(3829) A COVID-19 nem tűnt el

Tibor bá’ online

 


89. Útban a 90. felé

A megszorítások feloldásával szabad utat kap a COVID-19. Angliában az elmúlt hét folyamán 1984 ember vesztette életét a koronavírus miatt. Ennyi halott egy hét alatt nem volt 2021 januárja óta, ami a pandémia csúcsa volt, az oltások előtti időkben. Szerdán pedig egyetlen egy nap alatt 651 fertőzött halt meg. Ennyi halott utoljára 2021. február 17.-én volt. Az 1984 halott az egy hét korábbi adathoz képest 50,4 százalékos emelkedést jelent. Vagyis a járvány újra itt vágtat Európában.

A COVID halottak számának emelkedése elkerülhetetlen következménye a megszorítások lazításának. Azon a napon, amikor Angliában 651 halott volt, Németországban 307, Oroszországban 267, Olaszországban 155, Franciaországban pedig 152 fertőzött halt meg. Viszont megszűnt a maszk viselés és a távolság tartás.

Nálunk a csúcs február 23.-án volt 132 halttal. A múlt héten napi átlagosan 25 halottal úgy tűnik elértük a minimumot. Innen megint felfelé fog nőni a halottak száma. Ugyanakkor sehol se látni arcmaszkot. Az emberek úgy viselkednek, mintha a pandémia a hátunk mögött lenne.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Éljetek a lehetőségekkel!

37 gondolat erről: „(3829) A COVID-19 nem tűnt el

 1. A védekezés elfáradásán túl valószinüleg mindenki kicsit bátrabb lett. Aki egy teljes oltási soron van túl, az azért. Aki szkeptikus vírussal, oltással szemben, az főleg múlni látja a veszélyt, miközben kényszer sincs a védekezésre.
  A buszon meg a tecsóban a vírus láthatatlan, és most a propagandában is, az is mással foglalkozik. A szennyvízmintákat meg már kevesen is értik.

 2. Szvsz mindenkinek tele van az összes hócipője a vírusparával, és pl. ami engem illet, engem a halottak száma sem hat meg. Ez a szar átment már mindenkin (velem együtt), akivel csak beszéltem, vagy hallottam beszélni a médiában, függetlenül attól, hogy be volt-e oltva, és hányszor. Voltak páran, akik az oltással együtt is két hétig az ágyat nyomták. Mások meg oltás nélkül is túl voltak rajta pár nap alatt.
  Szóval kb. az marad, hogy tudomásul vesszük, hogy ez a szar itt van, páran meghalnak tőle, a többi meg szép lassan immunissá válik. Nem ezektők a fos oltásoktól, amik csak a gyártónak adnak jogi immunitást, hanem azok ellenére. Az emberiség túlélte a pestist is, meg a fekete himlőt is, nem egy kis náthába fog belepusztulni.

 3. Azért azt hozzá kell tenni, hogy ez a halottszám töredéke a korábbi nagy hullámokénál, és valamivel kevesebb a megelőző delta hulláménál is annak ellenére, hogy régebben igen komoly zárlatok voltak.
  A briteknél most már a napi halálozás alig van 200 fő fölött, az előző delta csúcsán ez 288, a tavaly év eleji érték meg 1300 fő volt.
  Ráadásul úgy tűnik, hogy túl vagyunk ennek is a csúcsán, már meredeken esik a napi fertőzésszám, és a halálozások száma is megindult lefelé.
  Úgy néz ki, hogy mind a lakosság, mind a hatóságok belefáradtak a vírus elleni harcba, tudomásul veszik, hogy lesznek áldozatok, de ez a társadalom működését nem fogja megbénítani.
  Sőt, még azt is hozzáteszem az oltásszkeptikusoknak címezve, hogy úgy látszik, a “háttérhatalom” is belefáradt az oltások sulykolásába, ma már alig hallani erről a médiában.
  Lehet, hogy mégsem akarnak minket kivégezni a vakcinákkal? 🙂
  Persze tisztában vagyok vele, hogy mivel a vírus igen nagy példányszámban forgalomban van a világban, bármikor fennáll egy újabb variáns kialakulása, ami elvileg súlyosabb tünetekkel is járhat, de a gyakorlat azt mutatja, hogy működik az az elv, hogy a vírus a magasabb fertőződés, de enyhébb tünetek felé sodródik minden lépéssel.
  Viszont akinek már nagyon gyenge az immunrendszere, az már a gyengébb vírus hatására is meghalhat, ahogy ez az influenzánál is van.
  Igaz, a covid halálozási aránya még mindig jóval az influenzáé fölött van, de már jóval alacsonyabb, mint az első változatoké volt.
  Pillanatnyilag úgy néz ki, hogy nincs a láthatáron újabb veszélyes variáns, de az ördög nem alszik, szorgalmasan nézem a statisztikákat a nagyvilágban…

 4. Hál istennek beleuntak már az emberek ebbe az egész vírushisztériába. Putyin elüldözte a covid-t is…Ebből is látszik mennyire csak egy emberkísérlet volt ez az egész, hogy meg lehet e tenni velük…Hát meg lehetett, a sok idiótának köszönhetően aki tapsikolt a lezárásokhoz meg mindenféle korlátozáshoz és csak ebben meg a vakcinákban látta a kiutat…Milyen hatásosak voltak..Ja, mégsem.
  Itt marad velünk, mint az influenza, nyilván páran bele fognak még halni, de még többen az mrns oltások következtében legyengített immunrendszerük miatt fognak távozni (egyéb betegségek miatt). Egyébként aki továbbra is oltatja magát, engem nem érdekel, csak engem hagyjon békén, mert én továbbra sem leszek hajlandó. Viszont aki továbbra is a gyerekek oltása mellett van…annak remélem az élet egyszer visszaadja, többszörösen, kegyetlenül.

 5. 3. hubab

  Viccelődhetsz itt a vakcinák sulykolásával…De szerinted az teljesen rendbe lett volna egy nyugati liberális demokráciában, hogy ha nem oltatod be magad (egy olyan oltóanyaggal aminek csak veszélyhelyzeti engedélye van, nem ismertek a közép-hosszútávú mellékhatásai, semmiféle felelősséget nem vállal a gyártó, továbbá az EU parlamenti képviselői sem láthatják a vakcina szerződések szövegének 2/3-t, ja és mindezek tetejében nem is működik úgy, ahogy azt 2021 elején a pofánkba hazudták világszerte), akkor komoly pénzbüntetést kapsz?

 6. Tibor bá, ez a közönyös viselkedés azért lehet, mert az emberek struccok.
  Amit nem látnak, ami nem öl azonnal az nem lehet olyan veszélyes.
  Ha feltalálnák azt a szemüveget ami láthatóvá tenné a káros vírusokat, baktériumokat és ami folyamatos kockázatelemzést végezne genetikai sajátosságaink figyelembevételével, akkor radikálisan megváltozna az emberek hozzáállása.
  Struccok vagyunk nem vitás.

 7. 6. A struccok nélkül már évek óta úgy élnél, mint egy láncra vert kutya.

 8. 5 graw
  Nem a lényeget fogod meg a hozzászólásomból.
  Inkább örvendeznél, hogy megszűnt az az erős nyomás a kormányok részéről, ami ellen úgy tiltakozol, ami egyúttal arra is utal, hogy a tényleges veszélyhelyzet is csökkent az adatok alapján.
  Feltehetően ez is hozzájárult a korlátozások lazításához, és az oltások erőltetésének elhagyásához.
  Ki lehetett volna az a próféta, aki az akkori vészhelyzetben meg tudta volna jósolni, hogy milyen irányban és sebességgel fognak változni a dolgok?
  Én nagyon jól emlékszem a 2021 tavaszi időszakra, mikor kisvárosunkból jó ismerőseim közül jó pár meghalt a vírustól viharos gyorsasággal, holott előtte igen aktív életet éltek közismert személyiségek voltak.
  Most nem is hallok róla, hogy a környezetemben valaki súlyosan megbetegedett volna…
  Most már könnyű elbagatellizálni az akkori helyzetet.
  Ha most is olyan magas lenne a halálozási ráta, és olyan kevés tapasztalattal rendelkeznénk a betegségről, mint az elején, akkor nem lenne lazítás.
  Én arra következtetek, hogy a kormányok az országok gazdasági szempontjai alapján döntenek, és változtatnak, nem pedig a vakcinagyártók, és a háttérhatalom befolyása hatására.
  Minden ország abban érdekelt, hogy gazdaságát versenyképes állapotban tartsa, ne csússzon le a konkurensekhez képest , és egymást is rákényszerítik, hogy egyensúlyozzanak a betegség okozta gazdasági károk, és a korlátozások okozta gazdasági károk között.
  Most ez a lazítások irányába mozdult el…

 9. Üdv. mindenkinek! Azt hiszem maga Tibor Bá adta meg az oltások hatásosságának a szintjét, na nem nulla, erősen negatív… Szerintem a struccok a másik térfélen vannak, ja és igazítsátok meg a maszkot, mert felcsúszott a szemetekre.Akinek nem maszkja, ne vegye orrára!

 10. 8. Te sem a lényeget fogod meg az én kérdésemből, olyannyira, hogy nem is válaszoltál rá. Tehát még egyszer: Egy nyugati liberális(nak mondott) demokráciában az teljesen rendbe lett volna szerinted, hogy pénzbüntetéssel “jutalmazzanak” valakit aki az említett (“kondíciókkal” rendelkező) vakcinákkal nem hajlandó beoltatni magát? (Ugye ez volt az eredeti terv Ausztriában, Olaszországban pedig nem dolgozhatott az aki nincs beoltva.)

  Mert szerintem nem. Nagyon nem. De kíváncsi vagyok a te véleményedre is ezzel kapcsolatban.

  Mellesleg, ha ezek a vakcinák annyira kiválóak lettek volna és úgy működtek volna, mint (egy normális védőoltás) ahogy azt behazudták 2021 elején, akkor nem kellett volna erőltetni…

 11. Hiába fiúk, itt sem működik a logika, hiába papoltok bármelyik oldalon…
  Én konkrétan megtapasztaltam a családban. Menyem egy hónapja szült, és már jó előre megmondta, hogy addig nem mehetünk a gyerek közelébe se, amíg nincs meg három oltásunk (nekem egy sincs). Nejem a második után már kapcsolt, hogy milyen politikai-gazdasági háttér nyomja ezt a bulit, leállt.így ő is ugyanúgy nemkivánatos.
  A vicc az, hogy vígan járnak plázázni, bevásárolni maszk nélkül, tologatják a tömegben a babakocsiban a gyereket, de csak mi vagyunk a veszélyforrás!? Logika itt nem segít, se diploma meg a globál média se – csak a józan ész. Így szép az élet!

  A hülyeség meg nem tűnik el soha, csak időnként átalakul…

 12. 2022. április 1-jén újabb 11 000 Pfizer-dokumentumból álló tétel jelent meg a koronavírus-oltással kapcsolatban.

  Ami a dokumentumokból kiderül

  A The Epoch Times szerint a dokumentumokból egyebek mellett kiderül, hogy a Pfizer és az FDA már tudta, hogy a koronavírus elleni vakcinák immunszuppressziót okoznak.
  “A klinikai és laboratóriumi értékelés a limfociták számának átmeneti csökkenését mutatta ki, és minden korcsoportban megfigyelték az 1. adag után, ami körülbelül egy héten belül megszűnt…”
  Más szavakkal, a Pfizer tudta, hogy az oltást követő első héten minden korosztályban átmeneti immunszuppressziót vagy az immunrendszer átmeneti gyengülését tapasztalták az első adag beadása után.
  Amint azt Iversen megjegyezte, ez torzíthatta a fertőzési arányt, mivel az embereket csak 14 nappal az első oltásuk után tekintették részlegesen beoltottnak, hivatalosan pedig két héttel a második adag után teljesen beoltottaknak.

  A teljesen beoltott egyének nagyobb valószínűséggel halnak meg COVID-ban
  Az a tény, hogy a Pfizer és az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága tudta, hogy a vakcina immunszuppressziót okoz, most, hogy az Egyesült Királyság kormányától és számos országtól, köztük Görögországtól származó adatok azt mutatják, hogy a be nem oltottakhoz képest azok, akik két adagot kaptak:

  * Akár háromszor nagyobb valószínűséggel diagnosztizálják a COVID-19-et

  * Dupla az esély a COVID-19 kezelésre kényszerülnek

  * Háromszor nagyobb valószínűséggel halnak meg a COVID-19-től

  A Pfizer tájékoztatója egyértelműen leszögezi:
  “Bár a mai napig nem figyelték meg, még nem zárható ki, hogy a vizsgált vakcina súlyosabbá tehet egy későbbi COVID-19 betegséget!”

  Ezen túlmenően, amint azt a Daily Expose is megjegyzi:
  “a 3. fázisú klinikai vizsgálatok célja a gyakori vagy súlyos mellékhatások kimutatása, mielőtt a vakcinát, beleértve az ADE-t is, jóváhagyják.
  De itt van a probléma, (mert) a COVID-19 vakcinák egyike sem fejezte be a 3. fázisú kísérleteket.”

  A Pfizer 3-ik fázisának tesztje a tervek szerint 2024. február 8-án fejeződik be!

  A második leleplezés az volt, hogy a védőoltások mellékhatásai a fiatalabb, 18 és 55 év közötti embereknél kifejezettebbek voltak, mint az 55 év felettieknél.

  A Pfizer dokumentumai a szívizomgyulladás magas arányát mutatják …

  /https://www.pronews.gr/ygeia/farmaka/pfizer-kai-fda-gnorizan-oti-ta-emvolia-gia-ton-koronoio-prokaloun-anosokatastoli-ti-apokalyptoun-ta-eggrafa/

 13. Kisütött a Nap, ilyenkor csökken a vírusfertőzések száma Európában. Az oltások arra elegendőek voltak, hogy ne omoljon be teljesen a gazdaság. Erre tett rá az orosz háború. Szerintem hamarosan – legkésőbb ősszel – jön egy brutális gazdasági összeonlás.

 14. 10 graw
  Nekem az egésszel kapcsolatban az a véleményem, hogy minden váratlan új tényező felmerülésekor, amiről még nincsenek tapasztalatok, arról a szakemberek elméleti megfontolásai alapján születnek döntések, amelyek a legkisebb veszteséget célozzák.
  Ezekről a későbbiek során kiderül, mennyire hatékonyak, de csak a tapasztaltak kiértékelése révén.
  És aki azt állítja, hogy ő előre tudta, hogy mi lesz a nyerő stratégia, az hazudik, mert a tapasztalatok hiányában neki is csak tippjei lehettek, az események viszont nem várnak türelmesen arra, hogy mire jutsz a döntésekkel, azok bekövetkeznek.
  Márpedig egy helyzetben valahogy dönteni kell, még annak a kockázatával is, hogy azt esetleg utólag korrigálni kell.
  Ha már a kötelező oltásokról van szó, akkor örülj neki, hogy a betegség új tendenciái miatt a kormányok úgy döntöttek, hogy elállnak ettől, mert a helyzet már nem indokolja.
  Sajnos az, hogy a vakcinák hány ember életét mentették meg, és mennyi esetében okoztak halált, vagy súlyos mellékhatást, az már tényleg a hit kérdése.
  Azt én sem tartom elképzelhetetlennek, hogy vannak emberek, akiknél a vakcina is tud súlyos problémákat okozni, hiszen ez a régi vakcináknál is előfordult, amelyek pozitív összhatását senki nem kérdőjelezi meg. Csak az arány a lényeg.
  Azt persze nehéz megindokolni egy áldozatnál, hogy az ő halála, vagy betegsége bőven ellensúlyozódik a megmentett emberek számában…

 15. 14. hubab
  Te feltételezel egy alapvető jóindulatot és szakmaiságot a döntéshozók részéről, ami, gyakori példák szerint, általában nyomokban sincs meg. A felső vezetésben mindenhol sokkal nagyobb a pszichopaták aránya, mint a népességben, meg a szociopatáké is. Valahogy furcsa módon mindenhol nagyjából egyszerre történtek nagyjából ugyanolyan intézkedések az egész világon. Amelyik ország vezetője pedig nem kért az oltásokból, az váratlanul elhalálozott, lásd Haiti.
  Már eleve a vírus kikerülése is felettébb gyanús, persze a mainstream médiában váltig tagadták és konteózták a feltételezést, hogy laborból szabadult volna el, véletlenül, vagy nem is annyira véletlenül, de aztán mégiscsak napvilágra kerültek dokumentumok erről is. Még a Portfolio.hu is lehozta, pedig az még eléggé mainstreamnek tekinthető, habár sokkal függetlenebb, mint az index-hvg-telex-444-féle társaság.

 16. 15 a vírus Kínában szabadult el – vagy ez is vita tárgya? Ha Kínában, akkor nyilván sosem fogjuk megtudni, hogy hogyan. Gondolom a gonosz USA csinálta, a szajha média pedig elhallgatja – kérdés, az igazmondó kínai média miért hallgatja el.

 17. 16. Radován
  Az nem vita tárgya, hogy Kínában szabadult el, csak az, hogy hogyan. És jó sejted, a gonosz USA keze van a dologban. Konkrétan (többek közt) Antony Fauchi-é (remélem jól írtam a nevét). Ugyanis Wuchan-ban működik egy víruslabor, ahol éppen koronavírusok mutálódásával (“gain of function”, vagyis új funkciók, mint pl. emberre terjedés képessége) kísérleteztek, amit Fauchi (is) szponzorált. aztán valahogy átkerültek kísérletek a víruslaborból kisebb biztonsági fokozatú biotech laborba, ahonnan simán elszabadulhatott a kórokozó. Most nincs kedvem a cikket előbányászni, ami konkrétan leírja a történetet, meg Fauchi kiszivárgott levelezését.
  Nyilvánosságra kerület egy videó is, ahol Fauchi, Gates, meg még pár nagykutya beszélgettek az új mRNS vakcina technológiáról, meg, hogy annak elterjesztéséhez minimum 10 év kellene, hacsak nem jönne egy jó kis járvány, amivel vészhelyzeti engedélyt lehetne adni nekik.
  Bill Gates valami isteni sugallatra még 2019 szeptemberében befektetett pár milliárdot a Pfizer cégbe, és milyen szerencséje lett, éppen az a cég nyerte meg a vakcina-versenyt és emelkedett többszörösére az értéke!

 18. 17 Tehát a gonosz USA hiába is próbálta, nem tudta eltitkolni az igazságot, a szajha média felderítette, és megírta. Vagy?

 19. 18
  Vagy. De ilyen hozzáállással nem fogok a kedvedért egy óráig turkálni az archívumomban. Te eldöntötted, hogy minden úgy van, ahogy a hvg eléd tárja, háttérhatalom nincs, a gazdasági szereplők távolmaradnak a politikától, a politikusok pedig a legjobb tudásuk szerint igazgatják a világot. (Kivéve Putyint, mert ő gonosz és őrült. Meg korábban Trump-ot, mert ő is gonosz és őrült volt, és még hülye és bunkó is.)
  Aki 2022-ben még mindezt elhiszi, azzal nem érdemes vitatkozni, mert reménytelenek.

 20. 14. hubab
  “a szakemberek elméleti megfontolásai alapján születnek döntések, amelyek a legkisebb veszteséget célozzák.”

  A tudomány elárulásának ára van…
  A népirtásnak és a népirtoknak az akasztófákon és a pokolban van a a helyük …
  Az igazság az, hogy két év alatt annyi pénzt nehéz megszerezni…
  Az igazság az, hogy minden pszichopata büntetlen marad, milliókat vettek fel a gyógyszergyártó cégektől…
  És ha ezek a nyilvánosak, a rejtett összegek, milyenek lehetnek???

  Minél előbb egy helyet kivánunk oda neki és a többi mentelmi joggal rendelkezőknek, a 7.-ik generációjukig.
  Vaszilakopoulosz szerződései a gyógyszergyártó cégekkel:
  “https://attikanea.info/%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CF%8C%CF%83%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CE%B4%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%88/”
  Vaszilakopoulosz 759.259.00 € kenőpénzt kapott a miniszterelnöktöl és a gyógyszergyártó cégektől.

 21. 15. Joskapista
  “A felső vezetésben mindenhol sokkal nagyobb a pszichopaták aránya, mint a népességben, meg a szociopatáké is.”

  * Hihetetlen kijelentést tett a Fehér Ház egészségügyi tanácsadója, Anthony Fauci:
  “A bezárásokat arra használtuk fel, hogy az állampolgárokat oltásra kényszerítsük”!
  Tönkretették a gazdaságokat, hogy gazdaggá tegyék a „Big Pharma”-t, és most ezt beismerik.

  /https://rumble.com/v114bjj–lockdown-.html/

  * Bill Gates nemrég bejelentette, hogy egy 3000 fős tudóscsoportot készít fel a következő világjárvány kezelésére, miközben a Világgazdasági Fórum elnöke, Klaus Swab is egy “kiberpandémiáról” beszélt.

  * Klaus Swab, a Világgazdasági Fórum elnöke: “Egy új világjárvány miatt a Covid-19 ” egy apró kellemetlenségnek” fog tűnni “számunkra” (videó)

  Az elmúlt két évben az emberiség szembesült a koronavírus-járvánnyal, amelynek következtében emberi szabadságjogok sérülnek, és olyan tekintélyelvű intézkedéseket hajtottak végre, amelyeket néhány évvel ezelőtt még senki sem tudott elképzelni.

  * 2022/2023 végén digitális fizetőeszköz lesz.

  Az EU digitális igazolványt fog kényszeriteni minden uniós polgárra.
  A közeljövőben az összes ATM-et felváltják a QR-kódos ATM-ekkel.
  Ha ezeket a QR-kódos automatákat integrálják, a továbbiakban nem lehet készpénzt felvenni bankokból és/vagy máshonnan.

  Az alábbi nyilatkozaot olvasva rájössz, hogy… a hazugságoknak vége.

  EGYSÉGES VALUTA!

  KÖTELEZŐ OLTÁS!

  A BANKOK ÉS ATM-EK NEM ADNAK FIZETÉST ÉS NYUGDÍJAT, HA NEM VAGYUNK BEOLTATVA.

  ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2022.

 22. 21
  Beteges fantázia termékei…
  Miközben az egész világon csökken az oltások és korlátozások szorgalmazása a betegség enyhülésének következtében, másrészt azért, mert már pontosan látják, hogy milyen súlyos gazdasági hatásai vannak s túlreagálásnak.
  Az elméleteid szerint inkább fokozódni kellene az oltás “hisztériának”…
  De úgyis mindenbe azt látsz bele, ami igazolja rémálmaidat.

 23. 22. hubab
  És akkor még mi vagyunk a “struccok”…
  Nincs vége a vírushisztériának, ebből a szempontból jól mondta Tibor bá, hogy “A Covid-19 nem tűnt el”. Csak most éppen az “ereszd meg” fázisba lépett ez a két éve tartó “húzd meg – ereszd meg” játék. Mindeközben egy olyan hatalmat készülnek adni a WHO kezébe, hogy kormányok fölött dönthessenek járványügyi intézkedésekről, mint pl. a kötelező oltásokról.
  https://youtu.be/wxyevmVJU9k?t=2174

 24. L.S. nyomában :
  Húsz éve már ,több is talán ,h. egy német orvos (Stefan Lanka) 100 000 márkát
  ajánlott annak ,aki egy izolált vírust bemutat neki .
  A német márkából euró lett,de semmi .
  Most meg egy újabb” lázadó ” ajánlott 1 millió dollárt a vírus szakértőknek,
  ha válaszolnak a kérdéseire .
  Nincs jelentkező.Többet keresnek,v. féltik az életüket ?
  https://www.unz.com/audio/kbarrett_steve-kirsch-on-why-vax-advocates-refuse-to-debate/

 25. Infos

  Köszönöm ,hogy megszólítottál , de ezt miért nekem címezted ?
  Kíváncsi lennék(ha lehetne ilyen közvélemény kutatást csinálni)
  hogy 100 emberből hányan olvastak 1 szónál többet arról ,h. mi is az a PCR ?
  Ugyanez igaz az egészségügyben (?) dolgozókra is .
  Mi az a pisziár? Eszik,v. isszák ?
  Mit mondott a nobel díjas feltalálója K. Mullis,amikor a hív vírus tesztelésére kezdték használni? Semmilyen vírus tesztelésére nem alkalmas .
  Na persze ,ha valaki azt mondja ,h. a PCR az Paul Craig Roberts ,akkor megadom magam . 🙂
  A covid hívők ekkor is rosszul járnak ,mert PCR összeesküvést tudó(hívő).
  Nincs összeesküvés elmélet,a gyakorlók találták ki ,h. elmélet, Kennedy kivégzése után.
  Stb.

 26. 27. Buda: Úgy néz ki, neked is vannak hiányosságaid.

  “Mit mondott a nobel díjas feltalálója K. Mullis,amikor a hív vírus tesztelésére kezdték használni? Semmilyen vírus tesztelésére nem alkalmas .”

  Mullis ilyet soha nem mondott, nem is mondhatta, mert eredetileg nem is vírusokra találta ki…

  Egy bizonyos”VirusGuy” mondta.

  https://fullfact.org/online/pcr-test-mullis/

 27. Gyenge vagyok én ahhoz h. a háttér hatalommal,v. annak vakon hívővel birkózzak.
  Még egyszer :nincs nálam a bölcsek köve.

  Mullis ilyet soha nem mondott, nem is mondhatta, mert eredetileg nem is vírusokra találta ki…

  “eredetileg nem is vírusokra találta ki…”
  Maradjunk ennél,és nem is alkalmas rá .
  Nem tudom belinkelni,mert óvó,őrző,demokratikus,szuverén (faxom)
  kezek,már rég eltüntették .

  Elnézést kívánok !
  Azt hittem Te egy másik oldalon állsz.

 28. Kedves Buda! Egy dolog számít, az igazság, mint azt magad is mondtad. Ėn nem oldalazok, az a lényeg, mi az igaz. Az egész kovid hisztériát 6 hét alatt le lehetett volna tudni, halálozás nélkül. Minden hozzáférhető, nincs szükség oltásra, tesztelésre… Az elején elmondtam, valóban okos és nem érdekelt , csak tudós emberkék találták ki a megelőzés és a kezelés – általam is használt – mondhatom, hogy biztos módját.

 29. Kedves Infos !
  Úgy tűnik ,egy kicsit elbeszéltünk egymás mellett…
  Bár csak ennyi baj lenne,és ilyen hamar sikerülne tisztázni…

  Alkalom adtán folytatjuk .

 30. Miről van szó itt két éve már? Amatőrök akarjuk egymás meggyőzni??

  VÉGRE egy valódi szakmai és oknyomozó vita megfelelő szinten!
  Meghívott vendégek: Dr Rusvai Miklós, Dr Kovács Mónika, Fejes Ádám – a józan paraszt:

  @https://www.youtube.com/watch?v=0bCh0TwMqdQ

  Ebből aki nem jön rá mi folyik, az már nem is fog…

 31. … a politikai és vállalati vezetők rejtett szövetsége kihasználja a járványt azzal a céllal, hogy összeomlassza a nemzetgazdaságokat és bevezesse a globális digitális valutát, valamint az Új Világrendet.
  Hogyan lehetséges, hogy a világ több mint 190 kormánya a COVID-19 világjárványt szinte teljesen azonos módon kezelte és a zárlatok, maszkkötelezettségek és oltási kártyák mára mindenhol mindennapossá váltak?

  Hogyan lehetséges, hogy minden országban még a propaganda-szólamok is azonosak? (lásd: “Vagy beoltatja magát vagy meghal”

  A válasz talán a Young Global Leaders iskolában rejlik, amelyet Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum vezetője alapított és vezetett, és amelyen a mai prominens politikai és üzleti vezetők közül sokan átmentek a csúcsra vezető úton.

  Ernst Wolff német közgazdász, újságíró és író a német Corona Bizottság podcast videójában elárult néhány olyan tényt Schwab “Young Global Leaders” iskolájáról, amelyek fontosak a világjárvány idején zajló világesemények megértéséhez.

  Schwab 1992-ben párhuzamosan létrehozta a Global Leaders for Tomorrow iskolát, amelyet 2004-ben Young Global Leaders néven újraalapítottak.

  Az iskola legelső, 1992-es osztályának tagjai között már sokan voltak, akik később olyan fontos liberális politikai személyiségek lettek, mint Angela Merkel, Nicolas Sarkozy és Tony Blair. Jelenleg mintegy 1300-an végeztek ebben az iskolában, és az öregdiákok listáján számos olyan név szerepel, akik később saját nemzetük egészségügyi intézményeinek vezetői lettek.

  Wolff úgy véli, hogy a WEF és a Global Leaders iskola mögött álló emberek azok, akik valóban meghatározzák, hogy kik lesznek politikai vezetők, bár hangsúlyozza, hogy nem hiszi, hogy Schwab maga hozza meg ezeket a döntéseket, hanem csupán közvetítő. Kiemeli továbbá, hogy az iskola öregdiákjai között nemcsak amerikaiak és európaiak vannak, hanem ázsiai, afrikai és dél-amerikai emberek is, ami azt jelzi, hogy az iskola valóban világméretű.

  Schwab és a WEF 2012-ben még egy intézményt alapított, a “Global Shapers Community”-t, amely az általuk vezetői potenciállal rendelkezőnek ítélt, 30 év alattiakat tömöríti a világ minden tájáról.

  A programon eddig mintegy 10 000 résztvevő ment keresztül, és rendszeresen 400 városban tartanak találkozókat. Wolff úgy véli, hogy ez egy újabb próbatétel, ahol a jövő politikai vezetőit választják ki, vizsgálják és készítik fel, mielőtt a világ politikai apparátusában elhelyezkednének.

  Schwab “Igen-emberei” akcióban

  Tekintettel arra, hogy az iskola végzősei, akik ma már nemzeti vezetők, egyre növekvő elégedetlenséget váltanak ki a gyakorlatba ültetett covid elleni intézkedésekkel kapcsolatban, Wolff úgy véli, lehetséges, hogy ezeket az embereket azért választották ki, mert hajlandóak azt tenni, amit mondanak nekik, és azért állítják be őket kudarcra, hogy az ezt követő visszahatást kihasználhassák egy új globális kormányforma létrehozásának igazolására.

 32. A covid valóban nem tűnt el, csak a statisztikai trükköknek köszönhetően átalakul valami mássá…

  Kezd lebukni a globális hazugságipar! 🙂

  “A brit kormány jelentése elismeri, hogy Angliában 19,2 millió ember egyetlen adag Covid-19 vakcinát sem kapott és hónapok óta megtévesztik a brit közvéleményt!”
  @https://www.napitema.com/2022/04/a-brit-kormany-jelentese-elismeri-hogy.html?m=1

  Ausztrália is érdekesen alakul:
  @https://angelikamihalik.substack.com/p/ausztralia-es-niger-covid19-halalozas?token=eyJ1c2VyX2lkIjo1NTA1MTk3MywiXyI6InVpZ2ZZIiwiaWF0IjoxNjUxMDAwOTEwLCJleHAiOjE2NTEwMDQ1MTAsImlzcyI6InB1Yi03NjkzNjIiLCJzdWIiOiJwb3N0LXJlYWN0aW9uIn0.xqkrBlv0jKXqSX1e7Cy0v9_NGBaGUoGfK3Xsia8pF8A&utm_source=substack&utm_medium=email&s=r#play

  Nemfogunk idén sem unatkozni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.