Felhívás

Az egyik hozzászóló társunk, akinek már több (sci-fi) írása megjelent a blogon, egy kiadói pályázatra írt egy könyvet, amibe itt be lehet tekinteni: 
http://aranymosas.konyvmolykepzo.hu/emmerich-palmer-lelekfa-ebredok-10411.html
Kérésem az, hogy olvassátok el, szóljatok hozzá, de legalább lájkoljátok. Különben a mű a mi témánkkal kapcsolatos, mellesleg érdekes is.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

2 gondolat erről: „Felhívás

  1. Jó az írás, jó az alapötlet, és érzékletesen ki van dolgozva.

    Szerintem túl hosszú a lélekfa fejlődésének a részletezése. Főleg, ha ez a könyv kezdete. Nem ártana bevonni érzelmileg az olvasót az elején, túlságosan technikai leírás. A hullamosót is kicsit bemutatnám közben, hogy kötődni lehessen hozzá. A korábban elítélt rabszolga mit veszített el? Csak mert ha a még üres magot, akkor miért nem raktak be egy másikat? A lélekfából hogy lehet kinyerni az információt?

  2. Jani, köszönöm a hozzászólást. A kérdések ügyében most csak annyit, a kézirat finomítása még folytatódik. A megadott linken a csillagokkal tudod értékelni. Meg tennéd, kérlek? Köszönöm. Ugyanezt kérném a többi olvasótól is. Tudom hogy a mai nap leginkább másról szól, de hátha mellé még ez is belefér. Mert a nap holnap is fel fog kelni. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük