(3876) A grófkisasszony

 

Tibor bá’ csodálatos női online


89. Útban a 90. felé

Nyolcadik általánosban Renkei (Reifeld) Peti osztálytársunknak voltak a leggazdagabb szülei, nagyapja textilgyárával igazi nagytőkések voltak. Petinek gumikerekes rollerje volt, Märklin villanyvasútja, váltós szájherflije[1]. Nem is tudom miért járt közénk, valószínűleg, mert villájukhoz közel volt az iskola. Igaz, Rákosi már fente a fogát a hatalom- átvételre, de a társadalmi különbségek még nagyon is megvoltak.

Nyolcadik után ugyanabban a technikumba folytattuk tanulmányainkat a Duna másik oldalán egyszerűen azért, mert az én szüleim éppen úgy a textilszakmához kötődtek, mint az övéi. Petinek az új környezetben is sikerült szinte pillanatok alatt felvenni a vezető szerepet, amit manapság úgy neveznek, hogy „opinion leader”. Ennek legfontosabb kelléke az volt, hogy vele mindig történt valami olyasmi, ami senki mással nem, és akkor ezt a nagyszünetben el lehetett mesélni egy 10-15 fős hallgatótábor közepén. Az egészben az volt a szép, hogy Petinek nem is kellett füllentenie, mert minket az ő egyszerű valósága is lenyűgözött.

Petinek például volt operabérlete, ezért minden hónapban látott egy-egy operát, míg közölünk sokan azt se tudták, merre van az operaház. Tizenöt évesen csónaktúrákra járt, tizenhat évesen saját motorkerékpárja volt. Legérdekesebb élményéről tizenhét évesen számolt be. Igaz, addigra Rákosi már felforgatta az országot, de az esemény főhőse mégiscsak egy grófkisasszony volt. Jobban mondva grófkisasszony lett volna, ha nem törlik el a címeket.

Nem sokkal a harmadik osztály befejezése előtt, a május elsejei hosszú hétvégére Petit meghívták egy balatoni vitorlás túrára. Azt természetesen előre sejtettük, hogy a bosszú hétvégén Peti nem a Práter utcában élő nagymamáját megy meglátogatni, de egy balatoni vitorlás túra még az ő esetében is szenzáció számba ment. Mi, a beavatottak, alig vártuk, hogy hétfőn megtudhassuk a részleteket.

Ezek szerint a tervnek megfelelően valóban előállt egy 16 éves grófkisasszony hosszú szőke hajjal, kék szemmel, plusz egy vitorlás hajó a tulajdonos 19 éves fiával és két barátjával. Összesen tehát 4 fiú és egy lány.

  • Na és, mi volt a program? – tettük fel a kérdést.
  • Először átmentünk Tihanyba, de nem kötöttünk ki – mesélte Peti – majd Keszthelynek vettük az irányt. Később a szél elállt, nem nagyon haladtunk. Egyszer csak azt vettem észre, hogy Xénia, a grófkisasszony levetette a bikini felső részét és elkezdett napozni.
  • Ne hülyéskedj! – szakadt ki belőlünk a szó.
  • De tényleg!
  • És aztán mi történt, milyenek voltak a mellei, mit csináltak a srácok? –pattogtak a hirtelen támadt kérdések.
  • Persze én is meglepődtem, mert erre nem számítottam, de a társaságban én voltam az új fiú, ezért inkább csak csendes figyelővé váltam.
  • Na jó-jó, és aztán? – türelmetlenkedtünk.
  • Xénia azt kérdezte Gyuritól, nem akar-e ő is napozni és a feneke alól kilógó pokrócdarabra mutatott. Gyuri odament hozzá, Xénia pedig levetette a bikini alsó részét is.
  • Ne hülyéskedj, ezt csak most találtad ki. – fakadt ki valamelyikünkből.
  • Jó, ha nem hiszitek, akkor nem is mondom tovább.

Erre mi valamennyien megígértük, hogy egy szót se szólunk, csak meséljen. Némi kéretés után Peti szép részletesen elmondta, hogy Xénia leoldotta a Gyuri fecskéjét, és a fiút szabályosan magára húzta, miközben a másik három fiú udvariasan hátat fordított nekik.

Aztán kiderült, hogy Xénia és Gyuri nem jártak egymással, az eset „alkalminak’” számított. Az aktus után Xéniának esze ágában se volt felvenni a fürdőruháját, hanem megkérte a fiút, hogy menjen oda a vitorlás másik végében ücsörgőkhöz és küldje oda az egyik barátját.

A vége az lett a dolognak, hogy Peti kivételével a másik három fiú szép sorban megkefélte a grófkisasszonyt. Petire is sor kerülhetett volna, de feltűnt egy rendőr motoros, Xénia pedig jobbnak látta felvenni a fürdőruhát. A motoros a vitorlás mellé siklott, igazoltatott, feltett néhány kérdést, kérdezte, kié a vitorlás, stb. stb., majd közölték, hogy vihar közeleg és okosabb, ha behajóznak a legközelebbi kikötőbe, aztán elhúzták a csíkot.

A rendőrlátogatás után a társaság hangulata némileg megváltozott, Peti pedig vagy lemaradt a csemegéről, vagy Xéniának nem volt kedve folytatni a korábbi tevékenységet. Mi, a hallgatóság roppant sajnáltuk, és az után érdeklődtünk, lesz-e még vitorlázást? Erre azonban Peti nem tudott határozott választ adni.

Közben jött az évzáró, és már rég megfeledkeztünk a vitorlázásról, amikor Renkei Peti is befutott sötétkék öltönyében, de már messziről lehetett rajta látni, hogy van számunkra valami szenzációja.

  • Srácok, nem fogjátok elhinni.
  • Mit, mit? – kiabáltunk.
  • Xéniának kankója volt.
  • Micsoda? – hitetlenkedtünk.
  • Mondom, kankója volt. Képzeljétek el, mind a három srácnak egy héten belül elkezdett folyni a fasza. Tehát vagy Xéniának volt kankója, vagy a Gyurinak, mert ő volt az első, de Gyuri esküszik, hogy azt se tudta, mi a kankó, nem hogy lett volna neki. – Mi persze nem jutottunk szóhoz.
  • Szóval, srácok, óvakodjatok a grófkisasszonyoktól – intett minket Peti, mellesleg tök feleslegesen, mert Rákosiék rendeletileg tiltották be a titulusok használatát.

[1] Szájharmonika

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

6 gondolat erről: „(3876) A grófkisasszony

  1. Hát igen, tombolnak a hormonok tini korban, jól is van ez így. A tanulság ebből inkább az, hogy sajnálatos módon, úgy tűnik annak idején senki sem világosította fel a fiatalokat a védekezés fontosságáról. Nem csak az STD, de egy nem kívánt terhesség sem jött volna jól senkinek.

  2. Nem kell makulátlannakk lenni, sem szentnek !
    Az élvezeteket mindenki szereti.
    De egy civilizált személy, nem téveszti szem elől a cselekedetei következményeit.
    Neki nem is esik jól, ha másokat kever bajba, másoknak kell szenvedniük miatta.
    Sajnos azonban vannak, szélsőségesen egoista nőstény és hím patkányok is.

  3. 2./ Minató.
    Úgy látszik túl fiatal vagy, esetleg érdektelen számodra a múlt,
    ugyanis létezett egy jelmondat, amit még tacepaón is kiírtak.
    = „”LÁNYOKNAK DICSŐSÉG, ASSZONYOKNAK KÖTELESSÉG””
    Mármint a gyermekszülés.

  4. 2 – Minato:
    17 évesen naponta szeretkezem, és koiusz-interraptuszt alkalmaztam. Más eszembe se jutott. Egy év se kellett és terhesség lett belőle. Két évvel később egy másik nőt ejtettem teherbe. – Úgy tudom az 50-es évek elején nem is volt óvszer Magyarországon. Anyám 51-ben esett teherbe, egy vagyon volt a tiltott abortusz.

  5. Na igen, ez kiment a fejemből… 50-es évek 🙂 nem mondtam semmit! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük