(2921) Divat és szokás

Tibor bá’ online

 

A szex egyidős idős az emberiséggel. Azt hinné az ember, hogy ott aztán minden elég rég megállapodott, ha úgy tetszik lecsengett. Hát nem.

Fiatal koromban, ami azért elég régen volt, elröppent azóta vagy két generációnyi idő, az anális szexről még csak nem is hallottunk. Akkoriban nem volt okos telefon, ezért állandóan együtt voltunk és minden megbeszéltünk. „Gyerekek, tegnap akkorát kúrtam, mint egy ház.” Az se volt titok, hogy kivel, de a hogyról nem volt szó, mert az egyértelmű volt. Mit lehet ott cifrázni? A „Baszd seggbe a kurva anyádat” a lehető legnagyobb sértés volt, mert aki seggbe bassz, az csak egy állat lehet. Kutya, ló, szarvasmarha, vagy ami tetszik, de ember nem. Egy szaros seggbe tisztességes ember nem dugja be a farkát, kivéve ha buzi. – Ez volt a közvélekedés.

Egy ad hoc társaságban, nem rég bemutattak nekem egy hivatásost, aki azzal állt elő, hogy munkába állás előtt kimossa a végbelét, mert nem tudhatja, mit kedvel a kuncsaft. Az én időmben ilyen kívánsága a kuncsaftnak nem lehetett.

Kamasz koromban óriási szenzációnak számított, hogy Karádi Katalin az egyik filmben meztelenül beugrott a vízbe, de csak az alkonyati sziluettjét lehetett látni, vagyis semmit. A nagyanyám pedig azt mesélte, ha az ő idejében egy nőnek kivillant a bokája a férfiak izgalomba jöttek.

Most is villan, de nem a boka, hanem az emlők. Sőt, egyre jobban villan. Már nem számít celebnek az, aki nem villant. A szabály, mindent lehet, csak a mellbimbó és udvara ne látszódjon ki. De már ezt a szabályt se tartja be mindenki. Most kezd terjedni a bimbók mutogatása, sőt az egész csöcs, úgy ahogy van, amihez videó klipeknél hozzá tartozik a seggek esze veszett vonaglása is. Ha lúd, akkor legyen kövér alapon.

De itt nem állunk meg. Tök meztelen nő berohan a focipályára, mert a pasija futballista. Majd különböző csoportok teljesen ruha nélkül nyilvános helyen tiltakoznak mindegy, hogy mi ellen. Lényeg, hogy pucérok. A meztelen testet tehát tiltakozásra használják fel. Nem tudom, de ez szerintem az emberi test lealázása.

Lehet-e tovább lépni, már hogyne lehetne. Nyilvános helyen, mindenki szeme láttára, közösülni. Erre is van példa.

Lehet-e még tovább menni? Lehetne, de már nincs hová. A helyzet az, hogy ebben is az út végére értünk. Nem csoda, hogy az emberiségnek nincs jövője. Elfogyasztottuk. Néhány ezer forintért már nagyszülőket szúrunk le 19 centis késsel. A pénzhajhászásában, mindent feléltünk, nem csak az erkölcsöt, a saját komfort érzésünket is.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

18 gondolat erről: „(2921) Divat és szokás

  1. Tibor bá’ az a meztelenül fürdő nő szerintem Tolnay Klári volt a Tóparti látomás című filmben.Ami a bokákat illeti,idős házmesterünk szavajárása volt -A bokát ,a lyánynak a bokáját kell nézni ,a Te barátnőnek milyen a bokája?-Mert az a fontos ,hogy elég karcsú formás bokája legyen.Én persze megnyugtattam az öreget,hogy rendben a bokája a barátnőmnek meg a többi alkatrésze is az utóbbiakról nem számoltam be neki…úgyse érdekelte volna. Ami az anális sexet illeti. volt főnököm dicsekedett vele. Volt egy elvált asszony barátnője.-Néha kicsit a csokisba ,néha kicsit a korpásba is be kell tévedni mondta nagy boldogan.A fene az ízlésed ,gondoltam magamban akkor meg ma is.

  2. Ahol az erkölcs hanyatlik, ott az abberáció is felüti a fejét.
    Egyébként van lejjebb is. Legális pedofília, amit pénzért ki lehet váltani(itt lesz még biliborogatás), nekrofília, és állatokkal való szexelés, nem is beszélve arról, hogy valaki arra gerjed, ha kipeckelt szájjal kötözve dugnak meg, sor folytatható sokáig…

    Kérdés: Miért hanyatlott az erkölcs, és miért pont a fejlett nyugatot sújtja legjobban?
    Válasz sokaknak nem fog tetszeni…

  3. 3. És mindeközben meredeken zuhan a szex iránt érdeklődés a fiataloknál, és sokkal kevesebbet szexel egy átlag huszas-harmincas éveiben lévő ember, mint mondjuk 20 éve.

    A szex elvesztette azt a mindenek felett álló státuszát ami mindig is megvolt, ma már csak egy szórakozások között, és sok olyasmi létezik ami „jobb mint a szex”. A nők is egészen máshogy állnak hozzá, lefekszenek a jóképű pinabubusokkal, és az átlag alatti fizimiskájú pasas meg soha nem jut nőhöz, ha csak nem gazdagszik meg. És ebből kijön a mai korminta, hogy a férfiak 10% keféli felváltva a nők 90%-át. A harmincas férfiak 30%-a (és ez a szám egyre nő) pedig nem önkéntes cölibátusban él. Ha nem lenne a netes pornó, már rég forradalom lenne ez miatt, így jobb híján letudják ott az igényeiket. Annak meg, hogy most már publikusan elérhető a rengeteg szexről szóló anyag, az a természetes folyománya, hogy majd mindenki kipróbálja az anális szexet, vagy kisebb nagyobb perverziókat, nincs ebben semmi különös.

  4. 2 – dajtás:
    Az állatokkal való szexelés = bestialitás

  5. Tibor bá, igazad van.

    Azt akartam még írni amit Dajtás: van lejjebb: a legális pedofília. Most előbb még letolják a torkunkon, hogy kötelező örülni a homoszexualitásnak, ha ezt mindenki benyelte, jöhet a pedo.

    Azért az is érdekes, hogy az háborog a szexuális erkölcsök hanyatlásán, aki fenékig kiélvezte a 70-es éveket…
    Ne értsd félre, továbbra is azt gondolom, igazad van ebben, de mégiscsak ott indult el ez a történet.

  6. 5 – Lebá:
    Ha csak az lenne, hogy a tömegek fenékig élvezik az életet (amit az én nyakamba varrsz), nem írtam volna posztot. Amit nem tartok elfogadhatónak, hogy kiviszik a nyilvánosság elé azt, ami magánügy.

  7. Én egy esetet nem felejtek el soha, annyira megrázott…
    Egy tini srác a saját magatehetetlen nagyanyját „használta” és véletlenül bukott le.
    Nah ez nálam nagyon kiütötte a biztosítékot.
    ++ Ott van még a szopófantom is, az is egy fiatal srác.

  8. 03. Ir van benne igazság, egyetértek. Annak ellenére hogy ma sokkal merészebben öltöznek a mai nők,annak ellenére szerintem sokuk kevesebbet szexel mint régen pl. a 70-es években. Egyrész a netes pornó miatt is .
    Mentem budán a villamossal és felszállt 2 tizenéves csaj a karjukon sziget belépővel.A két csajon melltartó sem volt elég lengén voltak öltözve.Direkt föléjük állltam és néztem őket(ha már ki van dobva :D) , ők meg visszanéztek hogy mit bámulok:D.
    Szóval például ilyen sziget fesztiválon is sokan csak kiöltöznek kirívó ruhába például 4 csaj eggyütt elmegy de baszni nem basznak, még ha teledumálod a fejüket akkor sem.És pont ezt mondtam én is hogy 20 éve az erkölcs és az öltözködés szigorú volt, de eg ilyen fesztiválon mégis több alkalmi szex volt.
    Legalábbis szerintem.
    Illetve pl. a japánoknál vannak olyanok hogy nem is érdekli őket a szex , aszexuálisuoknak mondják őket azthiszem.

  9. 7: Ez egy régi Móricka vicc. Valaki megcsinálta igaziból is?

  10. Na má megint ez?
    Miért ez a sok anal-fun loving hozzászólás?

    Egyikötök sem ült sitten kokainbirtoklásért ahol a segg mindkét oldalán lehet állni??

    A homoszexualitással sincs bajom, ahogy az anális dolgokkal sem. A problémám azzal van, hogy a képembe nyomják a gusztustalanságaikat, a gyomrom fordul ki.
    Szegény fiatalok!

    Egyértelmű rombolás a célja.

    Miért is vagyunk ezen meglepődve?
    Nekem inkább az a meglepő ahogy újra és újra megjelenik ez a téma a gondolkodó emberek honlapján. Valami nagyon gyanús?
    ???

  11. „Miért ez a sok anal-fun loving hozzászólás?” – Te egy másik thread-et olvasol? Én egy ilyet se látok.

  12. 10 – Balázs:
    Nincs mindenkinek otthon egy kecskéje, mint neked. 😀

  13. Re:12
    Ez magas labda volt… 🙂 🙂
    Balázsnak hány csaja is van? 50-60? 🙂

  14. Egyes dolgokra értékként tekintünk, másokra megvetéssel és még a bűn fogalmáról is beszélni kell.
    Az emberek elsajátítják a „kultúrát” hároméves kortól a nagykorúságukig.
    Ha már semmi sem Szent, semmi sem Tabu ,akkor pedig megérkeztünk a dekadenciába.
    Minden civilizációnak voltak óvott értékei és tabui is.
    Ahol minden adásvétel tárgya, ott borítékolható, hogy szétporladnak az értékek.
    Ha az egyén mindent ki akar próbálni, amit lehet, mert unatkozik és kiváncsi, akkor ez lesz az „eredmény”

  15. Egyre nagyobb tömegek számára (főleg a ‘fejlett’ Nyugaton) lehetőség adódik a nihil csabdájába esni, vagyis eljutni oda hogy:

    „Már mindent merek,
    de nincs értelme semminek sem.”

    Ciklikus az emberi civilizáció is – birodalmak születnek majd letűnnek – aminek kísérője a tömeges káosz és pusztulás. A társadalmakat az egyes emberekben meglévő önkontroll tartja össze – erkölcs, ha úgy tetszik – de ez csak addig működik amíg nyereséggel kecsegtet, hogy hosszú távon pozitív a hozadéka, értékeli a közösség és/vagy a hatalom. Ha azonban ez megszűnik, sőt a többség elkezdi hülyének nézni és kihasználni az „erkölcsös” tagjait (robotosait) – akkor maga alatt fűrészeli a fát. Nem megy gyorsan, de amikor már nincs értelme semminek se… akkor elszabadulnak az ember ősi ösztönei – no meg az alvilág erői…

  16. 11. Lemaradt a szmájli!

    12. Tibor bátyám!
    Hát ez telitalálat, mert tényleg imádom őket.?
    Azonban a legnagyobb király Ms.Alpha Laval a fejőgép; olyan vákumot csinál!

    13.na-na! Ne irigykedj! Ha jó leszel…..

  17. Németországban, ahol a környezet és állatvédelem talán legmagasabb szintjeit érik el és úgy érzem a média által közöltekből, ha valahol hát ott minden rendben lehet, teljesen legálisan működtetett állat bordélyok vannak. Közepes méretű állatokat kutyák birkák kecskéket lehet megdugni ha valaki fizet érte.
    És ez egy igaz hír ami ellenőrizhető nem csak valami netes kacsa.
    Egy ismerösöm Bécsbe jár rendszeresen egy sauna klubba ahova már bérletet is vett. Ez egy welness szerüség egy nagy villába. Étterem medence szauna és szobák. Általában napi 30-40 nő vesz belépőt ami 50 euró, (férfiaknak 100 bérlettel 80) és ezért azt csinálnak ott és annyiért amit akarnak. Az árak is megdöbbentően alacsonyak már van nő aki 30 euroért is elmegy egy körre. Az átlag 50 euró per menet. Szóval már egy belépő áráért is sexelnie kell. https://www.goldentime.at/hu/ Ennek nyugat europai szinten egy viccnek kellene lennie. De nem az. Ez egy valos dolog. Férfiak ott bármikkor fogdoshatnak dughatnak ha akarják a sexuális visszaélések összes formáját gyakorolhatják fiatal nőkön egy ebed áráért. Ez rendben van igy! Ez nem zaklatás ez legális üzlet. Ha ugyan ezekből a nőkből a munkahelyemen megfogom valamelyikük seggét vagy csak egy állást ajánlok nekik sexért cserébe már a társadalom szemében egy sexuális ragadozó leszek akinek börtönben a helye.

  18. 17: Egyfelől osztom a felháborodásodat. Sodoma és Gomorra!

    Másfelől azt azért jó megérteni, hogy a nyugati felfogásban a szexxel kapcsolatban központi jelentősége van a kölcsönös beleegyezésnek.

    A kolléganő fenekét is nyugodtan megfoghatod, ha ő erre explicit engedélyt ad.
    A szaunaklub egyértelműen bordély szerepet tölt be, ahol felnőtt emberek azt csinálnak egymással, amit akarnak.

    Onnantól kezdve, hogy az állami jogrend nem a tízparancsolaton alapszik, és nem bünteti a 6. parancs elleni vétket, ugyan mit tehetne a hatóság, milyen alapon?

    Megsúgom, nálunk is vannak swinger klubok, nem kell Bécsig menni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük