(2366) Az örök szüzesség

Tibor bá’ online

 

Tana Ganeva amerikai újságírónő szerint a szüzességnek is megvan az ára, egészen pontosan 29,90 $, ami ha megfontoljuk nem is olyan nagyon sok, mindössze 9000 forint. Na persze, csak azért, mert kínai tömeggyártás. Te magad is megnézheted a Gigmo  Website azaz honlapján. Kattints rá, alá van húzva. Hogy mit kapsz ezért a 9000 kemény magyar forintért? Egy mesterséges szűzhártyát. Gondolom, most azt szeretnéd tudni, mi ez a mesterséges szűzhártya? Egy fólia tasak, amiben valami vérre hasonlító, titokzatos vörös folyadék van, természetesen csak az alkalomhoz illő mennyiségben, azaz amennyi egy frissen felszakított szűzhártyától kitelik. Adnak hozzá használati utasítást is: „A mesterséges szűzhártyát óvatosan helyezd be a vaginádba, ahol egy kicsit fel fog fújódni és enyhe feszítő érzést ad. Amikor a kedvesed behatol, a mesterséges szűzhártyából a vérre hasonlító folyadék fog kijönni, éppen annyi, amennyi az alkalomra megfelelő. Ha ehhez egy kicsit sziszegsz is, akkor a kedvesed megtévesztése tökéletes lesz.” Az eszköz használatát hirdető szöveg pedig világos és egyértelmű: „Többé nem kell aggódnod a szüzességed elvesztése miatt.” Én persze inkább úgy hirdetném, ahogy a poszt címe is mutatja: Végre feltalálták az örök szüzességet. Annyiszor lehetsz szűz, ahányszor leperkálod a 30 dolcsit, és persze ahány új pasit találsz magadnak. Vegyél hozzá egy naplót is, aminek gondos vezetésével elkerülheted, hogy bárki kétszer vegye el a szüzességed. 😀 Mert ugye, ez mekkora blama!

Nekem természetesen feltűnt a honlap főoldalán halványlila környezetben elterülő ifjú hölgy, aki alig várja, hogy valaki elvegye mesterséges szüzességét. Aztán némi görgetés után feltűnik a mesterséges vér is, háááát inkább néz ki málna dzsemnek, de még így is elég gusztustalan. Persze, lehet, hogy felajzott állapotban más lenne a véleményem, nem tudom, nem vagyok „szakember”. Az mindenesetre megnyugtató, hogy a művér deklaráltan ártalmatlan. És végeredményben az ár is megnyugtató, ha meggondoljuk, hogy a szűzhártya műtéti  helyreállítása ennek az összegnek a tízszerese, még olyan olcsó országokban is, mint Algír. Ha pedig valaki az USA-ban akar szexuálisan megújulni, akkor az ár akár 4000 dollár is lehet. Ezzel meg is érkeztünk egy másik aspektushoz. Muszlim országokban, sőt akár Európai országok muszlim közösségeiben a szüzesség megőrzése a házasságig, fejvesztés terhe mellett kötelező. Innentől kezdve a dolog nem vicc. Mert ezek szerint a szüzesség többet ér, mint egy nő élete. Ha ezt matematikai képletbe írnám fel, akkor az jönne ki, hogy egy nő abszolút értéke a mínusz tartományba esik. Hülye egy világ!

Ms. Ganeva meg akarta tudni a Gigimo cégtől, hogy hol és mennyit értékesítenek termékükből, de nem kapott választ. Úgy tűnik üzleti titok. Nehogy valaki ennél jobb szűzhártyát állítson elő, esetleg olcsóbban. A fene hogy enné meg az evolúciót. Mi lehetett a funkciója a szűzhártyának 200.000 évvel ezelőtt? Persze egyszerűbb lenne arra válaszolni, hogy mi ma a funkciója a mi társadalmunkban? Azonkívül, hogy rengeteget lehet róla beszélni.  

Adalék: Ez se rossz

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=vPayFrCOiZM

Egy gondolat erről: „ (2366) Az örök szüzesség

  1. Valami pici lufi néhány ml művérrel, ha innen nézem nem is olcsó 30 dolcsiért.

    Közben az első mondat leírása után rákerestem és íme az első találat.

    https://www.hymenshop.net/

    Itt már csak 20 dolcsi ingyenes szállítással, de ha egyszerre 5db-ot rendel a delikvens, akkor már csak 18-ra jön ki.
    Hátha valakinek jól jött ez az infó. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük