2017-01-19 nap bejegyzései

(1100) Pina á la XXI. század (téli szex hét 1.)

Tibor bá’ szatirikus online

 

Megboldogult atyám gyakran mondogatta némi iróniával, de inkább oktató szándékkal, jegyezd meg fiam, két dologban van pénz, a pinában és a piában. Ő persze arra gondolt, hogy vagy bordélyházat kellene nyitnom, vagy pedig kocsmát. Mind mindenben, úgy ebben is igaza volt, csak azt nem tudta, hogy ahol sok a pénz, ott a maffia is megtalálható. De a pina tulajdonosa a nő tényleg hatalmas pénzt jelent. Vagy sokat kell rá költeni, vagy rengeteget lehet rajta keresni. Kinek-kinek mit rótt ki a sors osztályrészül. Az utóbbiról sokat tudnának mesélni a fodrászok, kozmetikusok, nőgyógyászok, fitness és szolárium szalonosok, asztrológusok, méregtelenítők, szűcsök, stb. de annyit, amennyit a plasztikai sebészek, senki, kerek e világon.

Nem tudom eldönteni, ha nőnek születek, és már évtizedek óta lógna a mellem, teli tömetném-e magam szilikonnal. Viszont, meg tudom érteni azokat, akik ehhez a lehetőséghez folyamodnak, elvégre a férfiakat 0 és 95 éves kora között, megállás nélkül a női keblek után eszi a fene, a dolog tehát indokolt, de újabban az USA-ban felütötte a fejét a női nemi szervek totális átszabása.  Trendi lett a pinafaricskálás. Na most, volt néhány növel egészen közeli kontaktusom, és csak az isten a megmondhatója hánynak bámultam meg, először a melleit, aztán a fejét, majd a combjait. Amelyik le is vetkőzött, annak minden porcikáját, egyetlen egy kivételével…. Eltaláltad, a nemi szervébe soha senkiknek nem kukucskáltam be. Tudom, én már egy vén fasz vagyok, és nem tudok róla, hogy újabban a preferencia lista első helyén az anális szex áll (meg nem értem az miért jobb, de ne menjünk ebbe bele), második helyen az orális, és ha már nyal az ember, akkor csak megnézi, hogy mit nyal? A fene tudja, amikor fagylaltot nyalok, azt se nézegetem, csak nyalom és élvezem. Harmadik helyen az ondófröcskölés, lehetőleg a nő szemébe. Ezek mellett piszkosul le van nézve a misszionárius póz. Nekem legyen mondva, Claudia Schifferrel nekem ez is megfelelne, isten bizony, eltekintenék az ánusz irrigálástól. Mindegy, egészen tegnap estig én még csak a csikló pircingnél tartottam, de ez már tavalyi hó. Mostanra menő lett a libiaplasztika (a szeméremajkak átalakítása), vaginoplasztika (a hüvely szűkítése) és még néhány kozmetikai húzás a női genitália környékén egy jó éles szikével.

Az Internet korában az ügy roppant egyszerű, a Google segít, csak be kell írni valamelyik kulcsszót és már is százával ugranak elő a jobbnál jobb sebészek, és kínálják a szebbnél szebb szeméremajkakat és vagina bejáratokat, kissé megtévesztő hirdetésekkel. Hatalmas orgazmusokat garantálnak egy kis szeméremajak átszabással, jó lehet, a nevezett alkatrész teli van idegvégződésekkel és komoly szerepe van az orgazmus elérésében, logikailag minél kisebb annál kevésbé hatékony. Akkor pedig minek faragnak le belőle, mindössze 15.000 dollárért, ami 4,5 millió forint körül van (Apukám! Neked milyen igazad volt!). A vaginaszűkítésért 25.000-et kérnek és fűt-fát ígérnek hozzá, de csak gyerekszülés után ajánlják. Ja, a fű-fa! Szóval jobb lesz a pasinak és jobb lesz a nőnek is (gondolom, ha tartózkodnak a közösüléstől). A csúcs mégis csak a csikló átalakítása. Hogy a nőket erre miként lehet rábeszélni, el se tudom képzelni. Közösülésenként egy orgazmus helyett négyet ígérnek? Ez talán meg is érné. De mi van akkor, ha egy helyett a nulla jön be, mondjuk a teljes hátralévő élete folyamán? Ráadásul ennyi pénzért.

Na és mit szólnak a dologhoz azok a nők, akik már leperkálták azt a 15-25 rongyot dollárban? Női magazinok teli vannak véleményekkel. Van, aki áradozik. Hmm, csak nem vallja be mekkora marha volt. Van, aki átkozza a napot, amikor a kés alá feküdt. A hirdetésekben bemutatott „ilyen volt és ilyen lesz” fényképek tanúsága szerint~at518

én nem sok különbséget látok. De tegyük fel, hogy van. Van már kialakult egyetértés abban, hogy melyik szép és melyik nem kívánatos? Rendeztek már pina szépségversenyt hozzáértő zsűrivel? De legfőképpen, miért nem kérdezik meg a fogyasztókat, van-e rá igényük és mit szólnak hozzá. Már sokszor hallottam, hogy a nők nem a férfiaknak öltöznek (nekik csak vetkőznek), hanem egymásnak. Lehet, hogy ezt az átmodellezést is egymásnak csinálják? Koktél partikra bugyi nélkül mennek el és felhúzott szoknyával invitálják a barátnőt, nézzen bele milyen jól sikerült a legújabb fazon? Hadd egye a fene, hogy az ő pinája nem király. 😀

__________________________________________________________
__________________________________________________________
__________________________________________________________