(2768) 141,5 mm

Tibor bá’ online

 

~at537

Ha már úgyis megdöglünk, akkor néha foglalkozzunk mással! 😀

Valószínűleg kitaláltad, 141,5 mm a kaukázusi férfiak átlagos hímtag mérete. Miért álltam elő ezzel a témával? Azért, mert most először történt, hogy a felmérést (1660 aktívan szexelő fő) nem bemondásos alapon végezték, hanem egyszerűen megmérték, természetesen merev állapotban. Ezt, az alig több mint 14 centis átlagot, készpénznek lehet venni.

Miért végezték a felmérés, és miért haraptam rá én is? Először is azért, mert közvetett úton így lehet információhoz jutni a vagina méretét illetően (állítják a kutatok), aminek a mérése sokkal bonyolultabb lenne.

Ezen kívül ez a valós érték elősegítheti a szexuális játékokhoz használt segédeszközök pontos méretezését, és ezen keresztül a hatékonyságuk növelését.

Ennél is sokkal fontosabb (és ezért csatlakoztam a publikáláshoz), hogy az Interneten hozzáférhető szex látványosságok elterjedésével a férfiak jelentős százalékának olyan érzete támad, hogy pénisze némileg alul méretezett, ami súlyosan kihat az önbizalmára. Tessék tehát tudomásul venni, a férfiak 83 százalékának a pénisze, merev állapotban, 16 cm alatt van. Meg tetszettek nyugodni?

Mivel normál körülmények között a férfiak általában egész életük alatt mindössze egyetlen egy péniszt látnak merev állapotban, véleményükkel nem sokra megyünk. Viszont hölgyeim, a ti hozzászólásaitok számunkra igen értékesek lehetnek. Tehát dalra fel!

PS: Ha valaki előáll azzal, hogy a vén kecske nyalja a sót, azt kitiltom. 😀 Úgy mellesleg, pszichológusok véleménye szerint minél kisebb egy férfi pénisze annál nagyobb kocsival jár. Én a legkisebb Hondával járok. 😀

___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________
___________________________________________________________________________

7 gondolat erről: „(2768) 141,5 mm

  1. Én azt bánom, hogy a merev és lankadt méret nem kollerál. Mindig szégyelltem közös zuhanyzóban zuhanyozni, mert bizony nekem lankadtan szinte visszahúzódik a testembe. Aztán kamasz koromban csináltunk páran haverok egy gyenge pillanatunkban egy közös méretkezést, és állva nagyobb volt, mint annak akinek ernyedten kétszerese az enyémnek. Ez mondjuk azóta sem segít azon, hogy nudista strandra járjak, mert mégse hordhatok egy táblát magammal, hogy bazz, nézd meg mereven 🙂

  2. 1 – Ir01:
    Nudista strandra az ember nem azért jár, hogy a másik nemi szervét nézegesse. 😀

  3. Ez a méret mizéria a pornofilmek ota van. Addig nem volt ennyi frusztrált pasi.

    „Mivel normál körülmények között a férfiak általában egész életük alatt mindössze egyetlen egy péniszt látnak merev állapotban, véleményükkel nem sokra megyünk.”

    Én ugye itt kivétel vagyok 😀 és meg tudom erösíteni, hogy minden stimmel a posztban.

  4. 3 – Curix:
    Éva szerint egy szeretni való barát vagy.

  5. Szerintem Éva nagyon jo emberismerö 🙂
    Mindenesetre igyekszem, hogy valoban ilyen legyek.
    Sajnos a meleg pasik ezt valahogy nem akarják díjazni. De nem adom fel…..

  6. 5 – Curix:
    Mi minden esetre drukkolunk neked.

  7. Köszönöm Tibor bá, Neked is és Évának is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük