(3925) Mindörökre COVID

Tibor bá’ szerkesztett fordítása

forrás: WSWS

Biden megfertőződése és a „mindörökre COVID” szörnyű valósága

 szerző: Evan Blake

 

89. útban a 90. felé

Joe Biden amerikai elnök COVID-19-fertőzése jelentős fordulópontot jelent az Egyesült Államok világjárványra adott válaszában. Ezt az eseményt, amelynek a Biden-kormányzat mély aggodalmát és önreflexióját kellett volna kiváltania, ehelyett arra használták fel, hogy nyíltan kinyilvánítsák a Fehér Ház brutális új politikáját a világjárvány ellen:  A COVID-19-cel ismételten, évről évre, örökre mindenki meg fog fertőződni..

A rendkívül fertőző és immunrezisztens Omikron BA.1 alvariáns tavaly télen történt terjedése a COVID-19 terjedésének lassítását célzó összes intézkedés megszüntetését késztette. A korábbi változatokhoz hasonlóan számos világkormány tisztviselői tudománynak hátat fordítva állították, hogy a BA.1 tartós immunitást vált ki, és a betegséget „endémiába” juttatja.

Most, az Omikron további három alvariánsának egymást követő hullámai után, ezt a durva hazugságot elvetik, és a Biden adminisztráció nyíltan folytatja az örökös, tömeges fertőzés politikáját. Ez lényegében a Donald Trump által megvalósított „nyájimmunitási” stratégia újracsomagolt és még veszélyesebb változata, ami azzal fenyeget, hogy a meglévő vakcinák és kezelések hatékonyságát gyorsan aláássák. Miközben nyíltan kinyilvánítják azon szándékukat, hogy lehetővé teszik a SARS-CoV-2 ellenőrizetlen, örökké tartó terjedését.

a Fehér Ház továbbra is eltitkolja, hogy ez milyen szörnyű következményekkel jár majd az amerikai és a világ társadalmaira nézve. Nyilvánvaló, hogy valamikor júniusban úgy döntöttek, hogy jelentősen csökkentik a biztonsági óvintézkedéseket, amelyek megvédik az elnököt a COVID-19 fertőzéstől. Az elmúlt hetekben számos fotót és videót készítettek nagy beltéri rendezvényeken és nemzetközi találkozókon egy maszk nélküli Bidennel. Valójában a Fehér Ház tudatosan engedélyezte Biden megfertőzését egy egyre mélyülő propagandakampány részeként, hogy rákényszerítsék az amerikai társadalmat az „örök COVID” politika elfogadására. Július 18-án, három nappal azelőtt, hogy Biden fertőzését nyilvánosságra hozták, a 81 éves orvosi főtanácsadó, Dr. Anthony Fauci azt mondta a Politico-nak: a járvány legalább a következő negyedszázadig elhúzódik. A Biden betegsége alatt tartott három sajtótájékoztatón a Fehér Ház COVID reagálási koordinátora, Dr. Ashish Jha és Karine Jean-Pierre sajtótitkár megismételte a vírus átadásról szóló nyilatkozatát, miközben kijelentette, hogy minden amerikai elkerülhetetlenül megfertőződik a COVID-19-cel.

Július 21-én Jean-Pierre kijelentette: egy bizonyos ponton mindenki elkapja a COVID-ot. Ez a vírus örökre velünk marad.” Július 25-én, hétfőn Jean-Pierre megismételte: „Amint már mondtuk, szinte mindenki meg fogja kapni a COVID-t.” A polgári sajtó számos cikke és a sugárzott híradók szegmensei ugyanezeket a beszédtémákat hangoztatták, mint a papagájok. Végül szerdán Biden COVID-19-tesztje negatív lett, és véget vetett az elkülönítésének. Láthatóan rosszullétben, többször köhögve, a fertőzéstől még mély hangon, és beszéd közben a szokásosnál jobban botladozott,

Biden hazug és cinikus, 10 perces beszédet tartott a Rózsakertben maszk nélküli, az ujjongó munkatársak egy csoportjának, amelyben állította, hogy vakcinák, és a Pfizer vírusellenes Paxlovid semmissé teszik a vírusok tömeges terjedésének veszélyét.

Beszéde során Biden háromszor utalt “Istenre”, egyszer pedig „imára”. Nem tett utalást a COVID-19 okozta halálozások napi emelkedésére, a Long COVID hatásaira, a vírus evolúciójára, a maszkra vonatkozó mandátumokra, a levegőben történő terjedésre, vagy a világjárvánnyal kapcsolatos, vezető tudósok által felvetett egyéb kritikus aggályokra.

Biden beszédének napján hivatalosan 801 amerikai halt meg COVID-19-ben, miközben a kórházi kezelések száma megközelítette a 44.000-et. Biden beszéde elején kijelentette: „a valóság az, hogy a BA.5 azt jelenti, sokan még mindig elkapják a COVID-t, még akkor is, ha megtesszük az óvintézkedéseket. Ez nem azt jelenti, hogy bármit rosszul csináltunk. Sajnos ez a COVID még mindig velünk van két és fél év után is, a tavaly téli Omikron BA.1 hullámban bekövetkezett mérséklő intézkedések elhagyása miatt a napi új halálozások hétnapos átlaga elérte a napi 2654-et.

Az életmentő oltások bevezetése ellenére Biden hivatalba lépése óta, több mint 610 000 amerikai halt meg COVID-19-ben, ami 39 százalékkal több, mint Trump idején. Több mint 200.000 szülőt és nagyszülő gondozót ölt meg a COVID-19 az Egyesült Államokban, többségük Biden alatt, amikor is könyörtelenül törekedtek az iskola újranyitására, ami tömeges vírus terjedéshez vezetett, a gyermekek és családjaik között.

Biden kijelentette: „Most már megelőzhető a legtöbb COVID okozta halálozás. Ez annak a három ingyenes eszköznek köszönhető, amelyeket az adminisztrációm terjesztett az elmúlt évben: emlékeztető oltások; otthoni tesztek; könnyen használható, hatékony kezelések. Vagyis, félelem nélkül élhetsz, ha azt teszed, amit én tettem.

A New York-i magazinban csütörtökön megjelent interjú Dr. Eric Topol tudóssal teljesen felforgatja a Biden által bemutatott téveszmés fantáziát, és megerősíti számos tudós figyelmeztetését – ami szerint a folyamatos tömeges fertőzés lehetővé teszi a SARS-CoV-2 veszélyesebb változatokká való fejlődését, amelyek egyre inkább fertőzőek, virulensek, immunelkerülőek és ellenállnak az olyan kezeléseknek, mint a Paxlovid.

A Paxloviddal szembeni ellenállással kapcsolatban Dr. Topol kijelenti: „Elkerülhetetlen rezisztenciát fogunk látni ezzel a gyógyszerrel szemben, amely az oltások után a második legfontosabb előrelépés a vírus elleni küzdelemben. A meglévő oltóanyagokkal végzett emlékeztető oltásokat kommentálva Dr. Topol rámutat a Centers for Disease Control and Prevention (CDC) legújabb adataira, amelyek azt mutatják, hogy minden új Omikron alvariáns fokozatosan csökkenti a meglévő vakcinák kórházi kezelést megelőző képességét.

Topol kijelenti, hogy a legnagyobb gondja az ismeretlen jövő, vagyis az, hogy ennek a vírusnak még mindig számtalan lehetősége van arra, hogy ellenállóbbá váljon, immunválaszunkkal szemben.

2020-ban vezető tudósok arra figyelmeztettek, hogy a jelenlegi vakcinák nem állítják meg a vírust, és az új variánsok tovább fognak fejlődni, de két év elteltével gyakorlatilag semmilyen finanszírozást nem fektettek be az Egyesült Államokban, hatékonyabb intranazális azaz orr-nyálkahártya vakcinák fejlesztésére és gyártására. A Biden adminisztráció közelmúltbeli kijelentései ellenére nincs kilátás arra, hogy az Egyesült Államokban ilyen vakcinákat tömegesen gyártsanak ebben az évben, és valószínűleg később se.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Éljetek a lehetőségekkel!

30 gondolat erről: „(3925) Mindörökre COVID

 1. “számos világkormány” – ??? Kíváncsi lennék, mégis hány világkormány van a Világon. És hogy ezek közül hányan fordítottak hátat a tudománynak…

 2. “Biden kijelentette: „Most már megelőzhető a legtöbb COVID okozta halálozás. Ez annak a három ingyenes eszköznek köszönhető, amelyeket az adminisztrációm terjesztett az elmúlt évben: emlékeztető oltások; otthoni tesztek; könnyen használható, hatékony kezelések. Vagyis, félelem nélkül élhetsz, ha azt teszed, amit én tettem.”

  Liakopoulos az USA-rol: Engedjétk meg, hogy Biden egy idősek otthonába vonuljon vissza a tanácsadóival együtt.

  Nemcsak Biden szenved szenilis demenciában, hanem tanácsadói is, akik két különböző helyen olvasták fel pontosan ugyanazt a beszédet.

  Konkréttában az amerikai “vezető” (itt nevetnek) szinte ugyanazt a beszédet olvasta fel két teljesen különböző beszédben – 2021. november 23-tól és december 3-tól.

  Azok, akik észrevették, “bábnak” nevezték Bident, és felszólították hivatalából való eltávolítását. Elnöki tartózkodása azonban nem szakad meg, mert az a cél, hogy a Világ lássa, valaki más uralja a bolygót, és nem az elmaradott politikusok.

  /https://rumble.com/v1cg8g9-81379017.html/

 3. 3 – köszi, gondoltam, csak úgy látszik, kötözködős hangulatban vagyok. Bocsánat, megpróbálok leállni.

 4. TOLDJUK HOZZÁ MÉG A MAJMOK ÁLDÁSÁT ÉS A MARBURG VÍRUST, AMELY MINDANNYIUNKAT MEGÖL???

  – 2022 – A MAJMOK ÁLDÁSA MINDNYINKUNKAT MEGÖL hahahahahaha

  – 2022 – A MARBURGVÍRUS ÚJRA MEGÖL MINDENT MINDENT hahaha

  /https://greek-dutch-truth.blogspot.com/2022/08/na-prosthesoume-tin-eulogia-ton-pithikon-kai-marburgvirus.html/

  Jó a banán, és fogynak a tanulékony labormajmaink!
  Bunyó jön, sok bunyó minden szinten.
  Ha túléled, megtudod, melyikőtök volt a legerősebb halandó…

 5. “Az életmentő oltások bevezetése ellenére Biden hivatalba lépése óta, több mint 610 000 amerikai halt meg COVID-19-ben, ami 39 százalékkal több, mint Trump idején.”

  Számszerűleg biztos igaz ez az állítás, de a 2021 januári hivatalba lépésekor
  1, Az oltási program épp csak elindult (és sokan nem is oltatták magukat azóta se)
  2, a vírus alfa variánsa miatti halálozás épp a csúcsán volt, és a járvány nyilván nem állt meg egy hivatali beiktatástól.
  Továbbá Trump kb 1 évet, Biden már másfél évet kormányzott koronavírus járványos időszakban…

 6. úgy néz ki, velünk marad ez a nyavalya
  És akkor mit tegyünk?
  Maradjunk otthon, zárjuk be a nyilvános helyeket, iskolákat, szórakozóhelyeket, munkahelyeket?
  Természetesen, ezt örökké nem lehet. Velünk marad, mint a cukorbetegség, az infarktus és a rák

 7. Asidotus: milliószor leírtam: használjatok Allergodilt. Ha a maszkot kibírtátok, ezt játszva kibírjátok.

 8. (Natural News) Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) globalistái a következő fertőző betegség felszabadítására készülnek, hogy legalább 2030-ig kordában tartsák a világot.

  WHO is planning to keep the pandemic going for 10 years, pushing new diseases if necessary – NaturalNews.com
  telegra.ph

  Erről Marion Koopmans, a WHO-val együttműködő holland virológus számolt be. Egy interjú során elismerte, hogy az ügynökségnek van egy 10 éves terve, állítólag a jelenlegi Wuhan koronavírus (COVID-19) világjárvány és a várható második világjárvány kezelésére.

  /https://www.brighteon.com/d480a270-c714-4f89-a871-ea9a88c4da3c/

 9. Csak egy kis érdekesség, cdc.gov-ról 2020-as US halálozási csoportok:

  Number of deaths for leading causes of death:
  Heart disease: 696,962
  Cancer: 602,350
  COVID-19: 350,831
  Accidents (unintentional injuries): 200,955
  Stroke (cerebrovascular diseases): 160,264
  Chronic lower respiratory diseases: 152,657
  Alzheimer’s disease: 134,242
  Diabetes: 102,188
  Influenza and Pneumonia: 53,544
  Nephritis, nephrotic syndrome, and nephrosis: 52,547

  Ha így is kétszer annyi esélye van, hogy rákban hal meg az ember, vagy szív elégtelenségben (ez talán nem pontos fordítás 🙂 ), akkor szerintem a covid-ot sem fogja a többség komolyan venni. Remélhetőleg a veszélyeztetett csoportok azért odafigyelnek rá jobban.

  Most vannak ismerősök (harmincas pár) akik covidosok, egyikük 1 hete lázas, köhög, szóval van ereje a mostaninak is, másikuk pár nap után jobban lett, de azért ő is szarul volt addig.
  kétszer vagy háromszor oltottak, azt nem tudom pontosan most, hogy melyik.

 10. Igen. Van, aki nagyon könnyen túl teszi magát a BA.1 és a BA.5. fertőzésen. A statisztika szerint is a megfertőzöttek számához képest kevés az ágyban fekvő és a lélegeztetőn lévő, de…. van akik nagyon ráfázik, és halál is van. Szóval, itt van még.

 11. Unokatestvérem fia januárban kapta el a vírust, erős, masszív 40-es srác.
  kamiont vezet, kint Olaszországban jelentkeztek nála a tünetek.
  Felhívta háziorvosát, az azt mondta neki, azonnal kórházba…
  Persze nem volt hajlandó erre idegen helyen, hazahozta a rakományt, Sopronban kirakodtak, aztán vitte haza a kocsit Székesfehérvárra.
  Azt mondja, erre az útra már nem is emlékszik, hogy jutott haza.
  Kétoldali tüdőgyulladás, 28 nap altatásban, utána hosszadalmas rehabilitáció, először a kezét is alig bírta felemelni.
  Most pár hete kezdett újra dolgozni, de még most is állandóan köhögött telefonálás közben.
  Kérdeztem, oltás volt?
  Á, dehogy…
  Annyi volt a reakciója, hogy mellőle több embert vittek ki zsákban, aki háromszor oltott volt.
  Aki egyszer elkötelezte magát az oltással szemben, azon már nem változtat.

 12. Offolnék,elnézést.

  Tibor bá’, illetve fórumozók felé kérdeznék.

  Anyám oxigén koncentrátort használ,OEP alapon.

  Vonatkozik-e valami kedvezmény az áramdíjban mert elég jó étvágyú szerkezet,és szegénykém elkezdte ritkábban használni,mert mekkora lesz a villanyszámla.

  Ha jött szembe nektek ilyen kedvezmény,kérlek tudasd, hol lehet utánajárni.

  Köszönöm

 13. Neves és névtelen hazai vállalkozók kétségbeesetten keresik azt a vakcina-injekciót, amely semlegesíti a COVID-oltások jövőbeni mellékhatásait a szervezetben

  /https://kourdistoportocali.com/news-desk/egchorioi-epicheirimaties-eponymoi-kai-anonymoi-anazitoyn-apegnosmena-to-anti-emvolio-poy-exoydeteronei-tis-mellontikes-parenergeies-ton-emvolion-ston-organismo//

 14. 13: hubab

  “Aki egyszer elkötelezte magát az oltással szemben, azon már nem változtat.”

  Várjuk ki a végét, hogy ki változtat, ki nem…
  /https://angelikamihalik.substack.com/p/elkezdodott-ebrednek-a-beoltott-gyerekek?utm_source=email

  Amíg ez alakul, mint a puposgyerek a prés alatt, addig egy kis hétvégi lazítás:
  /https://fb.watch/eL7-oVQxyr/

 15. 𝐀 𝐃𝐀́𝐍 𝐄𝐆𝐄́𝐒𝐙𝐒𝐄́𝐆𝐔̈𝐆𝐘𝐈 𝐇𝐀𝐓𝐎́𝐒𝐀́𝐆 𝐊𝐎̈𝐙𝐋𝐄𝐌𝐄́𝐍𝐘𝐄 – 𝐀 𝟏𝟖 𝐄́𝐕 𝐀𝐋𝐀𝐓𝐓𝐈 𝐆𝐘𝐄𝐑𝐌𝐄𝐊𝐄𝐊 𝐄́𝐒 𝐅𝐈𝐀𝐓𝐀𝐋𝐎𝐊 𝐂𝐎𝐕𝐈𝐃 𝐎𝐋𝐓𝐀́𝐒𝐀́𝐑𝐎́𝐋 (link: https://bit.ly/3BNePPU)

  A gyerekek és a fiatalok csak nagyon ritkán betegednek meg súlyosan az Omikron variáns okozta COVID-19-től. Ezért 2022. július 1-től a 18 év alatti gyermekek és fiatalok már nem kaphatják meg az 1. oltást, 2022. szeptember 1-től pedig a 2. oltást sem.
  Olyan gyermeknél, akiknél különösen fokozott a súlyos lefolyás kockázata, továbbra is lehetőségük lesz az oltásra, az orvos egyéni értékelése alapján.

  Innen is gratulálok a “felelősségteljes” szülőknek!

 16. Re:15 L.S
  Egyik ismerősöm CDS plus kúrát csinál, mert a 3.Phizer után sorozatosan ízületi panaszai vannak. Beszámolok róla, hogy mire jutott vele.

 17. 19.Avatar: A covid elején, mikor még messze nem volt vakcina, tapasztalták, hogy a gyenge tünetekkel vagy tünetmentesen átesettek között is relatív gyakran található szívizom gyulladás. Az oltások alkalmazása után, akinek ez volt a célja, rögtön a vakcináknak tulajdonította ugyanezt. (Szerencsére ez a szívizom gyulladás a legtöbb esetben nem olyan veszélyes, mint ahogy egy laikusnak, pl. nekem is, elsőre hangzik.)

 18. Teljes a káosz a német covidpolitikában

  A német média elkezdte darabokra szedni az őszi járványügyi szabályok általa javasolt verzióját nemrég bemutató Karl Lauterbach egészségügyi minisztert. A szociáldemokrata politikus ugyanis azt tervezi, hogy aki októbertől húsvétig nem rendelkezik friss, azaz 3 hónapon belüli oltással, azt napi teszteléssel vagy permamens FFP2-maszkhordással lehetne szívatni. Ez azért izgamas, mert az oltások mikéntjéért felelős német hivatal, a Stiko a negyedik oltást 70 év alatt eleve nem is ajánlja, holott Lauterbach a tervei alapján nemcsak a negyediket, de az ötödiket is beadatná a németeknek, hiszen aki mondjuk szeptember végén oltat, hogy ne kelljen maszkoznia-tesztelnie, annak december végén lejár a három hónap, így annak érdekében, hogy a normalitás látszata fennmaradhasson, be kell adnia magának egy következő dózist, amivel kihúzza húsvétig.

  Az egyik német köztévé, a ZDF előszedte a miniszter egy nyáreleji nyilatkozatát, miszerint azt tanácsolja a fiataloknak is, hogy aki zavartalanul akarja élvezni a nyaralását, az beszéljen a háziorvosával és oltassa be magát. A négy oltás után a covidot elkapó, állítása szerint ezek és a Pfizer-gyártotta Pavloxid szedése ellenére is komolyabb tünetekkel járó betegség mellett home office-ból dolgozó, onnan a műsorba bekapcsolt Lauterbach reakcióként erre kerek-perec tagadta, hogy ez azt jelentette volna, hogy ő mindenkinek a negyedik oltást ajánlgatja. A Twitteren aztán elhatárolódott attól is, hogy az emberek háromhavonta oltassák magukat, mint írta, ilyet sem egyik orvos nem vállalna be, sem olyan ember nem létezik, aki ezt akarná:

  „Maga komolyan azt hiszi, hogy az emberek minden három hónapban beoltatják majd magukat csak azért, hogy maszk nélkül mehessenek étterembe?????? Ha ezt tényleg sokszor látnánk, megváltoztatnánk a szabályt, hogy ne legyenek kivételek. Általános maszkkötelezettség a beltereken vagy tesztelési kötelezettség lenne.”

  Hogy akkor mégis miért olvasható ki ez a szándék a javaslatából, arra már nem reagált, azt viszont jelezte, hogy ha lesznek pontosabb adatok az oltóanyag hatékonyságának idejét illetően, a 3 hónapos időintervallum meghosszabbítható. Az, hogy milyen minőségű oltóanyag az, amely hatása 3 hónapig tart csak, és miért kellett ebből milliószámra rendelni, plusz most még boostereket is, nem is téma.

  A miniszter azzal is érvel, hogy az ellenőrzéssel sem lesznek gondok, a német kormány covidügyi mobilos alkalmazásában ugyanis különböző színeket rendelnek majd a friss oltáshoz, a gyógyuláshoz, a teszthez, így QR-kódokat sem kell majd beolvasni: a Berliner Zeitungot mindez a Kínában használt health code-okra emlékeztette, ahol az egyes színekhez különböző, a kormány által napi szinten variálható jogok járnak.

  forrás: gemist.hu

 19. Ausztriában is káosz van. Tartományonként más-más káosz.

 20. Történelmi döntés a dán kormánytól a több ezer mellékhatás után

  Dánia megtiltja a 18 éven aluliak teljes lakosságának a Covid-19 elleni védőoltás beadását, és a világon az első ország, amely ezt a tilalmat alkalmazza!
  /https://www.pronews.gr/kosmos/dania-telos-o-emvoliasmos-kata-tou-koronoiou-gia-olous-tous-polites-kato-ton-18-eton//
  A dán kormány különösen azt jelentette be, hogy “18 év alatti fiataloknak tilos a Covid-19 elleni védőoltással beoltatni, kivéve, ha orvosi véleményük az ellenkezőjéről szól”!

 21. Costa Rica új elnöke bejelentette, hogy eltörli a Covid-19 elleni kötelező védőoltást, és egyúttal törvénytelennek minősített minden olyan intézkedést-szankciót, aki nem oltott be.

  /https://www.pronews.gr/ygeia/o-neos-proedros-tis-kosta-rika-katirgise-ton-ypoxreotiko-emvoliasmo-gia-ton-covid-19//

  Vizsgálatot kért az előző kormánynak az AstraZenecával és a Pfizerrel kötött szerződéseiről is.

 22. 25.Analog
  ”Úgy néz ki, hogy az igazság kezd utat törni magának lassan, de biztosan…”

  Az első olyan bírósági döntés, amely IGAZAT AD egy oltatlan egészségügyi dolgozónak

  A határozat értelmében a Kórház köteles havi nettó keresete felét kifizetni mindaddig, amíg szolgálati jogköréből felfüggesztették.
  Információink szerint ez az első olyan országos bírósági döntés, amely egy beoltatlan egészségügyi dolgozónak igazat ad.

  Ez a döntés olyan fénysugár, amely reményt kelt bennünk, hogy az igazságosság
  meg fog állni helyét, megvetni fogja a politikai célszerűséget, és helyesen cselekszik, végső soron igazolva azt a több ezer egészségügyi és más kórházi dolgozót, akik alkotmányos és nemzetközi egyezményekből és törvényekből származó jogaikkal élve nem akartak oltást kapni.

  Egy köztársaságban nem lehet bosszút állni és megbüntetni azt, aki másképp mer vélekedni, mint amit nemcsak előadnak, hanem elzárásként ki is szabnak.

  Megfosztották őket az alapvető javaktól, páriákként és marginális “permetezetekként” kezelték őket, az év és évekkel ezelőtti hősökként tapsolt fehér ingeseket.
  https://www.el.gr/ellada/gegonota/seismos-me-tin-proti-dikastiki-apof/
  Ezeknek az embereknek a drámája a mai napig létezik, és mindannyiunkat fel kell, hogy ébresszen.
  A bírói kar a maga részéről a fenti döntéstől vezérelve, az Alkotmány és a törvények alkalmazásával, a többiek igazolására is felkérést kapott.”

  «Σεισμός» με την πρώτη δικαστική απόφαση που ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ανεμβολίαστο υγειονομικό!

 23. 27. – L.S.

  Az a szomorú, hogy mindez világszerte lezajlott (a magukat legliberálisabbnak tartó országokban is, sőt a durva, hogy azokban a leginkább, lásd Kanada, Hollandia, Ausztria), hogy diszkriminálták azokat akik nem voltak hajlandóak beoltatni magukat ‘parancsszóra’, hanem képesek voltak egyet hátralépni és gondolkozni, majd ráébredni arra, hogy itt valami nagyon nincsen rendben.

  A fő probléma az, hogy azok az emberek akik mindezt támogatták, egyszerűen nem hajlandóak szembenézni önmagukkal és beismerni, hogy hibáztak. Nem azzal hibáztak, hogy beoltatták magukat (ez mindenkinek a privát dolga szerintem), hanem azzal, hogy miután beoltatták magukat, (minimális kisebbségtől eltekintve akik előtt le a kalappal) támogatták azt a végtelenül aljas hatalmi politikát, amivel kirekesztettek, meghurcoltak, hülyének néztek és szabadságjogaitól megfosztottak állampolgárokat.

 24. 27. Ez volt a lényeg. A főpróba. Nemsoká jön a valóság.

 25. 28 infos

  És ha nem a főpróba volt, hanem a vizsga?
  Amelyen szinte mindannyian elbuktunk…
  Aki nem védte meg magát, azért.
  Aki nem védte meg a másikat, azért.

 26. Ha vizsga volt, én átmentem. Súgtam is. Aki nem hallgatott rám lelke rajta, van olyan, aki háromszor is bukott. Aki hallgatott, gond nélkül átment.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.