(3572) Változó szex

Tibor bá’ online

 

2021 a 89. év

Az 1948/1953-ban megjelent Kinsy jelentés szerint a társadalom 3,5 %-a homoszexuális. Érdekes módon a leszbikus nők kábé fele biszexuális. Húsz évvel később Hunt megfigyelései szerint a férfi homoszexualitás 7%, míg a női csak 3%-ot tesz ki a társadalomban. Vagyis a helyzet nem változott.

Ezzel szemben a napjainkban végzett felmérés szerint a nőknek mindössze 63 százaléka „nem tudja elképzelni” hogy leszbikus kapcsolatba lépjen. De, ez azt jelenti, hogy a nők 37 százaléka el „tudja képzelni”. Ezzel szemben a férfi homoszexuálisok aránya nem változott. Mert a férfiak más irányba torzultak.

A férfiak (ha tehetik) élethű, műanyag nőket alkalmazó kuplerájba járnak, illetve ha van pénzük, akkor vesznek maguknak egy ilyen műnőt. A legfrissebb hírek szerint egy kazahsztáni testépítő, Juri Toloszko „feleségül” veszi műanyag nőjét, akivel kimagasló házaséletet kíván élni. Őt és szexuális életét 36 ezren követik a közösségi médián. A pár fényképe fenn látható.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

13 gondolat erről: „(3572) Változó szex

  1. Dekadens világ dekadens hülyeségeivel…

    Minden esetre most verik a tamtamot a „buzitörvény” miatt, OV jól rálépett a neoliberális hazai(globális) elit tyúkszemére.

  2. nincs ezzel semmi baj, van akinek napi aktus(ok)ra van igénye, van aki pár havonta egyszer esetleg eltűri, nem vagyunk egyformák.
    Ez a faszi a valószinűleg szteroidos életmódja miatt tesztoszteronban is erős lehet, és valszeg próbálta ő „élő” csajjal is az együttélést…. csak hát csajban ritka az, aki állandóan dugni akar. Sőt, általában valami betegsége is van fejben az olyannak.

    Az mondjuk érdekes lehet, hogy a gumicsaj tisztán tartását hogyan oldotta meg : )))

  3. 1. A szexszel mindent el lehet adni, az egész téma totális mértékben árucikké vált, a felnőttek életét már teljesen beszőtték vele, most a gyerekek világát próbálják becserkészni – elvégre egy nyolcéves gyerek is el tudja dönteni, hogy transznemű-e az USA elnöke szerint.
    Egy 30 év feletti nő már szinte öregnek számít, nem véletlenül hódít a fiataloknál is a szilikon, hialuron, persze versenyezni így is képtelenek a fotosoppolt tökéletes test illúziójával. Magasra emelték a kielégülési küszöböt, de ezzel arányosan a nemi perverziót is.

  4. Kérenszépen! Itt egy piaci RÉS! A gumipasigyártás!
    Hogy egy kis aktuálpolitikák is vigyünk bele: orbán hogyan ellenőrzi majd, hogy egy derék drogos fideszes ereszakroba használja, egy elöregedő még a Házban ülő aszott szintén fideszes képviselőnő, esetleg szereplőnek vásárolták ministránsgyerek helyett egy csuhásorgiára vagy – egy szabálysértő, ördögtőlvaló libsibolsi vett egyet a 18 minuszos fiának érettségiajándékként, hogy kipróbálja a kölök mennire „buzi-evagy?”, reppernóta refrénjét?

  5. Egy bodybuilder, vagyis testépítő az amit a szó leír, vagyis testet épít. Mint ilyen igencsak fontos neki a külsőség.

    A tökéletes kinézetet egy folyton változó nő nem képes hozni, így marad a guminő.

    Előnyei:
    Enyhén szappanos vízzel, könnyedén tisztítható, a kezdeti beruházás után nincs ruháztatási költség és amúgy sem fogyaszt sokat, semmit. Ezenkívül nem beszél vissza!!!
    A lyuk biztos elég élethű és mint dajtástól tudjuk a lyuk mindig ugyanaz, csak a körítés más.
    Hát neki még az sem.

    Ő egy hűséges típus vagy csak egy beteg egyed aki áldozatául eset az őt manipuláló szarságoknak.
    Talán még lesz egyszer egy kis bakelitgyerekük is.

  6. https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/felfedezo/oriasi-troll-vagy-perverz-bontott-csirket-akar-felesegul-venni-a-kazah-testepito/
    Persze jöhetne ide egy szmájli de már anyira szánalmas, mennyire nem veszik észre ezek a szerencsétlenek milyen tökéletes médiumai lettek a lélekkufár kereskedelmi médiának, kiknek célja, hogy a kattintó ingerküszöbét egyre feljebb kell tolják.
    A nézettségszám hatalmas üzlet, sok celeb már csak ebből él, a tizenéves generáció pedig a legnagyobb fogyasztó, aki az ilyen példaképeken nő fel.

  7. Tiborbá, ha buzi lenne a fiad mit szólnál hozzá?

    Pedig a mesterséges intelligencia alapján már 91%-ban arcra szűrhetőek.
    https://index.hu/tech/2017/09/08/homoszexualitas_algoritmus/

    Az arcot meg nem a tévé hanem sokkal inkább a genetika határozza meg.

    A testépítő csak hírnévre hajaz.

    Egyre kevesebben élnek szexuális életet, ez tény. Sőt egyre inkább a kutya-macska tartás van emberi társ helyett.
    Amilyenek lettek az emberek.. hát inkább a guminő én is azt mondom.

    Eltorzultak??? Bánt a szóhasználat!!

    Egyre több a meleg? Többen merik bevallani? Vagy van valami természetes népességszabályozó mechanizmus ami miatt nő a számuk? Vagy csak tényleg valami genetikai hiba mint a rák meg egyéb kórságok? Csak ez éppen „szoftveres” hiba? De most bug vagy feature?

  8. 7. BALÁZS, Balázs, ahogy „”dajtás””-t belekeverted a saját
    véleményedbe, véleményem szerint az már már személyes
    sértegetés számba megy. — Legalább is gúnyos megjegyzés.

  9. 11. Barna Mihály

    Nem fog megsértődni!?
    Egy kis élc volt a múltkori posztban tőle elhangzottakra.?

    Eszembe se jutott megsérteni! Lemaradt a szmajli, most pótlom!?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük