(3501) Nőiesítés

Tibor bá fordítása online

 

A nyugati férfi nőiesítése

A dekadencia, mindig néhány emberrel kezdődik, és mindig tömegeket tesz tönkre.

Szerző: Paul Craig Roberts

2021 a 89. év

A nyugati férfi átváltozása mostanra befejeződött. A divattervezők szoknyát húztak a borotvált lábú, hermafrodita férfiakra https://www.theguardian.com/fashion/2021/mar/24/super-freeing-mens-skirts-emerge-as-pandemic-fashion-trend

Persze tudom, hogy a skót férfiak szoknyát (kilt) hordanak, de nem azért mert transz nemű komplexusuk lenne, vagy, mert elveszítették volna férfiasságukat. Eredetileg a skót kilt hosszú volt. A kilt pliszéi pedig valamifajta védelmet nyújtott a viadal közben. A ma ismert rövid kilt a XVIII. századból való, amikor is II. György király skót kultúra rombolásához elrendelte a kilt viselésének tilalmát. https://www.scotland.com/blog/the-scottish-kilt-a-brief-history/

A nyugati férfiak már feminizálva vannak, ruházatukkal csak utolérik a folyamatot. A nyugati férfiakból kiüldözték a férfiasságukat. Nem merik felemelni a hangjukat nők vagy színes bőrűek ellen, és zokszó nélkül elfogadják a rasszista, és nőgyűlölő megbélyegzéseket. Illetve kötelességtudóan vesznek részt átnevelő tanfolyamokon, amelyek előfeltételei alkalmazásoknak és a sikeres katonai sorozásoknak. A Pentagonnak fogalma sincs, hogy az átnevelés kifejezetten árt a tengerészgyalogos kiképzésének.

Lenne egy kérdés: A nyugati férfiak férfiasságának a lefaragásával, hogy akarnak a nyugati politikusok szembeállni Oroszországgal, Kínával, Iránnal?

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

77 gondolat erről: „(3501) Nőiesítés

  1. Elég nehéz nem észre venni, hogy ez tudatos, és a fehér rassz(kaukázusi) módszeres kiírását szolgálja.
    Nem baj, majd a kemény tökű k-euorópai férfiaké lesznek a nyugati igazi férfira vágyó nők tömegei, és a dekadens transznemű töketleneket majd a muszlim bevándorlók nyársra húzzák. 🙂

    Így múlik el a világ dicsősége, így bukik el az újracsomagolt Római Birodalom…

  2. Felemelo amikor megszólal a karmester beintésére a rasszista, szexista , ganderretegő kánon.
    Gúnyolódást félretéve……..
    Még tudja nekem – kiherelt elnoiesitett férfinek- mondani valaki, hogy azon kívül ami megjelenes ,kulsoseg és kiváltja a nők tetszését, meg mi az ,ami férfias ?
    Ugyanerre a kérdésre várom a választ a nemek felcserélésével.

  3. Re:2
    Ülj fel te is a PC vonatra, csak ne lepődj meg azon, hogy a végállomás a kultúrád vége lesz…
    Ha egy civilizáció túltolja a dekadenciát, akkor annak hamarosan vége szakad, egy sokkal erőszakosabb másik civilizáció által.
    Ha esetleg nem tűnt volna fel, már ott vannak a no-go zónákban a hóhéraid…
    Ez egy sunyi szalámi technikás népesség szabályozás, amihez asszisztál az értelmiségi elit is.

    Tedd fel magadban a kérdést:
    Egy nő mire vágyik? Lábát borotváló piperkőc transznemű férfinak se látszó emberre, vagy egy rendes férfira, aki gyereket tud neki csinálni, védi, és a családot fenn tudja tartani.
    Egyik a társadalom túlélésének kulcsa, a másikkal egy társadalmat lehet lerombolni.
    Döntsd el melyik melyik…

  4. Dajtás

    Gyönyörű, -e hatalmas fertőben is- tisztán látó megfogalmazás!

  5. Igaz amit Paul Craig Roberts ír. Egyébként, amit Paul Craig Roberts ír, általában igaz. Nem csoda, hogy manapság a Russia Insider szokta lehozni amit ír, mert ott sajtószabadság van.

    Nyugaton üldözik azt a fogalmat, hogy férfiasság. Érdekes kérdés még, hogy ennek mi a gyökere?

    Nagyon valószínű, hogy a Frankfurti filozófiai iskola, amely a tradicionális európai kultúra, vagyis a keresztény kultúra beidegződéseit negatív jelzőkkel jellemezte. A Frankfurti iskola egy etnikai kampány volt a keresztény kultúra ellen. Az egyik fő művük „Az autoriter személyiség”, amelyben olyan dolgokról, mint a normális család, az erős apafigura, mind kijelentik, hogy azok pszichológiai értelemben betegségek, és hogy a szexuális elfojtás van mögöttük, ami időnként kollektív aggresszióban nyilvánul meg, ami a fasizmus, nácizmus, vagy a rasszizmus alapjai.

    A gond az, hogy a működő társadalom alapját pont olyan dolgok képezik, mint a család, az erős apafigura, stb. A frankfurti iskola lényegében egy rasszista (igazi) kampány volt az európai keresztény népek ellen. A kereszténység nem hatalomvágyból családpárti, hanem azért, mert az emberi természet olyan, és a kereszténység csak az emberi természethez alkalmazkodik.

    Érdekes egyébként a frankfurti iskola viszony a Marxizmussal, mert ezt a kurzust szokták „kultúrális Marxizmusnak” nevezni. Ha a Marxizmusra mint munkásosztálypárti ideológiára tekintünk, akkor a frankfurti iskolának semmi köze nincs a marxizmushoz. Ha a marxizmust elsősorban forradalmi ideológiának tekintjük, amely a munkásosztályt csak mint eszközt használta egy forradalomhoz, akkor viszont erős közöttük a kapcsolat. A frankfurti iskola gondolkodói arra keresték a választ, hogy az európai munkásosztály miért választotta mindig a szélsőjobboldalt, a fasizmust, stb., amikor, legalábbis szerintük, az érdekük a kommunista forradalom lett volna. És arra a válaszra jutottak, hogy azért, mert szexuálisan visszafojtottak, és ezt a szexuális visszafojtottságot az olyan intézmények okozzák, mint pl. a család, de akár az, ha pl. az iskolában udvariasságot tanítanak.

    Ezen az alapon láttak hozzá ahhoz, hogy a tradicionális kereteket lebontsák.

    És itt tart a nyugat ma.

  6. Az Europara leselkedő veszélyek léteznek és fenyegetőek.
    Oroszorszag ,Índia, Kína,Usa ezek hatalmasabbak és versenyképesebbek.
    A transznemű leszbikus és meleg szerencsétlenek senkire és semmire nem jelentenek veszelyt.
    A párhuzamos muszlim társadalmak is veszelyt jelentenek Europara
    A pc sem jelent semmire veszelyt.
    A nők egyenjogúsítása a világ egy civilizáltabb részen megkezdődött ezt a jóérzésű lovagias férfiak támogatják ,mert nem tartanak igényt felsőbbrendűségre.
    A európai demográfiai problémák okai sokrétűek ,de a legkevésbé a muzulmánok és a dzsender vágy a pc az okuk.
    Nem hiszek abban, hogy a migráció támogatása, a vallási türelem és a feminizmus a dzsenderszemlelet es a pc támogatása egy ellenség összehangolt támadása Európa és az európaiak civilizációja ellen.
    Az előzőeket egy kalap alá venni mint civilizacio erodáló tényezőket alkalmas eszköz a muzulmánok a nők a migránsok az lmbtq-k elleni heccelésre.
    Aki szorongatva van, annak úgy kell az ellensegkep mint egy falat kenyér.

  7. Mosógépszerelő,

    Nem tudom mennyire ironizáltál. De, szerintem, Oroszország a keresztény kultúra túlélésének reménye, és mint olyan, nem ellensége Európának. Kína és India nem akarják a társadalmi berendezkedésüket terjeszteni. Az USA által vezetett nyugat viszont a földgolyó beteg embere. (Amely ellenségnek tekinti Oroszországot, de Kínát is. Indiát még nem, mert ott kemény kapitalista berendezkedés van, mélyszegénységgel, és középosztály nélkül, mint Amerikában.)

    Egyébként jó, hogy Kelet Európa ellenáll a gendernek, valamennyire (a „gyilkos kormány”), de sajnos mi most a világ rosszabbik oldalán vagyunk ilyen szempontból, és tartok tőle, hogy hosszútávon ez az ellenállás nincs biztosítva. Már csak azért is, mert azt a „gyilkos kormányt” amely ezt az ellenállást megtestesíti, azt pl. ezen a fórumon is rendesen fúrják…

  8. A pc elég komoly veszély az egészséges diskurzusra. A pc egy cenzúrás technika, amely beidomítja az embereket, hogy önmaguk cenzúrázzák önmagukat. Ez a lényege! A történelemben egyébként minden uralkodó osztály törekedett arra, hogy az alattvalóival a parancsait „internalizáltassa”, azaz megoldja, hogy a parancs teljesítése önkéntesnek tűnjön, és a pc is ilyen.

  9. Nem ironizáltam.
    Jó nagy adag paranoia kell ahhoz, hogy valaki a „dzsendernyomulast” tegye felelőssé a kevesebb gyermek születésééért.Megkockaztatom sem a dzsender sem az emancipáció sem a pc nem csaladellenes.
    Csaladellenes az a magyar kormány amelyik több mint 10 éve nem emelte a családi pótlékot.

  10. 2, Mosógépszerelő
    attól férfias egy férfi, hogy a lelke anyásan-nőcisen nőies. Traumái visszafejtve és személyiségrészei integrálva vannak például. Függőségektől mentes. Mellesleg szexualitását is meg -és ki tudja élni. Magas fokú intimitásra képes, jól és mélyen kommunikálva kapcsolódik társaihoz. Saját érzéseit felismeri.
    Egy vedér görbe szeget is képes kiegyengetni.
    3, dajtás
    akkor rendben van a függőségi viszony férfi-nő közt?
    5, Világfigyelő
    Autoriter férfi – bántalmazó talán?
    6, Mosógépszerelő
    akik mélyen elítélik az LMBTQI…embertársainkat, azok maguk ugyanilyen részeitől vannak elszakadva, fullos dehumanizálás esete
    7, Mosógépszerelő
    egyetértek

    **javítom:
    6, Mosógépszerelő
    akik mélyen elítélik az LMBTQI…embertársainkat, azok maguk ugyanilyen részeitől vannak elszakadva, fullos dehumanizálás esete.
    Egyetértek.

  11. Úgy, hogy a kettő között nem látják és nem is minden esetben van összefüggés.

    A társadalmi norma devianciájának értelmezése csupán csak a társadalmi norma fogalmától függ.

    A társadalmi norma pedig alapvetően téves.
    Erről a ‘ nőknek öltözött férfiak’ jelenségről
    mindenki számára üvölt, hogy deviáns dologról van szó.

    Azonban maga a társadalmi norma „elképzelés” kialakulásának folyamata a kulcs.
    A társadalmi norma nem más mint a populáció nagy részének elképzelése a helyesről. Magyarán ezen elképzelések közös halmaza.
    Az ettől való eltérést, elhajlást minősítik devianciának.
    A divattervező nem így látja.

    Ezek a szoknyás férfiak ordítóan beteges példák.
    Azonban ez a felismerés mit sem visz minket közelebb a megértéshez, ha nem a devianciák kialakulásának miértjét vizsgáljuk.

    Lehet ezen (is) csámocsogni, hogy: Atyaég, mekkora baromság, mert az.

    Vajon ki látja a mai versenysportokat és eleve a sportok ‘győztes’hozzáállásának dekadenciáját – társadalmi értelemben – rosszra nevelését. Sőt, a sportról majd mindenkinek pozitív asszociácói vannak, pedig nem embertársainkat kell legyőzni , hanem a problémákat megoldani. A siker rossz értelmezése ebben az esetben.

    Ugyanez a helyzet a háborúkkal, vagy épp a politikával.
    Nem értjük saját normarendszerünk felépítményét.
    Aki kicsit is érti az látja ezt a keserédes tragikomédiát ami a világban zajlik.
    Rém vicces látni, hogy milyen komolyan veszik egyes(szinte mind) emberek ezt a bohózatot.
    Nevetnék, ha épp nem sírnék, hogy itt van a kezünkben a lehetőség és inkább bohóckodunk.

    A dekadencia ezen formája és mérteke a társadalom öngyilkosságát is jelenti egyben.

  12. Kedves János
    A 7 et nem én a Mosógépszerelő írtam igy nem derül ki mivel értesz egyet.

  13. Köszönöm, Tibor bá, a csillagos ötös, telitalálat posztot!

  14. 2. Mosógépszerelő

    Aha! Farkasok között értemesen beszélni?! Ők csak az erőből értenek, mert állatok.

  15. Szerintem emögött több van, mint a fehérek kivéreztetése. A szexuális fertő ennek a sátánista bandának legalább olyan fontos, mint a rasszkérdés. Ebbe nem fér bele a heteroszexuális fehér férfi.

    Azt bírom, amikor a libsik maguk leplezik le a szellemi atyáikat:
    https://444.hu/2021/03/29/pedofiliaval-vadolta-meg-egy-hires-liberalis-francia-entellektuel-michel-foucault-sztarfilozofust

    Persze magyarázkodnak, hogy attól még nem szabad elvetni a „filozófiai mukásságát” amin az egész ideológiájuk alapszik. Az az igazság, hogy a homoszexuális pedofília áthatja az egész eszmerendszerüket, a szexuális elhajlás lényegi része annak.

  16. 6 „Nem hiszek abban, hogy a migráció támogatása, a vallási türelem és a feminizmus a dzsenderszemlelet es a pc támogatása egy ellenség összehangolt támadása Európa és az európaiak civilizációja ellen.” – Pedig jól dokumentált tény. Persze ettől még nem kell hinni benne. De ha esetleg érdekelne, utánaolvashatsz a kulcsszó alapján: Frankfurti Iskola

    Amit nem értek, hogy mért ráncigálod ide a nők egyenjogúságát. Senki sem támadja, senki sem vitatja, hogy a nők egyenjogúak.

    A probléma az, hogy a frankfurti iskola által létrehozott mainstream a nőkre férfiasságot, a férfiakra nőiességet erőltet rá.

    11 „akkor rendben van a függőségi viszony férfi-nő közt?” – Rendben van az, hogy akik szeretik egymást és egymásra bízták magukat, azok kölcsönösen függenek egymástól. Ez a világ rendje. Gondolom, nem erre gondoltál, de megintcsak nem értem, mért cibálod ezt ide.

    12 Balázs, lehet erről okoskodni, de a tény az, hogy egy jól meghatározható csoport szívós aknamunkával mára a devianciát tette a normává. Nyilvánvalóan szándékosan és tervezetten.
    15 Balázs, szerinted itt Mosógépszerelő az, aki értelmesen beszél? Csalódom benned. Általában éleslátónak ismerlek.

  17. 10. Mosógépszerelő

    „Családellenes az a magyar kormány amelyik több mint 10 éve nem emelte a családi pótlékot.”
    A megélhetési gyerekcsinálók támogatása helyett (mellett) bevezették a gyerek után járó adókedvezményt, SZJA mentességet a 4 gyerekes anyáknak, a CSOK-t, és egy csomó egyéb támogatást. Ezt nyilván azok tudják igénybe venni, akik dolgoznak, de talán ez a réteg társadalmilag hasznosabb gyereket fog nevelni. Nem az a cél, hogy „meglegyen a létszám” (akkor elég beengedni a szerb határon várakozókat), hanem, hogy a normál társadalomba jó eséllyel beilleszkedő utánpótlás legyen (nem a reménytelen helyzetű réteget kell szaporítani)

  18. 1-3,dajtás
    Emelem kalapomat, nagyon helyesen látod a lényeget. Érdekes módon, a modern össztársadalmi elmebaj csak a fehér társadalmakat támadja, viszont semmi, az égvilágon semmi kihatása nincs az iszlám, az afrikai, dél-amerikai, illetve a távol-keleti kollektiv néplélekre.Náluk ez az agymenés nem létezik.
    Nem érdekes?

  19. A sátánisták marginálisak egyesek tévképzeteiben nagyra nőttek.
    A dokumentált tényeknek vannak dokumentumaik.
    A vitákban és a beszélgetésekben természetes, hogy nem pontosan ugyanaz jut eszebe mindenkinek következésképpen a discurzus divergens.
    A nők egyenjogúsága szorosan összefügg a nemi szerepekkel.
    Összehangolt támadást egy konkrét ellenség szokott kivitelezni.
    Ki az ellenseg Soros,a muszlimok ,a baloldali liberálisok?

  20. Fordítás közben eszembe jutott, hogy a Mosógépszerelő hogy ki fogja élni magát. Ez be is jött. 😀

  21. Az az igazság hogy ezek a divtdiktátorok csinálnak csakilyen kiállításokot.A férfiak 99%-a nem visel ilyen holmikot és elítéli.Imre bátyám aki 89 éves és a felsége is annyi még sosem veszekedtek.A felesége még arra volt nevelve hogy alkalmazkodni kell a munkához a férfihoz stb….Ma ugye bejött a feminizmus is párhuzamosan.Na majd most már a nő parancsol , ő szól vissza a férfinak, majd ő irányítja a pénzügyeket, ő dönt hogy hány százezres konyhabútort kell venni.Ma a házasságok 60%-a válással végződik a maradék 40% fele sem meg csak érdekből él együtt pl nem tudnak külön házat venni, vagy mát 50 felé nem is akarnak stb….
    Talán a fiatalabb generációkon ez egyre jobben látszódik hogy a csajok nagyképűek a férfiak meg 5 kg-ot nem emeltek még meg , de idővel persze lehet kikupálódnak .
    Nincs már olyan mint a 70-es években hogy összekerülünk , építünk egy kockaházat , szülünk 2 gyereket és együtt vagyunk életünk végéig abban a hierarchiában mint régen.

  22. „Nem merik felemelni a hangjukat nők vagy színes bőrűek ellen, és zokszó nélkül elfogadják a rasszista, és nőgyűlölő megbélyegzéseket. Illetve kötelességtudóan vesznek részt átnevelő tanfolyamokon, amelyek előfeltételei alkalmazásoknak és a sikeres katonai sorozásoknak. A Pentagonnak fogalma sincs, hogy az átnevelés kifejezetten árt a tengerészgyalogos kiképzésének.”
    Pedig sokkal produktívadd lenne négerezni és buzizni a katonatársadadat – akitől az életed függhet – és viccből csoportosan megerőszakolni a katonanőket.
    SEALALS-osnak meg csak azokat kéne felfenni, akik ledalább heti egyszer, a döglött macskájával jól megveri a nyafka 5 éves lányát meg azt a kurva asszonyt.
    De… jó is egy informatív, vidám buzizós, négerezős poszt ebben a szomorú, otthonülős világban, ahol négert és buzit is csak a TV1-en láthat egy jómagyar fehérember.

  23. 17.Ábel

    Félreértetted a fogalmazásom.
    Vagyis, inkább rosszul fogalmaztam.

    dajtás hsz-re is utaltam.
    Nem itt vannak a farkasok(legalábbis nem erre utaltam) hanem a társadalom van tele velük.
    Tehát szépelegve(ahogy Mosógepszerelő teszi, véleményem szerint) nem lehet változást elérni a devianciák tekintetében.
    Ezeket csak erővel lehet háttérbe szorítani.
    Ehhez azonban ismerni kéne az irányt, különben csak besz@rás lesz az erőlködésből.

    Véleményem szerint a norma az olyan, ami segíti a társadalom hosszútávú!!! és harmonikus!!! működését.
    Deviancia az ettől való eltérés.

    A normák nincsenek rendben, így teret nyer a deviancia.
    A szándekos rombolás magától értetődő, legalábbis nekem.
    Különben nem lennének ilyen jelenségek.
    Kivetné magából a természetes működés.

    19.balint

    Nem érdekes? De!
    Viszont az ő devianciájuk az erőszakosság.Ami lehet norma egy ellenséges környezetben.

    Ez lehet eszköz, de cél sohasem.
    A vesztük végül ez lenne. Erőszakosságuk külső ellenség híján saját magukat pusztítja el.
    Bár az ő szigorú vallásalapú normáik még mindig eredményesebb társadalmat eredményeznének.
    Igaz csak egy darabig.

  24. Re:6
    „A transznemű leszbikus és meleg szerencsétlenek senkire és semmire nem jelentenek veszelyt.”
    A példává teszed, márpedig ma a „sokszínűség” éltetése magasztos példa, akkor ez netto társadalom rombolás. A cél nem te, vagy én vagyok, hanem a gyerekeink, akik ha erre vannak szocializálva, akkor egy értékekben kifordult társadalomba nőnek fel, és itt vége is lesz a dalnak, mert az abnormális lesz a normális, és a normális abnormális.
    Ez klasszik civilizációs összeomlással jár, és vége lesz, mint a botnak.

    „A európai demográfiai problémák okai sokrétűek ,de a legkevésbé a muzulmánok és a dzsender vágy a pc az okuk.”
    Szalámi technika, szalámi technika, kedves Mosogépszerelő elvtárs.
    Következő téma majd a kiskorúak szexuális legitimációja lesz, csak figyeld meg.
    Addig mennek el, amíg engedik. Ha töketlen a társadalom, akkor egészen extrém határokig(levesszük a Hőfehérkét a műsorról, mert túl sok benne a fehér szereplő).

    „A európai demográfiai problémák okai sokrétűek ,de a legkevésbé a muzulmánok és a dzsender vágy a pc az okuk.”
    Te se tudsz túllépni a dogmáidon… 😉
    Az európai civilizáció módszeres leépítésének egyik példáját látod.
    Az elit a Római Klubban, élén László Ervinnel(egyik fő agytröszt) tisztába került a túlnépesedés problémájával, és kieszeltek egy tervet, hogy hogyan lehet puskadörrenés nélkül leépíteni egy populációt. Ennek egyik eleme volt a normális társadalom számára deviáns elemek példává tétele, pl homoszexualitás propagálása, abortusz jog feministákkal megtámogatva, LMBTQ és hasonszőrű mozgalmak, MILF propagálása(büntetlenül berregtetheted 🙂 , már úgy sem lesz gyerek belőle), mindenféle fétisek, és szexuális elhajlások, anális szex propagálása, stb,stb.
    Ez annyira jól sikerült, hogy a „fejlett nyugat” szaporodási rátája beesett a szekrény mögé. A „probléma” elég szépen meg lett oldva.

    „Aki szorongatva van, annak úgy kell az ellensegkep mint egy falat kenyér.”
    Nem tudom ki borogatja a kukákat, és gyújtogatott.
    Talán a hetero keresztény fehérek? Én BLM mozgalmat látok, és hangos Pride-ot, és még agresszívabb LMBTQ propagandát. Inkább az általad nagyon védett szűk kisebbség veri a tamtamot, és mikor rámutatnak a problémáikra, akkor egyből a reklamáló lesz a nácifasiszta kerezstény fehér senkiházi. Ugyan már… 🙂

    Többször írtam már, mindenki oda dugja a valamilyét ahova akarja, de tegye azt a négy fal között, és ne csináljon belőle nagy purparlét. Én se megyek tüntetni, hogy az asszonyt hogyan és hányszor berregtetem. 🙂

  25. 23 – Reinkarnátorr:
    „De… jó is egy informatív, vidám buzizós, négerezős poszt ebben a szomorú, otthonülős világban, ahol négert és buzit is csak a TV1-en láthat egy jómagyar fehérember.” Ezen a mondatodon megakadt a szemem. Ritka nagy marhaság. Nem lepődnék meg, ha köcsög lennél, aki mindenben és mindenütt buzizást lát és hall, ott is, ahol szó sincs erről. Különben nem az a baj veletek, hogy pina helyett a szaros segget preferáljátok (legyetek vele boldogok), hanem az, hogy egy szeget nem tudtok beverni béna kezetekkel.

  26. Balázs – akkor jó, ha csak félreértettetek!

    Dajtás, Tibor bá: 😀 +1

  27. Kedves barátaim, fentiekhez csak azt tudom hozzátenni, hogy az agymosás lassan, de biztosan hódit, főleg a kisgyermekek körében, akik már életük elején ferde, káros, öntudat-pusztitó behatásoknak vannak kitéve.
    Példa:
    Alig 9 éves kisunokám a you-tube-on rábukkan egyik kedvenc kisgyermekkori rajzfilmsorozatra, ahol MÉG NINCS EGYETLEN FEKETE szereplő.Persze, még a réges-régi, normális világba készültek, még nincs sem néger, sem kinai. És jön csodálkozva, kérdeni, vagy inkább újságolni a papának, hogy hol van a néger kisfiú és a kinai kislány, akik az újabb folytatásokban elválaszthatatlanul beépültek a régi csupafehér figurák közé!
    Értitek?!
    A gyerekeket sikerült odanevelni, vagy inkább odaterelni a multikulti disznóetető vályúja elé, és sikerült elérni, hogy a fiatal gyerekeknek HIÁNYOZZON a másság.Mert ugyebár isten megörizze őket attól az eretnekségtől, hogy neki joga legyen egy saját emberfajtával benépesitett társadalomhoz.Nem ám, öt arra indoktrinálták, hogy életed elválaszthatatlan része kell legyen a másság, muszáj látnod és elfogadnod a négert/kinait/ akárkit.
    Csak azt hallgatják előle, hogy sehol Afrikában nincs fehér ember/gyerek a reklámokban, sehol Kinában NINCS egyetlen fehér / néger a reklámokban, rajzfilmekben, csak itthon! Csak az ő kis rajzfilmecskéiben! Csak a nyugati tévéreklámokban van jelen szinte kötelezően a néger, legyen szó divatról, kutyaeledelről, vagy sportcipőkről!

  28. Nincs is szebb egészségesebb és megnyugtatóbb mint egy igazi tradicionalis homogén
    Kaukazusi Fehér Keresztény Hetero társadalom.
    Ahol nem bűzlik minden utcasarkon a buzik és négerek moslék multikultija!
    Ahol az apa férfi és az anya nő !

    (….es mi belgák ?)

  29. 29 – Mosógépszerelő:
    Nem tehetek róla, hogy fehér férfinek születtem. Ha ebihalnak születtem volna, akkor a varangyos béka lenne a kedvencem, és azzal akarnék közösülni. Így (sokak nem tetszésére) maradok a fehér nőknél. Erre vagyok beprogramozva. 😀

  30. 28 – Bálint:
    Valamikor „régen” egy amerikai filmben, amikor a néger rendőr hazament, otthon egy néger feleség várta. Manapság a néger rendörnő megy haza, és otthon egy fehér férj várja. Várom, mikor fogja a néger nőt egy fehér nő várni örökbe fogadott kínai gyerekekkel. 😀

  31. A gombvarrast meg csak megoldanám ,de angolul nem értem.
    A fehérből között os van varangyosbeka.

  32. Mosogépszerelő, lefordítom neked összefoglalva:
    Elmegy egy fehér környékre, „A FEKETE ÉLETEK SZÁMíTANAK” táblával, és egy fekete környékre „MINDEN ÉLET SZÁMíT” táblával, hogy megnézze mi történik.

    Az eredmény az, hogy a fehérek közül néhányan barátságosan megjegyzik neki, hogy minden élet számít, amiben ugye logikusan benne van az is, amit ő mond/ír, hogy a feketéké is.

    A feketék közül kettő rögtön az elején elküldi a picsába, és hogy nem indul azonnal, nekivetkőznek, hogy megverjék. Később egy jóindulatúan figyelmezteti, hogy ne mászkáljon itt ilyen táblával, mert baja lesz. A végén csak azért nem verik meg, mert elmenekül. Pedig ugye csak annyit mond, hogy minden élet számít, nemcsak az övék.

  33. Kedves Abel

    Légyszíves engedd meg nekem , hogy megkoszonjem a fordítást!
    – Thank you !
    Amikor a fehér rendőr úgy nyakonterdelte Floydot hogy az szerencsétlen kiadta a páráját….. láttam a videót
    – Floyd nem a lépcsőn botlott meg –
    akkor ennek reakciójaként keletkezett a BLM mozgalom.
    Ha ennnek szlogenjet valaki megkontrazza, uberolja kijavitja annak olyan olvasata is van hogy :

    NEM BARATOM NEM CSAK A FEKETE ELETEK SZAMITANAK MINDEN ELET SZAMIT !

    Ami egy támadhatatlan korrekt kijelentés ,de a fenti kontextusban lásd be provokatív !

  34. 33 – Mosógép szerelő:
    Lefordítanád nekem ezt magyarra? : „A fehérből között os van varangyosbeka.” és ha sikerül, akkor áruld el, mi a relevanciája.

  35. 36: Tévedés! A BLM mozgalom 2013-ban jött létre, amikor Chauvin még együtt dolgozott azzal a szerencsétlen bűnözővel, akit aztán meggyilkolt. Amiben lehetett mindenféle motivációja, de a rasszizmus pont viszonylag valószínűtlen.

    Ezen kívül létezik számtalan statisztika, amiből kiderül, hogy az amerikai rendőrök jóval több fehéret gyilkolnak meg intézkedés közben, mint feketét. Vagyis a probléma valós, csak nem rasszizmushoz kötődik. Felvethető, hogy több a fehér, mint a fekete, de fajlagosan is több fehéret gyilkolnak le, a letartóztatások számára vetítve, mint feketét.

    Ezen kívül akármilyen csoportot nézünk Amerikában, mindegyiküket a feketék gyilkolják a leginkább. Ők mindenkit gyilkolnak, de leginkább a saját fajtájukat. Ezek statisztikai tények.

    Az, hogy a közvélemény úgy felhorgadt Floyd megfojtásán, főleg a woke idióták, csak egy jó ürügy az agresszív barmoknak, hogy kiéljék az agressziójukat.

    És csak hogy tisztázzuk: nem állítom, hogy minden fekete agresszív állat lenne, még azt sem, hogy a többségük genetikailag az lenne. Csak arra a statisztikailag erősen, sokszorosan bizonyított tényre világítok rá, hogy az összes amerikai etnikum közül a feketékhez köthető a legtöbb erőszakos bűncselekmény.

    És ha azt az érvet hoznád fel, hogy szegények: háromszor annyian vannak Amerikában a fehér szegények, mégis kevesebb bűncselekményt követnek el. Az Amerikán kívül élő feketék, különösen az afrikaiak pedig sokkal rosszabb életkörülményeket szenvednek el, mint az amerikaiak. Különösen azok, akik elkergették az „elnyomó” fehéreket.

  36. Mosógépszerelő,

    Valójában a Black Lives Matter már jóval korábban létezett, azt hiszem a Fergusonban történt események kapcsál hozták létre.

    Az a baj, hogy itt egy kicsit mindkét oldalnak igaza van. Az amerikai rendőrök nagyon gyakran brutálisak. A rasszizmus is létezik Amerikában.

    Viszont, amikor a Black Lives Matter mögé bevonul az egész amerikai oligarchia, akkor az már nem egy igazi anti-rasszista mozgalom, hanem egy olyan, amelyik a faji ellentétekből akar tőkét kovácsolni.

    Amerikában ezt az egészet már nagyon rég meg lehetett volna oldani, de megéri az 1%-nak, hogy életben tartsák a faji ellentéteket, mert jobb nekik, ha a szegény feketék a szegény fehér szomszédaikban látják az ellenséget és vice versa.

    És részben ugyanez van a gender-bullshit mögött. Ott is az az egyik cél, hogy a szegényebb osztályokat osszuk egymás ellen küzdő szektákra.

    A George Floyd történethez hozzá tartozik, hogy brutálisan ölték meg a rendőrök, de az is, hogy azért ő is büntetett előéletű volt, és az is, hogy a rendőröket az USA-ban így képzik, hogy így viselkedjenek.

  37. Kedves Abel

    Légyszíves engedd meg hogy megkoszonjem a fordítást.
    Thank you !
    Amikor a fehér rendőr úgy nyakonterdelte Floydot ,hogy az kiadta a páráját , akkor ennek reakciójaként keletkezett a BLM mozgalom.
    Ha ennnek szlogenjet valaki megkontrazza annak olyan olvasata is van

    NEM BARATOM TE TEVEDSZ, NEMCSAK A FEKETE ELETEK SZAMITANAK ,MINDEN ELET SZAMIT !

    Ami egy támadhatatlan korrekt kijelentés de a fenti kontextusban lásd be provokatív !

  38. Mosógépszerelő: Belátom, hogy van ennek egy provokatív felhangja, annak ellenére, hogy alapvetően egy tiszta állítás.

    Namost az egy nagy kérdés, hogy ki mihez kezd, ha provokálják. Fűz hozzá egy csendes megjegyzést, mint a fehérek? Elkezd érvelni, mint most mi? Esetleg elmondja, hogy dühös lett? Vagy elkezd verekedni?

    Mit mond el az arról az emberről, akit kicsit provokálnak, rögtön üt?

  39. A fekete afroamerikai négerek és keverékek, a mai napig alul vannak a latinók is.
    Érthető a sértettségük és az érzékenységük, ami agressziókban ölt testét.
    El tudom képzelni, hogy gyűlölném őket, ha beszereztem volna egy két kellemetlen élményt.
    De nem szereztem be és így eljátszhatom a széles látókörű történész szociológust aki tullat a törzsi indulatokon az okokat és a miérteket feszegeti.

    Jóindulatúan fhivtak a figyelmet baja eshet ha itt tüntizik ezzel a táblával.Tehat nem ütötte meg senki.

  40. Mosógépszerelő,

    Valójában a Black Lives Matter már jóval korábban létezett, azt hiszem a Fergusonban történt események kapcsál hozták létre.

    Az a baj, hogy itt egy kicsit mindkét oldalnak igaza van. Az amerikai rendőrök nagyon gyakran brutálisak. A rasszizmus is létezik Amerikában.

    Viszont, amikor a Black Lives Matter mögé bevonul az egész amerikai oligarchia, akkor az már nem egy igazi anti-rasszista mozgalom, hanem egy olyan, amelyik a faji ellentétekből akar tőkét kovácsolni.

    Amerikában ezt az egészet már nagyon rég meg lehetett volna oldani, de megéri az 1%-nak, hogy életben tartsák a faji ellentéteket, mert jobb nekik, ha a szegény feketék a szegény fehér szomszédaikban látják az ellenséget és vice versa.

    És részben ugyanez van a gender-bullshit mögött. Ott is az az egyik cél, hogy a szegényebb osztályokat osszuk egymás ellen küzdő szektákra.

    A George Floyd történethez hozzá tartozik, hogy brutálisan ölték meg a rendőrök, de az is, hogy azért ő is büntetett előéletű volt, és az is, hogy a rendőröket az USA-ban így képzik, hogy így viselkedjenek.

  41. 41: Én is időnként meg vagyok sértve érzékenységileg, mégse próbáltam még megverni senkit óvoda óta. Pedig lenne, akit utálok, csak vagyok olyan civilizált, hogy ne tegyem.

    Sokminden érthető, de ha nem nem hajlandók túllépni a vadember viselkedésen, akkor semmi alapjuk nincs arra, hogy ne vademberként kezelje őket a társadalom. Amíg nem hajlandók felvállalni a felelősséget, amíg mindig minden csak a többségi társadalomra van kenve, addig semmi esély rá, hogy a helyzet normalizálódjon.

    Világfigyelő: Köszi!
    Valóban!

    Van ez a kiváló oldal: https://wtfhappenedin1971.com/
    Meg lehet figyelni rajta, hogy 1971-ig a feketék jövedelme gyorsan zárkózott fel a fehérekéhez, azóta alig.
    Amíg a gazdaság gerincét az ipar adta, ami a hatékonyságnövekedés eredményét megosztotta a dolgozókkal, addig a feketék fontos, hasznos, elismert tagjai voltak a társadalomnak, és rövid idő alatt ki tudtak emelkedni a nyomorból a középosztályba.
    Azután hogy az ipart felváltotta a pénzügyi spekuláció, a dolgozók pedig ebből a haszonból teljesen kimaradtak, a feketék leszakadása fokozódott. A nyomorba ragadás pedig felfokozta azokat a társadalmi hátrányokat, amik eleve jelen voltak köztük.

    Marginális hülyeségeken vitatkozunk egymással, miközben nem beszélünk a valódi, közös ellenségről: a spekuláns pénztőkéről, ami lenyúlta a demokráciát és tönkretette a Földet.

  42. 43 Ábel: szerintem az teljesen oké, hogy nem kezdünk embereket ütni, ha megsértenek.
    De a nyugati ember ennél azért már tovább ment, mert ha kap egy pofot az utcán csak úgy, spontán, akkor elsunnyog, nehogy még egyet kapjon.

    Na ez már nem egy normális viselkedés.

    Persze több forgatókönyvet is el lehet képzelni és van eset, hogy a magunkért való kiállás végzetes lehet, de…

  43. Mosógépszerelő

    TE HOL ÉLSZ??

    Egy becsületes rendőr életét tönkretették azzal, hogy egy floyd nevű drogos nigger ellenállásának letörése miatt, kényszert alkalmazott.
    NEM KELLET VOLNA ELLENÁLLNI A RENDŐRI INTÉZKEDÉSNEK!!

    Ez a történet hűen tükrözi szomorú világunk abnormális állapotait.
    A földgolyó egyik fele letérdel egy büdös nigger emléke előtt,
    aki egész életében egy közveszélyes, drogos bűnöző volt!
    A rendőröket meg első számú közellenségnek állítják be.
    Egészen elképesztő!

  44. 44: Ebben is igazad van.

    De nehéz felvenni a harcot úgy, hogy soha életünkben nem tanítottak verekedni.

    A civilizált társadalomban úgy nőttünk fel, hogy egyrészt sose kellett megvédenünk magunkat, másrészt belénknevelték, hogy verekedni, sőt akár csak kijönni a sodrunkból rossz, elfogadhatatlan.

    A régi nemesek még tanultak vívni, meg tudták védeni magukat és a gyengéket is. A parasztok meg rendszeresen verekedtek, ők is fasza gyerekek voltak.

    Mára elpuhultunk. Ami talán nem is lenne akkora nagy baj, ha az egész világ átesett volna ezen a civilizálódási folyamaton. Csakhogy nem esett át. Ez se csak spontán folyamat ám!

  45. 7. Világfigyelő : 1
    Bevezetném a kötelező sorozást. Aki nem bírná ki a fél éves kiképzést, annak a személyi igazolványában az egyes számot kettesre cserélném. Ezután nyugodtan szoknyába is bújhatna a töketlen söpredék.
    Én is az oroszokban látom a fehér ember és a fehér kultúra utolsó mentsvárát!
    Ha ők elesnek, elesünk mi is.
    A degenerált Nyugat -Európa és Amerika menthetetlen! Amerikát a behurcolt rabszolgák végzik ki, Nyugat-Európát pedig az előre eltervezett módon idehurcolt iszlamisták.
    White Power!

  46. 45. Gyurma

    Becsületes rendőr?
    Baszki, megölt egy embert!

    47. Hanyistók

    Én nem voltam katona. Szánt szándékkal pszichológiailag alkalmatlannak nyilváníttattam magam.
    Nehogy má elbasszak az életemből 1 évet ilyen hülyeségekre! Idióta hierarchiában szopasson egy félkegyelmű?!
    Gondoltam ezt 18 évesen, ezelőtt 26 évvel.
    Teljesen értelmetlen volt a katonaság akkori és
    a mai formája is.

    Persze a fegyelem az kéne a sok kis szarházinak, de ne a puskával játszanak!
    Keressék inkább a pöcsüket a szoknyájukban@?

  47. 48. Balázs
    Én is ki akartam kerülni. Ez nem sikerült, de így utólag visszagondolva nem is baj, hogy így alakult. A felettem lévő hülyéket nem szeretem, az okosabbtól viszont bármikor kész vagyok tanulni, így a katona életet nem nekem találták ki. Végig szívtam az egészet, de utólag belátom, hogy még így is az épülésemet szolgálta. Bajtársiasságot, emberi tartást, toleranciát, életmódot, rendszert, rendszeretet, fizikai állóképességet, pontosságot stb. adott és ezekért megérte!
    Akkor is voltak nagyhangú pojácák, anya szoknyája mellől el nem mozduló ne bánts virágok, de a katonalét, a sereg gatyába rázott mindenkit.
    Ha éles lenne a helyzet, az ő társaságukat keresném és nem a mostani, edzőteremben felpuffadt „gyurma gyuri” fiatalságét.

  48. 48. Balázs

    “ Becsületes rendőr?
    Baszki, megölt egy embert!”

    Megölt egy embert?
    Maradjunk annyiban, hogy kényszerítő intézkedést alkalmazott egy felszólításra nem engedelmeskedő, drogos szívbeteg bűnözővel szemben!

    Láttad a felvételt? Ha nem, akkor nézd meg.
    Amerikában köztudott, hogy elég mindössze egy félreérthető mozdulatot tenni rendőri intézkedés közben, és a rendőr egy egész tárat beléd ereszt!
    Teszem hozzá jogosan!
    Nézd meg évente mennyi rendőr esik áldozatul az eféle bűnözőknek, akiket hiába vár haza családjuk.
    Ennek a bűnöző négernek lett volna lehetősége engedelmeskedni, ő más utat választott!
    (Nem csak lehetősége, hanem kötelessége is lett volna a felszólításnak eleget tenni!)

    Miért nevezed te gyilkosnak, miért állítod be a rendőrt úgy, mint aki csak unalomból rávetette magát egy ártatlan civil járókelőre azzal a szándékkal, hogy végezzen vele??

    Balázs! Ne hagyd már magad ennyire megvezetni!
    Nem is akarom elhinni, hogy erről pont neked kell magyarázzak. 🙁

  49. 49. Hanyistók

    “ Ha éles lenne a helyzet, az ő társaságukat keresném és nem a mostani, edzőteremben felpuffadt “gyurma gyuri” fiatalságét.”

    Ha nem “ismernélek” akkor az idéző jel közé zárt két szót, személyes sértésnek venném.?
    Nagyon betaláltál vele. ?

    Mondandóddal, – mint ahogy általánosságban életszemléleteddel,- maximálisan egyetértek! ?

  50. Amerika elkezdett lefele gurulni a lejtőn, már régen és jóval a BLM mozgalom elött, és a ma esti tévéhirekből derül ki, hogy a gurulás bizony gyorsul.A mai nap fordulópont New-York életében: szabad a marihuana árusitása!
    Egyszerü semminek tünik első olvasatra, iszonyú veszélyt rejt magában a jövöre nézve.
    Ez most úgy kellett, mint üveges tótnak a hanyattesés.

  51. Az a helyzet,hogy bármi nemű veszély ,csak azt veszélyezteti,aki nem elég erős alkat.Számomra nem az a fontos,hogy most mi lett a divat a buzi vagy leszbikus ,az egymást szerető királyfik,vagy a rassisztának kikiáltott matematika tantárgy,mely a sokak által olyan nagyra becsült Amerikában már megfogalmazódott,hanem az,hogy milyennek neveljük a gyerekeinket ebben a ténylegesen beteges de annál nagyobb mennyiségben áramló információ áradatban.Csak egy egyszerű példa:Sokan nem azért lesznek alkoholisták,mert sok a kocsma és sokan sohasem lesznek az alkohol rabjai,mert úgy nevelték őket.A gyerekeknek jó példa kell.Vajon minden szülő jó példát ad? Egyáltalán elbeszélget a gyerekeivel?Vagy csak egész életén át kergeti a vagyonosodás vágya?Egy társadalom jó működése ,színvonala az egyének normális vagy attól eltérő viselkedése határozza meg.Tehát én sem tartom az általam is abnormálisnak tartott új liberális irányzatokat veszélyesnek ha nem tudnak terjedni,terjeszkedni.Magyarul ha nincs rá vevő.De ha van ,akkor bennünk és utódainkban nincs elég ellenállás. Vagyis magunkat okolhatjuk.Arra kell törekedni,hogy soha se mást utánozzunk és mindig őszinte saját magunk legyünk.Ne azt mondjuk amit a másik hallani akar,hanem a saját meggyőződésünket.Ha a gyerek kábítószeres lesz,akkor biztos,hogy a szülő valamikor ,valamit elrontott!Vagyis a jó és rossz is apáról fiúra szálló dolog!

  52. Re:53
    Ezek szép gondolatok, de egy lánc annyira erős, amennyire leggyöngébb láncszeme.
    Mindig lesznek gyönge láncszemek, és lánc védelmében határokat kell szabni.
    Pl egy erővágó bármennyire is kecsegtetően szabaddá teszi a láncszemet a teher alól, a lánc elszakad, és az egész lánc megy a kohóba, mert a funkcióját elveszítette…

  53. 26. Tisztelt Tibor ‘Bá!
    Mellélőttél. 3. asszonytól, 4. 7 éves gyerekkel önmentsző csavarral polikarbonát házat építettem déltől, aztán 15 fokos vizben úsztunk egyet. Igaz, ma nem használtam szöget. 🙂 A szarossegget nem szeretem. Na jó. Annyira nem idult be a blogbuzizás… bocs.
    De… gyereken iskola padtársa néger LÁNY.
    Ezért is baszom fel magam, a fentebb fröcsögő „hazafiakon”, akik négert csak a TV1-en láttak, de a magyar tolmácsot se értették, mert szülőtanyájukon Bivalybasznádon, még a szomszédos Sárosseggbakancsos dialektusát sem értik.

    mosógépszerelő! Hajrá.
    Az én időmben csak a Muchacha-t, es a Mujeres-t lehetett itthon kapni. Kubában meg könnyen kapható voltak a Negra-k. ?

  54. Halálosan komolyan kérdezem, mert tényleg érdekel.
    Mik azok a kvalitások, amik egy férfit igazi férfivé tesznek ?
    Ki és miért akarna elnoiesiteni a férfiakat?
    Merthogy ez a topik eredeti témája.

  55. 56 – Mosógépszerelő:
    Vedd számba, milyen kvalitásokkal nem rendelkezel és már meg is van a válasz. 😀 😀 😀

  56. Bocsánat….egy újabb rövid esszé.

    Itt azt fogom megpróbálni kibogozni, hogy mi van a gender, az LMBTQ, stb. mögött. Több minden, de egyelőre itt egy aspektusra szeretnék koncentrálni, és az a nyugati világ szabadságfelfogása.

    A nyugati világ szabadságfelfogása az ókori görögökig nyúlik vissza. A görögöknél az volt a szabad ember, aki ura a szenvedélyeinek. Platóntól származik az az elgondolás, hogy az emberi személyiség három alkotórésze az akarat, a szenvedély, és a ráció. Euripidész Hippolitosz c. darabjában ez egy ló-lovas metafórá alakjában jelenik meg: a ráció a lovas, a szenvedély a ló, az akarat a kantár.

    A modernkor ezt az elvet nem veti el, nem cáfolja, viszont a feje tetejére állítja. A fenti érvelésből egyrészt az következik, hogy az ember akkor szabad, ha ura s szenvedélyeinek, de az is, hogy akkor igazán rabszolga, ha a szenvedélyei uralkodnak rajta. Ez az LMBT lényege, mert a buzik olyan emberek, akiken a szenvedélyeik abszolút elhatalmasodtak. Egyébként az LMBT-t egy elég hosszú folyamat előzi meg, amelynek az egyik része a pornó széleskörő elterjesztése. Nyilvánvaló, hogy a pornó is arra törekszik, hogy embereket a szenvedélyeik csapdájába hajtson.

    Emellett van az egésznek még egy gazdasági oldala is. Manapság a gazdasági berendezkedés olyan, hogy az emberek nagy részének nem lesz fix és stabil állása, amire alapozva családot alapíthat. Régen az emberek 20-25 éves korukban házasodtak, ami az utódok, család szempontjából ideális. Ma viszont senki nem kap olyan fizetést, hogy 20-ban ilyen eszébe jusson, jó ha 40-re eljut odáig. Az oligarchia lenyúlja a pénzt. Ahhoz a gazdaságpolitikához, amely ilyen szegénységben tartja az embereket, illeszkedik az a szociálpolitika, amely pl. a homoszexualitást részesíti előnyben.

    Egyébként a feminizmust is ez táplálja. Nem lesz olyan fizetés, hogy egy ember eltarthasson egy családot, mert az oligarchia lenyúlja a pénzt. De ez nem hangozna túl szépen, sokkal szebben hangzik az, hogy „felszabadítjuk a nőket, mert ők évszázadok óta arra várnak, hogy karriert csináljanak.” Az, hogy egy állásra ez az új helyzet megduplázza a jelentkezők számát, az is a munkaadóknak jelent előnyt, csökkenthetik a fizetést.

    Berlinnek volt egy homoszexuális polgármestere, akinek a mottója az volt, hogy „wir sind arm, aber sexy!”, azaz szegények vagyunk, de szexisek. Magyarra lefordítva, nem lesz munkád, nem lesz pénzed, legjobb ha a szabadidődet valamelyik szenvedélyed kiélésére fordítod!!!

  57. Az un érzékenyítés politikája lassan de biztosan önmagát számolja fel, nem beszélve arról ha már betöltötte a neki szánt szerepet az elit lecseréli másra…

  58. Reinkarnátorr és Mosógépszerelő?

    Mi ez itt, valami homokozó?

    Így múlna el a Világ dicsősége?

    Pfejjjj

  59. 50. Gyurma

    Tisztában vagyok vele, hogy milyenek a négerek. Dolgoztam velük. Láttam a felvételt is, többször is.

    Azért ott nem volt már éles a helyzet. Nem forgott veszélyben a zsaru.
    Ha lenézett volna, akkor láthatta volna, hogy már az ájulás küszöbén van a tag.
    Tudta ő azt.

    Én nem terhelném a lelkiismeretemet egy ilyen felesleges, foglalkozas körében ,gondatlanságból elkövetett emberöléssel.

    Bevallom, nem tudom mi az igazság. Lehet, hogy egy tökéletes színelőadast láthattunk.
    Azonban a negrus fószer kinyúlt, az biztos.

  60. Re:55
    Itt súlyos félreértésben élsz.
    A téma a szándékos „elbuzulás”, nem a rasszok keveredése(igaz ez is a terv része).
    Ha szembe ül velem egy fekete nő/férfi a villamoson, akkor nem ülök arrébb, mert fekete. Ellenben elvárom azt, hogy ahogy én viszonyulok hozzájuk, ők is így viszonyuljanak hozzám(nem kirekesztő álláspont)
    Mikor az asszony kint volt Londonban ösztöndíjjal, egy fekete srác volt aki pesztrálta, kvázi testvéreként vigyázott rá.
    Ellenben mikor lementek egy tisztán feketék által látogatott szórakozó helyre, azért villant nem egy szempár, hogy ez mit keres itt…
    Mindenki nyugodtan sepergethet elsőnek a saját portáján, van mit…

  61. 62.dajtás
    Mint rendesen, a lényeget irod. Számtalanszor elhangzott ezen a blogon az igazság a rasszizmust érintőleg:
    SOHA senkinek semmi baja nincs és nem volt bárkivel, kinek vallása, börszine, öltözködése eltérő, mindeg és csakis az illető VISELKEDÉSÉVEL volt / van a baj, innen indulnak az ellenszenvek, az elkülönülés, a düh, majd a gyülölet, ami a végén gyakran véres konfliktusokhoz vezet.Hányszor fog még kelleni kijelenteni, leszögezni, magyarázni, – habár már ezerszer megtettük – hogy senki nem rasszista mert ballábbal kelt aznap, és mogorva hangulatban van, hanem a nemzetek körében élő népcsoportok akkumulativ, hosszú idő, esetleg évszázadok alatt felgyült rosszizű, antipatikus viselkedése az ok, legyen ez a csoport zsidó, cigány, illetve most még a migránsok is.
    A VISELKEDÉS, CSAKIS ÉS KIZÁRÓLAG a viselkedés.
    A baj ott van, hogy a mai bolond világban, hogy ha ellenérzéseinek kifejezést ad az ember, rögtön kirekesztő, neonáci és persze obligát rasszista lesz, és ezt a trendet nem gyözöm eléggé elitélni, mert nagyon káros és veszélyes, mert belefojtja a népbe a szót, ami hosszútávon sohasem vezetett jóra.

  62. Kedves Balint

    Értelek téged és a joszandekogat is érzékelem.
    A társadalmakban és közösségekben azonban a vélemények és indulatok lavinát indítanak be és az indulatlavina atrocitásokhoz vezet.
    Inkább a Pc ,mint a lincselés!
    Ha akarsz akkor még fogsz érteni.

  63. 61.Balázs
    Sajnálom, nem értek egyet veled ezen témában. Ha nem éltél, vagy voltál legalább mint látogató Amerikáben, nem érted meg sem a négert, még kevésbé az amerikai rendőrt, mert nem vagy eléggé tisztában az amerikai hétköznapokkkal, a rendőr mindennapi életével.
    A legveszélyesebbek, akikhez minden amerikai rendőr ab ovo, határtalan utálattal, és persze félelemmel közelit, azok nem a maffiozók, de még mennyire nem! A legrondábbak, a legveszélyesebbek azok a négerek, hiába dolgoztál velük, azok a latinó drogkereskedők, ezeket -viselkedésük alapján – én már helyben és rögtön agyonlőnék, afféle preventiv, megelöző intézkedés gyanánt. Egy szóval sem állitom, hogy nincs néha a rendőrők között is eldurvuló túlkapás, de ez, hidd el, nagyon ritka, és az esetek legtöbbjében félreértéseken alapszik. Engem is megállitottak, bárkit megállthatnak, de tedd pontosan amit a rendőr utasit, ne pofázz, ne kiabálj vele és semmi bajod nem esik. Engem is állitottak meg az úton, méghozzá éjszaka, a legveszélyesebb időszakban a rendőrt tekintve, de ime, tettem, amit mondtak és élek! És még büntit sem kaptam, pedig baj volt az iránykijelzővel, de hagyták megmagyaráznom, hogy bérelt autó de eltekintettek a büntitől, mert normálisan beszéltem velük.És élek, pont mint a többi millió, naponta megállitott normativ fehér ember!

  64. 64. Mosogépszerelő
    Mint Bálint írta, a viselkedés a kiváltó ok. Ha az nem változik, akkor el lehet fojtani a PC erőltetésével, de az ok nem változik meg ettől, sőt rosszabb lesz. A következmény meg még annál rosszabb.
    Vajon azt a hatalmas energiát, amit az elfojtásba erőltetnek, miért nem a kiváltó viselkedés megváltoztatásának ösztönzésére fordítják? Miért nem engedik meg, hogy a veszélyes viselkedés ellen lehessen védekezni?

  65. Az nem igaz,hogy a veszelyes viselkedés ellen nem lehet védekezni !
    Floydot ha válóban igaz ,hogy hamis pénzzel fizettetett megbüntettek volna.
    Az előítéletes feher rendőri túlreagálás azonban gyilkossághoz vezetett.
    Részemről a vitát lezártam.
    Értem az érveléseteket ,de ti nem értitek az enyémet.
    A piszkos vízzel együtt kiöntitek a gyereket.
    Törzsi reflexeiteket engeditek működni.
    Az elvakult indulat ritkán hoz előnyös megoldást.

  66. Én úgy gondolom, hogy mindkét oldalnak igaza van és egyiknek sincs. Mind a két oldal hazugságokon és csúsztatásokon felépített légvár. Semmi baj nincs a buzikkal, a mindenféle neműekkel, de van a PC-vel ami szent teheneket csinált belőlük, a másik oldalról meg semmi baj, ha zavar a PC, és az álszent, túltolt politika ami erre épül, de ezt ne vetítsétek ki az egyszeri melegekre, zsidókra stb. Ilyen téren mind a liberális oldal, mind a konzervatív oldal végtelenül korlátolt és ostoba, hívószavakra ugranak, egyik nácizik, másik buzizik, és egyik se veszi a fáradtságot, hogy belehelyezkedjen a másik nézőpontjába, és felismerje azokat az igazságokat amik megvannak benne. Nem a buzikról és nácikról szól ez a történet, hanem a kollektív kommunikációképtelenségről. Erre tökéletes példa ez a cikk és alatta a hozzászólásfolyam, de ne vegyétek ezt kritikának, minden szinten, mindenhol ez megy ha egymásnak feszül a két világnézet, a tragikus kommunikácóképtelenség (by Vonnegut).

  67. 68. Ir01

    Pontosan ez megy minden szinten. Kommunikációképtelenség.
    Ahogy Mosógépszerelő 67 hsz.-ben is írta .
    Én értem az ő érvelési logikájukat, de vajon ők értik-e az enyémet?!

    Valóban, egyik félnek sincs igaza.
    —————————————-
    Mert a négerek viselkedése előítéletet szül bennem is(voltam USA-ban 61. balint, aláztak is meg).
    Tudom azt is, hogy veszélyesek.

    Még azt is tudom, hogy agressziójuk a kivetettségből, kisebbrendűségből és félelemből táplálkozik, mintegy kompenzációs erő.
    Az agresszivitás mindig kompenzáció, vagy érdekérvényesítési metódus. Majd mindig retardáltságból fakad.

    A feketék nagy része agresszív, nem- a
    mi felfogásunk szerinti -civilizált módon viselkedik.
    Azonban a tegnap taglalt társadalmi norma lenne hivatott összehangolni a különböző hátterű, különböző módon, de mind predesztinált csoportok közös együttélését.
    Ilyen nincs. Méghozzá szandékosan!!!

    Így a két tábor üvölti egymás arcába a saját igazát.
    A probléma csak annyi, hogy együtt kell élniük.
    Mi toleránsabbak vagyunk, ők nem, de ez talán érthető egy kihasznált, gyapotszedő rassztól.

    Átestek a ló túlsó oldalára a feketék? Naná!
    Harsányak és primitívek? Naná!
    Védekezni kell ellenük? Há’ persze!

    De mindeközben illene tudni, hogy nem integrálási próbálkozással kell a helyzetet kezelni, mert az LEHETETLEN!
    Nem elvárni kell tőlük, hogy olyan viselkedési normáik legyenek, mint nekünk, mert ez is LEHETETLEN!

    Hanem elsősorban nekünk kell megérteni, hogy mi okozza a fent taglalt kommunikációs blokkot.
    Aztán a magunk részét fejleszteni. Ha ezt megtesszük, elérünk egy olyan szintre ahol a saját kommunikációs sablonjaink helyett valódi beszélő felekké változunk.
    Ha ők nem partnerek ebben, mert beleragadnak gondolkodási paneljeik közé és csak hápognak, meg döngetik a fekete, drótszörű mellüket, akkor semmi gond.
    Semmi gond, mert fényévekkel előrébb leszünk. Kb. mint én és a kecskéim, hiába vannak 100-an.

    De ha őszintén nézzük, hol van a fehér rassz ezen a pályán?
    Egy köpésnyivel jár a feketék előtt. Persze, hogy róka fogta csuka.

  68. Ha problémák vannnak a kapcsolatban a kommunikációban egyetlen eszköz áll a rendelkezésemre ,az hogy én változtatok a magatartásomon és a kommunikációs stílusomon.
    Ezt megtehetem és még sikeres is lehet.
    A másik felet nem tudom megváltoztatni, pláne nem ha leordítom a fejet.
    A saját tisztességemen lehetőségem van őrködni,a másikén nincs.

  69. 70 hozzászólás alatt nem sikerült kiderülnie,hogy a post ,az író,mit ért azon konkrétan ,hogya férfi elnőiesedése !

  70. 71 – Mosógépszerelő:
    Miért nem olvasod vissza, amit leírsz? Elképesztő méretű hanyagsággal „szórakoztatsz” minket.

  71. Köszönöm hogy válaszolsz arra amit nem kérdeztem.
    Az okostelefonon óriási munka helyesen írni.
    De ezt már mondtam többször is.
    Mivel az írott szövegnek óriási a redundanciája felesleges ezzel hosszadalmasan vesződni.
    A posztjaidban megjelenő helyesírási hibák és magyartalanságok eléggé számosak.
    Már nem javítgatom ezeket , mert sérti a hiúságodat.

  72. 56 (Mosógépszerelő) veled komoly gond lehet mentálisan, javasolhatok neked pszichológust?
    Vagy pénzért, megbízásból írod ezt a furcsa hozzászólást?

  73. 74: Most komolyan, jól értem, hogy kitetted innen Mosógépszerelőt?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük