(3527) Én és a péniszem 2.0

Tibor bá’ szerkesztett fordítása

 

2021 a 89. év

Nagy szarban vagyok. Mindenkit, csak a cOVID-19 érdekel. De, erről mégsem lehet minden nap értekezni. Nyúljunk a szexhez. Elvégre pandémia alatt is termelődik tesztoszteron (és persze ösztrogén is). Hát, akkor rajta!

Ahhoz képest, hogy a szex az Ember életében a legfontosabb tényező, a korábbi társadalmakban szinte tabutéma volt. Újabban ezt kezdik behozni, amiből egyesek részére az látszik, hogy Tibor bá’ szex megszállott, amiről szó sincs. Én mindössze iparkodom lépést tartani a trenddel, mert semmi kedvem vaskalapos öregúr képpel menni át a másvilágra (természetesen metaforikusan gondolom). A cím természetesen egy angol nyelvű beszámoló tükörfordítása, és semmi esetre se a saját péniszemről van szó.

Laura Dodsworth (természetesen egy hölgy) gondolt egy nagyot, és 2017-ben összegyűjtött 100 férfit, akiknek lefotózta a nemi szervét, majd meginterjúvolta őket. Laura szerint, ha egy ember testileg kitárulkozik, akkor ezt követve a szellemi kitárulkozás már sokkal könnyebb. Így jutott 100 pénisz fotója mellett, 100 különböző történethez is. Na, ez már alkalmas arra, hogy megjelenjen könyv formájában, amit a The Guardian recenzeált. Ezt nyújtom át nektek. Különben a 24 óra már beszámolt a könyvről..

Laura Dodsworth szerint minden egyes pénisz a maga nemében egyedi: introvert és extrovert, egyenes és görbe, csupasz és kócos, rövid és hosszú. Vannak, amelynek gazdái csalódottak, megint mások meg vannak vele elégedve. Pénisz, amely gazdáját cserben hagyta, míg a másik tulajdonosa felvághat vele.

Dodsworth új könyvében: Manhood (férfiasság) minden egyes pénisz elmesél egy történetet. Különben a fényképész-szerzőnek volt már hasonló könyve. A női keblekről készített képeket és interjúkat a tulajdonosokkal, ami szintén megérdemli a figyelmet.

Érdekes mellékkörülmény, hogy a képek és interjúk közepette a szerző elvált volt férjétől, miközben bensőséges kapcsolatot teremtett száz férfivel. Hmm, nem semmi.

Dodswoth előző könyvének szerkesztése közben nem tudta elkerülni, hogy ne gondoljon saját emlőire. Meg is jegyezte, manapság bármerre nézel, női mellekkel találkozol, és eközben lehetetlenség nem összemérni őket a sajátodéval, és persze alul maradsz.

A meginterjúvolt nők emlőikkel kapcsolatban egész életüket el tudták mesélni, de ugyanezt a nyíltságot tapasztalta a férfiaknál is. Úgy érzékelte, hogy mind a nők, mind pedig a férfiak be vannak szorítva nőiességükbe és férfiasságukba. A pénisz, mint a férfiasság szimbóluma, jó kiindulási pont elmondani, mint jelent férfinek lenni.

Enyhén szemtelen kérdésre, hogy a szerző a férfiak esetében mire emlékszik, a péniszekre, vagy az arcokra? A válasz: A fénykép elkészítésére legfeljebb 10 másodpercet fordítottunk, ezt követve kábé egy órát beszélgettünk. Természetesen az arcokra emlékszem. A férfiak életkora 20 és 92 között változott, akik közül csak keveset ismertem megelőzően.

Arra a kérdésre, hogy a munkálatok befejezése után másképp vélekedett-e a férfiakról, mint megelőzően? Azt válaszolta, hogy nagyon is, olyan volt, mintha beleszerettem volna a férfiak lelkületébe. Volt-e valami meglepő abban, amivel találkozott? Természetesen, a férfiak nagy része röstelkedik a pénisze mérete, valamint szexuális teljesítménye miatt. Meztelenkedés után, a jól ismert férfias magabiztosság többnyire elpárolog.

Meglepő volt, milyen sok felnőtt férfi állt spontán elő apjával, a visszaemlékezések során. És persze meglepő volt a variációk száma is. Például fogalma se volt arról, hogy a fiatal férfiak milyen nagy számban szabadulnak meg fanszőrzetüktől.

Dodsworth mint nő, nem kötelezte el magát esztétikai ítélethozásban, mert szerinte néhány pénisz jól mutat, mások kevésbé, de szembesülni azzal, hogy a férfiak jelentős része küszködik a férfiasságával, igencsak megváltoztatja a férfiakról alkotott véleményt, és nem a rossz irányba. És akkor néhány férfi a százból:

Nem mondom, hogy pénisz, de azt se mondom, hogy fasz. Nevezzük mukinak. Az én mukim egy fajta barométer, ami jelzi az egészségi állapotomat, boldogságomat, erőlétemet. Csak egyszer fordult elő, hogy izgultam, amikor néhány éve nem volt merevedésem, ami egészségi állapotomra mutatott. Ha ez nem következik be, sose jöttem volna rá, hogy magas a vérnyomásom, vagy a stressz elveszi a kedvet a szextől.

Ha fiatal, fekete férfin vagy, akkor egészen szemtelen érdeklődést mutatnak irányodba, gyakran szexuális tárgynak tekintenek. De ez nem nekem szól, hanem annak a ténynek, hogy fekete vagyok. Mert a közhiedelem szerint nagyobb a péniszünk, élénkebb a szexuális életünk. Ez izgalmas, de utána önutálatot vált ki, mert úgy gondolom, hogy valakinek a szexuális fantáziája voltam. Ahol én felnőttem alkalmanként beültem olyan helyre, amit főleg feketék látogattak. Alkalmanként fehér nők jöttek hozzám és elkezdték „én nem foglalkozom fehér férfiakkal, csak feketékkel.” Nem magyaráztam meg nekik, hogy egy férfi, az egy férfi, mindegy milyen színű.

92 éves vagyok, ma már nincs erekcióm. – Középiskolás tanárom felesége vette el a szüzességem. A tanáromat Franciaországba küldték. Feleségével megegyeztek abban, hogy amíg odavan, bármelyiküknek akad lehetősége szexuális kapcsolatba léphet mással. 18 éves voltam, egy lakásban aludtunk. Reggel kinyílt az ajtó és bejött rajta pongyolában ez a nő. Levette a pongyoláját és az ágy mellé térdelt. A részéről volt ez egy kedvesség. Persze, azonnal beleestem. – Ez persze régen volt, de befolyásolja az emlékeidet. 87 éves koromig normális érzéseim és gondolataim voltak a szexről, de aztán jött az agylágyulás. Ha ma megnézek egy meztelen női fényképet, nem érzek semmit. Egy pár éve még maszturbáltam néha-néha, de ez teljesen elmaradt.

20 éves – Már nem nézek pornót. Lényegében jó ideje nem is maszturbálok. Maszturbálás közben az ember erősen szorítja a péniszét. Ha nővel közösülök, nincs ilyen szorítás. Manapság a barátnőmmel tökéletes a szex. Eredetileg csak barátok voltunk, de aztán egy este megkérdezte, hogy nem kötnék-e vele szex szerződést. Először nemet mondtam, de aztán meggondoltam magam. Mit veszíthetek? Elolvastam a szerződés tervezetet, az állt benne, hogy három közösülés után a felek dönthetnek, hogy folytatják-e? Ha igen, akkor kötni kell egy újabb szerződést.

A pornóra rá lehet szokni, ugyanúgy ahogy a szerencsejátékokra. Régebben naponta pornóztam, Nem volt könnyű abbahagyni. Több hétbe telt, mire újra el tudtam élvezni szex közben. Nagyon sok idősebb férfi kezd el pornózni, de ezeknek van partnerük. Akkor van probléma, ha valaki fiatalon kezdi a pornózást, és persze rászokik. Amire fiatalon rászoksz, az veled marad egy életen át.

58 éves férfi. – A közös zuhanyozóban megnéztem más férfiakat, és elszégyelltem magam. Az egész eddigi életemben úgy éreztem, hogy túl kicsi a péniszem. Nagyon szarul éreztem magam. Nekem a péniszem alakította ki az életemet, főleg 20 éves koromig. Ezeket azért mondom el, hogy segítsek más férfiakon. Kamasz koromban jöttem rá, hogy kicsi a fütyim, amikor a közös zuhanyozóban láttam más férfiakat. 21 éves koromig nem szexeltem. Többször egészen közel voltam hozzá, de arra gondoltam rá fog jönni, hogy milyen kicsi a péniszem. Az első szexelésem olyannal történt, aki nagyon közel állt hozzám, ezért bíztam benne, sikerült fellazítanom. Próbálkoztam pénisz növesztéssel, de ez persze teljesen reménytelen az igen aktív hirdetések ellenére. Az igazi megoldás, elfogadni a saját testedet. Különben a méret sose volt tényező szexelés közben. Olyan is volt, aki szóvá tette, hogy meg van a méretemmel elégedve. Volt aki elárulta, hogy a nagy pénisz kellemetlen, sőt fájdalmas is lehet.

22 éves koromban hererákom volt. Először maszturbálás közben éreztem egy borsónyi dudort az egyik herémen. Nem törődtem vele, de amikor ötszörösére nőt, szóltam az anyámnak. Ezt követve derült ki, hogy rákos daganat. A végén a herémet eltávolították és három héten át besugárzást kaptam. Ezután nagyon szarul éreztem magam. Operáció után az első dolog az volt, hogy vettem egy pornó magazint és maszturbáltam. Kíváncsi voltam, hogy működik-e? Ha csak egy heréd van, az nem befolyásolja a szexuális képességedet.- Négy évvel később eljegyeztem valakit. Gyerek vállalással próbálkoztunk, de nem jött össze. Elmentem sperma számlálásra, ahol kiderült, hogy alig van élő spermám. Szerencsére az operáció előtt lefagyasztottak tőlem spermiumot, amire az anyám beszélt rá. „Nem fogok lemondani az unokáról csak azért, mert szégyelled magad, különben is csinálod te azt minden este.” Így aztán szerencsére ikreink lettek.

Ez természetesen csak néhány a 100 közül, aki kíváncsi a többire is, annak meg kell venni a könyvet – ja, és le is kell fordítani. Különben remélem szórakoztató és tanulságos volt ez a rövidke kivonat is.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

15 gondolat erről: „(3527) Én és a péniszem 2.0

  1. Látom a 22éves srácé tetszett a legjobban (a 92éves és 58éves leíráshoz is ő került) 🙂
    Alkatilag is ő van rendben.

  2. Az egyszeri férfi is megmondta: jó fasszal könnyű baszni, de próbálnátok az enyémmel !

  3. 2 – Tibor bá’

    Maradhat többszörösen a srác fotója, el lennék vele 🙂
    Ma ilyen nap van, épp ezen mosolygok: Favipiravir helyett Fapinaradír 🙂

  4. 5 – Tibor bá’

    Milyek része miatt Nocsak?
    Ha az első mondat miatt: Én írhatok ilyet, szingli vagyok.

  5. Találós kérdés:
    Vajon mi az?
    10 évesen: vízmű
    20 évesen: hajtómű
    30-40 évesen: erőmű
    50 évesen: remekmű
    60 évesen: emlékmű
    70+ évesen bőrdíszmű

  6. 7 – jabu:
    Ezt erősen cáfolom.

    5 – Tia:
    Híába vagy szingli, nőktől ezt a hozzáállást a társadalom nem nagyon tolerálja.

  7. 8: Nem tolerálja? Tőled is olvastam egy rakás szextörténetet, ahol a nő különösebb tekeória nélkül rakta szét a lábát neked. Nem az jött le, hogy ne toleráltad volna akár Te, akár más. És az a hetvenes évek volt. Azóta se lett erkölcsösebb a világ.

  8. 8. – Tibor bá’

    Oh, már értem. Tibor bá’-nak minden nő kva. Sajnálom, nem tartozom ebbe a kategóriába. Nem mindig a nő a rossz.

  9. 8 Tibor bá’
    Örülj neki, hogy végre van egy nő, aki kényes témákban is felvállalja őszintén a véleményét a kötelező szemérmeskedés nélkül. 🙂
    A korábbi szex témájú posztjaidban úgyis azt szoktad kifogásolni, hogy a nők nem mernek megszólalni, pedig az lenne az igazi, ha saját véleményükkel is előrukkolnának a sok férfi között, akik a nőket próbálják analizálni…
    Igaz itt sem a nőket analizálják… 🙂

  10. Hogy hozzászóljak: Tibor bátyám arra célzott, hogy a társadalmi elvárás az, hogy a nő egy szende „szűz” legyen a 4 falon kívül, főleg a nyilvános térben. És akkor az egy rendes nő, nem pedig egy repedt…kú r…nc!
    Miközben a férfiak arra vágynak, hogy ez az állarc legyen csak meg a külvilág felé, de a 4 fal között egy vérbeli szexéhes, kurvás nője legyen, aki persze ezek mellet mos, főz, takarít, gyereket nevel, stb.! Csak hát a valóságban ez a két „elvárás” igen ritkán szokott a gyakorlatban kéz, a kézben járni!

  11. 12 – Python:
    Köszönöm. Ennyire alapvető dolog magyarázgatásához nincs kedvem. Hosszú életem alatt sok nőt ismertem, de egy se vallotta be, hogy faszra vágyik. Egyszerűen ez nem volt PC. A nők egy kicsit mindig szívességet tettek az ágyban.

  12. Na most, elnézem ezt a 6 kiválasztott képet. A hatból egy ami átlagos méretű, a többi mind extra. Egy nőnél még megértem, de Tibor ‘bá vajon miért vonzódik a nagy farkakhoz, azt nem tudom 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük