2011-03-13 nap bejegyzései

(472) Tibor bá blogja – Gyilkol a COREXIT

önarcképLisa Nelson 2011.03.07-én elhunyt. Mindenkinek nagyon fog hiányozni, akik elég szerencsések voltak ahhoz,hogy ismerjék.

Halálával kapcsolatban hadd emlékezzünk arra, hogy a COREXIT nevű ipari oldószert nyersolaj oldására találták ki. Azonban az anyag más zsírokat, zsírsavat tartalmazó sejtek is képes feloldani. Minden valószínűség szerint ettől dagadt fel Lisa arca a videó felvételen, ami még a múlt év novemeberében készült.

Az alabamai Orange Beachon lakó Lisa Nelson egyike az egyre nagyobb számú embereknek, akik a BP olajfúró torony felrobbanása után tengerbe ömlő olaj okozta katasztrófa áldozatai lettek. A helyi orvosoknak fogalmuk sincs, hogyan diagnosztizálják vagy gyógyítsák azokat a pácienseket, akik a COREXIT áldozatai lettek. Hivatalosan nem ismerik el, hogy a veszély létezne és iparkodnak eltitkolni a veszély létezését. Tény az, hogy a mentési munkálatok során 3.800.000 liter COREXIT került az óceánba. A COREXIT párolog és az óceán felöl érkező szél a partra sorodra a párát. A gyártó által kibocsátott ismertető szerint: „A termékkel kapcsolatban mérgezést kizáró vizsgálatok nem történtek.” — Nézzétek meg a videót, az is, aki nem érti a szöveget. A végén bemutatják a fiatal nő fényképét a mérgezés előtti állapotban. 

http://www.forbiddenknowledgetv.com/page/1233.html

__________________________________________________________
__________________________________________________________
__________________________________________________________