(3925) Mindörökre COVID

Tibor bá’ szerkesztett fordítása

forrás: WSWS

Biden megfertőződése és a „mindörökre COVID” szörnyű valósága

 szerző: Evan Blake

 

89. útban a 90. felé

Joe Biden amerikai elnök COVID-19-fertőzése jelentős fordulópontot jelent az Egyesült Államok világjárványra adott válaszában. Ezt az eseményt, amelynek a Biden-kormányzat mély aggodalmát és önreflexióját kellett volna kiváltania, ehelyett arra használták fel, hogy nyíltan kinyilvánítsák a Fehér Ház brutális új politikáját a világjárvány ellen:  A COVID-19-cel ismételten, évről évre, örökre mindenki meg fog fertőződni..

A rendkívül fertőző és immunrezisztens Omikron BA.1 alvariáns tavaly télen történt terjedése a COVID-19 terjedésének lassítását célzó összes intézkedés megszüntetését késztette. A korábbi változatokhoz hasonlóan számos világkormány tisztviselői tudománynak hátat fordítva állították, hogy a BA.1 tartós immunitást vált ki, és a betegséget „endémiába” juttatja.

Most, az Omikron további három alvariánsának egymást követő hullámai után, ezt a durva hazugságot elvetik, és a Biden adminisztráció nyíltan folytatja az örökös, tömeges fertőzés politikáját. Ez lényegében a Donald Trump által megvalósított „nyájimmunitási” stratégia újracsomagolt és még veszélyesebb változata, ami azzal fenyeget, hogy a meglévő vakcinák és kezelések hatékonyságát gyorsan aláássák. Miközben nyíltan kinyilvánítják azon szándékukat, hogy lehetővé teszik a SARS-CoV-2 ellenőrizetlen, örökké tartó terjedését.

a Fehér Ház továbbra is eltitkolja, hogy ez milyen szörnyű következményekkel jár majd az amerikai és a világ társadalmaira nézve. Nyilvánvaló, hogy valamikor júniusban úgy döntöttek, hogy jelentősen csökkentik a biztonsági óvintézkedéseket, amelyek megvédik az elnököt a COVID-19 fertőzéstől. Az elmúlt hetekben számos fotót és videót készítettek nagy beltéri rendezvényeken és nemzetközi találkozókon egy maszk nélküli Bidennel. Valójában a Fehér Ház tudatosan engedélyezte Biden megfertőzését egy egyre mélyülő propagandakampány részeként, hogy rákényszerítsék az amerikai társadalmat az „örök COVID” politika elfogadására. Július 18-án, három nappal azelőtt, hogy Biden fertőzését nyilvánosságra hozták, a 81 éves orvosi főtanácsadó, Dr. Anthony Fauci azt mondta a Politico-nak: a járvány legalább a következő negyedszázadig elhúzódik. A Biden betegsége alatt tartott három sajtótájékoztatón a Fehér Ház COVID reagálási koordinátora, Dr. Ashish Jha és Karine Jean-Pierre sajtótitkár megismételte a vírus átadásról szóló nyilatkozatát, miközben kijelentette, hogy minden amerikai elkerülhetetlenül megfertőződik a COVID-19-cel.

Július 21-én Jean-Pierre kijelentette: egy bizonyos ponton mindenki elkapja a COVID-ot. Ez a vírus örökre velünk marad.” Július 25-én, hétfőn Jean-Pierre megismételte: „Amint már mondtuk, szinte mindenki meg fogja kapni a COVID-t.” A polgári sajtó számos cikke és a sugárzott híradók szegmensei ugyanezeket a beszédtémákat hangoztatták, mint a papagájok. Végül szerdán Biden COVID-19-tesztje negatív lett, és véget vetett az elkülönítésének. Láthatóan rosszullétben, többször köhögve, a fertőzéstől még mély hangon, és beszéd közben a szokásosnál jobban botladozott,

Biden hazug és cinikus, 10 perces beszédet tartott a Rózsakertben maszk nélküli, az ujjongó munkatársak egy csoportjának, amelyben állította, hogy vakcinák, és a Pfizer vírusellenes Paxlovid semmissé teszik a vírusok tömeges terjedésének veszélyét.

Beszéde során Biden háromszor utalt „Istenre”, egyszer pedig „imára”. Nem tett utalást a COVID-19 okozta halálozások napi emelkedésére, a Long COVID hatásaira, a vírus evolúciójára, a maszkra vonatkozó mandátumokra, a levegőben történő terjedésre, vagy a világjárvánnyal kapcsolatos, vezető tudósok által felvetett egyéb kritikus aggályokra.

Biden beszédének napján hivatalosan 801 amerikai halt meg COVID-19-ben, miközben a kórházi kezelések száma megközelítette a 44.000-et. Biden beszéde elején kijelentette: „a valóság az, hogy a BA.5 azt jelenti, sokan még mindig elkapják a COVID-t, még akkor is, ha megtesszük az óvintézkedéseket. Ez nem azt jelenti, hogy bármit rosszul csináltunk. Sajnos ez a COVID még mindig velünk van két és fél év után is, a tavaly téli Omikron BA.1 hullámban bekövetkezett mérséklő intézkedések elhagyása miatt a napi új halálozások hétnapos átlaga elérte a napi 2654-et.

Az életmentő oltások bevezetése ellenére Biden hivatalba lépése óta, több mint 610 000 amerikai halt meg COVID-19-ben, ami 39 százalékkal több, mint Trump idején. Több mint 200.000 szülőt és nagyszülő gondozót ölt meg a COVID-19 az Egyesült Államokban, többségük Biden alatt, amikor is könyörtelenül törekedtek az iskola újranyitására, ami tömeges vírus terjedéshez vezetett, a gyermekek és családjaik között.

Biden kijelentette: „Most már megelőzhető a legtöbb COVID okozta halálozás. Ez annak a három ingyenes eszköznek köszönhető, amelyeket az adminisztrációm terjesztett az elmúlt évben: emlékeztető oltások; otthoni tesztek; könnyen használható, hatékony kezelések. Vagyis, félelem nélkül élhetsz, ha azt teszed, amit én tettem.

A New York-i magazinban csütörtökön megjelent interjú Dr. Eric Topol tudóssal teljesen felforgatja a Biden által bemutatott téveszmés fantáziát, és megerősíti számos tudós figyelmeztetését – ami szerint a folyamatos tömeges fertőzés lehetővé teszi a SARS-CoV-2 veszélyesebb változatokká való fejlődését, amelyek egyre inkább fertőzőek, virulensek, immunelkerülőek és ellenállnak az olyan kezeléseknek, mint a Paxlovid.

A Paxloviddal szembeni ellenállással kapcsolatban Dr. Topol kijelenti: „Elkerülhetetlen rezisztenciát fogunk látni ezzel a gyógyszerrel szemben, amely az oltások után a második legfontosabb előrelépés a vírus elleni küzdelemben. A meglévő oltóanyagokkal végzett emlékeztető oltásokat kommentálva Dr. Topol rámutat a Centers for Disease Control and Prevention (CDC) legújabb adataira, amelyek azt mutatják, hogy minden új Omikron alvariáns fokozatosan csökkenti a meglévő vakcinák kórházi kezelést megelőző képességét.

Topol kijelenti, hogy a legnagyobb gondja az ismeretlen jövő, vagyis az, hogy ennek a vírusnak még mindig számtalan lehetősége van arra, hogy ellenállóbbá váljon, immunválaszunkkal szemben.

2020-ban vezető tudósok arra figyelmeztettek, hogy a jelenlegi vakcinák nem állítják meg a vírust, és az új variánsok tovább fognak fejlődni, de két év elteltével gyakorlatilag semmilyen finanszírozást nem fektettek be az Egyesült Államokban, hatékonyabb intranazális azaz orr-nyálkahártya vakcinák fejlesztésére és gyártására. A Biden adminisztráció közelmúltbeli kijelentései ellenére nincs kilátás arra, hogy az Egyesült Államokban ilyen vakcinákat tömegesen gyártsanak ebben az évben, és valószínűleg később se.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

171 gondolat erről: „(3925) Mindörökre COVID

  1. „számos világkormány” – ??? Kíváncsi lennék, mégis hány világkormány van a Világon. És hogy ezek közül hányan fordítottak hátat a tudománynak…

  2. „Biden kijelentette: „Most már megelőzhető a legtöbb COVID okozta halálozás. Ez annak a három ingyenes eszköznek köszönhető, amelyeket az adminisztrációm terjesztett az elmúlt évben: emlékeztető oltások; otthoni tesztek; könnyen használható, hatékony kezelések. Vagyis, félelem nélkül élhetsz, ha azt teszed, amit én tettem.”

    Liakopoulos az USA-rol: Engedjétk meg, hogy Biden egy idősek otthonába vonuljon vissza a tanácsadóival együtt.

    Nemcsak Biden szenved szenilis demenciában, hanem tanácsadói is, akik két különböző helyen olvasták fel pontosan ugyanazt a beszédet.

    Konkréttában az amerikai „vezető” (itt nevetnek) szinte ugyanazt a beszédet olvasta fel két teljesen különböző beszédben – 2021. november 23-tól és december 3-tól.

    Azok, akik észrevették, „bábnak” nevezték Bident, és felszólították hivatalából való eltávolítását. Elnöki tartózkodása azonban nem szakad meg, mert az a cél, hogy a Világ lássa, valaki más uralja a bolygót, és nem az elmaradott politikusok.

    /https://rumble.com/v1cg8g9-81379017.html/

  3. 3 – köszi, gondoltam, csak úgy látszik, kötözködős hangulatban vagyok. Bocsánat, megpróbálok leállni.

  4. TOLDJUK HOZZÁ MÉG A MAJMOK ÁLDÁSÁT ÉS A MARBURG VÍRUST, AMELY MINDANNYIUNKAT MEGÖL???

    – 2022 – A MAJMOK ÁLDÁSA MINDNYINKUNKAT MEGÖL hahahahahaha

    – 2022 – A MARBURGVÍRUS ÚJRA MEGÖL MINDENT MINDENT hahaha

    /https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/08/na-prosthesoume-tin-eulogia-ton-pithikon-kai-marburgvirus.html/

    Jó a banán, és fogynak a tanulékony labormajmaink!
    Bunyó jön, sok bunyó minden szinten.
    Ha túléled, megtudod, melyikőtök volt a legerősebb halandó…

  5. „Az életmentő oltások bevezetése ellenére Biden hivatalba lépése óta, több mint 610 000 amerikai halt meg COVID-19-ben, ami 39 százalékkal több, mint Trump idején.”

    Számszerűleg biztos igaz ez az állítás, de a 2021 januári hivatalba lépésekor
    1, Az oltási program épp csak elindult (és sokan nem is oltatták magukat azóta se)
    2, a vírus alfa variánsa miatti halálozás épp a csúcsán volt, és a járvány nyilván nem állt meg egy hivatali beiktatástól.
    Továbbá Trump kb 1 évet, Biden már másfél évet kormányzott koronavírus járványos időszakban…

  6. úgy néz ki, velünk marad ez a nyavalya
    És akkor mit tegyünk?
    Maradjunk otthon, zárjuk be a nyilvános helyeket, iskolákat, szórakozóhelyeket, munkahelyeket?
    Természetesen, ezt örökké nem lehet. Velünk marad, mint a cukorbetegség, az infarktus és a rák

  7. Asidotus: milliószor leírtam: használjatok Allergodilt. Ha a maszkot kibírtátok, ezt játszva kibírjátok.

  8. (Natural News) Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) globalistái a következő fertőző betegség felszabadítására készülnek, hogy legalább 2030-ig kordában tartsák a világot.

    WHO is planning to keep the pandemic going for 10 years, pushing new diseases if necessary – NaturalNews.com
    telegra.ph

    Erről Marion Koopmans, a WHO-val együttműködő holland virológus számolt be. Egy interjú során elismerte, hogy az ügynökségnek van egy 10 éves terve, állítólag a jelenlegi Wuhan koronavírus (COVID-19) világjárvány és a várható második világjárvány kezelésére.

    /https://www.brighteon.com/d480a270-c714-4f89-a871-ea9a88c4da3c/

  9. Csak egy kis érdekesség, cdc.gov-ról 2020-as US halálozási csoportok:

    Number of deaths for leading causes of death:
    Heart disease: 696,962
    Cancer: 602,350
    COVID-19: 350,831
    Accidents (unintentional injuries): 200,955
    Stroke (cerebrovascular diseases): 160,264
    Chronic lower respiratory diseases: 152,657
    Alzheimer’s disease: 134,242
    Diabetes: 102,188
    Influenza and Pneumonia: 53,544
    Nephritis, nephrotic syndrome, and nephrosis: 52,547

    Ha így is kétszer annyi esélye van, hogy rákban hal meg az ember, vagy szív elégtelenségben (ez talán nem pontos fordítás 🙂 ), akkor szerintem a covid-ot sem fogja a többség komolyan venni. Remélhetőleg a veszélyeztetett csoportok azért odafigyelnek rá jobban.

    Most vannak ismerősök (harmincas pár) akik covidosok, egyikük 1 hete lázas, köhög, szóval van ereje a mostaninak is, másikuk pár nap után jobban lett, de azért ő is szarul volt addig.
    kétszer vagy háromszor oltottak, azt nem tudom pontosan most, hogy melyik.

  10. Igen. Van, aki nagyon könnyen túl teszi magát a BA.1 és a BA.5. fertőzésen. A statisztika szerint is a megfertőzöttek számához képest kevés az ágyban fekvő és a lélegeztetőn lévő, de…. van akik nagyon ráfázik, és halál is van. Szóval, itt van még.

  11. Unokatestvérem fia januárban kapta el a vírust, erős, masszív 40-es srác.
    kamiont vezet, kint Olaszországban jelentkeztek nála a tünetek.
    Felhívta háziorvosát, az azt mondta neki, azonnal kórházba…
    Persze nem volt hajlandó erre idegen helyen, hazahozta a rakományt, Sopronban kirakodtak, aztán vitte haza a kocsit Székesfehérvárra.
    Azt mondja, erre az útra már nem is emlékszik, hogy jutott haza.
    Kétoldali tüdőgyulladás, 28 nap altatásban, utána hosszadalmas rehabilitáció, először a kezét is alig bírta felemelni.
    Most pár hete kezdett újra dolgozni, de még most is állandóan köhögött telefonálás közben.
    Kérdeztem, oltás volt?
    Á, dehogy…
    Annyi volt a reakciója, hogy mellőle több embert vittek ki zsákban, aki háromszor oltott volt.
    Aki egyszer elkötelezte magát az oltással szemben, azon már nem változtat.

  12. Offolnék,elnézést.

    Tibor bá’, illetve fórumozók felé kérdeznék.

    Anyám oxigén koncentrátort használ,OEP alapon.

    Vonatkozik-e valami kedvezmény az áramdíjban mert elég jó étvágyú szerkezet,és szegénykém elkezdte ritkábban használni,mert mekkora lesz a villanyszámla.

    Ha jött szembe nektek ilyen kedvezmény,kérlek tudasd, hol lehet utánajárni.

    Köszönöm

  13. Neves és névtelen hazai vállalkozók kétségbeesetten keresik azt a vakcina-injekciót, amely semlegesíti a COVID-oltások jövőbeni mellékhatásait a szervezetben

    /https://kourdistoportocali.com/news-desk/egchorioi-epicheirimaties-eponymoi-kai-anonymoi-anazitoyn-apegnosmena-to-anti-emvolio-poy-exoydeteronei-tis-mellontikes-parenergeies-ton-emvolion-ston-organismo//

  14. 13: hubab

    „Aki egyszer elkötelezte magát az oltással szemben, azon már nem változtat.”

    Várjuk ki a végét, hogy ki változtat, ki nem…
    /https://angelikamihalik.substack.com/p/elkezdodott-ebrednek-a-beoltott-gyerekek?utm_source=email

    Amíg ez alakul, mint a puposgyerek a prés alatt, addig egy kis hétvégi lazítás:
    /https://fb.watch/eL7-oVQxyr/

  15. ? ??́? ???́????́??̈??? ????́??́? ??̈?????́??? – ? ?? ?́? ?????? ????????? ?́? ???????? ????? ????́??́??́? (link: https://bit.ly/3BNePPU)

    A gyerekek és a fiatalok csak nagyon ritkán betegednek meg súlyosan az Omikron variáns okozta COVID-19-től. Ezért 2022. július 1-től a 18 év alatti gyermekek és fiatalok már nem kaphatják meg az 1. oltást, 2022. szeptember 1-től pedig a 2. oltást sem.
    Olyan gyermeknél, akiknél különösen fokozott a súlyos lefolyás kockázata, továbbra is lehetőségük lesz az oltásra, az orvos egyéni értékelése alapján.

    Innen is gratulálok a “felelősségteljes” szülőknek!

  16. Re:15 L.S
    Egyik ismerősöm CDS plus kúrát csinál, mert a 3.Phizer után sorozatosan ízületi panaszai vannak. Beszámolok róla, hogy mire jutott vele.

  17. 19.Avatar: A covid elején, mikor még messze nem volt vakcina, tapasztalták, hogy a gyenge tünetekkel vagy tünetmentesen átesettek között is relatív gyakran található szívizom gyulladás. Az oltások alkalmazása után, akinek ez volt a célja, rögtön a vakcináknak tulajdonította ugyanezt. (Szerencsére ez a szívizom gyulladás a legtöbb esetben nem olyan veszélyes, mint ahogy egy laikusnak, pl. nekem is, elsőre hangzik.)

  18. Teljes a káosz a német covidpolitikában

    A német média elkezdte darabokra szedni az őszi járványügyi szabályok általa javasolt verzióját nemrég bemutató Karl Lauterbach egészségügyi minisztert. A szociáldemokrata politikus ugyanis azt tervezi, hogy aki októbertől húsvétig nem rendelkezik friss, azaz 3 hónapon belüli oltással, azt napi teszteléssel vagy permamens FFP2-maszkhordással lehetne szívatni. Ez azért izgamas, mert az oltások mikéntjéért felelős német hivatal, a Stiko a negyedik oltást 70 év alatt eleve nem is ajánlja, holott Lauterbach a tervei alapján nemcsak a negyediket, de az ötödiket is beadatná a németeknek, hiszen aki mondjuk szeptember végén oltat, hogy ne kelljen maszkoznia-tesztelnie, annak december végén lejár a három hónap, így annak érdekében, hogy a normalitás látszata fennmaradhasson, be kell adnia magának egy következő dózist, amivel kihúzza húsvétig.

    Az egyik német köztévé, a ZDF előszedte a miniszter egy nyáreleji nyilatkozatát, miszerint azt tanácsolja a fiataloknak is, hogy aki zavartalanul akarja élvezni a nyaralását, az beszéljen a háziorvosával és oltassa be magát. A négy oltás után a covidot elkapó, állítása szerint ezek és a Pfizer-gyártotta Pavloxid szedése ellenére is komolyabb tünetekkel járó betegség mellett home office-ból dolgozó, onnan a műsorba bekapcsolt Lauterbach reakcióként erre kerek-perec tagadta, hogy ez azt jelentette volna, hogy ő mindenkinek a negyedik oltást ajánlgatja. A Twitteren aztán elhatárolódott attól is, hogy az emberek háromhavonta oltassák magukat, mint írta, ilyet sem egyik orvos nem vállalna be, sem olyan ember nem létezik, aki ezt akarná:

    „Maga komolyan azt hiszi, hogy az emberek minden három hónapban beoltatják majd magukat csak azért, hogy maszk nélkül mehessenek étterembe?????? Ha ezt tényleg sokszor látnánk, megváltoztatnánk a szabályt, hogy ne legyenek kivételek. Általános maszkkötelezettség a beltereken vagy tesztelési kötelezettség lenne.”

    Hogy akkor mégis miért olvasható ki ez a szándék a javaslatából, arra már nem reagált, azt viszont jelezte, hogy ha lesznek pontosabb adatok az oltóanyag hatékonyságának idejét illetően, a 3 hónapos időintervallum meghosszabbítható. Az, hogy milyen minőségű oltóanyag az, amely hatása 3 hónapig tart csak, és miért kellett ebből milliószámra rendelni, plusz most még boostereket is, nem is téma.

    A miniszter azzal is érvel, hogy az ellenőrzéssel sem lesznek gondok, a német kormány covidügyi mobilos alkalmazásában ugyanis különböző színeket rendelnek majd a friss oltáshoz, a gyógyuláshoz, a teszthez, így QR-kódokat sem kell majd beolvasni: a Berliner Zeitungot mindez a Kínában használt health code-okra emlékeztette, ahol az egyes színekhez különböző, a kormány által napi szinten variálható jogok járnak.

    forrás: gemist.hu

  19. Ausztriában is káosz van. Tartományonként más-más káosz.

  20. Történelmi döntés a dán kormánytól a több ezer mellékhatás után

    Dánia megtiltja a 18 éven aluliak teljes lakosságának a Covid-19 elleni védőoltás beadását, és a világon az első ország, amely ezt a tilalmat alkalmazza!
    /https://www.pronews.gr/kosmos/dania-telos-o-emvoliasmos-kata-tou-koronoiou-gia-olous-tous-polites-kato-ton-18-eton//
    A dán kormány különösen azt jelentette be, hogy „18 év alatti fiataloknak tilos a Covid-19 elleni védőoltással beoltatni, kivéve, ha orvosi véleményük az ellenkezőjéről szól”!

  21. Costa Rica új elnöke bejelentette, hogy eltörli a Covid-19 elleni kötelező védőoltást, és egyúttal törvénytelennek minősített minden olyan intézkedést-szankciót, aki nem oltott be.

    /https://www.pronews.gr/ygeia/o-neos-proedros-tis-kosta-rika-katirgise-ton-ypoxreotiko-emvoliasmo-gia-ton-covid-19//

    Vizsgálatot kért az előző kormánynak az AstraZenecával és a Pfizerrel kötött szerződéseiről is.

  22. 25.Analog
    ”Úgy néz ki, hogy az igazság kezd utat törni magának lassan, de biztosan…”

    Az első olyan bírósági döntés, amely IGAZAT AD egy oltatlan egészségügyi dolgozónak

    A határozat értelmében a Kórház köteles havi nettó keresete felét kifizetni mindaddig, amíg szolgálati jogköréből felfüggesztették.
    Információink szerint ez az első olyan országos bírósági döntés, amely egy beoltatlan egészségügyi dolgozónak igazat ad.

    Ez a döntés olyan fénysugár, amely reményt kelt bennünk, hogy az igazságosság
    meg fog állni helyét, megvetni fogja a politikai célszerűséget, és helyesen cselekszik, végső soron igazolva azt a több ezer egészségügyi és más kórházi dolgozót, akik alkotmányos és nemzetközi egyezményekből és törvényekből származó jogaikkal élve nem akartak oltást kapni.

    Egy köztársaságban nem lehet bosszút állni és megbüntetni azt, aki másképp mer vélekedni, mint amit nemcsak előadnak, hanem elzárásként ki is szabnak.

    Megfosztották őket az alapvető javaktól, páriákként és marginális „permetezetekként” kezelték őket, az év és évekkel ezelőtti hősökként tapsolt fehér ingeseket.
    https://www.el.gr/ellada/gegonota/seismos-me-tin-proti-dikastiki-apof/
    Ezeknek az embereknek a drámája a mai napig létezik, és mindannyiunkat fel kell, hogy ébresszen.
    A bírói kar a maga részéről a fenti döntéstől vezérelve, az Alkotmány és a törvények alkalmazásával, a többiek igazolására is felkérést kapott.”

    «Σεισμός» με την πρώτη δικαστική απόφαση που ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ανεμβολίαστο υγειονομικό!

  23. 27. – L.S.

    Az a szomorú, hogy mindez világszerte lezajlott (a magukat legliberálisabbnak tartó országokban is, sőt a durva, hogy azokban a leginkább, lásd Kanada, Hollandia, Ausztria), hogy diszkriminálták azokat akik nem voltak hajlandóak beoltatni magukat ‘parancsszóra’, hanem képesek voltak egyet hátralépni és gondolkozni, majd ráébredni arra, hogy itt valami nagyon nincsen rendben.

    A fő probléma az, hogy azok az emberek akik mindezt támogatták, egyszerűen nem hajlandóak szembenézni önmagukkal és beismerni, hogy hibáztak. Nem azzal hibáztak, hogy beoltatták magukat (ez mindenkinek a privát dolga szerintem), hanem azzal, hogy miután beoltatták magukat, (minimális kisebbségtől eltekintve akik előtt le a kalappal) támogatták azt a végtelenül aljas hatalmi politikát, amivel kirekesztettek, meghurcoltak, hülyének néztek és szabadságjogaitól megfosztottak állampolgárokat.

  24. 27. Ez volt a lényeg. A főpróba. Nemsoká jön a valóság.

  25. 28 infos

    És ha nem a főpróba volt, hanem a vizsga?
    Amelyen szinte mindannyian elbuktunk…
    Aki nem védte meg magát, azért.
    Aki nem védte meg a másikat, azért.

  26. Ha vizsga volt, én átmentem. Súgtam is. Aki nem hallgatott rám lelke rajta, van olyan, aki háromszor is bukott. Aki hallgatott, gond nélkül átment.

  27. Egyre inkább inog a német egészségügyi miniszter széke
    Nem biztos, hogy megússza az idei őszt Karl Lauterbach: amióta bejelentette a liberális igazságügyi miniszterrel közösen letárgyalt őszi covidügyi intézkedéseket, lényegében mindenbe beleköt a sajtó és az ellenzék, amihez csak köze van.

    Lauterbach az előző hetekben a négy oltása ellenére is covidos volt, mint posztolta, az enyhénél súlyosabb tünetekkel, amit ő állítása szerint a Pfizer gyógyszerével, a Pavloxiddal kezelt. Csakhogy azt Németországban háziorvosok a tényleg súlyos tünetes betegeknek írhatják fel, így felmerül, hogy az amúgy egészségmániás Lauterbachnál ennyire nem használtak volna az oltások, vagy hogy a miniszter egy sima gyógyszeripari lobbista, aki gyorsan rá akarja sózni a népre az általa berendelt gyógyszereket, amikből többszázezret hamarosan megsemmisítenek a közeli lejárat miatt, mert annak ellenére, hogy közel félmilliót szállítottak a patikáknak, eddig csak 30 ezer darabot vásároltak belőle.

    De tényleg négyszer lett-e oltva Lauterbach, mint azt ő propagálja és lényegében a társadalmi életben való részvétel feltételévé tenné? Egyrészt a vakcinákért felelős német hatóság, a Stiko eleve csak 70 fölött ajánlja a második emlékeztető oltást, így érthetetlen, hogy ő ezt miért adatta be, másrészt az egészségügyi minisztérium nem volt hajlandó közölni a sajtóval, mikor szúrták bele negyedszerre is a tűt a főnökbe, mondván az magánügy. A kitartó médiaérdeklődést Lauterbach egy sajtótájékoztatón próbálta meg lekeverni azzal, hogy bemutatta a mobilos QR-kódját, csakhogy az azt a hivatalos ellenőrző alkalmazásban beolvasó újságírók azt az eredményt kapták, hogy az illető három adagot kapott csak, az utolsót 2021 őszén. A minisztérium azzal próbált hárítani egy rövid tweetben, hogy Lauterbach nem hazudott, igenis be lett oltva negyedszerre is, csak épp az app adatbázisát jelentő nyilvántartásba ezt nem regisztrálta még. Kérdés, hogy akkor miért mutatta azt fel a sajtónak?…

    forrás: gemist.hu

  28. 30. infos

    Értem, hogy Allergodil.
    De azt is mondd már meg légyszíves, hogy naponta hány órahosszat vagy emberek közt? Kb. 60-80 fővel találkozol naponta (egy légtérben) vagy ettől lényegesen kevesebbel?
    Hányszor mész be „űrhajósruhában” Covid-ellátóhelyre vagy szubintenzívre? Ott mi lenne az Allergodillal?
    Mert ha otthoni elfoglaltságod van (home office) akkor persze, hogy nem vagy kitéve fertőzésveszélynek. Azt is tedd már hozzá mindig kérlek, hogy a véletlenül idetévedők pontosan legyenek tájékoztatva.
    Köszönöm szépen szíves megértésed.

    31, Analog:

    Sokszor elmondták itthon is, hogy a legalább három oltás némelyeknél teljes immunizációval jár, míg másoknál megfertőződés esetén elmaradnak a súlyos tünetek. Mi a problémád az orvostudománnyal egyébként?

  29. János, nem kísértél figyelemmel, én ezt már mind leírtam. Az Allergodil mechanikus akadályt képez közted meg a vírus között. Nem tud megfertőzni, mert bedugaszolja az ACE2 receptort plusz oldja a vírus fehérjeburkát. Közöltem a linkeket, ahol utána lehet járni. A elárusítók a boltban, a patikusnő, az ovónő, a nyugdíjasház egyetlen lakója sem – fertőzött környezetben -, az orvosnőjük, én se a kovidos rokon ápolásakor nem fertőződtünk meg. Volt olyan kollégám, aki covidosokkal tele repülőgépen, oltás nélkül hazajött Párizsból, Allergodillel. Mai napig semmi baja, fél évre rá jutott oltáshoz. Használtuk az allergodilt. Volt aki be volt oltva, volt aki nem, de az elején nem volt oltás.

    Mellékhatása nincs. Klinikai teszt van rá. Mi a bajod vele?

  30. Én és mindenki, aki frekventált környezetben van, 8 óránként hasznàlom. Ha kimégy boltba kéthetente egyszer, elég előtte egyszer, ha elfelejted, vagy nincs nálad, amint lehet. Ha neadjisten megfertőződsz, 8 óránként, mert felszívódik az orrból és mindenhol blokkol, vagyis nem tud máshol a szervezetben fertőzni, ergo enyhe lefolyás lesz. Így vált be.

    A gyerekeim 6 éves koruktól használják, tizenéve allergiára, semmi bajuk tőle. Én és mindenki a kovid elejétől, nem panaszkodott senki.

    Egyébként van a folsavnak is ACE2 bedugaszoló hatása, de arra nincs klinikai teszt, csak statisztikai.

  31. 35 – infos:
    Köszi a tájékoztatás. Mi a postással, kifutó fiúval, stb. való (maszkos) találkozást követően azonnal használjuk.

  32. 32. – János

    Az orvostudománnyal összességében nincs bajom, sok jó és hasznos dolgot köszönhetünk nekik, a covid vakcinákkal kapcsolatban viszont elég sok ellentmondás van/volt, ez szerintem kétségtelen…Plusz nem értem, hogy az oltottak miért akarják rátukmálni másokra is azt a vakcinát, ami tulajdonképpen kudarcot vallott és ráadásul a közép -és hosszútávú mellékhatásai nem ismertek…Engem oltatlanként nem érdekel ha más beoltatja magát, de engem hagyjon békén, a saját testem fölött én rendelkezek. Ezt leírtam egy korábbi hozzászólásomban is: „A fő probléma az, hogy azok az emberek akik mindezt támogatták, egyszerűen nem hajlandóak szembenézni önmagukkal és beismerni, hogy hibáztak. Nem azzal hibáztak, hogy beoltatták magukat (ez mindenkinek a privát dolga szerintem), hanem azzal, hogy miután beoltatták magukat, (minimális kisebbségtől eltekintve akik előtt le a kalappal) támogatták azt a végtelenül aljas hatalmi politikát, amivel kirekesztettek, meghurcoltak, hülyének néztek és szabadságjogaitól megfosztottak állampolgárokat.”

  33. 39 – dajtás:
    Szeretném tudni mi a véleményed, helyesnek tartottad-e volna, ha Semmelweis idejében kötelezővé tették volna az ellenző osztrák orvosok részére a kézmosást? Vagy hagytad volna az orvosokat, hogy fertőzzék meg az anyákat a személyi szabadság nevében.

  34. 40. Hmm…a kézmosás = mrns vakcina? Szép próbálkozás 😀

    És akkor arról még szó sem esett, hogy az oltottak ugyanúgy fertőznek, mint az oltatlanok…(Persze, ezt is próbálták elhazudni, hogy nem + nem is úgy…Csakhát kiborult a bili.)

    Szóval több szempontból sem helyes ez a hasonlat.

  35. Re:40 Tibor bá’
    Teljesen torz hasonlat, mert a klórmeszes kézmosástól max a kézbőröd szárad ki, de egy mrns oltástól trombózisba is el tudsz patkolni huszonéves korodban…
    A videót nem is az „oltásellenessége” miatt raktam be, hanem azért, hogy aki jogosan bármilyen kritikát mer mondani, azt igazi stasis módszerrel kicsinálják.
    Ma ott tart Németország, mintha újra legvadabb NDK lenne, miközben egy rossz transzi módjára úgy festi le magát, mint a jogállamiság és erkölcs megmentője lenne.

  36. 41, 42:
    Ez akkoriban ugyanilyen szokatlan, idegen, sőt veszélyes technikának számított. Nem hiába, tiltakoztak is ellene rendesen… A hasonlat kiváló, a ti gondolatmenetetetek ellenben nem az. Igaz akkoriban csak a szakmai körök véleménye csapott össze, a facebook népe nem vett ebben részt.

  37. 41 & 42:
    Ezt vártam. Össze-vissza nyomjátok a szöveget. A lényeg: a közjó érdekében lehet-e szabályozni az egyén szabadságát? Tehát megengedett-e hogy milliárdos lévén, jogaimra hivatkozva természetet rombolja saját birtokomon. Pl. le kell-e nyírnom a parlagfüvet? Mire fel kötelező? Tudomásul kell vennetek, hogy egy társadalomban az egyéni szabadság nem végtelen, és ez a COVID oltásokra is vonatkozik.

  38. Re:43 Csongor
    „A hasonlat kiváló”
    A hasonlat csúsztat, és az almát hasonlítja össze a kovászos uborkával.
    Egyébként pont fordítva ülsz a lovon, a kovid diktatúrát nyomók nyomják el a kovid elleneseket, ergo a hasonlat úgy lenne érvényes, hogy Semmelweis verő emberei verték agyon a kezet nem mosó orvosokat… 😉
    Lehet ezt ragozni, de elég egyértelmű az a szándék, hogy egy valós járványra hivatkozva kukázták a demokratikus jogokat, és bevezettek egy vad diktatúrát, ami nem tűr semmilyen ellentmondást.
    Természetesen csupán a véletlen műve, hogy az NWO programmal egyezést mutat, de a véletlenek már csak ilyenek.

  39. 45:
    „A hasonlat csúsztat, és az almát hasonlítja össze a kovászos uborkával.
    Egyébként pont fordítva ülsz a lovon,…”
    – Buta vagy, mint a föld! Szörnyű, hogy befolyásod lehet bárhol, bármiben, ahol fontos döntések születnek. A demokratikus jogaidat hamarosan önként fogod feladni, s nem a covid miatt!

  40. „Ez akkoriban ugyanilyen szokatlan, idegen, sőt veszélyes technikának számított.”

    Komolyan képes voltál ezt leírni, hogy egy kézmosás veszélyes technikának számított?:D Akkoriban nem is fürödtek az emberek? Vagy miért számított „veszélyes technikának”? Mesélj még Csongor…

    Ismét micsoda hasonlat Tibor bá-tól…Parlagfűnyírás vs. covid mrns kísérleti oltás? Szép próbálkozás ismét 😀

    Ezt benéztétek, nem kicsit…És mi nyomjuk össze-vissza a szöveget, ugye?:) Vicces…

    Napról napra mindenki számára egyre világosabbá válik, hogy csúnyán meg lettetek vezetve…A szajhamédia mindenben hazudik és ferdít, de kivételesen a covid-dal kapcsolatban igazat mondott végig, ugye? Micsoda logika…

    „Tudomásul kell vennetek, hogy egy társadalomban az egyéni szabadság nem végtelen, és ez a COVID oltásokra is vonatkozik.”

    Tehát az egyéni szabadság Tibor bá szerint addig tart, hogy egy olyan vakcinával be kell oltatnod magad ami

    – nem véd meg az ellen ami ellen kifejlesztették
    – ugyanúgy megfertőzhetsz másokat
    – nem vállal feleősséget értük senki
    – nem ismertek a közép -és hosszútávú mellékhatásai
    – a vakcinagyártókkal kötött szerződések szövegének kb. fele ki van takarva még az eu-s képviselők elől is
    – egyes esetekben komoly mellékhatásai vannak

    Hm…kösz, de továbbra sem…Kiválóan elvagyok 0 oltással, de támogatásomról biztosítalak titeket abban, hogy vegyétek fel majd a 10.-et is…’Hátha az már jó lesz’ alapon.

    Pár év múlva visszatekintve szégyellni fogjátok magatokat, amiért asszisztáltatok ehhez az egész covid vakcina tébolyhoz.

  41. 44. Tibor bá: A vélt közjó érdekében… vékony a mezsgye, és ilyen gondolkodást vélek felfedezni Orbán atyánk elmélkedései mentén is, de lehet, hogy tévedek. Én „magyar seggbe magyar lófaszt” alapon beoltatnám magamat akár kénsavval is, ha magyar gyártmány… úgy várom a debreceni oltóanyaggyár oltásait, mint a mannát… 🙂

    Csongor, azért nem akármi, ahogy titulusokat osztasz…
    Engedd meg, hogy kifejezzem mély nemtetszésemet…

  42. 45 – dajtás:
    Éveken át tudtam, hogy sose foguk egyetérteni, de azt hittem ennél jóval intelligensebb vagy.

    🙁

  43. 40. Tibor bá’
    ” Szeretném tudni mi a véleményed, helyesnek tartottad-e volna, ha Semmelweis idejében kötelezővé tették volna az ellenző osztrák orvosok részére a kézmosást? ”

    Tisztelt Tibor bá’
    Semmelweis idejében, az akkori idők hivatalosan elfogadott professzorai, hitük és meggyőződésük tényét nem lehetett csak ugy megkérdőjelezni.
    Semmelweis aki másképpen látta a dolgokat a témájában az a korának a „laposföldhivője” volt, vagy a „buta vagy, mint a föld!” titulus tulajdonosa.
    Szegény Semmelweis meg is kapta a magáét.
    Agyon verték és diliházba csukták.
    Még véletlenül sem engedték, hogy egy orvos megnézze.
    Igy is halt meg.
    A Nemesis azonban helyre hozta az igazát.

    Hasonló a sorsuk az igazukért kiálló becsületes és nem lekenhető mostani orvosok tizezreinek akik semmi pénzért sem mondtak le Hyppokrátészi esküjükről vállalva minden inséget ezért.

    Közülük néhányan aktívan is részt vesznek a nyilvánosság előtt megelőzve azokat akik később mentegetésül azzal fognak jönni, hogy nem tudtuk, nem hittük volna, hogy politikai döntés volt stb. stb.

    Remélem ezeknek az orvosi irásoknak a cimeit, átengedi a bloggazda.

    /https://www.triklopodia.gr/category/igia//

    * Robert Malone: ​​A COVID-19 vakcinák károsítják az immunrendszert, súlyosabb betegségeket és újrafertőződéseket okoznak
    2022. augusztus 3

    * Shmuel Shapira izraeli professzor azt állítja, hogy a majomhimlőt
    a COVID-19 vakcina okozta
    2022. augusztus 4

    * Az Európai Gyógyszerügynökség ma azt javasolta, hogy a Novavax Nuvaxovid és Covovax márkanéven forgalmazott COVID-19 oltóanyagát szívgyulladásra vonatkozó figyelmeztetéssel egészítsék ki.
    2022. augusztus 4

    * Most előttünk is bevallják !!!
    A HALÁLOZÁSOK-ról: „Kezdettől fogva COVID-ként rögzítettük a rákos betegek és a szívbetegek halálát”
    2022. augusztus 5

    * ARGYRIS DALIANIS kardiológus: 3-szor több lett a tüdőembóliás beteg
    2022. augusztus 7

    * Felzúdulás az Egyesült Államokban – a CDC elismerte, hogy szándékosan eltitkolta a Covid-oltások kockázatait

    * „Meglepő” kapcsolat a Pfizer vakcina és a tinédzserek szívizomgyulladása között – derül ki a tanulmányból
    2022. augusztus 7

    * „FÖLDRENGÉS”egy Olasz orvostol: „Nem volt bátorságunk kimondani, hogy a napi 160 ember halálesetei beoltottak voltak.”, vid
    2022. augusztus 7

    * „A koronavírus okozta gyermekek kockázata végtelenül csekély, míg a védőoltás kockázata HATALMAS”
    2022. augusztus 12

    * Egy Lariszából származó gyermeksebész sokkoló vallomása:
    „Ijesztő, ami történik” – mondja. „A szövetek ZSELÉVÉ válnak”
    RETTENETES RÉSZLETEK az oltások után!!!
    Az ügyészeknek azonnal be kell avatkozniuk, és ki kell vizsgálniuk az ügyet…
    16 Αυγ 2022

  44. „zselévé…”- na persze…Édes Istenem, ennyi baromságot. Az olaszok pedig: Takarítsanak inkább, mert náluk a kosz erősen rátett a terjedésre.

  45. Re:46 Csongor
    Azt már megszokhattuk hogy aki nem azt mondja amit te, az hülye.
    Van egy rossz hírem, ha a szabad munkaerő piacon ugyan így viselkedsz majd a kollégákkal, mint itt, akkor te leszel a cég „kedvence”.
    Ülj le fiam egyes attitűdöt rakd félre a te érdekedben, mert nagyon sok szenvedéssel fog ez járni, és ezt nem bántásként írom, hanem jó tanácsként.

    Egyébként a prekoncepció hegyek mögül elárulok pár titkot:
    Nem tagadom a pandémiát, mert ez egy kiszabadult biológiai fegyver volt, ami szimpla korona vírussá szelídült.
    Oltattam magamat, de nem vektor, és nem is mrns alapúval, mert nincs róla hosszú távú tapasztalat, ezt a kockázatot nem akartam felvállalni.
    K.rvára bűzlött a kampány, és a módszer ahogy nyomták „csak az oltás működik” a világon miközben minden mást lesöpörtek az asztalról.
    Ami toronymagasan verte a vészcsengőt, az a teljes felelősség áthárítása az oltottra, gyártó semmilyen felelősséget nem hajlandó vállalni, ami az eddigi gyakorlat szembeköpése.
    Tömeges titkosítások a témában, ami az álmoskönyvek szerint is nem jelent jót.
    Erre te lehülyezed azt, aki észre veszi, hogy vannak problémák, és stasis módszerrel eltapossák a kritikus hangokat.
    Kirohanásaiddal magadat minősíted, pedig te egy értelmes pasas vagy, igaz kissé dogmatikus, de ezt ki lehet nőni.

  46. 50. Tia

    Ügyesen kiragadtad a lényeget..
    Egyébb más információkkal gondolom már kényelmetlen szembenézni, át kell lépni rajtuk mint ha nem is létezne.
    Gondolom a dajtás által linkelt “koviddemokráciával” is tökéletesen azonosulsz, egyetértesz.
    Macskák jól vannak? ?

  47. Re:48 Tibor bá’
    Ne keseregj, mert attól szép a világ, hogy nem vagyunk egyformák. 🙂
    Látszat ellenére nagyon sok mindenben egyet értünk, de vannak dolgok ami mellett nem lehet elmenni.
    Ilyen a kovid svindli, mert a kezdetektől látszott hogy nem kerek a történet.
    Attól nem hülye az ember, ha kritikus valamivel szemben, és ebben a témában adtak bőven muníciót hozzá.
    Megjegyzem a spiri terület részeivel is ugyan úgy kritikus vagyok, főleg ha valami oltári nagy marhaságról van szó, tudnék mesélni erről is, de itt ilyen poszt nem sűrűn van.
    Tudod hány önjelölt megváltó, Mária, Jézus, Nagyboldogasszony reinkarnáció szaladgál csak kis hazánkban?
    Nagyon vad dolgok vannak, amit ugyan úgy szét tudnék cincálni, és akkor a hívek pontosan ugyan azt mondanák mint te, de ők még azt is mondanák hogy az ördöggel cimborálok.

  48. 30 infos:

    Köszönöm a súgást. Használtam is az Allergodilt és a Virostop orrsprayt és szájsprayt. A felnőtt gyerekeimet is elláttam velük. De nem használják.
    Én ötször buktam el. Az elején oltópontra vezényeltek, ott mindazoknak, akik kérték és az akkor rendelkezésemre álló információk alapjan megkaphatták, az akkori legjobb tudásommal beadtam a kovid oltást. (Azóta sokat tanultam. Több kovid oltást senkinek nem fogok beadni.) Háromszor be lettem oltva én is, mert anélkül azonnal kirúgtak volna és jövedelem nélkül a hitelem nem tudtam volna fizetni. (Megbántam. Ilyen oltást többet nem fognak rám erőltetni. A maradék egészségem többet ér, mint a hitelképesség vagy bármilyen munkahely.)
    Az ötödik bukásom? Az elmúlt három év történéseire és nem-történéseire ráment az egészségem és rámegy a párkapcsolatom.

    Ez van. Van amin talán lehet még javítani, van amin már nem.

    Szívós egy dög az a reményhal.

  49. 47 – Analog:
    Hozzászólásom lényegét nem látod át, ami nem az én hibám. Nem vitatom se az oltás hasznosságát, se károsságát. Azt boncolgattam, hogy a közjó érdekében lehet-e kötelező valami a személyi szabadság rovására. De ennek megvitatására alkalmatlanok vagytok, mert nektek az mRNS olyan, mint bikának a vörös posztó. Ha meglátjátok leírva, a szemetek vérbe borul, és elvesztitek az eszeteket.
    😀

  50. Igen, a macskák egymástól szeparaltabban, nagy egyeni élettérrel nagyon jól megvannak. Összezàrva viszont mutàlòdott macskakorona és màsvilàg. Ausztriàban a 3napos hosszuhetvege utàn a pàciensek többsége eléggé felbolydultan viselkedett. (Mert hogy együtt voltak a csalàddal, baratokkal és xy közben poz lett…) Teljes roham volt. Azota sem jobb a helyzet. Tehàt ennyire félvàllròl itt nem veszik a dolgokat.

  51. 56 – Tibor bá

    Természetesen vannak dolgok amiket kötelezővé lehet tenni a közjó érdekében. Ilyen pl. a biztonsági öv és a parlagfűnyírás.

    De nem lehet kötelező valamit ami nem ment végig minden tesztelési fázison (idő hiányában) és ráadásul nem is működik úgy, ahogy az elvárható lenne ill. a gyártó semmilyen felelősséget nem vállal, titkolóznak a vakcinaszerződésekkel és még sorolhatnám azokat a tényezőket amik miatt egy értelmes ember fejében felvillan a piros lámpa.
    Szerintem látjátok ti is az anomáliákat e nagy oltakozás kapcsán (társadalmi szinten is: szabadságjogok, diszkrimináció, stb.), csak nem vagytok hajlandóak tudomást venni ezekről, mert már letettétek a garast azon az oldalon és kényszerpályán vagytok…

    Azt továbbra sem értem, hogyha tulajdonképpen mindenbe gyalázod a szajhamédiát, akkor miért pont ez az egy dolog az amibe szerinted jót akarnak és nem hazudnak? Ugye a szajhamédia covid és a vakcina kapcsán nagyon beállt egy oldalra…Ez minimum elgondolkodtató.

  52. 58 – Analóg:
    Enged meg, hogy csak a szajha média témára reagáljak. A szajha média olyan, mint a hazug ember. A hazug embernek is vannak őszinte mondatai. A szajha média időjárás jelentése, mozi műsora, sakk rovata, stb. nem lehet hazug. Nem is az. A politikai hazugságok mellett miért lenne kötelező a coviddal kapcsolatos témákat elhazudni? Ráadásul az általános ismereteimmel összhangban vannak.

  53. Aki azt állítja, hogy Semmelweis professzor felfedezésének fogadtatása és a jelenlegi covid őrület között semmilyen összefüggés nincs, nem ismeri sem Semmelweis Ignác életútját, sem felfedezésének körülményeit, sem az adott korszellemet, kvázi az én értelmezésem szerint „buta”.
    Ennek a ténymegállapításnak sem köze, sem relevanciája nincs abban, hogy adott munkahelyen kinek a véleménye, milyen megítélés alá esik.
    Tény, hogy ma már az internet népét kell az akkori tudományos ellenzők közösségéhez hasonlítanunk, mert ma már mindenki azt gondolja, hogy ért ahhoz, amiben komoly megállapításokat tesz, ill. állást foglal.
    Abban tévedtem, hogy nem egy ember van csak az itt megszólalók között, akire ez a megállapítás igaz. S nincs is ezzel semmi baj, ha nem „az értelmes emberk” címszó alatt jelentkeznek.

    Javasolom, hogy aki az alábbi szakirodalmat nem ismeri, inkább ne szólaljon meg!
    /https://polgariszemle.hu/aktualis-szam/159-tortenelmi-szilankok/992-semmelweis-ignac-az-anyak-megmentoje
    S nem túl bíztatóak, ennek a bőven covid előtt készült cikknek a megállapításai sem:
    /https://www.origo.hu/egeszseg/20131014-kezmosas-korhazi-fertozes-semmelweis.html

    Teszek rá, hogy ki mit gondol rólam, ha a megállapításom helyes! Ráadásul nem egyetlen megnyilatkozás alapján állítom.
    /https://wikiszotar.hu/ertelmezo-szotar/Buta

  54. 60 – H.Cs.
    Enged meg, hogy felhívjam az olvasók figyelmét valamire. Azzal vádolnak, hogy csak neked lehet igazad, és aki veled nem ért egyet az hülye. Nos, kedves kritikusok. Csongor tanár. Egy tanár tanít. Tanítja a tudását, amiről kutya kötelessége feltételezni, hogy igaz. Aki ezt cáfolja, azzal (jó esetben) vitázik, és hülyének tartja. („ülj le fiam, hülye vagy”). Egy tanár nem fogja soha elfogadni, hogy amit tanít, az nem felel meg a mindenkori valóságnak. — Sajkát véleményem: eddig még egyetlen egy alakalommal se tapasztaltam, hogy Csongor „hülyeséget” írt volna. Hogy nem kenyere az udvariasság, azt aláírom.

  55. 47: Analog:
    Csak a kedvedért, de tessék elolvasni, ne csak átugord és tovább told az „eü. diktatúrát”!
    /http://egeszsegtudomany.higienikus.hu/cikk/2015-4/Surjan.pdf
    /https://divany.hu/vilagom/tisztalkodas-20.-szazad-eleje/
    /https://index.hu/tudomany/til/2016/03/06/evi_egy_furdes_eleg_volt_a_kozepkori_europaban/

    48: Infos:
    Tudomásul vettem. A „könnyen osztod” nem igaz, mert évek alatt gyűlt, sok-sok tapasztalat alapján történt a kinyilvánítása! Én nem kedvelem az udvari bolondokat…

    50: L.S.:
    Ne hasonlítsd magad és a vírustagadókat Semmelweishez! Itt valóban egymástól fényévekre álló kategóriákról beszélünk, elég csak beleolvasni Semmelweis bizonyításaiba… S nem utolsó szempont, hogy manapság nem téged, és dajtást, hanem pl. Tiborbát és engem vinnétek diliházba.

  56. Re:60 Csongor
    Csongor Csongor, irónia detektorod kapcsolóját nagyon eldugtad… 😉
    Tényleg jó tanácsként, bántó szándék nélkül írtam, hogy a kioktató, ülj le egyes hülye vagy fiam stílussal bajod lesz, de jól láthatóan a kritikát nehezen viseled.
    Nem baj, a népnevelés(Semmelweises kioktatásod elég nagy kapufa, tisztában vagyok az élet útjával, tudománytörténelem az egyik kedvenc területem…) nem célja a fórumnak.

  57. 63: Dajtás:
    „tisztában vagyok az életútjával, tudománytörténelem az egyik kedvenc területem…)”
    – Ebben az esetben csatlakozom Tiborbá korábbi megállapításához, tevékenységed kifejezetten rossz szándékú és megfontolt szándékkal ártalmas, ami számomra is elfogadhatatlan.

  58. 63 – dajtás:
    A fórum valóban nem népnevelésre készül, de itt irgalmatlan sötét koponyák is vannak. A népnevelés elkerülhetetlen. [pl. a levegő molekula szerkezeti képlete]

  59. 51. Tia
    ” “zselévé…”- na persze…Édes Istenem, ennyi baromságot. ”

    Tia

    Nem tudom mennyire doktor vagy és ha az vagy aminek vallód magad milyen ágon vagy milyen a specialitásod.
    Ha kórházban vagy nem ártana egypár gyermek-sebésznek megemlíteni és kommentet kérni erről a görög ”baromságrol”.
    Tudod nem könnyü nyilvánoság előtt ilyen „baromságot” kijelenteni, mert a legapróbb és jelentéktelen hibádért laposra taposnak a „megfizetett hivatalos szakemberek”.

    Nézzük csak, olvassuk mit is mond a gyermeksebész:

    A legkomolyabb, dokumentált és felelősségteljes panasz arról, hogy a Covid-19 elleni védőoltások mit okoznak a gyerekeknek, Vasziliki Suleimanova, a Larissza Kórház gyermeksebészétől származik, aki a Chalkidai közönség előtt beszélt és igazán borzongató dolgokról tett tanúbizonyságot.

    /https://www.ygeiamasnews.gr/astheneies/epidimies/85284/sygklonistiki-martyria-ellinidas-paidoxeirourgou-gia-emvolia-kata-covid-19-kanoun-zele-tous-istous-ton-paidion//

    Meg kell jegyeznünk, hogy amit mond, azt sok orvos elmondta nekünk privátban, legalább két gyermeksebész, akik félnek ezt nyilvánosan elmondani.

    Amiről Vasiliki Suleimanova tanúskodik, az világosan mutatja, miért tiltották be a 18 év alatti gyermekek oltását a múlt héten Dániában, erre a tényre csak a pronews.gr és az ygeiamasnews.gr hívta fel a figyelmet Görögországban.

    Egyszerűen fogalmazva: a gyermeksebész többek között arra panaszkodik, hogy a kisgyermekek oltásának kezdete óta titokzatosan 300-400%-kal nőtt a vakbélgyulladás, de a legrosszabb nem ez.

    A legrosszabb a gyermekek hússzöveteinek elöregedése, amelyek hihetetlenül rövid időn belül „öregednek” és a szokásos módon „kocsonyává” – „zselévé” – válnak, ami még a legegyszerűbb műtétet is különösen megnehezíti.
    A gyermeksebész többek között a következőröl panaszkodik:

    „A sürgősségire vakbélgyulladással érkeznek gyerekek, 300-400%-kal nőtt a számuk, de ami megdöbbentett, az az, amit először véletlenül tapasztaltam, hogy amikor kinyitottam a szöveteket, hogy eljussak az agyalapi mirigyhez, olyan állapotot tapasztaltam. a szövetek annyira megváltoztak, hogy ez nagyon megzavart, nagyon nehezen haladtam a műtét során, olyan eszközökre volt szükségem, amelyeket általában nem használunk gyermeksebészeti esetekben, ki kellett csomagolni egy másik felnőtteknél alkalmazandó szerszámkészletet, horgokat tenni … mert a szövetek nem tartottak.

    A szövetek kocsonyás állapota … amit krónikusan beteg felnőttek bizonyos állapotainál indokoltak visszaélésekkel és krónikus súlyos betegségekkel,
    felnőtteknél még közepes fokú betegség esetén sem indokolt ez az állapot.
    Tehát súlyos helyzetekben, többszörös kemoterápiás és sugárkezelésben részesülő rákos betegeknél néha ezt a képet látjuk.

    Szóval, ezt a képet láttam gyerekeken.”

    Legalább egy ügyész nem fog meghatódni, hogy utána nyomozzon?

    Az a tény, hogy a svédek eltörölték a 18 éven aluliak oltását a Covid-19 elleni készítményekkel, nem hatott meg senkit Görögországban?

  60. Re:64 Csongor
    „tevékenységed kifejezetten rossz szándékú”
    Ismét úgy akarsz valakiről véleményt alkotni, hogy nem ismered, és nem is akarod megérteni. Rossz szándék pláne nem vezérel, ez teljes félre értése a mondandómnak.
    Tibor bá’ nem egyszer képzelt már rólam valamit, amit rendre megcáfoltam egy másik megnyilvánulásommal. Engem nem lehet bedobozolni, mert a dobozok között állandóan átjárok, sőt ki is lépek a dobozokból, és „máshol” is vagyok.

    Re:65 Tibor bá’
    A blogod léte önmagában az, de nem direkt ezzel a céllal készült, gondolom.
    Egyfajta szellemi kávéház, ami néha napján átfordul alkesz késdobálóvá is, de ez már csak ilyen, ha sok dudás beszabadul egy helyre… 🙂
    „levegő molekula szerkezeti képlete”
    Ősszel a kedvencem: „CO mérgezésbe meghalt a szőlőhegyen K. József, miközben a mustot öntötte a hordókba”
    Ilyenkor kellene az újságíróknak egy tockost adni, mert a mustgáz soha sem volt CO.

  61. 67: dajtás:
    Bűvészkedj csak, máshoz úgysem nagyon értesz az itteni megnyilvánulásaid alapján…
    Nálam betelt a pohár. Érzékelve a nívót (lásd fentebb Dr. L.S. leiskolázza a gyakorló orvos Tiát), inkább csendben maradok.

    Egyszer egy ember azt mondta rólam: „Vége a világnak, ha ő és a hozzá hasonlók leteszik a lantot.” Nos jelzem, hogy letettem. Erre a pár évre tényleg kár szájalnom, s a többség úgysem fogja fel, mit veszít ezzel. 🙂
    Ciao!

  62. 51

    ” Az olaszok pedig”..

    http://latin-amerika.hu/index.php/hirek-uj/aktualis-uj/5057-hazatertek-lombardiabol-a-koronavirus-elleni-harcban-segedkezo-kubai-orvosok

    Többször ide másoltam.
    Ők állították meg – kubai orvosok – azt az irdatlan halálozást.
    Gyógyítottak! ..nem csak az orvoslátogató gyógyszereit nyomták betanított munkásként a betegekbe.

    Soha se elfelejteni.

    A megelőzés,az időben felismert vírusos állapot kezelése,amit KÁSLER ,az ágyszámok zsugorítására és orvosigazgatók eltűntetésére,a ragály minél nagyobb erlterjedésére használt hozzá nem értő hobby történész szintjén.

    Pont úgy,ahogy talán egyedül mi SZOPJUK legjobban az Ukrán-Orosz háború következményeit.

  63. 68. Horváth Csongor
    ” Nálam betelt a pohár. Érzékelve a nívót (lásd fentebb Dr. L.S. leiskolázza a gyakorló orvos Tiát), inkább csendben maradok.”

    Bizony az „okos emberek” a bajban, időben lelépnek, mint a patkányok és az egerek a süllyedő hajóról.

    A VAERS szakértőnek a Covid-19 oltásokról: „Nem tudjuk sokáig elrejteni a holttesteket – Túl sokan vannak!”

    A vezető szakértő a koronavírus elleni védőoltások okozta halálesetekről beszélt a CDC VAERS jelentési rendszerben, Dr. Jessica Rose.
    Kanadai kutató, alkalmazott matematikából BA diplomát és immunológiai mesterfokozatot szerzett az Új-Fundlandi Memorial Egyetemen.

    A podcasternek, Avi Baraknak adott interjúban többek között a koronavírusról, a vakcinákról és a halálesetekről mondta:

    * „Azoknál az embereknél, akik többszörös dózist kaptak a vakcinából, magas a Covid-fertőzés előfordulása.

    * (Egy vakcina engedélyezését) nagyon komoly okok miatt kell halasztani. Nem lehet siettetni.

    * Tilos azt állítani, hogy „a gyermek szívizomgyulladása enyhe és átmeneti”. Mert nem az!

    * Bármi is az, „amit beadnak, az vagy az injekció helyén marad, vagy a helyi őrnyirokcsomóban telepedik”.
    A reakció egy autoimmun reakció. A szervezet maga támadja meg őnmagát.

    * Beszámoltak arról, hogy a 0-23 hónapos csecsemők klinikai vizsgálataik során súlyos mellékhatást tapasztaltak.

    * Egyetlen gyermek sem halhat bele olyan orvosi beavatkozásba, amely állítólag javítja az egészséget.

    * Minden korosztálynak szól! Felhalmozódik a petefészkekben, a herékben, a lépben, a májban, a mellékvesékben, az agyban. Mindenhova megy!

    * A Messenger RNS (mRNS) valami úgynevezett „fordított transzkripciót” hajt végre, amiről azt is mondták, hogy soha nem fog megtörténni…
    Ez történik most!
    Visszatér a DNS állapotába. (A DNS ismét RNS-ből készül)

    * Ez egy kísérlet.

    * A profit érdekében vannak ott. Nem azért vannak, hogy egészséget biztosítsanak az embereknek.

    * És a holttesteket nem tudjuk sokáig elrejteni. Mert túl sokan vannak! És ez az igazság.”

    /https://rumble.com/v1f09rz-avi-baraks-interview-with-viral-immunologist-dr.-jessica-rose.html/

    Interjúját a vezető Amerikai kardiológus, Peter McCullough tette újra közzé.

  64. 71. Tibor bá’

    Én ebben nem lennék annyira biztos.
    Sokan vagyunk még akiket nem elégít ki az egyoldalú, cenzúrázott, “hivatalos” tájékoztatás.
    Akik meglátják még az üvöltő ellentmondásokat..

  65. Tehát akkor megtudtuk, hogy a szajhamédia nem hazudik időjárás ügyben, a moziműsort is pontosan leadja és a sakk rovat is ok és emellett olyan összetett kérdésekben mint a covid és a vakcinák ügyében is biztosan igazat mond…Hm…Elgondolkodtató?

    Továbbá a kézmosás kb. olyan volt Semmelweis idejében, mint a kísérleti covid vakcinák 2022-ben. Mivsoda párhuzam…Bravo.

    Ezek úgy hangzanak, mint végső kapálózások a mélybe merülés előtt. Megvezettek titeket 2 éven át és azt gondoljátok magatokról, hogy annyira értelmesek vagytok, hogy ez teljesen kizárt…Pedig de, megtörtént, ez napról napra egyre világosabb mindenki számára.

  66. Nézzük mi folyik az USA-ban…Ezek után gondoljuk azt, hogy minden rendbe van a covid és a vakcinák körül? Hát nem, valami nagyon is bűzlik: https://www.wsj.com/articles/twitter-becomes-a-tool-of-government-censors-alex-berenson-twitter-facebook-ban-covid-misinformation-first-amendment-psaki-murthy-section-230-antitrust-11660732095?mod=hp_opin_pos_2#cxrecs_s

    Alex Berenson substack oldalát pedig kifejezetten ajánlom azoknak akik tudni akarják mi folyik valójában…

  67. 55. Delp: mind a kettőt rendbe lehet hozni. Én szintén most caplatok ki az elsőből…

  68. https://444.hu/2022/08/20/valoszinu-hogy-a-teszt-rossz-ha-a-covid-minden-tunetet-produkalod-de-negativ-eredmenyt-kapsz-otthon

    Dr Letoha Tamás reagált e cikkre: „Tudom, hogy ünnep, de ezt egy barátom küldte, így reagálok rá. Szóval, ha életveszélyesen kapar a torkod. Vagy velőtrázó orrfolyásod van. És a szentkorona teszt nem adta meg a jogosítványt, hogy pozitív eredmény birtokában most halálra terrorizálhatod a rokonokat, barátokat, ne add fel a reményt. Irány a CocóLab, ahol Manyika, aki még 2020-ban azon küzdött, hogy huszadjára leteszi a másodéves biokémia vizsgáját, majd letesztel (igaz történet alapján). És akkor Te is lehetsz 40 fokban kovid pozitív. Persze az a tény ne riasszon el, hogy a Cocónál még a salátalevél is kovid pozitív, főleg ilyenkor, uborkaszezonban, amikor tényleg már csak az inbecilek és a belpesti értelmiség járnak teszteltetni. A lényeg, hogy sose add fel. És függetlenül attól, hogy egy csomó tesztállomáson a legalapvetőbb metodikai követelményeket sem tartják be, van még egy bökkenő a történetben. Ti. hogy hivatalos PCR tesztek is gyakran olyan koronavírus régiókra specifikusak, amik bármelyik koronavírusnál – mert tudjátok, az valóban nem a vírustagadók összeesküvés elmélete, hogy humán koronavírusból is van vagy nyolc fajta – ugyanaz. Így bármelyik ott van a szervezetedben, ami persze eddig is ott volt, csak kb mindenki leszarta, a teszted pozitív lesz. És nem ámulatba ejtő, hogy véletlenek – no meg az emberi ostobaság és a számító kapzsiság – micsoda összjátéka kell egy nyári 40 fokban pozitív teszthez? Ja meg még egy dolog! Amit az EU Gyógyszerügynökség mondott. A túl gyakori búszterezés hatásáról. Mert tudjatok, ezek már nem azok az általatok csak ósdinak nevezett, elölt vírus vagy rekombináns fehérje alapú vakcinák. Mert azok a vakcinák, amik úgymond a fertőzésre jellemző immunpatologiás folyamatok nélkül immunizáltak, már a múltté. Mert Ti, és azok a nagy szakértők, akik nekünk még anno azt mondták, nem érünk mi az MD, PhD címünkkel semmit, mert az igazi szakértelmet az ember a bocitejivóban, meg saláta biológiai kurzusokon szerzi, megmondták, csak az a vakcina jó, ami már a fertőzésre jellemző immunpatologiát is magában foglalja az immunizálaskor. Hisz így több ellenanyag termelődik. Tiszta sor. De miért termelődik több ellenanyag? Mit is takar a fertőzésre jellemző immunpatológia? Az hogy az immunsejtek minden egyes vírusfehérjét termelő sejtet elölnek. (Apropó, azt remélem tudjátok, hogy a fertőzés nem azt jelenti hogy a vírus RNS-e ott van az ember nyálkahártyájának nyákrétegében, amit a PCR ugye kimutat, hanem azt jelenti, hogy a testi sejtek az őket megfertőző vírus RNS-e alapján elkezdenek vírusrészecskéket termelni?) Ezért ha az immunrendszer lát egy idegen vírus fehérjét termelő sejtet, akkor azt ő megöli, bárhol is legyen a szervezetben. Ezért is termelődik jó sok ellenanyag. Hogy a következő vírusfertőzéskor a szervezet az ellenanyagokkal közömbösítse a vírust, elejét véve a fertőzés hatására fellépő sejt pusztulásnak. És tudjátok az a baj, hogyha több tízmilliárd nanorészecskébe csomagolt RNS-sel áttörjük a bőrt és beadjuk azokat az izomszövetbe, az a több tízmilliárd nanorészecske a nagy számok törvénye alapján számos helyre el tud jutni. Mert nem fog mind egy helyben maradni. Mert a szövetek nem statikus terek. Mert ha nem lennének átjárva folyamatosan keringő folyadékkal (vér, nyirok stb), elhalnának. De most fókuszáljunk arra, hogy ezekből az RNS hordozó nanorészecskékből nagyon sokat fel fognak venni a szöveti immunsejtek, amik majd tüskefehérjét kezdenek el gyártani. És tudjátok mi lesz a tüskefehérjét gyártó immunsejtek sorsa? A saját immunrendszerük végez velük. És értitek már hogy az Európai Gyógyszerügynökség miért figyelmeztetett, hogy ne búszterezzétek magatokat túl gyakran? Mert bizony minél többet oltassz ezekkel az új típusú, vírusfertőzésre jellemző immunológiai folyamatokat – többek közt a sejtpusztulást – is indukáló genetikai alapú oltóanyagokkal, annál jobban fognak pusztulni a saját sejtjeid. Köztük az immunsejtek. És most arra végképp nem térnék ki, hogy a SARS-CoV-2 tüskefehérjében van limfocitopéniat okozó HIV vírusra jellemző antigén is, mert ezt már úgysem hiszed el (az AIDS-ről azért még hallottál, ugye? Szerzett immunhiányos állapot, amit egy vírusfertőzést követő immunsejtpusztulás okoz. És immunhiányos állapotot – azaz immunsejtek hiányát nemcsak a HIV, de egyéb vírusfertőzés, sőt gyógyszer is képes előidézni – ezért is kell bizonyos gyógyszereket csak előírás szerűen alkalmazni). De a lényeg: ott fogsz állni a 40 fokban és nem érted, hogy miért kapar a torkod és folyik a taknyod, mint régen. Csak akkor novemberben. Meg februárban. Most meg nyáron. Na ezért jó orvosegyetemet végezni. Mert ezen én már nem csodálkozok. Teszteljetek. Búszterezzetek. Csak ne rántsatok egy országot magatokkal a sötétségbe.”

    Biztos, hogy azok a hülyék akik nem oltatnak? …

  69. Itt a folytatás Dr. Letoha Tamás szegedi kutatóorvostól (bár úgy látom cenzúrázva vagyok, de legalább Tibor bá talán elolvassa…):

    “ Van abban vmi nagyon szomorú és sajátosan kelet-európai, hogy felrakok egy posztot a modern genetikai vakcinák, így az RNS alapú oltások hatásmechanizmusáról, amiről az amerikai sajtó, így a New York Times 2020 májusában már részletesen beszámolt (ld. az alábbi képek forrását https://nyti.ms/3wjqjHt ; https://nyti.ms/3caWQIU ; https://nyti.ms/3KpdSQp), a magyar emberek mindezt vmi égbekiáltó revelációként élik meg, az embertől „kinek van vér a pucájában”. Pedig az a tény, hogy a genetikai alapú COVID oltások hatásmechanizmusa magában foglalja a vakcina által a szervezetbe jutatott genetikai kód alapján idegen vírusfehérjét – azaz tüskefehérjét – termelő sejt halálát, azt nem csak a vírusfertőzésekre adott immunológiai válasz alapjait ismerő szakemberek, hanem a New York Times-t olvasó nagyközönség számára is nyilvánvaló volt. Már 2020-ban.

    És az, hogy a légúti vírusok – így például az influenza – elleni vakcinák nem túl meggyőző hatékonyságát a vakcina által indukált immunválasz a természetes vírusfertőzésre történő adaptációjával lehet növelni, már egy 80-as évek vége óta ismert iparági és tudományos törekvés volt. Tehát az a tény, hogy az oltottak szervezetében a testi sejtek halálát mellőző, szinten csak antigénfeldolgozást indukáló inaktivált vírus vagy fehérje alapú vakcinák mellett a természetes vírusfertőzésre jobban hasonlító, a vírusantigének testi sejtekkel történő legyártását és a vírusantigén-termelő testi sejtekkel cytotoxikus limfociták által történő elpusztítását is indukáló vakcinák is bevezetésre kerülnek, már régi törekvése volt a gyógyszeriparnak. Tehát ez nem egy titkos társaság összeesküvése volt, akik megpróbálták kiirtani az oltottakat, hanem egy racionális törekvés a vakcinák hatékonyságának fokozására. Sok szakember számára persze a testi sejtek halálát is magában foglaló vírusantigén gyártás kétélű fegyvernek tűnt (így nekem is), mások viszont ragaszkodtak az új megoldások bevezetéséhez. Az óvatosságra intő szakemberek szerint a vakcinák bevezetését épp az indokolta, hogy a vírusfertőzésre jellemző immunpatológia nélkül indukáljunk védelmet, míg a merészebbek szerint a hatékony immunválaszhoz kell a vírusfehérjéket termelő testi sejtek elölését okozó cytotoxikus limfociták aktivációja. A történet erről szólt (meg persze nagyon sok pénzről). Az viszont külön szomorú, hogy itthon mind az immunitás, mind a vakcinafejlesztések részleteit teljességgel nélkülöző médiamunkásokra lett bízva az emberek tájékoztatása. Azokra, akik egy minimális patogenitású Omikron variáns (új tanulmány: az Omikron fertőzöttek 56%-a észre sem veszi, hogy hordozza a vírust – https://bit.ly/3QG0NV5) mellett, mindenfajta racionális orvosi vagy molekuláris biológiai ismereteket nélkülözve az élet további korlátozását követelik, a kültéren fél órán belül lefertőződő maszkok további hordásával, lezárásokkal, tömeges teszteléssel és 3-4 havonta ismétlődő búszterekkel. Apropó, jut eszembe. Ugye azt tudjátok, hogy vírusfertőzésnél miért leszel beteg? Mert a sajtó ezt sem igazán írta le. Mert a legtöbb vírus a gazdasejtek fertőzésén, azaz genetikai anyaguk az emberi sejtekbe juttatásán és önmaguk reprodukcióján kívül nem igazán csinálnak semmit. Minden, amit betegségként élsz meg egy vírusfertőzéskor, az nem más, mint a saját immunrendszered reakciója a vírus és a fertőzött sejtek kitakarítására, ami magában foglalja a fertőzött sejtek immunrendszer által történő elpusztítását és az azt övező gyulladásos választ. És ha a szervezet nem reagál egy vírus jelenlétére, már önmagában mindent elmond az adott parazita patogenitásáról. De persze lehet csíramentesen élni. Elzárva a külvilágtól, mint azok a csíramentesen tartott labortóriumi egerek, amin különböző immunológiai vizsgálatokat végeznek. Csak az a baj, hogyha ezek az egerek végül egy minimális patogenitású kórokozóval találkoznak, belehalnak. Ezért is mondom: ha valaki csíramentes életet kíván élni, tegye. A külvilágtól elzárva, karaténozva, maszkolva, folyamatosan tesztelve, 3-4 havonta újabb és újabb búsztert felvéve (+ majomhimlő elleni oltás!!!). Demokrácia van. Mindenki azt tesz, amit akar. De senkinek nincs joga a pszichiátriai okokból fakadó zavaros mikrobiológiai elképzeléseit kivetíteni és ráerőszakolni a világra. És főleg nem a felnőttek ostobaságától relatíve védtelen gyerekekre. Köszönöm!”

  70. A hivatalos német statisztika szerint visszaesett a gyermekszületések száma.

    Élveszületések száma:

    2019/2020/2021 átlaga
    január: 63.771
    február: 58.826
    március: 63.656
    április: 62.491
    május: 64.798
    _______ 313.542 összesen az 5 hónap alatt.

    2022
    január: 57.853
    február: 53.003
    március: 56.860
    április: 55.243
    május: 62.794
    _______ 285.753 összesen az 5 hónap alatt.

    #https://www.destatis.de/DE/Themen/Gesellschaft-Umwelt/Bevoelkerung/Geburten/geburten-2021.html

  71. Drága read only:

    Válaszolnék a számonkérésedre dr. Letoha Tamással kapcsolatban:
    Fidesz-párti gyócceripari vállalkozó és étrendkiegészítő csodabogyó forgalmazó.

    Nyilatkozataival úgyanúgy megtévesztette a Covid-hullámok alatt a virológiából nem diplomázott embertömegeket, mint Gődény György gyógyszerész és bogyóárusító.

    Egy hajóban utaznak mindketten. Füsttel álcázott hajóban.

  72. 80 – János

    Miből gondolod azt, hogy Fidesz párti Dr. Letoha? Csak úgy lefideszpártizol bárkit aki nem azt gondolja a covidról amit te? Mellesleg ha fidesz párti lenne, akkor nyomná ezerrel az oltáspárti propagandát, nem? Úgyhogy ezen már bukfenceztél egyet kezdésnek.

    Amit az előbbiekben leírtam tőle (77., 78) abba bele tudsz kötni vagy csak annyira futja, hogy párhuzamot vonsz közé és Gödény közé és ezzel próbálod hitelteleníteni?

    Neked is a szajhamédia kiadta a parancsot és abba az irányba mész amerre mondják neked…Felmerült az benned valaha is, hogy mi van ha Letoha úr mond igazat és téged durván megvezetnek 2.5 éve? Ha nem, akkor lassan itt az ideje…

    Ja és mielőtt kétségbe vonod az ő szakmai kompetenciáját, itt van pár sor amit még 2021 novemberében írt a hozzád hasonlóaknak:
    „A Pfizerrel és a többi világvezető gyógyszergyárral 2012 óta dolgozok együtt (https://bit.ly/3oyWhLb). Olyan hatékonyan, hogy mára az EU legnagyobb génterápiás projektjének, a Pfizer vezette ARDAT (Accelerating the Research and Development of Advanced Therapies, http://www.ardat.org) projektmenedzsere vagyok (http://ardat.org/about/leadership-and-team/) . Ebbe a pozíciókba azért jutottam, mert lételemem a kritikai gondolkodás, és hezitálás nélkül képes vagyok megbuktatni gyógyszerjelölteket, ha a hatékonysági vagy mellékhatás profil alapján az indokolt. Nincs bennem kétség, hogy a génterápiás fejlesztések számos, a COVID-nál sokkal súlyosabb és jelenleg gyógyíthatatlan betegségek megoldásához járulhatnak hozzá (Zente baba esete ugye ismerős?). De, mindezek nem írhatják felül a racionális gyógyszerfejlesztés tudományos alapjait. Amelyek most, kb. másfél éve, gazdasági és politikai szempontok alapján ijesztő mértékben lebontásra kerültek. És ez rendkívül zavaró, főleg úgy, hogy én egy csomó dologról nem számolhatok be, lévén a munkám egyik sarokköve a titoktartás (Ugye megvan, hogy Facebook oldalunkon miért az étrend-kiegészítőket promózzuk és nem a gyógyszergyári labormunkát? Mert utóbbi titkos, és jóval titkosabb, mint a parizer receptje, amit a nagytudásúak a lipid nanohordozó-RNS trilliónyi komplexével most párhuzamba állítanak). Szóval szeretném azt kérni az engem itt rendre kioktató emberektől, vagy a szeged.hu oldalon név nélkül lejárató cikket íróktól, hogy építsenek fel egy céget, kezdjenek el dolgozni a nemzetközi gyógyszeriparban (Annak a valószinűsége, hogy valakinek innen Magyarországról sikerül, az közel zéró.) és ha letettek valamit az asztalra, akkor jöjjenek vissza és oktassanak ki. De addig ne. És ha ugyanezen nagytudású szakemberek esetleg ötletet tudnak adni a jelenlegi génterápiás eljárások hatékonyságának maximalizálására, a mellékhatások kizárása mellett (gondolom ma már sokaknak ez csípőből megy), akkor várom szeretettel őket a szegedi laborunkban (Szeged, Derkovits fasor 7-11). Addig is olvassátok ezt: http://www.ardat.org. Köszönöm!”

  73. 80. János

    Na igen, megtévesztés. Fauci is lemondott tisztségéről, Karikór is távozott a posztjáról. A virológiából 2020-ban diplomázottak köre láthatóan csak addig okos, amíg a szajhamédiából megmondják nekik, hogy mit kell csinálni. (Apropó fidesz-pártiság, hát ők nem az igazat harsogták járványügyben?)Amikor értelmezni kéne egy molekuláris biológiai problémát a kinyilatkoztatott evolúció tükrében, akkor már túl hosszú a szöveg. Minden világos. 😀

  74. Könnyen elképzelhető, hogy Rishi Sunak lesz szeptembertől az Egyesült Királyság következő miniszterelnöke. Most kifakadt, és kipakolt a járványintézkedésekről. Sunak szerint megengedhetetlenül nagy hatalmat kaptak a “szakértők”, az iskolák bezárása “rémálom” volt, a félelemkampánynak nem volt alapja, viszont kifejezetten kellemetlenül érezte magát, ha bármit is igyekezett szóvá tenni, például nem engedték neki, hogy összevesse a járvány veszteségeit a lezárások egészségügyi káraival (megnövekedett várólisták, elhalasztott kezelések).

    #https://www.bbc.com/news/uk-politics-62664537.amp

    Dr. Letoha: „A minap a Reuters interjút készített az AstraZeneca főnökével, beszámolva, hogy az Astra COVID vakcinájanak „vereségét” többek közt a vaxx által kiváltott, ritka, de súlyos mellékhatasok okozták (#https://reut.rs/3CztIGa). Most arra nem térnék ki, hány ember figyelmét próbáltam felhívni és milyen szinteken (és ez ügyben még az EMI részéről is maximálisan támogattak), hogy a SARS-CoV-2 legveszélyesebb régiójának – azaz a természetes fertőzéskor is fellépő vérrögösödésért felelős tüskefehérje – az emberi testben 2 x 50 milliardnyi adenovírussal való termeltetésének potenciális mellékhatasaira. Inkább csak emlékezzünk. Egy ilyen kijelentés, amit a Reuters most megengedett magának, azaz „rare cases of severe side effects”, egyenlő volt az ország majd’ hivatalos vallássává emelkedő kovidizmus szent vakcinatanának, a „jóvakcina vállbavakcina” tagadásával. De engem jobban érdekel az, hogy azok barátok / ismerősök, akik kikérték a véleményemet, zéró szövődmény vagy mellékhatások nélkül élik az életüket az Astra vakcina felvétele után. Mert egy embert, legyen bármennyire is laikus, ha testi sejtjeit milliárdos nagyságrendben alakítjuk át tüskefehérje gyárakká – ami egyébként a természetes fertőzés egyik legsúlyosabb következménye, hisz a SARS-CoV-2 akkor válik igazán veszélyessé, mikor a fertőzöttek szervezetében elkezdi legyártatni saját alkotóelemeit, így a tüske fehérjét – megillet a teljes körű orvosi felvilagosítás. Aminek része az esetleges mellékhatasok kivédésére vonatkozó profilaxis promótálása. Ami egyébként megegyezik azzal, amivel a fertőzés súlyos szövődményét, a tüsekefehérje által indukált vérrögképződést megelőzöd. Nem varázslat. Csupán gyógyszerhatástan. Csak erre itt nem volt kereslet.”

    János, van esetleg hozzáfűznivalód?;)

  75. 83 – Analog:
    Nekem van. Jövő februárban leszek 90. Nekem a COVID-19 megkapása kb. 90 % bizonyossággal jelent halált. Ez szerintem sok ezerszer nagyobb valószínűség mint az oltás bármelyik mellékhatása.
    Ja, hogy mi a fenét akarok még? Éltem már eleget? Ti a társadalom aktív részét veszitek figyelembe. Hmmm. Előfordulhat, hogy akad még, aki számít rám.

  76. 84 –

    Nem tudom hogyan számoltad ki, hogy neked a covid 90% valószínűséggel jelent halált, szerintem ez erős túlzás.
    De akkor nézzük a másik oldalát…A gyerekek számára mekkora esélye van, hogy belehal a covidba? Kb. 0,0000x %…Mégis sok pszichopata, média által beetetett szülő beoltatta a gyerekét…Ez az igazi szégyen.

    Továbbá az is erős, nagyon erős túlzás volt amit a társadalom aktív részével műveltek 2 éven át…És itt sokan helyeselték mindezt, sőt még erősebb lezárásokat követeltek, az oltatlanok diszkriminálásáról, meghurcolásáról, hülyének nézéséről nem is beszélve.

    Aztán amikor kiderül az, hogy tulajdonképpen igazunk volt és ezt egy nemzetközileg elismert kutató orvos is alátámasztja szakmai érvekkel, akkor a kedves covid kommandó mélyen hallgat. Szóval erről ennyit.

  77. A COVID kommandóról annyit, hogy 5-kor keltem és covid-os pàciensekkel dolgozom. Ausztria fovarosàban oktòber végéig kell a maszk tomegkozlekedesen és a neg PCRteszt kòrhàzakhoz, idôsotthonokba…

  78. 86. Tia

    Elfogyott a lendület?
    Ez minden amit hozzá tudsz tenni “Analog” kommentjeihez?
    Ettől azért többet vártam..

  79. Gyurma: Dolgozom… Méghozzà valòdi elvàràsok közepette. De gyere ide aztàn többet làtsz! Komoly munkaerohiany van az osztràk eü-ben is.

  80. 85 – Analóg:
    Ha valaki megfertőződik annak három következménye lehet:
    1) simán meggyógyul (nem mindegy mekkora szenvedés árán)
    2) belehal
    3) hónapokig, évekig tartó utóhatástól szenved.
    Te csak a halált vetted figyelembe. Ha lennének 10 év alatti gyermekeim, engem aggasztana a Long Covid is, ami 10-30% között mért, nem pedig, 0,0000x %.

    88 – Kedves Tia!
    Igazán nem akarok szarakodni, de 5 perc alatt válaszoltál, ami nem éppen hatalmas elfoglaltságra utal.

  81. 89 – Tibor bá’

    Azért csak a halált vettem figyelembe, mivel te is azzal példálóztál (szerintem erősen túlozva), hogy te 90%-os valószínűséggel belehalnál, ha elkapnád.

    Ha nekem lennének 10 év alatti gyerekeim, eszembe sem jutna beoltatni őket egy olyan vakcinával ami pusztítja a gyerek eredeti immunsejtjeit, arról nem is beszélve, hogy nem ismertek a közép -és hosszútávú mellékhatások.

  82. 86 – Tia

    Az, hogy 5-kor keltél még nem ment fel attól, hogy fullba nyomtad a kretén lezárás, covid -és oltáspropagandát 2 éven át. Plusz emellett próbáltad teljesen hülyének beállítani azokat akik nem oltattak…

    Nézzünk ismét miket mond Dr. Letoha…

    2022.07.22.: „Bárki, aki ismeri a léguti nyálkahártyák működését és funkcióját – főként azok, akik génterápiás célzattal próbáltak már virális vektorokat átjuttatni a szinte áthatolhatatlan léguti nyálkahártyán – nemtetszését fejezte ki amiatt, hogy a propaganda azt állította, hogy a perifériásan (azaz nem légutak nyálkahártyáján) immunitást indukáló vakcina képes megakadályozni, hogy a légutak mindent kiszűrő nyákrétegébe még bele se ragadjon a koronavírus vagy annak RNS-e. Ugyanis ez volt 2 és fél évig a COVID pozitivitás alapja. Vagyis hogy egy RNS-t detektálni képes PCR-ral kimutatjuk, hogy a felső légutak kórokózók kiszűrését és megállítását végző mucinrétegében megakadt-e virális RNS. És mivel ez egyébként a normál, azaz egészséges léguti nyákréteg funkciója, így nehéz volt azt elképzelni, hogy mindezt bármifajta vakcina befolyásolná. Nem a vakcina hatástalansága miatt, hanem mert ez az egészséges léguti nyákréteg funkciója. De a propaganda csak tolta a kreténséget, a fenti gondolatmenetet megosztókat „vírustagadózta”, „oltásellenesezte” meg „álszakértőzte”. Most meg hogy egyre több a vakcinált COVID pozitív (ld fent), megy a terelés. A mellébeszélés. De ez nem változtat már semmit. Hazudtatok. És aki értett az immunológiához, már akkor, 2 éve megmondta. Csak azt akkor álszakértőnek hívták.”

    2022.06.17.: „Van egy egyszerű, tudományos, racionális, és kikezdhetetlenül sziklaszilárd érv, ami alapjaiban semmisíti meg mindannak a disztópiának hazugságait, amibe 2 és fél éve kényszerítenek minket, vagyis inkább amibe az emberek illedelmesen zárják, terelik bele önmagukat. Tudatlanságuk végett. Mivel ha valóban értenék mindazt, amiről szól az elmúlt 2 és fél év, akkor ezzel a ma igencsak sokat emlegetett orvosi eljárás alapelveivel semmisítenék meg az embertelen újkori disztópia hazugságát. És ez az eljárás pedig maga a vakcinázás. Igen, maga a vakcinázás alapelvei semmisítik meg az elmúlt két és fél év hazugságát. Mivel az egész vakcinázás kifejlesztése azon alapult, hogy a tehénhimlő vírusa, amivel szennyezett mirigyváladékkal Jenner leoltotta az angolokat, megmentve őket a vele rokon feketehimlő vírusának halálos fertőzésétől, és a fekete himlő vírusa közt létezik az ún. keresztimmunitás. Azaz 2 távoli faj (ember ill. tehén) himlőbetegségét okozó, struktúrálisan csak részben átfedő vírusai között ahhoz épp elég a hasonlóság, hogy a tehénhimlő vírusával fertőzött emberek védetté váljanak a feketehimlő vírusa ellen. De nem úgy, ahogy a média mostanában próbálja tolni, hogy az a normális, ha Te 4 oltás után is maszkban rettegsz a fertőzéstől, és ha megkapod, egyből kiírod a szentírásra emlékeztető blablát, hogyaszongya „bár elkaptam a fertőzést, de köszönhetően a búszter búszterének, enyhe tünetekkel megúsztam”. Nem, Jenner tehénhimlő oltásával az emberek úgy lettek védettek, hogy senki, de senki nem lett feketehimlős, ami egy olyan betegség, ami internet, PCR és tömeghisztéria nélkül is 10 gyerekből 2-3-at megölt. És ehhez nem kellett más, csak minimális molekuláris átfedés a tehénhimlő és a fekete himlő vírusai közt. A megfázások kb. 30%-ért felelős koronavírusok és a jelenlegi SARS-CoV-2 közt kb. 50-70%-os is lehet a molekuláris átfedés (a SARS-CoV-1-gyel ez eléri a 90%-ot). És ezért lesznek védettek a gyerekkorban tucatszor koronavírusokkal fertőzött gyerekek a SARS-CoV-2-vel szemben. Ami persze a média szerint hazugság. De akkor hazugság a vakcinázás is maga. Ja, az talán mégsem.”

  83. Tibor ba’ : Voltam akkora mazochista, hogy visszanézzek az oldalra mennyire nyomjàk fullban a kretént. Aztàn most néztem vissza. Hosszabbra pedig màr régóta nincs idôm. De Tibor ba’ is jöhetne, itt kevesebb az ellenes 🙂

  84. 92 – Tia:
    Én már nagyon régen népoktatónak érzem magam, és úgy is tevékenykedek, de amikor nagyon hülye valaki, bedobom a törölközőt. A COVID veszély nagyobb mint valaha, a BA.5 megjelenése óta (nem véd ellene az oltás). Viszont a társadalom elfogadta, hogy a kelelemes élet fenntartása érdekében el kell fogadni a napi x COVOD halált. Olyan ez, mint az autózás. A kellemes száguldozásért el kell fogadni az éve kb 1000 halált. Hogy ne legyen 2000, kötelező a biztonsági öv alkalmazása, ami ellen senki se tiltakozik. COVID esetében a biztonsági öv az oltás lenne, ami ellen sokan tiltakoznak nevetséges indokok alapján. Nos, mit az isten vérvörös faszát tehetek ez ellen? Hülyékkel végleg nem foglalkozom.

  85. Tehát akkor összességében annyira telik a covid kommandótól ellenérvek helyett, hogy lehülyéznek. Nem baj, már megszoktam. Meglátjuk ki nevet a végén…

    Az minden esetre sokatmondó, hogy Dr. Letoha írásaira nem érkezik egyetlen válasz sem…Ez szerintem mindent elmond…Csak nem kénytelenek vagytok bevallani magatoknak, hogy igaza van? Persze ezt nem fogjátok kifelé kommunikálni, mert bedöntené a 2.5 éve építgetett covid narratívátokat, amiről napról napra lehull a lepel.

    Tibor bá’…Ismét a biztonsági öves hasonlatot sikerült előhúzni a kalapból? Ugyan már…

  86. 94 – Analóg:
    Nem várta, hogy megértsd amit írok. Nem szokásotok.

    Nálam nincs értelme dr. XY-ra hivatkozni, mert az elmúlt 2,5 évben több száz cikket olvastam COVID témában.

    Nem hülyéztelek le, de ha magadra veszed, nem fogok tiltakozni. 😀

  87. 95. Tehát azt állítod, hogy te kompetensebb vagy a témában, mint az említett kutatóorvos? Mert te több száz cikket elolvastál…? Ha ennyire okos vagy, cáfold meg az állításait…

    Egyébként nem azzal van a gond, hogy te beoltattad magad, hanem azzal a végtelenül lenéző és aljas hangulatkeltéssel amit azok irányába tanusítottatok az utóbbi 2.5 évben, akik nem voltak hajlandóak elfogadni azt a hazugságáradatot amit a szajhamédia eléjük rakott.

  88. 80. János
    ” Egy hajóban utaznak mindketten. Füsttel álcázott hajóban.”

    Bizony János, lesz itt még igazi hadd-el-hadd.

    82. read only
    ” Fauci is lemondott tisztségéről,…”

    Szotirisz Ciodrasz is „leugrik a hajóról”: Információ a Megaros Maximostól való kilépéséről – Vajon mitől fél?

    A. Fauci után állítólag Sz. Tsiodrasz is benyújtotta lemondását

    Szotirisz Ciodrasz állítólag benyújtotta lemondását a Maximos-palota egészségügyi problémákkal kapcsolatos tanácsadói tisztségéről.

    A CDC kulcsfontosságú állítást törölt az mRNS-vakcinákkal kapcsolatban, amelyek körülbelül 2 évig hangoztattak. Ezeket az állításokat csendben eltávolították és nem adtak magyarázatot arra, hogy vajon miért.

    /https://vilaghelyzete.substack.com/p/a-cdc-csendben-es-dramaian-megvaltoztatta?utm_source=%2Fprofile%2F23169380-vilag-helyzete&utm_medium=reader2/

  89. 93. Tibor bá’
    ” Én már nagyon régen népoktatónak érzem magam, és úgy is tevékenykedek, de amikor nagyon hülye valaki, bedobom a törölközőt.”

    Richard Smith, a The British Medical Journal (BMJ) korábbi szerkesztője véleménycikkben írt a folyóiratnak, amelyben azt sugallja, hogy az egészségügyi kutatások annyira korruptak és megbízhatatlanok, hogy az embereknek csak azt kell feltételezniük, hogy csalás és hamis, amíg az ellenkezőjét be nem bizonyítják.

    „Ideje feltételezni, hogy az egészségügyi kutatások hamisak, amíg az ellenkezőjét be nem bizonyítják?” Smith cikke feltárja, hogy a kutatási csalás évtizedekre nyúlik vissza – és egyre csak súlyosbodik – rendszerszintű probléma.

    British Medical Journal (BMJ) Richard Smith
    “Time to assume that health research is fraudulent until proven otherwise?”

    /https://blogs.bmj.com/bmj/2021/07/05/time-to-assume-that-health-research-is-fraudulent-until-proved-otherwise//

  90. 93. Tibor bá’
    ” Nos, mit az isten vérvörös faszát tehetek ez ellen? Hülyékkel végleg nem foglalkozom. ”

    Yuval Noah Harari, a Világgazdasági Fórum egyik vezető tanácsadója és a csoport alapítójának, Klaus Schwab nak közeli barátja ismét a hírekben szerepel, miután James Bond főgonoszaihoz illő, szokatlan megjegyzéseket tett.

    „Egyszerűen nincs szükségünk a lakosság túlnyomó többségére, mert a jövő az egyre kifinomultabb és szofisztikáltabb technológiák fejlesztéséről szól, mint például a mesterséges intelligencia, a biomérnöki tudományok, a legtöbb ember nem járul hozzá semmihez, kivéve talán az adatait. És bármit is csinálnak. emberek, ami hasznos, ezek a technológiák egyre inkább feleslegessé teszik őket és lehetővé teszik majd az emberek helyettesítését”.

    /https://vilaghelyzete.substack.com/p/egyszeruen-nincs-szuksegunk-a-nepesseg?utm_source=%2Fprofile%2F23169380-vilag-helyzete&utm_medium=reader2/

  91. „A Nürnbergi Kódex az emberiség nemzetközi emlékműve.

    A Nürnbergi Kódex több mint 75 éve a fény jelzőlámpája
    – 1947 óta minden orvosi és jogi norma ezen alapul.

    A Nürnbergi Kódex a modern orvosi etika alapja.

    Minden orvosi kísérletben elengedhetetlen az egyén beleegyezése. Nincsenek kivételek.

    Tragikus módon az elmúlt két és fél évben a Nürnbergi Kódex elleni globális támadásnak lehettünk tanúi.

    Mary Holland: Azokat, akik megszegték a nürnbergi kódexet, emberiesség elleni bűncselekmények miatt kell büntetőeljárás alá vonni”

    /https://childrenshealthdefense.org/defender/mary-holland-nuremberg-code-anniversary-speech//

  92. A nap folyamàn összehordott baromsagok közül kizarolag az „Isten vérvörös fasza” az egyetlen hasznos fogalom.

  93. 101 – Tia

    Továbbra is kíváncsian várom, hogy megcáfold Dr. Letoha írásait…csak úgy szakmailag…

    Vagy, ha nem vagy képes rá, akkor vehetjük úgy, hogy igazat írt. Ha pedig igazat írt, akkor ideje visszavenni az arcodból kicsit. Tudom, hogy megszoktad több mint 2 éve, hogy rettegtetsz éjjel-nappal, nyomod a szajhamédia által terjesztett hazugságokat vég nélkül, de úgy tűnik véget ér ez a szemfényvesztés.

    Tehát itt az alkalom Tia. Vagy ez már meghaladja a képességeid és elutasítod a lehetőséget mondjuk arra hivatkozva, hogy nincs időd erre?

  94. Azért egy a 91-re / Dr. Lehotára reflektáló hozzászólás engem is érdekelne az „Isten vérvörös faszá”-n kívül…

    Mert bár szépen megy az oda-vissza mondogatás, az érdemi reakció valahogy elmaradt, pedig így lehetne valódi mondanivalóval bíró diskurzust folytatni, amiből még akár tanulni is lehetne.

  95. 100 – L.S.
    Megkérnélek, hogy a mondanivalódat egy hozzászólásban tedd meg, mert 4-5 hozzászólás elveszi mások elől a helyet, u.i. elcsúsznak a hozzászólások.

    102 – Analóg:
    Nézz utána hány millióan haltak bele a COVID-19 fertőzésbe, és hányan az oltás mellékhatásába. Aztán folytathatjuk.

  96. 104 – Arról a covid-ról beszélünk aminek a halálozási statisztikájába beleszámít az is aki tavaly/tavalyelőtt covidos volt, most pedig elütötte az autó? Arról a covidról amibe az elhunytak átlagéletkora közel azonos az adott ország várható élethosszával?

    Elhunytak
    Sorszám Nem Kor Alapbetegségek
    46266 Nõ 92 magasvérnyomás-betegség
    46265 Nõ 86 asztma, vastagbélgyulladás
    46264 Férfi 80 agyi mûködés zavara,
    46263 Férfi 94 magasvérnyomás-betegség, epilepszia, Parkinson-kór
    46262 Nõ 89 magasvérnyomás-betegség, Parkinson-kór
    46261 Férfi 75 leukémia, agyi mûködés zavara
    46260 Férfi 88 cukorbetegség, magasvérnyomás-betegség, agysorvadás, iszkémiás szívbetegség
    46259 Férfi 73 demencia, daganatos megbetegedés
    46258 Nõ 85 cukorbetegség, magasvérnyomás-betegség, iszkémiás szívbetegség
    46257 Férfi 93 magasvérnyomás-betegség, agyi mûködés zavara
    46256 Férfi 92 demencia, magasvérnyomás-betegség, iszkémiás szívbetegség, depresszió
    46255 Férfi 78 iszkémiás szívbetegség, leukémia
    46254 Férfi 90 magasvérnyomás-betegség, krónikus veseelégtelenség, szívelégtelenség
    46253 Férfi 70 iszkémiás szívbetegség
    46252 Nõ 97 nem ismert alapbetegség
    46251 Férfi 81 cukorbetegség, magasvérnyomás-betegség, iszkémiás szívbetegség
    46250 Nõ 77 daganatos megbetegedés
    46249 Nõ 66 krónikus veseelégtelenség, krónikus obstruktív tüdõbetegség
    46248 Nõ 58 magasvérnyomás-betegség, cukorbetegség
    46247 Férfi 84 agyi mûködés zavara
    46246 Férfi 84 magasvérnyomás-betegség, iszkémiás szívbetegség, Parkinson-kór
    46245 Férfi 93 iszkémiás szívbetegség, magasvérnyomás-betegség
    46244 Férfi 101 magasvérnyomás-betegség
    46243 Férfi 90 cukorbetegség, magasvérnyomás-betegség, stroke, szívelégtelenség, vérszegénység, krónikus veseelégtelenség
    46242 Nõ 96 magasvérnyomás-betegség, szívbetegség, csontritkulás, krónikus veseelégtelenség
    46241 Nõ 87 érszûkület, magasvérnyomás-betegség, iszkémiás szívbetegség
    46240 Férfi 71 magasvérnyomás-betegség, agyi infarktus, veseelégtelenség
    46239 Nõ 84 demencia, Alzheimer-kór, magasvérnyomás-betegség
    46238 Nõ 58 májbetegség, gyomorfekély, trombózis
    46237 Nõ 74 magasvérnyomás-betegség, májbetegség
    46236 Nõ 72 magasvérnyomás-betegség, depresszió, cukorbetegség
    46235 Férfi 89 magasvérnyomás-betegség, krónikus lábszárfekély
    46234 Nõ 71 magasvérnyomás-betegség, idült obstruktív tüdõbetegség, mentális retardáció
    46233 Nõ 90 magasvérnyomás-betegség, vérszegénység
    46232 Férfi 90 magasvérnyomás-betegség, iszkémiás szívbetegség
    46231 Férfi 82 magasvérnyomás-betegség, demencia, cukorbetegség
    46230 Nõ 71 tüdõ rosszindulatú daganata
    46229 Nõ 78 magasvérnyomás, cukorbetegség, veseelégtelenség
    46228 Nõ 87 daganatos megbetegedés, cukorbetegség, csontritkulás
    46227 Férfi 73 szklerózis multiplex, magasvérnyomás-betegség
    46226 Férfi 75 magasvérnyomás-betegség, cukorbetegség, pajzsmirigy-alulmûködés, szívizomelhalás
    46225 Férfi 71 érelmeszesedés, magasvérnyomás-betegség, tüdõ tumor, krónikus obstruktív tüdõbetegség
    46224 Férfi 63 daganatos-megbetegedés, érelmeszesedés, magasvérnyomás-betegség
    46223 Férfi 79 magasvérnyomás-betegség
    46222 Nõ 82 magasvérnyomás-betegség
    46221 Férfi 64 tüdõfibrózis, cukorbetegség
    46220 Férfi 68 tüdõ rosszindulatú daganata, májbetegség
    46219 Nõ 62 cukorbetegség, hasi tályog
    46218 Nõ 87 agyi infraktus
    46217 Férfi 90 magasvérnyomás-betegség

  97. 1O4. Tibor bá’
    ” Nézz utána hány millióan haltak bele a COVID-19 fertőzésbe, és hányan az oltás mellékhatásába. Aztán folytathatjuk. ”

    Talán azt is Tibor bá’ hány millióan kell, hogy eltünjenek e Világunkból…

    Joseph Mercola irása, 2022. július 16. / THE EPOCH TIMES

    David Martin, Ph.D. bizonyítékokat mutat be arra vonatkozóan, hogy a COVID-19 injekciók nem oltások, hanem biológiai fegyverek, amelyeket népirtásként használnak a világ teljes lakossága ellen

    /https://www.theepochtimes.com/will-100-million-die-from-the-covid-vax-by-2028_4602442.html/

    Ezzel a géntechnológiai kísérlettel szó szerint „a pusztulás magvait” fecskendezték be a hétköznapi emberekbe, mint egy csótánypermetet. Egy 2011-es becslés alapján úgy véli, további 700 millió embert ölnek meg ettől a biofegyvertől – és 2005 óta tudnak a kockázatokról.

    Az oltás évtizedének célja a népesség 15%-os globális csökkentése volt, ami körülbelül 700 millió ember halálát jelentené; az Egyesült Államokban ez 75-100 millió ember hal meg a COVID-19 oltás következtében

    Arra a kérdésre, hogy ezek az emberek milyen időtávon halhatnak meg, Martin azt mondta, „sok gazdasági oka van annak, amiért az emberek azt remélik, hogy ez most és 2028 között van”.

    „A PREP-törvénnyel kapcsolatos egyik kényelmes dolog az, hogy a felelősség alóli mentesség valójában csak annyira jó, mint a csalás hiánya. Mert ha csalás történt az események kihirdetésében, ami sürgősségi felhasználási engedélyhez vezetett, akkor az összes mentelmi pajzsot eltüntetik.

    Ezért olyan fontos az olyan beszélgetések esetében, mint amilyen a mostanihoz kell, hogy valóban előléptessünk és haladjunk, mert a gyógyszergyárak – köztük a Pfizer, a Moderna és a J&J – tudják, hogy csalást folytatnak. Ebben az a nagyszerű, hogy amikor a csalást megállapítják, a felelősség 100%-a visszaszáll rájuk.

  98. Hát, szomorú vagyok és nem nagyon van kedvem megszólalni.

    Annyira mást láttam, hallottam és tapasztaltam az utóbbi két évben, mint a blog fő eü vonulata.
    Biza nekem panaszkodtak számosan a kovid oltás utáni nem várt egészségi változásokról. Saját káromra magam is megtapasztaltam egyet s mást.
    Ami még érdekes lehet: amikor három oltás után mégiscsak sikerült megbetegednem kovidban, a bejelentéshez meg kellett mondanom, mikor és melyikkel lettem beoltva. Az első és a második oltásom időpontja után a harmadikra már nem volt kíváncsi a bejelentést végző eü szakember. Azt mondta, csak két oltásnak van rubrika, amit ki kell töltenie. Ha ebből számítják a nagy statisztikát, akkor azt látják, hogy a legutóbbi oltás tavaly ősszel volt. (Aszerint én is megint oltatlannak számítanék?)Ja, hogy azóta volt még egy oltásom, idén tavasszal? Annak náluk így már nincs nyoma. A statisztikájukban túl sok idő telt el az oltástól a betegségem jelentkezéséig. Hát persze, miért nem oltattam újra be magam idejében.

    Van itt valaki, akinek van információja a mellékhatás bejelentések feldolgozásáról?
    Igaz vagy hamis az az állítás, hogy az oltás utáni 14 napon belül jelentkező panaszokkal még oltatlannak számítják az embert? (Azon megfontolásból, hogy ennyi idő alatt alakul ki a szervezetben az oltás védő hatása…?)

    Aki az oltás utáni reggel nem ébredt fel többet, vagy másnap szívinfarktust kapott, vagy egy hét múlva trombózist, az a legtöbbjük kezelőorvosa szerint „biztos nem attól volt”. Allergia? Trombocitopénia? Spontán vetélés? Szédülés? Neurológiai tünetek? Be sem jelentik mellékhatás gyanús eseményként. Mert ennyire biztonságosak ezek a kovid oltások.

  99. OK. Oltásellenesek!
    Magyarországon eddig nyilvántartás szerint 47.000 ember halt bele a COVID fertőzésbe. Nem kell össze-vissza dumálni. Hányan haltak bele az oltás mellékhatásába? Bármilyen számot elfogadok. 😀

  100. 108 – Ez a válaszom Tibor bá’:

    ? ??????? ????????? ????? ?? ??????? ??????́?? ????? ???-????? ????́????́??́??́?:

    „A járvány idején nem lehetett elkerülni a napi halálozási számot, mindazon emberek számát, akik a pozitív Covid-tesztet követő 28 napon belül elhunytak. Könyörtelen volt.
    Most ismét nő a halálesetek száma. Az Országos Statisztikai Hivatal (ONS) adatai azt mutatják, hogy az elmúlt 10 hétben a regisztrált halálozások száma 12%-kal haladta meg a vártnál a korábbi évek átlagát… A közvéleménynek pedig joga van tudni, hogy miért növekszik a megmagyarázhatatlanul a halálozás.”
    Link a cikkhez: #https://bit.ly/3PUuf8o

    Mintha dr. Tamás Letoha pont erről beszélt volna a minap? ?
    „Az elmúlt két és fél éve elhibázott járványügyi intézkedései miatt a háziorvosi rendelőkben és a kórházakban a szokásosnál magasabb a megfázásos és gyomorpanaszos betegek száma, kiknek fertőzését olyan, kevésbé ártalmas paraziták (vírusok, baktériumok) okozzák, amik korábban jellemzően télen okoztak megbetegedéseket.” A Dailymail cikke: #https://bit.ly/3cf7jTC

  101. “Miközben Magyrországon még mindig ott tartunk, hogy miközben itthon vakcinázás hiányát rójuk fel egy olyan COVID halálozásra, amiről az a legelején már megmondták az illetékesek (ti. Dr. Müller Cecília – ld itt https://bit.ly/3QJiump), hogy bárkit COVID halottnak nyilvánítanak, a tényleges halálOKtól függetlenül, AMENNYIBEN az anamnézisében VALAHA szerepelt POZITÍV COVID teszt (akárhol is végezték azt a tesztet), a nyugati és igen, TUDOMÁNYOSAN SOKKAL FEJLETTEBB világban már azért KONGATJÁK A VÉSZHARANGOT, mert ANGLIÁTÓL kezdve SPANYOLORSZÁGON át olyan, NEM-COVID eredetű TÖBBLETHALÁLOZÁST mérnek – főként a munkaképes korú lakosság körében, ami DÖBBENETES (június óta Angliában 1000 fő a TÖBBLETHALÁLOZÁS HETENTE). Csak erről az utóbbi IDŐBEN rendkívül FELVILÁGOSULTTÁ vált, pár éve ENGEM még izraeli projektjeink miatt ZSIDÓBÉRENCEZŐ, ORVOSCSALÁDOM MOCSKOLÁSÁVAL IS BIZONYÁRA AZ ÖSSZEESKÜVÉS elméletek ELLEN KÜZDŐ (???) és igen HOMÁLYOS VÉGZETTSÉGŰ ÉS KÉPESÍTÉSŰ LEZÁRÁSFANATIKUS helyi szakemberek (??????) valamiért ELFELEJTENEK ITTHON BESZÁMOLNI. Na ennyit a felvilágosultságról. A Telegraph releváns cikke csatolva.”

    #https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02rpNjs4to1Lsu7kHaEgP5WZZte5hvu5NCDoGQ3XXtb45o98XaYMQkgmTWJ8FELPkol&id=1564246774

  102. Van még kérdés? A covid kommandó további ikonikus tagjai nem szólnak esetleg bele a vitába? Tanár úr (Horváth Csongor)? János?

  103. Épp ma olvastam, hogy a majomhimlő, Covid és a HIV vírusának kombinációját 2022. júniusában fedezték fel egy olaszországi mintában!

    A majomhimlő vírus, a SARS-CoV-2 és a HIV tünetei teljesen átfedik egymást…

    111, Analog

    Tudod komám, hogy a múlt héten is rendeltem ám oxigénpalackokat, meg ezután is fogok, hogy legyen tartalékban, amikor iskolanyitás után megint hordani fogják a mentők az SBO-ra a szörcsögő tüdejű, lázas pácienseket…
    Meg a gazdasági nővérek átvehetik tőlem a párásító palackokat…stb., amíg itt röhögsz és csúfondároskodsz mások szenvedésén!

  104. 112 – Analóg:
    Az oltás tagadók össze-vssza hazudnak, hogy igazolják hitüket. Ezzel szemben a tények:
    Magyar honban az első 3 halott 2020.IX.21.-én volt 35 lélegeztetőgépen lévő mellett. Nem hinném, hogy bárki hagyná magát rákötni a gépre, ha nem lenne muszáj. Innen kezdve tombolt a járvány. A csúcs 2021.III.28.-án volt 12.553 kórházi ágyon feküdt Covidos. 1529 beteg volt lélegeztető gépen, és azon napon halt meg 302 beteg. Az Orbán kormánynak nem volt érdeke több áldozatot kreálni, mint a valóság. Ha csaltak, inkább letagadták a halottak számát. Ekkor kezdték beadni az oltásokat, és a járvány kezdett visszahúzódni. a 47 ezer magyar halottat el lehet fogadni. Ezzel szemben én egyetlen egy magyarról se tudok, aki az oltás miatt meghalt volna. Lehet cáfolni!
    Figyelj bameg. Olyan hülyének tartasz, hogy beoltatom magam négyszer, amikor attól meg lehet dögleni?
    Úgy mellesleg, a BA.5 kezd tarolni. A történetnek messze nincs még vége.

  105. 112. János

    “ itt röhögsz és csúfondároskodsz mások szenvedésén!”

    Ezt melyik hozzászólásom alapján írod?

    113. Tibor bá’

    Tehát akkor én és dr. Letoha is össze-vissza hazudik, hogy igazolja hitét…Neki pl. mi oka lenne rá, hogy ezt tegye? Miért állna szándékában bedönteni a saját reputációját?

    Tibor bá, te rettegsz ettől a vírustól, ez alapján hozol meg bármilyen ítéletet a covid-dal kapcsolatban, nem vagy képes objektív lenni. Ez persze érthető a te korodban, de ezt érdemes lenne figyelembe venned amikor alapból elutasítod az oltáskritikusok nézőpontját. Valami nem stimmel ezzel az egész covid históriával kapcsolatban, ez szerintem kétségtelen. Ha érzed bármi komoly dologgal kapcsolatban, hogy valami nem ok, akkor az szokott lenni az igazság amit világszerte harsog a szajhamédia vagy feltételezed, hogy más irányba kell tájékozódnod, hogy közelebb kerülj a valósághoz? …

    “ Úgy mellesleg, a BA.5 kezd tarolni. A történetnek messze nincs még vége.”

    De, ennek a story-nak lassan vége van, szerintem kezdj beletörődni, hogy nem fogod tudni tovább rettegtetni a blogod olvasóit…Ez nagy törés lesz itt pár covid kommandó tagnak.
    Persze nem fogtok leállni, majd próbálkoztok még egy ideig, de megnyugtatlak, Dr. Letoha-nak elég gyakran vannak bejegyzései…Ha jól látom nem sikerült megcáfolnotok az írásait, csak lehülyézésre és hazugozásra futotta ellenérvek helyett, szóval ahogy írtam…lassan vége a rettegtető játéknak…

  106. Ez az a Letoha? Hát „gratulálok” a táplálékkiegészítős önreklámjaihoz:
    #https://szeged.hu/cikk/merlegen-letoha-tamas-nyilatkozatai-racafolt-a-valosag-az-onjelolt-jarvanyszakertore

  107. 116 – Tia

    Akkor ismételjünk egy kicsit:

    „A Pfizerrel és a többi világvezető gyógyszergyárral 2012 óta dolgozok együtt (https://bit.ly/3oyWhLb). Olyan hatékonyan, hogy mára az EU legnagyobb génterápiás projektjének, a Pfizer vezette ARDAT (Accelerating the Research and Development of Advanced Therapies, http://www.ardat.org) projektmenedzsere vagyok (http://ardat.org/about/leadership-and-team/) . Ebbe a pozíciókba azért jutottam, mert lételemem a kritikai gondolkodás, és hezitálás nélkül képes vagyok megbuktatni gyógyszerjelölteket, ha a hatékonysági vagy mellékhatás profil alapján az indokolt. Nincs bennem kétség, hogy a génterápiás fejlesztések számos, a COVID-nál sokkal súlyosabb és jelenleg gyógyíthatatlan betegségek megoldásához járulhatnak hozzá (Zente baba esete ugye ismerős?). De, mindezek nem írhatják felül a racionális gyógyszerfejlesztés tudományos alapjait. Amelyek most, kb. másfél éve, gazdasági és politikai szempontok alapján ijesztő mértékben lebontásra kerültek. És ez rendkívül zavaró, főleg úgy, hogy én egy csomó dologról nem számolhatok be, lévén a munkám egyik sarokköve a titoktartás (Ugye megvan, hogy Facebook oldalunkon miért az étrend-kiegészítőket promózzuk és nem a gyógyszergyári labormunkát? Mert utóbbi titkos, és jóval titkosabb, mint a parizer receptje, amit a nagytudásúak a lipid nanohordozó-RNS trilliónyi komplexével most párhuzamba állítanak). Szóval szeretném azt kérni az engem itt rendre kioktató emberektől, vagy a szeged.hu oldalon név nélkül lejárató cikket íróktól, hogy építsenek fel egy céget, kezdjenek el dolgozni a nemzetközi gyógyszeriparban (Annak a valószinűsége, hogy valakinek innen Magyarországról sikerül, az közel zéró.) és ha letettek valamit az asztalra, akkor jöjjenek vissza és oktassanak ki. De addig ne. És ha ugyanezen nagytudású szakemberek esetleg ötletet tudnak adni a jelenlegi génterápiás eljárások hatékonyságának maximalizálására, a mellékhatások kizárása mellett (gondolom ma már sokaknak ez csípőből megy), akkor várom szeretettel őket a szegedi laborunkban (Szeged, Derkovits fasor 7-11). Addig is olvassátok ezt: http://www.ardat.org. Köszönöm!”

    Tehát újra felteszem a kérdést Tia…Bele tudsz kötni szakmailag abba amiket ír vagy sem?

  108. 116 – Bubo

    Az újságíró aki ezt a lejárató cikket írta, vajon miért nem merte névvel felvállalni a véleményét? Csak nem azért, hogy ne lehessen felelősségre vonni?

    Kérlek téged is, hogy cáfold meg nyugodtan azokat amiket ír, mert eddig csak a hülyézés és hazugozás ment (+ próbáljátok ilyen névtelen cikkekkel hitelteleníteni)…érdemi ellenérvek helyett.

    Duda Ernő? A szociopata Boldogkői haverja? Mindketten még szigorúbb lezárásokat akartak és persze oltást látástól vakulásig…Tedd fel magadnak a kérdést…Így akarsz élni, ahogy ezek javasolják? Ha igen, semmi gond, zárkózz be, oltass még 10szer-15ször, csak hagyd élni azokat akiknek nem ment el teljesen az eszük.

  109. Idefigyelj Analog, majd ha ezek a nagypofájúak bejönnek az ITO-ra (ha esetleg meglesz a vegzettseguk hozzà hogy bejohessenek) akkor az Ott kezelt páciensek miatt beszámolok nekik. Te pedig nemcsak hülye vagy, hanem szimplán nem normális. Nem veszed észre hogy egyszemélyben követelôzöl, az értelmesek pedig igyekeznek ignorálni hogy ne kelljen egy idopocsékoló, végnélküli baszdmegolàsba torkollni? (Minden ellen oltott vagyok, amit csak el tudsz képzelni)

  110. 120. Tia

    Ezek mind az érveid? A személyeskedés? Édes kevés…

    “ Nem veszed észre hogy egyszemélyben követelôzöl”

    Súlyos tévedés azt hinni, hogy egyedül lenne!
    Sokan vagyunk itt a fórumon akiket a felmerülő információkra választ várnánk.
    Leginkább azoktól akik itt eddig mindent is jobban tudtak mindenkinél.
    De úgy látom marad a mély hallgatás, a személyeskedés..
    Sokatmondó…

  111. 120. – Tia

    Ehhez azt hiszem nem is kell semmit hozzáfűznöm…

  112. 12O. Tia
    ” (Minden ellen oltott vagyok, amit csak el tudsz képzelni)”

    „Te pedig nemcsak hülye vagy, hanem szimplán nem normális.”

    Kérdés: A hülyeség és az abnormálisság ellen mivel és mikor oltottad magad?

    Irigylésre méltó vagy, mérföldkövekkel hagytál el mindenkit.

    Apropó :
    1O3. vasgyuszi szerint is „- az érdemi reakció valahogy elmaradt, pedig így lehetne valódi mondanivalóval bíró diskurzust folytatni, amiből még akár tanulni is lehetne.”

  113. Jönnek az Omicron Boosterek, de nem tesztelték embereken.

    Annyi baj legyen, jó lesz az így is a covid kommandónak 😀

    #https://news.yahoo.com/omicron-boosters-coming-weren-t-141554424.html

    Érdemes beleolvasni a kommentekbe is…

  114. Kedves oltás tagadók!
    Ne csodálkozzatok, hogy senki se veszi fel az odadobott kesztyűt. Kinek van kedve hónapokon át magyarázni, hogy nem lapos a Föld?

  115. 125. Kedves Tibor bá’!

    Gyatra próbálkozás…Itt szerintem mindenki számára világos lett az utóbbi 1-2 napban, hogy ezt nagyon benéztétek.

    Továbbra is levegőben lóg a kérdés: Bele tudtok kötni abba amit ír vagy továbbra is csak a lehülyézés, hazugozás folytatódik? De végülis semmi gond, tulajdonképpen ezzel is választ adtok.

  116. 126 – Analog:
    Én nem próbálkoztam. Megmagyaráztam a helyzetet. Lehet vitázni, ha a nézetek közel azonosak, de itt nem erről van szó.
    Én mint laikus látok 47 ezer magyar halottat és akkor be kellene szarnom, mert az oltás 30 év múlva jelentkező mellékhatása nem tisztázott.
    A 47 ezer halott között pedig van három, akit a perforált vakbele vitt el a lélegeztető gépen. Ne röhögtessétek ki magatokat. Sokkal nagyobb baj, hogy ez egy olyan rohadt vírus, hogy az oltások nem adnak 100 százalékos védelmet ellene.
    A témát ezzel befejeztem.

  117. 127 –

    A 47ezer halott átlagéletkora kb. azonos a Magyarországon várható élethosszal?

    Igaz az, hogy a 47ezer-be azt is beleszámolják aki 1-2 éve volt covid-os és most leugrott a 10 emeletesről?

    Két lehetőség van: Vagy igazat állít Dr. Letoha az írásaiban vagy nem…nincs köztes verzió.

    Ha igazat állít, akkor azoknak „akik eddig mindent is jobban tudtak mindenkinél”, ideje lenne némi önkritikát gyakorolni…

    Ha pedig nem állít igazat, akkor kéretik megcáfolni.

    Ez így egyelőre nagy blama, a 2.5 éve építgetett felhőkarcolótok, úgy néz ki összedől.

  118. Tetszik, mikor egymással összeférhetetlen elméletek követői egységbe tömörülnek az oltásellenesség talaján…
    Analog kedvenc Letohája határozottan vírusról, méghozzá mesterségesen létrehozott vírusról beszél, L.A. meg még azt sem hiszi el, hogy ez a vírus létezik, hiszen nem is tudták még kimutatni valójában… 🙂

  119. 129.

    Ki az az L.A.? L.S.-t akartál írni?

    Én személy szerint sosem tagadtam, hogy ez egy létező vírus…Az eredete más kérdés: A covid nem természetes eredete több, mint valószínű.

  120. 112. János
    ” Tudod komám, hogy a múlt héten is rendeltem ám oxigénpalackokat…”

    Tisztelt János
    Addig amig nem lesz protokoll váltás a covid témában, azokat akiket a „lélegztetőbe” hurcolnak azoknak vége.

    Nem véletlen, hogy Αz aki a Rendszer számára értékes azt gyógyszerkezeléssel és más protokollal kezelik az első naptol kezdve, nem arra várva, hogy „megérjen” a sürgösségére és a lélegztetőbe.

    Utánanézhetsz, olvass, keress, kérdezz, nézz ne csak láss!
    Aki nem teszi azt megette a rosz seb…

    „Azok, akik el akartak válni, maguk döntötték le a kormányukat. A többiek folytatják bűneiket népük ellen, minisztereikkel együtt.

    Kezdve az ál-koronavírus-járványtól, az egészségügyi rendszerek módszeres összeomlásával, a kötelező oltásokkal és a lock down-nal, az energiaellátási rendszer opcionális összeomlásával és az összes üzemanyag- és áramár 2021 nyarától való egekbe szökésével, nyolc hónappal az Ukrajnai Háború előtt a rovarok és más büdös szokások bekerülése az étlapba, valamint a mesterséges élelmiszer- és vízhiány a klíma bezárásakhoz – klima lock downhoz – vezet.

    Mindent tudatos bűnözői döntéssel tettek, miközben könnyen elkerülhették volna.
    Mindezt együttesen, időzitetten és szervezetten tették és teszik.”

    /https://www.el.gr/nea-taxh-2/oi-prothypoyrgoi-tis-dysis-einai-synei//

  121. Az elmúlt évek megszűrt információ dömpingje alapján, egy ügyesen megtervezett és menedzselt, finomhangolt szelekció folyik, melynek egyik, de fontos eleme az oltogatás. Az oltogatás szellemi és fizikai síkon folyik. Ezen módszerek és eljárások hasznosságát, döntse el ki-ki maga. A választás következményeit pedig fel kell vállalnia mindenkinek, ha akarja, ha nem.

  122. Precedens értékű bírósági perek kezdődtek Romániában: Feljelentették a bíróságon a COVID-injekció sérültjei az oltást javasoló orvosokat, oltóközpontot és az egészségügyi hatóságokat

    /https://informatialibera.ro/hu/precedens-erteku-birosagi-perek-kezdodtek-romaniaban-feljelentettek-a-birosagon-a-covid-injekcio-serultjei-az-oltast-javasolo-orvosokat-oltokozpontot-es-az-egeszsegugyi-hatosagokat//

  123. 134 – L.S.
    Állampolgár a Bíróságon nem feljelent, hanem bead egy keresetet. Büntető ügyben az állampolgár feljelentést tesz a rendőrségnél. A rendőrség nyomoz és ha talál valami törvénybe ütközőt, átadja az ügyet az ügyészségnek vádemelés végett. Az ügyészség emel vádat a Bíróságon. A mit belinkeltél hülyeségnek tűnik.

  124. 135. Tibor bá’
    „A mit belinkeltél hülyeségnek tűnik.”

    Tibor bá’
    Ha jól értem kifogásod van egyszerűen az eljárás módja ellen, nem pedig az ügy lényege ellen?
    Talán el sem olvastad végig és lesöpörted az egészet?

  125. Dr. Tamás Letoha : „A COVID tesztek megbízhatatlanságán túl, a média és az általuk futtatott celebszakértők minden légúti főzésre COVID címkét biggyeszteni kívánó törekvése nemcsak, hogy meglehetősen tudománytalan, de egyben életveszélyes is. Tekintettel, hogy a belélegzett levegő tele van különböző, potenciálisan patogén mikrobákkal, a tüdő a fertőzéseknek szempontjából talán legveszélyezettebb kitett emberi szerv. A gázcserét végző tüdő-levegő határfelületen ugyanis a vért szinte csak két sejt vastagságú réteg válassza el egymástól, ami ha fertőződik, a fertőzött ember súlyos, életveszélyes megbetegedéséhez vezethet. Ezért az emberi szervezet úgy lett felépítve, hogy a felső légutak nyálkahártyája minél hamarabb, az az még az alsó légutak bejárata előtt megakadályozza a mikrobák mély légutakban történő bejutását. A felső légutak vastag, immunsejtekkel átjárt nyálkahártyarétegét ezért borítja cukorban gazdag azaz ragadós nyákréteg ami szó szerint csapdát állít a levegőből a légutakba érkezdő mikróbáknak. A nyálkahártya csiló szőrei pedig külvilágban lökik nyákrétegbe ragadt kórokozókat. A PCR tesztek hazugsága pont ez volt, hogy bárkit, aki egészséges légúti nyálkahártyája a normál funkciójának megfelelően csapdába ejtette a SARS-CoV-2 vírust, azt egyből fertőzöttnek nyilvánítva karanténra ítélték. A fals pozitív, többnyire nem fertőzött emberek tömegeinek COVID pozitívvá nyilvánításával viszont elérték a céljukat: mára minden ember aki légúti fertőzés tünetei tapasztalja magán, egyből COVID-ra gyanakszik. A tüdő és a légutak gyulladását, a tüdő fenti részletezett kitettsége miatt számos koronavírustól független kórokozó is okozhatja. Ezek megfelelő és szakszerű ellátása a koronavírus járvány előtti idők egyik fő orvosi sikere volt. Amit most a koronavírus járvány két év alatt lerombolt. Az alábbi cikkben szereplő férfi nem hitte el, hogy felső légúti tüneteit nem a SARS-CoV-2 okozza, és addig teszteltette magát COVID-ra, amíg a légúti megbetegedését okozó gombás fertőzés gyakorlatilag behálózta a tüdejét (link: #https://yhoo.it/3e20C7S). A férfi életéért most az intenzív osztályon küzdenek. Szolgáljon ez az eset tragikus példaként mindenkinek, aki a tüdőgyulladást csupán csak COVID-dal képes magyarázni. Azzal a SARS-CoV-2-re visszavezethető légúti megbetegedéssel amivel azonban a leggyakrabban egyéb kórokozók is társulnak. A COVID megbetegedések tüneteit pedig gyakran a vírusfertőzésre rakodó egyéb bakteriális és gombás fertőzések is súlyosbítják. Ezért volt fontos COVID megbetegedés komplex, azaz bakteriális és gombás fertőzések kezelésére is kiterjedő ellátása. Amire azonban valamiért a COVID betegek ezreit hatékonyan gyógyító és a média által érthetetlen mód háttérbe tolt Elek Jenő főorvoson kívül kevesen hívták fel a figyelmet.”

  126. 134. L.S.
    A link végi zárómondat egybevág azzal, amit én is gondolok ezekről a nyilatkozatokról.
    Az eltitkolásokkal, az elhallgatásokkal sem értek egyet. Na meg a szerződések titkosításával sem. Úgy volt, hogy az emberiség végveszélyben lehet, de még ez sem volt ok, hogy megismerhessük a állam és gyártó közti szerződést.

    L.S. linkjéből (Románia)
    „Kiegészítés: Figyelembe véve a sok kommentelő szkepticizmusát vagy félelmét az oltáskor aláírt nyilatkozattal kapcsolatban, a következőket állítom: annak a nyilatkozatnak, amely nyilvánvalóan mentesíti a gyártó és az oltóközpont/orvosi személyzet felelősségét nincs semmilyen jogi értéke, hiszen a 240/2004. sz. törvény 10. cikke kimondja , hogy minden felelősségmentességi záradék (amely a gyártó felelősségét megszünteti terméke vagy szolgáltatása hibáiért) íratlannak, azaz nem létezőnek minősül; emellett erőszakkal, érzelmi és jogi zsarolás hatására, tehát lelki erőszak hatására megszerzett nyilatkozatról van szó, amely semmisségi ok, mint beleegyezési hiba.”

    Ha oltások nem lennének, nem kéne aggódnunk az emberiség létszámának alacsony volta miatt a föld eltartó képességéért és szennyezettségért.

  127. Egy oltott ausztrál újságíró ezt írja:

    „Az oltatlanok az elmúlt két év hősei, mert lehetővé tették, hogy, legyen egy kontrollcsoportunk ebben a nagy kísérletben, és hogy leleplezhessük a Covid vakcinák elégtelenségét.

    Az oltatlanok sok harci sebet és sérülést viselnek magukon, mert ők azok a bátor emberek, akiket megpróbáltunk szellemileg megtörni. Senki sem akar beszélni arról, hogy mit tettünk velük, és ezzel szemben, milyen feltárásokra kényszerítettek ők a „tudományt”.

    Tudtuk, hogy a teljesen beoltottak csökkenő immunitása ugyanolyan kockázati potenciállal rendelkezik, mint az oltatlanok kisebbsége, mégis különleges üldöztetésnek tettük ki az oltatlanokat.

    Azt mondtuk ugyanis, hogy nem cselekedték meg „a közjó érdekében a helyes dolgot”, min mi, akik testünket és egészségügyi autonómiánkat átadtuk az államnak.

    Ausztráliában az úgynevezett egészségügyi szakértők és politikai vezetők közül sokan elismerték, hogy a cél az volt, hogy szinte lehetetlenné tegyék a be nem oltottak életét.

    A harcot a kollektív csőcselék sokszorosan megerősítette, és a munkahelyen, a barátok között és a családi összejöveteleken, szívesen megvívták.

    Ma a kemény igazság az, hogy egyik sem volt indokolt, mivel gyorsan átcsúsztunk az igazságosságból az abszolút kegyetlenségbe.

    Hibáztathatjuk vezetőinket és egészségügyi szakembereinket a nyomásgyakorlásért, de a társadalom minden egyes tagját felelősségre kell vonni azért, hogy beleesett a jól megtervezett csapdába.

    Tettük ezt annak tudatában, hogy az elvi ellenállás megfizethetetlen, ha arról van szó, hogy mi kerül a testünkbe, és hagytuk, hogy elhitessék velünk, hogy egy újabb hatástalan oltás az oltatlanok hibája, és nem pedig a hatástalan oltóanyagok és halálos oltások mérgező politikájának hibája.

    Örömünket leltük abban, hogy bűnbakot csináljunk a be nem oltottakból, mert a hatalom megszállott politikusai által szervezett hónapokig tartó lezárások után jó érzés volt valakit hibáztatni és máglyán elégetni.

    Azt hittük, hogy a logika, a szeretet és az igazság a mi oldalunkon áll, így könnyű volt halált kívánni az oltatlanokra, ami azért ironikus, mert a legtöbb ember, aki meghal, be van oltva, amit kényelmesen és csendben eltussolnak.

    Akik közülünk gúnyt űztünk az oltatlanokból, azért tettük ezt, mert irigyeltük a bátorságukat és az elveiket, és nem hittük, hogy az oltatlanok sértetlenül megússzák, és bokszzsákot csináltunk a tagadókból.

    Több száz prominens szerepet játszó színészt kell felelősségre vonni azért, hogy nyilvánosan becsmérelték a be nem oltottakat, és a közösségi médiában szították és bátorították a dühös tömeget.

    A csőcselék, az álarcos fanatikusok és a vakcinatanítványok megszégyenítették magukat azzal, hogy „fogadást kötöttek” az oltatlanok ellen, mert az intézkedéseket bevezetőknek csak annyi hatalmuk volt, amennyit mi adtunk nekik.

    Nem a felelős magatartás volt az, ami véget vetett a nagy gyógyszergyártók, Bill Gates és számos szervezete, valamint a Világgazdasági Fórum uralmának. ….

    Hála jár azoknak az embereknek, akiket megpróbáltunk megszégyeníteni, nevetségessé tenni, kigúnyolni és lealacsonyítani.

    Mindannyiunknak meg kellene próbálnunk némi belső hálát érezni az oltatlanok iránt, mert bekaptuk a csalit, és gyűlöltük őket, mert kitartásukkal és bátorságukkal időt nyertünk arra, hogy rájöjjünk, tévedtünk.

    Így remélhetőleg, ha valaha is újra bevezetik a himlővel vagy más betegségekkel vagy vírusokkal kapcsolatos oltási követelményeket, többen közülünk felismerik a kialakulóban lévő tekintélyelvűséget, amely nem a jólétünkkel, hanem inkább a hatalommal és az ellenőrzéssel foglalkozik.

    Az oltatlanok elleni háborút elvesztettük, és ezért mindannyiunknak nagyon hálásnak kell lennünk.”

    #ajózanparasztbeszól

  128. 140. – Vaszil

    Kiváló írás.

    Részben erről írtam 27.-ben is: „A fő probléma az, hogy azok az emberek akik mindezt támogatták, egyszerűen nem hajlandóak szembenézni önmagukkal és beismerni, hogy hibáztak. Nem azzal hibáztak, hogy beoltatták magukat (ez mindenkinek a privát dolga szerintem), hanem azzal, hogy miután beoltatták magukat, (minimális kisebbségtől eltekintve akik előtt le a kalappal) támogatták azt a végtelenül aljas hatalmi politikát, amivel kirekesztettek, meghurcoltak, hülyének néztek és szabadságjogaitól megfosztottak állampolgárokat.”

  129. 141: Analog

    A helyzet ennél is súlyosabb, mert a társadalomban amúgy is meglévő hazugságokat és önbecsapásokat fokozta a legaljasabb propaganda és a kognitív disszonancia felhasználásával a végletekig!
    És most itt állunk egy családokat-barátokat-munkatársakat is megosztott helyzetben, amikor a legnagyobb összefogásra lenne szükség, miközben közeleg az elmúlt 70 év legsúlyosabb társadalmi válsága…

  130. 142 – Vaszil

    Micsoda véletlenek vannak, ugye?

  131. 141 – 142:
    Közben a 47 ezer magyar ember természetes halállal halt meg csak ráfogták a COVID-ra, illetve nagy részük az oltás áldozata lett. Különben a COVID nem rosszabb, mint egy influenza. Influenza oltás is létezik, de annak 30 éves hatása már ismert.

  132. 144: Tibor bá’

    Senki nem tudja miben halt meg 30 – 40 ezer ember, erről te sem láthattál olyan adatokat, amiket pl Angliában már közzétettek, csak hírekből találgathatsz…
    #https://expose-news.com/2022/08/13/1-in-every-482-dead-1-month-covid-vaccination/

    Tanulságos adatok és táblázatok, kommentálni lehet, de mindenkire ráhagyom a magyarázatokat…

  133. 144 – Tibor bá’

    Ugyanazokat a kérdéseket tudom feltenni erre ismét:

    „A 47ezer halott átlagéletkora kb. azonos a Magyarországon várható élethosszal?

    Igaz az, hogy a 47ezer-be azt is beleszámolják aki 1-2 éve volt covid-os és most leugrott a 10 emeletesről?”

    Avagy Letoha urat idézve: „bárkit COVID halottnak nyilvánítanak, a tényleges halálOKtól függetlenül, AMENNYIBEN az anamnézisében VALAHA szerepelt POZITÍV COVID teszt (akárhol is végezték azt a tesztet), a nyugati és igen, TUDOMÁNYOSAN SOKKAL FEJLETTEBB világban már azért KONGATJÁK A VÉSZHARANGOT, mert ANGLIÁTÓL kezdve SPANYOLORSZÁGON át olyan, NEM-COVID eredetű TÖBBLETHALÁLOZÁST mérnek – főként a munkaképes korú lakosság körében, ami DÖBBENETES (június óta Angliában 1000 fő a TÖBBLETHALÁLOZÁS HETENTE).”

  134. 147. Ábel
    Kinek kellene unnia? Vakcinofileknek, vakcinofóboknak? A blogon minden héten van legalább egy kovidos poszt.

  135. 148 Vakcinofil, vakcinofób? Nekem aztán mindegy. Az egész téma halálosan untat. Hogy lehet ennyi szót elcsépelni egy ilyen marginális kérdésre?

    Legalább vicces lenne…

  136. 148 Hisz az egész csak élet-halál kérdése. A végén meg úgyis mind meghalunk, minek hát ennyit rugózni rajta?

  137. 149. Ábel

    Miért lenne marginális kérdés? 2 év csak erről szólt kb, aztán most felejtsük el csak úgy, hogy hülyének lettünk nézve, korlátozták a szabadságjogainkat, stb? Itt pedig egyesek ehhez tapsikoltak + kötelező oltást követeltek + még szigorúbb lezárásokat…

    Most pedig végre kezd rá fény derülni, hogy ezt nagyon benézték, de még mindig azzal a gőggel és lenézéssel viszonyulnak mindenkihez aki nem volt hajlandó parancsra azt cselekedni amit a média sulykolt neki non-stop. Ideje, hogy visszavegyenek az arcukból és némi önkritikát gyakoroljanak. Annál is inkább, mert képtelenek megcáfolni nagyon súlyos kijelentéseket. Csak hülyéznek és hazugoznak, mint eddig…

  138. 150. Ábel
    Mihez képest marginális? Atomháborúhoz, hőhalálhoz, civilizációs összeomláshoz?
    Minimum heti egy kovid poszt, mint vörös posztó nevezhető marginálisnak? Egyesek képtelenek szembenézni a kognitív disszonanciájukkal, megvezethetőségükkel. Nyilván ezért kell rajta ennyit rugózni.

  139. 146: Analog: „bárkit COVID halottnak nyilvánítanak, a tényleges halálOKtól függetlenül, AMENNYIBEN az anamnézisében VALAHA szerepelt POZITÍV COVID teszt” – talán kiugrik a nyuszi a bokorból: azért netán, mert a covid vírus tüskéje lerakódik valahol a szervezetben?

  140. És már meg is öltek a kommentnácik.

    Ti csak egymással tudtok baszakodni,nyilván jól ismeritek egymást.

    Mindig ez van.

    További jó baszakodást,fogok én statisztálni ….

    Titeket nem érint,majd fog.

  141. 154. Tibor bá’

    Írhatnál majd olyan covid posztot is ami azt fejti ki, hogy a vakcina szerződések szövegének kb. felét miért nem ismerhették meg maguk az eu parlamenti képviselői sem. Vagy arról, hogy miért van az, hogy nincs egységes protokoll még az eu országok között sem a covid-ban elhunytak számának nyilvántartásáról (és hazánkban miért számolják bele a mai napig azt is aki egyértelműen nem covid-ban halt meg). Vagy éppen aktuálisabban arról, hogy miért mérhetnek nyugat-európában nem covid eredetű többlethalálozást idén legfőképp a munkaképes korú lakosság körében. Vagy arról, hogy pl. Németországban miért eshetett vissza kb. 10%-al a születések száma idén. Vagy arról, hogy miért nem tesztelik egyáltalán embereken a legújabb omicron elleni ősszel forgalomba kerülő vakcinákat.

    Szóval lenne itt téma bőven, kár, hogy ezek valahogy elkerülik a figyelmed…

  142. 151, 152, Hát felőlem verjétek a nyálatokat róla nyugodtan, csak én nem fogom. Tibor bá heti covid-posztjait se olvasom el, hát még a hozzászólásokat.

    Ha a 150-es hozzászólásomból kiérzitek az iróniát, abból már látszik, hogy valahol értem, mért érdekel ez a téma sokakat. Engem valahogy mégsem tud.

    Na, hagyom a bomlasztást, inkább megyek dolgozni…

  143. 158 – L.S.
    Nem vagy cenzurázva, de figyelmeztettelek, COVID hozzászólásodat törlöm.

    159 – Ábel:
    A mai posztból világosan kiderül, hogy az oltástagadók az oligarchák érdekeiben nyomott álhíreket beszopva hirdetik a baromságokat.

  144. 160 Nekem itt ismeretelméleti problémáim is vannak. Bizonyos írásokból „kiderül”, hogy az oltástagadókat szándékos hazugságokkal csapják be. Más forrásokból „kiderül” az ellenkezője. A mi pozíciónkban nincs első kézből származó adat, csak olyan, amit mások írtak. Innentől kezdve világnézet kérdése, hogy ki kinek hisz.

    Én a magam részéről azt gondolom, hogy mindenkit becsapnak, de ez megint csak egy vélemény.

  145. 16O. Tibor bá
    „Nem vagy cenzurázva, de figyelmeztettelek, COVID hozzászólásodat törlöm.”

    Gratulálok Tibor bá
    A PARANOIA TELJES NAGYSÁGÁBAN

    Betelt a pohár. Ezért a szándékos sértésdért ki vagy tiltva.

  146. Letoha Tamás:

    Másfél éve, hogy elkezdődött a terhesek és a kismamák oltási kampánya. Páran, akik követtük a szakirodalmat – igen, mert engem ÉRDEKEL minden, ami COVID és minden, ami vakcina – nem értettük, hogy bizonyos, magukat szakembereknek nevező egyének terhességi toxicitás adatok hiányában hogy tehetnek olyan magabiztos kijelentéseket, amikre vonatkozó humán vizsgálati adatok NEM állnak rendelkezésre. És ez nem vakcinaellenesség, hanem maga a tényállás. NINCS adat. Pont.
    A napokban az Egyesült Királyság Kormánya az alábbi állásfoglalást adta ki tájékoztatásul az Egyesült Királyság egészségügyi szakembereinek és lakosainak (link: #https://bit.ly/3PUi8YZ).
    Toxikológiai következtetések
    „…jelenleg nem biztosítható kellő biztosíték a vakcina terhes nőknél történő biztonságos használatára vonatkozóan: a fogamzóképes nőknél történő alkalmazás azonban támogatható, feltéve, hogy az egészségügyi szakembereknek tanácsot kapnak, az oltás előtt ismert vagy feltételezett terhességről. A szoptató nők szintén nem kaphatnak védőoltást. Ezek az ítéletek az adatok jelenlegi hiányát tükrözik, és nem tükröznek konkrét aggályos megállapítást.”

    Múltkor betiltották Dániába, hogy a gyerekeket oltsák, most ez…Alakul ez. Napról napra hullik le az a lepel…

  147. 160 – 161.

    Lehet megkérdőjelezni a „baromságokat”…Eddig nem sikerült, csak a hazugozás, hülyézés ment. Ez nagyon kevés…Egy értelmes ember látja ám, hogy nincsenek épkézláb ellenérvek.

    „az oltástagadók az oligarchák érdekeiben nyomott álhíreket beszopva hirdetik a baromságokat.”

    Erre meg most mit mondjak? Ebből kb. az jön le, hogy végső kapálózások egyike az elsüllyedés előtt.

  148. Ha már az oligarcháknál tartunk, ez egy érdekes momentum. A Pfizer, Moderna és úgy egyáltalán a gyógyszeripar hovatartozása nem kérdéses. Érdekük az álhírek terjesztése? Nem igazán, hiszen akkor nem fogynak a vakcinák? Érdekük a vírus eltüntetése? Az sem igazán, hiszen akkor nem lehet újabb boostereket gyártani? Tehát akkor működnek az oltások? Hááát… 😀

  149. 166 A 99% long covid egész biztosan téves, különben már az ország fele kripli volna.

  150. Érdemes ezt is elolvasni, ha már Tibor bá’ azt mondja, hogy ” az oltástagadók az oligarchák érdekeiben nyomott álhíreket beszopva hirdetik a baromságokat.”:

    ##https://www.nemtudjuk.hu/2022/08/30/alhirek-elleni-kuzdelem/

    Akkor ki is terjeszt álhíreket?:)

  151. 166. Tibor bá’

    Mert túl összetett. Long Covid-ra hivatkozva el lehet „betegeskedni” színjátszva. Van aki nagyon jól előadja. Ez pedig hosszú idő is lehet kiszűrni, mivel nincs elég tapasztalat és komolyan kell venni minden panaszt.

  152. 169 Tia
    Tényleg úgy látod, hogy a kovid után sok ember csak szimulálja a long covidot?
    Több munkatársamon én azt látom, hogy rozogán is visszajönnek dolgozni, miután leláztalanodtak és úgy-ahogy meggyógyultak a (eü-ben kötelezően „felvett”-gyűlölöm ezt a szót) három oltás után elkapott kovidból, „különben éhen hal a család”, és azután még sokáig nincsenek jól. Tényleg nincsenek jól.

    Más kérdés, hogy én nem közvetlenül a gyógyításban dolgozom, de kénytelen vagyok annyi emberrel találkozni nap mint nap, hogy örülök, ha aztán otthon végre senkivel nem kell beszélnem. Ha a negyedik oltás fel nem vétele miatt ismét kirúgást ígérnek, hát akkor eggyel kevesebb orvos lesz a nagy magyar egészségügyben, ami egyébként már össze is omlott, csak kívülről még nem annyira látványos. Betegként is volt „szerencsém” ezt megtapasztalni.

    Engedj meg kérlek egy személyes kérdést:
    A covid sűrűjében dolgozva, nálatok mennyire van jelen a kiégés és mit tesztek ellene?

  153. 169 Tia
    Azt még családon belül is látom, hogy bármilyen, korábban is létező panasz van, azt azonnal a covidra fogják.
    Ha fáradtak, ha feledékenyek, most ez a szabvány indok, long covid.
    Korábban ilyenkor csak azt mondták, ma valahogy nagyon fáradt vagyok, vagy de feledékeny vagyok… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük