(3653) Hétvégi érdekesség

Tibor bá’ online

Velence

Egy hatalmas, közel 12 méter hosszú hegedű, és rajta zenészek úszott le a velencei Grand Canel-on.

Az 1600 éves hagyománynak megfelelően a lehető legfantasztikusabb csónakok úsznak a Tengerek tiszteletére rendezett ceremónián. Ez alkalommal egy hatalmas, Noé Hegedűjének elnevezett csónak volt a fő attrakció, rajta négy zenésszel, akik Vivaldi Négy Évszakát játszották.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

6 gondolat erről: „(3653) Hétvégi érdekesség

  1. Hát ez a Velence olyan, mint ha a nyócker szar részét elárasztanák vízzel. Omló vakolat, csatornaszag. A marhadrága éttermekben paradicsommal leöntött tésztát adtak, amitől jól befostam. Az utcai arusoknál aranyárba nyomják a világitó műanyaggondolákat. A tömegben meg végigsimította a zacsimat egy szemüveges vén buzi. Még a vadonatúj rugós kesemet sem tudtam kicsattintani mert elnyomott a sok szájtáti hülye.
    Meg jó hogy melgáttam a legszebb arcú olasz lányt. Arról ábrándozhattam visszafelé a buszon, ami meg beázott.
    Rómába már el se mentem megnézni a Romcirkuszt.
    Cézár biztos forog a sìrjában. 🙂

  2. Reinkarnatorr, nem is tudtam, hogy homofób vagy!

  3. 4. Ábel
    Csak az öreg digó buzikat nem szeretem, aki potyázik. Pláne hogy nem vett nekem legalább egy pizza-kóla menüt tipitapi előtt. Ha ez már hómofóbia?
    🙂
    A magyar buzik jófejek. Aludhatsz is náluk.Ha udvariasan visszautasítod, ugyanúgy mosolyog meg haverkodik tovább. A török buzi megteáztat, az is OK.
    A Mátyás Téren vigyázz. Azok nem igazi buzik.
    A Népligetben börtön-buzik vannak. Azok le is csapnak.

  4. 5.
    Börtönbuzik a Népligetben? Azta de otthon vagy a buzi témában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük