(3574) Homofób törvény?

Tibor bá’ online

 

2021 a 89. év

Az ellentábor legnagyobb és leggyakrabban használt fegyvere a homofób jelző alkalmazása. Őket, tevékenységüket kritizálni nem lehet, mert akik teszik, azonnal homofób lesz. Elég annyit mondani, hogy ez a prájd felvonulás gusztustalan. Ilyen háttér mellett, nagyon nehéz objektíven kitárgyalni Orbán legújabb ötletét. Ötlet, mert például a Jobbik bekapta a legyet, ugyanis nem tehetett mást.

15 éves koromban pontosan tudtam kik a buzik, mit csinálnak, pedig senki nem tanított rá, senki nem tartott felvilágosítást. Azt is tudtuk, már jóval 15 előtt, hogy a nők és a férfiak mit csinálnak az ágyban. Emlékeim szerint 10 évesen reggel a járdán láttam egy elhasznált kondomot, és pontosan tudtam, hogy az mi, és mire használják. Ezt a példányt valaki kidobta az ablakon.

Haladó szellemű nevelőanyám, úgy 15 környékén elhatározta, hogy felvilágosít. Az egésznek úgy lett vége, hogy közöltem vele, ezeket én mind tudom. Amikor, saját gyermekeim kezdtek serdülni, én nem tartottam felvilágosítást, mert érezhető volt a megjegyzéseikből, hogy mindent „tudnak”.

Ezekből én csak azt a következtetést tudom levonni, hogy egy ilyen törvényre nem volt szükség. Korrigálok, nem lett volna rá szükség, ha a „régi szép idők” nem változtak volna, és nem jelennének meg olyan mesekönyvek, mint a nemrég kiadott „Meseország mindenkié”.

A könyv a nem LMBTQ emberek nagy többsége szerint, egy propaganda mesekönyv, ami nem való a gyerekeknek, mert felnőtt tartalom van benne, ami számukra összezavaró. Ezen persze el lehet vitatkozgatni. Én úgy gondolom, hogy egy normális, hetero családban egy 8 éves gyereknek valóban felesleges és zavaros behozni a tudatába, hogy egy fekete herceg és egy fehér herceg egymásba szerethet. „Mami, ez a fekete bácsi miért szereti ezt a fehér bácsit?” – „Tudod, kislányom vannak olyan férfiak, akiknél – még nem pontosan ismert okok miatt – a nemi hormonok, a pszichés beállítottság egyesek szerint hibás, vagy beteges, míg mások szerint pusztán csak más.” – „És Mami, lányoknál is van ilyen?” – „Igen.” – „én is ilyen leszek?” – „Nem, te nem leszel ilyen.” – „Miért nem?” Erre folytassátok ti a felvilágosítást, mert én nem tudom.

De a mesekönyv megjelent és a liberális tábor melléállt. A hatalmon lévő konzervatív oldal nem tehetett mást, mint hozott egy törvényt ez ellen. És akkor megérkeztünk a politikához.

Nem vagyok Orbán párti. Orbán tönkre vágta az országot, a társadalmat, szétlopta a nemzeti vagyont, a demokratikus berendezkedést megsemmisítette. Azonban, keresztbe állt a magát hülyeségbe hajszoló liberalizmusnak. Nem engedi be az ázsiai, afrikai csürhét és el tudta hitetni a választó polgárokkal, hogy az ellenzék beengedné őket. Lehet, hogy pont ez miatt nem veszíti el a választást.

És akkor a balliberális ellenzék beáll tolni az LMBTQ szekerét. Ezt a többség nem nézi jó szemmel. Az én nézetem megegyezik a többséggel. Elfogadom, hogy a társadalom bizonyos százaléka az LMBTQ csoportba tartozik, de ne tolják állandóan a pofámba a tényt, és ne várják el tőlem, hogy szeressem őket. Hadd legyen jogom azt szeretni, amit akarok, és hadd legyed számomra az antipatikus, amit én jónak látok.

Vissza a Meseország mindenkikéhez. Röviden jellemezve ez nem más, mint szellemi pedofília. Ha bármiféle szexuális aktust végezni gyermekkorúakkal tiltott, a pedofília megbélyegzést kapja, és természetesen bűntény, akkor a gyermekkorúak agyát megtámadni bármilyen szexuális témával megbélyegezhető a szellemi pedofília meghatározásával. Ez a „homofób” törvény pontosan ezt akarja megakadályozni.

Vissza a gyerekkorba! 10 év környékén fakarddal játszottam a lányok babáztak.  Ha megütöttem magam és elkezdtem pityeregni, az anyám azt kérdezte milyen katona lesz belőlem? Felkészültem rá, hogy férfi leszek. A lányok babáztak, felkészültek rá, hogy nők lesznek. Most, ha egy hatéves kislány megtudja, hogy ő kisfiú is lehet, megirigyelheti tőlem a fakardot, hátat fordítva a babázásnak eldöntheti, hogy ő is fiú lesz. Követelheti az anyjától, hogy kapjon hormonkezelést, majd lefekszik a kés alá. Egyre nagyobb tömegekben, mert ebből is lehet divatot csinálni. Profit a gyógyszergyáraknak és profit a plasztikai sebészeknek. Ilyen világot akarunk Magyarországon? Orbán, természetesen nem, de ki akar? Mert én sem.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

130 gondolat erről: „(3574) Homofób törvény?

  1. Mondják, semmi baj a „melegséggel” meg az LMBTQ++++ többi betűjével…
    Tulajdonképpen igazuk van…

    De azért a „normalitás tesztet” időnként el kellene végezni.

    Mi a normális? Mondjuk a többség. Így szoktuk meg.
    Mi változna, ha a többség holnaptól meleg lenne?
    Mi változna, ha nem lennének melegek?
    Mi változna, ha nem lennének heteroszexuálisok?

  2. Tibor bá

    lassan 90 éves leszel és még mindig nem jó oldalról mész neki ennek a témakörnek.

    Régebben mikor azt a szót hallottam hogy buzi propaganda, ideges lettem.
    Ma már max legyintek egyet és esetleg egy ilyen komment erejéig jelzem hogy a szónak abban az értelmében ahogy ezt sokan használják és értelmezik ilyen nem létezik.

    Borzasztó korlátolt emberek azok, akik a homoszexualitást nem tudják elfogadni.
    Amióta ember létezik azóta létezik a homoszexualitás is. Az evolució nem rostálta ki tehát nem hogy nem betegségröl van szó, hanem elönyös tulajdonságrol.
    Ha ezzel vitatkoztok, akkor nem velem velem vitatkoztok hanem Darwinnal.

    Amitöl még falnak futok mikor hallom az ilyen érveket hogy a Meseország könyvtöl majd buzi lesz a fiam.
    Édes jó istenem, olyan mintha a kőkorban élnénk még mindig.
    Tibor bá, meséld már el légyszíves te melyik könyv hatására döntöttél amellett hogy heteroszexuális leszel?

    Jelentkezzen már itt még egy meleg, aki egy reklám egy film egy „buzipropaganda” hatására lett meleg!
    Ilyen ugyan is nincs!
    Ez nem ránevelhetö és lenevelhetö tulajdonság.
    És bár szeretem és tisztelem Bagdi Emőkét végtelenül konzervativan és falsan áll a témához.
    Engem semmi féle meleg propaganda nem ért senki nem rontott meg, egyetlen férfi soha nem ért hozzám és mégis meleg mellett. Ugyan igy van ezzel a melegek legalább 99 százaléka.
    Fogjátok már fel hogy a gyerek nem a propaganda hatására lesz meleg!!!!!

    A meseország szerü könyvek azért hasznosak, mert a homoszexualitást oda teszik ahová valo: a normalitás közé.

    Kinek jut eszébe megkérdöjelezni a naplemente létjogosultságát? Esetleg ki az aki tagadja a naplementét?

    Pontosan ugyan ez a helyzet a homoszexualitással is. Amit ti propagandának érzékeltek az semmi más mint kisérlet a betanult negativ elöitéletek lebontására.
    Aki a homoszexualitást elfogadja, az ezt nem érzékeli propagandának.
    Az hogy egy filmbe szerepet kap egy meleg karakter az miért propaganda?

    A prájdot hagyjuk most azzal a melegek legalább 90 százaléka se tud azonosulni.
    Én se mosom össze a hetero társadalmat a Balaton Sound-al vagy a Sziget fesztivállal, és nem mondom azt hogy minden hetero drogos.
    Szoval prájd NEM EGYENLÖ homoszexualitás.

    Ha tovább megyek hogy a föld vészesen közeledik egy tulnépesedési katasztrofához, akkor meg végképp nem értem mi ez a zsigeri buzigyülölet.
    Egyébként a magyar társadalom alapvetöen nem homofob. Nekem ez a tapasztalatom. Fiatalok pedig még egyre kevésbé. Szoval Orbán már hiába erölködik, ez a fagyi vissza fog nyalni.

  3. 2. Curix
    Szerintem itt teljesen másról van szó. Ahogy te is írod, Magyarországon a nagy többség toleráns , ezt több közvéleménykutatás is megerősítette. Viszont Európa kezd szélsőséges irányt venni.
    Nézzük meg a norvég modellt, ahol keményen beleszólnak a gyerek nevelésébe, és a Barnevernet (Norvégia Gyermekjóléti Szolgálat) ha úgy ítéli meg, hogy sérül gyermek joga a „haladó” szellemiségre való nevelés érdekében, akkor már piti dolgok miatt is simán elveszik a szülőktől. Arrafelé kötelező a tolerancia. De ez félelmet generál, ahol az emberek háromszor is meggondolják mit mondanak mások előtt, vagy a gyerekeik előtt, nehogy a rendszer ellenségeként bélyegezzék meg.

  4. Nincs új a nap alatt:
    https://cimlap.blog.hu/#bloghu/ritkanlathatotortenelem/2021/06/17/szexualitas_a_naci_nemetorszagban
    (Ugye milyen sok érdekes és „véletlen” hasonlóság és párhuzam mutatkozik? 🙂
    Ezeknek a próbálkozásoknak mindig volt helye, amikor a társadalmak kilátástalan helyzetbe kerültek. De mindig ugyanaz lett a vége! Még nagyobb pusztulás… Az emberek többsége nem értelmes, csak abból ért, ha az élet kajakból arcon csapja.

    Addig, amíg nem leszünk „buzik”, nem fogjuk érteni a buziság lényegét. Olyan ez, mint ahogyan egy férfi sosem fogja tudni igazán, hogy milyen nőnek lenni, s egy nő sem fogja tudni soha igazán, hogy milyen férfiként létezni. Lehet empatizálni, belekóstolni, de a lényeget csak az érti, aki azzá vált.

    Kizártnak tartom, hogy egészséges társadalomban, egészséges emberek ebben a kérdésben befolyásolhatóak lennének. Ja, hogy beteg a társadalmunk és egyre betegebb, valamint egyre több a testileg és leklileg beteg ember is, arról megint nem a buzik tehetnek. Tessék változtatni az alapokon, de ahhoz nem buzitörvények kellenek!

    A felhozott könyv tiltásával egyetértek. De nem azért, mert az azt olvasó gyermek homoszexuálissá válhat, hanem azért, mert tartalmilag szemétre való alkotás. Sok ilyen van még a piacon, számtalan témában. Ha ilyen alapon mindent betiltanánk (nagyon helyesen), alig maradna sajtótermék Magyarországon.

  5. 2,Curix
    Jó ismét olvasni töled, hiányoztál.
    Beirásodra reagálva megjegyezném, hogy megértem érzékenységedet.Nehezedre esik elfogadni, hogy a többség valamelyes fenntartással viszonyul a témához, te ugy szeretnéd, hogy mindenki, kivétel nélkül teljesen, 100 százalékban, lelkesen elfogadná a helyzetet, és zavar, hogy ez nem igy van.

  6. „Jelentkezzen már itt még egy meleg, aki egy reklám egy film egy “buzipropaganda” hatására lett meleg!”

    A helyzet sokkal rosszabb.

    Vannak környezetek, például művész iskolák, ahol „muszáj” valamiféle kreatív identitást felmutatni… Ismerek ilyet. A gyerekek nyomás alatt vannak, hogy nekik is legyen valami exotikus szexuális identitásuk…. Igen… durván fogalmazva egy csomó „senki” úgy lehet „valaki” hogy bevállal valami „védett” másságot… Ugyanis ez már előny… Nem lehet kirúgni őket, kvótájuk van… A „sima” heteró meg eleve bűnös, de legalábbis unalmas…

    A szemem előtt zajlik a dolog. A fiam iskolájában az angol tanár az összes anyagot az LMBTQ propagandából meríti. Az összes kisfilm, az összes párbeszéd, szituációs gyakorlat mind mind ebből a témakörből van, ahol a szivárványcsalád kedves és szimpatikus, a heteró család meg bumfordi és gonosz… Ez bizony nyomás… Ettől a gyerek nem lesz meleg… de úgy csinál. És az sokkal rosszabb…

    Szervezik az idei Gay Pride-ot… és megkérdezik, HOGY TE MIÉRT NEM JÖSSZ?

    Nem beszélve a politikai oldalról: a ballib rárepül, és a fehér heteró az már rémisztő képződmény.

    Azért nézzük meg a tolerancia „evolúcióját”:

    Hogyan is kezdődött?

    Fogadjuk el őket hogy léteznek… Jó, rendben, elfogadjuk.

    Lehessenek egyenrangúak… Jó, rendben, legyenek.

    Ismerjük el, hogy ők „különlegesek”, és lehessenek „büszkék”… Jó, rendben, lehessenek.

    Most hol tartunk?

    Tudsz valami rendes kifogást, hogy miért nem lengettél szivárványos zászlót a legutóbbi géjprájdon? Mert ha nem akkor rohadt náci vagy!

    A jövő:

    Ha nincs valami exotikus nemi identitásod és klasszikus családban élsz akkor rothadt náci vagy.

    EZÉRT kell az LMBTQ propaganda ellen küzdeni !

    Magával a melegséggel egyébként nem lenne baj.

  7. 2 – Curix:
    Amikor megláttad a témát a vörös köd ellepte az agyadat, és nem figyeltél a szavaimra. Egyáltalán nem azt írtam, mint amit te olvastál.
    Eszem ágában se volt azt a hülyeséget írni, hogy a homoszexualitást el lehet kapni, vagy olvasással fertőző lehet. Viszont a gyerekben felébredhet a vágy, hogy a másik nemhez tartozzon.
    Azt írtam, hogy egy ilyen könyv megválaszólhatalan kérdéseket generál a gyerekben.
    Nem mostam össze a prájdot a melegséggel. Azt írtam, ha nekem nem tetszik a prájd (amihez jogom van) és ennek hangot adok, homofóbnak kikiáltanak ki.
    Elfogadom a homoszexualitást, de ne tegyék kötelezővé a szeretését. Legyen jogom valamit antipatikusnak vélni.
    Mellesleg, ismerek olyan nem biszexuális meleget, akinek gyereke van, mert nem undorodik a pinától, és egy gyerek jól jött nekik. Így az evolúció nehezen tud működni.
    Végül a posztot nem melegeknek írtam, akiktől nem várható el az objektív hozzáállás ebben a témában.

  8. „Viszont a gyerekben felébredhet a vágy, hogy a másik nemhez tartozzon.”

    Tibor bá.
    Persze hogy fel, de még mindig nem értem mi köze ennek a Meseországhoz?
    A gyerek elött ott van egyaránt férfi és nöi minta. Ezek sem egyformák hanem 8 milliárd külön változatban.

    Olyan szinten vannak összemosva a fogalmak, hogy ember legyen a talpán aki itt még tisztán tud láttatni.

    Totál össze van keverve és egymásba van csuszatatva a homoszexualitás a genderelmélet és a pedofilia. Ezek pedig teljesen 3 eltérö dolog, egyiknek semmi köze a másikhoz.
    Egy átleg ember már lassan azt se tudja mi a különbség a 3 között.
    Ez végtelenül szomorú.

    Egyébként nem látok semmiféle vörös posztót. (mert az nem köd, hanem posztó).

    Végtelen nyugodtsággal kijavítottam azt, amit tévesen közöltél.
    Már rég nem harcolok sem magammal sem másokkal. Nincs rá szükség.

    Tibor bá
    A kommented utolsó mondata nem érv, hanem személyeskedés. Minden meleg témájú posztban elsütötted eddig, csak már nem érzem szükségét reagálni rá.

    Bálint

    a homoszexualitásért nem kell rajongani és lelkesedni, csak el kell fogadni, mert van.
    Ez olyan mint az esö, meg a napsütés. Lehet ellene tiltakozni meg tagadni de attól az még van.
    A homoszexualitás része az emberi létezésnek. Kár harcolni ellene kár írtani kár bármi nemü probálkozás a megszüntetésére.
    Ki az a hülye aki a napsütést vagy az esöt be szeretné tiltani?
    Ha pedig van ilyen akkor az a beteg és nem az esö és a napsütés.

    Az emberek azért nem látják ezt ilyen egyszerüen és tisztán mert tele vannak elöitéletekkel.

  9. „„Mami, ez a fekete bácsi miért szereti ezt a fehér bácsit?” – „Tudod, kislányom vannak olyan férfiak, akiknél – még nem pontosan ismert okok miatt – a nemi hormonok, a pszichés beállítottság egyesek szerint hibás, vagy beteges, míg mások szerint pusztán csak más.” – „És Mami, lányoknál is van ilyen?” – „Igen.” – „én is ilyen leszek?” –

    —- Innen folytatom a képzelt beszélgetést:

    – Tudod kislányom azért is szerepel a könyvben a két bácsi, vagy két néni mert a valóságban is van ilyen és ha te is ilyen lennél akkor tudd, hogy ez is rendben van és ne érezd magad kitaszítottnak és betegnek.

    Tibor bá te igy folytattad a beszélgetést:

    „Nem, te nem leszel ilyen.” – „Miért nem?” Erre folytassátok ti a felvilágosítást, mert én nem tudom.”

    Tudod hol látszik, a beléd elültetett zsigeri ellenszenv:

    ott hogy a képzeletben feltett kérdésre hogy én is ilyen leszek? te eleve nemmel válaszoltál, holott ezt akkor és ott nem tudhatod. Vagyis nem mondtál igazat a gyereknek. Te a saját vágyaidat vetíted ilyenkor a gyerekre, miszerint: „te nem leszel buzi”.
    Pontosan ez okozza a gyerekben a szorongást hogy ha ö egyébként buzi. Már gyermek korban ellentmondást talál, amit gyerek fejjel nem tud feloldani, ahelyett hogy találkozna a valósággal, amit utána késöbb fel tud dolgozni.
    Ezt a célt szolgálná a Meseország, de nem hagyják hogy a feladatát ellássa, azért aztán továbbra is megsérül minden saját homoszexualitásával találkozó embertárs.

    Ez nem csak a buzi kérdésben van igy. Ugyan igy rengeteg szorongást okoz pl. az a régi közkeletü és roppant káros szolás, hogy a „fiuk nem sirnak”.

    Sokan meg vannak gyözödve arrol, hogy az igazi nevelési modszer az az 40-es vagy 50-es évekbeli nevelés volt.
    Ez természetesen nincs igy. Rengeteg hibás nézet volt akkor is, ami azonban borzaszto lassan kopik ki a nevelési repertoából.
    Az ember egy végetelün adaptiv faj.

  10. lmbtqxyz satöbbi betűhalmaz helyett erre már rég van létező szó: aberráció

  11. Nesztek ostoba magyarok, itt egy jók kis gumicsonttörveny! Ne az autópályák ellopásával foglalkozzatok, ne a rablással, ne azzal, hogy egy bünszervezet veszi el a javaitokat! Foglalkozzatok inkább a buzikkal. De csak ha nem Szájernek hívják.

  12. 9 – Curix:
    „A kommented utolsó mondata nem érv, hanem személyeskedés. Minden meleg témájú posztban elsütötted eddig, csak már nem érzem szükségét reagálni rá.” Mi ez az utolsó mondat? „Végül a posztot nem melegeknek írtam, akiktől nem várható el az objektív hozzáállás ebben a témában.” Mi ebben a személyeskedés? Curix! Mi nem egy nyelvet beszélünk. És messze nem egyformán gondolkodunk! Íme: „Tudod hol látszik, a beléd elültetett zsigeri ellenszenv: ott hogy a képzeletben feltett kérdésre hogy én is ilyen leszek? te eleve nemmel válaszoltál, holott ezt akkor és ott nem tudhatod.” Azt se tudhatom, hogy ha lemegyünk a Balatonra útközben nem lesz karambolunk, nem fulladunk a vízbe, nem nyelünk le szálkát, stb. stb. Ennek ellenére, ha a gyerekem rákérdez, nemmel fogok válaszolni. A kis valószínűséggel bekövetkezhető dolgokra az ember nem válaszol igennel a gyereknek, mert felesleges szorongást okoz.

  13. Curix !
    Alapból túlszexualizált a mai világ. „Love is love” Ebből kivonni már semmiféle nevelési módszerrel nem lehet egy gyereket sem. Van ez a „woke” szó ami kifejezi a a mai modern haladó igazság eszméjét, csakhogy egyre inkább egy újfajta vallás jellegét ölti. Nincs ebben semmi új, régen is így volt, az ó- és középkorban a papok is visszaéltek vele, kisajátították, csak az ellenoldalról – elfojtották, tabuvá tették. Aki elég okos és tudatos volt, az átlátta az egész fonákját.
    Ergo míg csak egy nevelési módszer a sok közül addig OK, de ha már kötelező, ott már a multikulti eszméje is sérül. A svéd norvég utcákon készült riport videók mindent elárulnak az egyszerű emberek testbeszédéből, akik bár teljesen át vannak itatva a „woke religion” eszméjével, közben kényszeresen zavartak, és félelem ül az arcukra. Nyugaton már a Facebookon is törölnek minden olyan megnyilvánulást ami nem ezt a vallást hirdeti.
    „Ezt a célt szolgálná a Meseország, de nem hagyják hogy a feladatát ellássa, azért aztán továbbra is megsérül minden saját homoszexualitásával találkozó embertárs.”
    Jelenleg mindenhol elérhető a kiadvány és társai, és az a szülő aki ezzel tud azonosulni, az megveheti a gyerekének, de hogy egy ovodában is kötelezően használják, ott már alapból sérülnének a szülők jogai.

  14. Tibor bá

    van azért sok közös vonás bennünk, hisz különben nem mentem volna el meglátogatni téged, de örülök, hogy nem egyformán gondolkodunk.

    Az alap probléma a homoszexualitással az, hogy egy 10-14 éves gyerek mire felfedezi magán a homoszexualitást már rég magára szedte a társadalom előitéletét ezzel kapcsolatban és itt egy nagyon komoly feszültség keletkezik benne ami nem egyedi esetben öngyilkossághoz vezethet.

    Ez teljes egészében a társadalom felelössége.
    Semmi másra nincs szükség mint egy uj hozzáállásra ehhez a témához.

    László

    „ott már alapból sérülnének a szülők jogai.”

    ezt a mondatot könnyü visszaforditani.
    Jelen helyzetben mi van a melegek jogaival?
    Mi van az én egészséges pszichés és testi élethez valo jogommal?

    Ugyan is én nem azért leszek pszichés sérült mert homoszexuális vagyok, hanem mert a társadalom hozzáállása miatt nekem egy folyamatos védekezö és tagado állapotban kell(ene) leélni az életem.
    Miért nincs annyi jogom mint bármelyik másik embernek?

    Amíg nem írják be az alaptörvénybe hogy csak a szaporodo humánok tartoznak az emberek közé a többi másodrendü emberszerü lény, addig ez necces dolog ám.

  15. 6,Pozitiv
    Emelem kalapomat, szép csokorba foglaltad a lényeget.

  16. 9.Curix
    …”a homoszexualitásért nem kell rajongani és lelkesedni, csak el kell fogadni, mert van….”
    Curix kedves barátom, én sehol egy szóval nem támadtam a jelenséget, én elfogadom.Ha személyesen ismernélek, a legjobb barátok lehetnénk.Felőlem minden létező jog járna nektek, nem vagytok szemernyivel sem értéktelenebbek, mint bárki akárki más.Ami igenis van, ami igenis zavar engem és a társadalom többségét, az a túlzott nyomulás, az elfogadás túl harsány kikövetelése, és azon tény következetes ignorálása, állandó tagadása, hogy a többségi, normál társadalom nem hajlandó nyilvánosan teret engedni óvodai-iskolai szinten a propagálásnak, a dolgok nyilvánossá tételének a kissebbek körében, amit én is 100 százalékban ellenzem.
    Már ne haragudjatok, de nem vagyok benne, hogy 4-8 éves gyerekeket a Meseország mindenkié bablával összezavarjatok.Hagyjuk kiteljesedni a gyermeki pszichét, ha amúgy is olyannak született, majd lesz ideje a megfelelő életkorban elörukkolni majd.Ehhez persze az kell, és itt igazat adok neked, hogy közben a gyerek nem kell otthon a szülöktöl olyasmiket hallania a témáról, ami eleve majd belefagyassza a szót nagyobbkorában, amikor pedig már kikivánkozna belőle.Remélem, és biztos vagyok, hogy kevés az ilyen család, ahol otthon vérbenforgó szemekkel beszélnének a jelenségről, már persze ahol nem az utolsó , bunkó aljanép a szülő.de ilyen szerintem manapság kevés van.
    Tudom és sejtem, hogy erre is lesz valami ellenvetésed, mert teljesen más szemszögböl közelitünk a témához, de hidd el, hogy a túlzott propagálás is lehet nagyon kontraproduktiv.

  17. 17 – Curix:
    A természet törvényei szerint tudomásul kell venni hova és minek születtél, és alkalmazkodni kell hozzá. Nem örülök neki, hogy Magyarországra születtem, szemüveggel és 150 IQ-val. Ezekkel a hátrányokkal szembe kellett néznem, amit meg is tettem. Mások más hátrányokkal születnek. Ilyen hátrány a homoszexualitás. Nem könnyű, de nincs más út. Az nem megoldás, hogy a társadalmat teszed felelőssé. Az átlag heteronál sokkal jobban tisztában vagyok azzal, milyen nehéz a helyzetetek, de az a taktika, amit a homoszexuálisak választanak nem járható és szörnyű visszavágás lesz a következménye. Annál többet nem várhattok el, mint hogy elfogadjuk létezéseteket. További követelés ellenállásba fog ütközni. Hiába hiszed, nincs hozzá jogotok. Hogy megértsd. A leszbikusokat százszor jobban elfogadja a társadalom. Vajon miért? Mert, hogy két nő nyalja-falja egymást az egy dolog, de amikor már az ánusz is belép a fegyvertárba, az már túl sok. Ha ezt nem érted meg, akkor soha semmit se fogsz.

  18. Nem zavar a buzulás, ha nem látom és nem hallok róla. A degenerációt elkendőzni illik és nem kitenni a fényre. Jelen világunkban minden degeneráció üdvözlendő, ami eltér a normálistól és a TERMÉSZETEStől. Ez a világ és az elkorcsosult társadalom megérett a pusztulásra! Róma végnapjai is ilyenek lehettek.

  19. „de amikor már az ánusz is belép a fegyvertárba, az már túl sok.”

    Ezt ki dönti el Tibor bá? Te?
    Azt minek nevezed mikor a férfi egy totálisan normális hetero párkapcsolatban seggbekúrja a nöt? 🙂

  20. 9. Curix

    „…a homoszexualitásért nem kell rajongani és lelkesedni, csak el kell fogadni, mert van…”

    Hazudsz! Személyesen érintett vagy, ezért várható volt, de akkor is ki kell mondani, hogy hazudsz.

    Ha figyelmesen olvastál volna, mint mondjuk olyasvalaki, akit nem érint alanyi alapon, akkor felfogtad volna, hogy mindenki tudja, melegek voltak, vannak, és lesznek is. A legtöbb embert ez nem érdekli különösebben, elfogadja, mint tényt. De AZT nem szereti, ha az arcába tolják neki, és ha egy prájd menetről van szó, akkor pontosan arról van szó, hogy ünnepelni kell, kötelezően. És ez most már erőszak azokon is, akik eddig nem foglalkoztak vele, sőt! Lehet, hogy hihetetlen a számodra, de nem is akartak!

    Ne mentegesd a melegeket, nem kell. Mindenki tudja, hogy nem normálisak, mivel nem ez a természet rendje. Ugyanúgy, aki testi hibás, féllábú, félszemű, vagy mentálisan sérült, az sem teljes értékű. Kompenzálhat más területeken, és mindentől függetlenül teljes értékű tagja lehet a társadalomnak, de nem kell hazudozni. Nem kell túlkompenzálni, mert az visszatetszést kelt.

    Nem volt soha semmi problémám melegekkel, érdekességként tekintettem rájuk, de mára változik a véleményem lassan. Kezdem utálni őket, éspedig azért mert újabban kötelességüknek érzik előhúzni a melegségüket, elvárják, hogy ezért pozitív diszkrimináció alanyai legyenek. Mindenáron védeni akarják légből kapott jogaikat, holott azok nem léteznek.

    Ha végigolvasom azt amit fentebb írtam, akkor világos számomra, hogy azokat a melegeket utálom, akik magukat emiatt többre tartják, és akaratukat is rám akarják erőszakolni. De hálisten továbbra is le fogok tudni ülni kártyázni egy-két meleg ismerősömmel, mert ők normális emberek.

  21. 22 – Curix:
    Nem kötelező a véleményem figyelembe venni, de általában érdemes. — Normál heteró kapcsolatban seggbe kurás vaklóban létezik, de ez nem verik nagydobra. Buzik esetében nem kell nagydobra verni, és ez óriási különbség. Különben természetesen én nem döntök el semmit, de történetesen ismerem a közízlést. És vedd figyelembe, nem velem vitázol, hanem ez utóbbival.

  22. Tibor bá’
    2021-06-19 – 16:51

    „Nem örülök neki, hogy Magyarországra születtem, szemüveggel és 150 IQ-val.”
    Megértem, de máshol is alacsony az IQ, sőt csökken. Mintha bolondok házában lennél..

    Próbáljunk meg örülni ennek a helyzetnek.
    Találtam (van egyébként sok) jó poént a Vaterán.
    Egy árucikk eladó:https://www.vatera.hu/carl-zeiss-jena-3053297276.html
    Kérdés az eladóhoz:
    ” Ha jól látom akkor az aukció tárgya egy neves márka széfje. A széfhez a nyitókód a birtokában van és eladás esetén azt megosztja a nyertessel vagy nyitott állapotba kapja meg a nyertes licitáló? ”

    Nem érti mit lát!

    Megnevettet, de picit el is szomorított. Ennyire alacsony szinten vannak az emberek tudás szintjén?

    Tudja valaki mi ez?
    Tibor bá’ tudja.

  23. 25 – n/a:
    A magas IQ-val az a baj, hogy nem, vagy nehezen tolerálják. Különben az átlag IQ minden országban kb. ugyanaz.

  24. Tibor bá’
    2021-06-19 – 20:23

    „A magas IQ-val az a baj, hogy nem, vagy nehezen tolerálják.”
    Ahogy tapasztaltam, a homokosok esztétikai érzéke magasabb.
    Régen történt, Munkahelyen egy spec feladat során a társam jobb megoldást mondott, mint amit Én gondoltam. Ugyanaz a végeredmény, de elegánsabb, szebb volt.
    Vagyis nem csak a hormonokon múlik, hanem a bal agyféltekén is.

    Queen, kimagasló.

    Zavaros nekem ez a törvény

    Ja hetero vagyok, normális.

  25. 9. Curix

    „Totál össze van keverve és egymásba van csuszatatva a homoszexualitás a genderelmélet és a pedofilia. Ezek pedig teljesen 3 eltérö dolog, egyiknek semmi köze a másikhoz.”

    Csak egymáshoz képest.
    A földhözragadt nácifasiszta gumicsizmás „normalitás” felől mindegyiket gyanakodva szemléljük.
    Egy rendes elmaradott szülő „ösztönösen” nagyszülő szeretne lenni… Valószínű, hogy „tolerálja” ha a gyereke azzal jön haza, hogy meleg… de nem fog annyira vigyázni, hogy a „fiataloknak” legyen mit örökölnie…

  26. Mindig „élvezem” amikor vita téma a normalitás.

    Itt aztán van meglepő vélemény halmaz,ilyenkor érti meg az ember milyen a gondolat – vélemény irányítás és a zavarosban halászás.
    De hogy mindig a szar ússzon felül enyhén szólva is idegesítő.

    Ez már fasizmus a részemről?

  27. Tudósok szerint az évszázad végégig Európa elveszítheti lakosságának legalább felét.
    Nigéria 80 éven belül 800 millió lakossal a Föld második legnépesebb országa lehet India után. A szubszaharai térség országaiban összesen 3,07 milliárdan élhetnek 2100-ban.
    Ha így folytatja a gender lobbi, és egyre több lesz a saját nemében bizonytalan európai ember, érdekes fejlemények alakulhatnak ki 😉

  28. 25 n/a
    Annyira vártam hogy valaki majd megfejti a műszert. Gondolom, mint nőt engem nyugodtan ki lehet nevetni – elsőre nekem egy vízszintmérő ugrott be. Persze a neve
    Zeiss-Jena elbizonytalanít, hiszen a márkanév optikai eszközre utal.
    Tibor bá’ mi ez?

  29. „De hálisten továbbra is le fogok tudni ülni kártyázni egy-két meleg ismerősömmel, mert ők normális emberek.”

    Sleeper

    ez után a komment után én biztos nem ülnék le veled kártyázni. Meg egész biztosan ök sem, ha el tudnák ezt itt olvasni amit a 23-as kommentben kibüfiztél magadbol.

    László

    ennek a gender lobbihoz nem túl sok köze van. Egyáltalán nem az okozza Europa népességcsökkenését, hanem a kapitalizmus az egoizmus és a nyugati jólét.
    A következö 50 évben minden probléma orvosolva lesz.

  30. 32: Indiánlány, ez egy precíziós vízmérték mikrométerrel kiegészítve. 😉

  31. 25: Egyébként 20-21000 Ft -ért a kutyának is megéri, mert ezek olyan 500-600 EUR körüli áron mozognak a használt piacon. Szóval aki komolyan seftelne vele az bátran csapjon le rá, mert 55-60 EUR -ért nagyon jó vétel! 😉

  32. Nagyon örülök a jó válaszoknak! Ez üdítő nekem! Köszönöm!

    Fontolgattam, hogy megveszem, de minek.?
    Ezzel űrhajót lehet építeni, azt meg nem tervezem.

  33. 2 Curix
    Csak egy apró észrevétel, mit értesz az alatt, hogy a melegség nem hátrány, hanem előnyös tulajdonság?
    Miben állhat az előnye?
    Azzal nincs gondom, hogy a jelenség létező, azóta, mióta ivaros szaporodás létezik, az állatvilágban is gyakran megtapasztalható.
    De akárhogy forgatom a dolgot, semmiképp nem tudom úgy értelmezni, hogy lenne evolúciós nyomás a fennmaradására, inkább úgy, hogy hiába küzd ellene az evolúció, nem tudja kiküszöbölni, mert olyan összetett rendszerben felmerülő típushiba, ami újra és újra bekövetkezik, mint ahogy egy-egy műszaki konstrukcióra is jellemzőek típushibák, amelyek jellemzőek a rendszerre, mert vannak benne olyan elemek, amelyek bizonyos behatások esetén meghibásodnak sajátos módon, statisztikailag jellemző sűrűséggel.
    De szerencsére a többségnél nem következik be, hiszen ez a faj fennmaradásának záloga.
    A meleg embert ugyanaz a szexuális vonzalom fűti egymás iránt, mint a heterókat a másik nem iránt, ami viszont a faj fenntartása, utód létrehozása miatt alakult ki az evolúció folyamán.
    Én úgy szoktam ez magamban lefuttatni, hogy hogy lehetne természetesnek, pozitívnak tekinteni azt, hogy egy egyed működése megszakítja azt az evolúciós láncot, amelyet kivétel nélkül minden elődje fenntartott négymilliárd éve, ő meg ezt csak úgy megszakítja…
    Legfeljebb elfogadható működési zavarnak, az alaptípushoz képest.
    Nem látom, hogy a faj fennmaradása szempontjából milyen előnyökkel szolgálna.
    Ettől persze még jogosnak tartom a melegek igényét a normális, egyenrangú élethez, hiszen önhibájukon kívül vannak ebben a helyzetben.
    Ahogy én látom hozzászólásaidból, úgy gondolod, hogy ez a gyerekek korai megismertetése a homo vonal létezésével tulajdonképpen arra szolgálna, hogy a köztük lévő kisszámú érintett ne szenvedjen attól, hogy abnormálisnak érezve magát lelki sérülésekkel nőjön fel.
    Ez viszont a többséghez tartozó gyerekekben ébreszt fel egyfajta bizonytalanságot a saját identitását érintően, amit a szülők merényletnek éreznek a gyerek ellen.
    Nehéz ügy…

  34. Én azn röhögök, ahyogy a ballibsi idióták visonganak, hogy a jobbik igennel szavazott. Nem fogják föl,hogy ha lesz esély leváltani a kormányt, azt ezzel érték el. És a Jobbik lesz a legerősebb közülük.

  35. Hubab

    ne velem vitatkozz hanem pár millió évnyi evolúcióval.
    Homoszexualitás volt, van és lesz, amíg az ember ember.
    Az, hogy te meg sokan mások ezt elfogadják, vagy véleményezik, vagy minösitik az magát a jelenséget egyáltalán nem befolyásolja.

  36. 30. ötlet
    „De hogy mindig a szar ússzon felül enyhén szólva is idegesítő.
    Ez már fasizmus a részemről?”

    Szép lassan az oltási igazolás mellett, kénytelenek leszünk nemi igazolással is rendelkezni.

    Belgiumban a 11 éves kortól kezdve a gyermekeket három nembe (férfi, nő és semleges) csoportosítják!
    A szülők Szeptembertől, amikor belga középiskolába íratják gyermekeiket a „semleges nemet” is választhatják.
    Ez a WC-k, öltözők és sportlétesítmények újratervezését és átalakítását eredményezi.
    Ez a kezdeményezés Carolyn Desiré belga oktatási miniszter akaratát tükrözi a homofóbia és a transzfóbia leküzdésére, valamint a diákok és családjuk jobb részvételének biztosítására az LMBTQIA közösségekben.

    https://www.pronews.gr/kosmos/995958_sto-velgio-ta-paidia-ilikias-apo-11-eton-tha-omadopoiithoyn-se-tria-fyla-arseniko

    Erről a négylábú állatok jutnak eszembe, amelyeket az állatorvosok ivartalanítottak.
    Amikor ezeket a srácokat megkérdezik, hogy fiúk-e vagy lányok, és a válaszuk semleges.
    Még elképzelni is nehéz!

  37. 38 – Ábel

    Fel nem foghatom, hogy az értelmes vitában, miért kell legyen egy olyan hozzászólás, aki valaki mást vagy másokat alázzon förtelmes szóhasználat mellett.

    37 – hubab

    Köszönöm, nekem ez a hozzászólás tetszett a legjobban. A „beépített hiba” nyilvánvalóan mutáció, az pedig az evolúció legfontosabb alkotó eleme. Lehet, hogy valamikor hasznát veszi az világ, de lehet, hogy nem. Nyilván nem ez az egyetlen olyan mutáció, ami évmilliók óta ismétlődik és még nem került felhasználásra.

    Sajnálom a másokat, de sajnálom a nem másokat is, mert mindnyájan hordozunk olyan sérelmeket a születésünktől fogva, amin valaki vagy képes képes túllépni vagy nem. Nagyon sokan indulnak hendikeppel az életben és nagyfokú a kirekesztés is.
    Úgy érzem, hogy megint „túltolták a biciglit” ebben a dologban,és ebben a médiának is nagy szerepe van.

  38. Hubab, Curix:
    Az evolúcióban a homoszexualitás előny vs. hátrány jellege kizárólag a körülményektől függ és abszolút értelemben fel sem merülhetne kérdésként, mert alapvetően ez kizárólag hátrányként érvényesülhet, hiszen egyetlen fajnak sem lehet szaporodás-képtelensége a túlélése záloga.
    Populáción belül alakulhatnak érdekes helyzetek, viszont itt is igaz, hogy a teljes nemző-, ill. szaporodásképtelenné váló faj, biztosan kipusztul, tehát ez ebben a formában csak hátrányként tud jelentkezni, sosem lehet cél (természetesen biztosan nem), hogy egy faj elveszítse szaporodó- és fajfenntartó képességét!
    Azonban ma egy mesterséges világban élünk. Egyre mesterségesebb körülményeket teremtünk, annak minden áldásos hatásával együtt…
    Az identitást és az egyén döntéseit nem választhatjuk ilyen élesen szét az ösztönös fajfenntartó folyamatoktól. A homoszexualitásban érintett ember is ugyanúgy vágyakozhat, szerethet, szexelhet, csak a vágy tárgya lesz más, amit érthető, hogy az ebben a játékban nem érintett többség elutasítással fogad.
    A politikai szerepvállalás a kérdésben megint más téma, ahogy minden téren, kizárólag rosszat hoz, elmérgesíti a helyzetet. Ez pedig sztem. ugyanúgy igaz a liberális mozgalmakra, mint a fasisztoid megnyilatkozásokra.

  39. 42 – Horvát Csongor:
    A meleg férfi ugyanúgy nemző képers, mint a heteró. A lesbikus nő éppen úgy megtermékenyítő, mint a heteró. Csak nincs hozzá kedvük. Náluk az ösztön elveszti szerepét. Sokkal nagyobb veszélyt jelent az egykék divatja, vagyis a jelenlegi civilizáció veszélyesebb a faj fennmaradására mint a homoszexualitás. Ez utobbi különben is csak 3,5 %. Ekkora hátrányt minden faj el tud viselni. Ha fenn akarunk maradni, akkor meg kell adóztatni a gyerektelenséget.

  40. „Ha fenn akarunk maradni, akkor meg kell adóztatni a gyerektelenséget.”

    Tibor bá
    Már most is meg van adóztatva, csak nem direkt és mégsem képes a szaporodási rátát még 2-ig se elvinni.
    Teljesen mindegy milyen intézkedéseket hozol, amíg ez a társadalmi berendezkedés van.

    A tudomány 20 éven belül ezt is meg fogja oldani. Nem lesz szükség nőre a szüléshez, speciális mesterséges méhben fognak növekedni a gyerekek. Pontosan annyi és olyan amilyenre szükség van. Minden más felesleges kapálózás.

    Csongor:

    ” mert alapvetően ez kizárólag hátrányként érvényesülhet, hiszen egyetlen fajnak sem lehet szaporodás-képtelensége a túlélése záloga.”

    haha, ezt közöld az evolucióval is 😀
    Érdekes müködik nálad az evolucio. Ami neked nem szimpi az hiba a rendszerben 😀
    Az evolucionak pont az a lényege hogy a hiba mindig kiszürödik és elhal. Ha nem igy lenne nem létezne a földön ilyen végtelenül bonyolult és ilyen tökéletes ökoszisztéma.
    Ne erölködj Csongor ebben nincs hiba.
    Hiba a te hozzáállásodban van 😉 azt nem az evolució hozta létre.

  41. 44. Curix: Egy mezei koronavírusra nem tudnak rendes vakcinát gyártani, Te meg mesterséges méhet vizionálsz… Uggyan má…

    Megjegyzem, én többnejű szeretnék lenni és semmi kifogásom a melegekkel szemben. Ez csak egy politikai műbalhé, ami el fog múlni.

  42. Azt hittem éppen túlszaporodunk. Márpediglen akkor a homoszexualitás az egész faj és a bolygó relációjának szempontjából előnyös tulajdonság. Lehetnének többen is.
    Főleg a fekete és arab társadalmakban lehetnének sokkal, de sokkal többen!

    A melegek érzékenyebbek, mind szociálisan, mind egyéb szempontok szerint.
    Én kb . sleeper véleményével tudtam azonosulni.
    Mégpediglen, hogy nekem az égvilágon semm bajom velük alapvetőleg, de ami mostanában folyik az kontraproduktív, legfőképpen a homokosoknak.

    Kár, hogy ők ezt nem látják a szivárványzászló alól.

    Ez már réges rég nem az elfogadásról, toleranciáról stb. szól, hanem az érdekérvényesítési képességükre játszanak rá. Illetve a másik oldal másságtól való ösztönös irtózására.

  43. Az a baj hogy az emberek nem látják a valós problémákat.
    Kritikus, előítéletek nélküli gondolkodásra a 10 millio ember közül már csak elenyésző számu ember képes.

    Ugyan az a szülö, aki aggodik a gyereke pszichés fejlödése miatt mert a Meseország buzit csinál belöle, az 4 évesen mobiltelfont és tabletet vásárol a gyermekének.
    Az teljesen rendben van. Mint ahogy a facebook használat a tik tok, az insta és társai is teljesen rendben vannak. Nem beszélve a televizioban sugárzott tartalmakról. De a Meseországot kell kikiáltani bünösnek. Nehogy szembesülni kelljen a valosággal:
    futószalagon készülnek a depresszios, céltalan, pszichés zavaros gyerekek.
    Látszólag senkit nem zavar.

    Lényeg hogy ne legyen buzi a gyerek, nem igaz? 🙂

    Balázs:

    amiröl te beszélsz az nem homoszexualitás problémája. Ez egy általános civilizációs és társadalmi válság.

    A homoszexualitás pont ugy tul van tolva, mint a Covid. Ez a társadalmi berendezkedés sajnos vagy nem sajnos igy müködik.
    Minden élet számit. Minden élet meg is lesz mentve, nem számit hogy mennyi másik lesz tönkre téve.
    Igy müködött a Covid is az elején. Néhány százalék miatt lezárták az egész világot.
    2-3 százalék miatt had szenvedjen az egész világ….
    Ez van gyerekek. Mi hoztuk létre ezt a világot, ne tessék panaszkodni.
    Tessék alkalmazkodni a 2-3 százalék meleghez is.
    És nem engem szidjatok érte én csak a jelenséget irom le.

  44. A 4O. L. S. -nél emlitett cikkre reagáltak egy páran akiknek a kommentjét az alábbi sorokban olvashatjátok:

    „Az egész állatvilágban a nemi szaporodást választó organizmusokban nincs más, csak a hím és a nőstény.
    Mire gondolok;
    Ez alatt azt értem, hogy valóban vannak hermafrodita organizmusok, úgy mint például csigák vagy olyan organizmusok, amelyek életük során megváltoztathatják nemüket, például bizonyos halfajok. De ezeknek a organizmusoknak CSAK KETTŐ reproduktív – nemi – szervük van. A „kulcs” és a „zár”. A „csavar” és az „anyacsavar”.
    A csigák születésükkor mind a kettővel endelkeznek. Εgyes halak azonban idősebb korukban a „zárat” „kulcsra” változtathatják. De mindig a két reproduktív -nemi – szerv létezik. A harmadik „kulcs”, amely indokolná a harmadik nem létét, sehol sem található.
    Különösen a Homo sapiens-ben nem, amely nem rendelkezik ilyen képességekkel erre.

    A Homo sapiensnél, két biológiailag elismert nem létezik, a férfi (XY) és a női (XX) nem.

    Tehát minden született ember szükségképpen a két nem egyikéhez tartozik, attól függően, hogy milyen kromoszómapárral rendelkezik.
    Előfordulhatnak kromoszóma-rendellenességek, de ezek az egyének nem szűnnek meg az egyik vagy másik nem részei lenni.”

    „Két biológiai nem létezik, a férfi (XY) és a női (XX) nem, a többiek mentálisan zavartak.”

    „A multikulturalizmus, a teljes dicsőségében és pompájában.”

    „Le a nemzetekkel, éljen a szürke, határok nélküli Európa, azokkal kódszámozott emberekkel, anélkül, hogy bármi közös is összetartaná Őket, könnyen kezelhető ellenőrizhető és irányitható emberi massza…”

    „Az egész világ abnormálisai egyesüljetek!”

  45. 43: Tiborbá:
    Véleményem szerint teljesen mindegy, hogy biológiai nemzőképtelenségről beszélünk, avagy pszichés zavarról, divatról, a végeredmény ugyanaz lesz: nem születik utód, a faj fennmaradása veszélybe kerül.
    Curix mesterséges méhe valóban megoldást jelenthetne, elképzelhető, hogy egyszer így lesz, s a normális/ösztönös fajfenntartástól fog majd a többség ódzkodni. Ma azonban ez távoli utópia…

    A gyermektelenség adóztatása Magyarországon ma is erőteljesen jelen van, de nem adó formájában, hanem jelentős kedvezményekből történő kizárásként. A lényeg itt is ugyanaz, s bizonyos szintig egyet lehet érteni vele. Most már ezt is kezdik túltolni, s kontraproduktívvá válik, mert egyfelől nincs meg a kívánt eredmény, másfelől nem minden gyermektelen pár buzi, vagy gyermekgyűlölő, sokan vannak, akik esetében „nem jött össze a gyerek”, s ezt azért semmiképpen sem lehet egy kalap alá venni a tudatos lemondással (s annak is lehet indokolt oka, pl. genetikai betegség esetén).
    A felvetett kérdésed már inkább az abortusz és a fogamzásgátlás tiltása felé hajlik, ami a szaporulat felfuttatására járható út, politikailag és történelmileg sem ismeretlen, de szintén nem működtethető a mai világban.

    A Föld szempontjából a „buzulás” kifejezetten jól jönne, tehát az emberiség populációjának túlélése érdekében evolúciós előny lehetne, ha a 3,5% felmenne 35%-ra, de mégis elképzelhetetlen, hogy az afrikai hordák körében az ösztönvezérelt modell helyett ilyesmi megjelenhessen. Társadalmilag és biológiailag is elképzelhetetlen…

    Konszenzusos megoldás: Az afrikai csapatok a túlnépesedés miatt, az európai népek meg az aberrációik és divathóbortjaik miatt fognak kipusztulni. A magyarokat OV mindentől megvédi, hát hol itt a probléma?!

  46. „Az a baj hogy az emberek nem látják a valós problémákat.
    Kritikus, előítéletek nélküli gondolkodásra a 10 millio ember közül már csak elenyésző számu ember képes.”

    Ez az elitista hozzáállás tesz tönkre… Mindig van egy pár nagyokos, aki szerint a többi hülye.

    Nem hülye, hanem az IQ egy haranggörbe szerint oszlik el, és ez taz értelmesebbeknek figyelembe kellene vennie, és nem a többséget hibáztatnia.
    A magasabb IQ nem garancia arra, hogy valakinek igaza van, csak arra, hogy hatékonyabban tudja képviselni az érdekeit. Sokszor a többséggel szemben.
    A többség meg gyanakvással, esetleg ellenséges érzelemmel fogadja.

    Így van ez a szexnél is. Magyarázhatod ezer érvvel, hogy az összes devianciával együtt „normális” meg az evolúció teméke (mintahogy a rák meg a pestis is)… nem fogják elfogadni…
    Bele lehet őket kényszeríteni egy PC világba, de az is összeomlik egy idő után, mert az „intelligencia” nem tudja megállni, hogy túltolja a biciklit.

  47. Köszönöm az észrevételt.
    Hm?
    https://humenonline.hu/kirugtak-a-nemzeti-kozszolgalati-egyetem-a-homofob-gyuloletrol-konferenciat-szervezo-tanarat/

    Na de Orbán szerint négy államtitkárról tud aki meleg.
    A család f.báránya a Felházas Gazsi,aki elit iskolába „löncsöl” honvédelem vonalon,még jól jöhet a dinasztia építés egyik ágán,és tekintve a Ludovika beavatási szertartását,meleg talajra szórhatja a magot.
    Ez annyira képmutató,hazug,és szégyenteljes,szavak nincsenek.
    Papok,meg Jézus és keresztény hadviselés,pedofília.

    Mi ellen harcol ez a szerencsétlen focista,amikor a hatalomért ezekkel szövetkezik?

    https://www.arcanum.com/en/online-kiadvanyok/MagyarNeprajz-magyar-neprajz-2/vii-nepszokas-nephit-nepi-vallasossag-A33C/nephit-nepi-tudas-AF9E/nephit-B089/vilagkep-B08A/a-fold-es-az-eg-B08C/alvilag-es-tulvilag-B090/

  48. Ez a túltolt „buzikérdés”, és az LMBTQ propaganda semmi más, csak egy ordas nagy gumicsont, ami a hülye proletár szájába adnak, hogy ne a lényegről gondolkodjon.
    Klíma, energetika,pénzkérdés sokkal de sokkal fontosabb, erre mit nyom az idióta dekadens nyugat: fontosabb a nemi identitás, minthogy 10 év múlva mi kerül a tányérra, és mivel fűtünk.
    Ennek is csak az lesz a vége, hogy majd „buzikat” verik szét a dühöngő idióták, mert még mindig bekajolják az emberek az oszd meg és uralkodj elvet.

  49. Kíváncsi leszek, hogy a német-magyar meccsnél, a szivárványos stadionban a „hochdeutshe” szellem hogyan fog behódolni az LMBTQ-nak. Pfujolás lesz vagy taps?

  50. Re:52
    Elviekben az EB politikailag semleges kell hogy legyen.
    Ha felfestik a szivárvány zászlót, akkor az EB alapelvét köpik le, ergo fontosabb egy kis politikai adok-kapok, mintsem az elvek betartása. Ahogy a térdepelés nem ide való, ugyan úgy a szivárvány zászló sem.
    Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak csinálni…

  51. 40, L.S.:
    Sok poszttal ezelőtt volt egy poszt az interszexuálisokról te nagyon okos görög férfi!
    Az a harmadik, azaz a semleges nem.
    A google barátoddal keress már rá erre a szóra: intersex.

    47, Curix:
    nem érzi a magyar lakosság a probléma súlyosságát, hogy a gyermekek (és a hozzászólók gyermekei is) már az általános iskolában függőkké lettek.
    A videójátékozás ekvivalens a kábítószerekkel.
    Van a függő (gyerek) és a függőt ügyesen kiszolgáló (felnőtt).
    Lehet továbbgondolni, hogy valójában mennyi mentális probléma van körülöttünk…
    Meg az a 700 ezer főnyi iszogató, az sem probléma…a homoszexualitás az a probléma?

    A mai 10-20 évesek alattiak képesek lesznek az országot továbbvinni, bármilyen szakmát megtanulni, figyelmüket hosszan fenntartani, bizalmi kapcsolatokat megtartani??? Vajon az ún. szüleik rendben vannak? Ez a normalitás?!

    Ja, hogy egy csomó egyszülős családban a gyerek a szülő felnőtt társa, ja hogy éretlen emberkéknek besikerül a gyermek, ja hogy csókért cserébe gyerek?

    Homoszexuálisok, transzok, querek…adót fizetnek ők is, munkahelyük van, családjuk van, szakmájuk van, közösségi munkát végeznek.
    Mi a probléma?
    A kirekesztés, a megbélyegzés, a megszégyenítés az ún. normál heterók között is szépen kamatozik: szorongás, elidegenedés, neurózis, kötődési zavarok…

    Ja, hogy ki, kivel, hogyan szexel ez beszédtéma? A négyperces konzervatív szexelő a normalitás?

  52. 54 dajtás: simán leköpik, ahogy ismerem

  53. 33. Curix
    „ennek a gender lobbihoz nem túl sok köze van. Egyáltalán nem az okozza Europa népességcsökkenését, hanem a kapitalizmus az egoizmus és a nyugati jólét.
    A következö 50 évben minden probléma orvosolva lesz.”

    Szerintem te sem vagy képben, ill. csak felhasználnak titeket nagyobb szabású projekt céljaira.
    A ma tudományos gender szerint a mai biológiai nemek mára teljesen feleslegessé váltak, szerintük az újjá alkotott ember le fogja vetkőzni a rá kényszerített biológiai és pszichológiai korlátozásokat a neurobiológia és a biotechnológia segítségével. A cél, hogy szülők se legyenek, feleslegessé válik az apa és anyaszerep a reproduktív, mesterséges méh technológiák alkalmazásával, az emberiséget pedig végleg robotikus létbe kényszerítik.

  54. Re:56
    Ha ebbe az irányba akarnák a népet terelni, akkor minden napos lesz a technoterrorizmus, aminek okán ezeket a létesítményeket próbálják felrobbantani.
    Arról nem is beszélve, hogy előbb lenne egy valódi great reset(valós emberi kihalás), mintsem ezt meg tudják csinálni.

  55. Volt osztálytársaim közül jónéhány van, aki nem vállalt gyereket.
    Aki öngyilkos lett, azt nyilván már nem lehet számon kérni…
    Van köztük, aki felvállaltan meleg, homofóbok fröcsöghetnek, hogy az ilyenek miatt pusztul ki a magyar…

    De van olyan is, aki házasságban él meglehetős jómódban, de nem akarnak gyereket, van aki simán magányosan él gyermektelenül, de még olyan is aki speciel apácának állt…
    Biztos ezek is az LMBTQ propaganda miatt gyermektelen, de ez az új törvény helyreteszi a világot és minden magyar gyereket akar majd csinálni.

    Vajon a (katolikus) papoknak, apácáknak miért nézi el a társadalom a szaporodási különcködésüket, feltűnő megkülönböztető ruhában járásukat, (államilag támogatott) propagandájukat?
    Az ő mesekönyvüket oda lehet adni a gyerekeknek? Ha valaki nem tudná, abban a könyvben gyerekek isten dicsőségére történő legyilkolásától kezdve a családon belüli szexuális kapcsolatig minden van…
    Az iskolák, óvodák egyházaknak átjátszása a szemünk előtt zajlik, de persze ez ne szellemi pedofília, csak a „Meseország mindenkié” számít annak.

  56. Tibor bá,
    „Hadd legyen jogom azt szeretni, amit akarok, és hadd legyed számomra az antipatikus, amit én jónak látok.” Nem szimpatikusak neked azok az emberek, akik nem heteroszexuálisak. Oké. Azt is így hangoztatnád, hogy nem szimpatikusak neked a szemüvegesek? Hiszen jogod van hozzá. De hogyan esne neked, ha valaki ezzel jönne?
    A Meseország mindenkié könyvet pedig egyáltalán nem óvodásoknak szánták (többen nyilatkozták ezt, amikor megjelent), csak szerintem rossz volt a név- és formaválasztás, szerintem ha már iskolásokat célzok meg, akkor nem mese formába kell önteni. Viszont a gyerek nem árt, ha idejében találkozik azzal, mi mindenben lehet más a másik, és hogy erre ő ne reagáljon zsigeri elutasítással. Ennek semmi köze a saját identitásához. Nyilván vannak túltolásos jelenségek, de erre nem az a jó válasz, hogy visszalépünk számos lépést, amit az egyenlő jogok és elfogadás tekintetében a más nemi identitásúak elértek. Amúgy szerintem benne van a kifejezésben, hogy másság, hogy nem arról van szó, hogy abnormális-e vagy normális, mert ezen is lehetne vitatkozni, hogy hol végződik a „különc” és hol kezdődik az abnormális, sőt „elmebajos”, hanem hogy egyszerűen más. Ahogy más a más bőrszínű, más vallású, vagy egyszerűen akár a szemüveges vagy a sánta.

  57. 57. Nem biztos. Rohamosan terjed a meddőség, egyre komplikáltabb és nehezebb a szülés nőknek. A mai tizenéves generációt már pszichésen is megdolgozták a témára. 20-30 éve sem tudtunk volna elképzelni olyan dolgokat, amelyek ma már természetesek.

  58. 47, Curix

    „Az teljesen rendben van. Mint ahogy a facebook használat a tik tok, az insta és társai is teljesen rendben vannak.”

    Nincsennek rendben.

    Csak ugyanúgy el vannak hallgatva, mint az LMBTQ+++ propagandát ellenző szülők…
    Végülis az LMBTQ+++ propaganda elsősorban ott terjed.

  59. „Szerintem te sem vagy képben, ill. csak felhasználnak titeket nagyobb szabású projekt céljaira.”

    László

    ebből látszik, hogy nem érted. A homoszexualitásnak és a genderelméletnek semmi köze egymáshoz.
    Nem engem használnak fel.
    Az egész társadalom részese ennek, csak a buzikon van elverve a népharag, mert ez a látványos.

  60. Ez az egész kérdés nem az LMBTQ-ról szól, hanem a liberalista társadalmakban túltolt PC-ről, és annak visszaélésszerű kihasználásáról. Nem csak a nemi másságra igaz, hanem mindenre amire rásütik, hogy sajnálatra méltó, védendő. Nézzétek meg mit csinálnak a feministák. Ugyanezz. Ha a rendszer pozitívan diszkriminál egy kisebbséget, akkor az a fejére fog nőni a többségnek, hangosabbá, láthatóbbá válik, és a valós jelentőségénél nagyobb szeletet hasít ki a kollektív párbeszédekből. Nem véletlen, hogy ugyanazok az ellenérzések merülnek fel a feminizmussal szemben, mint az LMBTQ mozgalmakkal szemben. Mindkettőre rátelepedtek a pozitív diszkriminációt kihasználó haszonlesők, akik visszaélnek a túltolt, elvár PC miatti szégyenérzettel, és azzal hogy őket nem merik visszautasítani. Nézzétek meg Magyarországon is milyen szervezetek kapnak százmilliós támogatásokat (pl a NANE ami egy nyíltan férfiellenes, feminista hazugságszervezet), nyugaton ez a biznisz nagyságrendekkel nagyobb. Ha nem kedvezel nekik, megbélyegeznek. Férfisoviniszta vagy, vagy rasszista, homofób, stb. A nagy világcégek nem mernek nemet mondani, nem tehetnek mást mint beállnak ezek mellé a sokszor kétes kezdeményezések mellé (Pl. a hazai Ikea az elhíresült férfiakat erőszaktevőkkel azonosító reklámja, ahol kompletten megbélyegzik a férfinemet, máig kint van az oldalukon, annak ellenére, hogy férfiszervezetk tiltakoztak). Az ember már csak ilyen, nem a rendszer, és a valódi alakító, bűnösei ellen érez ellenszenvet, hanem azok iránt, akik ebből az egészből hasznot húznak, pl. a melegek ellen. Pedig ők nem tehetnek arról, főleg itthon nem, hogy nyugaton szent tehenek lettek. Emlékeztek arra a könyvre, amiben az átlagos kissrácot kiemeli az osztályfőnök, és azt mondja a többieknek, hogy nézzétek meg, ő mindenben jobb nálatok, ti átlagosak vagytok, ő meg különleges, és onnan kezdve a srácot mindenki utálta. Ugyanez a helyzet azokkal a kiemelet csoportokkal is, akiket muszáj alanyi jogon szeretni. Zsigerből ellenkezni fogunk. Az alaptalan pozitív diszkriminálás kontraproduktív, soha nem vezet jóra. Egy meleg, vagy egy nő ugyanúgy lehet szar alak, mint egy heteró. És ez alapján kell megítélni, az alapján, hogy milyen ember, és ne élvezzen senki előjogokat, amik csak frusztrálják a többségi társadalmat.

  61. 60. Curix

    „ebből látszik, hogy nem érted. A homoszexualitásnak és a genderelméletnek semmi köze egymáshoz.”

    De igen… Mindkettő egy politkai eszköz a hagyományos értékek lebontásra.

    Kicsit olyan, mint a skótok meg angolok esete: halálosan meg vannak sértődve, ha összekeverik őket, de gyakorlatilag együtt rabolták ki a világot mint „britek”.

  62. 57. Dajtás
    Előbb-utóbb biztos lesz műméh, mint ahogy műszív is lett, pumpálhazó bráner, meg műtüdő.
    Ilyen „nép-odaterelés” sem lesz a belátható jövőben, amíg a szegénylányok-asszonyok, a béranyák, töredékáron kihordják – most is – a másgyerekét.
    Párszázer – 3 milláért a magyarok Csehországba járnak át idegen embrió beültetésre.
    Ismerős, 45 éves, éppen mostanában szülte meg, természetes úton – a fagyasztottgyereket. 🙂
    Valszeg’, ha ezt megtudják Orbánék, erre is hoznak egy törvényt 22′-ben, had baszogassák egymás a hívők meg a nemhívők, miközben ők tolják a csíkokat az Adrián.

  63. Re:58
    Meddőségnek több faktora van, amiről mélyen hallgatnak:
    1. Direkt EM besugárzás közvetlenül a szaporító szervek környékén, magyarra fordítva mobil a zsebben, amivel a töködet és a petefészkedet sütöd szét…
    2. Szennyezett élelmiszer, ami mesterséges adalékokat jelent, édesítő szereket, és ki tudja még milyen ipari szemetet.
    3. Szennyezett víz, és levegő, olyan karcinogén terhelést kap ma minden ember, hogy az a csoda, hogy még úgy ahogy működik a biológiánk. Ennek köszönhető a tömeges allergiás megbetegedések, stb,stb.
    4. Pszichológiai programozás, ami a propagandát és minden elborult ideológiai agymosást jelent, ne becsüljük le a hatását az emberi testre.
    5. Stresszes életmód, ami extrém módon csökkenti az élő spermiumok számát, régen már attól teherbe esett a menyecske, ha a férj büdös gatyáját bedobta az ágyba…
    6. Fogamzásgátlók mértéktelen szedése, ami visszakerül a természetes vízkörforgásba, magyarán egy budapesti nő/férfi a bécsi nők fogamzásgátló szermaradékát fogyasztja…
    N. A sor folytatható napestig, hogy miért zuhant be a szaporodási ráta, elég sok fronton éri támadás a szaporodni kívánt embert.

    Csak a nagyon naivak hiszik azt, hogy ez mind a „véletlen” műve csupán. Nagyon is tudatos, hosszú évek alatt felépített cselekvési terv része, és ez már rég nem konteó, számos fórumon nyíltan kibüfizték a „világ vezetői” ilyen irányú ötleteiket.
    Nézd meg hogyan neveli az elit a gyerekeit, és mit esznek/hordanak, milyen iskolába járatják őket. Köszönő viszonyban sincs annak, amit gondolnánk, mert nagyon is tisztába vannak azzal, hogy rájuk is hogyan hatna. Anno a Nivea kozmetikai cég vezetőjét kérdezték, hogy mit használ a termékei közül. Lehet tippelni mit mondott a pasas…

    Mesterséges méhes ábrándhoz elsőnek definiálni kellene, hogy hogyan működik az emberi szervezet meta szinten, mert amit ma nekünk beadnak, az elég halovány tudás egy mesterséges méh legyártásához. Pl a biokémia nem ok, hanem okozat, ezért fordítva nagyon nyögve nyelősen lehet a rendszert szabályozni. Kb úgy csináljuk most, mintha a kocsit úgy akarnánk kormányozni, hogy a nyomvályút kikiáltjuk oknak(kormánynak), és fogalmunk sincs hogy hogyan lehet tekergetni a kormányt(ok).

  64. Tisztelt bloggazda, Tibor bá! Írtam egy hozzászólást, amit nem látok. Mi az oka?

  65. „De igen… Mindkettő egy politkai eszköz a hagyományos értékek lebontásra.”

    62.

    Homoszexualitás jóval a politika előtt létezett. Természet által létrehozott jelenség.
    A genderelméletet az ember alakította ki, hogy milyen okból azt most hagyjuk.

    A kettőt összemosni hiba.

    szerinted politikai eszköz akkor először ismerkedj az alapfogalmakkal.
    Súlyosan kevered a sz

  66. 63 – dajtás:
    Ellent kell mondanom. A felsorakoztatott módok nem szándékosak, a kapitalista profit maximálás termékei. Ha szándékos lenne, akkor a kormányok nem írnák elő az adalékok kötelező feltüntetést. Így az egész világ láthatja a lassú megmérgezésünket. Megtehetnénk, hogy bójkotáljuk a káros anyagokat, de nem tesszük.

  67. Re:65
    Az hogy a természet milyen kockajátékot játszik az egy dolog, de ha a történelmet nézzük, akkor a sokáig fennmaradó civilizációknak nem az volt az ismérve, hogy nagyon tolták volna az „LMBTQ ideát”, vagy ha még is túlburjánzott a dekadencia, akkor annak a civilizációnak hamarosan befellegzett…

    Én úgy tekintek erre, mint egy ideológiai zsákutcára, amit a portámon nem akarok látni, és nem akarom hogy kötelezővé tegyék, ellenben ha valaki nagyon így érzi magát teljesnek felőlem lehet akár hermaafrodita csillámpóni is, nem zavar, csak ne várja el azt tőlem, hogy ez a normális…

  68. Re:66
    Számos tanulmány van arról, hogy a tartós EM milyen káros hatással van az emberre, miközben az államok a frekvencia koncesszióból, és a telko cégek bevételeinek adójából busás bevételt generálnak…
    Némi kenő pénzért a politikusoknak is korpásodik a haja, még ha kopasz akkor is.
    Szépen félre néznek a vezetők, és idióta 5G konteó hívők lesznek azok, akik akár meg merik kérdőjelezni a narratívát.

    Nézd meg mennyi állami dotációt kapott a Hell energia ital gyártó cég(már a neve is egy „vicc”, ugyebár a név kötelez…), miközben köztudott hogy fiatal felnőttek energiaital fogyasztása milyen koncentrációs zavarokat okoz, és túl vannak stimulálva.
    Nem lehet 45 perces órákat tartani, mert képtelenek figyelni, mert egyrészt túl vannak pörgetve energia itallal(nézz meg egy iskola kezdés előtti közértet), másrészt a telefonozástól szét vannak csúszva, mert az agyuk erre van trenírozva(2 soros kommentek, értelmetlen infó pörgetése).
    Facebookot valaki beperelte, hogy milyen káros mentális állapotot okoz?
    Nagy frászt, a big tech cégek fizetik le, ó bocsánat, lobbiznak a törvényhozásban, nehogy picit is rossz legyen nekik.
    Miközben a big tech felső vezetők gyerekei le vannak tiltva az okos eszközökről, minő véletlen…

    A sor folytatható, hogy milyen kettős beszéde van az elitnek a „prolik” felé, és mit csinálnak maguknak igazából.

  69. 61 – Ivett:
    Megszoktam, hogy egyeseknek nem vagyok szimpatikus. Szerintem tökéletesen normális, felkérek egy nő táncolni, majd kiderül, hogy nem vagyok szimpatikus, elköszönünk egymástól. Éppen ezt hiányolom itt. Valakinek nem szimpatikus ez a honlap, ne jöjjön ide. De nem, szarakodik velem, amiről nem tudtok, mert nem jelenik meg. Nevetséges kötelezővé tenni, hogy bármit szeressek.

  70. Re:69
    Olvastam, UEFA lement kutyába, mert félnek a rendkívül agresszíven hangos LMBTQ lobbitól. Müncheni polgi pedig politikai tőkét akar kovácsolni a szivárványos festéssel, lelke rajta, de ne lepődjön meg azon, ha ezt a fajta lelkesedését nem osztja minden német drukker, főleg az ultrák nem(azok aztán tényleg homofóbok).
    Igazi nagy pofon akkor lenne, ha szivárványos lenne a stadion, de nyernének, vagy minimum döntetlen lenne a mérkőzés…

  71. 75. Tibor bá
    Nem azt írtam, hogy nem vagy szimpatikus (bár a többiek nem látják, mit írtam, mert nem raktad ki). A honlapod is tetszik, hiszen nem járnék ide évek óta, ha nem tetszene. De egyes megnyilatkozások esetén megfogalmazok egy ellenvéleményt, mint sokan mások, akár más témákban. Még nem volt olyan eset, hogy nem jelentetted meg, amit írtam, sosem vagyok szélsőséges, úgyhogy nem értelek.

  72. 56. János

    Kedves János
    Kibújt a szög a zsákból?
    Te is János?

    ” intersex ”

    Van egy ilyen szó is: PÁNERÓTIK.

    A kinaiak például mindent ami mozog lenyelik…

  73. Re: 78
    Idézet pontosan így szól: „Kínaiaknál ami nem mozog az fűszer, ami mozog az étel”
    🙂

  74. 37: „Csak egy apró észrevétel, mit értesz az alatt, hogy a melegség nem hátrány, hanem előnyös tulajdonság?
    Miben állhat az előnye?”

    Én pl olvastam már olyan kutatási eredményről, miszerint bizonyos génváltozat férfiben homoszexualitási hajlamot okoz, míg ugyanaz nőben (pl az anyjában, lánytestvérében) viszont extra nőiességet, aminek következtében kimutatható, hogy az ilyen génváltozattal rendelkező meleg férfiak családjában a nők az átlagosnál több gyermeket hoznak világra.
    Ugyanaz a génváltozat férfiban negatív, nőben pozitív szaporodási szempontból, és lehet, hogy nagy átlagban (férfi+nő együtt) az adott génváltozat több utódot eredményez, még ha 1-2 férfi esetében 0 lesz is az utódszám.

    40: „Szép lassan az oltási igazolás mellett, kénytelenek leszünk nemi igazolással is rendelkezni.”

    Nem tudom a görög személyi igazolvány hogy néz ki, de a magyar SZIG-en közvetlen a név után a nem következik, és tudtommal csak férfi/nő szerepelhet ebben a mezőben.
    Szóval ilyennel bizony már évtizedek kénytelenek vagyunk rendelkezni.
    De vajon Ἑρμαφρόδιτος személyijén mi állt volna Σαλμακίς-szal összeolvadása után?

  75. 40 „Belgiumban a 11 éves kortól kezdve a gyermekeket három nembe (férfi, nő és semleges) csoportosítják!”

    A német meg eleve azt mondja: „Der Mann, Die Frau, Der Junge, DAS Mädchen”.
    A német nyelvben eleve 3 nem van és a kislány az bizony semlegesnemű alapértelmezésben. A fiú már kicsinek is hímnemű, de a lány az csak akkor lesz nőnemű ha megnő.

  76. Re: 56
    Re: 65

    János, Ir01

    Végre valaki látja az igazi problémát és nem ragad le a bedobott gumicsontnál.

    Orbán most döngetheti a mellét mert ö megvédi a szittya magyar gyermeki vért a liberális buzulás elöl.

    Közben semmi se történt. Rádobtak egy lapáttal az ellenségkép gyártásra, szereztek pár Mihazánkos szavazót, és tovább folytatódik a gyermekek valódi szellemi lelki testi megnyomorítása, de természetesen csakis a „normalitás” jelszava alatt.

    Azért nagy a baj, mert az átlagos emberek már a bajt sem képesek érzékelni és/vagy beazonosítani.

  77. 77 – Ívet:
    A blog motor szeszélye szerint visszatart egyes hozzászólásokat. Ezeket én kérés nélkül fel szoktam szabadítani. Ha valakit moderálni kezdek, azt be szoktam jelenteni.

  78. 84. Értem. Ilyenkor törli is a szöveget? Mert ha nem, mégis moderálsz. De jól van, a te blogod, jogod van hozzá.

  79. 68,dajtás
    …”Nézd meg hogyan neveli az elit a gyerekeit, és mit esznek/hordanak, milyen iskolába járatják őket….”
    Eszméletlenül beletrafáltál, dajtás.A fiamék háztartása, életmódja köszön vissza reám, egy az egyhez, pedig dehogy, messze nem elit, csak valamivel magasabb középosztály.
    Honnan volt rálátásod az életvitelükre?

  80. 85 – Ivett:
    A blog motor csak visszatartja a bejegyzést. Azt én átengedhetem, beleírhatok, vagy törölhetem. Ha utasítom a blog motort, akkor bárki szövegét visszatarthatja, vagy egyből törölheti.

  81. Re:Bálint
    Csak futtában látok rá, mert nem tartozom a high classba, de el elcsípem a nyilatkozataikat, amikor őszintén beszélnek az életvitelükről, plusz dolgoztam már mrd embereknek, mert speciális tudás kellett nekik, és ugyan arra a wc-re mentem én is, ahol ő is trónolt reggelente(saját háza)…
    Iskolák, neveltetés, étkezés pont az ellenkezője volt, mint az átlag Gipsz Jakab gyerekeinek, vagy ha még is hasonló volt, akkor az 99%-ban feltörő újgazdag volt, akire még a kultúrából nem ragadt rá elég, de ott az iskola biztosan elit fizetős suli volt.

  82. 79. dajtás

    PÁNERÓTIK : Minden ami mozog szex tárgya lehet.

    81. Avatar
    „Nem tudom a görög személyi igazolvány hogy néz ki, de a magyar SZIG-en közvetlen a név után a nem következik, és tudtommal csak férfi/nő szerepelhet ebben a mezőben.”

    Avatar
    Az új személyi igazolványokban azonban, rövidesen ott lesz a harmadik nem is.
    Azt hitted, hogy véletlenek ezek a mesekönyvek, a himronygyok szines felvonulásai, mindezek a köznép lelki előkészitő tanfolyamai.

    „De vajon Ἑρμαφρόδιτος személyijén mi állt volna Σαλμακίς-szal összeolvadása után?”

    Bevallom a kérdésedet nem értem. Mi az vagy ki az a – ο Σαλμακίς?
    Lehet, hogy – η Σαλμακίδα – t akartál irni amely nőnemü és helyette – ο Σαλμακίς – t irtál aki himnemü.

    A görög mitológiában – ο Ερμαφρόδιτος – ( himnemü) Hermaphroditosz, Hermész és Aphrodité fia volt akibe szerelmes lett – η Σαλμακίδα – Szalmakida (nőnemü) a forrás nimfája amely szorosan átölelte őt. Hermaphroditosz és Szalmakida örökre egy lénybe egyesültek, amely lénynek mindkét nemi szerve, a hím és a női is megmaradt.
    Úgy mint a csigák születésükkor mind a kettővel rendelkeznek és ezért nevezzük hermaphroditáknak.

    Az élővilágban ritkán de előfordulnak ilyen esetek, az embereknél is csakhogy ilyenkor:
    A kivétel erősíti a szabályt.

  83. 86 balint
    Az már nálunk is közszájon forog, hogy vannak olyan médiaemberek, akik a TV műsorokat gyártják, de gyerekeiknek szigorúan tilos TV-t nézni, nehogy elhülyüljenek…

  84. 89: Milyen új személyikről írsz te?
    Mondjuk én nem nagyon tudom minek kell egyáltalán ráírni a személyire, hogy férfi vagy nő-e az illető… Hacsak nem a WC-ben akarja ellenőrizni a rendőr, hogy jogosan tartózkodom az adott nem részére kijelölt mosdóban…
    Milyen helyzet lehet még, ahol indokolt lehet, hogy az adott nemhez tartozásomat igazolni tudjam állam által kibocsátott dokumentummal?

    https://hu.wikipedia.org/wiki/Szalmakisz <- nem hímnemű
    Még a görög Σαλμακίδα wiki oldalon is szerepel ebben a formában a neve: "Η νύμφη Σαλμακίς"

  85. Re:92
    Pl szülés utáni szabadságot/jogokat egy férfi nem tud igénybe venni, mert nem nő, és valljuk be, vannak olyan kereszt nevek, főleg angol területen, ahol ha nincs kép(igazából ez sem elég), akkor lövésed sincs, hogy férfi, vagy nő az illető.

  86. 93: 2 nap szabi jár az apáknak is.
    De ilyen esetben egyébként se a férfi/nő besorolás a döntő, hiszen a nőnek is szüksége van még a gyerek anyakönyvi kivonatára is, amin szerepelnek a szülők is, anélkül nem lehet a gyerekszületés utáni kedvezményeket igénybe venni.

    Szóval új példát várok…
    Ha pl Taylor Lautner és Taylor Swift Magyarországra jönne együtt (persze már 10+ éve szakítottak, szóval ez teoretikus), kéne-e valahol igazolniuk papírral, hogy melyikük férfi, melyik nő?

  87. 89 L.S.
    Úgy látszik, fején találtad a szöget, most már értem, miért gerjedt nálunk egy fazon az autók kipufogócsövére, amelyeket aljasul meggyalázott…
    Hiszen az autó is mozog… 🙂
    Lehet, hogy ezt most nem érted, de volt egy valós eset nálunk, mikor valaki autókat erőszakolt meg…

  88. 82. Avatar
    „A német meg eleve azt mondja: “Der Mann, Die Frau, Der Junge, DAS Mädchen”.

    Έλεγχος παρουσίας
    A jelenlét ellenőrzése

    A jelenlévők válasza mi lesz azokban a nyelvekben ahol létezik a három nem?
    Sajnos a Magyar Nyelv ebben hiányos ezért nem lesz semmilyen problémája ebben a témában.
    Παρον : Jelen (himnemben)
    Παρουσα : Jelen (nőnemben)
    ? : ? semlegesnemben

    Johan Jó? Kérdi a tanitó néni a semleges nemü gyereket. Az ott van de milyen szavú jelent válasszon?
    Eddig a semlegesnemüek a tárgyak voltak és némák voltak, egyszerüen használták azokat nem kérdezve azokat és nem vártak választ sem, azoktól.
    Most, hogy lesz? Új szavakra van szükség! S.O.S.

    92. Avatar
    „Milyen új személyikről írsz te?”

    Kedves „Avatar”
    Őszintén meghatott kedves „Avatar” az udvarjas megszólitásod.
    Igaz ezt lehetne még fokozni is de szerencsémre fékezted magad.

    A kérdésedre térve:
    „Megkezdődik a biometrikus adatatokat tartalmazó új elektronikus személyi igazolvány – a Citizen Card – kiadása a Görög állampolgárok számára.
    Emlékeztetnünk kell arra, hogy az új személyi igazolvány új személyi azonosító mikrochippel kerül forgalomba és a vallás emlitése nélkül.
    Az új személyi igazolványok nemcsak a tulajdonos személyazonosító okmányaként szolgálnak, hanem „kulcsokként” is szolgálnak a polgárok interneten keresztül végzett számos tranzakciójára, mind az állami mind magánszektorral.

    „https://hu.wikipedia.org/wiki/Szalmakisz <- nem hímnemű
    Még a görög Σαλμακίδα wiki oldalon is szerepel ebben a formában a neve:
    "Η νύμφη Σαλμακίς"

    És ki mondta, hol van köre vésve, hogy amit ott összehordanak az "szentirás"?
    Ne már a wiki-ből tanuljunk görög nyelvet!
    Az ötéves unoka megmutatja a nagyapának, hol a szőlőse, ugye?
    Száz éves a nagypapa százöt az unokája?

    Ha már enciklopédiát – εγκυκλοπαίδεια – olvasol ott vannak a Larousse és a Britannica!!!
    Hidd el messze magasabb szintüek és garantált az amiről olvasol.

  89. 97. malleusorbis

    Tisztelt „malleusorbis”

    Egyáltalán nem volt szándékomban a nyelvedet lenézni, csupán arra akartam rámutatni, hogy a Magyar Nyelvvel ellentétben azoknál a nyelveknél – a többségnél E.U.-ban – ahol létezik a három nem használata komoly problémák lesznek a semleges nem bevezetésével az emberekre vonatkozóan.

    Például a tegnapi „(3575) Hűtlenség” irásra hozzászolva két görög „verset” próbáltam magyarra leforditani.
    A második dallamnál egy pár, egy nő és egy férfi énekel. A görög szövegben egyből tudni a nemek használatától, hogy a konkrét kifejezést a nő mondja e vagy a férfi.
    Sajnos magyarra forditva ezt nem tudtam kihozni mert nem segit a nyelvtana.
    Bármely más p.l. szláv nyelven ezt könnyen el lehetne érni.

  90. LS:
    „Sajnos a Magyar Nyelv ebben hiányos ezért nem lesz semmilyen problémája ebben a témában.”
    Miért sajnos az, hogy nem lesz probléma?
    Látod, a német nyelvnek se gond hogy semlegesneműként kezelje a kislányokat, biztos képes lesz a görögség is megugrani ezt a szellemi kihívást.
    (Magyarországon is volt nyelvújítási mozgalom, amikor arra volt szükség…)

    Személyi igazolvány téma:
    Miután leírom, hogy mi van a magyar személyiben, de leírod, hogy mi lesz az újban… Aztán amikor rákérdezek, akkor kiderül, hogy Te az új _görög_ személyire gondolsz. Erre most mit mondjak?
    (A magyarok már 2016 óta chip-es személyit gyártanak.)

    „Ne már a wiki-ből tanuljunk görög nyelvet!”
    Nem áll szándékomban görögül megtanulni.
    Publius Ovidius Naso: Átváltozások (Metamorphoses) Devecseri Gábor fordításában ezt tartalmazza:
    „Sokszor e szép lányhoz – mondják – nővérei szóltak:
    »Salmacisunk, fogj már dárdát, vagy tarka tegezt végy,
    Sok henye órádat szilajul színezze vadászat.«”

    „»Hagyj el,« szól a fiú »vagy azonnal odébbszököm innen.«
    Salmacis elrémült: »Vendég,« szólt, »néked e tájat”

    „Most bámul csak a lány, a csupasz test vonja a vágyát,
    felgyúl Salmacis, és tüzek égnek már a szemében”
    Persze Ovidius nem görög, hanem latin származású volt, így nyilván ő is lehetett hülye a név nem megfelelő nemű használatával, de most már 2000 évvel később kár ezen rágódni, ha tőle ebben a formában épült be a köztudatba.
    Sajnos az EncBrit-ben nincs saját szócikke csak Hermaphroditus-nál említik: „The nymph of the fountain of Salmacis in Caria became enamoured of him and entreated the gods that she might be forever united with him. ”
    Itt viszont ha jól értem a forrás neve a Samacis, nincs explicite leírva hogy a nimfát hogy hívták.
    (A forrás hímnemű görögben? A németek szerint nőnemű „die Quelle”…)
    A Larousse-ban is csak Salmacis alakot találtam, Salmacida/Salmakida nincs benne.
    Tótfalusi István: Ki kicsoda az antik mítoszokban c. könyvében is Salmakiszkén szerepel „Amikor ~ a tóban fürdött, Szalmakisz átölelte és az istenekhez könyörgött, hogy testüket örökre egyesítsék.”

    Látod, a világ prímán működik úgy is, ha -isz végződésű néven nevez egy nőnemű alakot…

  91. Jut eszembe… Artemisz se hímnemű, hiába hihetnéd a neve -isz végződése alapján.
    Vagy épp a függőkertjéről híres Szemiramisz is nő volt.
    Talán Szalmakisz neve sem görög eredetileg…
    De megnézheted Te is a Larousse-t és a Brittanica-t, hátha megtalálod bennük Szalmakidát, ha ilyen bátran hivatkoztál rájuk. (Talán érdemes lett volna már azelőtt beléjük nézni, mielőtt érvként használtad őket.)

  92. Kedves L.S.
    Nem kell kellemetlenül érezned magad. Nem éreztem lenézést a hozzászólásodban. Csak arra szerettem volna rámutatni például, hogy mondjuk a magyar verseknél (és más írott műveknél) nekem soha nem okozott gondot, hogy be tudjam a nemeket azonosítani. Nem tudok más nyelvekről konkrét véleményt alkotni, mivel nem ismerem anyanyelvi szinten azokat.
    Viszont a magyar nyelv logikájára szinte minden nap rácsodálkozom (egy kis sci-fi):
    https://www.megismeres.hu/cikkek/antropozofiai-szemleletu-irasok/a-magyar-nyelv-logikaja
    https://index.hu/tudomany/2017/04/23/a_magyar_nyelv_logikaja_kulfoldon_is_erdekes/
    https://www.sopronmedia.hu/cikkek/a-magyar-nyelv-a-logika-megtestesitoje-velte-bolyai

  93. 68: „Mesterséges méhes ábrándhoz elsőnek definiálni kellene, hogy hogyan működik az emberi szervezet meta szinten, mert amit ma nekünk beadnak, az elég halovány tudás egy mesterséges méh legyártásához.”

    Vajon azt definiálta már valaki, hogyan működik az egér szervezete meta szinten? Vagy egyáltalán nincs ilyen metahumbugra szükség a mesterséges méh legyártásához?
    https://444.hu/2021/03/17/mestersegesen-letrehozott-mehben-novesztettek-egerembriokat

  94. Re:102
    Némileg bonyolultabb az ember, mint egy egér…
    Egyébként garantáltan próbálkoznak embernél is, nincs is jobb egy olyan katonánál, akinek se anyja, se apja, és lelketlen gyilkoló gép.

  95. 104: Az egérgenom 20 kromoszómapárja kb. 2,5 milliárd bázispárt tartalmaz, az ember 23 kromoszómapárja kb. 2,9 milliárdot és ezek nagymértékben megfeleltethetők is egymásnak, változásaik hasonló módon változtatják meg a szervezet fejlődését. Ha a fehérjéket kódoló szakaszokat tekintjük, akkor 85% az egyezés (ha viszont a nem kódoló részt vesszük, akkor csak 50%). Ez a hasonlóság állítólag a ~80 millió évvel ezelőtt élt közös ősöktől származik.
    Nincs nagyságrendi eltérés a bonyolultságban biológiailag.
    (az ausztráliai tüdőshalnak meg 43 milliárd bázispárja van, az a bonyolult, nem az ember…)

    A se anyja se apja katonákat meg már sok száz éve megoldották olyan egyszerűen, hogy elvették az anyáktól a gyermekeket, lásd pl janicsárok.
    Ha annyira nagy igénye lenne a katonaságnak 0-ról „programozható” gyerekekre a társadalmunkban, akkor egyszerűbb lenne az örökbe adásra váró gyermekeket begyűjtenie, de nem úgy tűnik, hogy az árvaházak mostanában katonai kiképzőhelyek lennének.

  96. Re:105
    Nagyon „jó” példák ezek, hogy hány százalékos a genom egyezés egy x fajjal, de valahogy még is óriási távolság van egy majom, és ember között pedig ott már „csak” pár %-os eltérés van…
    El lehet játszani azt, hogy minek azzal a pár százalékkal foglalkozni, kvázi kerekítési hibáról van szó, de ez egyrészt tudatlanságunkból fakadó beképzeltség, másrészt nagyon is számít, mert a természet ezt tolja az orrunk alá példának.

  97. 106. Dajtás
    Egy 300 szavas jelmeszédre megtanítött főemlős, kb olyan okos, mint egy 4 éves felőspekrumú autista gyerek.
    Amúgy, a csimpánzok ugyanúgy élnek, mint annó z ősemberek: hordákban, hábozúznak egymással stb…
    Nem gondolom, hogy a szamár messzebb van a lótól, mint mi az eberszabásúaktól.
    Valamikor csak összedobnak egy ember-csimpánz hibridet. Biztos voltak próbálkozások, csak eddig még nem eredt meg a mag. 🙂

  98. 106: Abból a szempontból, hogy kialakítható-e mesterséges méh amiben az adott faj magzata nevelhető, nem igazán számít, hogy képes-e tagolt beszédre és egyéb emberi „trükkökre”.
    Ha az egérre működik a dolog, akkor más emlősökre is meg lehet majd oldani pár éven belül, persze kérdés, hogy érdemes-e, megéri-e. Nyilván jóval olcsóbb (jelenleg) egy béranyával megoldani a megtermékenyített petesejt kihordását.
    De a koraszülötteket se egy másik nőbe rakják be, hogy növekedjenek még egy kicsit, hanem mesterséges inkubátorokban tartják őket életben, egyre alacsonyabb születési súly/kor mellett is sikeresen… És ugyanilyen inkubátorok nagyon is alkalmasak pl gorilla (vagy hasonló veszélyeztetett főemlős) babájának az életben tartására is.

  99. 107 Reinkarnatorr 2021-06-23 – 10:58:
    „Nem gondolom, hogy a szamár messzebb van a lótól, mint mi az eberszabásúaktól.”
    De. 🙂
    A ló meg a szamár keresztezéséből életképes (bár többnyire szaporodóképtelen) öszvér születik, az embernek és a többi főemlősöknek viszont eltér a kromoszómaszáma, ezért az esetleges párosodásukból alapesetben nem várható hogy utód szülessen.

  100. n/a
    A globalista nyugati kultúra leglényegibb komponense a más népekkel és nemzetekkel szemben megjelenő fensőbbrendű európaiságtudat, amely aszerint cserélgeti az információs szűrőt, hogy folyamatos helyzeti előnyben legyen. Ez a szűrő pedig a másiknak csak a felszíni, testi egzotikumát értékeit ismeri el, de a mélyebb megértésre nem törekszik. Így jön létre egy vulgáris szinten fogyasztható testiség- és tömegkultúra, de ugyanezt a vulgáris vonalat képviselte Hitler is csak ellenkező , szociáldarwinista irányból.
    Minden ember egy külön világ, ergo nemcsak minden homokos, de MINDEN EMBER értékes lehet.
    Van iráni orvos ismerősöm, de van kenyai is, de nem hinném, hogy bármelyiknek is a nemiségéből fakadna a büszkesége.

    https://888.hu/amerika-london-parizs/egy-francia-politikai-elemzo-is-kiallt-a-magyar-kormany-mellett-4322332/

  101. 109: n/a:
    Ezt a témát szándékosan a törvény miatt vették most elő.
    Ne hagyd, hogy befolyásoljanak!

    Sorstragédia ez, de az is, hogy a buzik és a négerek szava már erősebb Európában, mint a normális embereké, ill. a honos „őslakosoké”.

    Orbánnak meg esze ágában sincs sem a buzikkal szembe menni, sem a magyar érdekeket megvédeni! Egyszerűen felforgatja politikailag Európát. Azt csinálja, amihez ért (maffiavezér és egy vérbeli nemzeti szocialista)…

  102. 112 – Horváth Csongor:
    Ugye tudod, hogy ez a vélemény – „Sorstragédia ez, de az is, hogy a buzik és a négerek szava már erősebb Európában, mint a normális embereké” – Homofób? 🙂

  103. 113: Tiborbá:
    Természetesen. De most és itt még leírhatom…

    Mindenki (legyenek azok márkik, királyok, parasztok, munkások vagy buzik) megfizeti az árát, aki azt gondolja egy percig is, hogy különb a többinél!
    Csak ezzel a ténnyel nincs mindenki tisztában.

  104. 112.Horváth Csongor
    …’ill. a honos “őslakosoké”….
    Csongor barátom, ugyan már miért tetted idézőjelbe az európai őslakosokat, vagyis önmagadat is ? Nem érzed magad otthon saját földeden, saját hazádban, városodban a hathúszassal érkezett mindeféle idegen söpredék mellett?Maga a tény, hogy ezek egyáltalán országodba betehették lábukat és még élnek,a kormányzati nemzetárulás netovábbja.Másold át és tedd boritékba alanti soraimat és vedd majd elé 5-8, de max.10 év múlva:
    Annakidején az Amerikába tóduló milliónyi bevándorló -köztük persze sokezernyi honfitársad – egyetlen egy dolgot akart az Újvilágban.Hozták legföbb vagyonukat:két dolgos, és DOLGOZNI AKARÓ karjukat, megérkezésük akár első napján, a befogadó ország javára tevékenykedni reggeltől napestig, hozták becsületes, munkás lelküket, szorgalmas énjüket dolgozni, javakat termelni egy emberibb életért cserébe azon az új, de vadidegen földön.Beolvadtak csendben az amerikai életbe, nem höbörögtek Staten Islandon, sem onnan szerncsésen kikerülve akármelyik város utcáin, nem erőszakoltak amerikai lányokat, bünbandákba sem verödtek.Dolgozni jöttek, és dolgoztak, elnyelte őket az irdatlan ország és csendben beleolvadtak egy számukra oly idegen társadalomba, mely talán még idegenebb volt számukra, mint a mai elkényeztetett söpredék számára a mostani nyugati, és ime, beleolvadtak, mert ők, azok a régi bevándorlók dolgozni és tisztességesen élni akartak.Legnagyobb részüknek sikerült is, Amerika rengeteget nyert velük.
    Ezzel szemben nézd a mai söpredéket.Nem migránsokatCsongor, hanem SÖPREDÉKET! Ezek nemsokára kiesznek téged javaidból, elüldöznek otthonodból, túlszaporodnak téged, és te eltünsz, mintha soha ott nem lettél volna.5-8-, max. 10 éven belül.

  105. 115: Bálint:
    Azt, hogy kit illet meg az „ős”, igen nehéz definiálni. Pont Neked kellene ezt elmagyarázni?
    Vegyük például a falut, ahol lakom. Sváb falu, ahol én „gyüttment”-nek számítok. Úgy, hogy lassan a sváb családok gyermekei közül senki sem marad helyben, a környék nagyvárosaiból pedig sorra települnek ki a „gyüttmentek”, maholnap többségbe kerülve. S mindez mellett, ha elolvasom a történelmet megtudom, hogy az ős-svábok, mindössze 300 éve tulajdoníthatják maguknak a községet, mert előtte a hősies halált halt magyar „ősöké” volt, akiket akkori településükkel együtt a törökök leigáztak és elpusztítottak. De tudjuk, hogy 896-ban a magyarok is úgy érkeztek ide, s még az is elképzelhető, hogy nem is egyetlen honfoglalással. Ráadásul a vezetéknevem (valamiért) Horváth, s ha egészen a kezdetekig elmegyünk, akkor meg eljutunk Ádámhoz és Évához (ma már bizonyítottan biogenetikai értelemben is!).

    Ezek után egyáltalán nem tartom fontosnak az őslakos szó nagybetűvel történő kiírását, ellenben megfogalmazott gondolataiddal egyetértek. Ennek oka viszont nem a bőrszín, vagy bármilyen identitás, hanem az egyén/ek hozzáállása. Így volt ez a múltban is, hiszen van már olyan népcsoport, amelyik tanúbizonyságul szolgál számunkra, ill. komolyan véteti soraid és intelmeid mondandóját! A válasz tudjuk, a miértben keresendő, s ott ugyan mindenki számára érthető, de azért mégis jóval árnyaltabb a kép egy egyszerű Sorosozásnál.
    Sajnos az ellen, hogy az élet „visszafizesse” tetteinket, ill. eleink tetteit, semmit sem tehetünk! Bármennyire is fájó, én ezt tudomásul veszem, mert így is, úgy is bekövetkezik. Mint a klímaváltozás. Van, aki fel sem fogja, van, akit nem érdekel, van, aki érti és megérti, s még tesz is ellene, de a lényeg, hogy egy határ átlépését követően (s ez megtörtént), bármit erőlködünk, a folyamat megállíthatatlan.

    „Állítsátok meg a világot, ki akarok szállni!” 🙂

  106. 117 Mosógépszerelő
    Sarkalatos dolog, amivel a cikk foglakozik, és én is próbáltam már tisztázni, mi is lenne a célszerű hozzáállás a témához.
    A cikk végkövetkeztetése mindenesetre megerősíti a kormány hozzáállását a dologhoz, habár van egy olyan érzésem, hogy nem a dolog tudományos háttere juttatta ide őket, hanem inkább a lakosság nagy részének ösztönös homofóbiája, ami jó alapot szolgáltat a támogatásukhoz.
    Biztos, hogy minden hetero szülőben megvan az a késztetés, hogy a gyermekét még véletlenül se érjék homo irányba terelő hatások, nyilván kétségbeesik, ha tudatára ébred, hogy a gyermeke ilyen késztetésű, és mindent megtesz, hogy elterelje ebből az irányból.
    Legfeljebb akkor fogadja el gyereke másságát, mikor szembesül azzal, hogy a dolog megváltoztathatatlan, és gyereke óriási pszichológiai nyomás alá kerül, ha ez ő nem képes elfogadni.
    Tehát el nem tudom képzelni, hogy egy átlagos szülő valaha is természetesnek vegye, hogy a gyermeke kiskorától olyan hatások alá kerüljön, amelyek miatt akármilyen kis eséllyel is, de akárcsak kalandvágyból is elsodródjon ilyen irányba.
    Ebben jól ráérzett Orbán arra, hogy ezzel sok támogatást szerezhet.
    Mi az amit ezzel a másik oldal érvként felhozhat?
    Egyrészt azt, amit a cikk vitat, hogy főleg genetikai alapja van a homoszexualitásnak, tehát úgymond senki nem veszélyezteti az eleve hetero beállítottságú gyermeket, mert őt hat lóval sem lehet elvontatni a másik irányba, tehát nyugodtan meghallgathatja az érzékenyítést.
    Másrészt az célozza, hogy a homo beállitottságú gyermekeket megóvhatják attól, hogy önmagát sem értve, egész kamasz- és ifjúkorában önmagával is konfliktusban, lelki betegségben szenvedjen, kiközösítve, hanem eleve fogadja el magát annak ami, anélkül, hogy konfliktusba kerüljön környezetével, ami reményeik szerint jóval toleránsabbá válik egy ilyen érzékenyítés hatására.
    De gondoljuk végig, egy átlagos szülő, ha úgy fogja érezni, hogy az LMBTQ hatás csupán egy százalékkal is emeli annak esélyét, hogy a gyermeke abba az irányba forduljon, akkor azt fogja mondani, hogy inkább szenvedjen minden homo gyermek a saját poklában, minthogy az enyém is odajusson…
    Tehát kulcskérdés, hogy mi a valós helyzet ebben a genetika- külső hatások jelentőségében, és gyanítom, hogy ebben soha nem lesz végleges, megkérdőjelezhetetlen végszó…

  107. 117 mosógépszerelő, le a kalappal ezért a linkért!
    118 – mért ne lenne? Mért kellene megkérdőjelezni ezt a cikket? Teljesen hiteles amit állít, és teljes összhangban van azzal, amit egyéb megbízható helyekről hallani.

  108. Sokat töprengtem e kérdéskörön magam is.
    A cikk azt írja, tudományos tény, hogy csak cirka a melegek és leszbikusok egyharmada születetten ilyen orientációjú.
    A maradék kétharmadnak nem teljesen tisztázott környezeti hatások is feltételei annak, hogy ilyenné váljon.
    Nem hiszek abban, hogy a – Meseország mindenkié – című gyermekkönyv katalizálni lenne képes a homoszexuális beállítódás kialakulását.
    Ellenszenvet vált ki az „LMBTQ lobby nyomulása”
    A pedofil törvény azonban elnyomta ezt az ellenszenvemet és a kormány ellen fordította.
    Véleményem szerint a szülők speciálisan erre alkalmas viselkedése váltja ki a genetikailag erre fogékony kétharmadnál a leszbikus – meleg nemi orientációt.
    Az érzékenyítés kifejezést manipulatívnak tartom.
    Ahogyan a felnőttek heteroszexuális életét sem lehet tökéletesen elrejteni a gyermekek elől úgy a másságot sem.
    A gyermekek ezekkel való találkozásától való rettegés, szerintem eltúlzott.
    Az LMBTQ és a NER is, egy egy szélsőséget képvisel,
    egyik sem az arany középutat járja.
    Pedig az lenne igazán előnyös a magyar közösségnek !

  109. 119 Ábel
    Természetesen én is ezen az állásponton vagyok, pusztán azon azon önző alapon, hogy ez támogatja saját ösztönös értékítéletemet, mert én sem szívesen látnám utódaimat ilyen sorsra jutni.
    És ez még akkor is így lenne, ha egy szuper tudományos kutatás mégis arra jutna, hogy a dolog alapvetően genetikai meghatározottságú, csupán az esetek egy százalékában okozta a dolgot a környezeti hatás, mert még attól azt egy százalék esélyt se szeretném megadni, bármennyire is igazságtalan lenne az érintettek részére…
    De azért tisztában vagyok azzal, hogy mindkét oldal azokat a tudományos értékeléseket fogadja el, amit őt támogatja véleményében…
    Egy meleg meg nyilván úgy értékelné, hogy az nem lenne olyan nagy baj, ha néhány emberke közben bemelegedne, ennyit megérne az, hogy a melegeket viszont ne érje kirekesztés…

  110. Arra már minimum 60 éve fény derült, hogy a fiuk homoszexualitásának kialakulása elsősorban a szülők személyiségén múlik. Magyarul, ők tehetnek róla.

  111. 122.

    Kedves Tibor ba’
    Kifejtenéd ezt bővebben ?
    Köszönöm

  112. 120 – Érdekes, én másként értettem a cikk által idézett kutatási eredményeket:
    – A melegek egyharmadának van valamilyen genetikus megalapozottsága is a homoszexualitásra, de még náluk is legalább ilyen erős ok az élettörténet és a psziché
    – A kétharmaduknál semmiféle genetika nem áll a homoszexualitás mögött, az tisztán szerzett

    Én azt gondolom, hogy sok egyéb mentális, pszichés eltéréshez hasonlóan, itt is leginkább lelki sebek állnak a dolog mögött. Legyen az túl erős anya, hiányzó apa, megrontás, akármi.
    Az ilyen lelki sebek okozzák a legtöbb lelki beállítódást, legyen az „normális” vagy „kóros”, beszéljünk akár lustaságról, munkamániáról, túl kicsi/nagy önértékelésről, depresszió, aszexualitás, szexuális túlfűtöttség, akármi.

    Hogy mi van a fejünkben, mit utálunk, mire gerjedünk, leginkább az élettörténetünktől függ, és hogy hogyan éljük azt meg, hogyan dolgozzuk fel. Mért pont a homoszexualitás lenne kivétel? Furcsa is lenne.

    Én se gondolom egyébként, hogy pont ezek a mesekönyvek lennének a legveszélyesebbek. A sok válás miatt apa nélkül felnövő gyerekek tömege, az emberi interakciók helyett virtuális világban szocializálódó gyerekek, a pornó megrontó hatása, valószínűleg mind sokkal pusztítóbb, és inkább hajtja őket a homoszexualitás fele is.

    Azt gondolom, hogy minden emberrel fontos éreztetni és tudatosítani, hogy ő egy szeretetreméltó, szeretett, elfogadott ember. Tökéletlenségeivel együtt. De végzetes hiba ezt összekeverni azzal, hogy mindenféle viselkedést és elhajlást elfogadunk, sőt ünneplünk. Attól még, hogy elfogadom és szeretem az embert, nem kell, sőt nem szabad a pusztító magatartását támogatni. Sőt, minél inkább szeretem, annál inkább kötelességem arra hívni, hogy hagyjon fel vele. Ezért helyes tiltani a homoszexuális propagandát, főleg a fiatalok felé irányulót, még ha lenne is teendő más területen is.

  113. 123 – Mosógépszerelő:
    Amerikai kutatók meleg férfiak családi hátterét feltárták és összegezték. Kiderült, hogy vagy az apa volt „katonatiszt” mentalitású, szigorú, követelőző, vasfegyelem tartó. Vagy az anya volt szerfelett elhanyagoló. Ezt be is építették játékfilmekbe. Például: Holt költök társasága.

  114. 124

    Az ártatlan másság iránti elfogadásra nevelés, nem buzdít homoszexualitásra !
    A homofóbia is, a férfisovinizmus is , a rasszizmus is , sajnos a mindennapjaink aktív részei , amik százmilliók életét teszik pokollá.
    Természetes, hogy az ellenük folytatott harcnak is vannak nehezen tolerálható túlzásaik.
    Ezek jó „érveket” és alkalmas ürügyet adnak a középkori, kártékony „elvek” és mindennapi kegyetlen gyakorlat védelmezőinek.

  115. 127

    Úgy érted, hogy te a jelenleginél is több férfisovinizmust, rasszizmust, homofóbiát tartanál előnyösebbnek az emberi közösségek szempontjából ?

  116. 128 Igen, úgy, de persze félig vicceltem.

    Szerintem ezek a dolgok a világ problémái közül a legkisebbek közé tartoznak.

    Komolyra véve pedig azt gondolom ezekről, hogy több verziójuk létezik. Van egy egészséges realizmus, amit az elvakult szélsőbalosok már sovinizmusnak/rasszizmusnak/fóbiának titulálnak, na ebből nem ártana több. Nem a valóságos elmebeteg gyűlölködésból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük