(618) Amerikai humor XII.

1) Egy gusztustalan kövér nő, egy szőke bombázó, egy amerikai és egy kanadai férfi egy kupéban utaznak, amikor a vonat egy alagúthoz ért. A sötétben egy hatalmas csattanás hallatszott, majd amikor a vonat kiért az alagútból az amerikai férfi arcán egy hatalmas vörös folt volt látható. A bombázó arra gondolt, hogy az amerikai meg akarta csókolni, de eltévesztette az irányt és a kövér nőhöz ért, aki adott neki egy hatalmas pofont. A kövér nő részére nyilvánvaló volt, hogy az amerikai molesztálni akarta a bombázót, aki lekent egy pofont. Az amerikai férfi arra gondolt, hogy ő kapta a pofont a kanadai helyett. A kanadai pedig azt mondta magában, a következő alagútnál  megint lekenek ennek a hülye amerikainak egy pofont.

2) A bejelentett megszorító intézkedések, az elektromos energia árának  növelése, a benzin és élelmiszerárak növekedése, végül az extra adók bevezetése miatt az alagút végén lévő fényt kikapcsoltuk. A kényelmetlenségért elnézést kérünk.

3) A Fehér Sas törzsfőnököt megkérdezte a családsegítő biztost, szerinte  miért van ilyen nehéz helyzetben az ország? Az öreg indián néhány másodperc után kivette a pipát a szájából és így szolt: Mielőtt idejöttetek volna nem volt adó, senki se volt eladósodva, rengeteg buffaló futkosott, tisztavizű patak csörgedezett, a nők dolgoztak, a férfiak egész nap vadásztak és halásztak és egész éjszaka szexeltek. Ekkor az öreg indián elmosolyodott és folytatta, csak a sápadtarcok elég hülyék ahhoz, hogy egy ilyen rendszert fejleszteni akarjanak.

4) Díjbirkózásnál az amerikai bajnoknak egy 160 kilós orosz állattal kellett összemérni a tudását. Amikor az amerikai  meglátta az oroszt a ring másik sarkában azt mondta az edzőjének, feladom a meccset, semmi kedvem megdögleni a porondon. Dehogy adod fel – válaszolta az edző – te is vagy olyan jó, mint ez az orosz állat. Ekkor megszólalt a gong és a két birkózó bement a ring közepére, ahol az orosz bajnok elkapta az amerikait és kettőbe hajtotta. Az amerikai edző becsukta a szemét, nem akarta látni, hogy mossák le a birkózóját a porondról, de hamarosan újra szólt a gong, és meglepődve látja, hogy a bíró nem az orosz kezét emeli fel győztesnek. Percekkel később meg is kérdezte a versenyzőjét, hogy tulajdonképpen mit történt? Hogy mi történt? Abban a pillanatban, amikor ez a barom összecsomagolt elképesztő fájdalmat éreztem, ezzel egy időben az orrom előtt két vörös golyót láttam, amikbe kínomban beleharaptam….. El tudod képzelni mire képes egy ember, ha beleharapnak a tökeibe.

5) Egy amerikai járőrosztag az egyik iraki út mentén megtalálta egy vérbeborult iraki katona hulláját. Néhány méterre arrébb pedig egy már alig élő amerikai katonát, már ami megmaradt belőle. Megkérdezték tőle, mi történt. Találkoztam ezzel az iraki katonával, belenéztem a szemébe és azt mondtam, hogy Szaddam Husszein egy hazug disznó. Erre az iraki katona belenézett a szemembe és azt mondta, hogy George Bush egy hazug disznó. Erre kezet ráztunk, amikor valahonnan előkerül egy száguldó jeep és mind a kettőnket elütött.

6) Három plasztikai sebész golf közben beszélget. Az első azt meséli, hogy egy zongoristának 4 ujját levágta a becsapódó gépkocsiajtó, de ő visszavarrta őket. A pasi még abban az évben megnyert egy zongoraversenyt. A másik azt mesélte el, hogy egy fiatal férfinek levágta a vonat mind a két lábát, de ő visszavarrta őket, és a srác két évvel később az Olimpián megnyerte a 100 méteres síkfutást. A harmadik plasztikai sebész azt mondta, hogy ez mind semmi. Néhány éve egy cowboy részegen, lóháton frontálisan ütközött egy 80 kilométerrel száguldó mozdonnyal. A helyszínen semmi más nem maradt, mint egy cowboy kalap és a ló segge lyuka, ebből kellet valamit összehozni, de olyan jól sikerült, hogy hamarosan az Amerikai Egyesült Államok elnöke lett.

Akinek van kedve csinálni ebből egy magyar viccet, az kicserélheti a harmadik plasztikai sebész történetét egy kistermetű futballistára, akinek az ütközéstől kiloccsant az agya, amit összekanalazott, de olyan jól sikerült, hogy a focistát megválasztották miniszterelnöknek.

______________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________

7 gondolat erről: „(618) Amerikai humor XII.

  1. a 6-os plusz kiegészítése:

    Má’ megint a cigánytörpe a poszt témája? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük