább). Amik az évtizedek óta biztonsággal használt antibiotikumokkal szemben bizonyára nem okoznak majd mellékhatásokat – sejteti a WHO. A WHO direktívával pedig pont ez a baj: az túlzott antibiotikumhasználatból eredő eltúlzott mellékhatásokat használja a mellékhatásmentesként promózott vakcinák népszerűsítésére. Az elmúlt 3 évben láttunk már ilyet. Egy milliárdok életét megmentő gyógyszercsoport túlzott használatából eredő mellékhatások felhasználása a vakcinák promózására így nemcsak orvosilag, de etikailag is megkérdőjelezhető. Főleg egy olyan szakmai szervezettől, mint a WHO.”

    /https://www.who.int/publications/m/item/leveraging-vaccines-to-reduce-antibiotic-use-and-prevent-antimicrobial-resistance

  22. Érdemes megnézni ezt a 2022 februári interjút Novak Djokovic-csal…Max respect!

    /https://www.youtube.com/watch?v=_M3s7FYaX8I

    Ma már mindenki számára egyértelmű, hogy neki volt igaza…

  23. 27. scroll:
    Kitűnő sportember, akinek az esze és a szíve is a helyén van!
    Szép lassan lehull a lepel a titkos népességcsökkentő módszerről.
    “ 325 boncolási eset elemzése után kiderült, hogy 74% halála közvetlenül a COVID-19 oltás következménye vagy a vakcina beadása jelentős mértékben járult hozzá a bekövetkezett halálhoz!”

    #https://vilaghelyzete.substack.com/p/egy-bombakent-hato-orvosi-tanulmany?utm_source=post-email-title&publication_id=988923&post_id=135494886&isFreemail=true&utm_medium=email

  24. Fáj az igazság Tibor bá? Szánalmas ahogy cenzúrával próbálod magad kimenteni magad ebből. Nyugodj meg, mindenki emlékszik rá hogyan viselkedtél 2 éven keresztül…

  25. Reuters: „A COVID-teszteket világszerte forgalmazó genetikai cég együttműködött a kínai hadsereggel”

    /https://www.reuters.com/article/us-china-genomics-military-exclusive-idUSKBN29Z0HA

    Fauci korábbi főnöke, Robert Kadlec: „Úgy gondoljuk, hogy a vakcinakutatás eredményezte a világjárványt – a vakcinakutatás volt a közvetlen ok”. Részletek a The Australian-ban: /https://shorturl.at/nHL02

  26. Covid ‘hozzászólás-cenzúra’ van a blog-on, mivel Tibor bá’-nak egyre kellemetlenebb a téma ahogy esnek ki a csontvázak a szekrényből…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük