(3565) Európa iszlám jövője

Tibor bá’ fordítása online

El vagyunk foglalva a CIVID-19 pandémiával, de ettől a „régi” problémák nem tűntek el.

 

2021 a 89. év

Szerző: Guy Milliére (a Párizsin Egyetem professzora, 27 szakkönyv szerzője)

Az európai vezetők elfogadták országaik egy részének átalakítását az ellenség territóriumává. Látják, hogy egy demográfiai katasztrófa közepén állunk. Tudják, hogy 20-30 éven belül Európát az iszlám fogja uralni.

Tíz évvel ezelőtt Walter Laqueur történész, Európa Utolsó Napjai meghatározásában azt állította, hogy az európai civilizáció haldoklik és csak az öreg emlékművek és múzeumok élik túl az átalakulást. Laqueur diagnózisa túlzottan volt optimista. Az öreg emlékművek és múzeumok fel lesznek robbantva. Nem kell máshova nézni, mint az „Antifa” fekete csuklyás támogatóira (egy „anti-fasiszta” mozgalom, akiknek tettei totálisan fasisztoid) mit tesznek Amerikában a szobrokkal.

Az európai szajha média megmagyarázhatatlannak nevezi az iszonyatos tetteket. A vezető spanyol napilap, az El Pais  az egyik vezércikkében azt írja, hogy a radikálissá válás bizonyos közösségek kirekesztésének a keserű gyümölcse. Aminek felszámolásához nagyobb szociális igazságra lenne szükség. Franciaországban a  Le Monde állítja, hogy a terroristák gyűlöletet akarnak kelteni, és nyomatékosan figyelmeztet az előítélet elkerülésére. Angliában The Telegraph megmagyarázza, a gyilkosok megtámadják a Nyugatot, nem azért, amit tesznek, hanem azért mert a Nyugat az Nyugat. Magukat gyilkosoknak nevezik, nem pedig terroristáknak, vagy iszlámistáknak. Egy terrorellenes szakembert meginterjúvoltak a televízióban, aki azt állította, hogy egész Európában végrehajtott terrortámadások egyre gyilkosabbak lesznek. Kitért arra, hogy a barcelonai dzsihádisták eredeti terve a Sagarada Família katedrális lerombolás volt, több ezer áldozattal. A szakemberek azt szajkózzák, hogy az európaiaknak meg kell tanulni együtt élni a széleskörű mészárlással. Nem állnak elő megoldással. Újra és újra állítják, hogy a terroristák valójában nem muszlimok, és a támadásoknak semmi közük az iszlámhoz.

Nyugat európai országok vezetőinek az a véleménye, hogy az iszlám terroristák létezése az élet velejárója, amit az európaiaknak meg kell szokni, mert ez egy fajta aberráció, aminek semmi köze az iszlámhoz. Legtöbbször a „terrorizmus” kifejezést beszédeikben elkerülik. A barcelonai támadás után Angéla Merkel német kancellár apró kis szemrehányást tett a „gyűlölködő” eseményt okozóknak, aztán szolidaritásról biztosította a spanyol embereket, majd lezárta a témát. Emmanuel Macron francia elnök felrakott egy részvétnyilvánítást a tweeterre, majd „tragikus támadásról” beszélt. Európa szerte szándékosan jelentéktelenítették a terrorcselekményeket. Aki mobilizálásról, vagy a bevándorlási politika nagyobb fokú megváltoztatásáról beszélt, azokat a politikusok gúnyosan populistának bélyegezték.

Az iszlám legkisebb bírálata azonnal, szinte egyhangú méltatlankodást vált ki. Nyugat Európában a könnyen hozzáférhető, iszlámról szóló könyveket a Muszlim Brotherhood (Muzulmán testvériség) szervezetekhez közelállók írják, mint például Tariq Ramadan. Léteznek politikailag nem korrekt könyvek is, de ezeket pult alól adják, mintha csempészáru lenne. Iszlám könyvesboltok árulnak brosúrákat, amelyek nyíltan erőszakra buzdítanak. Több tucat Abdelbaki Es Satty-hoz hasonló imám, aki feltételezhetően a barcelonai támadás kitervezője volt, büntetés nélkül folytathatja prédikálását. Ha valamelyiket letartoztatják, hamarosan kiengedik. Széleskörű a behódolás. A növekvő veszély ellenére, mindenütt csak beszélgetés zajlik arról, hogy az európaiaknak a lehető legnormálisabban kell élni. Viszont az európaiak pontosan látják mekkora a veszély, és érzékelik, hogy a legkisebb mértékben se normális. Látják a rendőröket és a katonaságot az utcákon, az egyre-másra felállított ellenőrzési pontokat. Színházak, áruházak bejáratainál végzett ellenőrzéseket. Közben azt mondják az embereknek, hogy lépjenek át a fenyegetéseken, de ezt nem teszik. Tüntetéseken azt állítják, hogy nem félnek (No tinc por), de valójában agyon idegesítik magukat. Felmérések eredménye világosan kimutatja, hogy fekete jövőt jósolnak maguknak, de azt is világosan jelzik, hogy nem bíznak vezetőikben, de úgy érzik, nincs más választásuk.

Életükben a fordulat gyorsan következett be, kevesebb, mint 50 év alatt. Korábban Európában mindössze néhány ezer muszlim volt jelen, többnyire munkavállalók a korábbi gyarmatokból. Elvileg ideiglenesen, ezért soha nem volt igény a beolvadásukra. Számuk azonban hamarosan százezrekre rúgott, majd milliókra. Jelenlétük állandóra változott. Sok közülük állampolgárságot kapott, beolvadásuk elképzelhetetlenné vált, legtöbb elsősorban muszlimnak érezte magát.

Az európai vezetők feladták saját kultúrájuk védelmét, egy idő után úgy gondolták, hogy minden kultúrát egyformának kell tekinteni.

Az iskolák tananyagát megváltoztatták. A gyerekeket arra tanították, hogy Európa és a Nyugat kifosztotta a muzulmán világot, nem pedig azt, hogy a muszlimok megtámadták és leigázták a keresztény Bizáncot, Észak Afrikát és a Közel Keletet, Kelet Európa egy részét, Görögországot, Észak Ciprust és Spanyolországot. A gyerekeknek azt tanítják, hogy az iszlám civilizáció csodás és gazdag volt a gyarmatosítás előtt.

A háború utáni jóléti állam kialakított egy hatalmas létminimum alatti osztályt, amely állandó jelleggel vált függővé, pont akkor, amikor a muszlimok száma Európában megduplázódott. Ezért a szociális lakások által kialakuló környékek muszlim gettókká váltak. A tömeges munkanélküliek száma gyorsan növekedett, akiknek nagy része betanított munkás volt. Így aztán a muszlim gettók tömeges munkanélküliek gettójává vált, amiket elleptek az agitátorok, akik arról győzték meg a munkanélküli muszlimokat, hogy miután az európaiak hazájukat kirabolták, most, miután velük építették újjá Európát, úgy bánnak velük, mint haszontalanná vált eszközzel. Nem csoda, hogy a bűnözés mindennapossá vált. A muszlim gettók bűnözők gettójává változott.

Lassan megérkeztek a szélsőséges prédikátorok, akik az európaiak utálatát megerősítették. Azt tanították, hogy a muszlimoknak emlékezni kell arra, hogy kik is ők. Az iszlámnak bosszút kell állni. Megmagyarázták a fiatal muszlimoknak, a börtönbe zárt muszlim bűnözőknek, hogy az erőszak nemes célra felhasználható: ez a dzsihád.

A rendőrséget utasították, hogy ne lépjenek közbe nehogy növeljék a feszültséget. A bűnbarlangok no-go zónákká váltak. (amiknek létezését hivatalosan tagadják) Ezekből a no-go zónákból verbuválják az Iszlám terroristákat. Lázadások törtek ki, amire a vezetők részéről a nagyobb engedmények biztosítása volt. Új törvényt hoztak létre, amivel korlátozták a szólásszabadságot.

Amikor az iszlám terroristák először támadtak Európára, az ország vezetői nem tudták mit kellene tenni, és még ma se tudják. Egy olyan szituáció foglyaivá váltak, amelyet ők hoztak létre, de nem képesek ellenőrzésük alá vonni. Úgy tűnik a helyzet reménytelen.

Nem ítélhetik el az iszlámot, mert a törvény, amit ők hoztak, ezt nem teszi lehetővé. A legtöbb európai országban törvény tiltja az iszlám bírálatát, mert az iszlamofóbia, és mint ilyen súlyos pénzbüntetés jár érte, ha nem elzárás.

Az 1995-ben létrehozott Schengeni egyezmény miatt a határvédelem nem állítható vissza, illetve drága lenne és időt venne igénybe.

Úgy tűnik, hogy az európai vezetők se nem akarják, se nem rendelkeznek az eszközökkel, hogy ellenálljanak az Afrikából és a Közel keletről érkező több milliós muzulmán emigráns áradatnak. Pontosan tudják, hogy az emigránsok között terroristák bújnak meg. Ennek ellenére nem vizsgálják meg őket, hanem kibújókat keresnek és hazudnak. Nem működő deradikalizációs programokat hoznak létre, de úgy tűnik, hogy a „radikálisak” nem akarnak „deradikálisnak” lenni.

Az európai vezetők kitalálták, hogy a radikalizáció egy fajta mentális betegség és azt fontolgatják, hogy pszichiáterekkel kezeltetik őket. Aztán kitalálták az Európai Iszlámot, ami egészen más, mint az iszlám bárhol máshol. Szerintük ez utóbbinak magas erkölcsi hozadéka van. Ilyen alapon marad Barcelona „open” az emigránsok felé. Angéla Merkel nem hajlandó szembe nézni politikájának a következményeivel, ami a megszámlálhatatlan migráns beengedését eredményezte. Ehelyett megbünteti azokat a közép európai országokat, amelyek nem fogadják el politikáját.

Az európai vezetők nagyon jól látják a demográfiai katasztrófát, tisztában vannak azzal, hogy 20-30 éven belül Európát a muszlimok fogják uralni, megpróbálják a keresztény európaiakat elaltatni egy olyan álomszép jövő előre vetítésével, ami soha se fog elérkezni. Azt mondják, hogy Európának meg kell tanulni együtt élni a terrorral, mert ezzel szembe semmit se lehet tenni. Elhallgatják azt, hogy sok mindent lehetne tenni, de nem teszik, mert elveszítenék a muszlim szavazókat. Winston Churchill azt mondta Neville Chamberlain-nek: Választhattál háború és megszégyenülés között. Te a megszégyenülést választottad, és háborút fogsz kapni. Ez a megállapítás ma is igaz.

Walter Laqueur történész  10 évvel ezelőtt az „Európa utolsó napjai” összefoglalójában azt írta, hogy az európai civilizáció haldoklik, és csak a múzeumai és szobrai fogják túlélni. Ámbár diagnózisa túlzottan optimista volt. A múzeumokat és a szobrokat fel fogják robbantani. Nem kell mást nézni, mint a fekete csuklyát viselő „Antifa” mozgalom tagjainak a tevékenységét az amerikai szobrokkal. A barcelonai Sagrada család katedrálisa azért maradt épen, mert a terrorista elbaltázta a robbantást.

Európa halála erőszakos lesz, és fájdalmas. Úgy tűnik senki se hajlandó leállítani. A választónak még sikerülhetne, de most kellene cselekedniük, még mielőtt nem lesz túl késő.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

89 gondolat erről: „(3565) Európa iszlám jövője

  1. Hát igen, a folyamat szépen, csendben zajlik. Bár se nem szép, se nem csendes.

  2. Ha a kormány részéről figyelik ezt a blogot, most megkönnyebbülten felsóhajthatnak, végre van egy téma, amiben tökéletesen megegyezik a kommunikációjuk a bloggazdáéval…

  3. apró öröm az ürömben, hogy Szíjjártó május 20-án megvétózta Post-Cotonout.
    De közben teljesen nyíltan – akit érdekel megtalálja, csak éppen a média nem tartja sehol elég fontosnak ahhoz, hogy lehozzák, – folynak a tárgyalások a migránsok elosztásáról.
    https://multimedia.europarl.europa.eu/en/committee-on-civil-liberties-justice-and-home-affairs_20210527-0900-COMMITTEE-LIBE_vd

    a fordítást be lehet álítani magyarra is.

    Ha valakinek lenne ideje átrágni magát rajta, összefoglalhatná kontextusban egy-két mondatban…

  4. Europára olyan etnikai háboru vár amihez képest a Dél-Szláv háboru csak egy gyerekcsiny volt..Egyenlöre a szar a jóléttél még el van takarva de aki nem teljesen hülye az látja ha igy növekszik a muszlimok száma akkor nem kérdés a Sakk-Matt..De keleten se dölhetünk hátra itt a cigányság szaporodása lesz végzetes..

  5. Hát a dzsihadista gyerekkatonák pályafutásáról csak nem akarnak valahogy sosem szólni a tévé-sztár ### szakemberek…

    Tabu a transzgenerációs trauma ?

    Helyben érdemes kezelni a migráns-problémát: oktatással, munkahellyel, helyi milicia kiképzéssel, folytonos megfigyeléssel, infrastruktúra fejlesztéssel, következetes joggyakorlással…

  6. Nem mindenki aggodik az iszlam miatt.
    Teny hogy az iszlam terrorizmus forrasa az iszlam.
    De ez nem biztos, hogy jogossa illetve elonyosse teszi ,az osszes muzulman stigmatizalasat es kirekeszteset.
    Mielott lihego gyuloletkampanyt inditunk,felelossegunk tudataban elonyos es kotelezo lenne az altalunk javasolt megoldas kozeli es tavoli kovetkezmenyeivel szamot vetni.

  7. Az az igazság hogy pl. Európában mennyi terrorcselekmény történt idéen ?Hányan haltak meg? Valljuk be alig történt valami.Tehát jelenleg a terrorveszély közel 0. Én úgy látom hogy az európai muszlimok is csak élni akarnak (egynelőre) legalábbis a többség.Legyen étel ,ital,lakás, szórakozás.Azért szerintem a terrorszervezeteknek sincs annyi pénze hogy több 10 ezer terroristát fizessen és majd egyszer mondjuk robbantgassonak európában napi 100-200 helyen.Akármennyire másképp is gondolkodnak szerintem nem is lenne közöttük ennyi szélsőséges. Azt is mondják hogy ezek nem dolgoznak.Hány iszlám van európában ? 50 millió? nem tudom, de nem hiszem hogy az 50 millióból mondjuk 49 nem dolgozik.Sokan már ott is elmennek gyárakba ide oda.Na nem védeni akarom őket,vannak no go zónák, de magát a terrorveszélyt kicsinek látom.Azt hogy leromboljnak templomokat ,műemlékeket még odébb van,noha volt 1 eset talán ami felkapott volt tavaly de 1 esetet nem lehet a végnek venni.Pl volt egy eset hogy bement vmi muszlim a templomba és kifikázta a papot.Na 1 eset az 500 miliós európában,úgy hogy nekik más a hitük, én azon csodálkozom hogy csak 1 eset volt.Persze ezt a média ,facebok felkapja mint a szart és sok ember megosztja hogy jajj itt a vég , de könyörgöm ez évi 1 eset.Mondjuk ha tovább szaporodnak 10-20 éven belül lehetnek gondok nem mondom.

  8. Itt a cigányság szaporodása a gond. Vannak helyek az országban ahol vadak, lopnak,agresszívek általában a szegény telepeken.De vannak részek ahol pedig már azért dolgozgatnak , iskolába járnak , éldegélnek. Csek persze maga a tudat hogy mi lesz a régi magyarországból….Jönnek fel az olcsóbb házakba.Most orbán támogatásai is közrejátszottak,sokan vesznek a magyarok között házat.
    Közbiztonság leromlását még nem látni az országban pár cigány lakta településtől eltekintve.Persze a sorsunk meg van pecsételve.10-20 év múlva még jobban elszaporodnak.50 éves távlatban pedig már lehet nem is Magyarországról beszélhetünk.De az is lehet hogy a mai fiatal cigányokat is megcsapja az új kor és nem szülnek mjad csak átlag 1 gyereket.Na de mit számít ez ha úgyis kihalunk pár éven belül:D

  9. Re:7
    Ha lassan főzöd a békát, akkor nem tűnik fel neki, hogy békaleves lesz belőle…

    Csak miheztartás végett. Az iszlámmal addig nincs baj, amíg belesimul a befogadó ország viselkedésébe, azonban mivel hódító/térítő vallás, deklarált célja a gyaurok elfoglalása, ergo, ahol elég erős kisebbsége van, ott párhuzamos társadalmat, végül hatalmat szerez. Így mond azt, hogy semmi baj, mert mire baj van, addigra eső után köpönyeg lesz.

    Mihez tartás végett, mikor Lázárt savazták, mikor azt mondta, hogy Bécsben mennyi a migráncs, és emiatt mekkora kirekesztő fujjnácifasiszta, stb,stb.
    Közben pedig Bécsben van Saría bíró…
    Így tekints arra, hogy semmi baj nincs.

  10. 5. János
    Helyben pont lehetetlen kezelni a migránsproblémát, mert a hadurak úgyis ellopján a pénzt – csakúgy, mint ittnon, vagy akárhol. Kb. sehol sem lehet kezelni a migránsokat, csak úgy, ha nincsenek ideengedve..
    Az ilyen szegény, törzsi szerveződésű népségek mind gyilkos mentalitásúak, mióta világ a világ, és gyilkolásszák egymást. Az Iszlám csak annyit tesz, hogy erre még rájátszik, beígéri a nincstelen hülyéknek a másvilágon a 12db szűzlányt.
    Az alapprobléma a szegénység. Meg kell nézni az átlag jómódú, mohamedámokat. Szarnak a vallásra, a vallási előírásokra. Úgy élnek mint mint, bármelyik másik ember, és nem is robbantgatnak, mert nem esnek hasra a 12 db szűzlánytól, hanem borozgatnak, és az asszonyra is akkor követelik rá a kendőt, ha zsíros a haja vagy taknyos.
    Hát nincs megoldás, de nem is a Mi dolgunk.
    A Szultán is mindig Bécset akarta elfoglani, csak ezek a Nagyarcú Nagyurak akkor is ugatták a Karavánt.

  11. 6 Mosógépszerelő, miféle „javasolt megoldástól” tartasz annyira?

    Én ennyit látok: „de most kellene cselekedniük, még mielőtt nem lesz túl késő. ”

    Engem az zavar, hogy nem elég konkrét a javaslat, hogy mit is kellene kezdeni a problémakörrel.

    Nyilván ott kell kezdődnie a megoldáskeresésnek, hogy lehúzzuk a vécén a PC-t, és elkezdünk nyíltan beszélni a problémáról, Európa, szerte, minden fórumon. De ha ez meg is történne, mégis mit lehetne velük kezdeni?

    Az illegális bevándorlókat és a bűnözőket még ki lehetne toloncolni talán, de a többi? Akik már állampolgárok?

    Le lehet csukni a bajkeverőket, de a börtönben csak tovább radikalizálják egymást. A halálbüntetés nem opció, meggyőzni meg gyakorlatilag lehetetlen őket.

    Még ha el is kezdene cselekedni Európa (amit a jelenlegi elit mellett esélytelennek látok, teljes cserére meg nincs esély), nem látom a kiutat. Polgárháború vagy behódolás.

  12. Az iszlám előretörése Nyugat-Európában következmény, mégpedig a népességcsere következménye.
    Ugyanis nem az őslakosok tértek át nagy számban, hanem a betelepülők hozták magukkal.
    A népességcsere lefolyása pedig már csak egyszerű matematika. Az őslakosok lassan kihalnak, elfoglalják a helyüket az újak. Mivel az újak nem homogén etnikumúak, ezért egymás között majd le kell játszaniuk, hogy ki legyen a főnök. A lényeg ugyanis ebben van. Most még az őslakosok, hiszen ők a cégtulajdonosok, ők vannak hatalmi pozícióban, de ez már nem sokáig tartható. Például Dél-Afrikában sem tudták megtartani a hatalmat, pedig ők azért nem olyan puhányak voltak, mint az itteniek. Erdélyben évszázadokig tartott a csere, Nyugat-Európában teljesen begyorsították importtal.
    Arra számítani, hogy majd a jólét kiöli belőlük a nemzeti tudatot és a vallásosságot illúzió, ugyanis jóval előbb szűnik meg a jólét miattuk, minthogy annak számottevő hatása lenne. Ráadásul most már a betelepítés nem is arabokkal, ázsiaiakkal történik, hanem afrikaiakkal.
    Sajnos, ennek a hatása bennünket is érinteni fog. Mi a csudát fogunk kezdeni az idemenekülő 20-30 millió némettel? Ők lesznek többségben, tehát itt Németországot fognak csinálni.

  13. Az ázsiaiaktól nem fél Tibor bá’ ?

    ..hogy mást ne is említsünk.

  14. 12: A németekkel együtt lehet élni. Először 1140-ben II. Géza hívott szászokat Erdélybe, aztán jöttek még több hullámban, szászok, svábok, bajorok, stb. Dolgos, rendszerető nép. 20-30 millió nem fog idejönni, nem férnének el.

    13: Pakisztán Ázsiához tartozik. Ahogy Szíria, Irak, stb. A poszt lefedi őket is.

  15. 14. Ábel
    Részletkérdés ugyan, de a korábbiak nem hasonlíthatók össze a következendőkkel.
    Azok szervezett betelepítések voltak, ők vállalták, hogy elhagyják a szülőföldjüket , egészében többségbe nem kerültek.
    Ellenben egy polgárháborúból menekülő tömeg, akiknek családját, rokonságát elpusztították, a vagyonukat elvették, teljesen más. Akkor már a Kárpát-medence számít (ami valamennyire védhető), az országhatároknak, az itteni meglévő hatalomnak nincs jelentősége).
    De, mint írtam, csak annak van jelentősége, hogy egy adott területen ki a főnök, kiknek az akarata érvényesül.
    Ha például a cigány kisebbség az ország egy jelentős részén többségbe kerülne, onnantól ő határozná meg a szabályokat. Ha nem menekülne el onnan a magyar lakosság, akkor könnyen arra ébredhetne, hogy ezentúl megbélyegzik, ha nem cigányul beszél, hiszen az az új állam hivatalos nyelve (nem, mintha egy ilyen államalakulat életképes lenne).

  16. Itt senki sincs döntési helyzetben. Ha jönnek, nem ideológiai alapon, hanem erőforrásnak. A helyi erőforrás létszáma kicsi és öregedett.
    Nem jönnek, hanem importálják.

    https://www.rt.com/news/525690-africans-migration-eu-german/
    “Because the EU not too long ago was talking about importing up to 70 million Africans into Europe by 2035.”

    Talán ide is importál az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

  17. Ezért is szavazok többek között Orbánra, mert nem akar multikulti poklot..

  18. Re:18
    Vitya migránspolitikája kicsit másról is szól, nem csak a magyarok védelme dolgozik benne.
    K-Európa legnagyobb zsidó diaszpórája él itt, és ők nagyon jól tudják milyen a muszlim tengerben élni…
    Mondjuk van gond bőven, mert a liberális zsidó értelmiségi körökben rendesen savazzák/fúrják Viyát, miközben neki köszönhetik idehaza a nyugalmukat, és soha nem látott állami támogatásokat, amit a diaszpóra kap…

  19. 19 Dajtás
    Ebben is látszik a globalista és nemzeti zsidó közötti különbség.
    Orbán erősen támaszkodik Izraelre, azóta nem lehet rásütni a mindenre használható antiszemita bélyeget. Az Unióban pedig Izraelt képviseli. Az ottani kormányváltás kicsit bonyolítja most dolgot, de a két érdek nem változott. Csak akkor fog, ha Európa teljesen elveszti a jelentőségét és Izraelnek már nem lesz szüksége rá.
    A globalista zsidókat viszont nem értem. Az még rendben van, hogy a legfelső szint haszonélvezője lehet a nemzetállamok megszűnésének, de az a folyamat, mi által ez Euróban végbemegy, a mezei zsidó végét jelentené. Vagy megint úgy tekintenek rájuk, mint a szokásos beáldozandókra a nagy cél érdekében?

  20. Re:20
    Ez elég kényes téma, szó szerint skizofrén, mert mikor beszélgettem erről egy zsidó iparos barátommal leblokkolt, és képtelen volt az érdemi párbeszédre(holokauszt túlélő volt…).
    Szerintem bármikor beáldozzák a „kis zsidókat”, ha úgy alakulnának a dolgok, elég kicsit megkaparászni a nácikat pénzelő bankárok hátterét.

    Kis emberek mindig a bré rossz oldalán vannak, még akkor is, amikor nem úgy tűnik.

  21. 17 n/a: Nem ellened mondom, tudom, hogy nem Te vagy a hülye, hanem aki ilyeneket dönt…
    De mégis miféle erőforrásnak? Fekete Afrika átlag IQ-ja 70 alatt van. Klinikai definíció szerint retardáltak. Mégis miafenét akarnak kezdeni velük?
    Ma már a gyártósoron is csak értelmes, fegyelmezett, értő olvasásra, számolásra, tanulásra képes munkaerőnek van helye. Kubikos se kell már, vannak gépek!

  22. 22. Ábel
    „Fekete Afrika átlag IQ-ja 70 alatt van. Klinikai definíció szerint retardáltak.”
    Hát, ha tényleg retardáltak lennének, nem rettegnénk itt… okosan, tökéletesen alkalmazkodnak az elbaszott, puha rendszerekhez.
    De azért nem kell beszarni! Az erőforrások még mindig az őslakosok kezében vannak.

  23. Ábel
    2021-06-10 – 09:19

    „17 n/a: Nem ellened mondom,…”
    Ne fogd vissza magad, add ki magadból!

    Finoman: Nagyon Rosszul Látod a Dolgokat!
    A bőrszín, a pigment miatt van, fényvédő szerep miatt.
    Az intelligencia, a szellemi képesség nem függ a földrajzi helytől, genetikai okok is alig befolyásolják, a véletlennek van nagy szerepe.
    Czeizel Endre szépen írt erről is.

    Nem vetted észre, nem értetted, írtam:
    „…Emberi Erőforrások Minisztériuma.”
    Ez az elnevezés sértő az EMBER számára, de – úgy tűnik – senki sem sértődik meg.

    Madách-nak igaza van:
    „…hisz a tömeg
    A végzet arra ítélt állata,
    Mely minden rendnek malmán húzni fog,
    Mert arra van teremtve. ”

    Te is csak erőforrás vagy.

  24. 23: Hát, sajnos de:
    https://www.worlddata.info/iq-by-country.php
    A legjobb országok vannak 72 körül, ami már felcsúszik a „határeset retardált” kategóriába, a rosszabbak 60-as átlagot hoznak. (Nem mondom, hogy genetikailag hülyék, nyilván közrejátszik ebben, hogy éheznek és iskolázatlanok, nincs miből felépíteni az agyukat, és nem szoktak hozzá, hogy használják. Ez nem változtat azon, hogy hol vannak.)

    A fehér cápától se azért félünk, mert attól tartanánk, hogy megver sakkban.

    De tegyük fel, hogy sikerülne kordában tartani őket, és nem erőszakolnák a nőinket, nem rabolnának és gyilkolnának minket.

    De mégis minek jönnének ide? Mire tudnánk használni őket? Nincsenek már olyan állások, amit szellemi fogyatékosok be tudnának tölteni, azt a nagyon keveset, amit kín-keservvel össze tudunk hozni, sokszorosan betöltik a már ittlévő retardáltak.

    Mégis milyen erőforrás? Hamburgerpogácsát csinálunk belőlük?

  25. 25: Én már régóta nehezményezem, hogy az állam hivatalosan is, minisztériumi elnevezésben erőforrásként tekint az emberre.

    Egyfelől, nyilván gazdasági értelemben az ember is erőforrás, dolgozik, értéket termel, adót fizet, gyereket nemz/szül. Másfelől viszont az állam a népet, az embert kéne szolgálja, ezt tükrözi a név is: MINISZTÉRIUM! Népfelség! Királynak kellene kezelni az állapolgárokat, nem erőforrásnak! Mégis mi vagyunk mi, kőszén?

    Az állam célja pl. az oktatással is az kellene legyen, hogy boldogulásra képes embereket állítson elő – aminek nyilván része, hogy értéket vagyunk képesek termelni, de nem ez kellene legyen a legfőbb cél!

    Na de, ha már kidühöngtem magam: tény, hogy én is erőforrás vagyok. Heti 40 órában dolgozom, a munkámnak piaci értéke van. A munkáltatómnak megéri foglalkoztatnia, mert csinálok valamit, ami neki kell. De mégis mit tudna csinálni az a 70 millió afrikai fekete, akik a szorzótáblával is hadilábon állnak? Kinek, hol van ebben a haszon?

  26. 24: A 2021-es adatok szerint tavalyhoz képest csökkent a külföldiek létszáma.
    https://www.ksh.hu/stadat_files/nep/hu/nep0023.html
    (2011-ben a 2020-asnál is többen voltak, )

    Afrikai állampolgár ezek közül 7300 (4800 férfi, 2500 nő), ez 2315-tel több, mint 2015-ben. Micsoda migráció jön onnan ide!
    Ezektől kell rettegnie millióknak?

    Közben meg az ukránok száma ~7000-ről ~32000-re nőtt, ami önmagában kiteszi a 2015-höz képest történt teljes növekedés felét. (több, mint 10x annyi ukrán jött be 2015 óta, mint amennyien Afrikából)

  27. 28: Nagyon helyes! Ez nyilvánvalóan annak a migrációpolitikának a következménye, amit a kormány követ. Aki értéket hoz, az jöjjön, aki bajt, az maradjon otthon! Van sok bűne ennek a kormánynak, de ez éppen erénye.

    És hogy mitől félünk? Attól, hogy ha változik a kormány, akkor a következő lefekszik az európai trendeknek, és beengedi az afrikaikat, ahogy azt kimondottan tervezik. n/a írta:
    https://www.rt.com/news/525690-africans-migration-eu-german/
    “Because the EU not too long ago was talking about importing up to 70 million Africans into Europe by 2035.”

  28. 25 n/a „Az intelligencia, a szellemi képesség nem függ a földrajzi helytől, genetikai okok is alig befolyásolják, a véletlennek van nagy szerepe” – Ennek pont mostanában olvastam utána. Úgy látom, hogy a kérdés vitatott. Van, aki szerint a genetikának semmi szerepe sincs, van aki amellett érvel, hogy 50% genetika, 50% környezet. Most újra rákerestem az IQ-t befolyásoló tényezőkre, és rögtön az első cikk abstractja szerint a genetika játszik vezető szerepet.

    Én az arányt nem tudom megbecsülni, de nehezen tudom elképzelni, hogy miközben minden egyes testi tulajdonságunk alakulásába keményen beleszól a genetika, pont az IQ-ba ne szólna bele.

    Nyilván rengeteget számít a környezet, az oktatás, a táplálkozás, de tény, hogy van, aki bármit könnyen tanul, van, aki mindent nehezen, bár ugyanolyan környezetben nőttek fel.

    De a hozzászólásom szempontjából ez mind mellékes. Teljesen mindegy, hogy az afrikaiak többsége mitől buta: a lényeg, hogy az, és a modern munkaerőpiacon emiatt teljesen használhatatlan.

  29. Beszéljünk a lényegről. Orbán nem kér az uniós migráns politikából. Mi nem kérünk Orbán Viktorból, de Dobrev Klára (Gyurcsányné) szélsőséges uniópárti nyilván beengedné az afrikaiakat. Nos, akkor belőle se kérünk. Karácsony Gergelynek is meg kellene szólalni ez ügyben.

  30. 7.adrew:
    „Az az igazság hogy pl. Európában mennyi terrorcselekmény történt idéen ?Hányan haltak meg? Valljuk be alig történt valami.Tehát jelenleg a terrorveszély közel 0. ”

    A cikk hivatkozások alapján 2017 körül íródott.
    Mert ugye a fordítás eredeteiére szokás szerint nincs hivatkozó link.
    Azóta sok minden változott Európa hozzáállásában.

    Mellérakva 28. Avatar adatait, kissé felesleges ez a nagy rettegtetés.
    Még OV is lejjebb vette az ez irányú propagandát, mert rájött ő is hogy eléggé kontraproduktív.

    Most a kommentekben előforduló nagy fokú sarkításokról, túlzásokról nem is beszélnék.
    „De mégis mit tudna csinálni az a 70 millió afrikai fekete, akik a szorzótáblával is hadilábon állnak? Kinek, hol van ebben a haszon?”

    Érdekes módon, Afrikában is termelik a GDP-t, elég jó ütemben (bázishatás is), valószínűleg nem mindenki írástudatlan ott se.

    Pl. Nigéria IT ipara:

    https://www.weforum.org/agenda/2020/11/nigeria-tech-information-data-india/

    vagy Etiópia könnyűipara (Kína befektetésekkel).

  31. 17.n/a:
    „A leading figure in Alternative for Germany, tipped for victory in a German election this week, Gunnar Beck is attacking the EU’s ‘deeply dangerous’ migration pact before it’s enacted under cover of a feelgood summer. ”

    RT és Afd.
    A német tartományi választás előtti pénteken.
    Biztosan hiteles…
    Az eredmények szerint a németek is másra rezonálnak.

    18.fetemas:
    „Ezért is szavazok többek között Orbánra, mert nem akar multikulti poklot..”

    Ugye emlékszel még arra, hogy stikában OV több migránst engedett be, mint amit az EU kvóta szerint kért?
    A letelepedési kötvényes maffiózókról, bűnözökről, ügynökökről nem is beszélve.

  32. 7, andrew:

    már hogyne tudnának finanszírozni több tízezer zsoldost…migráns tranzitútvonal az gyakorlatilag egy álcázott selyemút. Pl. az emberek fuvarozásból befolyó pénzekből vagy ugyanezen az útvonalakon szállított kémiai anyagok/ellátmányok, fegyverek, gyermek-és nőkereskedelem, ugyanezt a célt szolgálják…
    Száhel-öv hármashatármenti régióinak vezetését is le akarják gyűrni, hogy a gazdaságot/kereskedelmet ők határozzák meg. A régióból-régióba átvándorolt helyi tömegek befogadása csak növeli az etnikai feszejt és a klímaváltozás szörnyű hatását, na meg a Covid-19 is itt van!
    A zűrzavart csak fokozza orosz és kínai bázisok, bányák, gyártóüzemek betelepülése a térségbe.
    A feketék városiasodása-urbanizációja hosszabb távon szintén fokozza az etnikai-vallási feszkót (az éghajlatváltozás kicsinálta Szíriát is).
    Óriási kihívás elé nézünk az elkövetkezendő évtizedekben. Technológiát kell odavinni nekik a konfliktusok megszűntetése után, hogy a komfort miatt a hazájukban maradhassanak.
    A legvalószínűbb és legközelebbi szkenárió szerintem, az hogy közép-afrika ezen része hullámokban összeomlik és ez újabb migrációs hullámokat indít el Európa felé. Valamint újabb „expedíciós fegyveres összecsapások” várhatók.

    De mindegy mit beszélek, mert már megint a jó bevállt konteók felé megyünk el…

    Világfigyelő, Montezuma, Python, marci és rajtuk kívűl még *adatgyűjtögető-rendszerezők* vagy *béketámogatók* hozzászólhatnának, ha véleményük elmondható.

    24, malleusorbis:
    biztos vagy benne, hogy ez a 200 ezer fő itt maradt az úniós állampolgárság megszerzése után is??

  33. 32: Az IQ-ra azt szokták mondani, hogy normális eloszlást követ, 15-ös szórással. Tehát nyilván Nigériában és a többi országban is vannak, akik értelmesek – ha kevesen is. Na de mért feltételeznénk, hogy pont ők akarnak idejönni? Akik már ott is relatíve jól élnek? Nem inkább a teljesen tudatlan tömegek, akiknek belengetik, hogy kolbászból van itthon a kerítés, és már neki is indulnak árkon-bokron át?
    És ha még a krémjük jönne is – tisztességtelen lenne elszívni tőlük azt a vékony értelmiségi réteget. Inkább maradjanak, és építsenek jobb országot otthon!

    35 János, köszi az elemzést.

  34. Hát, és éppen most intézek amolyan egyirányú cserediáknak egy kenyai kislányt 6 hétre. (nativ angolja van, az anyja tanárnő, sajna nem mohamedán csak hívő katolikus)Ja! Nem hülyéskedek…. Ki tudja? Lehet ez lesz a jövő. Enyhén feldeszemű tejeskávészínű, homogén emberfajta. Végülis tökmindegy. Mind feketebőrű majmok voltunk egykor. 🙂

  35. 37 „homogén emberfajta” – ez mit akar jelenteni? Hogy kevert?

  36. Igen. Kevert. A többi meg szépen elűnik. 🙂

  37. 39 „A többi meg szépen elűnik.” – Nem eszik olyan forrón a kását.

    Most éppen keveredés van. De lesz itt még nagyobb felfordulás is. Aztán helyreáll valami új rend.

    De azt nem hiszem, hogy a teljes homogenizáció közelébe valaha is eljutnánk. Nem is lenne praktikus.

    A feketék fáznak északon, a skandinávok leégnek délen.

  38. 40, ötlet:

    arra az eseményre gondolsz amikor, a szakemberek egy Vörös-tenger melletti felújított üdőlőtáborból és kereskedelmi hajókon keresztül csempésztek ki több ezer afrikai zsidót?

  39. Van olyan nép, amelynek a vallása tiltja a keveredést, még a fehérekkel sem lehet.
    Ha nekik fontos, hogy fennmaradjanak, a többinek miért nem?
    Pár éve szemtanúja voltam egy beszélgetésnek, ahol az afgán ismerősősöm dicsekedett egy kínainak, hogy valamelyik ismerőse magyar lánnyal jár. Fordítva elképzelhetetlen lenne.
    Van benne persze az is, hogy a befogadást, elismerést látja benne. Az irodájában egymás mellett van kifüggesztve az afgán és a magyar zászló. Viszont az utóbbi időben már a beosztottjainál megjelent a magyarok lenézése, hülyének, lustának tartása. Az kétségtelen, hogy rengeteget dolgoznak (kereskedelem), a szombat is munkanap nekik. Szükségük is van rá, mert el kell tartaniuk a népes családjukat, az kizárólag a férfiak dolga. Nálunk a számuk elenyésző, veszélyt nem jelentenek.

  40. 41 Ábel 44 kakuk

    Márpedig Asimov megmondta az Alapítvány-ban, hogy a tökéletes lény a hermafrodita ember-gép hibrid. Mi pedig effelé kell haladjunk. 🙂
    Vallás, bőrszin…. ugyan! Hol lesz az Már!…..

  41. Ábel
    2021-06-10 – 11:02

    „De mégis mit tudna csinálni az a 70 millió afrikai fekete, akik a szorzótáblával is hadilábon állnak?”
    https://24.hu/belfold/2021/06/09/mezogazdasagi-munka-fizetes
    „Apáti Ferenc azt mondja, míg 15-20 évvel ezelőtt még bővelkedtek az olcsó munkaerőben, most alig akar valaki az agráriumban dolgozni és főleg kétkezi munkát végezni.”

    „Kinek, hol van ebben a haszon?”
    Ha enni akarsz, örülnöd kell az importált erőforrásnak.

    A robotok, a zöld energia, meg a többi, csak szép álom.
    Ébredj fel Te is! Ez nem a

    Kinek, hol van ebben a haszon?

  42. Európa elárasztása úgy kezdödött, hogy a helyieknek nem kellett a piszkos munka. Jöttek a török vendég munkások. A vendég munkás is baszik, tehát kihozatta a feleségét. Ha baszik akkor lesz Németországban született gyereke, aki ott nő fel, és úgy beszél németül, mint a helyiek, de Allahnak hódol, és nem tetszik neki, hogy piszkos munkát kellene végeznie.
    Anglia egy másik tészta. Háború után a fegyelmezett szakszervezeti tag angol munkással nem lehetett bírni. Az angol uralkodó osztály boldogan engedte be a Nemzetközösségből érkezőket, mert tudtak angolul és hajlandók voltak sztrájk török lenni.
    A franciák Algírra fáztak rá. A korai haszonnak meg lett a késői kifizethetetlen ára.

  43. 46: Na végre, ennek legalább látszólag van értelme. „Bár a mezőgazdasági munkák legalább középfokú szakképesítést igényelnének, az esetek 80-90 százalékban betanított munkással kell beérniük a munkáltatóknak.” – Azért itt se ártana, ha értenének hozzá.

    De sajnos Tibor bának igaza van. Először talán még dolgoznak. Aztán idővel ugyanott leszünk, ahol a part szakad.

  44. A 46-os, (2021-06-10 – 16:25) hozzászólásomat a blogmotor megfogta, azért ilyen félresikerült. . .

    Szétszedhetjük az eseményeket, és részletenként vizsgálhatjuk, de így „nem fogjuk látni a fától az erdőt”.
    Ha egy nép nem szaporodik akkor elfogy, élettér szabadul fel, amit más népek elfoglalnak.
    Ez így TERMÉSZETES.

    Keresheted a döntéshozókat, a háttérhatalmat, a „tudod kik”-et, pedig csak az élet működik.

  45. Idegen
    2021-06-10 – 12:12

    Gunnar Beck sikeresen nem tudja támadni az életet.
    Mint az előző hozzászólásomban írtam.

  46. 49: Lassan fogyogat Európa, de még mindig sokkal többen élünk itt, mint párszáz éve.

    Ki köll menni, oszt leszedni a termést. Ennyi.

    Én szívesen mennék is, csak az a horribilis, 260 ezres nettó még mindig édeskevés ahhoz, hogy eltartsam belőle a családot.

    Ha lenne valami jólfizető részvényem, mennék akár hobbiból is.

  47. Kedves barátaim, ötezerszer leirtam, most leirom ismét a bölcs magyar közmondésban rejlö örök, megdönthetetlen igazságot:
    Nem fér meg két dudás egy csárdában.Ezt egy magyarázattal egésziteném ki, éspedig azért nem, mert a két dudás két KÜLÖNBÖZŐ nótát játszik, esetleg más és más hangszeren, vagyis a vége egy kibirhatatlan kakófónia.Teljesen és minden létező szempontból gyökeresen különböző embercsoportok békében egymás szomszédságában soha nem élhettek eggyütt, a továbbiakban sem fognak. A nyugati társadalmak egy borzalmas etnikai polgárháború küszöbén vannak, elözetest láttunk nemrég Amerikában.Nem az irek háborúztak az olaszokkal, nem a magyarok a németekkel, nem a franciák az angolszászokkal, nem és nem.Egyetlen főszereplője volt az eseményeknek és ebben benne van a fehér világ egész rettenetes tragédiája. Jöhetnének hozzátok holland, német, lengyel menekültek, befogadásuk sima, zökkenömentesd volna, na vajjon miért? Két-három afrikai vagy iszlám család egy magyar kisközségben, a falu pusztulását jelenti 20-30 éves kifutási időben, vajjon miért?Országom befogadott anno néhányszáz dél-afrikai búr farmert, szétszórták őket létező falvakban, soha senki egy mukkot nem hallott róluk.
    40.ötlet jött fennebb az etióp fekete zsidókkal az idézett 2014-es cikkel. Csak annyit mondhatok, hogy a helyzet azóta csak rosszabodott a semmihez, az égvilágon SEMMIHEZ sem értő, az ország szinvonalától, életnivójától félő, idegenkedő, helyüket ebben az idegen világban nem lelő mogorva, maguknakvalló, zárt, tolvajlásra szakosodott, tanulni nem akaró és nemigen képes ronda közösségben, néhány esztendeje volt itt is egy afféle helyi BLM zavargás országszerte, utak lezárva, közlekedés lebénulva, rendszeres összecsapások a rendőrséggel, mindez azért, mert egy rendör lelött egy 18 éves, priuszos suhancot, aki éjszaka hangosan randalirozott hasonló társaival egy parkban, a lakók nyugalmát zavarva.Az intézkedni akaró rendört megtámadták, lövöldözésre került a sor, a suhanc belehalt, az ország szinte lángba borult.
    Nos, lehet ragozni a migránsproblémát, amennyi jólesik, itt is jónéhányszor kiveséztük, attól sem a helyzet, sem az igazság nem fog megváltozni:
    Két dudás nem fér meg egy csárdában.Az egyiknek pusztulnia kell, vagy vége a csárdának.

  48. balint az utolsó mondatával (is) nagyon telibe talált. A két dudás közül az egyiknek befellegzett. Talán még időben van, hogy a mi dudásunk maradjon a csárdában, ehhez viszont át kell írni a csárdában játszott nótákat egy dudás hangszerelésre.
    Erre a legtöbb liberális országban nincsen hajlandóság, inkább hallgatják a hangzavart és szép lassan (vagy gyorsan) kivégzik magukat.
    Radikális lépesekre lenne szükség. Ki kellene zsuppolni az ide nem való, kártékony és radikális, hódító vallást képviselőket és hermetikusan lezárni Európa külső határait. Minden más megoldás, csak maszatolás.

  49. A migráció a klímaváltozás közvetlen és közvetett következményei miatt nem fog leállni, csak fokozódni fog! Ezen egy „kerítés” sem fog tudni érdemen változtatni, időnyerésre alkalmas, de ennyi funkciója van.
    Mivel az ISIS az arab magterületeken megbukott, így nem maradt más eszköze, mint a 3-4. generációs jellemzően a társadalom szélére csúszó EU -s elégedetlen arab származású fiatal tömegek online PR -el való megfogása. Egy elégedetlen, frusztrált és dühös embertömeg egyre nagyobb hányada vevő erre a PR -e, de egyelőre még csak töredékük toborozható. Viszont az Európában elkövetett terrorcselekmények többségének elkövetői nem bevándorlók közül kerülnek ki, hanem itt született EU -s állampolgárok közül.

  50. 54,Python
    …” Ezen egy “kerítés” sem fog tudni érdemen változtatni, időnyerésre alkalmas, de ennyi funkciója van….”
    Python kedves, minden kerités segithet, feltéve, hogy a keritést tüzparanccsal felszerelt örség védi.Egy mezsgye segithet, egy lépésnyi széles kis csermely is lehet áthághatatlan akadály, ha a behatolni akarót a halál várja a túloldalon.
    Eltökéltség kérdése.Ha ez nincs, a betonbunkerbe is behatolnak.

  51. 55.: Egy darabig ez igaz, csak amikor nem ezrek, hanem tízezrek kelnek majd útra hetente, akkor belelőhetsz a továbbhaladni akaró éhes több tízezres v. százezres tömegbe, és lei s tarolhatsz több tucatnyit közülük, de a tömeg az első rakasz v. tárcserénél áttör és le is gyűr és továbbhalad.

  52. 56. Python
    Ezért kell nem őket, hanem azon egyedeket kiiktatni, akik elindítják őket

  53. 56 – Python:
    Az ember nem így működik. Ha lelövöd a kezdeti kis létszámot, annak híre megy, és a tömeg nem megy feléd. Na de most mi van, Aki a vizbefulladást választja, azt kimentik. Sőt vakcinát küldenek Afrikába, hogy élve maradjanak.

  54. Barmelyik sokasag tagjait igazsagtalansag a legszelsosegesebb legkartekonyabb tagjaival azonositani es eszerint elbanni veluk.
    Nem minden kereszteny inkvizitor.
    Nem minden magyar antiszemita gyilkos nyilas.
    Nem minden kommunista pribek a gulagon vagy avos aki artatlanokat kinoz.
    Nem minden neger primitiv kanibal.
    Nem mindez muzulman az iszlam allam kollaboransa.
    Nem minden nyolcvan ev feletti szemely szenilis agyhalott.

  55. 57 +1

    Régóta mondom: Ha ki lenne hirdetve, hogy a megszálló csónakokat az európai hadihajók a tengerbe lövik, nagyságrendekkel kevesebb lenne a halálos áldozat. Talán egy csónakot tényleg le kellene lőni, akik meghalnának, csúnya lenne. Viszont senki többet neki se indulna, nem lenne több tengerbe fulladt.

    Aki menekültet akar fogadni, az nyisson menedékkérelmi irodát a kibocsátó országban. Ott vegye fel a kérelmeket, és hozza be akit akar. Legálisan, repülővel.

    Baromi egyszerű lenne. Csak akarat és elszántság kellene hozzá.

    De az Európai nép birka. 2015 óta minden országban lett volna lehetőség a bevándorlásellenes erőket elsöprő többséggel megválasztani. Még sima többséget se kaptak. 🙁

  56. 58

    Ez így van, de ez a gondolkodás se nem hatékony, se nem célravezető. Csúnyán hangzik, de így van. 5-10 % normális etnikum ellenére inkább elkerülöm őket a maradék 90-95% várható viselkedése miatt

  57. 59. Megoldást valóban kellene keresni! De nem minden ember, sőt nem minden keresztény a tengerbe lövésben keresi, látja.

  58. 58: Nem minden rozsdás szög tetanuszos. Azért szerintem ne kezdd el szurkálni magad.

    61: Pedig kevesebb lenne az áldozat.

  59. Ha a pénzbeli támogatást megvonják vagy csökkentik, mint ahogy a humanitárius segélyt is, azzal csak a végeláthatatlan függést és a szociális-társadalmi-egészségügyi katasztrófát erősítik.
    Pláne, hogy alapból 40-50 millió ember ill. a helyi faluközösségek helyzete ellehetetlenült a Csád-tó miatt.
    Ha kivonulnak vagy erősen csökkentik az ott állomásozó európai fegyveres erők létszámát, akkor hiába készítették fel ugyanolyan jól a helyi miliciákat, mint a kurdokat sok-sok évvel ezelőtt a félelmetes épületharcra. Azok a helyi erők nem maradhatnak francia nyelvet jól beszélő szakemberek és folyamatos támogatás nélkül.
    A problémát ott kell kezelni, mert a népvándorlásban egyik etnikum maga előtt beletolja a másikat a Európába.

    Hát az is egy külön történet, hogy a jövőbeli migráció miatti biometrikus azonosítást Afrikában vagy az EU határainál kezdjék el, arról nem is beszélve, hogy ezekkel az adatokkal meg vissza lehet szépen élni (biztonsági rés), főleg ha az organikus élő rendszereket összekapcsolják a kibertérrel…már pedig errefelé szalad a világ.

  60. Nagy hiba volt a gyarmatosítóknak kivonulni Afrikából. A feketék képtelenek egy modern országot működtetni, fenntartani. Ha egyszer az európaiak odamentek és elkezdtek civilizálni, fenn kellett volna tartani a működést.

    Most már mindegy. Néhány évtized átmeneti káosz után Kína átveszi a stafétát. Odamennek, átveszik a tulajdonjogot, megszervezik a gazdaságot és a társadalmat. Lassan minden újra rendbejön.

    Nem a kínai az a rend, amit magunknak kívánnék, de Afrika jobban fog vele járni, mint nélküle.

  61. 60.Ábel
    …”De az Európai nép birka. 2015 óta minden országban lett volna lehetőség a bevándorlásellenes erőket elsöprő többséggel megválasztani. Még sima többséget se kaptak…”
    Igy igaz, ahogy leirtad.
    Légy szives, jutasd eszembe azon könyv cimét, ahol egy idegen világból érkező főhös kénytelen a folyóba esett egyik helyi emberkét kimenteni, mert a parton álldogáló , eszméletlen, gondtalan jólétben élő birkanép csak áll és bámul.
    A jólét valahogyan öl, butit, és halálos.

  62. 55. Ábel
    „európaiak odamentek és elkezdtek civilizálni”. Hijnye! Eddig úgy tudtam, hogy kereskedni, vagyis hódítani és javakat elrabolni mentek.
    „Nem a kínai az a rend, amit magunknak kívánnék, de Afrika jobban fog vele járni, mint nélküle.”
    A tibetiek is jobban jártak vele, meg az koncentrációs táborlakó ujgúrok, keresztény testvéreid, másként gondolkodók.

  63. 67: Az egybites látásmóddal elég nehéz lesz megérteni a világot.

    A gyarmatosítás amellett, hogy lényegi eleme volt a gazdasági kizsákmányolás, civilizálással is járt. Ez volt egyrészt az erkölcsi ürügy rá, másrészt a gyarmatosítóknak kellemesebb, kényelmesebb is volt a gyarmatot az anyaországuk képére formálni, amennyire lehetett.

    Tibet és a Tarim medence nem voltak addig se civilizálatlanok. Az egy egészen más folyamat, mint ami Afrikában zajlik, nem lehet összehasonlítani. De az ujguroknak se az a bánatuk, hogy Kína infrastruktúrát és ipart visz oda, hanem, hogy kínozzák őket.

    Nem szeretem amit Kína csinál, de annál a pokolnál, ami Afrikában sokhelyütt van, még ők is jobbat tudnak adni.

  64. 68. Ábel
    Tehát az Én „egybites látásmódommal” nemértem, hogy egy munkatáborban halálra kínzott Fálum Gong-os pokla, sokkal jobb, mint a hutuk általt legyilkolászott tuszik fekete purgatóriuma.
    „Nagy hiba volt a gyarmatosítóknak kivonulni Afrikából.” Na, ez a gondolat igazi
    sokbites, széleskörű Világértést -, értelmezést feltételez. Kb egy 5. osztályos problémamegoldása migrációs válságra.

  65. 68 Ábel
    „a gyarmatosítóknak kellemesebb, kényelmesebb is volt a gyarmatot az anyaországuk képére formálni ”
    Érdekes, hogy több mint száz év után is látszik, hogy mennyire másak a voltak német gyarmatok (ma Namíbia, Tanzánia, Togo …) Pedig talán 30 évük volt csak az átformálásra.

  66. 69: Köszönöm, hogy újra megmutattad, mi is kétbites gondokodás: Kína rossz, gyarmatosító rossz, semmi olyanra gondolni se szabad aminek esetleg pozitív felhangja lehet egy olyan országgal kapcsolatban, amiről kimondtuk, hogy rossz. Az mind teljesen fekete, ránézni se szabad! Fúj!

  67. 69, Reinkarnatorr:

    Jól látod egybitesen is, hogy a kakaó, kávé, mogyoró… nem magától jön a sokbites szülők gyerkőceinek a reggelijéhez!
    Franciaország és a NÁTÓ nem ment onnan sehova és amúgy is folyton segélyezi az ottani ún. G5 országokat, valamint ha hívják őket azonnal mennek rendet tenni legalább az ottani menekülttáborok és a városok utcáin.
    Meg kötelessége is a gyarmataival foglalkozni.

    //Erről mikor lesz összeesküvés-elmélet gyártva, máán csak úgy kérdem a sokbitesektől… egy jó bílgéc vagy soros meg ilyenek//

  68. Re:72
    Mihez tartás végett egy újabb konteó: a volt francia gyarmatok pénzügyi fedezete(aranya) Franciaországban van letétbe helyezve, mert ott nagyobb „biztonságban” van.
    Ennyit a függetlenségükről…

  69. 73. dajtás

    Ez nem konteó, csak az erről szóló hozzászólásom nem ment át. Két éve emiatt adott ultimátumot Kína Franciaországnak, mert a volt gyarmatok függősége már odáig jutott, hogy fékezi a bizniszt…

    66. Bálint

    jó húsz éve még mulattunk az echte osztrákokon, hogy milyen agyhalottak tudnak lenni, ha kihívásról van szó (személyes tapasztalat), és mára hozzánk is elérkezett ez a tendencia. Persze ezt csak azt veszi észre, akinek van összehasonlítási alapja.

  70. Az „európai ?” vezetők elfogadták országaik egy részének átalakítását az ellenség territóriumává.
    Nyugat európai országok vezetőinek „az a véleménye,” hogy az iszlám terroristák létezése az élet velejárója, amit az európaiaknak meg kell szokni, ..

    Az „európai vezetők” feladták „saját” kultúrájuk védelmét,

    Fejétől büzlik a hal de a farkától kezdik pucolni.

    Az európai országok vezetőinek a többsége származását és vallását illetően kétes mennyire európai.
    P.l.:
    Angéla Merkel „német kancellár”nak mi köze van a Kazmierczak névvel és a Krakowiai zsidó városrésszel?

    11. Ábel
    „Még ha el is kezdene cselekedni Európa (amit a jelenlegi elit mellett esélytelennek látok, …”

    Csak az a csata veszett el amelyikről előre lemondtunk és nem vivtuk meg.

    17. n/a
    „Nem jönnek, hanem importálják.”

    Vajon kiknek a kezén volt a feketék emberkereskedelme Afrika és Amerika között?
    Vajon most kiknek a kezén van?
    Sörösgyuszi is nyakig van benne .

    19. dajtás
    „K-Európa legnagyobb zsidó diaszpórája él itt, …”

    Utána kell nézni az „európai vezetők” gyermekei a házassági szertartásokat milyen oltár előtt kötötték.

    2O. kakukk
    „Ebben is látszik a globalista és nemzeti zsidó közötti különbség.
    A globalista zsidókat viszont nem értem. Az még rendben van, hogy a legfelső szint haszonélvezője lehet a nemzetállamok megszűnésének,…”

    A chaosz utján az Új Világrendért sosem hallottál?

    22. Ábel
    „De mégis miféle erőforrásnak?
    Fekete Afrika átlag IQ-ja 70 alatt van. Klinikai definíció szerint retardáltak. Mégis mi a fenét akarnak kezdeni velük?”

    Az „Eurafrica” -t.

    28. Avatar
    „Ezektől kell rettegnie millióknak?”

    Várj csak. Ami késik az nem múlik…
    „Az EU terve: ” 70 millió afrikaiak behozatala 2035-ig,”

    44. kakukk
    „Van olyan nép, amelynek a vallása tiltja a keveredést, még a fehérekkel sem lehet.
    Ha nekik fontos, hogy fennmaradjanak, a többinek miért nem?”

    Na?!? Vajon miért?

    „Az „Eurafrica” -t, amely Európa és Afrika kontinentális szintű összeolvadása egyetlen politikai egységgé, politikai koncepcióként először az 1920-as években fejlesztette ki a Pán-Európai Unió, és annak alapítója és vezetője, Richard Coudenhove 1929-es cikkében ilyen formában nevezte meg.”

    45. Reinkarnatorr
    Márpedig Asimov megmondta az Alapítvány-ban, hogy a tökéletes lény a hermafrodita ember-gép hibrid. Mi pedig effelé kell haladjunk. ?
    Vallás, bőrszin…. ugyan! Hol lesz az Már!…..

    Isaac Asimov szülei Anna Rachel (szül .: Berman) és Judah Asimov, orosz-zsidó molnárok …

    47. Tibor bá
    „A franciák Algírra fáztak rá. A korai haszonnak meg lett a késői kifizethetetlen ára.”

    Sárközi a „magyarok” dicsőséges fia mondta: kevert faju ember lesz Európa átlagembere, ha tetszik, ha nem eröszakkal kell elérni.

    49.n/a
    ” Ha egy nép nem szaporodik akkor elfogy, élettér szabadul fel, amit más népek elfoglalnak.
    Ez így TERMÉSZETES.
    Keresheted a döntéshozókat, a háttérhatalmat, a “tudod kik”-et, pedig csak az élet működik.”

    Tisztelt „n/a”
    Nézz az Araboknál p.l.: Egyesült Arab Emirátusok, Szaud Arábia, hogy müködik ez a rendszer!
    Hogyan kezelik ilyen téren a besegitő személyzetet az Indiai, Pakisztáni stb. vendégmunkásokat.
    Ha komolyan munkaerőhiányrol van szó ingyen tanulhatnának a drágán fizetett élősködő „európai” vezetőink, Tőlük.

  71. 5O. n/a
    „Gunnar Beck sikeresen nem tudja támadni az életet.”

    Gunnar Beck az egészséges önvédelem támogatója és nem a beteges, öngyilkossághoz vezető logikád befogadója.

    52. balint
    „Nem fér meg két dudás egy csárdában.”

    Igy van, igazad van! Ezzel azonban a globálista Zsidókhoz is fordulhatnál mert mindezt főleg Nekik köszönhetjük.

    Két dudás nem fér meg egy csárdában.Az egyiknek pusztulnia kell, vagy vége a csárdának.”

    Attol félek, hogy az „EU” csárda végéért izzadnak annyira az „európai” vezetőink, Europa népei pedig az agymosást követően állva alszanak és szálláshelyet fizetnek.

    55. balint
    „Eltökéltség kérdése.Ha ez nincs, a betonbunkerbe is behatolnak.”

    Teljesen igazad van. Pontosan úgy kell bánni Velük, ahogyan Náluk bánnának Velünk ugyanazért a tettért.

    6O. Ábel
    „De az Európai nép birka. 2015 óta minden országban lett volna lehetőség a bevándorlásellenes erőket elsöprő többséggel megválasztani. Még sima többséget se kaptak. ?”

    Akik a pénzt birtokolják ( vajon kik azok?) Ők ellenőrzik a pártok vezetőit, az államaparátust, a médiát, a szakszervezetek vezetését, a választások kimenetelét. Szóval nehéz, nagyon nehéz nekik ellenálni, de nem lehetetlen…

    Csak az a csata veszett el amelyikről előre lemondtunk és nem vivtuk meg.

  72. Hihetetlen nyilatkozatot tett Katerina Sakellaropoulou köztársasági elnök, aki a Görög lakosság illegális bevándorlókkal történő „megújulását” kérte!

    Pontosan ezért vádolják őt:

    „Katerina Sakellaropoulou-t zavarja Himnuszunk dallama. Eszébe sincs keresztet vetni – a Görög nép 99%-a keresztény vallásu. Eltűnt az irodájábol a görög zászló és a szabadságharci pisztolyok. Kijelentette, hogy a világjárvány második hullámát fontosabbnak tartja, mint a török ​​agressziót.”

    Hazánk uralkodói NEM VÉDIK A GÖRÖGÖT!
    Az illegális bevándorlókat Védik!

    Vagyis a farkasra bizták a juhok őrzését!

    Μητροπολίτης Αμβρόσιος : ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ! Νο 1 «ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!»

  73. „Európa halála erőszakos lesz, és fájdalmas.”

    Nem hiszem.

    Nem Európa halála lesz erőszakos és fájdalmas, hanem az ébredése.
    Európa nem egyenlő a libernyák elitjével. A középosztály sokáig volt altatva, elvesztette az immunrendszerének és józan eszének nagy részét, de nem egészen.
    Ennek jele volt hogy a francia (amerikai és német) tábornokok „beszóltak” hogy baj lesz (van).
    A dánok és a svédek is ébredeznek…
    Tudomásul kell venni, hogy a média még mindig az „ellenség” kezén van, ezért kívül nem látszik, de én a franciáknál látom ahogy „gyűjtik a bátorságot”…
    Mocskos lesz és véres, de nincs más mód.
    Szóval lesz harc.
    A kimenetelét nem próbálom megsaccolni, de Európa nem fogja könnyen adni. Egyre inkább kiderül, hogy az az elfogadás, ami nagyjából mostanáig volt jellemző, a magyar 50-es évek hangulatához hasonlít. Mindenkinek volt egy publikus és egy magán véleménye.
    És már egyre kevesebben „szégyenlik” a magánvéleményüket.

    Ha jövőre megszavazzák Le Pen-t, az Antifák másnap fel fogják gyújtani Párizst.
    A rendőrök meg boldogok lesznek, hogy elégtételt vehetnek a sok évtizedes megaláztásokért, hogy nem volt szabad hozzájuk nyúlni.
    Le Pen nagy ötlete, hogy az elkapott bűnöző migránsok Algériai börtönökben töltsék a büntetéseiket… Hát máris nagy a felháborodás !

    Szóval… lehet, hogy Nyugat Európa nosztalgiával fog tekinteni a Covidos 2020-21-re?

  74. 78,pozitiv visszacsatolás
    Kétszer is átolvastam, hogy legyen min eltöprengenem.Ez is egy lehetséges forgatókönyv nemcsak Európa , de az egész fehér világ számára.Sajnos, a mai fehér társadalmakat bámulva bárhol -Oroszországot nem számitva – nem tudom elképzelni a mostani nyugati polgárt amint vérbenforgó szemekkel, összeszoritott fogai között késsel, övében handzsárral veti magát az utcákon szembejövö migránsok millióira.Nem látok sehol Soprontól Sn-Francisco-ig, Várnától New-Orleans-ig megtermett, tettrekész, és föleg, ami legfontosabb, eltökélt és harcolni tudó fehér tömegeket. SEHOL!
    Látok viszont lépten-nyomon, szinte mindenütt, fürge, jó erőben levő, a fehéreket végtelenül gyülölő, rendkivül harcias néger-migráns és cigánybandákat milliószámra.
    És ez nagyon nagy baj a fehér ember számára.

  75. 79. Köszi.

    Csak már unom a károgást. Szar a helyzet, lesz még szarabb is, de nem mindenki bolondult még meg teljesen. Lesz kiút, csak el kell fogadni, hogy mocskos lesz… Ez még nehéz.
    Ugyanúgy, ahogy a kommunista szellemi és lelki elnyomást túlélték a kelet-európai népek, a liberális ámokfutást is túl fogja élni a nyugati emberek egy része…

  76. 80, Bálint

    „nem tudom elképzelni a mostani nyugati polgárt amint vérbenforgó szemekkel, összeszoritott fogai között késsel, övében handzsárral veti magát az utcákon szembejövö migránsok millióira.”

    Nem is kell… Egyébként vannak…. csak rejtőzködnek, mert ők a „neonácik”.
    Majd megszavazzák azt a politikust, aki beveti a honvédséget tűzparanccsal együtt… Azok meg tűkön ülnek, hogy végre végezhessék a munkájukat.

    Majd ha a migráns azt látja, hogy nem azt a rendőrt tünteik ki, aki nem üt vissza az őt vasrúddal verő bűnözőnek, hanem azt, amelyik megvédi a lakosságot, akkor komoly változás fog beállni.

    A dolog egyelőre ott csuklik meg, hogy a többség „békés” megoldást keres… Amikor végre leesik a tantusz, hogy olyan NINCS, akkor jöhet a fellélegzés és az „essünk túl rajta” effektus.

  77. 80, Bálint

    Azért ha körülnézel, Texasban egy átlagos istállóban a helyi redneckéknél van annyi fegyver, amivel egy közepes afrikai országot el lehet foglani… És tudják is használni. Szóval, ha kezdődik a tánc, ott nem a feketék fogják adni a ritmust.

    Európa neccesebb, de ha meglesz a politikai akarat, akkor itt is van esély.

    Ne felejtsd el, hogy „csendes” többséget a félelem, a megbélyegzéstől való félelem tartja csendben… Amint ez elmúlik, hirtelen kiderül, hogy mennyire „rasszista” az átlag európai.

  78. 81,82,83,Pozitiv visszacsatolás
    Olvasgatom érdekes, rendkivül gondolatébresztő formában megirt nézőpontjaidat, látszik, hogy alaposan körbejártad a fehér világ legfenyegetöbb, afféle clear and immediate danger jövöképét.Nagyon remélm, hogy majd, ha üt az óra, a fehér ember képes lesz levezetni az eseményeket úgy, ahogy látod, illetve reméled, és nem marad ez valami utópia szintjén.
    Több okból, amelyeket most, időhiány miatt nem sorolok, de késöbb visszatérek rá.
    A téma, fontossága miatt , megér nem egy misét, de egy egész katedrálist.
    Ha még lesznek katedrálisok.

  79. 84. Bálint

    „ha üt az óra, a fehér ember képes lesz levezetni az eseményeket úgy, ahogy látod, illetve reméled, és nem marad ez valami utópia szintjén.”

    Szerintem első lépésként el kellene tekinteni a „fehér embertől”… Sajnos kulturáliasan legalább annyira széttagolt, mint az összes többi „rassz”.

    Itt van ez a térdelősdi a focinál… Ez az egész a kelet európai „fehér ember” számára értelmezhetetlen. Mint egy csomó másik agymenés, amivel a Fejlett Nyugat a saját felsőbbrendűségét méri.
    Szóval nem a „fehér ember” fogja visszaállítani a rendet, hanem az a kultúra, ami már bizonyította életképességét évszázadokon vagy évezredeken keresztül. Aki vissza fog tuni nyúlni odáig, ahol még működtek a dolgok, az győzhet. Az, aki a múltat végképp eltörölné, és ebben a katyvaszban látja a fejlődés útját, azt a … mondjuk így … a természetes kiválasztódás fogja a helyére tenni.

  80. 80,,81
    Azért, mert valaki libsi, még nem hülye. Én mégy egy ismerőstől se hallottam, aki nyaralót vett volna egy borsodi favellában. 🙂
    Azt meg, hogy majd partvisnyéllel és kerékanyakulccsal párbajozunk a jatagánokkal hadonászó, szakállas négermuszlimokkal vagy helyiindiánokkal szintén nem tartom valószínűnek.
    Lám, milyen szép rendet vágtak2006-ban az egyszerű gumisörétesek is a biivalybasznádi csöcselékben.

  81. 86.

    „Azért, mert valaki libsi, még nem hülye. ”

    Sőt… Mégsőtebb…
    Megvan ugye a libsi logikája is a multikultinak meg az LMBTQ++ nyomulásnak is, csak az érdekek nem esnek egybe az izé… … nem-libsikével.
    Történelmileg úgy alakult, hogy a négermuszlimokkal nem nekünk kell megvívni, arra ott lesz a nyugati hadsereg, amint meglesz rá a politikai akarat… Ennek egyelőre a liberálisok állják az útját, ők tudják, miért, mi csak sejtjük.

    A saját indiánjainkkal meg meg fogunk tudni vívni…
    Ott is jellemző, hogy az intelligencia konstans, csak a népesség szaporodik…

  82. 52, bálint:

    ezeknek a lassan három nemzedéknyi*zavargásoknak* az okát és miértjét picit másképp látja Avner Gvaryahu és még pár ezer leszerelt ájdiefes…

  83. A déli és a balkáni migráns útvonalon érkező afrikai keresztényeket (Kongó, Mozambik, Nigéria, Kamerun) – szerintem – csak be kellene apránként engedni Európába.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük