(2124) Amit a dákóról tudni kell

Tibor bá’ online

 

Naponta kábé 150 E-mailt kapok, amelyekből megközelítőleg 100 spam, legalább is a spamszűrő szerint. Ez utóbbiból sok hasznom nincs, mert ezt a százat is át kell néznem, ugyanis, akivel még sose leveleztem, az jó eséllyel bekerül a spamok közé. Szóval átfutok rajtuk, és kiderül, hogy Bobkó Csaba naponta kétszer frissíti a facebook idővonalát (vagy mi a fenéjét), öten velem akartnak közösülni még ma, és érdekes módon mind a környékemen lakik. Ennek oka az lehet, hogy 8,9% THM-től akarnak a nyakamba sózni hitelt, és ezek a nők úgy tudják, hogy a másfél milliót már fel is vettem. Viszont naponta minimum hárman meg akarják növelni a péniszemet, 5 centivel, 3 hét alatt, azt viszont nem írják, hogy mennyiért.

A péniszem hosszával az elmúlt 70 név alatt sose foglalkoztam, valahogy elkerülte a figyelmemet a téma. Ernyedt állapotban nincs értelme a mérésnek, erekció után pedig mással voltam elfoglalva. Most viszont szép lassan sikerült belém verni, hogy hiányzik belőle 5 centi. Na, most már elég! Átkiabálok a szoba másik sarkában felállított számítógépéhez, hogy Éva mit szólna egy ilyen 5 centihez. Vörös fejjel kiabál vissza (a TV is be van kapcsolva), hogy szó se lehet róla, mert akkor kellene venni tucatnyi két számmal nagyobb alsógatyát, és a konyhapénzből erre nem futja. A képlet tehát, öt centi és éhezés, vagy tisztességes táplálkozás mellett minden marad a régiben.

Aztán másnap megint kapok néhány ajánlatot, és érdekes módon mindig 5 centiről van szó. Úgy látszik, erre van igény, de miért? Tényleg kezd érdekelni, miért van igény a hosszabbra. Nálam még senki se reklamált. Milyen volt anyukám?  Jó-jó, de azért lehetett volna egy kicsit hosszabb. Hosszabb? Minek? Kancákkal tetszik randevúzni? Nem, de a pornóknál 22 cm alatt nem alkalmaznak pasit. 20 alatt nem férfi a férfi. Szóval, jöhet az 5 centi?

Egye-fene jöhet! De, komolyra fordítva a szót, mi a valóság? A valóság az, hogy pirulák, kenőcsök alkalmazásának egyetlen eredménye a pénztárcánk viszonylag gyors ürítése. Vákuum pumpák, súlyok, és egyéb mechanikai eszközök alkalmazása nem csak eredménytelen, de egészségkárosító is lehet. Műtét? Mivel a pénisz nem fejeződik be a látható tövénél, a belső folytatásból előre lehet hozni max. két centit, de erősen nem ajánlott csak nagyon-nagyon indokolt esetben. Például? 10 centi alatt.

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

3 gondolat erről: „(2124) Amit a dákóról tudni kell

  1. A embereknek hajlamuk van a mitoszképzésre, nem kicsi 7cm-es hajlamuk, hanem 25 cm – es.

    Egy egy objektum tárgy téma a fontosságával arányosan lesz kikristályosodási pontja a
    hihetetlenül kiterjedt téveseszméknek és babonáknak.

    A fallosz központi eleme a férfi identitásának.

    Naná hogy tömérdek baromságot magához vonz mint egy szupermágnes.

    Januárban mosógépet javítottam egy 80 éves férfinek aki büszkén mutogatta a vákumos falloszállító pumpáját amit 60 000 Ft – ér vett a Vetes Pálné utcában.

    A felesége is tanusította hogy ennek a segítségével még mindig örömteli szexuális életet élnek.

    Találós kérdés,

    Miért van a pénisz bőrén egy hosszában, a herezacskó felé és azon is folytatódó hegszerű varratszerű csik , kis hosszú kitüremkedés ?

    Újabb ártatlan kérdés :

    Ártalmas e az onanizálás ?

    Kicsit nagyon mikor miért, métékkel, milyen mértékkel miért nem, hányszor ?

  2. 1:
    „A felesége is tanusította hogy ennek a segítségével még mindig örömteli szexuális életet élnek.” Ez így nem hiteles. Miért nem mutatták be, elvére erre való a mosógépszerelő. 😀

  3. Igaz, nincs 22, de még 62 fölött is működik!
    Aki meg ezt lesajnálja, annak nyasgem! 😀 😀 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük