(ACs-2) Azok a csodálatos nők – Hadd lássa a fél hajó

Tibor bá’ csodálatos női online

 

A Johan van Oldenbarnevelt nevű, 20.000 tonnás, holland kivándorló hajó fedélzetén 153 magyar menekülttel hajózott ki a nyílt tengerre, hogy négy hét alatt elvigye őket (is) az ígéret földjére, Ausztráliába. Négy hét hosszú idő, főleg, ha nem kell alatta napi 10-12 órát robotolni, így az anyanyelvükön kívül egymáshoz egyéb módon nem kötődő emberek gyorsan barátságra léptek különböző közös érdeklődések alapján.

A legkézenfekvőbb az udvarlás lett volna, de ezen a téren az aránytalanság minden mértéket felülmúlt. A mindössze három szabad hajadonra nem kevesebb, mint negyvenhét facér férfi jutott. Ilyen egyoldalú versengésbe benevezni se nagyon érdemes. A nők, mármint az a bizonyos három szabad préda, természetesen aratott. Precízebben megfogalmazva, vagy inkább modernebb szóhasználattal, érdekérvényesítésük kitűnőnek volt mondható, annak ellenére, hogy külcsín tekintetében a hazai mezőnyben nemigen arattak volna átütő sikert.

A férfi választékban Pali, magyar atléta válogatott, több testhosszal verte a mezőnyt, mert nem csak feltűnően csinos, 183 cm magas, de szellemes és jó humorú is volt. Nem csoda, hogy Erzsi, Jutka és Zsuzsa, a szabad trojka mind három tagjának csakis érte dobogott a szíve.

Zsuzsa hamar kiesett a versenyből, mert ő a szüleivel együtt utazott és Pali nem akart komplikációt. A maradék kettő közül Jutka egy vagány pesti csaj volt, míg Erzsi kissé maradi Pest környéki lány. Így aztán Pali jó érzékkel Jutka mellett döntött, aki négy hétre tökéletesen kielégítette szexuális igényeit, miközben az úszó szálloda szép csendben szelte a hullámokat.

Zsuzsa a mama és a papa társaságában volt fellelhető a römizők környékén, este a szalonban felkérhették egy táncra, délelőtt pedig a dekk-játékokban szívesen vállalta bárkinél az ellenfél szerepét, de a maradék 46 hím tesztoszteron feleslegének levezetésében ez vajmi keveset segített.

Erzsi, a dús testű, szexre éhes asszonyállat eldöntötte, hogy vagy Pali, vagy senki. Esténként a korlátnak dőlve órákon keresztül bámulta a sötét hullámokat és szinte kínálkozott, hogy valaki csatlakozzon hozzá, ami rendre be is jött. Nem volt olyan magyar férfi, aki legalább egyszer szóba ne elegyedett volna vele. Ilyen alkalmakkor perceken belül kiderült, hogy Erzsi megőrül a Paliért, nem tudja, mit tegyen, mert Palinak kizárólag kabintársa, Jutka kell. Ráadásul ez az állandó megaláztatás, hogy neki esténkét órákra nem szabad bemenni saját kabinjába, mert ott folyik a szeretkezés.

Egyik-másik férfi tett némi célzást arra, hogy talán mással, egy másik kabinban, mondjuk az övében, sikeresen kárpótolhatná önmagát a sérelmezett veszteségért, de ilyenkor Erzsi némi undorral a szája szélén közölte a már ismert verdiktet, neki csak a Pali kell.

Én voltam az egyetlen fiatal férfi, egészen pontosan 24 éves, aki úgy gondoltam, hogy egy meghitt beszélgetés Erzsivel ugyan nem hűti le kielégítetlen vágyaim feltörő hullámait, de több a semminél. Úgy gondoltam, hogy az Erzsivel való beszélgetésnek a szórakozást nyújtó értéke meghaladja egy ultipartiét, főleg, amikor vesztek, ami különben ritkán következett be. Így aztán egy idő után Erzsi mindennapos beszélgető partnerévé váltam, miközben a többi hím meg volt róla győződve, hogy én vagyok a befutó.

És hogy miről beszélgettünk? Részletesen beszámoltunk hazai volt szerelmeinkről, csalódásainkról, terveinkről és persze Paliról is, de jó sokat. Egyszóval jól összebarátkoztunk, ami nő és férfi között állítólag lehetetlen, de ezt akkor még nem tudtam.

Mint már rámutattam, a vissza-visszatérő téma Pali volt, és mint egy jó barát, nem csak megértettem Erzsi bánatát, éreztem át szörnyű helyzetét, de őszintén segíteni is szerettem volna neki. Hosszas fejtörés után sem jutott eszembe okosabb megpróbálni Palit féltékennyé tenni. Erzsinek tetszett is a terv, mert korábbi tapasztalatai szerint ez be szokott válni. Aztán addig rágtuk a témát, amíg ki nem dolgoztuk a pontos tervet.

Ezek szerint Erzsi közölte kabintársnőjével, Jutkával, hogy ennek az egyoldalúságnak vége. Egyik este övé a kabin, de minden második este viszont Erzsié. A bejelentésre Jutka egy kissé meglepődött, de nemigen volt választása, elvégre az igény méltányosnak volt nevezhető.

– Szabadna megkérdeznem, kivel óhajtasz a kabinban lenni? – kíváncsiskodott a korábbi tejhatalmú kabinbitorló.

– Semmi közöd hozzá – válaszolta Erzsi – de, mert úgy se maradna titokban, elárulhatom, Tiborral.

– Hát, ami azt illeti, Tibor jó fej, legalább jól választottál. Nem nevezném egy daliának, de legalább nem hülye.

Ezzel aztán lerendeztük a kabin-ügyet, este pedig Erzsivel birtokba is vettük a kabint. Belülről bezártuk az ajtót, és röhögve vettük tudomásul, hogy a terv eddig egész jól bevált. Később azt vitattuk, mit fog ehhez szólni Pali, mi lesz a reakciója, és egyáltalán mik Erzsi további tervei.

Erzsi elmesélte, hogy ő még abba is belemenne, ha Pali megtartaná magának Jutkát is, de a férfiből neki is meg kell kapni a jogos részét. Hát, ez nem rossz, állapítottam meg, de miért lenne neked „jogos részed”. Hát, azért mert szerelmes vagyok belé. Ugyan logikailag ez sántított egy kicsit, de fiatal korom ellenére annyit azért már értettem a nőkhöz, hogy egy szerelmes nőtől logikát elvárni nem lehet. Szóval nyúztuk a témát elölről hátra, majd hátulról előre, míg a végén mindkettőnket elnyomott az álom.

Reggel elsőnek arra ébredtem, hogy a kerek ablakon ömlik be a napsugár. Kimásztam az ágyból, kitártam a kajüt ajtaját, hadd legyen egy kis légmozgás, ami kiviszi az apró helyiség enyhén fülledt levegőjét. Erzsi éppen akkor ébredt fel, amikor a kitárt ajtótól visszafordultam, és mindjárt rám is üvöltött:

– Csukod be azonnal az ajtót!

Csodálkozva néztem rá, de Erzsi folytatta.

– Hadd lássa a fél hajó, hogy nálam aludtál? De hogy megbasszál, az eszedbe se jutott.

__________________________________________________________
__________________________________________________________
____________________________________

16 gondolat erről: „(ACs-2) Azok a csodálatos nők – Hadd lássa a fél hajó

 1. „- Hadd lássa a fél hajó, hogy nálam aludtál? De hogy megbasszál, az eszedbe se jutott.”

  Gondolom, ezt jó hangosan kiabálta Erzsi, és akkor még az ajtó is teljesen nyitva volt? 🙂

 2. „A nők angyalok Ha pedig valaki letöri a szárnyukat, akkor egyszerűen tovább repülnek egy seprűn!”

  Vagy aki nem adja meg nekik a „betevő falatot”…! 😉 😛

 3. 1:
  Naná, akkor már neki nem számított.

  2:
  Ez azért volt meglepő, mert a csaj nem gondolkodott. Ha egész este az ő szerelméről van szó (aki ugye nem én voltam) akkor honnan a fenéből találjam ki, hogy velem akar dugni?

 4. 3: Épp ezért gondoltam, hogy ez a sztori minden realizmusa mellett mégiscsak kiszínezett részedről. Hihetetlen, hogy NEKED nem jutott eszedbe EZ az időtöltés… 😀

 5. 3:
  Elnézést, de eddigi – a tiédhez képest jócskán töredék – tapasztalataim alapján ebben a sztoriban teljesen mellékes, hogy a csaj kivel akart dugni, és hogy neked mit kellett volna kitalálnod. Te ott feküdtél mellette egy egész éjjel, és reggelre sem kívántad meg annyira, hogy bepróbálkozz nála – egy nő számára ennél nagyobb sértés talán nincs is a világon. 🙂 (és ha ebben cinkelést érzékelsz, az nem neked szól)

 6. 4 & 5:
  23 éves voltam és a múlt század 50-es éveiről van szó. Aztán meg nem egy ágyban aludtunk.

 7. 3.

  Nők, már csak ilyenek, ha kitalálod (ez szokott ritkábban előfordulni) mit szeretnének, akkor az a baj, ha nem találod ki (ez szokott többségében előfordulni – mert ugye találd ki, de mondani azt nem mondja…) akkor az a baj, de akkor jaj neked!

 8. Tibor bá’:
  Akkor konkretizálok: én is arra céloztam, amit 7-ben írtak. A nők többsége által elvért séma az, hogy a férfi egyértelműen és rendületlenül ostromolja őket a világosan kinyilvánított udvarlásával – hogy ők kényelmesen eldönthessék, épp engedni akarnak-e ennek, vagy sem. A történet lényege, hogy a joker bármi áron az ő kezükbe kerülhessen (és ez a minta számomra a fentiekből is jól látszik). Aki ezt a sémát akarva-akaratlanul is megsérti, arra a női lélek minden indulata rázúdul, szerintük tök jogosan, ennyi. 🙂

 9. 8:
  Ha azt akarod mondani, hogy a nők hatalmas hányada nem játszik tisztességesen, akkor egyetértek.

 10. 8. Raon

  Raon, ezt igy ahogy leirtad, be kellene keretezni.
  Tökeletesen igazad van.

 11. Tibor bá’,

  „23 éves voltam és a múlt század 50-es éveiről van szó” erre kontra:

  „Hadd lássa a fél hajó, hogy nálam aludtál? De hogy megbasszál, az eszedbe se jutott.”

  Azt gondolom, hogy a hölgy ezek szerint jócskán megelőzhette korát, de a Te akkori mértékletességedet mindenképpen 😀

  Az azért érdekelne, hogy az ajtót kívülről vagy belülről csuktad-e be ez után a keringőre hívás után 🙂

 12. Egyébként az is lehet, ha próbálkozol, akkor Ő zavart volna ki…

 13. 8: én a „Raon” alapján nem tudom eldönteni a nemedet, de érdekelne, ha már ilyen pontos analitikát bírsz megfogalmazni a női lélek számomra még mindíg kiismerhetetlen rejtelmeiről 🙂

 14. 13: Raon csakis férfi lehet. Egyes nők is látják ezt így, de ezek közül se sok mondaná ki nyíltan.

 15. 11:
  Én (az akkori megítélés szerint) úrifiú voltam, Erzsi Kőbányai prolilány. A rámkiabálás után eléggé meglepődve mentem vissza a helyemre és számoltam be a kajüttársamnak.

 16. 9: köszönöm!

  12: erre a leírtak alapján én is a nyakamat merném tenni

  13: férfi vagyok, hat éve házas. Ez talán némi magyarázatnak is jó. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük