2021-06-28 nap bejegyzései

(3582) Az összemosó törvény?

Tibor bá’ online

 

2021 a 89. év

A világban csak kevesen olvasták azt a törvényt, ami miatt áll a bál. Az ellenzők szerint összemossa a homo szexualitást a pedofíliával. Erre a vádra az a bizonyíték, hogy egy felsorolásban mind a kettő szerepel. Kérdésem a következő, ha gyümölcsök téma tárgyalásában felsorakoztatjuk az almát és a körtét, akkor össze vannak mosva? Természetesen nem.

Orbán arra hivatkozik, hogy a törvény nem a buzikról szól, hanem a gyerekek oktatásáról. Cseles! Orbán pontosan tudja, hogy ha csak a szülő említhet szexuális témát a gyerek 18. életévéig, akkor a nagy tömegek esetében teljesen el fog maradni mindenféle szex téma. A neoliberális aknamunka kilőve. Az egyszerű szülők aligha fognak előállni „rázós” témákkal. A prájdozók hiába indítják be a siránkozásaikat, hogy a melegségre hajlamos nem 18 éves korában, hanem évekkel korábban döbben rá, hogy ő egy unikum. Erre a válasz, hogy viszont 6 éves lányok fejét nem tudják teli dumálni, hogy lehetnek fiuk. A lényeg, hogy egyik tábor se fair. Mindkét oldal tisztességtelenül mellébeszél.

Nehéz döntés. Egyiket se tartom helyesnek. A legtöbb szülő képtelen elfogadni meleg fiát, vagy leszbikus lányát. Azt pedig végképp nem, ha kiskamasz lánya, fiúvá akarja magát operáltatni. Talán nem kellett volna azt a mesekönyvet kinyomtatni. Akkor Orbán valószínűleg nem vadult volna be. Generációk nőttek fel ilyen „felvilágosító” mesekönyvek nélkül. Nem hinném, hogy valóban szükség volt rá.

A melegeknek pedig tudomásul kell venni, hogy nem lesz mindenkikből celeb. Az is szarul érzi magát, akinek nem megy a matek, akire nem buknak a lányok, aki a növekedésben 160-nál megállt, stb. Ha valaki meleg hajlammal születik az kellemetlen volt, kellemetlen és az is lesz a jövőben. Ebből nem lehet felszabadulni. Ezt el kell viselni. Amikor Ausztráliában voltam, akkor én egy „bloody new Austrtalian” voltam, ami, ahogy kinyitottam a számat, nyilvánvalóvá vált. El kellett viselnem. Minden részvétem a melegeké, de ezen a harcias követeléseikkel nem lehet változtatni. De el lehet érni egy rakás konfliktust, és hogy a közömbösségből a nagy átlag antipátiává váltson át.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________