(2220) Angolszász humor

Az én imádott férjemnek!

Még mielőtt hazaérnél külföldi, üzleti utadról, szeretném megemlíteni azt a kis balesetet, ami az új Forf F-150-nel történt, amikor hazaértem. Szerencsére nem történt semmi komoly dolog, és én egyáltalán nem sérültem meg. Szóval hazaértem és amikor áthajtottam, a kertkapun a garázshoz vezető úton a fék helyett véletlenül a  gázpedálba léptem.

Szóval a garázsajtó némileg  elgörbült, de szerencsére  a Ford F-150 megállt, amikor a Ferraridhoz ért, de a kerékpárok nem sérültek meg. Rettenetesen sajnálom az esetet. Ismerlek milyen melegszívű vagy, és meg fogsz nekem bocsátani ezért a kis figyelmetlenségért, hiszen tudod drágám mennyire szeretlek. Különben itt mellékelek egy fényképet az esetről, és alig várom már, hogy újra átölelj. Szerető feleséged, aki ezer csókot küld neked a távolból.

U.i: Elfelejtettem megemlíteni, hogy a szeretőd telefonált, azt hitte én a takarítónőd vagyok.

_______________________________________________________________________________

 

Egy idősebb férfi torna közben megpillant egy gyönyörű csaj a konditeremben.

 

 

Megkérdezi a tulajt, hogy melyik gépre kellene rámennie, hogy a csajhoz közel kerüljön? A tulaj tetőtől talpig végigmérte a pasit és azt mondta, próbálja meg az előtérben felállított ATM-et. 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük