Tibor bá blogja (358) A WTC tornyokat mini atombombával robbantották fel?

önarcképKilenc évvel a tornyok felrobbantása után se csitulnak a hitetlenkedés hullámai. A legújabb feltételezés szerint a tornyokban miniatűr termonukleáris szerkezetek robbantak fel. A gyanú pikantériáját az adja, hogy minden adat és fénykép eredetileg valamelyik kormányszervtől származik (kivéve a látványrajzot). Az alábbi képen vörös nyíllal vannak jelölve épület darabok, amelyek nem a föld felé zuhannak, ami egy összeomlásnál várható lenne, hanem oldalirányba repülnek szét, minimum 70 méteres távolságra. Tekintve, hogy a felvétel autentikus, és a józan ész valóban azt súgja, hogy az épületdaraboknak lefelé kellene esni, és az egymásra zuhanás nem adhat ekkora oldalirányú lökést.

leonló torony

Az argumentum így szól: Titokzatos kráterek. A WTC épületek maradványainak a vizsgálata bizonyítékokat tárt fel arra nézve, hogy csak termonukleáris robbanással megmagyarázható hőmennyiség és energia szabadult fel. Ezen túlmenően a romhalmaz adatai meglepőek. A WTC-6 épület 8 emelet magas volt. A romhalmaz alatt egy 10        méter mély gödör keletkezett. A WTC-1 és a WTC-2 110 emeletes épületek. Az épület romok 6 emelet magasak, alattuk 10 méter mély gödrök keletkeztek, amiknek átmérője 100 méter. A hivatalos verzió szerint a WTC-ben lévő gerendák okozták az összeomlást. Azonban az összeomlásnak nem romhalmaz az eredménye, hanem romgödör.  

A helyszín látványrajzán a tégla-piros épület alapok a 3 lerombolt épület. A narancssárgák a részben lerombolt épületek. Az egyetlen máj-színű épület felső 10 emelete megroggyant. A zöld épületekben nagyobb károsodás keletkezett.

312

Az alábbi infravörös felvételen lila színnel vannak feltüntetve a forró felületek. A felvétel 5 nappal később, 2001. 09. 16.-án készült.  

313

Több, mint 5 hónappal később, 2002. 02. 12.-én a WTC-1 helye még mindig forró.
314

A WTC-6 épületről készült fényképsorozat. Mit láthatunk rajta? Miután a WTC-1 összeomlott, a belőle származó porfelhő két másodpercen belül ellepi a WTC-6 környezetét. Majd hirtelen a porfelhő több, mint 100 méterre a levegőbe lővelődik. Milyen erő állhat ez mögött?

315

A következő ábrán 400 mm-es acél idomokat láthatunk, melyek úgy vannak összegöngyölve, mint játékszerek. Kerozin égésből ilyen hő nem keletkezhet. Az esemény sorozat videó felvételen a következő: Miután a WTC-2 külső építménye leomlik, a középső mag egy része körülbelül 25 másodpercig állva marad, ami után úgy tűnik, hogy megolvad és elpárolog. Erről a jelenetről két videó felvétel is készült, (de mire le akartam tölteni, már nem voltak elérhetők.)

316

A lerombolt tornyok törmelékében a tritium (hidrogén izotóp) szennyezés harmincszorosa volt a normál értéknek. (én csak összeszedtem a fellelhető adatokat itt:  http://letsrollforums.com/update-us-government-s-t22024.html?t=22024  A poszt címének a végén egy kérdőjel vanha nem vettétek volna észre. Aki szereti az összeesküvési elméleteket, az elgondolkozhat a fentieken)

XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXO

Éljetek a lehetőségekkel!

20 gondolat erről: „Tibor bá blogja (358) A WTC tornyokat mini atombombával robbantották fel?

 1. Kedves Tibor bátyám (öcsém?) ! Egy Dimitrij Khalezov nevű volt szovjet hadmérnök szerint is ez történt. Nevére keresve a guglin megtalálható egy amerikai Tv társaságnál leadott hosszú előadása.

 2. Tibor bá’ milyen régen írtad ezt a posztot és mégis milyen időtálló. Most olvastam egy Benjamin Fulford fordítást. Volt az a 4 órás találkozó Szocsiban Putyin, Lavrov és Kerry között, ami után olyan furcsán elfordultak az amerikaiak az ukránoktól. Azóta várom, hogy talán végre valahol elkottyintják, hogy mit mondhattak Kerrynek, hogy olyan visszafogottak lettek egy ideig. Fulford szerint az oroszok bedobták, amit a hírszerzésük már rég tudott. Kicsit slamposan ezt írja erről:

  “Nem mi robbantottuk fel a Világkereskedelmi Központot 2001 szeptember 11-én W-54 Davy Crockett nukleáris fegyverekkel. Nem mi loptunk el 350 leszerelt W-54 Davy Crockett nukleáris fegyvert Pantex, Texas, USA hátsó ajtaján, amelyeket a Hanford atomerőműben gyártottak. Nem mi vittük ezeket az ellopott W-54-es fegyvereket Izraelbe. Nem mi újítottuk fel őket Izraelben, és NEM az USA volt, aki visszavitte ezeket a nukleáris fegyvereket Houstonba, Texasba, hogy azokat különböző izraeli nagykövetségeken tárolják, beleértve az izraeli nagykövetséget New Yorkban, és NEM MI vittük ezeket a nukleáris fegyvereket az ikertornyokhoz az izraeli városi mozgó rendszerek segítségével.

  Fulford itt azt írja, hogy Kerry nem ok nélkül esett el a kerékpárjával, hanem rálőttek.

 3. A 10 tonnának megfelelő robbanóerő szvsz túl nagy a WTC esetében. Amúgy meg ilyen kis hatóerő esetében nagyon dominál a kezdeti radioaktív sugárzás és a hősugárzás (már kevésbé). A statikus túlnyomás viszonylag alacsony. Szerintem ez nem a megoldás, már mint a WTC-re

 4. 10 tonnás hatóerejű nukleáris töltet:

  Ionizáló (kezdeti) sugárzás:
  36 méteren 100 Gray, 292 méteren 10 Gy, 548 méteren 1 Gy, 803 méteren 0,1 Gy, 1100 méteren 0,01 Gy

  Sievert = Gray x W
  A W szövetekre vonatkozó szám (0,01-0,2 közötti), azaz durván 36 méteren 1-20 Sv, 292 méteren 0,1-2 Sv. Elég magas értékek nagy távolságra is.
  Ennek érdemes utána nézni… Tibor bá’! Ha ezek az adatok ott vannak, voltak, akkor talán mégis…

  KÖZÉRTHETŐEN: most mindenkit kábé 0,1-0,2 mikro Sv ér per óra. ( 😀 wikipédiát nem ajánlom, a műszer qurva pontos és nem 0,059 mikrót mér az biztos.)

  Hősugárzás:
  101 méteren 3.fokú égési sérülés (8 cal/cm2-el számolva), 138 méteren 2.fókú (5 cal/cm2), 209 méteren 1.fokú (3 cal/cm2).

  Statikus túlnyomás értékei: 5.000 psi 1 méteren, 20 psi 60 méteren, 5 psi 156 méteren, 1 psi 480 méteren (1 psi az ablaküvegek törésének értéke, de legyen “folytása” a dolognak és mondjuk 3psi 223 méteren lesz)
  Ha voltak ablakbetörések a robbanás pillanatában, akkor… az gyanús. (Nem omlás után, hanem a robbanást követő másodpercekben!)

 5. 4: Jövőnk, megint nagyot alkottál!
  Én elhiszem, hogy érted miről írsz, de csodálnám, ha akad itt még valaki, aki értelmezni tudja mondataidat.
  Már gondoltam rá, ha egyszer sikerül dekódolnom részletesen, amit írsz, fogok csinálni egy magyarról magyarra fordítást, hogy bemutassam, körülbelül mi az a fogalmazás, amit követni is tud az olvasó, ugyanakkor tartalmazza is mindazt, amit közölni akartál.
  Amit KÖZÉRTHETŐEN-nek nyilvánítottál, azt sem tudom értelmezni, akkor milyen a nem közérthető? 🙁
  Lehet, úgy írsz, hogy minden három logikailag összefüggő gondolatodból egyet írsz csak le, de azt sem kompletten, egyes mondatrészek egyszerűen lemaradnak, de észre sem veszed, mert neked természetes a mondanivalód.
  Szoktad visszaolvasni néha amit leírtál, mielőtt megnyomod a küldés gombot? Ajánlanám! 🙂

 6. 5:
  Neki állhatsz csodálni (engem). 😀

  Abban persze igazad van, hogy lehetne jobban magyarázni. Pl:

  Sievert = Gray x W [mivel minket embereket az érdekel, hogy a háromféle rádióaktív sugárzás élettanilag hogyan hat, elvégre mi emberek döglünk meg, ezért a szigorú technikai mértékegységet be kell szorozni egy viszony számmal (W), ami sugárzás típusonként változik. Így kapjuk a Sievert, ami direktben megmondja mikor döglünk meg. Az meg már ismert a fizikából, hogy a sugárzás ereje a távolság négyzetével fordított arányban csökken. — Akkor viszont a közölt adat nem pontos. 292:36 ~ 8. – 8^2 = 64. – 20 Sv:64 = 0,3 Sv. – Ha tehát 36 méteren 20 Sv, akkor 292 méteren 0,3 Sv.]
  A W szövetekre vonatkozó szám (0,01-0,2 közötti), azaz durván 36 méteren 1-20 Sv, 292 méteren 0,1-2 Sv.
  KÖZÉRTHETŐEN: most mindenkit kábé 0,1-0,2 mikro Sv ér per óra. [A háttér sugárzás miatt (kozmoszból, kőzetekből) a földrajzi helytől függően minden embert ér radioaktív sugárzás, aminek az értéke óránként 0,1-0,2 µSv.]

 7. hubab… “magyarról magyarra”?! Ha kérhetem…
  Éppen elég szaktanulmányt írtam (nem csak ebben a témában), amit megértettek, igaz volt lehetőségem 30-60-100 oldalon kifejteni; egyébként keveslem, ehhez több kellene. És éppen elég újság cikket, riportot, interjút írtam meg a delikvensek helyett, persze mosolyogva, amikor a delikvens kollégája csendben jelentkezett, hogy ezt én írtam, mert így (jó értelemben) a delikvens nem tud írni. Szóval… ha kérhetem.
  (Ettől még gyakorta fordul elő germanizmus a magyaromban, tudok róla. S vannak napjaim, amikor a helyesírásom siralmas, máskor szinte hibátlan. Ennek is van oka: külföldön nőttem fel javarészt.)

  Köszönöm Tibor bá’ a pontosítást (távolság), ami valóban fontos és figyelmetlenség volt részemről, hogy nem tettem hozzá. (hubab: amúgy pont azért, hogy ne legyen még szárazabb szakmaibb.)

  Edited: viszont Tibor bá’ lehet, hogy az én adatom pontos, lévén kalkulátor adta meg, ahol szerintem a távolsággal van számolva. De ezt most pontosan én sem tudom.

 8. 6: Jól van Tibor bá’, amolyan átlag olvasóra gondoltam! 🙂
  Attól függetlenül fogalmam sincs, mi az a W szövetekre vonatkozó szám, a KÖZÉRTHETŐEN-ből meg pont ezt a rész, amit idézel én is értettem, de a következő részt már nem. 🙁
  Mondjuk, hogy miért nem ajánlja a wikipédiát, és pontosan mire vonatkozóan nem ajánlja, és miféle műszer kurva pontos, és mire nem 0,059 mikrót ír, és mi ennek a jelentősége? Nekem a levegőben lógnak ezek a kijelentések…

 9. “mi ennek a jelentősége”

  Szerintem az már eléggé egyértelmű sokaknak, hogy a tornyokat felrobbantották. Hogy mivel, az valójában lényegtelen.

 10. 7: Ha külföldön nőttél fel, akkor elnézésedet kérem, nem tudtam, hazai mércével néztem a fogalmazásodat.
  Azt meg feltételezem, ha szakmabéliekkel folytatsz eszmecserét, akkor elég egy csekély utalás ahhoz, hogy pontosan követni tudja a gondolatmenetedet, ez nekem nem megy…

 11. Nem értem, hogy miért kellett volna atombombával robbantani; nagyon jól hangzik, de semmi értelme.
  Aki már látott valaha ipari robbantást, az tudja, hogy a teherhordó elemeket egy V-keresztmetszetű robbanó rúddal vágják el, amit átlósan az acélgerendákra erősítenek. Ha minden emeletre raknak ilyeneket, és egy időzítővel emeletenként fentről-lefelé robbantanak, néhány századmásodperces eltolással, akkor az épület önmagába roskad, mint ahogyan látható volt a WTC esetében.

 12. Az ukrán atombaleset kis híján 30 éve történt.
  A környéken lakók közt igen gyakori születés előtti fejlődési rendellenesség, és nagy számú leukémiás eset észlelhető. A WTC helyszínén eltakarítás és új építés történt.
  Egy feltételezett kis méretű atombomba robbantás elmélet amerikában hogy nem okoz ilyen tüneteket…?
  Az minden esetre gyanús kürölmény, h. az épületek minden acél részeit kínosan begyűjtötték és valahol kínában olvasztották be.
  A jelen adatok alapján a termittel kivitelezett az ipari robbantást és tervezett leomlasztást látom esélyesnek.

 13. Azbeszt okozhat leukémiát? 37 személy esetében a rák a vérsejteket támadta meg.

 14. Véletlenül bukkantam erre, már el is felejtettem,hogy 2015-ben reagáltam rá. Ha még fellelhető a Khalezov interjú,érdemes végignézni. Elképesztő felvételeket mutat,amik akkor az amerikai sajtóban még megjelenhettek a WTC 1, -2 ,- és 7. alatti gödrökről. A tornyok alatti kb.50 méter vastag vasbeton talapzat gyakorlatilag eltűnt, a gránit szikla felülete pedig üvegesre olvadt. a 80 emelettel fölötte égő kerozin ilyen pusztítást nem tud produkálni.

 15. Nagyon érdekes dolgokat mondanak itt is . Eddig soha nem látott képek a
  43. perctől .Elgondolkoztató , hogy mi is volt ez valójában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük