(3577) Új COVID elleni gyógyszer

Tibor bá’ szerkesztett fordítása

 

2021 a 89. év

 A GSK-Vir által gyártott  gyógyszer lerövidíti a szükséges kórházi kezelést és jelentősen csökkenti az elhalálozást, amennyiben a betegség korai szakaszában kezdik alkalmazni. Állítják a sotrovimab fejlesztői.

A tesztelést 1057 páciensnél végezték, akiknél 79 százalékkal csökkent a kórházi kezelés szükségessége.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

45 gondolat erről: „(3577) Új COVID elleni gyógyszer

  1. Tibor bá’
    Mások már sokkal „merészebbek” vagy félénkebbek a kollaboráns munkájukért.

    Coronavirus:
    A Bild nyilvánosan elnézést kér a hozzáállása miatt!
    A német Bild újság, amelynek főszerkesztője, Julian Reichelt révén az ország legnagyobb példányszámban jelenik meg, nyilvánosan elnézést kér a kormánnyal való „együttműködésért” e súlyos egészségügyi válság idején.

  2. Nem annyira új, inkább csak „ragozás”.

    https://www.portfolio.hu/uzlet/20201003/tesztfazisban-levo-koronavirus-gyogyszert-adnak-trumpnak-meggyogyul-vagy-baja-lesz-tole-451400
    „…Regeneron biotech vállalat korai teszteredményei szerint a koronavírus betegek kezelésére gyártott antitest-készítmény hatásosnak tűnik: csökkenti a vírus jelenlétét a betegek szervezetében és enyhíti a tüneteket.”

    Ha Trumpnak merték adni, akkor az erős érv mellette.

  3. 2: Annyiban mindenképp új, hogy egy másik gyógyszergyár hasonló típusú terméke.
    Az USA-ban már 1 hónapja megvan a termék „emergency use” jóváhagyása. Csak éppen az oltások olyan szépen levitték a súlyos esetszámokat, hogy az ilyen antitest szerekre elég kicsi most a kereslet…
    https://www.fiercepharma.com/pharma/gsk-vir-snag-fda-eua-for-new-covid-19-antibody-drug-but-how-will-they-sell-it

    Trump… *facepalm*
    nem védte meg a hidroxiklorokin szedegetése…
    Szerencse, hogy nem halt bele a COVID-ba (volt 1-2 rizikófaktora) mert simán a járvány mártírját csináltak volna belőle, pedig épp az ő hülyesége miatt volt az USA védekezése számos elemében elbénázva.

  4. Avatar 2021-06-23 – 12:37

    Nemtom érted-e. Mások sem értik.
    A sorszámot a böngésző kliensed generálja és rendeli a hozzászóláshoz, nem a blogmotor.

    Nem írtad a nevem. Rövid eszed van és nem fér bele három karakter, vagy sértegetni akarsz?

    A posztban benne van az az állítás, hogy az oltás nem az egyetlen védekezési lehetőség.
    (Nem is véd az oltás, hiszen széles körben ismert, hogy oltás ellenére meg lehet fertőződni,…)
    Vagyis aki eddig azt állította, hogy az oltás ez egyetlen megoldás, az hazudott.
    Itt is állították sokan. Ki voltak azok?
    Mondjátok: „Én vétkem…”)

    Előző hozzászólásomból kiderül, tudtam erről a másik lehetőségről (is), így nem tudtatok becsapni.

  5. n/a:

    Neked amúgy mi bajod lett az utóbbi 3-4 hónapban?
    A covid és az ellene tett intézkedések zavarják a privát szférádat?

    Nekem sokszor az az érzésem, hogy nem értik itt sem sokan, hogy fokozatosan egyre többet tudott meg az orvosszakma és a háttérkutatások a Covid-19-ről és így szerkesztették össze az eljárásrendet. Míg az *internetszüretelők* csak összeolvasgattak mindenfélét kritika nélkül, hiányos rálátással szajkózták a magukét (ez persze megbocsátható, de az hogy támadták a kutatókat és az ápolókat az egyáltalán nem!!)…na meg a dezinformatív szöveggyártó csoportokról nem is beszélve!

    Konkurens üzleti érdekek adatbányászkodnak – mondjuk biztosítótársaságok metaadatai alapján, félretájékoztatást keltenek, hogy termékeikkel kirukkolhassanak a piacon.
    Aztán a fórumokból és a közösségi oldalakról a kormányzati döntéshozatal alsóbb szintje nagyon sokat tudott meg a Covid hatásairól az emberek magánéletében, így lett az előterjesztés eredménye bruttó 500 ezer forint, no meg a 10 napos szabadság a védekezésben résztvettek számára.

    **Nem írtad a nevem. Rövid eszed van és nem fér bele három karakter, vagy sértegetni akarsz?**
    Ezt a névnélküliséget még ‘dajtás’ és a ‘susnyásban járó elektromágneses impulzus szakértő’ vagy nemrég ‘kalotaszegi’ is elkövette sokszor amúgy…

  6. 4 n/a: azt kétlem, hogy a böngésző kliens generálja a sorszámot 🙂

  7. Köszönöm az információt!
    Ismertem többeket, akiken talán segíthetett vola 🙁
    Tibor bá, te minden esetre vigyázz magadra, kézfertőtlenítést, zárt helyeken maszkot még egyelőre javasolnám neked (is).

  8. 3. Avatar
    „Az USA-ban már 1 hónapja megvan a termék “emergency use” jóváhagyása. Csak éppen az oltások olyan szépen levitték a súlyos esetszámokat, hogy az ilyen antitest szerekre elég kicsi most a kereslet…”

    A WHO (végül) elismeri, hogy a PCR-tesztek hamis pozitív eredményeket mutatnak

    Az RT-PCR tervezési elve azt jelenti, hogy a magas cirkuláló vírusszintű betegeknél (vírusterhelés) viszonylag kevés ciklusra lesz szükség a vírus kimutatásához, így a Ct értéke alacsony lesz. Ezzel szemben, amikor a minták magas Ct-értéket adnak vissza, ez azt jelenti, hogy sok ciklusra volt szükség a vírus kimutatásához. Bizonyos körülmények között nehéz megkülönböztetni a háttérzajt és a célvírus tényleges jelenlétét.

    Az, hogy a PCR-teszteket könnyen manipulálhatták és potenciálisan nagyon pontatlanok voltak, az egyik gyakran ismételt harci kiáltása volt azoknak, akik ellenezték a „járvány” narratíváját, és az általa eladott politikákat.

    Még Dr. Anthony Fauci is nyilvánosan beismerte, hogy a 35 feletti ciklusküszöb „élő holt nukleotidokat” fog felismerni, nem pedig élő vírust.

    Mindezek ellenére ismert, hogy a világ számos laboratóriumában az alacsony 40-es PCR-teszteket alkalmaztak 35 feletti CT értékekkel.

    Miért döntött tehát végül a WHO, hogy ezt tévesen mondták? Mi okuk lehetne arra, hogy végül ezt az egyszerű valóságot felismerjék?

    Erre a válasz potenciálisan megdöbbentően cinikus: Van egy vakcinánk. Nincs szükségünk többé hamis pozitív adatokra.

    Feltételezések szerint a rendszer létrehozta a csodaszerét. Tehát, miután mindenkit beoltottak, az összes elvégzett PCR-tesztet „az új WHO irányelvek alapján” kell elvégezni, és 35–25 helyett csak 25–30 ciklust kell lefuttatni.

    Íme, a „pozitív esetek” száma zuhanni fog, és megerősítést kapunk arról, hogy a csodavakcinánk működik.

    Miután hónapokig elárasztották az adatkészletet hamis pozitívumokkal, véletlenül számolják bele a haláleseteket, minden más halotti bizonyítványhoz hozzáadják a „Covid19-hez kapcsolódó halált” … megállhatnak. A pandémiás gépet újra nullára lehet állítani.

    … amíg mindannyian azt tesszük, amit mondanak nekünk.
    Az ellenvélemény bármilyen jele, – például az oltást elutasító emberek tömege – és a CT-érték ismét emelkedni fog, és visszahozzák mágikus betegségüket.

    https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-who-vegul-elismeri-hogy-a-pcr-tesztek-hamis-pozitiv-eredmenyeket-mutatnak

  9. Dr. Peter McCullough a texasi szenátusban: léteznek kezelések, az oltások szükségtelenek

    Dr. Peter McCullough belgyógyász, kardiológus és orvosprofesszor és az egyik neves orvosi társaság elnöke, a texasi szenátusban kifejtette, hogy az Egyesült Államokban az elhunytak felét meg lehetett volna menteni, ha nem vonták volna vissza a Covid kezeléséről szóló protokollokat.
    Μiközben léteznek hatásos gyógyszerek és kezelések, amelyek beváltak és sok embert meggyógyítottak, ezeket betiltották, mert mindenképpen a vakcinát akarták bevezetni…

    Legalább a 1O’ -töl érdemes az utolsó 8′ megtekinteni.

    https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/leteznek-kezelesek-az-oltasok-szuksegtelenek?fbclid=IwAR3fKmouNrj3DUryNCsX5I5RtctIvUQqFxZZ53pmUwO-j5UaIxi4q1y7BkU

  10. 8 – L.S.
    Nincs szükség arra, hogy kiemelj egy-egy oltásellenes egyént. Ilyenek vannak, és kész.

  11. 9. Tibor bá’
    „Nincs szükség arra, hogy kiemelj egy-egy oltásellenes egyént Ilyenek vannak, és kész.”

    Még akkor sem, ha ő egészségügyi miniszterhelyettes volt másfél évvel ezelött?

    Pavlos Polakis a SYRIZA parlamenti képviselője és volt egészségügyi miniszterhelyettes nyilatkozatával, kompromitálja az „egészégügyi szakértőket” a néhány napja kiadott „irányelvre”, miszerint az oltottaknak nem szabad tesztelniük az antitesteket.

    P. Polakis: „degradált és a cégek által irányitott ” tudósok ”-rol ir.

  12. 12, Reinkarnatorr:
    Ha nem lesz gyerek,
    így az elmaradt tartásdíj miatt nem főnek fel,
    a nagy melegben a fejek!

    11, n/a:
    a Tihanyi Apátság Látogatóközpontjába június 19.-én csak oltási kártyával lehetett bemenni, míg a többi *nagyon tájékozott* ott hőzöngött a bejárat előtt:
    hogyőnemtudta, hogynekinemmondták, nincsiscovid, szemétkormány, megölikazembertavakcinával!

  13. 8: A ciklusszám növelésével, vagy csökkentésével a teszt érzékenységét lehet befolyásolni, de aki egyáltalán nem fertőződött meg, annál 100 ciklussal se fogja azt mutatni, hogy benne van a vírus.
    Aki viszont fertőzött volt, annál bizonyos esetekben (autoimmun betegséggel rendelkezőknél) akár valóban egy hónappal később is lehetett még pozitív a teszt, de többnyire ennyi idővel a tünetek megjelenése után már negatív volt az eredmény.
    Mi (munkahelyemen) a karanténból visszatérőknél is teszteltünk, nem engedtük vissza 14, majd a szabályok változása után 10 nap után automatikusan a dolgozókat a többiek közé. A PCR magas érzékenysége miatt múlt év végén (szakorvos javaslatára) áttértünk arra, hogy akinél igazolt volt a megbetegedés, attól a 10 nap után nem PCR hanem antigén tesztet kértünk a visszatéréshez, mert ha már az antigén teszt érzékenysége alatt van a szervezetben a vírusszint a gyógyulási szakaszban (nem a felfutóban!) akkor már nem fertőz az ember, bár a PCR-je még lehet pozitív lenne.

    De ha a PCR és antigén teszteknek nem hiszel, akkor megnézheted a többlethalálozási adatokat, és abból azért elég jól látszik, hogy itt bizony járvány volt, ami (pl nálunk) sokezerrel megemelte a halálozási számokat a korábbi évekhez képest.

    https://telex.hu/koronavirus/2021/06/24/koronavirus-halalozas-tobblethalalozas-statisztika-nemzetkozi-osszehasonlitas-ferenci-tamas

    Viszont pl. Dániának és Norvégiának sikerült többlethalálozás nélkül kivédekezni eddig a járványt. Görögország is elég jól teljesített (legalább is ápr 26-ig amíg van görög adat a grafikonban), harmadannyi volt a népességarányos többlethalálozás, mint nálunk. Talán épp emiatt értékeljük mi a COVID-ot veszélyesebbnek, mint ahogy Te a görög helyzet alapján…

  14. Intuitív 2021-06-23 – 16:50

    „4 n/a: azt kétlem, hogy a böngésző kliens generálja a sorszámot ?”
    Folytasd!

  15. 14 János

    Nemigen linkelgetek, de ez hátha beijeszt pár, még szaporodás előtt álló vírustagadót.

    Amúgy, egészségügyis létedre nem tudod, hogy az ilyen apád-ság félékben, már amikor beperselyezed a pénzt, megdöglik a vírus?!
    Az biztos, hogy lógtál a hittanóráról, mikor ezt tanították.

  16. 17 – n/a:
    A szoftvereben ez rendelkezik a sorszámozásról:
    .comment-list,{
    list-style-type: decimal;
    paddig: 0;
    }
    Ha frissítéskor ezt kihúzzák, akkor nekem kell visszarakni. Különben nincs sorszám.

  17. Tibor bá’ 2021-06-24 – 11:25

    Kérlek, maradj most háttérben.
    Intuitív-ot bele akarom taposni a betonba. (Persze csak a játék kedvéért.)

    Intuitív 2021-06-23 – 16:50

    “4 n/a: azt kétlem, hogy a böngésző kliens generálja a sorszámot ?”
    Folytasd!

  18. 20. n/a

    hogy vegyünk komolyan, amikor ilyen gyerekesen viselkedsz?

  19. 16. Avatar
    „De ha a PCR és antigén teszteknek nem hiszel,…”

    Légy szives olvasd el mégegyszer az irásomat.
    PCR tesztekröl irtam de antigén tesztekröl nem és a kettőt összemosni nem szabad.

    „Dr. REINER FULLMICH VEZETÉSÉVEL több mint 1000 ügyvédből és több mint 10 000 orvos szakértőből álló csapat megindította az emberiesség elleni bűncselekmények miatt jogi eljárást a CDC (WHO), a Davosi Csoport ellen. Fullmich és csapata bemutatja a hibás PCR-tesztet és az orvosok utasítását, hogy minden komorbiditási halált Covid-halálnak minősítsenek csalással. A PCR-tesztet soha nem tervezték kórokozók kimutatására, és 100% -ban hibás 35 ciklus beállítástól. A CDC által kiadott összes PCR-tesztet 37–45 ciklusra állították. A CDC elismeri, hogy semmilyen, 28 ciklusra állított teszt nem mutat pozitív esetet, nem mutat eredményt számukra. Ez önmagában érvényteleníti az állítólagos covid fertőzések több mint 90% -át, amelyet ennek a hibás tesztnek a segítségével követnek nyomon.

  20. 3. Avatar
    „Az USA-ban már 1 hónapja megvan a termék “emergency use” jóváhagyása. Csak éppen az oltások olyan szépen levitték a súlyos esetszámokat, hogy az ilyen antitest szerekre elég kicsi most a kereslet…”

    Lehet, hogy USA-ban elég kicsi most a kereslet, de nem ugyanez a helyzet az Egyesült Királyságban.
    Az Egyesült Királyságban a Delta covid19 mutáns törzs vágtat és halálosabb az Alpha és a Beta törzstöl.
    Az oltott embereknél a vírus ennél a változatánál kétszer kevesebb fertőzésben részesülnek, mint a be nem oltottak, ezzel ellentétben az oltottak halála háromszor nagyobb.

    https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/994839/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_16.pdf

  21. Nyaraljatok, pihenjetek! Pár nap múlva újraindul a „nagycirkusz”. Biztosan lesznek követők is, hiszen a politikában első a népszerűség.
    Majd ráér fájdítani a fejét a sokokos a nyár végén. A COVID-ot pedig még sokáig nem fogja elfelejteni az emberiség…

  22. 24: Csongor, ott a pont!

    Idén nyáron Európa-szerte a koronavírus Indiában azonosított delta változata lesz a meghatározó – közölte szerdán az Európai Unió közegészségügyi hivatala, amely óvatosságra intette az egészségügyi hatóságokat. Ez pedig több csatornán keresztül is megnehezítheti a járvány elleni küzdelmet az európai országokban: fertőzőképesebb, valamint magasabb a kórházba kerülés kockázata is ennél a variánsnál; elsősorban az oltatlan fiatalok körében fog terjedni; a variáns miatt magasabb lehet a betegség súlyos lefolyásának esélye a sérülékeny csoportoknál; a tapasztalatok azt mutatják, hogy egy adag védőoltás kevésbé véd az agresszívebb variáns ellen; közben pedig az európai országok ráléptek a járványügyi intézkedések határozott lazításának útjára.

    Egész Európára megérkezett a figyelmeztetés a delta vírusmutáció miatt
    https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210623/egesz-europara-megerkezett-a-figyelmeztetes-a-delta-virusmutacio-miatt-489524

    A New York Times cikke szerint több mint 90 ország használ kínai vakcinát az oltási programjában, de közülük sokan újabb járványhullámmal néznek szembe.

    Felfutóban a járvány az országokban, ahol főként kínai vakcinával oltottak
    https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210624/felfutoban-a-jarvany-az-orszagokban-ahol-fokent-kinai-vakcinaval-oltottak-489646

  23. Csehországban a szakértők kongatják a vészharangot a járvány újraindulása miatt. Egyesek közülük attól tartanak, hogy megismétlődik, ami az év elején történt: akkor ünnepelték a járvány lecsengését, majd elkaszálta az országot a harmadik hullám. Magyarország tavasszal néhány héttel követte ezen az úton a cseheket.

    Tavaszi forgatóköny jöhet: elöszőr elesik Csehország aztán Magyarország?
    https://www.napi.hu/nemzetkozi-gazdasag/koronavirus-covid-19-fertozes-jarvany-betegseg-csehorszag-delta-varians.731666.html

  24. Csak úgy mondom….a járvány tavaly nyáron is „lecsengett”….oltás nélkül.
    Most meg majd kiderül, hogy az járt jól aki oltatott, vagy az, aki kivárt….
    Nagyon izgalmas….

  25. Tibor bá’ 2021-06-24 – 11:25

    Intuitív hallgat, nem akarja, hogy beletapossam a betonba. (Persze csak a játék kedvéért.)

    Bezárnám ezt a szálat.

    Böngészés. Nem megyek sehova, csak ülök a képernyő előtt, a gépem küld kérést a Te szerverednek, az pedig visszaküldi a megjelenítendő tartalmat, a HTML-t.
    Ennek megnyitásakor (futtatásakor) annak fejlécében lévő hivatkozásokkal a böngészőm letölti a megjelenítéshez szükséges kódokat is, így a sorszámozásra való utasítást is, majd végrehajtja.
    Tehát az ÉN GÉPEM végzi a sorszámozást, persze csak akkor ha ÉN IS ÚGY AKAROM.

    Most hirtelen felindulásból NEM AKAROM, ezért KIKAPCSOLOM.

    Megnyomom az F12-es billentyűt, erre a képernyő alján feljön egy ablak sorokkal oszlopokkal, menüvel.
    Az ablak bal felső sarkában, a Vizsgáló felirat mellet, egy négyszög, egér mintával. Rákattintok, majd kiválasztok egy hozzászólást, ezután az „alkalmazás” menünél megkeresem az általad ismertetett sort „list-style-type: decimal;” és átírom „list-style-type: none;”-ra, majd az ablakot bezárom.

    Kikapcsoltam a sorszámozást.

    Más trükköt is megtehetnék, mert a gép az enyém, rendelkezek vele, és TUDOM MI VAN A KEZEMBEN.

    A fentebb leírt eljárás macerás kézimunka, de (ha akarom) automatizálom egy kiegészítő programmal, akár azzal amivel eddig is szűrtem a nemkívánatos hozzászólókat.
    Maradjunk abban, hogy az ÉN GÉPEM SORSZÁMOZ!

    És még mindig nem értitek, miért is mondtam ezt el.

  26. 29. n/a
    Na muti. Tüntesd el a blogról a sorszámozást.

    Csak játszok.

  27. 29 – n/a:
    Az én gépem is sorszámoz, és kihív ja a tiedet. Tüntesse el a sorszámozásomat.

    Mindenki kakas a saját szemétdombján. 😀

  28. n/a
    Figyu. Próbáld ki:
    – Csukd be a jobb szemed (a balt ne).
    – Fordístd el a fejed 45 fokban balra a monitor közepétől.
    És hoppá… csak a monitor bal felét (50 százalékát) látod.
    Ez az igazi hekkerkedés .

    (kacsintok)
    Nemonddelsenkinek!

    Csumi.

  29. Na végre: megszűnik a kötelező maszkhasználat 5,5 millió beoltott elérése esetén 😀
    https://koronavirus.gov.hu/cikkek/gulyas-gergely-megszunik-kotelezo-maszkhasznalat-55-millio-beoltott-elerese-eseten-
    *https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210625/viszlat-vedettsegi-igazolvany-elszall-a-vendegek-haragja-robbanasszeru-novekedest-hoz-a-kormany-uj-dontese-489670
    *https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210624/kiszamoltuk-melyik-naptol-nem-kell-majd-a-vedettsegi-igazolvany-az-ettermekbe-szallodakba-489614

    HURRÁÁÁÁÁÁÁÁ 😀

  30. 33: Elek

    Reménykedjünk hogy augusztus 20-án a tüzijátékot még maszk nélkül nézhetjük…
    Jelszó: delta variáns!

  31. Bahrein, Chile, Mongólia és a Seychelle-szigetek is túlnyomó többségben kínai vakcinát vásárolt. Ezekben az országokban a magas átoltottság ellenére jelenleg is magas a fertőzésszám, még ha a beoltottaknál kevésbé súlyos is a betegség lefolyása.

    Új járványhullámok kezdődtek a kínai vakcinákkal oltó országokban
    https://24.hu/kulfold/2021/06/25/koronavirus-kinai-vakcina-jarvany-sinopharm-sinovac-bahrein-mongolia-seychelle-szigetek-chile/

  32. 4 n/a 2021-06-23 – 15:06:
    „Nemtom érted-e. Mások sem értik.”
    30 n/a 2021-06-24 – 20:42:
    „És még mindig nem értitek, miért is mondtam ezt el.”

    Remélem így már teszik.
    Én értettem elsőre is, Te meg hülyének nézel mindenki mást, pedig egyszerűen az a helyzet, hogy nem abban gondolkodunk, hogy Te vajon mennyire formázod át magadnak a megjelenítést.
    Ha esetleg felveszel egy piros színezetű napszemüveget, akkor a színkeverés szabályai szerint a zöld dolgokat barnásnak fogod látni, és azt a szabályt, hogy a közlekedési lámpa zöld jelzésénél lehet áthaladni neked kell tudnod átkonvertálni arra, hogy a barnánál indulhatsz. Vagy vedd le a napszemüveged, ha csak magadat zavarod vele.

    L. S.:
    „PCR tesztekröl irtam de antigén tesztekröl nem és a kettőt összemosni nem szabad.”
    Nem mostam össze, még le is írtam hogy eltérő célra láttuk alkalmasnak a használatukat.
    Magyarországon egyébként a mentősök ősztől kezdve először antigénnel tesztelték a COVID gyanús embereket, és a statisztikáinkba bekerült esetek jelentős része sose volt PCR tesztelve.

    „Lehet, hogy USA-ban elég kicsi most a kereslet, de nem ugyanez a helyzet az Egyesült Királyságban.
    Az Egyesült Királyságban a Delta covid19 mutáns törzs vágtat és halálosabb az Alpha és a Beta törzstöl.”

    Az UK-ban valóban magasabbak a népességarányos megbetegedésszámok, mint az USA-ban, viszont népességarányosan kevesebben vannak kórházban, intenzíven, és alacsonyabb a népességarányos halálozási számuk is. No meg jóval kisebb a népesség is, mint az USA-ban, így nem hiszem hogy olyan hatalmas keresletet generálnának.

    Az UK-ben a megbetegedési számok felfutása nagyjából az október eleji szinten van (ma az okt 6-ihoz hasonló a 7 napos mozgóátlag értéke), viszont a halálozások száma az okt 6-i mozgóátlag értékének 27,6%-a (14,71 vs 53,29), miközben a népességnek kevesebb, mint fele van még csak beoltva teljesen.
    Pedig állítólag ez a változat veszedelmesebb, mint ami októberben terjedt.

    „Az oltott embereknél a vírus ennél a változatánál kétszer kevesebb fertőzésben részesülnek, mint a be nem oltottak, ezzel ellentétben az oltottak halála háromszor nagyobb.”

    Azért talán érdemes lenne az oltottak és az oltatlanok átlagéletkorának eltérését is figyelembe venni. A 65 év felettiek jelentős része (90%+) 2x oltott; a 18-65 köztiek jelentős része nem, vagy mégy csak 1x; a 18 év alattiakat pedig ott egyáltalán nem oltják.
    Eddigi tapasztalatok azt mutatták, hogy az életkor erősen korrelál a megbetegedés utáni súlyossággal (ezért is kezdték az idősekkel az oltást az angolok), így az oltások hatékonyságának vizsgálatakor ezt a faktort illene kiszűrni.

  33. Avatar 2021-06-25 – 19:27

    „4 n/a 2021-06-23 – 15:06:
    “Nemtom érted-e. Mások sem értik.”
    30 n/a 2021-06-24 – 20:42:
    “És még mindig nem értitek, miért is mondtam ezt el.”

    Remélem így már teszik.
    Én értettem elsőre is, Te meg hülyének nézel mindenki mást, pedig egyszerűen az a…”

    Hát bizony nem érted. Valami van, próbálsz gondolkodni, de nem…
    Továbbra is írod a sorszámot, de hozzáteszed még a dátumot is, mintha a külalakkal lenne gondom.

    NAGYOBB A BAJ!

    Játszunk tovább.

    F12-es billentyű leütése után a megjelenő ablakban, a bal oldalon, a „Futtatás” alatti mezőbe írd be:

    jQuery(‘.comment:has(.comment-author):contains(„Python”)’).remove()

    Az idézőjeleket a blogmotor irodalmira cseréli, ez szintaktikai hibát okoz, ezért cseréld, írt felül. Tehát ‘ ” ezeket.
    Ezután kattints a Futtatás gombra.
    Ennek hatására eltűnik minden komment amelyben szerepel a „Python” karaktersorozat, a sorszámozás újraindul, és 30-asnak jelzett hozzászólásom már nem 30-as lesz, így az már hibás hivatkozás.

    Gondolkodj tovább!

  34. India „legyőzte” a járványt nulla költségű gyógyszerek kombinációjával (upd)
    Η Ινδία «νίκησε» την πανδημία με συνδυασμό φαρμάκων μηδενικού κόστους

    Számos állami kormány és egészségügyi hatóság szembeszállt az Egészségügyi Világszervezet ajánlásaival és ösztönözte az ivermektin használatát.
    A tünetmentes hordozók megelőző kezelését alkalmazta és a betegek időben történő kezelését, azaz a kezdeti szakaszban.
    Az ivermektin megakadályozta a vírus szaporodását, és kevesebb mint 48 óra alatt teljesen eltávolította a sejttenyészetből.
    Azóta az esetek száma Delhiben 99, Uttar Pradeshben 98, Uttarakhandban 97 és Goa 90 százalékkal csökkent.
    Egy olyan országban, ahol 1 380 000 000 ember él, amely 2020 júliusa óta leállította a zárlatot, ahol éttermek és üzletek rendesen működnek, miközben az elmúlt két hónapban az indiaiak százezrei gyűltek össze vallási szertartásaikon, mindenféle tiltás nélkül.
    Sajnos a pandémia kezdete óta egészen 21.04.04-ig kb. 182.000 Covid-19 haláleset rögzítettek a hatóságok az 1.380.000.000 lakosú Indiában.
    A körülbelül 330 000 000 lakosú Egyesült Államokban 21.04.04-ig sajnos kb. 582 000 Covid-19 halálesetet regisztráltak a világjárvány kezdete óta.
    Hihetetlen a különbség. Ha figyelembe vesszük az átlagos várható élettartam nagy különbségét (körülbelül 10 év), amely az amerikaiaknak kedvez az indiai néphez képest, a különbség még nagyobb. A legalább négyszer nagyobb populációban háromszor kevesebb halálesetet jelentettek.

    https://fc3f4a71-2ea1-491c-bdc0-cf254a782475.filesusr.com/ugd/dcdd21_4761ea71015b432e982cf28ba49c21a3.pdf

    Miért hallgatja el ezeket az információkat a média?
    Dollármilliárdok forognak kockán?

    Ez a hármas gyógyszerkombináció, amelyet Ausztráliában 2020 augusztusában ismertek meg először, Triple Therapy 1.2 néven, a következő anyagokat tartalmazza: Ivermektin, Doxycyclin és Cink.
    Ez egy csodálatos olcsó gyógyszer, amely több mint 4 tulajdonsággal rendelkezik. Vírusellenes, parazitaellenes, rákellenes, sőt HIV-ellenes.

    Főleg angol nyelvü irodalmi hivatkozások találhatok a cikk végén:

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/04/blog-post_8645.html

  35. 3. Avatar

    Trump… *facepalm*
    nem védte meg a hidroxiklorokin szedegetése…”

    Az élvonalbeli orvosok közzéteszik a sok életet megmentő COVID korai kezelési protokolt – oltásokra nincs szükség

    Fareed / Tyson COVID-19 kontroll protokoll

    Frontline Doctors Publish their Early Treatment Protocol for COVID that is Saving Many Lives – Vaccines Not Needed – Vaccine Impact

    Frontline Doctors Publish their Early Treatment Protocol for COVID that …
    Dr. George Fareed, Imperial Valley frontline doctor fighting against the COVID-19 pandemic locally, has been fie…

  36. 40 n/a 2021-06-25 – 20:01:
    „Hát bizony nem érted. Valami van, próbálsz gondolkodni, de nem…
    Továbbra is írod a sorszámot, de hozzáteszed még a dátumot is, mintha a külalakkal lenne gondom.”

    Persze, hogy hozzáírom a sorszámot, mert a fórumozók 99%-ának az alapján legegyszerűbb és leggyorsabb megtalálni mire is válaszolok. Tudom, hogy Te magadnak direkt elb@szod a sorszámot, de rajtad kívül is olvassák a blogot páran. De hogy örülj, ott a név is, és a komment időpont is, hogy Te is megtaláld, sőt a lényeget be is idéztem.

    Mint írtam (bár úgy tűnik nem értetted meg), ha neked akkora gond, hogy a szűréseid, átformázásaid után mások a sorszámok, mint amit az olvasók 99%-a lát, akkor kapcsold ki a tuningot, töltsd újra az oldalt, keresd meg sorszám alapján a hozzászólást, aztán ha már tudod ki mire válaszolt, kapcsold vissza, ha nagyon hiányzik.

    „Gondolkodj tovább!”
    Inkább gondolkodj Te, hogy ki is megy szembe a forgalommal az autópályán.

  37. 41. L.S.

    Hiába Ivermectin-gyártó nagyhatalom India, az ott sem segített.
    Még Fülöp-Szigetekre is adtak el belőle, de ott sem segített…

    Már sok európai *helyen* elmondták, hogy a bodorrózsa, meg a céésadé-vitamin, valamint az Ivermectin sem segít.

    Kacsahírt szüreteltél ismét.

    Kérlek, a rengeteg indiai Covid-árváról hozzál már legközelebb híreket…

    Pakisztánban is arat a Covid, hogy látod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük