(590) Angol humor – VI.

Tibor bá’ online

 

Ez alkalommal szöveges humor helyett képekkel kezdünk. Az elsőhöz nem kell magyarázat. Nagy vonalakban ez nálunk is így van.

h

 

A következőhöz annyit, hogy ez egy munkanélküliség elleni tipp. A hölgy friss tejet árul a tengerparton. A kiötlő szerint ezzel a módszerrel napi 1250 $-t lehet keresni. Ki kellene próbálni a Balatonnál válogatott cigány lányokkal. Lehet, hogy fellendülne a nyugati turizmus.

r

És akkor most a szövegesek:

I.) Tizenkét olasz szerzetesjelöltnek felszentelése előtt meg kellett felelni az elvárásnak. Éppen ezért a rendfőnök szerződtetett egy osztályon felüli prostit, a jelölteknek pedig le kellett vetkőzni meztelenre, majd a péniszük végére rákötöttek egy apró csengőt. Amennyiben a csengő megszólal a jelölt még nem élte kellő mélységben át a hivatását. Nos, a felsorakozott jelöltek elé állt a prosti és egyenként mindegyik előtt előadott egy rövidke erotikus táncot. Az első, második, harmadik…. Egészen a tizenegyedik jelölt tisztességgel átesdett a próbán, a csengők meg se billentek. Azonban a tizenkettedik pénisze a prosti táncára azonnal megmerevedett. Erre mind az előző 11 csengő heves csilingelésbe kezdett.

II.) A másodikos Mary boldogan szalad haza a mamájához és már messziről újságolja, hogy kapott 5 dollárt. Az anyja természetesen rákérdezett, hogy mit kellett csinálni az 5 dollárért. Semmiség – válaszolta Mary – tudod a szomszédban a nyolcadikos Tom azt mondta, ha vetek neki egy bukfencet, akkor ad 5 dollárt. Édes lányom – így a mama – Tom nem bukfencet akart látni, hanem a bugyidat. Másnap Mary fut haza és már messziről lobogtat egy 10 dollárost. Kérdi a mama honnan szerezte. Tomtól kaptam – válaszolta a lánya. – Na és – így a mama – mit kellett érte csinálnod. – Amit tegnap – válaszolta Mary. – Nem megmondtam, hogy csak a bugyidat akarja látni? – Persze mama, de becsaptam, nem volt rajtam bugyi.

 

III.) Három fiú iskolából hazafelé tart, amikor az egyik ház kertjében megpillantanak egy meztelenül napozó fiatal nőt. Természetesen leállnak nézni, de az egyik hirtelen elrohan. Másnap, hazafelé menet a fiatal nőt megint ott találják és minden úgy történik, mint előző nap. A harmadik nap a fiatal nő még mindig napozik, de mielőtt a harmadik elrohanna, a másik kettő lefogja. – Mi a fene van veled – kérdezi az egyik. Neked nem tetszik egy fiatal, meztelen nő? – Tetszik hát – válaszolja a rohangáló – de tudjátok az én mamám nagyon vallásos és azt mondta nekem, hogy ha paráználkodok, akkor én is kőbálvánnyá válhatok. – Hülyeség – felelete az első fiú. – Egyáltalán nem hülyeség – vágott vissza a futkosó – alig hogy megláttam azt a meztelen nőt, elkezdtem keményedni.   

 

IV.) A fiatal, új tanárnő úgy gondoltam, hogy kipróbálja a pszichológiai továbbképzésen tanultakat, ezért így szólt az osztályhoz: aki úgy érzi, hogy valami nincs rendben az elméjével az álljon fel. Egy darabig néma csend, majd a kis Jonny feláll. Erre a tanárnő rákérdez – te úgy érzed, hogy valami nincs teljesen rendben az elméddel? Nem tanárnő kérem – válaszolt kis Johnny – de olyan szomorú volt nézni, hogy csak egyedül áll.

 

V.) Anya és kislánya ülnek a mise alatt, amikor a kislány megszólal – anyu, beteg vagyok, nekem hányingerem van, mit csinálja? – Kislányom – suttogott az anyja – menj a templom mögötti bozótosba és ott hányj, majd gyere vissza. Egy perc se telik el, amikor a kislány visszaér. – Hogy tudtál ilyen gyorsan végezni? – kérdezte az anyja. Nem kellet ki se mennem a templomból – dicsekedett a lánya – az ajtó mellett volt egy doboz, rá volt írva, hogy „a betegek részére”.

48 gondolat erről: „(590) Angol humor – VI.

 1. 1: Fején találtad a szeget. Minden vágyam, hogy tőből kivágjam a pöcsöd és hozzáragasszam a mancsodhoz, hogy igazi faszságokat tudj írni, mert ez csupán amatőr munka. 😀

 2. Az első képhez:

  Sajátos világlátás kell ahhoz, hogy valaki ilyennek lássa a képviseleti demokráciában megvalósuló hierarchiát, annyi szent, de elképzelni sem tudok olyan lényegre törő ábrázolást, mely ettől jobban és érzékletesebben ragadná meg a lényeget. Ha csak a közelmúltban elhúnyt háziorvosunk szavait nem: „A demokrácia lényege, hogy mindenki elmondhatja a véleményét, és mindenki más nagy ívben szarhat rá” Tulajdonképpen erről van itt szó, bár az ív talán nem olyan nagy… 😆

 3. 2: Mr Logika!

  3: Nem fájt, nem fájt, köszönöm a lekvárt?!

 4. 1. 2. 3. 6. hsz
  MUHAHA:-D

  Szopis kép. Szerintem nem tej, opálos és vajszínű valami kvasz lehet vagy kovászos uborkalé vagy kumisz..

  I. Viccen kívül, mikor törlik már el ezt a perverz cölibátust..Eleve determinálja a jelentkezők furaságát hogy finoman mondjam ez .
  Nem is értem honnan vette a kereszténység a szüzesség felmagasztosítását, felnőtt fejjel szűznek lenni inkább bűn..és mindenféle rossz dolog táptalaja.(szerintem)

  II III IV V aranyos 🙂

 5. 7: Honnan vette? Mózes, – tudod a kőtábla. A zsidók jókat dugtak, néha saját lányukkal (Lót), ezek a marha Krisztus követők meg szószerint vették. 😀

 6. Ugyan Tiborbá, a kőtáblán szó szerint az áll, hogy ne törj házasságot, (még csak nem is az hogy ne paráználkodj).
  egyszerűen félre lett magyarázva. A Jó, minőségi, az asszonynak örömet szerző szex pedig egyenesen micve (jócselekedet) pénteken még kötelező is.(persze lehetőleg házasságban.)
  Hisz ha a teremtő célja az lett volna hogy a szeretkezés fuj fuj dolog legyen, nem bajlódott volna a kölcsönösen élvezetes szexet lehetővé tevő célszerszámok megszerekesztésével.

 7. Legszívesebben mozgalmat hoznék létre a kispapok felszabadításáért.. szegény gyerekek.A cölibátus barbár pogány ronda hülyeség.. csúnya dolgokra kényszeríti a kispapokat, és elferdíti az elmét..vagy egész életükben marok marcsa (??)akkor már humánusabb lenne kiherélni őket felszenteléskor..(ok, befejeztem)

 8. 10: Az alapja az egésznek az egyházi vagyon egybentartása. Akinek nincs gyereke, meg főképp egy mohó felesége, az kevesebbet lop (elméletben). 🙂

  7: pici pontosítás: kereszténység nem egyenlő a római katolikus vallással. Református, evangélikus stb. „papok” házasodnak. Persze ezt neked nem kell tudnod 😛

 9. De tudnom kell, ha nem vagyok bunkó, és tudom is. Természetesen a katolikus kispapokra gondoltam. a róm kat-ra hisz még a görög katolikusok is házasodhatnak.
  Viszont az egész kereszténység erényként kezeli a szüzességet.. nem?

 10. 12: „Viszont az egész kereszténység erényként kezeli a szüzességet.. nem?” Papírforma szerint igen, de vizet prédikáltak, és bort ittak. 🙂 Különben nem lett volna annyi „törvénytelen” gyerek.

 11. Elfelejtitek remete szentjeinket!?

  A madaras kép kiegészítésre szorul fölfelé, ez
  csak a népnek szánt változat…

 12. 9: Megnyugtattál. 😀
  Persze lehetett volna 60 évvel korábban, de jobb későn, mint soha. 😉

  10:
  Dorka! Gondoloj az egyházi vagyonra. Nem csak a nőt kell keresni, de a pénzt is. 🙂

 13. 1. Én úgy ismerem, hogy az utolsó növendék lehajol….. 🙂

 14. 8 Tiborbá, nem jól tudod ám, csak most gondoltam bele. Tisztára kell mossam Lót becsületét, ős sose dugott volna a saját lányával, szerintem az NOÉ volt, de ő is be volt rúgva nagyon.És nem is volt zsidó.

 15. Egyházi vagyon meg már amúgy sem száll a papokra. Megkapja a fizetését és elkölti. nem aprózódnának szét a földbirtokok meg ilyesmi.. szóval nem értem minek ragaszkodni az ilyen természetellenes dolgokhoz..Szerintem ennek az a következménye, hogy valóban elhivatott embereket tart vissza a papi szolgálattól, olyanokat pedig bevonz akik azt mondják, hát nekem ez a nővel házasodósdi amúgy sem kell mert másféle vonzalmaim vannak, hát elmegyek papnak.. lehet hogy tévedek, de szerintem így logikus.

 16. Józanul talán tényleg nem dugott volna a saját lányaival, de azok annyira leitatták, hogy nem tudott magáról. Ennek ellenére az elhálás eredményes volt, mert Lót két leánya „magot támasztott”. Az idősebb szülte Moábot, a fiatalabb pedig Benammint – egyszeri nekifutásra. Pedig a tata akkorra már „megvénhedett”. Na, de öreg ember nem vén ember – régi igazság. Különösen ha fiatal partnernőről van szó. Mindenesetre nem a fater erőszakoskodott a lányaival, hanem azok ővele – a Biblia szerint. (Mózes I, 19). Csak azért, hogy Tibor bá’t megvédjem, na meg a Nóé becsületét. Üdvözlettel Pekár Tibor

 17. Akkor én kevertem össze, és én kérek elnézést, valóban, így volt.

 18. 17. Hát állítólag Ádám és Éva is zsidó volt. Tehát Noé is zsidó volt… Ezen az alapon mi is zsidók vagyunk… Akkor miért tartják magukat a zsidók magukat nálunknál zsibóbbaknak? (Robert Merle kicsit átköltve) Hozzátenném még, ha ugye a genesistől kezdve mindenki zsidó, akkor hogy jött a témába a választott nép témaköre a zsidókra vonatkoztatva, elvégre ha mindenki zsidó, akkor mindenki választott nép tagja… Vagy nagyon elvont a logikám?

 19. Biztos, hogy Merle? Én mintha Norman Mailer-nél olvastam volna.

 20. Ádám és Éva nem voltak zsidók. Nem is tudom mért gondolod hogy azok voltak. Noé sem volt zsidó. Sém ,Hám, Jafet apja volt Noé ebből csak Sém lett a zsidók és az arabok és más sémita népek atyja,(innem a sémita -szemita) a Hám és Jafet pedig a többi „rasszé” europid Negrid mittomén . De még a héber törzsek sem voltak „zsidók” csak héber törzsek, egészen a tóraadásig, mikor Mózes másodszor jött le a Sion hegyről a szövetéggel. Az elsőt ugye össze kellett törnie, mert mire visszaért, a nép egy része már rég az aranyborjú körül tamtamolt.(őket,.. nos nem maradtak életben.) Aki második körre megmaradt,mert nem vett részt az első kör tamtamolásában- és önként elfogadta a szövetséget, mint igét és feladatot, azok lettek a zsidók.(gér cedek)Ami nem valami felsőbbrendűséget jelentett, hanem egy feladatot….nem valami felmagasztosítás , hanem plusz teher. ezért van, hogy ha valaki úgy érzi a zsidósághoz akar tartozni, és ezért be akar térni, a rabbi megpróbálja lebeszélni:- „nincs elég bajod fiam -lányom”?

 21. 22. Biztos. 12 éves korom óta 11x olvastam el a Malevilt, onnan való…

  23. Lehet ismét egy bibliafordítási probléma, de én úgy értelmeztem, hogy Ádámtól és Évától eredeztetett emberiség egy az egyben zsidó ősöktől ered. Aztán lehet, hogy ez már az én tévedésem. Aztán a Tórát nem olvastam. Olyan, minek ha az Ószövetség már megvolt alapon gondolkodtam. De lehet nem ártana, ha vitapartner akarok maradni ilyen téren is… (A dolog etnikai részéből kihagyom magam, mereven elzárkózok, de vallási, társadalmi vitákba bármikor szivesen belemegyek…)

 22. 19:
  Köszi Druszám, csakhogy a Biblia füllent. Erősen leitatott férfinek búcsút int a merevedés.

 23. 25 Én meg csak félve megyek bele Drakonisz, és nem győzöm eléggé hangsúlyozni, hogy nem vallási axiómákat mondok ha ilyesmire megpróbálok válaszolni, csak olyan kulturális valamit, amit én esetleg jobban ismerek, /de olvasok is szívesen olyat mit nem ismerek, hanem mondjuk te ismersz jobban..
  (tök jó amúgy, tele a konyha lecsófőzőkkel, én meg kilógtam netezni:-DD

 24. 26 Tiborbá.. pont erre gondoltam én is nagy pirulások közepette, de mi van ha úgy mint ma a ti generációtok erősebb, a nagyon régi generációk még ezt is tudták…

 25. 28:
  Kizárt. Az alkohol a központi idegrendszerre hat, és nincs kivétel. Illetve egy van. Úgy hívják Arma Gedeon. 😀

 26. 33. Nem vitathatod el a hülyeség jogát Jakov W-től se!
  Hisz éppen saját tézisedet cáfolod.
  Zsidó a pápa? ugyan, hisz keresztény, és lengyel.. hogy zsidó származású az anyja? Na és? ez olyan dolog mint Sárközi..apja magyar, anyja görög- zsidó. Mégis: ugyanannyira magyar, mint amennyire zsidó.. semennyire. 100 % FRANCIA.
  akkor hol itt a hiszi nem hiszi kérdés a II. János Pállal kapcsolatban? Tiszteltem az öreget. ..

 27. 23: Bocs, lehet, hogy én vagyok a hülye, de én egy kicsit másképp tudom. Ádám és Éva minden ember ősanyja (legalábbis a Biblia szerint), Noé három fiából lettek a világ különböző népei, valóban, Sém leszármazottai a sémiták, vagyis szemiták. Ez idáig oké. De én úgy tudtam, hogy a zsidó NÉP, mint etnikum Ábrahámmal indult, egyben ő volt az első is, aki a monoteizmust ideológiáját is megteremtette, amikor elmenekült Ur városából, mivel csak egy istenben akart hinni, szemben a többi mezopotámiaival, akik többistenhívők voltak. Amiről te beszélsz (Mózes lehozza a Sinai-hegyről a kőtáblákat), az már az Ószövetség kezdete, vagyis az a pont, amikor Adonáj megjelöli a zsidókat, mint kiválasztott népet – bár a Kánaán földjének áldása már szintén megjelenik Ábrahámnál is, vagyis a zsidóság, mint kiválasztott nép már Ábrahámtól kezdve kiválasztott. Az Ószövetség ennek egyfajta megerősítése, de akárhonnan nézzük, a zsidóság mint etnikum kezdete Ábrahám. Vagy ezt csak én gondolom így?

 28. 36:
  Ez semmi, de a muszlimok is Ábrahámtól származatatják magukat, és ez a két nép tűzzel-vassal irtja egymást. Ez ám a bohózat. 🙂

 29. 37: Ez így van, de a muszlimok aztán tényleg nagyon érdekes kérdés. Mit is mond az iszlám?

  Ugyebár az iszlám azt mondja, hogy Isten (Allah) a történelem során többször, több embernek elmondta az igaz hitet, csak éppenséggel az emberek valahogy mindig eltorzították az igaz szavakat, és letértek az igaz útról. Az iszlámban Ábrahám (Ibrahim), és Jézus is elismert és tiszteletreméltó személy, bár nem próféták, mivel Mohamed az egyetlen igaz próféta. Viszont az elismert, hogy mindketten tudták az igaz igét, és hirdették is, csak a leszármazottaik „elfajultak” az igaz hittől. Az iszlám így egyszerre tudta csont nélkül átvenni a nagy monoteista világvallások ÖSSZES tömegek manipulációjára hatékonyan alkalmazható módszerét, ugyanakkor megmaradt önálló entitásnak, plusz Mohamed körül nagyobb személyi kultuszt teremtettek, mint bármelyik másik vallás bármelyik karaktere körül.

  Az a legszebb, hogy az iszlám vallásnál a tudatos tervezés jeleit nem lehet nem észrevenni, mára mégis a LEGTÖBB ember hisz ebben az egyértelműen szándékosan felépített tömegmanipulációs módszerben. Ebből is látszik, mekkora marha az ember.

 30. Nem, nem csak te gondolod így, úgy pontos, ahogy Te mondod. Mint etnikum, Ábrahámtól,(Izmael(arabok) és Izrael(zsidók) fiúk)mint az első monoteistától, aki magától jött arra a következtetésre, hogy egy azaz egy erő van a világegyetemben, akinek szava van. Itt kezdődik a kapcsolat, a felfigyelés, vagy konnekció kiépítés.Majd ebből a kapcsolatból éled fel a szabadítás, és a szövetség Mózes által. Nagyon nagyon leegyszerűsítve.

 31. Magyarázatféle a „bohózatra” ami tényleg nonsense..
  37:
  „A zsidók Ábrahám fiának, Izsáknak a leszármazottai. Az arabok Ábrahám másik fiának, Izmáelnek a leszármazottai. Mivel Izmáel egy rabszolgának a fia (1 Mózes 16:1–16), Izsák pedig az ígéret gyermeke, aki Ábrahám áldásait örökli majd (1 Mózes 21:1–3), természetes, hogy valamiféle ellenségeskedés alakul ki a két fiú között. Mivel Izmáel gúnyolódott Izsákkal (1 Mózes 21:9), Sára rávette Ábrahámot, hogy küldje el Hágárt és Izmáelt (1 Mózes 21:11–21). Emiatt Izmáel valószínűleg még inkább megvetette Izsákot. Egy angyal azt prófétálta Hágárnak, hogy Izmáel „kezet emel mindenkire… kárt tesz testvéreinek” (1 Mózes 16:11–12).

  A Korán a zsidókkal kapcsolatban egymásnak némileg ellentmondó utasításokat ad a muszlimoknak. Egyszer arra szólítja fel őket, hogy a zsidókat testvérként kezeljék, máskor pedig megparancsolja, hogy támadják meg azokat közülük, akik nem térnek át az iszlám vallásra. A Korán azzal kapcsolatban is vitát szít, hogy ki volt Ábrahám megígért fia. A zsidó Szentírás szerint Izsák volt. A Korán szerint Izmáel. A Korán szerint Ábrahám Izmáelt áldozta fel majdnem az Úrnak, nem Izsákot (az 1 Mózes 22-vel ellentétben). Az ígéret fiával kapcsolatos vita erősíti az ellenségeskedést.”

 32. 25 Igazad van, így már emlékszem. Egyébként furcsa, hogy hány helyen okoskodnak erről. (pl. Én itt. 😀 )

 33. 41: Hurrá! Eddig csak egy zsidóológusunk volt (Gedeon). Most végre van egy bibliológusunk is (Dorka). De jó! 🙂 Már olyan hiányérzésem volt. By the way, mi lett a lecsóval. Belecsapott valaki? 🙂

 34. Egyébként a világon sok felé megbecsülik az önmegtartóztatást. Mert a szexmentes élet olyan energiákat hoz létre, amit megfelelő cél felé fordítva létrehozható valami magasztosabb. Kínos megjegyzéssel ellentétben, nekik nem marad a marok marcsa, mert elméjükkel elfordulnak a szextől, még ilyen formában is.
  Ami már vitatható, az a kötelezővé tétele a papok számára. Nem tudom, hogy idővel ez akkor is működik-e, ha az illető nem önszántából önmegtartóztató. (Még sosem voltam évtizedekig nem szexelő férfi.)
  De az alapcélt értem és elfogadom, sőt becsülendőnek tartom. Félreértés ne essék, rendes házaséletet élek, de nem gondolom, hogy mindennek a szexről kell szólni, mint ahogy manapság dívik.

 35. 44 igaz.
  43: Lecsóval? Olyan éhes voltam rá, tkp arra tartogattam a helyet a hasamban dél óta, a híres nevezetes uramféle igazi lecsóra, és erre telerakta bogyiszlóival. Majdnem csak kizárólag abból készült..még a gőze is csípett,képzelheted..

 36. 45: a híres kétszercsípős? 🙂

  34: Tibor bá, nem elméletieskedtem, saját élettapasztalat. Nyilván a Kivétel erősíti a szabályt, nálam egy ilyen kivételes eset volt (eddig). Eleve ritkán iszok sok töményet.

 37. Én a Bibliát akkor veszem elő, ha szórakozni akarok. Mulatságosabb olvasmányt el se tudok képzelni. Persze, hogy tökrészeg ember nem tud gyereket csinálni. Lót pedig ilyen állapotban vette el mindkét lánya szüzességét – de úgy is érthetjük a szentírást, hogy álmában, vagyis miután a lányai leitatták és ő elaludt. Ami pedig a zsidók eredetét illeti: hogy lehet, hogy ugyanaz az apa – Nóé – 3 különböző nemzetiségű gyereket gyártott? A Biblia szerint ugyanattól az emberpártól származik minden ember, s ha ezt elfogadjuk, akkor valamennyien testvérek vagyunk és egy fajhoz/nemzethez/rasszhoz stb. tartozunk. A látszat persze egészen mást mutat. Én például azt is olvastam valahol(!), hogy Éva bizony félre lépett s ezzel magyarázható Darwin elmélete, hogy igen is a majomtól származunk. Ne vegyetek komolyan! Üdvözlettel Pekár Tibor.

 38. 44:
  A férfiak gyakorlati tapasztalata ennek ellentmond. Szex kielégülés után egy férfi sokkal nagyobb fizikai teljesítményre képes. A szextelenség viszont igen hátrányos. Az önmegtartóztatásnak nincs semmi erénye. Felesleges, és hatalmas marhaság.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük