2015-02-26 nap bejegyzései

(1585) Mit preferálnak a nők?

Tibor bá’ online

 

~q191A válaszadáshoz előbb arra kell kitérni, hogy ilyen, mint „nők” nincsen. Egyik nő ezt, a másik azt szeretné, de azért átlagról lehet beszélni, már csak azért is, mert a férfiak zömét érdekli. Tényleg, mit preferálnak a nők? Ami azt illeti ez egy örök téma, foglalkozott már vele számtalan könyv, film, zeneszám, meg amit akartok.

Ha hinni lehet a férfi magazinoknak, akkor a nők azt akarják, hogy a férfiak nyomják bele a péniszüket egy nutellás üvegbe. De, ha női magazinoknak hiszünk, akkor a férfiak nyalják le a lekvárt a mellbimbóikról. Komolytalan, de a 700 forint környékén árult magazinok is. Szerencsére belépett a képbe a „tudomány”, amelynek zászlaja alatt történt némi előrelépés is. Tehát mi vonzó a nők számára, és mitől jöhetnek izgalomba?

Bármi, csak ne legyen meztelen férfi – Ez a férfiak számára elképzelhetetlen, pedig Meredith Chivers híres tanulmánya szerint ez így van. Chivers egy plethysmograph-ot alkalmazott, ami méri a vagina vérellátását és síkosságát. A kísérletben résztvevő nőknek különböző fényképeket mutogattak: szex férfi és nő között, nő és nő között, férfi és férfi között, két emberszabású majom aktusát, meztelen férfi sétál a tengerparton. A homo és heteroszexuális nőket bármi izgalomba hozta, még a majmok is, csak a meztelenül sétáló férfi nem. Úgy tűnik a nők egyáltalán nem díjazzák a himbálózó hímtagot, de a merev péniszre a mérőműszer mutatója kiakadt a skála végén. Az minden esetre kiderült, hogy a városi legenda ellenére, a nőknek egyáltalán nincs szükségük érzelmi húrok pengetésére. Chivers kimutatta, hogy a nőket még az is felizgathatja, amire ő maguk se gondolnának. [Először a 60-as években ütött szöget a fejembe. Akkoriban a kongói néger felkelők megtámadták a belga zárdákat, és a fehér apácákat tömegesen megerőszakolták, a nyolcvan felettieket is. Ez nem lett volna lehetséges, ha az apácák vaginája nem lett volna síkos.] Tíznapos szakáll – Az ausztrál New South Wales Egyetem kutatói vizsgálták a frissen borotvált, 5-naps, 10-napos sörte, és kifejlett szakáll lehetőségek közül melyiket választják többségiben a nők. És amit nehéz elhinni, legkevésbé a friss borotválást kedvelték. Ugyanakkor az is kiderült egy egészen más tanulmányból, hogy a nők apafigurának elsősorban a szakállas férfit fogadják el. Na, ez lehet egy magyarázat.

 A következő keresztnevek: “James,” “Jack,” and “Ryan” – Ez (sajnos) magyar vonatkozásban értékelhetetlen. Az eredeti magyarázat szerint az ilyen nevű férfiak között igen nagy százalékban akadnak sikeres emberek. Végső soron tehát átsütnek az anyagi szempontok.

Benzin, bőr, nyomdafesték – Ezeknek az illatai „izgatták” fel az angol nőket. Ezzel szemben az angol férfiak a rúzs, babaolaj, sült hús illatától ajzódtak fel. Tudom nehéz elhinni, de a nyomdafesték szagának erotikus értéke többszörös ellenőrzésen átesett, u.i. annyira hihetetlen, de a nyomdafesték állta a sarat.

Pénisz lökés – Nehéz elhinni, de a kutatók még arra is kíváncsiak voltak, hogy milyen „löket” a legkívánatosabb. Ha tehát eddig röstellted megkérdezni őnagyságát, most megtudhatod, ha a columbiai kutatók számodra megbízhatóak. Heli Alzate és Mari Laqdi Londodo szexológusok felfogadtak 16 prostituáltat (és fizettek nekik), valamint 32 feministát (ezeknek viszont nem fizettek), akiknek laboratóriumi körülmények között dörzsölték a hüvelyük falát (hogy pontosan miként, arról nincs szó). Eredmény: a prostik 75 százalékának orgazmussal fejeződött be a dörzsölgetés, míg a feministáknál ez csak 12 százalék volt. Ebből az eredményből próbálták meghatározni, hogy a pénisz lökés hatásos-e az orgazmus elérésénél. Meg fogsz lepődni, nem hatásos. Szóval fiúk, lassan a testtel, nem érdemes erőlködni, legalább is Columbiában nem.

Ízek – Igen alapos vizsgálódás után kiderült, hogy első helyen a nők a bocskorszíj ízére buknak. Első olvasatra azt hittem, hogy hülyéskedik velem a cikk írója, de nem. A magyarázat szerint a bocskorszíj az amerikai nőket a nagymama házára emlékezteti, de hogy ez miért lenne erotikus, az már nem világos. Minden esetre az is biztos, hogy az egy időben agyon reklámozott (itt Magyarországon) Axe férfi spray a nőkre hideg zuhanyként hat. Az a nő, aki a reklámban az eszét vesztette, csak színészkedett. Általánosságban a férfi kölnik a nőkre negatívan hatnak, ellentétben az izzadsággal. Ezt értem. Az a férfi, aki hülyére dolgozza magát a nőért, és persze jól beleizzad, sikeresen jelentkezhet egy kis vagina-fal dörzsölésre. 😀

_______________________________________________________
_______________________________________________________
________________________________________