2021-06-17 nap bejegyzései

(3572) Változó szex

Tibor bá’ online

 

2021 a 89. év

Az 1948/1953-ban megjelent Kinsy jelentés szerint a társadalom 3,5 %-a homoszexuális. Érdekes módon a leszbikus nők kábé fele biszexuális. Húsz évvel később Hunt megfigyelései szerint a férfi homoszexualitás 7%, míg a női csak 3%-ot tesz ki a társadalomban. Vagyis a helyzet nem változott.

Ezzel szemben a napjainkban végzett felmérés szerint a nőknek mindössze 63 százaléka „nem tudja elképzelni” hogy leszbikus kapcsolatba lépjen. De, ez azt jelenti, hogy a nők 37 százaléka el „tudja képzelni”. Ezzel szemben a férfi homoszexuálisok aránya nem változott. Mert a férfiak más irányba torzultak.

A férfiak (ha tehetik) élethű, műanyag nőket alkalmazó kuplerájba járnak, illetve ha van pénzük, akkor vesznek maguknak egy ilyen műnőt. A legfrissebb hírek szerint egy kazahsztáni testépítő, Juri Toloszko „feleségül” veszi műanyag nőjét, akivel kimagasló házaséletet kíván élni. Őt és szexuális életét 36 ezren követik a közösségi médián. A pár fényképe fenn látható.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________