(3585) Jogerős 25.000.000

Tibor bá’ online

 

Jogerős: 25 millió forintos kártérítésre kötelezték a lúgos orvost

 

2021 a 89. év

Ez az (elhíresült) lúgos orvos, Bene Krisztián, aki a Budai Irgalmas rendi Kórház igazgatója, egyben Renner Erika szeretője volt 2013-ig. Ekkor jött egy, a nő által kezdeményezett szakítás, amit a jogerős bírói ítélet szerint követett a férfi bosszúja: „A férfi a (volt) barátnőjét otthonában megtámadta és nemi szervét maró lúggal leöntötte. Ezzel nőiességében alázta meg és fájdalmas sérüléseket okozott, alapvető életfunkcióiban és mindennapos élettevékenységeiben most is korlátozott.”

A kártérítési kereset indoklása szerint „soha nem lesz képes teljes értékű életet élni, pszichés állapotromlása olyan mértékű, ami további gyógyszeres és pszichoterápiás kezelést teszi szükségessé.

A herce-hurca 8 és fél éven át tartott, amit végig figyelemmel kísértem, mert első perctől fogva büdös volt nekem a dolog. Ugyanis (a nő vallomása szerint) a tett végrehajtásához az álarcban lévő férfinek a nőnek a combjába be kellett szúrnia egy injekciót, majd le kellett vetkőztetnie.  Véleményem szerint egy védekező nőnek a combját eltalálni és a fecskendőt kiüríteni, a bugyiját lehúzni, s közben elővenni a lúgot tartalmazó tartályt, a nemi szervet eltalálni, embert próbáló feladat. Ezzel azonos mértékű teljesítmény az inkognitó megtartása. Ugyanis a nő állította, hogy a támadóját nem ismerte fel. Ráadásul, hogy jutott be a lakásba?

Évekig tartó szerelmi viszony folytatása után, csak azért nem felismerni valakit, mert van rajta egy álarc, nagyon gyenge védekezés.

Ami számomra még meglepő volt, hogy bár a nő közösülés képételen („soha nem lesz képes teljes értékű életet élni”) évek óta ott ül mellette az új barátja, aki nyilván a lúgozás után lépett a színre. Nem állítom, hogy lehetetlen, de rendkívül életszerütlen nemi élet nélkül elkezdeni és fenntartani egy kapcsolatot. („kedves hölgyem megengedi, hogy hazakísérjem? Örömmel, de tudnia kell, hogy én nem kefélek se ma, se a büdös életben.”)

Mindent összevetve az igazságnak valahol máshol kell lenni, amire nem könnyű rájönni, de a 25 millió helyes irányba tudná terelni az elképzeléseket.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

21 gondolat erről: „(3585) Jogerős 25.000.000

  1. Állítólag már 2000 éve is volt olyan József, aki elkezdte és fenntartotta a kapcsolatát Mindigszűz Máriával.
    Bő 1200 évre rá pl V. (Szemérmes) Boleszláv és Árpád-házi (Szent) Kinga is megvolt nemi élet nélkül 40 éven át házasságban.
    Talán még manapság is léteznek szexmentes kapcsolatok.

    Másrészt az áldozat nem feltétlen lett teljesen képtelen a szexre, mint ahogy a női körülmetélése átesettek is képesek rá, csak épp nekik nincs benne sok élvezet.
    „soha nem lesz képes teljes értékű életet élni” =/= „közösülés képételen”

  2. 2: attól még nem lesz ugyanolyan a szex nekik.
    Ha a péniszedről levágnák a makkot, attól még maradna mit bedugnod, és ejakuláció képes is lehetnél, de valószínű azért mégse tartanád teljes értékűnek a helyzetet.

  3. 4 – Avatar:
    A férfi idegvégződések kizárólag a makkban vannak. Makk nélkül nem fogsz ejakulálni. A G-pontnak meg nézz utána.

    3 – ötlet:
    Nekem a pasi nem ingem, nem gatyám. De a körülmények rendkívül „érdekesek”. Szerintem több minden nincs bizonyítva. Például, hogy jutott be a lakásba? Mi volt a motiváció, a pasinak már volt új szeretője. Hogy adsz be egy injekciót, ha védekezek?

  4. Tibor bá’
    Nem ez az első eset, hogy ilyen témával kapcsolatban fordítva ülsz a lovon.

  5. 6 – malleusorbis:
    De legalább rajta ülök. Te pedig személyeskedsz, rajtaülés helyett.

  6. Tibor bá’
    Ha kérhetlek világíts rá, hogy mi volt a személyeskedés a hozzászólásomban, csak hogy a későbbiekben el tudjam kerülni.

  7. Nem gondoltam hogy ismered Tibor bá,de valljuk be, nem gyakorlat fecskendővel és lúggal készülni a randira.
    Búcsú szex OK,esetleg egy rövid pofonláda,néhány nap-hét elhajlás,de készülni erre csak állatra vall.

    Na csak azt akartam mondani a körülmények mellékesek.
    Egy kórház igazgató így el legyen veszve,hogy ezt tegye revansként,az további kérdéseket vet fel.
    De nem is az,megmozgatott mindent,egy lavór pénz,idő stb. ment erre,mégis mit akart megmagyarázni?

  8. 8 – malleusorbis:
    Ezt meg kell magyarázni?
    A posztnak nem az a témája, hogy én (a személy) hogy ülök a lovon. Ha nem a poszttal foglalkozol, hanem velem, akkor a személyeskedés.

    9 – ötlet:
    Azt állítód, hogy meg volt beszélve egy búcsú randi? A nő azt vallotta, hogy nem ismerte fel a támadóját. Hosszú időn át tartott, közeli, intim kapcsolat után nem ismeri meg egy álarc miatt? Teljesen hihetetlen.

    Nekem mint nem érdekelt kívülállónak az egész teljesen hihetetlen.

  9. 5 Tibor bá’:
    „Spontán magömlés azonban (elsősorban serdülő fiúknál) alvás közben is bekövetkezhet. Magömlés és orgazmus a hímvessző ingerlése nélkül, például a prosztata masszírozásával is kiváltható.” (wiki, nem saját tapasztalat)
    A fentiek alapján a makk ejakulációhoz feltétlen szükségességében tévedsz.
    Ha azt hiszed újat mondtál a G pont említésével, hát ebben is tévedsz.

  10. Semmiképp nem állítom,egy szakítás utáni helyzetet képzeltem el.
    De Tibor bá , Te egy Tánczos Gábor helyzetre gondolsz?..rossz hasonlattal élve.
    Azt még elképzelhetőnek tartom,hogy az áldozat tudta ki,és mire képes a támadója,félt is tőle,csak a nyilvánosság,és a sérülés felülkerekedett.

  11. Tibor bá’
    Na ne bassz, most tényleg el kellene magyaráznom ezt: „fordítva ülsz a lovon”.

  12. Pont hogy egy rutinos orvos tudna beadni egy injekciót ficánkoló embernek is. Ha meg nem számítasz rá akkor meg pláne nehéz védekezni ellene. Ha már meg van kötözve a lúgot is egyszerű oda önteni. A furcsaságok az orvos oldalán vannak, nem a nőjén, fent említették már, fordítva ülsz a lovon! Szerintem most az olvasóid 99%a nem ért egyet veled! Tegyél ki egy szavazást ha nem hiszed.
    Elég szégyen hogy nyolc évig tartott ez az egész és ha nem lett volna belőle médiahírverés az orvos még szerintem ki is mossa magát. Életfogytiglant érdemelne az orvos! Amúgy a nő meg lehet jól tud szopni, vagy a pasija buzi és csak alibi kapcsolatnak kell.Sok kapcsolat van szex nélkül is ha működik hanem a pina akkor sem használják aztán mégis megvannak együtt.

  13. 14 – Kritikus:
    Krimi filmeknél se állom az illogikus dolgokat. Itt se.
    Hogy jutott be a lakásba álarcban?
    Hogy hogy a nő nem ismerte fel?
    Hogyan tudta beadni egy védekező nőnek az injekciót?
    Hogyan tudta megkötözni?
    Hogy lehet, hogy közben az álarc a helyén maradt?
    Aztán meg: Anyagilag stabil, jól pozicionál, szeretővel rendelkező férfi miért kockáztatna 20-40 év elzárást mindenféle haszon nélkül? NEM ÉLETSZERŰ!
    Engem 99 % nem befolyásol

  14. 15. Tibor bá’

    A pasas egy pszichopata. Méghozzá a legdurvább verzió. A megcsonkított szerető utáni/előtti/közbeni szeretője a hasonmása az előzőnek. Tehát tipizál is a pasas.
    Ne keress logikát abban hogy mennyi pénzt, időt, sőt MINDENT áldozott ez az alak egy normális ember számára teljesen irracionális „megoldásra”.
    Sajnos több évtizedes tapasztalatom van az effélével, külön blogot, sőt könyvet, akár szakkönyvet érne.
    Orvosként nem adok tippet hogy mi az ami egy pillanat alatt kábít. Igen, nagyon egyszerű vkibe belevágni a fecskendőt.

  15. Hát ez tényleg kamu, hogy az a kedves, segítőkész orvos!!!!!
    Bizony mondom néktek, hogy ez úgy volt, hogy a csaj seduxennel seggbe szúrta magát, aztán háztartási hypót öntött a lyukába. Mindezt azért, mert a doki nem vett neki több kokót a II. János Pál téri srici-dílerektől, és ezért lecsukatta 8 évre.
    Ha ráeresztitek Occam borotváját a sztorira, persze hogy ez lesz az igaz axióma.
    Méghogy álarc! LSD bélyeget nyalogatott a cica, s ettől látott rémségeket!
    Ezt meg onnét tudom, hogy a 90′-es években ezt kellett vennem a csajomnak, mert olcsóbb volt mint a vodka, és midjár Alian Delonnak vizonált.. Persze, ha hajnalban el akartam kapni.

    Ennél primitívebb szöveget régen olvastam.

  16. Tibor Ba’
    Másképp fogalmazok:
    Az a szerencsétlen nő, valamikor, talán kap egy kis pénzt.
    Azt az állatot pedig, kerékbe kéne törni – védve ezzel nőtársainkat a bűnismétléstől.

  17. 18 – Reinkarntor:
    A nőt én is sajnálom. De nem vagyok abban biztos, hogy a pasi követte el. A tényleges elkövetőt szigorúbban büntetném.

  18. Szerintem nem értitek Tibor bá’ gondolatmenetét. Szerintem ebben az esetben az érzelmek, a sajnálat szegény nő iránt eleve befolyásolja az emberek vélemènyét, “bosszút” akarnak mindenáron az elkövetőn. Jaa, hogy vannak kérdések? Bizonytalanságok? Ez NEM számít, hiszen borzalmas bűncselekmény történt! Legyen meg a tettes, és bűnhődjön is meg!
    Amúgy az teljesen bizonyos, hogy egy intim kapcsolatban lévő pár felismeri a párját akkor is, ha álarcban van.
    Én vagyok az 1%

  19. 20 – Bozu:
    A örvény szerint valakit akkor lehet elítélni, ha minden kétség kizárható. Hát itt nem zárható ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük