(3582) Az összemosó törvény?

Tibor bá’ online

 

2021 a 89. év

A világban csak kevesen olvasták azt a törvényt, ami miatt áll a bál. Az ellenzők szerint összemossa a homo szexualitást a pedofíliával. Erre a vádra az a bizonyíték, hogy egy felsorolásban mind a kettő szerepel. Kérdésem a következő, ha gyümölcsök téma tárgyalásában felsorakoztatjuk az almát és a körtét, akkor össze vannak mosva? Természetesen nem.

Orbán arra hivatkozik, hogy a törvény nem a buzikról szól, hanem a gyerekek oktatásáról. Cseles! Orbán pontosan tudja, hogy ha csak a szülő említhet szexuális témát a gyerek 18. életévéig, akkor a nagy tömegek esetében teljesen el fog maradni mindenféle szex téma. A neoliberális aknamunka kilőve. Az egyszerű szülők aligha fognak előállni „rázós” témákkal. A prájdozók hiába indítják be a siránkozásaikat, hogy a melegségre hajlamos nem 18 éves korában, hanem évekkel korábban döbben rá, hogy ő egy unikum. Erre a válasz, hogy viszont 6 éves lányok fejét nem tudják teli dumálni, hogy lehetnek fiuk. A lényeg, hogy egyik tábor se fair. Mindkét oldal tisztességtelenül mellébeszél.

Nehéz döntés. Egyiket se tartom helyesnek. A legtöbb szülő képtelen elfogadni meleg fiát, vagy leszbikus lányát. Azt pedig végképp nem, ha kiskamasz lánya, fiúvá akarja magát operáltatni. Talán nem kellett volna azt a mesekönyvet kinyomtatni. Akkor Orbán valószínűleg nem vadult volna be. Generációk nőttek fel ilyen „felvilágosító” mesekönyvek nélkül. Nem hinném, hogy valóban szükség volt rá.

A melegeknek pedig tudomásul kell venni, hogy nem lesz mindenkikből celeb. Az is szarul érzi magát, akinek nem megy a matek, akire nem buknak a lányok, aki a növekedésben 160-nál megállt, stb. Ha valaki meleg hajlammal születik az kellemetlen volt, kellemetlen és az is lesz a jövőben. Ebből nem lehet felszabadulni. Ezt el kell viselni. Amikor Ausztráliában voltam, akkor én egy „bloody new Austrtalian” voltam, ami, ahogy kinyitottam a számat, nyilvánvalóvá vált. El kellett viselnem. Minden részvétem a melegeké, de ezen a harcias követeléseikkel nem lehet változtatni. De el lehet érni egy rakás konfliktust, és hogy a közömbösségből a nagy átlag antipátiává váltson át.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

45 gondolat erről: „(3582) Az összemosó törvény?

  1. 11,5 éves lányom, „hülyeségből” „elejtette”, hogy szeretné magát fiúvá operáltatni. Kérdem én, hol találkozik ezzel, kell még neki ezzel foglakoznia?

    Azt is mondta, hogy szegény melegek össze vannak mosva a pedofilokkal, pedig a melegekkel semmi gond nincs.

    Tudom, gyerekszáj, „nem is tudja” miről beszél, de ez a 80-as években még nem volt téma. Sikeres a propaganda, az agymosás.

  2. 1. A modernitás azt a felfogást amely Európát az ókori görögöktől a Felvilágosodásig jellemezte, a feje tetejére állította. Az ókori görög szabadságfelfogást egy híres metafórában lehet összefoglalni: a lovas-kantár-ló metafórája. A lovas a ráció (logosz), a kantár az akarat, a ló a szenvedélyek. A lovas a kantár segítségével irányítja a lovat, a ráció az akarat segítségével uralja a szenvedélyeket. Az ókori görögöknél ez sok helyen megjelenik, Plátónál, vagy Euripidész egyes darabjaiban is. Az az ember igazán szabad, aki uralja a szenvedélyeit. Az az ember nem szabad akin uralkodnak a szenvedélyei. Ezt az elvet a Kereszténység is átvette (mint általában a görög hagyományt).

    A buzi agenda lényege, hogy a „social engineering”-en keresztül olyan embereket „gyártsunk” akiken a szenvedélyeik uralkodnak. Így nem szabadok, könnyen irányíthatók. Ezen agenda elterjedését már sok hasonló „social engineering” projekt előzte meg: az 1920-as évek reklámkampányai (Edward Bernays), később a „szexuális forradalom”, a pornó liberalizációja, stb. Ezek mind ugyanazon „social engineering” projektnek a részei.

    Érdekesség, hogy pornó liberalizáció esetében, azaz amikor a pornót legalizálták, csak egyetlen érvet vitattak, hogy a pornómágnásoknak joga van-e a pornót terjeszteni. Az, hogy a pornó kizsákmányolja a nőket és a férfiakat akik részt vesznek benne, az nem is került szóba. Ez már csak azért is szembetűnő, mert a pornó legalizáció idejében különösen erős volt a feminizmus, amely nem állt ki a kizsákmányolt nők mellett, sőt, egyes pornósztárok feminista ikonok is lettek.

  3. 2. Mivel a buziagendát multinacionális cégek hada is nyomja ezerrel (Coca-Cola, Vodafone, stb.), nyilvánvaló, hogy itt a profit is szerepet játszik.

    Az 1950-es évek USA-jában egy családban elég volt egy kereső. Akkor még létezett egy széles középosztály, még egy autógyári munkásnak is tellett arra, hogy emeletes házban lakjon és két autója legyen. Az 1960-as években viszont az elit úgy döntött, hogy igényt tart a középosztály javaira, a vagyont a Jeff Bezosok, Bill Gatesek, vagy Elon Muskok kezébe kell koncentrálni. Azóta a fizetések és a lehetőségek fokozatosan csökkenek, a középosztályt egyfolytában felszámolják.

    A buzi agenda részben ezt folyamatot eltakarja. A social engineering abba az irányba tereli az embereket, hogy ne akarjanak stabil állást, mert nem lesz, ne akarjanak házasodni, és gyerekeket nevelni, mert azt a pénzt a CEO le akarja nyúlni. Ehelyett inkább éljenek az olyan szenvedélyeiknek amelyek a családalapítást megakadályozzák, járjanak buzibárba, stb. Az olyan emberek akiknek nincs családjuk kevésbé lesz érdekük fizetésemelésért küzdeni, ilyen szempontból is kezelhetőbbek.

    Az első olyan berlini polgármester aki nyíltan homoszexuális volt, azzal a szlogennel kampányolt, hogy „wir sind arm, aber sexy”, azaz szegények vagyunk, de szexisek. Szerintem jobban fején találta a szöget mint szerette volna.

  4. Szerintem egyik oldal sem megy igazán bele a téma gyökereibe.

    Miért került ez a téma az utolsó évtizedekben ennyire előtérbe? Miért van az, hogy ma már az USA követségeken sokszor kirakják a szivárvány zászlót? Miért van az, hogy a multicégek nagyrésze is szivárványzászlós alapra helyezi a logoját?

    A legutóbbi azt sugallja, hogy itt a multik érdekeiről van szó. A második azt sugallja, hogy a birodalmi elitnek ez az egész létkérdés. Valóban, ma a pride és a buzizászló lényegében az USA birodalmi gyarmatosításának szimbólumai. (Szerintem be lehetne tiltani azon az alapon, amely alapon betiltották Magyarországon a horogkeresztet és a vöröscsillagot.)

    De miért gondolta az USA elitje, hogy ez az agenda az érdekeit szolgálja?

    Erre részben válasz, hogy a modernitás a feje tetejére állítja azt a szabadságfelfogást, amely az ókori görögöktől származik, és amelyre a Kereszténység is alapul. E felfogást a ló-lovas-kantár metafóra fejezi ki: az értelem a lovas, a ló a szenvedély, a kantár az akarat. Az ember akkor igazán szabad, ha az értelme az akaratán keresztül uralja a szenvedélyeit, akkor viszont nem, ha a szenvedélyei átveszik a hatalmat. Ez a metafóra (így vagy hasonló változatokban) sok helyen megjelenik, pl. Plátónál, vagy Euripidész Hippolitusz c. darabjában.

    A modernitás viszont arra törekszik, hogy olyan embert neveljen akit uralnak a szenvedélyei, mert az ilyen emberek kontrollálhatóbbak. Ezt a tézist az is alátámasztja, hogy a Pride, a szivárványzászló, stb., korszakot a pornó-liberalizálás előzte meg. Amikor a pornót liberalizálták (Larry Flint, Hugh Hefner perek), akkor az egyetlen érv ami szerepet játszott a bírósági döntésben az az volt, hogy a pornómágnások szabadságát nem lehet korlátozni. Az, hogy a pornó pl. csúnyán kizsákmányolja azokat a nőket és férfiakat akik szerepelnek bennük (pl. a férfiaknak olyan tablettákat kellett szedniük, amitől több óráig erekciójuk volt, ezért a magánéletükben sokszor már nem voltak képesek erekcióra) azt senki nem vette figyelembe.

    Mind a pornó, mind a buzi agenda a modernitás „social engineering” programjának részei.

    Ezenkívül van az egésznek egy gazdasági oldala is. Ma már a nyugati világban nincs igazi prosperitás, és ez az egész részben ezt a rést hivatott betakarni. Berlin első nyíltan buzi polgármestere azzal a szlogennel kampányolt, hogy „Wir sind arm, aber sexy” azaz szegények vagyunk, de legalább szexisek.

    Az ötvenes években az USA-ban volt egy széles középosztály, amelynek megvolt a lehetősége arra, hogy családot alapítson. Még az autógyári munkásoknak is többemeletes házuk volt, amely előtt két autó parkolt. Mindehhez elég volt családonként egy fizetés, és az apukák este hat órára otthon voltak a családjuknál. (Ez volt Henry Ford gazdasági modellje.)

    Ezt a jólétet a hatvanas évek óta fokozatosan elveszi az elit. Az elitet csak a rövidtávú profit érdekli, így nem érdeke, hogy a dolgozók családot alapíthassanak. A buziság terjesztése részben azért van, hogy ezt a jelenséget eltakarja. Az átlagembernek nem lesz meg az anyagi lehetősége, sem elég nagy fizetése, mégcsak stabil munkája sem ahhoz, hogy megházasodjon és családot alapíthasson, vagy, hogy gyerekeket nevelhessen, mert azokra a javakra igényt tart Jeff Bezos, Elon Musk, vagy Bill Gates. Ezért jobb ha az átlagemberen átveszi a hatalmat a ferde szexuális szenvedély amely nem vezet házassághoz, családhoz, gyerekekhez.

  5. Még a Royal Navy is kirakta a szivárványos lobogót számos objektumán, hadihajóján, de arról nem cikkeznek valahogy…mert ott az a fontos, hogy mit tud, nem a szexuális orientáció!

    Ez a szalámitaktikás egymásnak ugrasztás prímán működik.

    Milyen politizálást húznak elő a kalapból a Covid után?
    Ki lesz az új ellenség a tv-ben?
    Vagy a recesszió lesz az új ellen?

  6. Ha a törvényt összemosónak nevezzük, a gender az micsoda ?
    A szexualitás az emberiség számára fájdalmas téma, évezredes történelmünk bizonyítja ahogy hullámszerűen váltotta egymást az elfojtottság és a szabadosság, egyik sem vezetett jóra. Az indiaiak bölcsen a templomaik falára festették ezeket az energetikailag nehezen leszabályozható kényes tabutémákat , mert tudták, az ember csak lassan-lassan képes megérteni, komoly tapasztalatszerzés útján a nemiségben való kielégülés és eggyéválás lehetetlenségét, bele kell csobbannia, hogy erre rájöjjön.
    A jó hír az, hogy az elmerülés is véges, és a mocsár fenekéről újból felfelé vezet az út 🙂
    Igen, létezik androgünitás, de míg a biológiai androgün fenyegetés, addig a szellemi szent szimbólum, a misztikus hermafrodita, a férfi és női jellegek egyesítője, a teljesség metafizikai jelképe, na ezt képviseli legalsó, biológiai szinten a semleges transzgender hímringyó 🙂

  7. Ilyen vizfej is van:” Egyházmegyei Katolikus Iskolák Főhatósága.” értitek?! HATÓSÁG! – bazdmeg!
    Az a sok PRIDE-dobáló, törvényéltető félhülyének eszébe sem jut, hogy egy hírhedten pedofil szervezet kezébe adták az eddig – ÁLLAMI gondozott gyermekeket is, a túltámogatott iskoláik mellé. (az, hogy sok köztük a buzi, váljon egézségükre).
    Rersze, csak a rohadék Nyugaton vannak – a mocsok libsik által elrontott – pedofil-szadista papok. Szittaisztán ez alól is kivétel. Szegény Kaletára is csak úgy erőszakosan rámásztak a latínóbolsi kiszutykok……

  8. 7
    Egyetértek.

    Az ókori görögség ismerte az ún androgünitast és megkülönböztette az ún. hermafrodita jelenségtől. Míg az előbbi felemel az utóbbi az ellenkező irányba visz. Ez utóbbi történik most. Nem tudunk harcolni ellene ha közben nem ismerjük a másik lehetőséget is. Ha jól emlékszem Hamvas Béla is irt erről valamelyik művében.

    Ugyanakkor a kereszténységben is megjelenik ez :” Ha a kettőt eggyé teszitek akkor mehettek be Isten országába”. De előbb el kell választani a kettőt- nem hármat stb …és nem egy állandó átmenetiségről van szó mely szerint nem is tudom éppen mi vagyok..hogy aztán eggyé lehessünk. Majd akkor már túl is leszünk a nemiségen mert a feltámadás után” olyanok lesznek mint az angyalok” Az egyház- sajnos – ezzel nem tudott mit kezdeni. Ezért eleve rossz helyre pozicionálja magát most is legyen akár fundamentalista vagy progresszív vagy egyiksem…..

    Másrészről ez egy színdarab amit a vilagkapitalizmus a magát mindenhatónak képzelő Tőke ad elő itt nekünk – embereknek-hogy a színpad mögött továbbra folytathassa a hatalom megtartásáért vívott évszázados harcát ellenünk…de már látni ennek a szörnynek végét . A kérdés az hogy mi emberiseg vele bukunk vagy túléljük őt.

  9. Nem kéne kényeskedni , a homoszexualitás és a pedofília ahogyan régen a görögöknél úgy ma is kéz a kézben jár. Ismerek olyan ötvenes éveiben járó meleget aki nem rejti véka alá, hogy fiatal tizen-huszonéves fiúkkal a legjobb a szex.
    Ázsia szegényebb helyein – Banglades, India, Bangkok, Kambodzsa, de már Afrika több országa is idesorolható, – szintén természetesen mosódik össze a kettő, ahol az apák maguk küldik ki fiaikat az utcára árulni a testüket.
    A Bruno Gmünder Verlag 1981-ben kezdett foglalkozni meleg férfi életmód magazinok kiadásával, ilyen volt a Spartacus nemzetközi meleg utikalauz, mely a meleg nyugati férfiaknak adott tájékoztatást és útmutatást a fenti országokkal kapcsolatban, sokszor fiatalok képeivel és címekkel együtt. Ma már online megy az egész, Európa mossa kezeit, nem náluk történik, pedig valójában ez kőkemény gyermekprostitúció -kereskedelem, amire a mélyszegénység és a kiszolgáltatottság viszi rá az őslakosokat. A magukat öregítő, férfiasan viselkedő gyerekek vadásznak ezekre a kalandokat és friss húst kereső nyugati férfiakra, megsimogatják a lágyékukat, és már rutinosan viszik is őket a találkahelyükre.

  10. Nem tudom, miért plussz jel nélkül jelent meg a hsz-m ismételten. Androidról biztos nem veszi be

    Természetesen 7.János és 10.Tom plussz 1.

  11. Nem tudom ebből mi fog kisűlni…
    Egyrészt azt látom, mindenki elfelejti a történelmet.
    Másrészt heteroszexuális szempontból a saját farkába harap a kígyó.
    Vannak statisztikák, gyermekellenes bűncselekményekre vonatkozólag.
    Sajnos ebben a kategóriában a katolikus egyház, illetve a heteroszexuális családokon belüli erőszak viszi el a pálmát.
    Ezt szerintem mindenki tudja, csak ugye tabu.
    Úgy mint a homoszexualitás.
    Ugyan így, a legtöbb nő elleni erőszaktétel is heteroszexuális „családmodellen” belül történik…
    Én a hozzászólásokban elfogultságot vélek felfedezni, semmi képp objektivitást. De leginkább sok szempontból a teljes tudatlanságot.

  12. 15 – Dan:
    Én tudok homoszexuális gyilkosságokról is. Ebben a témában nincs különbség a homo és hetero között. De abban igazad van, hogy a családon belüli erőszak több, mint a családon kivüli.

  13. Ja ja,a prideosok miért nem mutogatnak a Vatikánra,és telephelyeire.

    Ott tapsolnak a Szent Márk téren,mint egy Tina Turner koncerten.

  14. Igen vannak homoszexuális bűncselekmények is, szemérem elleni erőszak is.
    De pontosítunk nem minden családon belüli erőszak szemérem elleni erőszak. Az azonos nemű, vagy nem azonos nemű, de gyermekek ellen elkövetett szemérem elleni erőszakot fajtalankodásnak hívják, ugyan úgy mint a homoszexuális kapcsolatot is. A különbség abban rejlik, hogy melyik fél cselekvőképtelen.

  15. 18 – Dan:
    Én a homoszexuális gyakorlatot nem tartom fajtalankodásnak. Sőt kapaszkodj:én nem tartom pedofiliának és nem büntetném, ha alaki meztelen gyerekek fényképeit gyűjti, de cselekedetektől visszatartja magát. Engem egyenesen felháborít, hogy azért kap valaki éveket, mert a hobbija gyerekpornó képek gyűjtése.

  16. Nem feltétlenül kell magát a cselekményt véghezvinni, elég ha ez esetben magával a gyűjtéssel hozzájárul a gyűjtő a cselekmények véghezviteléhez. Azaz olyan mintha megrendelné, attól, aki megteszi. Ez pedig ebben az esetben a cselekmény elősegítésének számít, ha úgy tetszik, mint cinkostárs.

  17. Re:19 Tibor bá’
    Dan jól írja, maga a kép gyűjtése a pedofil bűncselekményt generáló tényező, ahogy a vadorzó trófeája sem azért született, mert szeret lövöldözni, hanem mert megrendelésre kell kilőnie egy elefánt bikát.

  18. Nem a homoszexualitás itt a lényeg meg a gyermekvédelem…. Hanem az ami mögötte van. Az összemosást nemcsak az ellenoldal teszi meg hanem az LMBTQ szervezetek is és persze a pedofília is igyekszik legalizálni magát többiek hátára mászva ha akarják ha nem. Nem nagyon látszik hogy itt akár az objektivitásnak vagy a történelmi tapasztalatnak osztanak lapot ahogy a tuďománynak sem. Kulturális forradalom van…..közben a NER is működik és persze a Habony- művek ezért is ilyen a törvény amilyen. Politikai termék. Elfogultság? Ha valaki belgának számít az hová álljon ? A muszlim bevándorlók érzékenyítése? Nekik mikor szólnak, hogy bocsi új világ lesz.

  19. 20 – 21:
    Kereslet mindenre van. Azt kell büntetni, aki illegálisan akar egy keresletet kielégíteni.

  20. 15

    Nem felejtjük el a történelmet. Először is az egész mozgalom az ún.LMBTQ mögött történelemben megjelenő és máig ható eszmék ,filozófiák állnak. Ahogy az elnyomás kirekesztés oldalán is . Továbbá most egy kulturális forradalom zajlik. Az objektivitás és elfogultság ilyenkor sosem volt meghatározó tényező ezt tudhatjuk a történelemből is nemcsak a jelen helyzet mutatja ezt számtalan módon. Ha önmagában a témát elégséges lenne pusztán csak biológiai vagy genetikai oldalról vizsgálni nos akkor igen – legalabbis elmeletileg -mivel termeszettudomanyokrol van szó De pont hogy ezek a tudományok mondták ki azt hogy az ember szexuális viselkedése nem magyarázható pusztán genetikával vagy más biológiai jellemzőkkel. A környezeti tényezők esetében viszont nincs határ- pontosabban lehetne- de politikai, gazdasági más hatalmi érdekek stb…forradalom…miatt a társadalom tudományok nem tudjak megtenni és a képviselőik sokszor nem is akarják. Ezért is ingoványos terület ez a jogalkotó számára mert nincsenek egyértelmű válaszok és ő sem tekinthető kívülállónak a civil szervezetek sem.Vagy így vagy úgy. Önmagában a téma nem is vizsgálható csak tágabb összefüggés szerint térben és időben egyaránt. Mert ez a valóság. Ez működik.

  21. Re:Dan
    Ez jól hangzik, de mi működik?
    Drag queen az oviban?
    Smároló fickók a TV reklámban?
    Kifordított mesék a könyvekben?
    A valóság az, hogy a jólét elveszi az emberek eszét, és dekadensé válnak, aminek okán elharapózik szexuális aberáció. Lehet mindenféle filozófia iskolákkal megmagyarázni, de ez nem túl biztos alap, papír mindent kibír…
    Klasszikus civilizációs bukás markerről van szó, mert azzal kezdenek el foglalkozni, ami századrangú dolog. Olyan mintha ha egy összedőlés előtt lévő háznál nem aláducolnád, hanem csillámpónikat festenél rá, mert az cuki…
    Totális prioritás vesztés megspékelve egy jó adag agresszív propagandával.
    Egyébként minél jobban nyomják a homokos kérdést, annál nagyobb lesz az ellenállás is, szóval az elfogadást nem így kell elérni…

  22. Minden normális, gondolkodni képes ember és főleg a gépészek tudják, hogy nagy a baj akkor, ha homokos lesz egy addig jól működő gépezet (társadalom). Megoldás : ki kell pucolni a szerkezetet, újraolajozni és még a gép közeléből is el kell távolítani a homokot. Aki nem így cselekszik, annak előbb-utóbb tönkremegy a gépe (népe)!

  23. Annyira gyorsan és olyan mértékben szakadunk el a bennünket körülvevő természettől, hogy ez zavarodott útkeresést okoz társadalmi, családi és egyéni szinten egyaránt.
    Lehet, hogy másként van, de én ezt így látom .
    Száz, kétszáz éve még a tyúkokkal keltünk, egy évben pár ünnepnapot kivéve minden nap a munka lekötötte az időnket, távoli tájakra csak a felfedezők és vándorok mentek. /éjfél körül ért véget az eb foci meccs, amit helyszínen 25 ezren, otthonukban és szórakozóhelyeken több millióan láthattak/
    Nem tankönyvekből ismerték a természetet, írni olvasni nem tudtak. Rajzok, festmények, faragások voltak fénykép, mozgóképpel manipuláció ismeretlen volt.
    Ha valakik megegyeztek, kezet adtak az egyességre az többet ért, mint ma egy ügyvéd, közjegyző előtti szerződés. /megbízhatóság/
    A gyerekek már nem a szülőkkel, nagyszülőkkel nőnek fel, hanem hároméves kortól a nap nagy részét intézményben, idegenekkel töltik, otthon számítógép előtt és így is nő fel míg végül az oktatási intézmény a munkaerő piacnak, a tőkének felkínálja.

    Egy tanulmány olvastam, ami arról szólt, az emberi agy képes e feldolgozni ezt az irdatlan mennyiségű változást és napi szinten az emberre zúduló információt.
    Végkövetkeztetése, nem képes.
    Egy légkondicionált, mesterséges fénnyel világított lakásból, tízezer kilométerről szállított tenger gyümölcsét fogyasztva, rovarírtóval minden bogár kiírtva még a kertben is, miközben a gyereke egész nap közintézményben, a nagyszülőktől távol élve azon agyal, hogy vannak akik természetellenesen élnek.

  24. Tibor Bá
    „Azt kell büntetni, aki illegálisan akar egy keresletet kielégíteni.”
    Több ázsiai országban is a prostitúció a kultúra része, melynek részben a mélyszegénység az oka, ahol a nyilvános bódék előtt hosszú sorokban állnak a férfiak, mert az egyetlen örömforrásuk maradt, a farkuk. A kalandozó nyugati férfi odamegy, és már csak azt veszi észre, hogy egy „légybárban” simogatják vérprofi fiatal fiúcskák . Elmenőben a tulaj még vállon veregetve képeket ad neki a kínálatról. Így kezdődik az egész, és mint a vírus terjed, mert a pedofillá vált férfi pedig elhiszi, hogy ez otthon is így működik, és beavatja a szomszédja vagy a rokona gyerekét.
    .A nyomás sokszor alulról jön, a politika is enged, liberalizál a szavazatokra számítva, az egyszerű emberek meg csak pislognak, mikor a gyermekeiket az ovodában színes maskarába öltözött emberek oktatják a szerelem ezernyi árnyalatára. Most olvastam, ha egy gyereknek a kezébe adják a telefont, 8 másodperc alatt pornóra lel, ergo korhadt az egész rendszer.

  25. 22

    Mint Gőőőődényt?

    1 millióra?

    Ez nem visszatartó erő.

  26. Re:30
    Írtam anno, hogy a dilibogyó még jobban el fog gurulni, remélem megnyeri a Miss USA címet! 😉

  27. Hanyistók 26 ra. Én azt írtam, hogy a homoszexuális kapcsolat fajtalankodásnak minősül. Biológiailag aki homokos, nem fog gyereket nemzeni, vagy szülni, habár fizikailag képes lenne rá. Igaz van olyan ismert személy, akinek gyereke született annak ellenére hogy homokos.
    Viszont van egy bizonyos réteg aki heteroszexuális kapcsolatban él a külvilágnak, viszont titokban homoszexuális kapcsolatot folytat.
    Azt szeretném megtudni, melyik a jobb?
    Egy lényegében skizofrén élet külvilág felé példás családszerető háttérrel, vagy a felvállalása a valóságnak.
    Ha a homoszexualitás részben genetikai okokra visszavezethető, akkor az örökölhető. Örökölni géneket meg csak nemzés után lehet… Na akkor most mi is van valójában?
    Tehát, ha felvállalod, rohadt buzi vagy, ha nem, akkor meg egy gerinctelen hazug képmutató valaki.
    Szerintem ez utóbbi veszélyesebb, mert elhallgatja valódi énjét. Ez is meg a szándékos üldözés is pszichésen zavart okoz.
    Emiatt inkább maradjunk a pszichés zavarnál, viszont az előrevetítí a nevelés problematikáját a családon belül.
    Összegezve, a társadalom szüli meg a potenciális elmebetegeket, és a pszichésen torzult egyéneket. Akinek ez nem nyilvánvaló az nagyon sötét.

  28. Most, hogy bő 1 hete megy a homofóbbá tett pedofil törvény gumicsontján a rágódás, gondoltam hozzászólok a témához.

    A törvény eleve terelésnek készült, hogy ne a Budapestre tervezett Fudan egyetemről, a kínai hitelekről, az azok fedezeteként felkínált de a titkosítás miatt csak sejthető nemzeti vagyon elemekről diskuráljanak az emberek, hogy kvázi hazánk kiárusítása megy végbe épp Kínának, rablóhitelek formájában.

    Persze lehet mondani, hogy a nyugat és az EU a buzilobbi miatt ráharapott a témára, és különben is…! OV is már übermench -nél meg a gyarmattartó nyugati mentalitásnál tart, ami kissé ironikus, mert a bajor nagytőke kiválasztottjaként 11 év alatt ő csinált az országból német félgyarmatot!

    De ez az egész egy nagy színjáték, és itt rágódik a többség a témán.

    A valós okokat az alábbiakban keresgélném, ami sokkal komolyabb kihívások elé fogja állítani az ország lakosságát, és az EU -s reakciók is ezért tűnnek egyre erőteljesebbnek, miközben az adott törvény egy jó ürügy Blinken berlini látogatása után az erőteljesebb hangoknak és reakcióknak nyugatról; amelyek majd igazából csak az ősszel és főleg jövő tavasszal fognak beindulni.

    A közép-európai populistáknak nem Trump, hanem Netanjahu a valódi minta, és az ő bukásának rájuk nézve súlyosabb következményei is lesznek, állítja Ivan Krasztev bolgár politológus. Szerinte Joe Biden legutóbbi európai útjával nagyon megdrágult az üzletelés Kínával, a melegellenesség pedig rövid távon ugyan lehet hasznos, hosszú távon azonban vesztes politika.

    Hirtelen jóval drágább lett Orbánnak a kínai kapcsolat
    https://24.hu/kulfold/2021/07/02/ivan-krasztev-usa-magyarorszag-lengyelorszag-kina/

    Csütörtökön 130 ország (és egyedi jogállású autonóm terület) elfogadta a Joe Biden amerikai elnök által kezdeményezett globális társaságiadó-minimumról szóló javaslatot. Összesen három kivétel maradt: Észtország, Írország és Magyarország. Mivel az EU-n belül egyhangú szavazáson dőlhet el egy egységes adóirányelv kidolgozása, az Orbán Viktor miniszterelnök vezette kormány ismét vétózhat. Ez viszont csak minden bizonnyal hátráltathatja az amerikai terv megvalósulását, megakadályozni nem tudja. Washington viszont nem biztos, hogy ezt annyiban hagyja.

    Az újabb magyar vétó már Biden haragját is kiválthatja
    https://www.napi.hu/nemzetkozi-gazdasag/globalis-tarsasagi-ado-minimum-oecd-magyarorszag-usa-eu-megallapodas.732181.html

  29. 33. Igazából ez a lényeg. Elpalástolni valamit a társadalom különböző réregeinek összugrasztásával. Gumicsont, amin had rágódjanak, míg a valóság elsikkad. Ez is egy politikai adu ász.

  30. Python,

    Orbánnak igaza van akkor amikor Hollandiának felveti a gyarmatosító múltját. A transzatlanti rabszolga kereskedelmet (amely nem csak USA-ba, de Dél Amerikába is erőszakkal hurcolt rabszolgákat) szinte teljesen a Dutch West India Company bonyolította. Sajnos a nyugati liberális demokrácia fogalmába olykor belefér a rabszolgakereskedelem, sőt maga a rabszolgaság is. A buzizászló ma ennek a gyarmatosító rendszernek a jelképe.

    Magyarország jól járna a kínai kapcsolatokkal, pl. a kínai egyetemmel. Kína nem gyarmatosít, Kína csak gazdasági kapcsolatokat szeretne építeni. Míg a Nyugat úgy épít kapcsolatokat, hogy mindig ráerőszakolja a saját rendszerét másokra, Kína olyan üzleteket kötött világszerte amellyel mindkét fél jól járt. A Nyugat mindenhol ráerőszakol más országokra egy politikai rendszert (amelyet ironikus eufemizmussal „demokráciának” olykor „liberális demokráciának” hív), és rákényszerít arra, hogy legyen „pride”, amellett, hogy gazdaságilag is kiszolgáltasson országokat.

    Kína már elég régóta építi az „Új Selyemutat”, de az érintett országoknak nem kellett átalakítani a politikai berendezkedésüket, és nem váltak pl. kommunistává.

    Kína egyébként, az USA-val és a nyugati nagyhatalmakkal ellentétben, egy valóban működő demokrácia. Emberek százmillióit emelte ki a szegénységből (mely szegénységet az angolszász gyarmatosítás, azaz a „liberális demokrácia” okozott). Továbbá, Kínában olyan emberek kerülnek pozícióba akik valamit letesznek az asztalra: ott igazi meritokrácia van. Nyugaton a hatalom és az elit inkompetens. Kínában egy 15 éves intelligenciája és tudása egy nyugati 20 évesével hasonlítható össze, mert ott az iskolákban tanítanak.

    Ha a Fudan kampusz megépülne Budapesten, akkor Magyarországnak is lenne esélye arra, hogy igazi meritokráciát tanuljon. De az elit pro-nyugati része ettől irtózik. Sajnos Magyarországon régóta tradíció, hogy az elit az épen uralkodó birodalom seggébe bújik, annyira, hogy ezzel meggátolja az igazi fejlődést.

  31. Pedig összefügg a pedó és a buziság mert minél hamarabb akarnak a férfiak xexhez jutni és a gyerekeket fiatalokat pénzzel játékkal élelemmel elcsábitják.
    Ez alapban szodómia a vallások részéröl is a tóra a z összes irja ne hálj sajátnemeddel ugy ahogy növel hálnál. ((kb igy)
    És a nemibetegségek ágya amikor seggből ki és a másikba be, nem beszélve arról a fenék a kijára nem a bejárat!

  32. Akkor egy kis adalék, ami elég friss, és van benne minden, amiről itt beszélünk egy ideje, homoszexualitás, pedofil törvény, fidesz, Szájer, Orbán, hogyan képes Orbán akár saját magánvéleményével szemben is politikai megfontolásból olyan törvényeket hozni, amelyek saját, magánéletben követett elveivel is szemben állnak, viszont populista módon növelhetik támogatói körét.
    És mindezt egy olyan ember szájából, aki igen közel volt a tűzhöz minden értelemben, míg ő maga is meg nem égett…
    Belenéztem, és nem tudtam abbahagyni, jól bevezet a kulisszák mögé, gondolom sokan őrjöngenek most az érintettek közül, főleg akiket néven is nevezett…

  33. Egy buzi beszélget egy buzival egy buziról.
    Sirály.

    Még még.

  34. Hubab
    Végighallgattam, érdekes volt, bár nagy néven nevezést nem vettem észre, OV hatalommániája meg nem volt újdonság. Egyébként Kardos úr már rengeteg helyen mondta el véleményét. Máshol pl. volt egy érdekes felvetése, hogy az országgyűlést kihagyva egy alkotmányozó nemzetgyűlést kell létrehozni civil szervezetek bevonásával, és a régit kidobva új alkotmányt kell elfogadni. Vagy nagyon naiv, vagy fel sem fogja mit beszél, annyira utálja a Fideszt.
    Bár a DK is erről beszél, ehhez minimum forradalom kell, rendszerváltás, amit hiányolt Antall is annak idején. És akkor elképzelem Gyurcsány -Dobrev duót mint fő kivitelezőt… 😉

  35. 38 ötlet
    Hát, úgy is lehet beszélni a melegekről, hogy fogalmunk sincs róla, ők hogyan látják.
    Csak nem sok értelme van.
    De nem is ez a lényeg, hanem ahogy bemutatja, hogy a fidesz az elején milyen toleráns volt a melegekkel szemben, konkrétan ismerve tagjainak érintettségét, aztán hogyan áldozta fel őket célszerű, cinikus stratégiája mentén akár úgy is, hogy magánemberként jó viszonyt ápoltak velük, de akkora politikai hasznot remélnek a melegek elleni kampánytól, hogy ez már nem tényező.
    De hát ez egy nyilvánvaló ordas álca a nép felé, valójában, magánemberként nagyon is liberálisak velük szemben.
    A mai napig vannak kormányzati szereplők, akik érintettek, és akik valószínűleg nem érzik magukat nagyon jól a jelenlegi helyzetben, de lapítanak, mert édes a hatalom, és ehhez bármit felvállalnak, ahogy Szájer is szinte kulcsfigurája volt a politikai előzményeknek, amik révén lehetetlen helyzetbe került.
    Szerintem elég érdekes dolgokra világított rá, amikről fogalmam sem volt.
    Persze lehet fanyalogni a forrással kapcsolatban, de a tények talán fontosabbak…

  36. 39 László
    Hát a néven nevezésben nem volt nagyon bőbeszédű, ami a melegeket illeti, a Szájernél történt koncért folyó kilincselések kapcsán azért mondott neveket, Szájernek akkoriban kulcsszerepe volt abban, hogy kik jutottak közel a posztokhoz.
    És egy dologban egyezett a saját tapasztalatom az övével, abban, hogy a fiatal Orbánban ő is látta a lendületet, tehetséget, harc-és vitakészséget, ami akkoriban feltűnő volt, kevesen tudtak labdába rúgni ellene.
    Én nem voltam fidesz támogató, de mikor először győztek, én is úgy álltam hozzá, lehet, hogy nem is baj, hogy leváltják ezt a régi összekorhadt maffiát, és kíváncsian vártam, mit mutatnak fel.
    Persze hamar kimutatták a foguk fehérjét, és jó nyomon lehetett követni, hogy kurvul el egy párt semmi idő alatt, ha belekóstol a hatalomba.
    Azóta pedig ez lavinaként egyre szélsőségesebben nyilvánul meg, és Orbán olyan mélységekig ment el, amit akkoriban elképzelhetetlennek tartottam, felismerhetetlen egykori énje . Már nincsenek valós, következetesen képviselt elvek, csak machiavellista hatalmi játszmák, amelyeket profi módon, de közben egyre nyilvánvalóbban látszó hátsó motivációk alapján művelnek.
    És ezt a folyamatot szépen elmondta Kardos is úgy, hogy ő mindezt közvetlen közelről, belülről látta.
    És én hitelesnek éreztem azt, hogy akkor hagyta ott a pártot, mikor azt kezdte érezni, hogy kormányzati helyzetben már nem képviselheti szabadon a véleményét, mint ellenzékiként, hanem meg kell felelni a hivatalos irányvonalnak, bármi is legyen az.
    Állítása szerint a melegsége miatt soha nem érte hátrány a pártban…

  37. Hubab „A Szájernél történt koncért folyó kilincselések kapcsán”.
    Ja Szijjártó, Polt Péter, de ezzel sem mondott semmi újat. Minden politikai pártnál így működtek, működnek a dolgok. Az első választásnál én a Fideszre szavaztam, ők voltak a legradikálisabbak, OV már akkor is az önjelölt próféta szerepében volt, de akkor ezzel még nem is volt baj. Az önjelöltsége a hatalomért viszont mára kiteljesedett, ténylegesen létrehozott egy nemzeti burzsoá vonalat, úgyhogy a többivel egyetértek.
    A kérdés a DK. Mi fog változni ha ők nyernek ? Lesz újra paktum, a civilszervezetek megkapják, amit akarnak, de OV neoliberális gazdaságpolitikája nem fog változni. Továbbra is a nyugat csicskája, autószerelő brigádja maradunk, ergo mindig a kisember veszít.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük