2021-03-06 nap bejegyzései

(3475) Izraeli mutáns

Tibor bá’ szerkesztett fordítása online

 

2021 a 89. év

Forrás: A szerző Gilad Atzmon. Aki nem ismeri ezt a hihetetlenül jól és reálisan informált zsidó zenészt, az írja be a nevét a honlap keresőjébe, és olvassa el a megfelelő posztokat. https://www.unz.com/gatzmon/the-israeli-mutant-the-idf-prophecy-and-the-reality-on-the-ground/  innen átvéve.

Február 25.-én Izraelben az új COVID-19 fertőzöttek 75,4 százaléka 39 év alatti volt. Mindössze 5,5 % volt 60 feletti. A kritikus betegeknek csak 59,5 %-a 60 feletti, 40 %-a 60 alatti. Ezen kívül a terhes nők között is meredeken emelkedik a fertőzöttek száma. A két év alatti fertőzött gyerekek száma 3 hónap alatt (november 20. és február 20. között) 400-ról 5.800-ra nőtt, ami 1300%-os növekedés. A sikeres tömegoltás első hónapja alatt népességarányos fertőzések száma világelső volt. A Pfizer vakcinával végzett intenzív oltáskampány két hónapja alatt a halottak száma a duplájára emelkedett az előző tíz hónaphoz viszonyítva. Konkrétan 2700 állampolgárról van szó. Kábé ennyi katona halt meg a Jom Kippur háború alatt. Ez Atzmon véleménye szerint egy új betegség.

Nachman Ash professzorral folytatott beszélgetésből kiderült, hogy senki nem tudja a választ a COVID-19 és a vakcinákkal kapcsolatos fontos kérdésekre. Senki nem tudja, hogy a Pfizer vakcina hosszú távon mennyire lesz hatásos. Senki nem tudja, hogy a közel jövőben a COVID-19 hogyan evolválódhat. Senki nem tudja, hogy az oltások után Izraelnek szembe kell-e nézni tömeges ADE fellobbanással (antitesttől függő felerősödés). Remélhetően nem.

Viszont, amit tudunk, hogy aki felemeli figyelmeztető hangját, azt letiltják. Kérdés, mikor ismerik be, hogy itt egy Izraeli mutánsról van szó, amire az IDF (Izraeli hadsereg) felderítése már január 24.-én felhívta a figyelmet a Times of Israelben, hogy a variáns a vakcinára rezisztens. Tehát egy olyan betegségről van szó, aminek új jellemzői vannak: a fiatalokat és a terhes nőket támadja, és elfordul az idősektől és az alapbetegséggel rendelkezőktől.

Netanyahu beviszi a politikát a járványba (melyik politikai vezető nem teszi ezt?), február24.-én kijelentette, hogy április 10.-ig minden egyes izraeli be lesz oltva. Lehet, hogy félti a népét, de az is lehet, hogy rájött, hogy a tömeges oltás létrehozott egy izraeli vírus törzset, amin csak úgy lehet felülkerekedni, ha minden élő izraelit beoltanak, remélve, hogy kevesebb beteg és halott lesz.

Semmi kétség a vakcina rövidtávon sikeres azoknál, akik hajlandók elfogadni. Azonban az is tény, hogy korreláció van a tömeges oltás és a COVID-19 fertőzés, valamint a halálesetek száma között, ami minden olyan országban észlelhető, ahol volt tömeges oltás. Az is tény, hogy Izraelben a tömeges oltás együtt mozog a COVID-19 szimptómaváltozással, olyan mértékben, hogy ez már egy új betegségnek tűnik. Azt pedig a világ tudtára kellene hozni (angol mintára), hogy létezik egy izraeli variáns.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________