(2292) Hűtlenség-e szex robottal közösülni?

Tibor bá’ online

 

A szex robotok, pontosabban az egyre élet hűbb, és egyre gyönyörűbb női bábuk egyúttal egyre többet is tudnak. Beszélnek, kérdésekre válaszolnak, nemi szervük egyre komplexebb. Szóval azért a 5-6 millióért (Ft.) megadják az ellenszolgáltatást. Újabban már kuplerájokban is lehet velük találkozni. Ez azonban elvi problémákat vet fel. Hűtlenségnek tekinthető-e egy ilyen szex robottal való közösülés? Én szerintem oda kell lebontani, hogy az önkielégülés hűtlenség-e? Véleményem szerint nem. Ha a feleség nem féltékeny a férj jobb kezére, akkor miért lenne féltékeny egy kissé nagyra méretezett játékszerre? Igen ám, de nem mindenki gondolkodik ilyen logikusan, a nők jelentős része egészen biztosan nem.

Jo Hemmings, pszichológus szerint a téma morális és etikai kérdéseket vet fel, sőt a hűtlenség is előtérbe jöhet. Ebből következik, hogy a téma egy jó ideig itt lesz velünk. Ms Hemmings egy kapcsolatteremtési tanácsadó (ilyen is csak Amerikában lehet) állítja, hogy tetszik vagy nem, az embereknek szembe kell nézni azzal, hogy a robotok kora megérkezett.

A múlt hónap óta az egyik dublini kuplerájban bevezették a szex robotokat is, amelyek kibérlése 105 $/óra, vagyis kábé 30.000 Ft. Az új kínálat rendkívül népszerű, bár lehet, elsősorban az újdonsága miatt.

Ms Hemmings azt még hozzátette, hogy a „női test kihasználása” vád ez esetben nem alkalmazható. Tehát kívánatos lenne minél több szex robotot alkalmazni a kuplerájokban.

Ami a hűtlenséget illeti, több pszichológus úgy vélekedik, hogy egy szex robottal való közösülés határozottan megcsalásnak számít. A már emlegetett Ms Hemmings bevallja, hogy sokan nem fognak vele egyetérteni, mert a robot nem hús vér ember, illetve nő, de annyira kifinomult, hogy a vele való kapcsolat mindenképpen szexuálisnak nevezhető. Nem kell meglepődni, ha a feleségek tiltakozni fognak. Persze, ha a házaspár nyitott házasságban él, vagy a robotot bevezetik a háztartásukba, az egy külön téma. Viszont valamifajta féltékenység előfordulhat.

Vivienne Kuh a Bristoli Egyetem házasság kutatója (mik vannak!), akinek szakterülete nem csak a szex, de a szexuális erőszak is, így nyilatkozott: A robotok kora megérkezett, és nem megállítható csak azért mert egyesek szeretnék. A legkényelmetlenebb az, hogy túlzottan prűdek vagyunk a jövőnk kibeszélésében, így aztán az üzletemberek fognak dönteni helyettünk, nekik pedig a robotgyártás jövedelmező, mert a pornográfia mellé felzárkóztak a szex babák is.

Különben Huh asszony szerint a tudományos fantasztikumok gyakran valóssággá válnak. Jut eszembe, ma már a robotok a kellő időben el is élveznek, és ennek hangos jelét adják.

A Felelősségteljes Robotkutatási Alap jelentése arra a következtetésre jutott, hogy a szex babák egyre népszerűbbek lesznek, de ez szétrombolhatja az emberi kapcsolatokat.

Az én személyes megítélésem szerint a szex robotok elterjedése komoly mértékben fogja sérteni a nők uralmát a férfiak felett, de ezt majd meglátjuk. És akit érdekel. Szex robotok ára jelenleg 12-20 ezer dollár, és nem beszél vissza 😀

De mi van a férfi nemű robotokkal? Vannak, csak némileg kisebb irántuk a kereslet, és nagy valószínűséggel nem házasságban élő nők a vevők. Különben a férfi robotoknak is van genitáliája, természetesen különböző méretben és formában. Egyenlőre csak merev állapotban, ami egy kicsit sutává teszi a tárolást. Viszont az ernyedt, majd merev állapotok változtatása technikailag nehezen megvalósítható. Ugye-ugye a természetnek könnyebb dolga van. A másik probléma, hogy a női robotoknak mindössze szét kell tenni a lábukat. A férfi robotoktól némi mozgás is elvárható. Na, erről majd legközelebb!

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

14 gondolat erről: „(2292) Hűtlenség-e szex robottal közösülni?

  1. Nekem semmi ellenvetésem nincsen a robotnők ellen. Sőt valószínűnek tartom, h a technika áldásának köszönhetően akár nagyobb élvezetet is jelent majd egy felturbózott művagina. Egy a baj, h baromi drága. Úgyh jó ideig ez a pénzesek szórakozása lesz.

  2. 1 – Thunder:
    Nem muszáj megvenni, bérelhető is egy-egy órára. 😀

  3. Én látok benne lehetőséget. És azt se felejtsük el, amit sokan nem tudnak, hogy a kurvázásra bizony szocializálódni kell. Akinek nem voltak egyéjszakás kalandjai az nagy valószínűséggel nem fog tudni egy kurvánál teljesíteni, bármennyire is szeretne. És a kurvákat el is kell tudni ám viselni, ami nem feltétlen könnyű 🙂 Szóval a babáknak megvannak az előnyeik.

    Egyébként ajánlom a Humans című sorozat első évadát, az többek között ezt a kérdést is boncolgatja bár ott azért a babák (robotok) már jóval fejlettebbek.

  4. 2.
    A bérlés is drága szerintem. Nyilván egy-két évtized múlva drasztikusan csökkennek majd az árak. Addig ki kell húzni vhogy. 🙂 Csak le ne cseréljem az asszonyt mert ez a nem beszél vissza dolog elég csábító.

  5. 3 – K:
    Kétségtelen, hogy egy állandó partnerre (legyen az akár egy feleség is) elképesztő módon rá lehet hangolódni, de átlagos tesztoszteron szinttel megáldott férfinek nem probléma az egyéjszakás kaland. Nekem még 60 évesen se volt probléma. (azóta nem próbáltam 😀 )

    4 – Thunder:
    Ha kibérled egy órára, nincs megszabva, hogy hányan vehetitek igénybe. 5 pasi esetén az ár már kibírható. 😀

  6. 5.
    Jó ötlet, de ha a robotnőt is olyan nehéz kipucolni mint pl egy gyümölcscentrifugát akkor mindig első akarol lenni. 🙂

  7. Ez olyasmi lehet,mint amikor a sűndisznó felmászik a surlókefére és jól megkeféli. Na,jó, ezt betudhatjuk a gyenge a látásának ,de kiváló szaglása igazán vészjelezhetné,hogy távolról sem pina az amire ráhajtott. 🙂
    A szerelemnek íze és illatta van. Amit a robot kinál,az csak abberált maszturbáció . 🙂

  8. 7 – kalotaszegi:
    5 $ extráért megrendelheted hozzá a bűzmirigyeket is. 😀 Esetleg SALE esetén ingyen mellékelik.

  9. Hűtlenség-e a kurvázás? Hiszen érzelem, kapcsolat nem alakul ki, csak leereszti a gőzt az ember.

    A nők szerint azért hűtlenség a kurvázás, mert ők az esetek túlnyomó többségében érzelmeket visznek a szexbe, olyannal fekszenek le, akihez kötődnek érzelmileg, szeretnének érzelmileg kötődni hozzá. Ezért sokkal rosszabb, amikor az asszony lép félre, mert az nem csak egy laza kis szexről szól, hanem ott érzelmekről párkapcsolati átkötődésről

  10. 9 – Asidotus:
    Ez így igaz, de a nők ezt egészen másképp gondolják.

  11. Kínában is eljött a „sex doll sharing” lehetőség.
    Ott ezt is írják róla: „sharing is caring”,
    Ez már említésre méltó dekadencia.
    24 óra bérlés ára kb 38 euró (298 yuan).

  12. 11 – Bazs:
    Ha-ha, felmerül a kérdés, hogy az osztozkodók nem féltékenyek egymásra?

  13. Szerintem a műfasz merevedésének módszerét le lehetne másolni a természet megoldásáról. Folyadékkal (esetleg gázzal) kell keményre pumpálni, néhány decis tartály elfér egy ember méretű babában.

    Japánban állítólag egyre csökken a kapcsolatban élők száma, mert az egyre élethűbb babákkal megelégednek a férfiak. Ez is egyre hatékonyabb segítője a jómódú népek népességcsökkenésének.

  14. 13 – Jani:
    Ezt a nők gyakorlatilag kikényszerítették a feminizmussal. A pinával, illetve annak elvonásával, voltunk sakkban tartva évezredek óta. A technológiai fejlődés ennek is véget vetett. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük