2021-03-03 nap bejegyzései

(3472) Szüzesség, ami nincs

Tibor bá’ online

 

2021 a 89. év

Valamelyik nap olvastam, hogy a legfiatalabb amerikai generációnak mindössze 80 százaléka heteroszexuális, a maradék 20 százalék minden más. Nagy részük természetesen „divatból”.

Amerikában mindig voltak mozgalmak, amik aztán elterjednek az egész világon. Volt/van olyan mozgalom, hogy „no, szex”. Ezek a fiatalok hátat fordítanak a szexnek, csak az isten tudja, milyen megfontolásból.
Nem rég futott le (vagy van lefutás alatt) a „#Mi Too” (engem is) mozgalom. „Központi utasításra” egyszeriben kiderült, hogy 5-10-20-30 évvel ezelőtt valaki megerőszakolt, meg akart erőszakolni, célzott rá, hogy megerőszakol, stb. Totálisan elfelejtve, hogy a szexet valakinek (rendszerint a férfinek) kezdeményezni kell, amire aztán lehet igent, nemet, talánt, kicsit későbbet válaszolni. Nem állítom, hogy nincsenek erőszakos férfiak, de nem tartom valószínűnek, hogy Amerikában minden második nőt megerőszakoltak egy-két évtizeddel korábban.
Most a legújabb mozgalom a nincs szüzesség. A kitalálója szerint, amikor egy pénisz először hatol be egy vaginába, akkor csak annyi történik, hogy bent van. A szüzességet a férfiak találták ki, hogy kizsákmányolhassák a nőket. Hogy egy hüvelyben mikor jár először hímvessző, annak semmi jelentősége, azon kívül, hogy a férfiak számon kérhessék.
Megkérdeztem az élettársamat mikor járt először fütyi a puncijában. Napra, sőt órára pontosan megmondta. De fogalma se volt mikor volt első áldozó, mikor vágták le a copfját, mikor volt először fiúval moziban, és még egy tucat hasonló esemény. Lehet, hogy egy pénisz első látogatása egy kicsit több mint az, hogy benn van?_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________