2021-06-19 nap bejegyzései

(3574) Homofób törvény?

Tibor bá’ online

 

2021 a 89. év

Az ellentábor legnagyobb és leggyakrabban használt fegyvere a homofób jelző alkalmazása. Őket, tevékenységüket kritizálni nem lehet, mert akik teszik, azonnal homofób lesz. Elég annyit mondani, hogy ez a prájd felvonulás gusztustalan. Ilyen háttér mellett, nagyon nehéz objektíven kitárgyalni Orbán legújabb ötletét. Ötlet, mert például a Jobbik bekapta a legyet, ugyanis nem tehetett mást.

15 éves koromban pontosan tudtam kik a buzik, mit csinálnak, pedig senki nem tanított rá, senki nem tartott felvilágosítást. Azt is tudtuk, már jóval 15 előtt, hogy a nők és a férfiak mit csinálnak az ágyban. Emlékeim szerint 10 évesen reggel a járdán láttam egy elhasznált kondomot, és pontosan tudtam, hogy az mi, és mire használják. Ezt a példányt valaki kidobta az ablakon.

Haladó szellemű nevelőanyám, úgy 15 környékén elhatározta, hogy felvilágosít. Az egésznek úgy lett vége, hogy közöltem vele, ezeket én mind tudom. Amikor, saját gyermekeim kezdtek serdülni, én nem tartottam felvilágosítást, mert érezhető volt a megjegyzéseikből, hogy mindent „tudnak”.

Ezekből én csak azt a következtetést tudom levonni, hogy egy ilyen törvényre nem volt szükség. Korrigálok, nem lett volna rá szükség, ha a „régi szép idők” nem változtak volna, és nem jelennének meg olyan mesekönyvek, mint a nemrég kiadott „Meseország mindenkié”.

A könyv a nem LMBTQ emberek nagy többsége szerint, egy propaganda mesekönyv, ami nem való a gyerekeknek, mert felnőtt tartalom van benne, ami számukra összezavaró. Ezen persze el lehet vitatkozgatni. Én úgy gondolom, hogy egy normális, hetero családban egy 8 éves gyereknek valóban felesleges és zavaros behozni a tudatába, hogy egy fekete herceg és egy fehér herceg egymásba szerethet. „Mami, ez a fekete bácsi miért szereti ezt a fehér bácsit?” – „Tudod, kislányom vannak olyan férfiak, akiknél – még nem pontosan ismert okok miatt – a nemi hormonok, a pszichés beállítottság egyesek szerint hibás, vagy beteges, míg mások szerint pusztán csak más.” – „És Mami, lányoknál is van ilyen?” – „Igen.” – „én is ilyen leszek?” – „Nem, te nem leszel ilyen.” – „Miért nem?” Erre folytassátok ti a felvilágosítást, mert én nem tudom.

De a mesekönyv megjelent és a liberális tábor melléállt. A hatalmon lévő konzervatív oldal nem tehetett mást, mint hozott egy törvényt ez ellen. És akkor megérkeztünk a politikához.

Nem vagyok Orbán párti. Orbán tönkre vágta az országot, a társadalmat, szétlopta a nemzeti vagyont, a demokratikus berendezkedést megsemmisítette. Azonban, keresztbe állt a magát hülyeségbe hajszoló liberalizmusnak. Nem engedi be az ázsiai, afrikai csürhét és el tudta hitetni a választó polgárokkal, hogy az ellenzék beengedné őket. Lehet, hogy pont ez miatt nem veszíti el a választást.

És akkor a balliberális ellenzék beáll tolni az LMBTQ szekerét. Ezt a többség nem nézi jó szemmel. Az én nézetem megegyezik a többséggel. Elfogadom, hogy a társadalom bizonyos százaléka az LMBTQ csoportba tartozik, de ne tolják állandóan a pofámba a tényt, és ne várják el tőlem, hogy szeressem őket. Hadd legyen jogom azt szeretni, amit akarok, és hadd legyed számomra az antipatikus, amit én jónak látok.

Vissza a Meseország mindenkikéhez. Röviden jellemezve ez nem más, mint szellemi pedofília. Ha bármiféle szexuális aktust végezni gyermekkorúakkal tiltott, a pedofília megbélyegzést kapja, és természetesen bűntény, akkor a gyermekkorúak agyát megtámadni bármilyen szexuális témával megbélyegezhető a szellemi pedofília meghatározásával. Ez a „homofób” törvény pontosan ezt akarja megakadályozni.

Vissza a gyerekkorba! 10 év környékén fakarddal játszottam a lányok babáztak.  Ha megütöttem magam és elkezdtem pityeregni, az anyám azt kérdezte milyen katona lesz belőlem? Felkészültem rá, hogy férfi leszek. A lányok babáztak, felkészültek rá, hogy nők lesznek. Most, ha egy hatéves kislány megtudja, hogy ő kisfiú is lehet, megirigyelheti tőlem a fakardot, hátat fordítva a babázásnak eldöntheti, hogy ő is fiú lesz. Követelheti az anyjától, hogy kapjon hormonkezelést, majd lefekszik a kés alá. Egyre nagyobb tömegekben, mert ebből is lehet divatot csinálni. Profit a gyógyszergyáraknak és profit a plasztikai sebészeknek. Ilyen világot akarunk Magyarországon? Orbán, természetesen nem, de ki akar? Mert én sem.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________