(4092) COVID RIADÓ

Tibor bá’ online

 

COVID RIADÓ

89. útban a 90. felé

Kínában a 2022 decemberi zéró-COVID politika feloldása óta, vagyis nem egész egy hónap alatt 708.000 halálos áldozata van az omikron variánsnak.

Ausztráliában 2023 első 3 hetében több lett a halálos COVID áldozat, mint 2020 egész éve alatt.

Eközben, nálunk a kormány beszüntette az esetszámok közlését, mert jelentéktelennek ítéli a COVID veszélyt.

Nem lesz ennek jó vége! A veszély nem múlt el.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Éljetek a lehetőségekkel!

38 gondolat erről: „(4092) COVID RIADÓ

 1. Szerintem nem sokat foglalkoznának vele az emberek, ha közölné is.
  Ráadásul most influenza is van, nálunk mindenki beteg vagy volt.
  Ez a COVID is olyan lesz mint az influenza: jön-megy. A fura az hogy down under nyár van, nyáron nem szoktak ezek terjedni.

 2. Egy nagy hatalmú ember, ki már csak keletre tekint minden reggel,
  Hatalmát az új KÓR megrengeti, holdudvarának erős részét viharként elsöpri.

 3. A forrást is megadnád? Bárhol keresek maximum 100.000 körülre jön ki a szám. NYTs, Bloomberg, The Guardians stb.
  Köszönöm.

  WSWS: Pandemic deaths in China hit 700,000 since end of Zero-COVID policy, according to modeling estimates

 4. A WHO adata alapján a Sinopharm vakcinájának hatékonysága 79% a tüneti Covid-fertőzésekkel szemben, akkor a megfertőzöttek ekkora százaléka meg sem halhat covidban, ez világos. 90% feletti átoltottságnál, 79% hatékonyság mellett a 708.000 haláleset a 10% oltatlan és az oltás ellenére tünetesen fertőzöttek közül kerül ki.
  Nem osztok szorzok tovább. Ennyiből is nyilvánvaló, hogy a lakosság épp olyan mértékben halálozik, mint más országokban, mikor még nem oltottak. Látszólag ez a kép.

  Több következtetési irány előtt még szabad a pálya.
  Az oltások igen picurkát számítanak. A kínaiak most a karantén szabályok eltörlése után fertőzödnek át és kapnak természetes védelmet. Az mrns oltások nélkül is le fog csengeni a járvány és beáll arra a szintre, mint nyugaton.

  Az oltások sokat számítanak. A kínai vakcinákról a WHO túlzó adatot közöl. A vakcinák mellett fontos az átfertőződés.

  Ez egy új mutáció, javarészt ennek és az elengedett járványnak tudható be a magas halálozás.

  A kínai vakcina hatásos. Viszont az ész nélküli korlátozás után ész nélküli nyitás történt. Akkora covid dózis éri az embereket, hogy nincs az a vakcina, ami ebben az esetben hatásos lehet. Lásd, nyugaton élő oltott egészséges kínaiak hazatérve nagy számban betegednek meg.

 5. 2. Biden? Mondjuk nekik lehet nyugat felé közelebb van kína mint kelet felé. Bár távol-keletnek szokták mondani.
  Vagy Hszi-Csin-Ping? Ő tekinthet kelet, az USA felé valóban, most épp járvány is van most szóval az jobban egyezik.

 6. 10 – Avatar:
  A sok százezer kínai halott átlag életkora 80 év felett van. Ragyogó tervezés!. A munkára foghatok élve maradnak, a felesleges nyugdíjasok hullanak, mint ősszel a legyek.

 7. Kisbuszos oltakozó utakat szervezünk Romániába a határ mellé heti rendszerességgel, a jármű 9 személyes, covid protokoll szerint van kialakítva, minden utazó külön úgynevezett vákuum fülkében utazhat a fertőződés elkerülése érdekében, usb töltő minden ülésben + free wifi. Vakcina típusa: Pfizer omicron variant rapid booster pro. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul. Havonta 1 út (1 vakcina) ajánlott. Érdeklődni: mrnstours@gmail.com

 8. 12. mrns tours

  Meg kell hagyni van humorod bőséggel.😂

 9. A kínai vezető a nagy lázongástól megijedve beszüntette a járványügyi zárlatot.

  A gazdaság így nem esik vissza, a lázongásnak vége, a korfa pedig javul. Ügyes.

  Én pár hete másodjára is átestem a covidon, a tünetek mások voltak, mint anno (persze, hiszen ez már más vírus) enyhébbek, de azért elég kemény volt így is. 75 vagy 80 felett, legyengülve könnyen el tudom képzelni, hogy kampec (még 2-3 védőoltás mellett is).

 10. A következő érdekes írás jelent meg a forrásként alul megjelölt angol nyelvű portálon:

  Tudták: miért nem tettek többet az oltatlanok, hogy figyelmeztessenek?

  A be nem oltottak tudták, amit mi nem. Néhányan közülük túl keveset mondtak. A legtöbbjük egyáltalán nem mondott semmit. Sok vér tapad most a kezükhöz.
  Miközben a világ a COVID-19 világjárvány pusztító hatásainak feldolgozásával küzd, az egyik továbbra is felmerülő kérdés az, hogy az oltatlanok miért nem tettek többet azért, hogy figyelmeztessenek minket az oltás lehetséges veszélyeire.

  Míg a jó szándékú polgárok sorba álltak, helyesen cselekedtek és kaptak COVID-19 oltást – ami most úgy tűnik, hogy több kárt okoz, mint hasznot -, addig a be nem oltott barátaik csak álltak és hagyták, hogy ezt tegyék. Néhányan közülük túl keveset mondtak. Néhányan egyáltalán nem mondtak semmit.

  Még akkor is, ha ők tudták, amit mi nem.

  A mi vérünk most az ő kezükön szárad.

  Ezek erős szavak. De az oltatlanok fontos információkhoz jutottak hozzá a vakcinák lehetséges mellékhatásairól. Tudtak a súlyos allergiás reakciók, vérrögök és más súlyos egészségügyi komplikációk kockázatáról. Tudták, hogy a vakcinák nem immunizálnak minket. Tudták, hogy nem hatékonyak, és hogy több kárt okozhatnak, mint hasznot.

  Mindezt tudták, de ahelyett, hogy figyelmeztettek volna minket, az oltatlanok inkább hallgattak. Úgy döntöttek, hogy félrenéznek, és nem beszélnek az oltások lehetséges veszélyeiről. Hagyták, hogy jó emberek milliói, akik (akkoriban) helyesen cselekedtek, halálba és betegségbe essenek, és sok oltásellenes még kárörvendően nyilatkozott az interneten arról, hogy az érme feldobása a helyes fogadás volt. Az ördögibbek még arra is buzdították azokat, akikkel nem értettek egyet, hogy „erősítsék fel magukat”.

  Ez túlságosan is világossá vált. Az oltatlanok elhallgatása veszélyes, szociopata és felelőtlen döntés volt, amely súlyos következményekkel járt azok számára, akik megkapták az oltásokat.
  A hallgatás pedig végül is beleegyezés.

  Itt az ideje, hogy az oltatlanok felelősséget vállaljanak tetteikért, és velünk együtt dolgozzanak a válság megoldása érdekében. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy önzésük és cselekvésük hiánya továbbra is károsítsa közösségeinket. Itt az ideje, hogy az oltatlanok felemelkedjenek és helyesen cselekedjenek.

  Az oltatlanoknak minden erkölcsi mércével mérve többet kellett volna tenniük, hogy figyelmeztessenek a lehetséges kockázatokra – hogy segítsenek nekünk tájékozott döntéseket hozni az egészségünkkel kapcsolatban. És most bocsánatot kell kérniük tőlünk.
  És, kéz a kézben, talán meg is adjuk nekik.

  Mert mi jó emberek vagyunk. Azért vettük be azokat az injekciókat, mert ez volt a helyes dolog – amíg nem volt az.

  Forrás:
  https://iqfy.com/unvaccinated-silence/

  Mindenki döntse el maga, hogy ez egy szatirikus írás vagy a szerzője komolyan gondolta azt, amit leírt! Azt megjegyezném, hogy az írás alatt ki lett kapcsolva a hozzászólások lehetősége.

 11. Hofi mondaná

  …tesssz hülye.

  Amúgy vannak hsz-ek pl:
  Deborah B

  I was literally ridiculed today Tues Jan 24 2023 trying to warn people about the dangers of the Jab. So please don’t say we didn’t say anything. We did over and over. Heck I took the darn jab and still try to warn people not to and get ridiculed. So please enough with this narrative. We told you so. You didn’t listen or chose to cancel anyone who didn’t follow the narrative. You owe all those „conspiracy theorists” and apology and stop blaming the unvaccinated. They were smarter than all of us.

  Végén még oltatlan adót is kell fizetni?

 12. 16: ötlet

  „Végén még oltatlan adót is kell fizetni?”

  Ne adj ötleteket a degeneráltaknak, mert még megcsinálják! Főleg ha még tovább tudják rettegtetni a tömegeket az idősek kiemelkedő halálozásával. Ami az iszonyú kínai (és nem csak kínai) légszennyezés miatt amúgy is programozható volt! Ez is ugyanakkora svindli, mint a CO2 biznisz: kend rá egy koncepciós per keretében a legártatlanabbra a szart – aki még tiltakozni sem tud, azután indulhat a biznisz.

  #https://metaxy.hu/a-nagy-szendioxid-svindli/

 13. 17
  Vaszil

  Ne is mondd,már hallom ahogy a EuroCOP-ok landolnak a telken egy eurocopterrel és visznek Brüsszelbe.
  A Zsolt által linkelt oldal beismerése ellenére majd engem ítélnek el emberiség elleni bűntettért mert ” nem szóltam” az oltottaknak.
  Brrrrr….

 14. 15. Zsolt
  ” Az oltatlanok elhallgatása veszélyes, szociopata és felelőtlen döntés volt, amely súlyos következményekkel járt azok számára, akik megkapták az oltásokat.
  A hallgatás pedig végül is beleegyezés.”

  Jól olvasom?

  ” Az oltatlanok” Az oltatlanok elhallgatása.. ”

  Ha ez nem terelés akkor mi?

  Inkább elhallgattatása a helyes fogalmazás.
  Vagyis:
  Az oltatlanok elhallgattatása veszélyes, szociopata és felelőtlen döntés volt, amely súlyos következményekkel járt azok számára, akik megkapták az oltásokat.
  A tények hallgattatása pedig nem beleegyezést, hanem erőszakos rákényszeritést jelent.”

  „Az oltatlanoknak minden erkölcsi mércével mérve többet kellett volna tenniük, hogy figyelmeztessenek a lehetséges kockázatokra – hogy segítsenek nekünk tájékozott döntéseket hozni az egészségünkkel kapcsolatban. És most bocsánatot kell kérniük tőlünk.”

  Személy szerint mindannyian felelősek vagyunk, hogy mindenki erejéhez és képességeihez mérten a legjobban vigyázzon családja, baráti köre és munkatársai egészségére, mert csak akkor lehetünk mindannyian egészségesek!
  Ami éntőlem tellett megtettem az erkölcsi kötelességemet az embertársaim megmentése érdekében. Sajnos a ρendσερ és az azt kiszolgálók jól megszervezett cselgáncsait nem könnyű átugrani.

 15. 17. Vaszil
  ”Kisebbséghez tartozni nem a legideálisabb feladat, főleg ha a többség jelentős része agresszíven tiporja el a másként gondolkodókat. A fősodratu média pedig minden területen megpróbálta ehhez egyengetni a terepet, idiótának, gyengeelméjűnek, összeesküvés hívőnek állítva be mindenkit, aki nem élt a nagy lehetőséggel, hogy a többséghez tartozzon és a tömeg részévé váljon.”

  ” Mindazok, akiknek meg kellett volna védeniük a szabadságot, nemcsak egyszerűen cserben hagyták a magyar társadalmat ( L.S. : Sajnos, nem csak a Magyar társadalmat), hanem támogatólag léptek fel a zsarnokok mellett.”

  Teljesen egyetértek a cikkben leirtakkal.
  Taps! +++

  Kiegészítésül még azt tenném hozzá, hogy szerencsénkre a szkeptikusok tábora egyre nő ami reményt ad az Emberiség jövőjével kapcsolatban.

 16. Borulnak a tele bilik, mintha dominók lennének… A legújabb Pfizer-botrány már nagyon mélyre hatol a nyúl üregében. Kiváncsi vagyok meddig tart a hívők bizalma ebben a kócerájban?!? És főleg, ki fizeti és mi lesz a „funkciókutatás” vége?! 80%-os mortalitás a cél?

  Ez a muki most keményen beleállt a témába, konkrétumokkal szolgált az eset kapcsán, senki se jöjjön azzal, hogy hülyeség amit mond, vagy akkor szakmailag indokolja meg a feltételezését!

  Itt a lényeg: @https://youtu.be/bdXwxtRTNWo

 17. valaki

  Ezért egyedül a hét/hét hónap/hónap, év/év többlethalálozás az ami valós.

  Ebből azonban az látszik, hogy többen haltak meg ténylegesen, mint akinél diagnosztizálák is a Covidot..

 18. 23.
  Zozó.
  Igen….de számold bele azt is, hogy sokan azért haltak meg, mert nem voltak ellátva.

 19. 24. Na és? A covid okozta, közvetve.
  A populáció szintjén közömbös, év/év.

 20. 26.
  Realista. Nincs Covid pandémia, nincs többlethalálozás. Ezt csak populáció szinten lehet objektíven értékelni.
  Ha analizálod, akkor krónikus betegségekre is megnézheted, hogy az ellátatlansággal érintett krónikus betegeknél hogyan alakult a mortalitás. Néztél már ilyen összevetést?

 21. 21. Vaszil
  ” Borulnak a tele bilik, mintha dominók lennének…”

  Josh Stirling életbiztosítási szakértő:
  Úgy tűnik, a legrosszabb és elkerülhetetlen forgatókönyvek durva valósággá válnak… Kit vonnak majd felelősségre mindezért?
  Minél több adag, annál nagyobb a mortalitás, adagonként 7%-kal.
  Ha Ön 50 évesnél idősebb és 5 adagot vesz be, az USA-ban a növekedés eléri a 35%-ot.
  Az amerikai biztosítótársaság adatai alapján lineáris dózis-halálozási összefüggés van.

  /https://katohika.gr/diethni/diasimos-asfalistis-stis-ipa-oses-perissoteres-doseis-toso-megalyteri-thnisimotita//

 22. 27. Zozó
  „Realista. Nincs Covid pandémia, nincs többlethalálozás.”

  Lauterbach egészségügyi miniszter elismeri a „hibákat” most, hogy Németországban a halálozási arány 36%-kal meghaladja a normális értéket.

  Megbocsátanak-e a Német állampolgárok Lauterbachnak…?

  / /https://korakas-news.gr/2023/01/afanizoyn-tin-germania-ypervoliki-thnisimotita-sto-36-pano-apo-to-kanoniko.html///
  Az a hír, hogy Németországban a túlzott halálozási arány 36%-kal haladja meg a normális értéket, a születési arány pedig 10%-kal alacsonyabb a normálisnál, már nem rejtegethető. A mindig igaz, többszörösen minősített egészségügyi szakértő és a Német Egészségügyi miniszter, Karl Lauterbach elismeri, hogy „hibákat követtek el” – írja Igor Chudov.

  Nem ismeri el, hogy hiba volt az iskolák bezárása. Nem ismeri el, hogy helytelen volt a Németeket arra kényszeríteni, hogy 36%-kal több halálozást okozó, nem bizonyított, halálos vakcinákkal oltassanak be. Az apró hiba, amit elismer, az, hogy az iskolákat „hosszú időre” zárták be.

  Innentől egyre rosszabb lesz a beismerése. Kit hibáztat ezért Lauterbach?

  Így igaz, meg nem nevezett „tudósokat” hibáztat:

  A névtelen tudósok rossz tanácsokat adtak szegény Carlnak, emiatt „hibáztak”.
  De ki az a Karl Lauterbach? Ő maga is tudós, a Harvardon, a Düsseldorfi Egyetemen és sok más egyetemen tanult!

  Nehéz bocsánatot kérni – mondja Carl.
  Karl azt mondja, hogy „nehéz bocsánatot kérni”, mert más „tudósokat” hibáztat, és még csak nem is ismeri el, hogy fiatal Németeket mérgezett meg Covid-oltással, ami a halálesetek özönét okozta.

  De megérdemelné-e Karl a megbocsátást, ha lenne bátorsága megkérdezni?

  A bocsánatkérés a bűnösség őszinte beismerését követeli meg ahelyett, hogy névtelen „más tudósokat” hibáztatna.

 23. A THAI SZTORI

  I. rész: A hercegnő

  December 15-én, körülbelül három héttel a harmadik Pfizer emlékeztető oltás után Bajrakitiyabha Narendira Debyavati hercegnő szívproblémákkal összeesett és kómába esett.

  A 44 éves thaiföldi király legidősebb lánya és valószínűsíthető trónörököse az oltást és az összeomlást megelőzően a jelentések szerint kiváló egészségnek örvendett, miközben a kutyáit edzette.

  Úgy tűnt, hogy média elvesztette általános érdeklődését egy január 9-i friss közlemény után, amelyben arról számoltak be, hogy a hercegnő továbbra is kómában van, és a palota szerint most „súlyos szívritmuszavart diagnosztizáltak, amely egy mikoplazma fertőzést követő gyulladásból ered.

  Az egyik (helyi) hatóság nemrégiben azt sugallta, hogy Thaiföld arra készül, hogy „semmisnek” nyilvánítja a Pfizer vakcinára vonatkozó szerződéseit, és kártérítésre szólítja fel a vakcinagyártót.

  A médiában a propagandisták nagy sebességbe kapcsolva próbálták az ilyen híreket lejáratni és azt állították, hogy „nincs bizonyíték” arra, hogy az oltóanyagnak köze lenne a hercegnő hirtelen megbetegedéséhez (anélkül, hogy megemlítették volna, hogy az oltóanyagot felmentő bizonyíték sincs).

  „A jelenlegi király, X. Rama egyik lánya összeesett és kómában van… 23 napon belül a harmadik oltás után 44 éves, soha nem volt komolyan beteg, összeesett és most kómában van.

  A diagnózis, amit a hatóságok és az egyetem adott, annyira nevetséges – állítólag egy bakteriális fertőzése van, ami soha nem okozhatta azt, amitől szenved.

  Ezért elszántak vagyunk, és a thaiföldi aktivisták, akik már sok-sok hónapja foglalkoznak ezzel – nagyszerű srácok, a bangkoki egyetem egyik professzora is, ő felvette a kapcsolatot a királyi családdal, és információkat küldünk a királyi családnak, hogy figyelmeztessük őket arra, hogy minden valószínűség szerint a hercegnő ennek a szúrásnak az áldozataként szenved, ahogyan oly sokan szenvednek szerte a világon.“

  Sucharit Bhakdi, a mainzi egyetem (Németország) mikrobiológus professzora

  Több infó a mellékelt írásban, az említett professzor videóival együtt.

  http://www.globalresearch.ca/video-pfizer-criminality-exposed-thailands-royal-princess-in-coma-after-covid-pfizer-vaccine-booster/5807335

 24. A THAI SZTORI

  II. rész: Egy éjszaka Bangkokban avagy Mosolyország mérges?

  Ne hallgass a pletykákra!

  Helyszíni beszámoló:

  Úgy tűnik, hogy a thai királyi családnak volt egy hercegnője, aki jó világpolgár volt. Háromszor lett oltva Pfizer vakcinával. Nemrég kómába esett.

  A thai királyi család nagyon el volt/van keseredve. Vizsgálatokat rendeltek el.

  A királyi család szorongását fokozták a nyomozóktól kapott jelentések. Úgy tűnik, hogy a Pfizer nyilvánvalóan NEM végzett biztonsági vizsgálatokat ezzel a vakcinával kapcsolatban. Röviddel ezután Thaiföld csalásra hivatkozva felmondta a Pfizerrel kötött gyógyszerszedési szerződéseket.

  Ahogy az várható volt, mindez hetekig tartott. A nyomozók még mindig dolgoznak, mivel ez egy óriási, globális átverés/csalás, amelynek sok szálát vissza kell vezetni a forráshoz.

  Az általam évtizedek óta ismert emberek ex-pat amerikaiakként élnek Thaiföldön (megjegyszés: ex-pat az „expatriate“ rövidítése – olyan külföldi személy, aki az állampolgársága szerinti országtól eltérő országban él, dolgozik, gyakran ideiglenesen és munkavégzési okokból). Ketten közülük – bár most már „nyugdíjasként”, más életet élnek -, kiváló nyomozók. Az egyikük több mint 30 évig dolgozott az amerikai haditengerészet tisztjeként, ebből az utolsó 15 évben bűnügyi csalási ügyekben vett részt. A másik a washingtoni állami járőrszolgálat nyomozója volt, szintén bűnügyi nyomozásban.

  Az utóbbi években mindketten Bangkokban élnek. A volt tengerész barátom komoly nyelvész, 7 ázsiai nyelvre összpontosít. Innen ismerem őt.

  Pletykák:
  Egy nagyon nagy „valami” zavarja a bangkoki „alvilágot”. A srácok kapcsolatba kerültek vele néhány harcművészeti dojo-n keresztül (megjegyzés: a dojo a harcművészeti viadalokra szolgáló helység, terem). Mindketten ugyanazokat a pletykákat hallják, „zavar az erőben“ típusú pletykákat…

  A pletyka, amire NEM szabad hallgatni, azt állítja, hogy „bérgyilkosokat toboroznak” a harcművészetek világának nagyon mély bugyraiból.

  Én? Én NEM szeretném, ha vezetőként ez a logó lenne a levélpapíromon.

  (megjegyzés: a mondat alatt egy Pfizer logó van feltüntetve)

  https://clifhigh.substack.com/p/overnight-in-bangkok

 25. Hozzáfűzés a fentiekhez:
  Minden új gyógyszert állatokon próbálnak ki mielőtt engedélyeztetnék őket. Még ebben az esetben is lehet meglepetés, lásd:Contergan, ami terhes nők szedése után deformált újszülötteket eredményezett. Ezt sajnos vakcináknál nem lehet megtenni. Nem lehet tehát elvárni, hogy a vakcinákat állatokon próbálják ki bevezetés előtt. A mellékhatás kockázatát mindenkinek viselni kell.

 26. 32. Tibor bá: Embereken is. Anno Romániában pszichiátriai kezelteken, börtönökben, stb. Mindezt pont azért, hogy második állításod lehetőleg minél kisebb mértékben legyen igaz, miszerint: „A mellékhatás kockázatát mindenkinek viselni kell.”

  Egy gyógyszer, oltás nagyon hosszú idő – néhány tíz év alatt – jut el odáig, hogy a piacra dobják, az eddigi gyakorlat szerint akkor és csak akkor, ha a biztonságát bizonyos határok közé lehet szorítani, ami a gyógyszerek leírásában mindig szerepel is.

  Ez esetben ez – sajnos kimaradt. Reméljük, nem következmények nélkül, mert az a gyógyszeripar hitelének nagyobb kárt okozna, mint hasznot.

  példa: Ha az Ibuprofen leírásában szerepel, hogy gyomorirritációt okozhat, de annyira fáj a fejem, hogy beveszem, vállalom a kockázatot, mert ismerem, oda van írva, tudom, hogy mit várhatok.

  Ha nem írják bele egy leírásba, hogy lassú „éreltömődést” okozhat, akkor nem tudom, hogy vérhigítót, vagy enyhe gyulladáscsökkentőt kell szednem, hogy megelőzzem ezt a problémát, vagyis egy idő múlva félhülyén magam alá csinálva, esetleg strokeban pusztulok meg, nagyobb gondot okozva, mint amilyet megelőztem azzal, hogy beoltattam magam.

  Innét kezdve pedig a gyógyszerészek ugyanoda kerülnek a tudomány szempontjából, ahol a felcserek, javasasszonyok, füvesemberek vannak, vagy még odébb, mert ezek legalább megpróbálnak nem ártani…

 27. 32 – Tibor bá

  …és a mainstream média által megvezetett bolondok viselik is.

 28. 30. 31. Zsolt

  Mindent meg fog tenni az amerikai mély állam, hogy az ügyet eltusolja. Kiegyeznek bár milyen összeggel. Igaz, most nem átlagjoskapistáról van szó, hanem egy hercegnőről. Majd fizetnek pár milliárd dollárt, hogy ne tudódjon ki. Ellenkező esetben nagyot veszíthetnek. Többek között a kiötlött és eddig elégé sínen lévő tervük, kártyavárként omlana össze. Sok embernek kinyílna a szeme a természetesnek hazudott vírus és a hozzá kapcsolt hisztéria vonatkozásában.

 29. Szabad-e adományozni a koronavírussal fertőzött elhunyt szerveit, de kötelező müanyag zacskóba temetni a halottat?

  Egy hat hónapos csecsemőt nagyon súlyos állapotban szállították kórházba, de az orvosok igyekezete ellenére – amint arról a helyi média beszámolt – nem tudták életben tartani. Elhunyt Pneumococcustól, miközben pozitív lett a koronavírus-tesztje, de agyvérzést is kapott.
  A lány máját Magyarországra szánták. Az átszállás Budapestről érkezett repülővel történt.

  / https://antimedia.gr/me-koronoio-epitrepetai-i-dorea-organon-tou-nekrou-alla-epivalletai-i-tafi-se-sakoula//

  A következtetéseket vonjátok le magatok…

  Svájcban nemrég oltatlanok vérbankját alapították.
  „A mellékhatás kockázatát mindenkinek viselni kell.”

  Csak ha beleegyezett a kötelező szurira.
  Mi – „Görögben”- 6O év felettiek ha nem vagyunk hajlamosak az árral együtt – döglött halként vagy fatuskóként – sodródni havi €1OO bírságot fizetünk.

 30. Van az a tanulmány, amiben kutatók nemzetközi csoportja hét európai országban vizsgálta az idősek otthonában tapasztalt kiugró COVID-19 halálesetek okait és megállapították, hogy idézem: ‘a halálesetek és sérelmek mértékéhez és természetéhez jelentős mértékben hozzájárul az idősek emberi jogainak mélységes figyelmen kívül hagyása (@https://bit.ly/3XTDvhv). ‘Svédországban, mivel a gondozóotthonokat nem „egészségügyi intézményként” kezelik, sok Covid-19-ben szenvedő lakos nem részesült életmentő kezelésekben, például oxigénben és intravénás szerekben, hanem palliatív ellátást ajánlottak nekik. Sok otthonban ez „nyugató koktél” formáját öltötte; ezt gyakran telefonon írták fel, és morfiumot és midazolámot tartalmazott, amelyek ismert légzésgátló gyógyszerek. Egy jól ismert geriáter azt mondta egy svéd újságnak, hogy véleménye szerint ez a gyakorlat „aktív eutanáziának” minősül. Ezt az „alapértelmezett gyakorlatot” az Országos Egészségügyi és Jóléti Tanács hivatalos útmutatása befolyásolta, hogy a kórházi intenzív osztályokat ne terheljék túl idős betegek, akiknek alacsony a túlélési esélye.’
  Mindezt alátámasztja, hogy az Egyesült királyságban a midazolám injekció, amit általában idős fekvő betegek leszedálására használnak, felírási gyakorisága egybeesett az első komoly Covid-19 hullámmal. Hisz a hivatalos angol javaslat is midazolámot és morfiumot javasolt az nagyon idős, magas kockázatú Covid betegek ellátására. Hogy ne terheljék túl a rendszert.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük