FIGYELEM!

Ha valaki hátat akar fordítani a városnak, a kíméletlen robotnak, saját ura akar lenni, vissza a természetbe, itt a ragyogó alkalom.

Eladó egy kiváló adottságú település a Tisza mellett, 2 hektáros birtok, 2 felújított lakóház, új pince, melléképületek, 200 gyümölcsfa, szőlő, eszközök stb. + 4,5 hektár 110 AK föld egy tagban.
Ha megakadt a fantáziádat, írj nekem egy E-mailt, összehozlak az eladóval. evatibot#t-online.hu (persze @)

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

15 gondolat erről: „FIGYELEM!

 1. Irj legyszives egy iranyarat is, mar csak azert, hogy lehutsd magas lazamat…

 2. Te Lala! – ott egy e-mail cím.
  Vagy valaki etet és öltöztet is téged? 🙂

  Amugy többe kerül mint 1000 Forint (csak mint irányár). Ugye nincs harag?

  …és ha sokáig Lalafacázol elhappolom elõled! 😀

 3. 2. Gerry.
  Szerintem Lala nem komolyan gondolja, ha mégis igen,
  lehet hogy csak azt szeretné tudni milyen üzlet lehetőségei
  lennének, mennyi haszonnal kecsegtetne az üzlet !!!

 4. Akkor kezdődik csak az igazi robot! Gondozni a fákat, a veteményt, szántót (+állatokat). Betakarítani, ültetni. Megvédeni a terményt, javakat. Reménykedni az időjárásban. Permetezni, ha kell. Megjavítani, karbantartani az eszközöket, épületeket. Vége a jó világnak, a városi létnek, nyaralásnak, koncertekre és színházba járásnak, henyélésnek, szabadidőnek. Tapasztalat.

 5. 1….4:
  Örülök, hogy ilyen jól kiszórakozzátok magatokat. Szerintem ez egy hatalmas lehetőség annak, aki már rég gondolkodik rajtan és van hozzá pénze is Ezért vállaltam fel a közzétételt.

 6. Mindez kifüggesztés alá esik. 60 nap a kifüggesztés, kb fél év amire az egész adás vétel lebonyolódik. Helyben lakó tudja megvenni, akinek mezőgazdasági végzettsége van. A szomszédnak elővásárlási joga van. Meg még egy két nagygazdának, aki közel van az elbíráló bizottsághoz. Írjál helyet, mert a földvásárlás nagyon behatárolt.

 7. 6 – Zsuzsa:
  Ha a szomszéd meg kívánta volna venni, akkor itt nem jelenik meg a felhívás.

 8. Minek vegyek házat a klímakatasztrófa előtt? 😀

 9. 8 – almáspite:
  Hogy a pénzed nem vidd magaddal a sírba. 😀

 10. Sziasztok!
  Ha a 4ha szántónak van bejegyezve 20km túli meg sem veheti. Plusz benne van a pakliba hogy megegyezel a tulajjal a árban de a szántó a kifüggesztés után másé lesz. Az ügy átmenete kb 6-8 hónap a birokba lépésig. A reális értéke szerintem Huszon milliótól felfelé, függ az épületektől. A földtörvény nem segíti a városból vidéki életre vágyókat.

 11. Városból vidékre költözésre egy gyors módszer van, zártkert, házzal, mezőgazdasági művelés alól kivonva. Ez azonnal eladható, vehető.

 12. Egy szerződés nem csak pénzösszeget tartalmazhat. Olyat kell beleírni a szerződésbe, amit leginkább a vevő tud teljesíteni.
  Ha van pl. orvos a vevő családjában, akkor a szerződés tartalmazza, hogy két évig, betegség esetén személyes orvosi tanácsadás és szoros orvosi megfigyelés is a szerződés része. Csak a fantázia szab határt, mi az amit a falubéliek semmiképp nem tudnak teljesíteni.

 13. Földtörvény csak szopatás, aki megakarta venni ezelőtt is megtette volna,de elijedni nem szabad ezmiatt tőle.

  Kifüggesztik asszem 60 napra egy sajtpapírra az önkorinál, utánna meg még 8 hónap mire a földbiztosság is rábólint és a nevedre is kerül.
  Ha a 60 nap letelt minimális az esély az elutasításra, gyakorlatilag az ilyen adás-vételnél azonnal megtörténik a birtokbaadás, a vevő felelősségére.
  De tényleg nagy a birtok, 10000 m2 alatt bárki magyar, fölött csak földműves veheti meg, elég egy aranykalászos okj kamupapír is hozzá..

  De háborúban is menekültek a városból vidékre?

  Ui: én már kinéztem melyik zártkertes nyaralót foglalom be magamnak ha összeomlik a társadalom. 🙂
  Most is üres, ha beköltöznék a mostani törvények szerint sem tudnának kirakni gyorsan. xd

 14. Engem érdekelne, de már megvan, hogy hol lakunk, és nem költözünk. Úgyhogy marad a feltételes mód.

  Ha az ember megveszi a házat, az hamar át tud futni, megvan a lakcím, máris tiéd a szomszédi előny a földhöz. Persze van némi rizikó, hogy mégis elhalássza valaki az orrod elől, akkor aztán ott vagy egy házzal föld nélkül. Mondjuk ha az a 2 ha „birtok” a lakóépülethez tartozik, azért azon is el lehet lenni. Intenzív műveléssel eltart egy családot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük