Az igazság keresése (23) Izrael és a palesztinok

önarcképAmit Izrael Gázában tesz az egy barbár, kegyetlen népirtás. Hogy Amerika Izrael mögött ál, immáron több mint 60 éve, az egy külön történet. Semmi más, mint birodalmi hatalmi vágy és az oligarchák profitéhségének a kiszolgálása, de ezt most egy pillanatra, de csak egy pillanatra felejtsük el. Koncentráljunk Izraelre.

A második világháború után az európai zsidók (már, ami megmaradt közülük) Herzl Tivadar 1895-ös álmát (Der Judenstaat) nekifogtak megvalósítani, vagyis alapítottak egy államot, egy zsidó államot. Ahhoz, hogy saját vallásos tömegeiket meg tudjál mozgatni, erre a célra kijelölték a bibliai Palesztinát, ami nem volt egy szerencsés ötlet, elsősorban a klíma és a relatív vízhiány miatt. Másodszor, mert muszlim arabok lakták. Márpedig arabból, pláne muszlimból százmilliók voltak. Nem állok elő ötlettel, hogy hol lehetett volna egy zsidó államot alapítani, mert nem ez a lényeg. Hát mi?

Mi magyarok 1100 éve otthagytuk Ázsiát és átjöttünk a Kárpát-medencébe, amit úgy nevezünk, hogy honfoglalás. Természetesen nem Árpádék voltak a világtörténelem első, pláne egyetlen honfoglalói. Hont foglaltak az angol, francia, holland, stb. kivándorlók is Észak Amerikában. Hont foglaltak az angolok Ausztráliában és Új-Zélandon. És, bizony ezek a honfoglalások nem a néptelen, távoli senki földjén történtek. Minden esetben voltak ott lakók. A honfoglalás tehát az ott talált lakósság lemészárolásával járt. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy amikor egy nép hont foglal, akkor az ott talált népet – ha teheti – lemészárolja. Ha nem teheti, akkor belepusztul. Ez ilyen egyszerű.

Izrael ott követte el a második hatalmas hibát, hogy a Palesztinában talált arabokat nem mészárolta le. Gyorsan, egyszer és mindenkorra. Már évtizedek óta békében élhetnének. Eldönthették volna, mekkora terület kell, mondjuk a Jordán folyóig. Ezt megszállják, a lakósságot kiirtják, vagy hagyják elmenekülni és kész. Nem, ők inkább cseszekednek évtizedeken keresztül, bosszantják az arabokat és a világot az állandó mészárlásokkal, az arab földek ellopásával, az arab házak lerombolásával, a békeaktivisták meggyilkolásával, a szolidaritást vállaló hajók elvontatásával, és még, ami belefér. Olyan ez, mint amikor valaki egy tökéletesen életlen késsel akarja elvágni a csirke nyakát. Már tíz perce nyiszálja, szerencsétlen csirke össze-vissza vergődik, de még mindig él, pedig meg fog halni, csak a nyiszálást be kellene már fejezni. Persze más a helyzet, ha valaki egy strucc bébi nyakát akarja elvágni egy arra alkalmatlan szerszámmal. Addig próbálja, amíg a bébiből egy felnőtt, másfél mázsás strucc nem válik. Ez persze már nem megy, nem csak azért, mert a felnőtt struccal, sokkal nehezebb elbánni, de a sok rikácsolásra a fél utca odarohant és kórusban kiabálják, hogy „állatkínzás”, amit persze időközben már a törvény is büntet.

Legyünk őszinték, a zsidók ezt a honfoglalást alaposan elcseszték. Különben ügyesek, zsidó lobby Washingtonban, zseniális. Az USA kormányát félig-meddig Tel Avivból irányítják, illetve most már Jeruzsálemből – hangoztatják az antiszemiták (valójában anticionisták, de ebbe ne menjünk bele) – és bár a zsidók ezt tagadják, titokban viszont maguk is elhiszik. Badarság. Dehogy is csóválja a farok a kutyát. Bizony-bizony, a kutya csóválja a farkát, csak a farok nem tud róla. Az amerikai oligarcháknak (nem egy közülük természetesen zsidó) Izrael léte egy hatalmas üzlet, ha nem lenne, ki kellene találni. Gondoljatok bele! Amerika 60 éven át évi 3 milliárd dollár segélyt ad Izraelnek az adófizetők pénzéből (amit időnként megtoldanak egy kis extrával). Aztán ezen a pénzen Izrael fegyvereket vásárol az amerikai oligarcháktól. És, hogy a dolog simán menjen, a jobboldali amerikai keresztények Izrael pártján állnak, mert ugye az Új-szövetség az Ó-szövetségből fakad, meg aztán Jézus is zsidó volt. Na, látjátok, így kerek ez a világ.

3 gondolat erről: „Az igazság keresése (23) Izrael és a palesztinok

 1. A minap volt szerencsém izraeli regionális politikájával foglalkozó embert megismerni.(próbálta a gyerekkorában szerzett magyarral előadni a tényeket, nem sokszor ment 🙂 )
  Folyton azt szajkózta, hogy Izraelt „felszabadították”.
  Az aktivistákkal történt afférra pedig kijelentette elsősorban, hogy Gáza szabad!!, csak éppen civileket bombáznak és az nagyon nem jó, ezért van joguk a hajókat totál ellenőrizni még ily módon is. Egyik hallgató társam tette fel neki egy ilyen kérdést amire ez volt a válasz, de ő sem hitte el ezt 😀
  Meg valami cisz-jordániába történő telepítésről is beszélt, hogy mennyire félni fognak ha arra sor kerül?

 2. A zsidók okosak.A saját problémájukat a muzulmánokkal exportálták Európába amerikai segédlettel, és gyengítették a multikultival meg a halivúdi szarsággal az európai kultúrát.
  mivel porszemek az arab gyűrűben, kell a libiai, szudáni háború, persze a franciák és az angolok lesznek a mumusok, s közvetve Európa. Obama kihátrál a libiai akcióból, s rámarad az eu-ra. Majd küldhetjük a magyar katonát Libiába kemény eurokért.
  http://www.antidogma.hu/node/2776 Nem véletlen, hogy az eu-tagországoknak kezd elegük lenni Ábrahám leszármazottaiból.

 3. Nameg az izraeli cionisták magyar fiókszervzete a hitgyülekezet történelmi ősegyház lesz (fidesz segédlettel ?), nem semmi.30 év után ? Akkor én mi vagyok ? A befizetett tized bizonyos százaléka Izraelt és a gázai telepeseket segiti. Pedig Mo. tanulhatott volna 48-ból, a 12 pontból, pl. idegenbe magyar katonát nem lenne szabad küldeni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük