(1277) Ha már megcsalod a feleséged

Tibor bá’ online

 

~ab108Ha már megcsalod a feleséged, néhány dologgal tisztában kell lenned. Ha erről eddig nem tudtál, akkor most felhívom rá a figyelmed.

Hamarabb lebukhatsz, mint gondolod. A nőknek kitűnő megfigyelő képessége van, sokkal jobb, mint a férfiaké. Idegen pina után, amikor hazamész kevésbé van kedved kedveskedni, puszilkodni a feleségeddel, mert ugye dugás után van ez a negatív hangulat. Ezt a feleséged érzékeli és megjegyzi, ha legközelebb megint intézni kell valamit a főnöknek munka után, és hasonlót tapasztal, már fogja tudni, mi újság van. Aztán, a nők orra érzékenyebb a férfiakénál. A másik nővel, ha összebújsz akkor annak a szaga átmegy hozzád (pláne, ha a nő le akar buktatni), amit meg lehet érezni. Ha dugás után lezuhanyozol, akkor idegen szagod nem lesz, de érezni lehet, hogy frissen zuhanyoztál. Aztán át lehet vizsgálni a felső ruháidat, amire könnyen ragadhat női hajszál, amit észre se veszel. Végül ügyelni kell a kifogásokra, mert ott nagyot lehet csúszni, a banális kifogásokat minden nő ismeri. A kifogások bejelentésének a mikéntje is nagyon fontos. Feleséged ragyogóan ismeri még a hanghordozásodat is, a legkisebb változást detektálni fogja, és tudsz-e arról, hogy miközben zuhanyozol, át lehet nézni a mobilodat, van-e benne ismeretlen szám. Az E-mail forgalom különösen veszélyes. Elküldesz egy levelet, amire kapsz ugyan egy ártatlan választ, de a küldő nem törli a te leveled. Kész lebukás, szóval ez csak idő kérdése.

Ja igen, olyan is van, hogy a csajod le akar buktatni, amennyiben eldöntötte, hogy ő lesz a feleséged. és ezt nem fogja veled közölni, mert számára sokkal egyszerűbb ha lebuktat. Ügyesen, finoman, észrevétlenül. Elkerülés? Mindjárt az elején megmondod nekik, hogy ha fene fenét eszik, akkor se veszed el feleségül. De sajnos ez is csak az esetek felénél hatásos, a nagyon eltökélt nőt semmi se állítja le egy felé irányított, elsütött pisztolyon kívül. Tartsd szem előtt, hogy dugni csak te akarsz, egy nő sose akar „csak dugni”. Egy nőnek a legtöbb esetben a dugás nem cél, hanem eszköz. Ha ezt nem tartod szem előtt, akkor elveszett férfi vagy, és még az is lehet, hogy a híd alatt fogod végezni. Ez a tétel még akkor is igaz, ha avval áll elő a nő, hogy milyen jó lenne két napot együtt eltölteni a ló-halálban lezavart negyedórák helyett. Neki a két nap nem az ismételt orgazmusok miatt kell, hanem a kényelmesebb, és sikeresebb megdolgozásod végett.

Ne kövesd el azt a hibát, hogy a két nőt összehasonlítod. Hogy ez nem fair, az hagyján, de becsapós. Az egyik éli a mindennapjait és húzza veled együtt az igát, a másik el akar kápráztatni, amire nem csak összpontosít, de oda rakja az összes felesleges erőforrását is, de csak addig, amíg el nem éri a célját. Céljának elérése után ott leszel, ahol voltál, egymásra következő szürke hétköznapok.

Mi van, ha lebuktál? A dolog kétesélyes, és kizárólag a feleségeden múlik a további esemény. Ha az eszére hallgat (ritka jelenség) nem pedig a megsértett önérzetére, akkor belátja, hogy a férfi így működik, és kivárja, amíg ráunsz a csajra, közben a családi élet, gyereknevelés folyik tovább. Sőt, még csak nem is tesz megjegyzés, és nem érezteti veled, hogy mindent tud. Ha fellángol benne az önérzet, akkor gáz van. Fejedhez vágja, hogy „nem közösködik” ami azt jelenti, hogy ha a farkad másban jár, akkor benne aztán nem, és természetesen válni akar. Ha téged is meghülyített a csajod, akkor egyenes úton jártok a katasztrófa felé. A gyerekek megsínylik, beindul a gyűlölködés, és jó adag anyagi vesztesség. Na, ezt kell elkerülni minden áron, mert nincs messze az idő, amikor mind a ketten nagyon meg fogjátok bánni.

Végül, tartsd szem előtt a mondást: ha a fasz feláll, az ész megáll. Vagyis neked kell döntened a faszod helyett, főleg, mert a nők nem a pinájukkal gondolkoznak.

_________________________________________________________
_________________________________________________________
_________________________________________________________

21 gondolat erről: „(1277) Ha már megcsalod a feleséged

 1. Egy női „bölcsesség” : Ha a férjed kettőnél többször zuhanyozik egy héten, lehet hogy szeretője van… 😆

 2. 1:
  Nem igazán szeretem, amikor ilyen magas labdákat felkínálnak.

 3. A női bölcsességben azért mindig van egy kis gonoszság 🙂

  Két barátnő beszélget. Azt mondja az egyik:
  – Képzeld, rájöttem, hogy megcsal a férjem.
  – A rohadt anyját!
  – És képzeld, itthonról hordja el az óvszereket.
  – A rohadt anyját!
  – De én az összeset kiszúrtam.
  – A rohadt anyádat!

 4. 2. Nagyon hasznos cikk!! 🙂

  Az elvált barátaim kesergek(akiknek átküldtem), hogy későn kapták meg a lényegi információt, és ők ezt már a saját kárukon tanulták meg. 🙂

 5. Tartsd szem előtt, hogy „dugni csak te akarsz, egy nő sose akar „csak dugni”

  Pontosabban kijavítva a freudi elszólást,ami tudattalanul óvta a férfit a kevésbé előnyös beállítástól.

  „Csak dugni” csak te akarsz ,egy nő sose akar „csak dugni”

 6. 4:
  Remélem, hogy sokaknak még időben érkezik.

  5:
  Gábor! Jó az úgy, ahogy írtam.

 7. 5: “Csak dugni” csak te akarsz ,egy nő sose akar “csak dugni”

  Dehogyisnem, csak nem jó helyen kapiskáltok….

  Férjezett nővel kell félredugni, az csak dugni akar, pláne ha otthon nem kapja meg a szükséges mennyiséget.

  Van erre egy humoros névjegykártyám, melyet át kell adni egy nőnek. A kártyán az alábbi szöveg olvasható:

  Tudja Ön …..?

  Tudósok kiszámították, hogy egy normál közösülés alatt (kb. 5 perc) percenként 55 ütemet számítva egy jó 18cm hosszú pénisz mintegy 50m utat tesz meg. Statisztikák alapján, a magyar havi átlag 20 együttlét során ez 1000m utat jelent.
  Kedves Hölgyem!
  Amennyiben az Ön férje nem teljesíti havonta Önnek ezt az egy kilométert, kérem forduljon bizalommal ahhoz az úrhoz, akitől Ön ezt a kártyát kapta!!!

  😆

 8. A komoly (és qurva unalmas ) morális dilemma, amit a téma tárgyalásakor nem kerülhető ki:

  Elélvezhetek e, mások súlyos veszélyeztetése árán ?

  Avagy mennyi másoknak okozott anyagi érzelmi kárt vagyok hajlandó bevállalni a saját orgazmusaimért ?

 9. 9:”Avagy mennyi másoknak okozott anyagi érzelmi kárt vagyok hajlandó bevállalni a saját orgazmusaimért ?”

  Ezt Te tudod…..

  Ez attól függ, a jelenlegi kapcsolatodban hogy érzed magad.

 10. Igen, erről mindenki maga dönt.
  E döntése pedig értékes adat lesz, a jelleme iránt érdeklődők számára.
  Nálad attól függ, hogy te milyen jól érzed magad a jelenlegi kapcsolatodban másoknál más ennél fontosabb szempontoktól is.

 11. Miért van az általánosságban, hogy a félredugásról, megcsalásról, hűtlenségről beszélünk (habár szerintem az utóbbi baszás meg egyéb akció nélkül is kivitelezhető) mindíg a férfiakra asszociál mindenki? Egyébként szerintem nem csak a nők érzik meg. Én mindíg megéreztem ha engem csaltak meg. Olyan is volt hogy csak a szakításkor majd egy évvel az eset után valta be, hogy megtörtént. Valahol mindíg is éreztem, csak hát nem akartam a féltékenykedő, nyomozó, faggatózó magatartással tönkretenni semmit.
  Véleményem szerint a nők talán abban ügyesebbek hogyan tagadják le vagy titkolják el ha megtörtént. Nem tudom miért van ez, talán mert akkor is egyfajta áldozatként élik meg a történteket ha ők csalják meg a férfit. Mert végül is nem ők dugnak be semmit ugyebár…

 12. A megcsalás különösen alkalmas a merevedési zavarok esetén.
  A férfi keményebbé válik./ I.P.E.F hatás.Na ki tudja mi az ? 🙂 / Önbizalma nő.
  Nem a karosszékben ücsörög dobozos sörrel a kezében hasi zsírpárnákat növesztve.
  Esetleg irigylik a barátai,akiknek csak az otthoni koszt jut.
  Rutinosabbá válik a hazudozásban,-figyelem-hangszínváltozás nélkül.
  Ez politikai ambíciok esetén jól jöhet.
  9.,,ha nem tudod nem fáj,, szól a dallamos sláger…
  Egyébként nem szép dolog.De vannak férfiak akik nem bírnak magukkal.Nehéz az eseménytelen élet pergése izgága típusoknak.

 13. 13: „Nehéz az eseménytelen élet pergése izgága típusoknak”

  Talán itt írta valaki korábban, talán máshol halottam de nagyon megjegyeztem:
  – Izgalomra vágytam
  – Ha izgalomra vágytál, miért nem másztál be az állatkertben a krokodilok kifutójába?

 14. A dolog leredukálható arra, hogy az ember feltegye a kérdést, hogy megér-e az a kis etye-petye egy vagy két család tönkretételét.

  Végülis… miért ne?
  A család úgyis egy ódivatú tudománytalan képződmény, minnél hamarabb megy ki a divatból, annál jobb.
  A modern, humanista törvények egyébként sem tiltják a félredugást, a liberális művészetek pedig még bátorítják is.

  A zavartalan élvezetek érdekében be kell vezetni a 35 hónapig elvégezhető abortuszt és az első nyugdíjjcsekkel érkező ajánlott euthanáziát.

  Kit fog érdekelni, hogy a végén kihal az emberiség? Lényeg, hogy én jól érezzem magam.

 15. 13:
  Idegen Pina Edzi a Faszt. – Vagy nem áll fel csak a megszokottnál. A dolog kétesélyes.

 16. 15: „Kit fog érdekelni, hogy a végén kihal az emberiség?”

  Jajj, már megint, ettől is?
  Állandóan ezzel a baromsággal érvelnek emberek, akár a melegekről, akár a félredugásról, vagy akármiről van szó… Közben pedig több ember van jelenleg, mint bármikor korábban, és nem is tűnik úgy, hogy megállt volna a szaporodás. Persze nem lenne teljes a kép, ha nem lennének olyanok, akik szerint azért fogunk kihalni, mert túl sokan vagyunk.

 17. 18.
  „Közben pedig több ember van jelenleg, mint bármikor korábban, és nem is tűnik úgy, hogy megállt volna a szaporodás…”

  Akkor nézz körül:
  A modern világban hal kifelé a fehér ember.
  A népszaporutatot már csak a betelepülő menekültek tartják szinten.
  Ők meg általában vallásosak.
  Ha hiszünk Darwinnak és a természetes kiválasztódásnak, akkor bizony a modern világot nem díjjazza az evolűció.
  A gyerekvállalási kedv a spermaszámmal együtt csökken.
  Úgy tűnik, a szex is egyszerűbb, ha másokét nézzük a Való Világban.
  Ezek tények.

 18. ajanlott „irodalom”:

  A Guide for the Married Man (1967) – A man gives his co-worker a series of lessons on how to cheat on one’s wife without being caught.

  http://www.imdb.com/title/tt0061736/

  a magyar cime: Útmutató házas férfiaknak

  Zsenialis benne az a jelenet amikor a ferjet in flagranti tetten eri a felesege.

  Nem fogtok benne csalodni 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük