(4225) Kim Jong Un

Tibor bá’ fordítása online

 

Kim Jong Un „gonosz nővére” fellép, miközben ő „drága importsajtokat keres”

 

(sz: 1933.02.11.)

Kim Jong Un észak-koreai diktátor húga, Kim Yo Jong a harminckilenc éves bátyját pótolta, mert az figyelmen kívül hagyja az orvosi tanácsokat, és önpusztító függőséget okozó viselkedésbe süllyed – írta a The Daily Beast.

„Yo Jong, aki a múltban gyakran beszélt a bátyja nevében, ismét az uralkodó dinasztia leghatalmasabb tagjának képét vetíti magáról, miközben Jong Un drága import sajtokat kóstolgat, éjjel-nappal iszik és titkosszolgálati jelentések szerint külföldi cigaretták láncdohányosa” – magyarázta Donald Kirk, a The Daily Beast munkatársa.

Kim már régóta nagyon bízik Yo Jong-ban, így a megbízottjaként tevékenykedhet. Bruce Bennett, a Rand Corporation munkatársa a The Daily Beastnek azt mondta, hogy „a bátyja megengedte neki, hogy a rossz zsarut játssza, és hogy Jong Un megpróbálja hitelességét kiépíteni a katonaság felé, arra az esetre, ha valaha is megakarná erősíteni a szerepét, vagy szüksége lenne rá, mert ő nincs jó egészségi állapotban.”

Kim egyre romló állapota nyilvánvaló pusztán megjelenéséből.

„A dél-koreai Nemzeti Hírszerző Szolgálat a mesterséges intelligencia segítségével azt állítja, hogy 140 kilogrammot pakol a 100 cm-es ajzatra” – jegyezte meg Kirk.”Ez körülbelül 25 kg-ot jelent ahhoz a súlyhoz képest, amennyivel több, mint két évvel ezelőtti diéta alatt lefogyott.”

Kirk azt is kiderítette a NIS-ből, hogy Kim „jelentős alvászavaroktól szenved”, és hogy az ügynökség „szorosan figyeli annak lehetőségét, hogy Kim egy ördögi körbe kerüljön, mert egyre inkább az alkoholtól és a nikotintól függ, és súlyosbodó álmatlanságban szenved”.

Kirk továbbá rámutatott, hogy az országban uralkodó szegénység és az emberi jogi atrocitások ellenére „Észak nagy mennyiségű külföldi cigarettát és kiváló minőségű harapnivalókat importál”.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

7 gondolat erről: „(4225) Kim Jong Un

  1. Kim amikor fogyott, akkor a nagyokos szolgálatok szerint rákos volt, amikor hízik akkor meg nem tud aludni és valószínű, hogy valami halálos kór gyötri. Ezek a Dél-Koreai szolgálatok olyanok ott leleten, mint nálunk a Brit szolgálatok. Nem restellik egy picit sem, hogy folyton hülyét csinálnak magukból? Ok, az angolok ilyenek, de Korea?

  2. Ha a dolgok így mennek tovább (cigi, sajt, stb.) akkor hamarosan női diktátora lesz Észak Koreának. Alighanem ez lesz a Föld első női diktátora. Ahogy a női smasszer szarabb, mint a férfi. Valószínűleg a női diktátor se lesz jobb a férfinél. Különben. én a fényképéből sok jót nem nézek ki.

  3. 2. Tibor bá’
    Ezen megállapításoddal nem lehet vitatkozni!

  4. Olyat még nem hallottam, hogy valaki a sajtevésbe pusztult bele…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük