(4173) A korrupció csúcsa

 

Tibor bá’ fordítása online

 

Ukrán parancsnokok beosztottjait értelmetlen bevetésekre, vagyis a biztos halálba küldik.

A halott katonák illetményeit megtartják maguknak, miközben nem jelentik halálukat.

https://twitter.com/WallStreetSilv/status/1645786650474328067?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1645786650474328067%7Ctwgr%5E0b00b802599c4e007d4459e53d983a7affdeb35f%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.informationclearinghouse.info%2F57470.htm

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

23 gondolat erről: „(4173) A korrupció csúcsa

  1. A témával foglalkozott az „Örökké tartó háború” poszt alatti 8-as számú bejegyzésem (4163/8), ott a „miért” és „hogyan” is kifejtésre került.

  2. Ez igen sajnálatos de biztos vagyok benne, hogy a másik oldalon is történnek ugyanilyen – vagy még durvább – csúnya dolgok, nem beszélve a lefejezős videóról, ami csak a jéghegy csúcsa lehet 🙁 Háborúban nincsenek szentek.

  3. Re:2 Minato
    Nagyon bűzlik ez a lefejezős videó, csak „nehogy” úgy járjunk vele, mint a bucsai mészárlással…
    1000% pörög a psyops…

  4. „csak „nehogy” úgy járjunk vele, mint a bucsai mészárlással…”

    Mért, azzal egyébként hogy jártunk?

  5. Volt szó pár napja arról, hogy mindenki azt hisz el, ami egyezik az előzetes várakozásaival, szóval amit akar.
    Ez egy új hazugság Bucsával kapcsolatban.
    Ezt most miért kéne elhinni? Mert a wikipédia írta, vagy más miatt?

    Hozzám ez áll közelebb, ezt fogadom el:

    https://hirnavigator.hu/hir/4957661-szele-tamas-bucsa-igazi-tortenete

    Cáfolja meg valaki, és megváltoztatom a véleményemet! De ne kamu cikkekkel, szimpla hazugságokkal, ha kérhetem…

  6. 5: Az áldozatok egy részére igaz amit írsz, de emellett voltak más esetek is. Pl a hátrakötözött kezű holttestekre nem ad magyarázatot a flechette. Meg tarkólövést is ritkán végez a flechette… Meg hát a hagyományos lőszer által okozott seb is és a flechette bemeneti sebe is eltér, így elég jól megmondható, hogy akinek 6-8 géppityu golyó ütötte seb van a hátán, az nem flechette miatt halt meg.

    3: Mesélj lécci, Bucsába is elmentél testen kívüli utazással, megnézni mi is történt?

  7. Az amerikaiak sem szentek. Hárombetüs szervezetük nem restellte anno, a 70-es években a halott katonák hullazsákjaiban drogot becsempészni Vietnámból.
    Eszméletlen botrány volt, na és?
    „Lefejezték ” a pilótákat, a navigátorokat, a Vietnámban a holttesteket becsomagoló, utrakészitő kegyeleti századot, Jézust és Szenet Pétert!
    Csak a kiagyalók, a szervezők, azaz a hárombetüseknek nem görbült hajuk szála sem.
    Ilyen a világ.

  8. Én már rég csak azt a hírt hiszem el, amit magam hamisítottam…

  9. 9. Én meg azt amit dajtás állít.Ő mindent jobban tud.

  10. Ja, amúgy itt már nem is zavar senkit, hogy a mai poszt sima hazugság, annak is a gusztustalan fajtája…
    Ennek komment nélküli közzé tétele pedig sima hazugság terjesztés.
    Ami még nagyobb baj: amivel kezdtem, hogy ezen az oldalon ez már nem is zavar senkit…
    Tények? A hazugság az új tény.

  11. 11 – Szokja:
    15 éves ismerem az Information Clearing Houset. Nem arról híresek, hogy valótlanságot közölnek.

    Különben ismerve az ukránokat a történet nagyon hihetőnek tűnik.

  12. Igen, az oroszok is korruptak. Viszont nálam van egy baromi nagy megítélésbeli különbség a két hadsereg korruptságában.
    Az egyik élet halál hondvédő háborút vív, e közben korrumpálják el a fronton harcolók élelmét, üzemanyagát, fegyvereit, korszerű felszerelését, azt a pénzt és felszerelést amit a támogató országok polgárai jólétük rovására átadnak nekik, míg a másik egy agresszor. Már az amerikaiak besokalltak és egy 36 névből álló listát adtak át Zelenszkijnek a legnagyobb tolvajokról. Láttunk néhány fejet hullani, helikoptert lezuhanni. 400 millió dollár értékű üzemanyag ellopása is a listán van.

    A világ egyik leg korruptabb országát támadta meg Oroszország. A tragédiát fokozza, hogy a tolvajok nem tudnak leállni. Olyan nincs, hogy holnaptól nem lopunk, mert megtámadták az országunkat. Mikor egy rendszert a korrupció mozgat, az szerves része lesz a rendszernek.
    Már az is kétséges, hogy tudnak e ellentámadást indítani. Ősszel, több okból ukrajna térdre kényszerül, ezek közül az egyik a korrupció.

  13. 12. Tibor bá, az hogy (x) éve ismerünk valamit, sajnos bármikor megváltozhat, attól függően milyen tulajdonosi, pénzügyi vagy egyszerűen külső hatások érik folyamatosan. Egy hasonló példa a magyar Origo esete, nem kell ecsetelni.
    Szóval próbálom kideríteni kik állnak emögött a clearing house mögött. Vagy én vagyok béna vagy nem találok róla semmi „about” vagy „contact”-ot, csak egy Po Box-ot meg egy email címet ahova donation-t lehet küldeni. Persze, szajhamédia, Soros meg miegymás, de ha már 2003 óta itt van ez a site, igazán felvállalhatná magát. Így lehet van rajta igazság is, de kicsit hiteltelennek tűnik. Főleg úgy hogy ha nincs arca, csak donation, akkor könnyen lehet terelni erre-arra egy kis pénzzel vagy ráhatással.

  14. 14 – Minato:
    Nálam az okoskodásod nem szül jó vért. Az ICH-t egyetlen egy ember tarja fenn megfeszített munkával, egy ideje már betegen. Ha nem tudod megismerni az a te bajod.

  15. 15. Tibor bá, egyszerű így, „okoskodással” hárítani, pedig az „igazság keresése” lenne a fórum lényege, a kiírás szerint legalábbis.

  16. 14, 17 – Minato

    Nonszensz, hogy Tibor bá´szemére veted a hír forrását ahelyett, hogy a tartalmával foglalkoznál!
    Megnézted a videót az ukrán katonákkal? Megnézted a riportot,ahol egy ukrán riporternek egy ukrán katona beszél ezekről a dolgokról (4163/8)?

    Egyébként a sztorinak lett folytatása is. Az SBU náci martalócai (Ukrajna Biztonsági Szolgálat), miután a az itt is közölt videó hatalmas hisztériát keltett az ukrajnai közösségi médiában, meglátogatták a tiltakozó katonákat és mindegyiket, amely a videón szerepelt jól elverték. Akik viszont a hangadók voltak közöttük, szépen elküldték őket a lövészárkokba „lenullázásra”. És sajnos, a történetnek még itt sincs vége! Néhány katonának a felesége is nyíltan hangot adott ennek az esetnek. Ezek a hangoskodó feleségek eltűntek. Fizikailag.
    A fenti infók szintén ukrán forrásból származnak. Egy ukrán férfi beszélt róla felháborodottan, az ő videóját is törlik, ahol csak tudják. De ami egyszer a netre felkerült, azt már nagyon nehéz teljesen „kigyomlálni”. A Telegramon az ukrán férfi videója még mindig megtalálható. Linket is lehetne küldeni, de mégis minek? Ukránul úgy sem értesz és a fent említett két videó tartalmát sem tudtad láthatóan felfogni és értelmezni ezen esetek lényegét.

    De te meg a hasonszőrű társaid az Information Clearing House-szal foglalkoztok. Azzal miért nem foglalkoztok, hogy a szajha médiában miért nem jelennek meg ezek a hírek? Mert ezek hazugságok és az ott dolgozó „újságírók” sose tévesztenék meg a kedves olvasóikat? Aha… Álmodj csak tovább királylány! Egy szép világról, ahol nem minden rózsaszín vagy legföljebb fekete és fehér! Miközben odakint az igazi világban a „farkasok” olyasmiket csinálnak a „birkákkal”, amit te a legrosszabb rémálmaidban sem tudsz elképzelni! Ezt a problémádat viszont majd az eljövendő valóság egyszer meg fogja oldani! A legtöbb hozzád hasonló emberkét nagy sokkok érhetnek még!

  17. 14: Az ICH weboldalon van egy „WHO OR WHAT IS INFORMATION CLEARING HOUSE?” link, ami 2019 áprilisa óta nem él, de persze van archív változata:
    #https://web.archive.org/web/20190326152406/http://www.informationclearinghouse.info/who.htm
    A teljes neve nem szerepel rajta, csak annyi, hogy a neve Tom, de igazából egy guglizással rá lehet találni, hogy Tom Feeley, és leukémiával küzd éppen:
    #https://www.gofundme.com/f/help-tom-with-medical-expenses-to-fight-leukemia

  18. 18, 19: nem értem miért estek nekem! Csak annyit szerettem volna kideríteni , hogy tudjuk ki áll mögötte, kit támogatnak ki felelős a tartalmakért, stb… Semmi galádságot nem akartam elkövetni, csak némi minimális transzparanciát látni! Az pedig hogy bármelyik médiát befolyásolni lehet pénzzel, erővel, kormányzatilag – ez tény – erre is igaz lehet. Igen, googliztam is nem találtam semmit. Jobbulást neki mindenesetre.

  19. 20: Én nem estem neked, csak igyekeztem megválaszolni a „ki áll az ICH mögött” kérdésed.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük