2011-04-10 nap bejegyzései

(489) Tibor bá blogja – Egy rövid olvasmány

A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny aítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak mkénit rdeeözndenk el a btűek: eyeüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jnleeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals. Íme a bzonytéik. Úhygoyg haygajotk egnem bkébeén a hleysesáíi fmonisáokgkal és az etülesékekl.

_____________________________________________________________

Vasárnap egy könnyű nap, a kikapcsolódás ideje. A fenti kis szórakoztató tanulmánynak viszont meg van az apropója. A hozzászólások teli vannak elütésekkel, összeírásokkal, hibákkal, és láthatóan senkit se idegesít. De még az se, amikor a gondosan beírt emotikon nem jelenik meg. Most már hónapok óta várom, mikor jöttök rá, hogy mi a hiba. elárulom. Az emotikont nem szabad egybeírni semmivel, még egy ponttal se,  sőt önmagával se. Ilyen: :))) sose lesz három ilyen  😀 . Hát csak úgy mondom.

________________________________________

Csapjunk egy közvélemény kutatást

Aki figyelmes az észreevehette, hogy a honlap megjelenitésében kezdenek változások bekövetkezni (a lassú munkához idő kell 😀 ) „alkottam” két képet, ezek közül az egyik majd a főoldalra kerül a most látható szíves kép helyére. Szóljatok hozzá, szavazzatok melyik kerüljön fel, és próbáljátok kitalálni, hogy az alaposan megszerkesztett képekkel mit szeretnék kifejezni. Tehát ez az egyik, az A-verzió

első

ez pedig a másik, a B-verzió

B-verzió

Az A-verzió nem temető, csak a kompozíció után valahogy azt a látszatot kelti. Na temetőt aztán nem. Az én szándékom az volt, hogy „egy út, ami vezet valahová” de egyik kép se testesíti igazán azt, amit akartam. Megszűletett tehát a C-verzió. Ez lesz a végső, hacsak testületileg nem fogtok tiltakozni ellene 🙂  . 

c-verzió