2021-03-11 nap bejegyzései

(3480) Negatív hírek

Tibor bá’ fordítása online

 

Legalább 13 izraeli kapott enyhe arcparalízist, mint mellékhatást a Pfizer vakcina után, jelezte a média, idézve hivatalos személyt az Egészségügyi Minisztériumból.

2021 a 89. év

Forrás MOSCOW (Sputnik)

Az izraeli Ynet hírportál szerint az orvosok felbecsülték hány hasonló eset létezhet, és vajon ilyen esetben beadható-e a második dózis. Azonban az ország Egészségügyi Minisztériuma javaslata szerint a második dózis beadható abban az esetben, ha a paralízis megszűnt.

Az izraeli kormány novemberben szerződést kötött a Pfizer/BioNTech céggel 8 millió vakcinára. Pillanatnyilag Izrael 9 milliós lakósságának jóval több, mint 20 százaléka megkapta az első oltást. Közvetlenül az oltás után legalább két idős ember krónikus betegségekkel meghalt.

Közben az is kiderült, hogy az Epoch Times szerint a Vakcinával Kapcsolatos Hátrányos Eseményeket Jelentő Rendszer [Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS)] jelezte, hogy az Egyesült Államokban 55 páciens meghalt, miután megkapta a Moderna, vagy Ffizer/BioNTech vakcináját. Néhány esetben a halál néhány órával a beoltás után következett be.

A médiajelentés szerint körülbelül 96 életet veszélyeztető eset állt elő a COVID-19 vakcina beadás után, valamint 24 állandósult fogyatékosság, 225 kórházi kezelés, és 1388 intenzív kezelés szükségessége következett be az USA-ban.

Kiértékelés: Moszkvának nem érdeke a konkurens nyugati vakcinák promótálása. Nyilvánvalóan, ha a L.S.-féle 1265 halott valóság lenne, nem hallgatná el. Csak azt közlik, ami az ottani szakemberek szerint a hihetőség hatásain belül van, még igaz is lehet.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________