(4100) Lefejezés

Tibor bá’ fordítása online

A NATO-ország sebesült katonáit lefejezik és kezüket levágják Soledar körül.

Az ukrajnai Soledarban sikeresen előrehaladó orosz csapatok borzalmas jelenetekkel találkoztak. Volt AKTÍV SZOLGÁLATBAN LÉVŐ NATO KATONÁKNAK levágták a FEJÜKET és KEZÜKET, hogy megakadályozzák/késleltessék azonosításukat.

Ukrajna kétségbeesetten szeretné elrejteni az oroszok ellen harcoló aktív NATO-katonákat. Az alábbi rövid videó rémisztő és megrázó képeket tartalmaz NATO aktív szolgálatot teljesítő katonák lefejezett és kéz nélküli holttesteiről.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/active-duty-nato-country-troops-found-beheaded-and-hands-cut-off-in-soledar-ukraine

A videó hátborzongató és rémisztő képeket mutat be a tényleges halálról. A nézés melletti döntés megfontolás erősen ajánlott: Még borzalmasabbá téve a helyzetet, hogy az orosz törvényszéki orvosszakértők felfedik, hogy ezek a katonák ÉLTEK, amikor levágták a fejüket és a kezüket. A sebekből kifolyó vér világossá teszi, hogy ezeknek az embereknek a szíve még mindig dobogott, amikor levágták a fejüket és a kezüket.

Ez arra utal, hogy az ukránok meggyilkolták az aktív NATO-katonákat, így nem tudták őket élve elfogni, ami bizonyította volna aktív szolgálati státuszukat! Függetlenül attól, hogy a férfiak éltek-e, vagy sem, amikor lefejezték őket, , a szörnyű valóság az, hogy Ukrajna ezt azért tette, hogy megakadályozza, hogy ezeket a férfiakat AKTÍV NATO-KATONÁKNAK azonosítsák.  A NATO szócsövei hónapok óta folyamatosan tagadták, hogy aktív résztvevői lennének a háborúnak. Ez a videó meghazudtolja ezeket az állításokat.

FRISSÍTÉS 6:35 EST — A WAGNER PMC orosz katonai magánvállalkozó csapatai hasonló lefejezett katonákat találtak Bahmutban. Mobiltelefonjaikról sikerült azonosítaniuk őket. Bakhmutban az így talált katonák Lengyelországból és Izraelből származtak.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

21 gondolat erről: „(4100) Lefejezés

  1. Ez egyben azt is jelenti, hogy az oroszok aktív és közvetlen NATO támogatás ellenében is tudnak előre nyomulni, tehát semmi okuk megnyomni a piros gombot. Ennek azért örüljünk!
    ui: Ejnye Tibor bá’, már te is Hal Turnert olvasol? 🙂

  2. Az ilyen erős propaganda szagú, Orosz bias-al felvértezett híreket illik nagy gyanakvással kezelni. Nem tettem volna ide ki az „értelmes emberek vitafórumára”. El kell fogadni, hogy nehéz megmondani mi is történik valójában a sűrűjében.

  3. 2 LOL, Minato, Te hol jártál az elmúlt tíz évben? Nemzetközi hírek kapcsán 90% orosz propagandát hoz Tibor bá stabilan.

  4. Tibor bá´ egy hírt hozott, ami sok helyen megjelent és érdemesnek tartotta arra, hogy itt a blogján is olvasható legyen.

    Itt egy konkrét példa az orosz propagandára – amerikaiknak!

    „Hőse voltál a hazádnak, a legjobb éveidet adtad oda a hadseregnek.
    Álmodtál a gonosz legyőzéséről.
    Olyan sokat álmodtál arról, hogy újra naggyá teszed Amerikát.
    A valóságban azonban bűnös parancsokat láttál,
    Láttad az elpusztított nemzeteket, megölt civileket.
    Mindezt néhány család akaratáért, akik azt hiszik, hogy ők földi istenek,
    Eldöntik, hogy ki éljen az uralmuk alatt, és ki pusztuljon el.
    Rájöttél, hogy ez a gonosz oldal.
    Ez nem az az Amerika, amelyről az alapító atyák álmodtak.
    Egy olyan gonoszság középpontjába került, amely elpusztítja a világot.
    És ma már csak egy nemzet harcol e gonosz ellen.
    Oroszország.
    Ha te a jövő nagy Amerikájának igaz hazafija vagy,
    Csatlakozz Oroszország harcosainak soraihoz!
    Segíts legyőzni a gonoszt, különben mindenki számára túl késő lesz.”

    A linkelt oldalon a videón a fenti szöveg eredetiben, azaz angolul, orosz felirattal.
    Érdemes megnézni!

    https://aftershock.news/?q=node/1206519

    Megjegyzés: a videófilm vége felé, 1:26-tól olyan képsorok vannak, amelyek arra engedhetnek következtetni, hogy ez a Wagner Csoport anyaga.
    A Wagner azonban ezt cáfolta:
    „Nem terjesztettük ezt a videót. Nem ismerjük a szerzőt. Valószínűleg ez egy népi alkotás”.

    Ez a népi alkotás jól sikerült, az interneten immár sok helyen megtalálható, az amerikaiak is látják.

  5. 3. Ábel:

    Megvédem Tibor bá’-t. Az nem orosz propaganda ha leírjuk, hogy mi történt kelet-Ukrajnában 2014-2022 között. Vagy mégis?
    Ugyanis a lakosság túlnyomó többsége eredendően orosz azon a vidéken. Egyrészt.
    A Krím-félsziget lakossága is túlnyomórészt orosz nemzetiségű és Ukrajna azt amúgy is ajándékba kapta Oroszországtól még a Szovjetunió alatt.
    Amit a nyugati propagandának meg kellene magyarázni, az az a tény, hogy miért kezdett el ártatlan civileket lőni Ukrajna a keleti részén. Ezt meg tudja magyarázni a nyugati propaganda? Ugyanis keleten sok év telt el közvetlen orosz beavatkozás nélkül. Meg aztán Oroszország sok-sok évig el sem ismerte a DNR/LNR függetlenségét mivel Ukrajna részének tartotta.

  6. Kedveseim!
    Mi értelme lenne lemásolni a szajha média híreit? Ezt a hírt a Moon of Alabama portáltól vettem át. Nem úgy ismerem őket, hogy hazudnának. Persze, aki alapvetően atlantista, annak kik kell találni valamiit, mert ez a fej levágás valóban non plusz ultra. Viszont jól emlékszem a háború elején az ukránok az oroszokra akartak kenni olyan gyilkosságokat, ahol a hullák karján ott volt az orosz megkülönböztetést jelző karszalag: „orosz barát”. Csak az ukránok ezt nem vették észre. Megölték őket és az oroszokra fogták.

  7. Mi ebben a propaganda? Le van vágva a keze/feje, vagy nincs? Szerintem eléggé egyértelműen látszik a felvételeken. Az is kitalálható, hogy milyen céllal történhetett, és hogy kinek az érdeke volt.
    Amúgy a levágott részekkel mit csináltak, elvitték kosárban, mint Lédererné?

  8. Ez ugye csak vicc akar lenni ?! A mocskos ukranok meeg arra is gondolnak , hogy ne legyen semmi modja azonositani a tetves nato katonakat . Fejeket kezeket , labakat levagni , a mobilokat meg otthagyni ! Ez igen ! Ezt a cikket erdemes volt leforditani ! Gratulalok !

  9. Mindig van lejjebb, ha beszippant valakit a hazugság-spirál:-(

  10. Miből derítették ki az oroszok, hogy NATO-katonák voltak? Mi a különbség a NATO-katonák és az ukránok /oroszok között? A régi goebbels-i taktika: Fogd az ellenségre, amit te csinálsz!
    Egyéként beírtam a keresőbe, hogy Wagner csoport és utána kiválasztottam a képeket. Legnagyobb megdöbbenésemre horogkeresztes polóban tetszelgő wágner harcosra bukkantam. Akkor a Wagner-csoport is fasiszta?

  11. 13. – Tibor bá –
    Hát, ezért „volt” szenátor! Ha nem beszélne ilyen hülyeségeket, még mindig az lehetne!

    Egyébként mindenki tudja, hogy mire való a háború. Amerikát a háborúk tették nagyhatalommá. Mindkét háborúból megerősödve jött ki, sőt, még a Függetlenségi háborúból is. Azt is tudjuk – mivel karl Marx leírta, – hogy az imperializmusnak 10 évente hárorúznia kell (a túltermelés válság miatt). Csak azzzal ne gyertek, hogy Oroszország nem imperialista állam! Aki elhiszi, hogy Oroszország az orosz testvérei miatt indított háborút 2014-ben, az elindulhatna az „Okosabb vagy, mint egy 5-ike” versenyen.
    Egyik kutya a másik eb. Kína, amikor úgy érzi, hogy már erősebb, mint a másik kettő, ugyanígy fog cselekedni. Ilyen ez a világ, ilyenek vagyunk emberek – nincs itt semmi látnivaló, mindenki menjen tovább!
    .

  12. 14.
    A Netflixen van egy ami dokfilm. Az USA felkészülése a Kína elleni háborúra.
    Csemege.

  13. Az Egyesült Államok fegyveres erőinek bevetése külföldön, 1798 és 2022 között – amit maguk az amerikaiak is elismernek és dokumentálnak
    (a dokumentum 2022. március 8.-án volt utoljára frissítve)

    Forrás: Congerssional Research Service, Washington D.C., USA

    Előre szólok, hogy a lista jó hosszú…

    https://sgp.fas.org/crs/natsec/R42738.pdf

  14. 14 – Kacor:
    Azt állítod, hogy hülyeségeke beszél. Meg tudnál nevezni néhány hülyeségét?

  15. Na még egy kis amerikai és orosz propaganda a szórakozás kedvéért, nevezetesen toborzási videók összehasonlítása. Sajnos nem magyarul, hanem angolul , de aki nem érti a nyelvet, az is felfogja a lényeget, ha megnézi a videót. 2021-es anyag.

    http://www.youtube.com/watch?v=3OiYrRy3mzE

  16. 19 – Avatar:
    A Telex hírportált nem olvasom. Erről az esetről nem volt tudomásom, de el tudom intézni a dolgot azzal, hogy úgy tűnik az állapotok állatot csinál a katonákból mind a kélt oldalon. Be kellene fejezni a háborút, de az USA nem engedi.

  17. „- Az ember a legnagyobb vadállat a földön

    – A háború az erények iskolája

    – Az ember ellensége saját önmagának.

    – Mindenféle teremtmény között, amely itt a földön jár és lélegzik, az ember a legsiralmasabb.

    – Aki az emberi társadalmaktól elkülönítve tud élni, az vagy vadállat, vagy isten.

    – Tanuld meg, hogy a körülmények irányítják az embereket, és nem az emberek a körülményeket.

    – Nem, nem a vadállatoktól kell aggódnod, hanem az emberektől kell félned. Főleg, ha közösen, a saját érdekedben indulnak.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük