Györfi Janis bejelentése
Megnyílt a Valhalla Grill
Sziasztok! Györfi Jani vagyok, itt Janiként szoktam hozzászólni, bár az utóbbi időben kevésbé, aminek az is az oka, hogy az éttermem megnyitását készítettem elő.
Indiáról jelentek meg posztjaim a blogon, és blogtalálkozóknak voltam a házigazdája Jásdon. Az újonnan nyílt éttermemben is tervezek találkozókat tartani, illetve egy beszélgetős klubot indítok majd, ahol kitárgyalhatjuk az előttünk álló kihívásokat, és együttműködhetünk a kihívások legyűrésében, igazából a klub létrehozása volt a cél, az étterem a megélhetés miatt kell hozzá.
Az étterem kedden nyílt, egyelőre csak hétköznap 11-20, pénteken 22-ig vagyunk nyitva. Idővel hétvégén is nyitva tartunk majd, és ha majd lesz rá keret, akkor egy jurtát is felállítok az udvar végében, benne fazekaskoronggal, egyéb kézműveskedési lehetőségekkel.
Gyertek be hozzám beszélgetni egy jó kaja mellett. Vannak magyaros és indiai fogások, illetve napi menü is. A Valhalla Grill facebook oldalán a heti menük megtalálhatok.
Címünk: 2040 Budaörs, Petőfi S.u. 40.
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Sok siker Jani!
Remélem tömött sorokat fogsz hamarosan látni. 😉
Tisztelt Györfi Jani
Gratulálok az új kezdethez. Szívből jó üzletet kívánok.
Remélem, hogy erőfeszítéseidnek meghozza a várt gyümölcsét.
Jó munkát, minőséget és sok sikert, és a vásárlók mindig mosolyogva távozzanak!
Jani:
Gratulálok, és én is sok sikert kívánok hozzá!
Sok sikert! Ha arra járok, benézek, bár nem tudom, lesz-e rá alkalom. Nem nagyon szoktunk Budaörsön enni.
Örülök, hogy sikerült megvalósítani, sok sikert kívánok!
Köszi a jókívánságokat!
Blogtalálkozóra volna igény? A nyaralások és a mezőgazdasági munkák miatt általában nyáron nehéz összehozni, de idén külső körülmények miatt mindkettő redukálódhatott. Bloggazda nélkül kellene megtartani, bár az ezer négyzetméteres ingatlanon tudnánk tőle távolságot tartani, vagy tévére kivetítve vehetne részt.
4. Ábel
Az M1-M7 közös szakaszához, annak is egy lejáratához közel (a Media Markt utcájában) vagyunk, könnyen megközelíthető, bár elég korlátozott nálam a parkolási lehetőség, de a fent említett cég parkolójában meg lehet állni, és 5 perc séta.
Sok sikert kívánok én is!
Ha arra járok – márpedig biztosan fogok – be fogok térni többedmagammal egy ételre, italra.
Szívbôl gratulálok! (Tibor bá´-t azért megnézném, méghozzá kerti mozis nagy kivetítôn 🙂 Mint a mindenkori Pápát szokás… 😀 Illetve azért az lehet hogy néhányunkat messzire kellene ūltetni egymástól, és nem „csak“ a fertôzésveszély miatt. 😀 )
Szép, kellemes helynek tűnik. Remélem, siker koronázza. ?
8 – Tia:
Minden poszt elején láthatsz. Jó esetben teli lehet velem a hócipőd.
😀
Kedves Jani
Sok siket kivánok a vállakozásodhoz, jó órában legyen.
Ha valaha ismét eljutok ,Magyarba, feltétlenül felkeresem a helyet.
Addig ismételten sok sikert.
10. Tibor bá’
Azért nagyképernyősen lenne hatása.. 😉 🙂
12 – Tia:
Sose voltam nagyravágyó.
🙁
13. Tibor bá’
Ez a magyarázat arra, hogy miért azok az emberek vannak bizonyos posztokon és miért nem az ilyen emberek..
14 – Tia:
Már rég kinőttem abból a korból, amikkor meg akartam menteni az emberiséget. Már elég rég tudom, hogy úgyse lehet.
Gratula. Euróban lehet fizetni, vagy a borravalót hagyjam a pénzváltónál? 🙂
8. Tia
Van egy egész nagy képernyőjű lapostévé, amit ilyen célra be tudnánk fogni. Élőben kevésbé sarkos az emberek véleménye, és kevésbé hajlamosak egymást sértegetni, ezért én nem gondolom, hogy hirig lenne. Az eddigi találkozók legalábbis jó hangulatúak voltak.
16. infos
Még nem vetődött fel eddig a kérdés, de tudsz euróban fizetni, vagy kártyával.
Sajnos az étterem be is zárt. Anyagilag ellehetetlenültem, és a piaci környezet is romlott. Ha még miénk lesz ez az ingatlan november 30-án, akkor szívesen tartok blogtalálkozót itt, illetve a fogadás tétjét letétbe átveszem. Ha addig sikerülne eladni, akkor a budaörsi dombokban vásárolni tervezett kertemben is szívesen megtartom a találkozót.
Re:Jani
Sajnálattal hallom… 🙁
Hitel van az ingatlanon?
18 – Jani:
Nagyon rossz időben nyitottál. Normál időben is idő kell, hogy az üzlet felfusson, amihez tőkeerősnek kell lenni.
Tarts minket informálva.
Jani
Sajnálom, de egy vagy a sok közül! Bár tudom ez nem vigasz?!
Az étteremszötség alelnöke vagy ki a csoda bejelentette, hogy tömeges bezárási hullám veszi kezdetét.
Jó, neves éttermek zárnak be, komoly vendégkörrel.
A vendeglátás különben is nagyon nehéz pálya több szempontból is(vendéglátóipari középvezető végzettségem van, pl. lehetnék étteremvezető)1. az éttermi alapanyagok szavatossági ideje miatt,
2.az étterem mükődési rendszerének kiépítése, fenntartása,
3.Emberekkel való bánásmód mófozatai személyiségtípusuktól függően stb.
Mai környezetben már az alapfeltételek sem adottak erre. Véleményem szerint a vendéglátás amúgy is egy a „civilizációs fejlődés” miatti csökkevény, melyet az energiabőség tett lehetővé.
Az alapanyagok és az energiaárak most megmutatják, hogy mennyire luxus a vendéglátás egy ezen fejlettségi szinten lévő társadalom szempontjából.
Látom mi történik szakmai berkekben. Meg csak most fog bedurvulni a helyzet.
Még egyszer nagyon sajnálom!
19. dajtás
Hitel nincs az ingatlanon. Fele részben az enyém, így ha hamar elmegy, akkor az illetékek, tartozások kifizetése után is marad annyi, hogy vegyek legalább két ingatlant. Egy házrészt a főúthoz közel kiadni és egy fejleszthető telket kis épülettel feljebb a dombokban lakni. Szerintem Budaörsön maradok, mert itt van meg a kapcsolati hálóm, együttműködési lehetőségek, munkalehetőségek a közelben.
20. Tibor bá’
Igazad van, de amikor belekezdtem a beruházásba, még más volt a helyzet, de a tőkét az építkezés drasztikus drágulása felemésztette. Még két hónapja is hitelesebben győzködtem embereket, hogy belefektessenek ebbe a cégbe, de már egy korábban határozottan érdeklődő is visszalépett. Már mindenki a téltől fél, spórol, esetleg az állását félti.
21. Balázs
Az általad felsoroltakban mind követtem el kisebb hibákat, de az alkalmazottaim rutinos vendéglátósok voltak, és sajátjukként bántak a vállalkozással. Szerintem a helyszín, a koncepció és a kaja is jó volt, mindenkinek tetszett. Az indiai kajákkal hiányt töltöttünk be a környéken, ahol sok a fizetőképes ember. Szerintem ezekben az időkben is fel lehetett volna futtatni, ha nem fogy el a lendület nagy része az indulásra.
Vendéglátás mindig is volt, a tömegturizmus fog megszűnni szerintem. Ha nem terhelik agyon adókkal, bürokráciával, akkor a tömegétkeztetés olcsóbb tud lenni, mint ha magának főz mindenki.
3. Jani
Teljesen egyetértek.
A tömegétkeztetés viszont nem
vendéglátás. Egy hangulatos ebéd vagy vacsora egy élménycsomag, ahol az étel egy, igaz a legfontosabb szelete ennek a csomagnak.
Mi úgy hívtuk anno a vendéglátói tömegétkeztetés, hogy csumiztatás, a menü csumi volt az á la cart-tal összehasonlítva
Ennek ellenére igazad van ebben, olcsóbb sok embernek főzni.
Az első félév mindig rizikós egy újonnan nyíló étteremnél, tehát a
lendület meg nem fogyhat
el ilyen gyorsan.
A fizetőképes kereslet pedig hamar nem lesz fizetőképes.
Sok hely még tömve van, de ezt már csak úgy hívják, hogy a halott felül még utoljára.